מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אני חסוםברק18/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תגיד אתה.....
ד``ר עידן מיליצ`ר18/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישתי לא בטוחה אם היא לקחה גלולהיחי18/06/2007
אשתי לא בטוחה שהיא לקחה גלולה יום אחד האם זה מסוכן מבחינה סיכון להריון
הודה מראש על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי לקיים יחסי מין
ד``ר עידן מיליצ`ר18/06/2007עם קונדום, ליתר ביטחון, עד הווסת.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולה אחת
ד''ר חגית כהנא19/06/2007אם אשתך שכחה רק גלולה אחת אין סכנה לכניסה להריון עליה להמשיך את נטילת הגלולות כרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהאנונומית17/06/2007
אני מעונינת לקיים יחסי מין בפעם הראשונה עם חבר שלי וכנראה זה יקרה בתקופה מהביוץ עד למחזור. האם קונדום מספיק או שגם צריך עוד משהו כדי שאני לא אכנס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשבי שוב
ניב18/06/2007בשביל מה לך גם קנדום יכול להקרע עם החבר שלך אוהב אותך עשו זאת אנאלי הוא יהנה יעשה בעדינות עם קנדום ראי אם הוא מוכן הוא אוהב או שהוא סתם עוד איקס על הקיר סטוץ כמו הרוב
ותעשי שאת מוכנה כי דעי המחזור יכול להשתנות האם שווה המתח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין בפעם הראשונה
ד''ר חגית כהנא18/06/2007עובדות יבשות : קונדום מונע הריון ב 85% הוא אמצעי המניעה היחיד נגד מחלות מין
גלולות מונעות הריון ב 99%
כאשר מדובר ביחסי מין עדיפה כמובן הגלולה אותה יש לקחת מהיום הראשון למחזור. נא קבעי תור לרופא/ת נשים. אחרי שבוע הגלולה פועלת.
כ"כ עד שאינך בטוחה שלבן זוגך אין תחלואים כמו אידס יש להשתמש בקונדום.
לסיכום: המלצתי לך להתחיל גלולות ולדחות את יחסי המין בעוד שבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תעזרו...יואל17/06/2007
שמי רמי ואני בן 19. אני עדיין בתול. לאחרונה שמתי לב שזקפת הבוקר שלי לא כל כך חזקה. כלומר יש לי זקפת בוקר אבל היא ממש לא חזקה. השאלה היא האם זקפת בוקר תמיד חייבת להיות חזקה או שזה מקובל שיש זקפת בוקר והיא לא כל כך חזקה. אגב יש לי ימים שאין לי זקפת בוקר האם זה בסדר??.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמי אתה בסדר! תפקודך תקין!
ד``ר עידן מיליצ`ר17/06/2007לא כל זקפת בוקר היא של תותח ולא כל יומ'יש זקפת בוקר. לפעמים אנאנו מתעוררים לפני הזיקפה, לפעמים היא מתעוררת לפנינו....אתה ב ס ד ר !!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה מחכה
ניב18/06/2007יש הרבה נשים שהיו נותנות לך לנסות כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתמירי17/06/2007
כפי שכתבתי בהודעה הקודמת, אני בהריון, בשבוע השביעי, וכאשר בעלי ואני יחד במיטה, הוא מנסה לגרות אותי הכל דרך אפשרית ואני פשוט לא נרטבת!
פעם, כשהוא רק היה נוגע בי כבר הייתי נרטבת ואחרי חצי שעה איתו במיטה הייתי רטובה כולי למטה, ואילו עכשיו, הוא מנסה כל דבר שהיה מגרה אותי תמיד ושום דבר לא מצליח לו, הכל נשאר יבש!
בעלי נורא מודאג והוא חושב שזה בגללו, שהוא כבר לא עושה את זה טוב, ואני מנסה להסביר לו שזה לא בגללו.
הם זו אכן תופעה מוכרת?
האם יש מה לעשות כנגדה?
אנא הודיעו לי בהקדם, כיוון שבעלי כמעט בכה אתמול בלילה, כשהוא חשב שאולי הוא זה שלא בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשק מיני בהריון
ד''ר חגית כהנא17/06/2007יש נשים שבתחילת ההריון יש ירידה בחשק המיני.
תהנו זה מזה ואל תלחיצו את עצמכם לגבי יחסי המין. החשק והגירוי יחזרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיבכה
ניב18/06/2007שיבכה עם הוא לא יודע שירד לך וירטיב עם הלשון או משחה שומנית חוץ מזה יש בעיות אני מוכן לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שמאד מטרידה אותילירז17/06/2007
שלום לכם,
יש לי שאלה שמאד מטרידה ואודה לכם אם תחזרו אלי במהרה.
