פורום מין וסקסולוגיה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה אולי נשמע קצת מצחיק...
    שמעון
    28/05/2007

יש לי חברה כבר שלוש וחצי שנים ואני מאוד אוהב אותה...
    העיניין הוא כזה אני מתכנן טיול למזרח וחברה שלי לא יכולה
    לבוא איתי, וזה יהיה טיול די ארוך ואני יודע שאני חרמן ושיהיו
    לי שם יותר מדי הזדמניות... וחשבתי שאם יש איזה שהם כדורים
    או משהו כמו ויאגרה רק הפוך, כאילו שגורמים לחוסר זיקפה
    ומפחיתים את החרמנות - אז אולי זה יכול להיות פתרון טוב

הייתי רוצה לשאול אתכם המומחים אם יש משהו כזה ואם זה
    כדאי ואם יש תפעות לוואי וכו' וכו'...

תודה מראש!! ואשמח אם תשלחו לי את התשובות גם לאימייל שלי
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זה אולי נשמע קצת מצחיק...

הוספת תגובה

• יש תרופות נגד דיכאון וחדה

עידן מיליצ'ר
    28/05/2007

אשר עלולים לפגוע בחשק ובתפקוד....יחד עם זאת לא נותנים משקפיים לאדם שרואה טוב. מכאן שהכדור הכי טוב בשבילך הוא כוח הרצון!!!
    נסיעה טובה!
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שמעון
    01/06/2007

תודה על העצה הבנתי ת'מסר....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת תם

ד''ר חגית כהנא
    28/05/2007

אם הקשר ביניכם כ"כ טוב ואתה אוהב אותה האם לא ניתן לשנות את התאריך ולנסוע ביחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא קיבלתי תשובות
    נבו
    27/05/2007

שלחתי כמה שאלות ולא קיבלתי תשובה .אודה לדר חרותי ולדר כהנא אם אוכל לקבל תשובה
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    לא קיבלתי תשובות

הוספת תגובה

• אנא שלח את שאלותיך שנית ונענה בהקדם

ד''ר חגית כהנא
    28/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה
    אאא
    27/05/2007

אני בן 24, סובל משפיכה מוקדמת (מאוד)
    אין צורך לפרט כמה זה מפריע לי למצוא בת זוג...
    שאלתי היא: האם אני צריך לגשת לרופא משפחה עם הבעיה הזאת?
    האם יש בכלל טיפול תרופתי?
    מקריאה אני יודע שרוב המקרים מקורם בבעיה פסיכולוגית, אך איני חושב שזה המקרה אצלי
    וגם אם כן אני מעדיף לא ללכת לטיפול, האם ישנם תרגילים או משהו דומה שאני יכוללעבוד על עצמי ולשפר בכך את התפקוד?
    האם תוכל לפרט בקצרה על מקור הפסיכולוגי של הבעיה (אולי מקורה באיזה טרואמת ילדות נשכחת...)
    אני יודע על שימוש במשחות מאלחשות שונות, איזה הטובה ביותר (מחזיקה זמן רב)?
    ובכלל, מה אני אמור לעשות בפועל כדי לפתור את הבעיה אחת ולתמיד?
    תודה רבה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• שפיכה מוקדמת

ד''ר חגית כהנא
    28/05/2007

1. יש ספר ושמו פז"ם - קרא אותו
    2. קשר עם אישה לא מתבסס רק על מהירות השפיכה נסה ליצור קשר נעים שפיכה מוקדמת אינה תירוץ להיעדר חברה
    3. אין טיפול תרופתי יעיל אם כי לעיתים טיפול הרגעתי מועיל אך חשוב לשלב עם טיפול סקסולוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למומחים - שפיכה גדולה בפעם אחת
    frustrated
    26/05/2007

אני וחבר שלי כבר שנה וחצי ביחד. עם גברים אחרים הייתי רגילה לשכב פעמיים-שלוש בלילה, אמנם החבר שלי מסוגל לגמור רק פעם אחת. חשוב לציין שכאשר הוא גומר הוא שופך כמות מאוד גדולה של זרע, בהרבה מהגברים האחרים שהייתי איתם. רציתי לדעת אם יש קשר בין השניים - כלומר, אם הוא פיזית לא מסוגל לעשות סקס יותר כי הוא שפך הרב?. אם כן, האם ישנה אפשרות לגרום לו לקיים יחסי מין מספר פעמים תוך פליטה של כמות קטנה יותר של זרע? מיותר לציין שאני מעדיפה לעשות סקס מספר פעמים בלילה כיוון שכך הסבירות להגיע לאורגזנה עולה.