לפני יומיים קיימתי יחסי מין עם חבר שלי (אני בת 21 ואנחנו משתמשים בקונדום, לא לוקחת גלולות)
זה קצת קשה לתאר אבל אני אנסה בכל זאת, יש את הכיפה של האיבר שעליה "מולבש" הקונדום ויש את הקצה של האיבר (הקרוב לבטן התחתונה) לאחר שהייתה חדירה חבר שלי הוציא וראה שהכל בסדר אך בתחילת האיבר היה חילחול של הנוזל כמו רווח והיה על האיבר שלו נוזל וראיתי נוזל גם על היריכיים שלי, אך שוב, לא היה שום חור או קרע על הקונדום. איפה שה"כיפה" החלק שחדר היה בסדר ולא נזל כלום, אך הקצה של האיבר הקרוב לבטן התחתונה היה רטוב.
שאלתי היא האם יש לי ממה לחשוש לגבי הריון לא רצוי?
תודה מראש
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קחי פוסטינור ( הגלולה שאחרי)
ד''ר חגית כהנא17/06/2007הנוזל הוא זרע ולעיתים הקונדום אינו מתאים בגודל.
קחי פוסטינור בהקדם אין צורך במרשם.
אנא פני לרופא/ת נשים לשקילת התאמת גלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי שזה לא מתאים
ניב18/06/2007יכול להיות הקנדום לא מתאים גדול אז נזל על איבר המין אם החדיר וזה נזל על הקנדום מבחוץ יכול להיות אם לא אז לא קחי הכדור ל72 שעות ותרגעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה רק אני או ש......16/06/2007
כשאני מאוננת אני בדרך כלל מאוננת כשאני על הגב.. לפעמים אני מנסה לאונן כשאני על הבטן אבל אז אני לא מצליחה לגמור... זה הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, זה הגיוני
ד"ר רפי חרותי17/06/2007באוננות אין חוקים וכל אחד/ת איך שנח לו/לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון לחץ
ניב18/06/2007הגיוני כי על הבטן יש לחץ על הגב הרגלים גם יותר משוחררות ראי אני יכול לעזור בשביל מה לבזבז הנאה ולאונן בואי אהנג אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיוני אבל.....
ד''ר חגית כהנא18/06/2007כפי שכתב ד"ר חרותי אכן לכל אחת ואחד דרך משלו אותה הוא למד כשהחל להכיר את המיניות שלו.
אם את מעונינת להרחיב את היכולת להגיע להנאה באוננות או ביחסים נסי לשכב על הגב ולגעת בנינוחות באיבר המין שלך.
נסי לגלות את ההבדלים בתחושה בין האזורים השונים
כאשר את מגלה את האזור המגרה ביותר המשיכי בו את המגע וקרוב לודאי תגיעי למחוזות נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיוני בהחלט!
ד``ר עידן מיליצ`ר18/06/2007זה עיניין צשל הרגל!
ככה את רגילה!
יש בחורות המאוננות בחיכוך על הבטן ומתקשות כשהן על הגב.....וגם זה הגיוני!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי בעיה או שזה נורמלי?אדם15/06/2007
שלום רב,
אני בן 23.
כאשר הייתי בן 20 הייתי לי חברה במשך שנה וחצי. הסקס איתה וכל מה שמסביב היה מצוין. שנינו נהנו מהכל היא ידעה לענג אותי ואני אותה. היינו שוכבים בלי קונדום מה שגרם להרגשה מלאה!
לאחר שנפרדנו יצא לי להיות בהרבה סטוצ'ים עם בנות. ואז גיליתי שלפעמים קשה לי להעמיד אותו וכשאני מגיע לחלק שבו אני אמור לשים קונדום אני ממש מתקשה ולרוב הפין נופל במהרה מה שמלחיץ לקראת הפעם הבאה בה אני יאלץ ללבוש קונדום. כאשר כן הצלחתי גיליתי שאני גומר נורא מהר ואז הייתי נלחץ ומרגיש לא נעים שאני לא מספק את אותן בנות.
לאחרונה הכרתי מישהי חדשה ואיתה יש לי בעיה הפוכה. אני לא מצליח לגמור. היא עושה מין אוראלי מטורף ועדיין אני לא גומר. ואלא אם כן היא מחרמנת אותי בדיוק היכן שאני אוהב הפין נופל לי.
זה לא מוזר שהוא לא תמיד עומד שהיא עירומה ונוגעת בי סתם ככה?
חשוב לציין שאם אני מאונן מעט בזמן המגע המיני עם הבנות הפין מתקשה בזריזות!
אגב כאשר אני מאונן לבדי אני יכול לגמור כמה פעמים ברציפות והפין מתקשה ביותר! מה שלא תמיד קורה עם בנות.
יכול להיות שאם אני מאונן כמה שעות לפני שאני נפגש עם הבחורה זה משפיע?
אני יודע שתיארתי כמה בעיות אבל איכשהו אני יודע שהכל מתקשר.. זה נורא מלחיץ אותי וגורם לבעיות עם הבחורה איתה אני יוצא שחושבת שאני לא נמשך אליה.
איך פותרים את הבעיות?
איך מסתדרים עם קונדום?
אגב יש לי זיקפת בוקר כמעט כל בוקר.. הבנתי שזה אולי קשור לאיבחון או משהו..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדם בריא...
16/06/2007אדם אתה צודק שאתה אומר שהכל קשור....
לפי תיאורך אין לך שום בעייה פיזית. אתה מתאר חרדת ביצוע קלאסית - על נושא זה וגם על דרכי פתרון נכתב רבות בפורום. חפש, קרא, תחכים ותחזור עם שאלות מכוונות. הרבה פעמים חרדת ביצוע (שגם קשורה להלבשת הקונדום) הולכת עם שפיכה מהירה. אתה חושש שייפול ואז גומר מהר... ממש כך.
במפגשים הבאים התמקד בהנאה שלך ושל בת הזוג ולא בזקפה ובביצועים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכור לאוננות ורוצה להיגמל מה עושיםשפנפנים13/06/2007אני מאונן לפחות פעם ביום זאת הדרך היחידה שלי לגמור ולהרדם היו לי כמה מערכות יחסים עם בנות המין היפה ובכולם בלי יוצא מהכלל לעולם לא גמרתי תוך כדי האקט גם לא עם מקצועניות מצד שני באוננות ממש אין לי בעיה לגמור ניראה לי שאני לא גומר בגלל שאני רגיל לגמור באוננות ניסיתי להפסיק אבל זה לא בשליטתי אני ממש מכור מה אפשר לעשות כדי להיגמל ולהיות בין אדם נורמלי יש לי כבר רתיעה ממערכות יחסים עכב בעייתי אני כבר בן 34 אין לי שום בעיה בתיפקוד המיני רק שאני לא מצליח להנות מהמין עם פרטנרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתגובה לאיש היקר
yodi13/06/2007רוצה מישהי שתאונן בפניך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה עשית בנוגע לזה עד היום?
ד``ר עידן מיליצ`ר14/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי לעשות הרבה בעניין
שפנפנים17/06/2007החלפתי בנות זוג המשכתי את האקט כמעט שעה בלי הפסקה עד שהעור כמעט היתקלף ניסיתי להיתגרות בזמן האקט גם על ידיי סרטים ושום דבר לא עזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות
ד''ר חגית כהנא17/06/2007אני מניחה שהקושי שלך לגמור ביחסי מין קשור לא רק להרגל האוננות שמאפין גברים רבים אלא לקשרים שלך עם בנות המין השני.
מאחר ואתה לא תינוק ולא מצליח לקיים קשרים ויחסי מין מלאים טיפול יכול לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצליח לקיים יחסים מלאים
שפנפנים20/06/2007רק את הדובדבן שבקצפת שלשם כך נועד כל האקט המיני אני לא מצליח לגמור זה מאד מתסכל עד כדי מחשבה להיתנזר מנשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבדבן שבקצפת
ד''ר חגית כהנא21/06/2007אינך מצליח לגמור וכפי שכתבתי לך העינין נעוץ בתהליכים נפשיים נסתרים בינתיים לעיבודם וטיפול בבעיה - גש לטיפול חבל על כל יום תסכול נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהty145@walla,co.ilאלמונית13/06/2007שלום יש לי בעיה ..
לפני חודש קיימתי יחסי מין עם חבר שלי והם היו מוגנים לגמרי ויום המחזור שלי מתקרב אני פוחדת שלא יהיה לי מחזור והשאלה שלי היא האם ההפרשות לפני המחזור מרמזים שהמחזור מגיע אוו שאין להם כול משמעות ויש לי כאבי בטן האם זה מרמז לזה שהכול בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמקווה ומאמין שכשאת קוראת שורות אלו
ד``ר עידן מיליצ`ר14/06/2007קיבלת כבר....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגומרת רק מחדירהאורנית13/06/2007אני ובעלי מקיימים יחסי מין בתדירות גבוהה, הענין הוא שאני גומרת אך ורק מחדירה ולא בדרכים אחרות.
הייתי רוצה לגוון ולגמור גם ממין אוראלי ואני לא מצליחה. התחושה היא שהגרוי החזק נמצא עמוק בפנים ולכן אני גומרת מחדירה תוך מספר שניות.
אני לא מאוננת ויש לי אך ורק גמירות נרתיקיות.
אשמח אם למישהו יש רעיון איך לגמור באופן חיצוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגמירות
ד''ר חגית כהנא13/06/2007את מיחידות הסגולה שגומרות רק מהנרתיק. רב הנשים גומרות רק ממגע בדגדגן.
צאי במסע חקר לגופך.