הוספת תגובה

• אורגזמה

ד''ר חגית כהנא
    28/05/2007

יש גברים שיכולים לגמור פעם אחת בלבד בלילה וזה אישי לגמרי
    אני מבינה מדבריך שלא תמיד את גומרת והשיטה להשקיע יותר במשחק המקדים וע"יכ תוכלי לגמור טוב יותר ולא תזדקקי למספר רב של יחסי מין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שריפה בווגינה
    רמי
    26/05/2007

מזה חצי שנה אישתי סובלת בשעת החדירה משריפה.
    טיפול לפיטריות שעשתה והתנזרות מחדירה של יותר מחודש לא עזרו.
    דעתך?

לקביעת תור
    סגירה
    שריפה בווגינה

הוספת תגובה

• בת כמה אשתך? האם יש לה מחזור?

ד''ר חגית כהנא
    28/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויאגרה ותכשירים טבעיים
    נבו
    26/05/2007

האם מותר לקחת תכשירים טבעיים לטיפול בזיקפה במקביל ללקיחת ויאגרה ?
    האם לקיחת אספירין לדילול הדם משנה את השפעת הויאגרה ?
    האם התרופה טרי טייס קומפ להורדת לחץ הדם משפיעה על הזיקפה ?
    האם שתיית קפה או אכילת ארוחה כבדה במקביל ללקיחת ויאגרה מורידה ההשפעה של הויאגרה ?

לקביעת תור
    סגירה
    ויאגרה ותכשירים טבעיים

הוספת תגובה

• ויאגרה

ד''ר חגית כהנא
    28/05/2007

אין לי מושג באילו תכשירים מדובר בעקרון אין בעיה עם גת למשל
    מותר לקחת ויאגרה עם אספירין
    תרופות ללחץ דם יכולות להוריד חשק וזיקפה
    אסור לאכול ארוחה כבדה לפני לקיחת ויאגרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שידור חוזר...

28/05/2007

לגבי תכשירים טבעיים לשיפור התפקוד המיני - כבר אמרתי ואני מביא שוב דיעה מקצועית-רפואית לגבי תוספים טבעיים (או לא טבעיים).

צריך לזכור כלל, לא כל מה שטבעי בריא, ולא כל מה שבריא טבעי!

איני רוצה להכליל, אך ברובם המוחץ של המקרים, חומרים אלו עושים נפלאות .... בעיקר ליצרנים. חזוקית, סיפוקית, ליטופית, ויריל-ליידי ודומיהם – הם תוספי מזון שאין שום הוכחה מדעית-רפואית ליעילותן. מדובר בשרלטנות לשמה ואני מנסח דברי בעדינות. במחקרים שכן נעשו, פעולתם לא הוכחה כיותר טובה מאפקט פסיכולוגי (פלסבו), אשר עשוי להגיע לכ- 40 אחוז. נתקלתי במטופלים שהטיפול בחומרים אלו נכשל ורק אז הגיעו לאבחון וקבלת טיפול מקצועי. ברור שהם לא התלוננו בשל רצונם לשמור על פרטיות, לאור הסיבה הדיסקרטית בעטייה נטלו את אותם חומרים. על כך בונים היצרנים ולכן השוק מוצף בכל כך הרבה חומרים והבטחות שווא.כלומר, פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים...

הפרסום כאילו משרד הבריאות מאשר מתן חומרים אלו משלה ומטעה – משרד הבריאות מאשר שהשימוש בחומר אינו מזיק, אך עם זאת זה לא אישור לכך שהחומר יעיל להתוויה לגביה מתיימר היצרן לשווקו. למרבה הצער, בארצנו אין כל אכיפה של טיפולים המתיימרים להיות רפואיים, ועובדה זו נובעת ממחסור תקציבי במשרד הבריאות לצורכי אכיפה.

בקשר לבעיות חשק - פרט לטסטוסטרון וחלופותיו - אין הוכחות למשפרי חשק אחרים. גם לא דוריאן, פסיפלורה, (= פרי התאווה) וכד'. אפשר לנסות משקה דוריאן או קרני עז טחונות בדבש סיבירי, אבל בשביל הכיף בלבד. אין לזה סגולות ריפוי כלשהן. לבעיות חשק - התכשירים היחידים שנבדקו מדעית והוכחו כיעילים הם ויאגרה, לויטרה וסיאליס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני גומר מהר ואין לי חשק מיני
    גרוניבי
    26/05/2007

מאז שהחלתי להיות ניפגע נפש והתחלתי להישתמש בכדורים פסיכיאירים החל התיפקוד המיני שלי
    לרדת ובשנה האחרונה אין לי בכלל חשק מיני , למחלה הנפשית שלי קוראים סכיזופרניה פראנואידית
    מה ניתן לעשות כדי להחזיר את החשק המיני בחזרה ולגמור לא מהר מידי?

הוספת תגובה

• טיפול תרופתי

ד''ר חגית כהנא
    28/05/2007

המחלה שלך והטיפול התרופתי משפיעים על התפקוד המיני.
    שתף את הפסיכיאטר שלך במה שמטריד אותך והוא ינסה לעזור לך בשיחות או בשינוי הטיפול התרופתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא גומרת מחדירה
    אורנית
    26/05/2007

הייתי רוצה לברר את ענין הגמירה מחדירה אחת ולתמיד, שמישהו יענה לי סוף סוף תשובה רצינית, כי גם כשעשיתי חיפוש
    באתרים רציניים ענו לי תשובות בנוסח 70% מהבנות לא גומרות מחדירה.
    קצת על עצמי: נשואה באושר מס' שנים, בן זוג מאהב על, מענג אותי ברמות שלא ידעתי מעולם, אני חווה אורגזמות חזקות
    אבל לא נרתיקיות, כלומר מכל חיכוך חצוני, אוראלי, ידני אני גומרת בעוצמה, תופעה ידועה, אני יודעת, אך הייתי רוצה לברר את הענין. אני בחורה מינית, אין לי שום מחסום פסיכולוגי. ניסינו תנוחות שונות, כשאני מאוננת תוך כדי חדירה זה לא כיף לי משום מה, חוץ מזה כך הגמירה תהיה בכל מקרה חיצונית ולא נרתיקית. יש לי חברה שגומרת רק מחדירה והיא לא עשתה שום ניסיון,
    פשוט מהזיון הראשון עם בעלה גמרה מחדירה, ואני שואלת למה? למה אצל אחת זה כך ואצל השניה זה אחרת? למה הפות מגיב אחרת אצל כל אחת ובאיבר אחר זה לא קורה? לדוגמא: אוזן אחת לא שומעת שונה מאוזן אחרת, אלא אם כן האוזן לא תקינה. למרות שאני מסופקת מאוד, אני מאוד רוצה לגמור שהוא בתוכי. למה הוא כן ואני לא?
    חשוב לציין שלמרות השאלות הנוקבות חשוב לציין שבמיטה כבר השלמנו עם זה שאני לא גומרת מחדירה ואנחנו לא הופכי את זה למסע מתיש בעקבות האורגזמה האבודה. אלה הן תהיות שלי בלבד.
    האם זה ענין של אימונים (למשל חדירה ממושכת, ענין של הרגל) ושווה להתאמץ? או שיש בנות שנולדות כך ויש בנות שנולדות כך? אודה לכל מי שיחדש לי בנושא ואם יש בנות שלא גמרו מחדירה בעבר ולאחר זמן מסויים פתאום גמרו מחדירה,
    מה כן גרם להן?

לקביעת תור
    סגירה
    לא גומרת מחדירה

הוספת תגובה

• הכל בראש

מגמר
    26/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם קיימת יחסים בעבר עם

מגמר
    26/05/2007

גברים אחרים והתןצאה היתה דומה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא גומרת מחדירה

סודית ב
    26/05/2007

יש לי רק תנוחה מאד מסויימת בה אני מצליחה לגמור והיא מאד מפריעה לקיום היחסים וזה לא מחדירה רגילה אני מנסה לאונן בדרכים אחרות ולא מצליחה לגמור אך ורק בתנוחה המסויימת. אני מצטרפת לכל השאלות של הסודית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודת G

ד''ר חגית כהנא
    28/05/2007

נקודת G נמצאת בקיר הקדמי של הנרתיק במרחק כ 4 ס"מ מהכניסה
    בעלך יכול להחדיר 2 אצבעות ולנסות לגלות את האזור בתנועת "בוא הנה"
    כל אישה מגיבה אחרת למגע וביחסי מין
    הדשא שלך נשמע ירוק למדי לא בהכרח אצל השכן ירוק יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי הצעה בשבילך