התבונני באיבר בהמין שלך ונסי לזהות את התחושות השונות שקיימות בכל אזור ואזור.
אחרי שתכירי את התחושות השונות התמקדי במגע עדין באזור הנעים ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי חשק!!!מירי13/06/2007אני מתחילה שבוע שביעי של הריון עכשיו (ראשון) ומלפני שבועיים בערך, פשוט אין לי חשק לקיים יחסי מין עם בעלי.
יש לציין, שלפני שנכנסתי להריון, היינו שוכבים כמעט כל לילה ולפעמים הוא היה גומר אפילו פעמיים בלילה, ופתאום עכשיו פשוט אין לי חשק!
גם כאשר אנחנו כן שוכבים (פעם פעמיים בשבוע) זה רק בגלל שאני מרחמת עליו ורצה לתת לו להנות ואני לא נהנית מזה אפילו ברגע אחד!
האם זה טבעי?
מה אפשר לעשות?
מתי זה יעבור לי כבר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריחסי מין בהריון
ד''ר חגית כהנא13/06/2007בתחילת הריון נשים רבות חשות ברע והחשק המיני שלהן יורד.
אל תדחקי בעצמך ובבעלך.
ברגע שתרגישי טוב החשק יחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף!!!גלית13/06/2007אני בת 16 ואני מאוננת לפחות פעם ביום והמחזור מאחר לי כבר כמה חודשים. מה לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמשך
גלית13/06/2007והבעיה היא שאני לא יודעת אם אני עדיין בתולה או לא???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה נכנסת להיריון מהאוננות
סיגל13/06/2007חחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות
ד''ר חגית כהנא13/06/2007גלית
אין קשר בין אוננות וסדירות במחזור
אם המחזור מאחר במס' חודשים גשי לרופא/ת נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה מטרידהאחד העם13/06/2007שלום אני בן 19 ומעולם לא קיימתי יחסי מין, יש לי בעיה ורציתי לבדוק אם יש עילה לבדיקה אצל רופא.
יש לי משהו שנראה כמו שכבת תאי עור מתים על שק האשכים. אני יכול לגרד אותם משם וזה לא כואב, הגירוד אפילו גורם תחושת הקלה.
אחרי מקלחת השכבה מתקשה קצת והופכת ללבנה ואז קל יותר לגרד אותה. אם אני לא מתקלח כמה ימים (לצערי בצבא זה שכיח) מה שגירדתי יוצא שחור מכל הלכלוך שמצטבר, אם אני מתקלח יום אחרי יום ושוטף את האיזור טוב טוב אז עדיין נוצרת השכבה הזאת אבל הפעם היא ממש לבנה ונקייה מלכלוך.
זה מציק כי לפעמים זה מגרד מאד ולא תמיד נוח לטפל בעניין בשל חוסר פרטיות. בד"כ זה לא מגרד אבל עצם הידיעה שזה שם מציקה. יש לי את זה תקופה ממושכת, לא זוכר מתי התחיל, אולי בשנה האחרונה. יש לציין שיחד עם תופעה זו הופיעה אצלי פתריה שהרופא הגדיר כקלה ברגליים, העור שבין האצבעות מתקלף בגלל שאני מזיע הרבה והאיזור תמיד לח.
זו מחלה? מחלת מין? משהו מדבק? יש מקום לדאגה?
אשמח לתשובה עניינית וזריזה.
תודה רבה על זמנכם, אתם עושים עבודה מעולה, כל הכבוד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראחד העם....
ד``ר עידן מיליצ`ר13/06/2007ראשית תודה על המחמאות שנית, גש לאחד מרופאי עור ומין ע"מ שיאבחן את העיניין ויתדרך אותך אם ומה ניתן לעשות כדי לגאול אותך מייסוריך!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשה לעזרה!!אני13/06/2007שלום רב לכולם!
אני בת 27 בתולה. אני במערכת יחסים עם בחור בגילי שהוא גם כן בתול. חוסר הניסיון שלו ושלי נוטע בי תחושה של חוסר בטחון, חשש וחרדה ולכן אני חוששת מאוד בעת הניסיון שלו לחדור לתוכי . כתוצאה מהחרדה הרבה זה לא מצליח - זה פשוט לא נכנס. אני מרגישה מטופשת מאוד ולכן אני ממש נמנעת מלהמשיך לנסות. מה עושים?!?!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרצר לי שזוהי תשובתי...נשמע בנאלי אבל
ד``ר עידן מיליצ`ר13/06/2007יהייה נכון שתפני/ו למרפאה לטיפול מיני ע"מ לקבל הדרכה וייעוץ באשר מה לעשות כדי לעזור לך/ם במצוקתכם! בכל בי"ח ובכל קופ"ח יש מרפאה לטיפול מיני. אל תחכו!
בהצלחה!!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)