מלי
    29/05/2007

לאחר שנים של נסיון הצלחתי לגמור מחדירה תוך שילוב של גירוי חיצוני. שכבתי עם החבר שלי כשאני על הבטן והוא מעלי, חודר מאחור. הוא שלח אצבע לדגדגן שלי והתחיל לגרות אותו אינטנסיבית. הצלחתי להגיע לאורגזמה שלא דמתה בכלל למה שחוויתי מגירוי חיצוני בלבד. עם הזמן הצלחתי לגמור בתנוחה הזו ללא מגע בדגדגן, אך לצערי לא בתנוחה אחרת. ההנאה אצלי אף גוברת אם בתנוחה הזו אני הפעילה ואני זו שמניעה את האגן לפי הקצב שלי והחיכוך הרצוי. תנסי, מקווה שיעזור. :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גומר מהר...
    אאא
    26/05/2007

אני בן 24, סובל משפיכה מוקדמת (מאוד)
    אין צורך לפרט כמה זה מפריע לי למצוא בת זוג...
    שאלתי היא: האם אני צריך לגשת לרופא משפחה עם הבעיה הזאת?
    האם יש בכלל טיפול תרופתי?
    מקריאה אני יודע שרוב המקרים מקורם בבעיה פסיכולוגית, אך איני חושב שזה המקרה אצלי
    וגם אם כן אני מעדיף לא ללכת לטיפול, האם ישנם תרגילים או משהו דומה שאני יכוללעבוד על עצמי ולשפר בכך את התפקוד?
    האם תוכל לפרט בקצרה על מקור הפסיכולוגי של הבעיה (אולי מקורה באיזה טרואמת ילדות נשכחת...)
    אני יודע על שימוש במשחות מאלחשות שונות, איזה הטובה ביותר (מחזיקה זמן רב)?
    ובכלל, מה אני אמור לעשות בפועל כדי לפתור את הבעיה אחת ולתמיד?
    תודה רבה על העזרה.

לקביעת תור
    סגירה
    גומר מהר...

הוספת תגובה

• שפיכה מהירה...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    28/05/2007

שפיכה מוקדמת

שפיכה מהירה ( Rapid Ejaculation ) , או בשמה הקודם: שפיכה מוקדמת (Premature Ejaculation) היא אחת הבעיות השכיחות בתפקוד המיני של הגבר, ממנה סובלים כ- 30% עד 40% מן הגברים. השפיכה המוקדמת מאופיינת כמצב בו גבר, באופן קבוע ופעמים חוזרות מגיע לשפיכה עם גירוי מינימאלי לפני, בזמן או מיד לאחר החדירה, מצב הגורם לתסכול אישי ופוגע ביחסים הבין-אישיים.
    תהליך השפיכה הוא תהליך מורכב, ומטרתו הסופית היא להעביר זרע מאיבר המין של הגבר לזה של האישה. בהליך זה הזרע, הנמצא בשלפוחית הזרע, בדרכי הזרע ובשופכה האחורית, יוצא בעוצמה ובקצב מהשופכה ומלווה בתחושת הנאה וסיפוק של אורגזמה. כל הפרעה בהליך זה, כגון שפיכה מוקדמת, , מלווה בכאב או חוסר שפיכה, יכולה לפגוע באיכות התפקוד המיני של הגבר ושל בני הזוג יחד.
    תהליך השפיכה הוא תהליך מורכב, ומטרתו הסופית היא להעביר זרע מאיבר המין של הגבר לזה של האישה. בהליך זה הזרע, הנמצא בשלפוחית הזרע, בדרכי הזרע ובשופכה האחורית, יוצא בעוצמה ובקצב מהשופכה ומלווה בתחושת הנאה וסיפוק של אורגזמה. כל הפרעה בהליך זה, כגון שפיכה מוקדמת, יכול לפגוע באיכות התפקוד המיני של הגבר בפרט ושל בני הזוג בכלל.
    הסיבה לשפיכה מהירה יכולה להיות ראשונית, כלומר, מולדת (כבר מהניסיונות הראשונים לקיום יחסי-מין), משנית (כתוצאה משינויים בריאותיים דוגמת מחלות: סוכרת, פגיעה בשלמות חוט השדרה, טיפולים כימותרפיים וכו', שינויים נפשיים - לחץ ומתח או שינוי במערכת היחסים), או מפגיעה בתחושתיות ראש הפין, שהוא מרכז הגירוי באיבר המין.
    ניתן להצביע על מספר גורמים פסיכולוגיים לתופעה זו:
    הגורם המיידי לפז"מ הוא חוסר מודעות מספקת לתחושות הפין. הפז"מניקים לא פיתחו מודעות תקינה לתחושות באיבר המין שלהם.
    1)ישנם גברים שפשוט מתרגשים בעוצמות כאלה, שאינן מאפשרות להם לשים לב לתחושות הפין שלהם. זה משתנה מאישה לאישה וגם משתנה בהתאם למשך מערכת היחסים.
    2)החוויות המיניות הראשונות מאד קריטיות להמשך. יש גברים שניסיונם המיני הראשון היה תחת לחץ ובמקומות לא נוחים- כמו במושב האחורי של האוטו או בסלון של בית הורי בת הזוג, ממש לפני שאלו האחרונים אמורים לחזור הביתה. גברים כאלה גמרו מהר, ואינם מצליחים להיגמל מהרגל זה. לחץ זה נותן את אותותיו ההרסניים בכל פעם שפוגשים בת זוג חדשה.
    3)הדאגה העצומה בקשר לביצועים המיניים, גורמת לגבר לחוש שהינו "בתחרות" על פרס 'המאהב האולטימטיבי', במקום להירגע וליהנות מהאקט המיני במלואה.
    4)גברים המתרגשים יותר מידי,חרדים, או מרגישים אשמה, מתמקדים במחשבות ובתחושות ה.
    שליליות ושופכים מהר.
    ישנן כמובן גם סיבות פסיכולוגיות אחרות לשפיכה המוקדמת, כגון ספיגת מסרים אנטי מיניים בילדות, חוסר ידע ו/או "עודף" ידע מיני עלולים לפגוע בתפקוד המיני ובשפיכה. בנוסף, יש גברים שמאבדים שליטה על רפלקס השפיכה כאשר הם נמצאים עם אישה כזו או אחרת בעוד שתפקודם עם אישה אחרת תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

ד``ר עידן מיליצ`ר
    28/05/2007

גם על האישה נושא השפיכה משפיע. מחקרים מצביעים על כך שליקויי בתפקודו המיני של הגבר, פוגע גם בתפקודה המיני של האישה! אישה שבן זוגה הוא פז"מניק, עלולה להרגיש לא מושכת, לא מינית. דימויה הגופני והנשי עלול להיפגע. הבחורה עלולה לפתח גם היא קושי בתפקודה המיני, להימנע ממין ולהתרחק מבן הזוג.

במהלך השנים התפתח הטיפול בשפיכה מוקדמת ועבר שינויים רבים ומגוונים.
    לאחר שהתברר כי אחת הסיבות לשפיכה היא רגישות יתר בראש הפין, הוחל בפיתוח תכשירים מקומיים או סיסטמטים שיורידו את הרגישות מראש הפין, ובכך יאפשרו את הארכת זמן השפיכה ומשך קיום יחסי המין. במהלך השנים היו ניסיונות מוצלחים חלקית לטפל בשפיכה מהירה על ידי תרסיס או במשחות מקומיות שונות. ישנם משחות ותרסיסים המשמשים לאלחוש מקומי, כשמטרתם להפחית את התחושה בראש הפין ויעילותם מגיעה ל- 50%. עם זאת, במקרים רבים גורמים אמצעים אלו לחוסר תחושה בראש הפין, לירידה בסיפוק המיני ואף להחלשת עוצמת הזקפה.
    אמצעי נוסף שנכנס בשנים האחרונות הן תרופות מקבוצת הSSRI-, שמעכבות את הספיגה החוזרת של הסרוטונין במוח. 75%-70% מן הלוקים בתפקודם, אשר טופלו בתרופות מקבוצה זו, דיווחו על שיפור משמעותי בזמן השפיכה. לתרופות אלו, שבמקור נועדו לטיפול בבעיות פסיכיאטריות, תופעות לוואי משמעותיות אשר בעטיין מטופלים ובני/בנות זוגם העדיפו לא להמשיך את הטיפול המוצע.
    עם זאת, ההצלחה היחסית של הטיפולים התרופתיים החדשים פתחה עידן חדש של מחקרים ושיטות טיפול תרופתיות בשפיכה מהירה
    מחקר חדש שנערך במרכז הרפואי ת"א, הוכיח כי שילוב של תרופות מקבוצת ה- SSRI's עם גלולת ה"ויאגרה" שיפר משמעותית את משך השפיכה. מחקר נוסף, המבוצע בימים אלה, מנסה לבחון את השפעת תרופה ספציפית ממשפחת הssri אשר נלקחות בהתאם לצורך לפני קיום יחסי מין מלאים.
    בנוסף פועל במסגרת המרכז הרפואי ת"א שירות רב-תחומי לטיפול במכלול ההיבטים של שפיכה ובמיוחד בנושא שפיכה מהירה. טיפול חדש המוצע כיום במרפאה להפרעות בתפקוד המיני, המבוסס על טיפול תרופתי לצד טיפול פסיכו-סקסולוגי, מהווה פתרון מיטבי לבעיה.
    תשוב לציין שאם הגבר מצוי בזוגיות,רצויי שהתהליך הטיפולי יכלול את שני בני הזוג. גם לנטילת גלולה לעיכוב השפיכה, עלולה להיות השלכה והשפעה פסיכולוגית על האישה, אשר יש לתת עליה את הדעת.
    בתהליך הפסיכותראפויתי, יש שני מרכיבים:
    1) המרכיב הדינאמי, אשר בו מנסים להבין את התכנים הנפשיים הגורמים לשפיכה המהירה. מהם הקונפליקטים אשר נדחקו לתת מודע הגורמים לגבר לשפוך מהר. בושה, אשמה, אמביוולנטיות לגבי מין, כעס, חרדה וכו'.
    2) מרכיב התנהגותי אשר בו יש מספר טכניקות העוזרת לגבר ללמוד את התחושות שלפני השפיכה ולדעת מה לעשות או לא לעשות (בעזרת בת הזוג) ע"מ שלא לשפוך.
    טכניקה של הלן סינגר קפלן "SRART STOP" (1989 )
    גישת "squeeze technique" של מאסטרס וג'ונסון (1970)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

ד``ר עידן מיליצ`ר
    28/05/2007

3) גישת MI של דחיפת שרירי רצפת האגן (כמו במתן צואה)
    בכל הגישות יש צורך המיומנות מקצועית על מנת לדעת מתי ואיך לחשוף את המטופל/ים לטכניקות.
    בנוסף, יש לפתוח את האפשרות של שיתוף בת הזוג לעשות יחד.....בבית, על מנת להגיע לתפקוד מיני טוב יותר.
    הדרך היעילה והנכונה- מעבר ל"תרופות הפלא"- לטיפול בשפיכה מוקדמת היא מתן הדעת למרכיב האישי והזוגי, כלומר טיפול בקושי תוך שיתוף, קירבה ותקשורת הכוללת חלוקה הדדית של צרכים, רגשות וצרכים.
    שיתוף מעין זה, של בני הזוג, יאפשר הגעה לסיפוק באופן התואם את צרכי שני בני הזוג במיטה ומחוצה לה, ללא כל קשר למתן תרופה זו או אחרת.
    דווקא כאן יפה שעה אחת קודם!!
    עידן מיליצ'ר BA, BSW, MA
    סקסולוג, מטפל זוגי ומשפחתי
    מטפל ביהביוריסטי קוגניטיבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים?
    דניאל
    25/05/2007

חברה שלי מונעת ממני להשתמש בקונדום מיפני שהיא טוענת שזה מכאיב לה בעת החדירה וגם היא חוששת לקחת גלולות כי היא טוענת שזה יכול לגרום לה לתופעות לוואי אז מה אני עושה כי אני חושש לשכב איתה כי אנחנו צעירים אני חושש שהיא תיכנס להריון?

לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?

הוספת תגובה

• הריון

ד''ר חגית כהנא
    28/05/2007

חברה שלך כנראה רוצה להיות בהריון כיון שהיא מונעת כל דרך הגיונית ומקובלת למניעת הריון.
    אנא שלח את חברתך לרופאת נשים לקבל הסבר על אמצעי מניעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגדלת האיבר

אני וחברה שלי החלטנו לנסות חילופי זוגות עם זוג ידידים. בתחילת הפגישה, האישה השניה הציעה שכולנו נהיה ביחד במיטה אחת והסכמנו. כשהתחילו העניינים אני קולט שלגבר יש זין ענק, גם ארוך וגם עבה. גם החברה שלי התלהבה מאוד. מאוד התביישתי בזין שלי שהוא די קטן (אורך -14 ס"מ ועובי 2.5). מאז אני ממש מבואס והתחלתי להתעניין בדרכים להגדיל את האיבר. ראיתי שמציעים טיפולים להאריך ולעבות את הזין. במה מדובר? האם הטיפול בטוח?האם זה עובד?

לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת האיבר

הוספת תגובה

• מה עם הביצועים ?

האבירה
    25/05/2007

זה כמו התסביך של הנשים עם גודל החזה שלהן
    תעבוד על טיפוח הגוף ועל הבצועים ידידי זה מספיק טוב
    תהנה ,תשקיע ותזיע
    בי בי האבירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה תקין!!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    25/05/2007

צר לי לקרוא את מצוקתך. הרבה מחקרים פורסמו המצביעים על כך שישנם גברים אשר נרתעים מפעילות מינית מכיוון שאיבר מינם כה קטן. הסיבות לכך יכולות להיות מגוונות, אך המרכיב העיקרי הוא פגיעה בדימוי הגופני ובביטחון העצמי.

כל אחד רוצה לדעת אם יש לו איבר מין גדול, ממוצע או קטן. מחקרים רבים שנעשו הראו שאיבר מין ממוצע הוא באורך של 14 עד 17 ס"מ.
    חברת הקונדומים, "דורקס", ביצעה סקר גדול מאוד בעולם כדי לגלות מהו בעצם "איבר מין ממוצע" - סקר זה נחשב לאמין ביותר כיום. הסקר הראה שאורכו הממוצע של איבר המין הוא: 15.5-16. היקף ממוצע הוא 11.2 ס"מ.

קיימים מיתוסים רבים באשר לתכונות גוף וגודל איבר המין. יש סברה שמי שיש לו כף רגל גדולה, זה מעיד על איבר גדול. יש כאלו המקטרגים ואומרים שמי שנוסע עם אוטו גדול זה מעיד על איבר קטן...נו באמת?!!, עד לאן נגיע?!!

בואו נודה ולא נבוש, הגודל כן קובע!! נכון שרוב הנשים יכולות להגיע לסיפוק גם אם אין איבר מין גדול - ישנן גם דרכים אחרות להביא את הפרטנרית לסיפוק אבל כמובן שהמצב המושלם הוא איבר גדול וביצועים מעולים.

תעשיית המין מלאה בפרסומות למוצרים ומדריכים שונים להגדלת איבר המין. המוצרים כוללים: גלולות, קרמים, מדריכים טבעיים, משאבות וואקום, משקולות ואף ניתוחים כירורגיים. כולם מבטיחים "תוצאות מופלאות תוך מספר שבועות בלבד".

פרסומים כגון:

האם אתה מאושר לגבי הגודל הנוכחי של איבר מינך?
    האם תרצה להיות עם איבר מין גדול יותר? איבר מין מעל הממוצע, אולי 18 או 19 ס"מ?
    תאר לעצמך מצב חדש שבו אתה הולך לשירותים ציבוריים ואינך מובך בגלל גודלו של איבר המין.
    מצב חדש שבו אתה הולך למכון כושר ומחליף בגדים בעוד גברים אחרים מסתכלים עליך בקנאה.כל אלו מבטיחים לנו את ה"סטארט-אפ" החדש...הגדלת איבר המין.

חלק ממה שמוצע אביא מתוך מה שאני עצמי קורא כמו כל הקוראים:

1)כדורים להגדלת איבר מין:
    כדור לא יכול להגדיל את איבר המין. זה פשוט לא עובד. לא מעט אורולוגים עשו מחקרים בנושא כדי לראות אם יש השפעה כלשהי על איבר המין, לא רק שהכדורים לא הגדילו את איבר המין – היו כאלו שחוו תופעות לוואי לא נעימות. אין כדורים להגדלת חזה, אין כדורים להקטנת האף ועדיין אין כדורים להגדלת איבר המין.

2) משאבות וואקום להגדלת איבר המין: אחד המוצרים הנפוצים ביותר להגדלת איבר המין הוא "משאבת הוואקום". ניתן לראות פרסומות של המוצר ואף לקנותו בכל אתר סקס, מגזין, חנויות סקס ועוד

3
    למעשה המשאבה יוצרת וואקום מסביב לאיבר המין וכך מביאה דם לאיבר וכתוצאה מכך נוצרת זקפה. אין שום ראיות או הוכחות רפואיות שמשאבות וואקום גורמות לגדילת המין.

3) מדריכים טבעיים להגדלת איבר המין: ישנם אתרים בישראל אשר מציעים "הגדלת איבר מין בשיטה טבעית". הבעיה היא שרובם נכתבו על ידי אנשים שאינם מוסמכים לכך. הם אינם רופאים המומחים בתחום ו/או מוסמכים לכתיבה שכזו בעקבות מחקר אמפירי.

4(הגישה הניתוחית ל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידן -התשובה נחתכה

עידן, תודה לך על הפירוט. הסוף נחתך ואני מאוד מעוניין לקרוא אותו. תמיד ידעתי שהזין שלי לא גדול במיוחד אבל רק כשראיתי השוואה למישהו אחר ובתכל'ס זו פעם ראשונה שראיתי במציאות זין עומד של גבר אחר, קלטתי שהמצב שלי בעייתי. מאז אני ממש מדוכא ואין לי בכלל חשק מיני למרות שעד היום היו לי חיי מין טובים. הפרטנריות שלי כמעט אף פעם לא גומרות מחדירה אבל הסתדרתי בדרכים אחרות רק שעכשיו כבר אין לי חשק לכלום. חברה שלי הציעה לי ללכת לטיפול אבל אין מצב שאני הולך לדבר עם מישהו על הבעיה הזו. אולי יש לך איזו עיצה בשבילי? אני ממש ממש מדוכא מהסיפור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עידן מיליצ'ר
    28/05/2007

4(הגישה הניתוחית להארכת הפין מיועדת בעיקרה לעבות את האיבר ולא להאריכו: "השיטה המקובלת לעיבוי פין היום בעולם היא בעזרת שומן עצמי. לוקחים ממקום אחר בגוף ומזריקים מתחת לעור של הפין. הבעיה היא שהשומן העצמי נספג עם הזמן, במיוחד כאשר הפין נמצא בשימוש. ואז הוא מאבד מהעובי שלו אחרי מספר חודשים וגם הרקמה מצטלקת והופכת להיות לא יפה".
    בכל מקרה, זה לא משנה אם יש לך איבר מין ממוצע או קטן מהממוצע - מה שבאמת משנה זה האם אתה מרגיש בנוח עם הגודל הנוכחי של איבר מינך?

יהייה באמת רצוי שתפנה לייעוץ מקצועי כי אתה נשמע לי אובססיבי וטרוד מאוד עם הנושא שלא מניח לך
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך לא מבריחים אותו
    חיוכים
    25/05/2007

שנינו בני 50 - ההכרות שלנו קצרה יחסית,נפגשנו בחברה מסוימת 3 פעמים ואף רקדנו, וגם דיברנו כמה פעמים בטלפון וניפגשנו בבית קפה. הבן אדם נחמד בעיני אבל אני לא מיומנת בשנים האחרונות בפיתוח יחסים בינאישיים ביחוד בקטע המיני ..
    ובכן אנחנו מוצאים חן אחד בעיני השנית ואני מוזמנת אליו לביתו כשהוא אומר בפשטות שאנחנו אמורים לקיים יחסים אינטימיים אצלו. הוא חושב שהכרותנו מספקת ואנחנו בשלים ואולי זו גם דעתי , אבל בתחושה אני מלאת חששות מעצם העובדה שאימצא בביתו(קצת אחוזת פחד פיזי משהו לא מוגדר) יכול להיות שהחששות יתפוגגו, ואז אם אכן נגיע למצב אינטימי - השאלה האם קונדום הוא הגנה מספקת מכל הידבקות אם קיימת חלילה (הבן אדם מטייל המון בעולם מכיר הרבה אנשים וכו'). השאלה שלי 1.האם החששות הגיוניים או שזאת בעיה שהיא קיימת"בראש" והשאלה השניה -בקטע האינטימי האם קונדום הוא הגנה מספקת .
    המון תודה מראש
    מהמחייכת שחוששת..

לקביעת תור
    סגירה
    איך לא מבריחים אותו

הוספת תגובה

• חששותייך הגיוניים...זה קורה

ד``ר עידן מיליצ`ר
    25/05/2007

לרבים ורבות!. פשוט חיקלי את חששותייך איתו. תגידי לו את מה שאת מרגישה (כמו שכתבת בפתיח של פנייתך) ותוסיפי את חששותייך באשר לקיום מגע מיני. גבר שמספיק בוגר, לא יברח...
    קונדום מספיק,אם יודעים להשתמש בו נכון!
    עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליח להחזיק זקפה
    אלמוני 11
    24/05/2007

שלום, אני וחברה שלי שוכבים מזה שבועיים, ואני לא מצליח להחזיק זקפה עד החדירה, או שבמקרה הטוב אני כן מחזיק אבל גומר מהר מאוד לאחר החדירה. המצב הזה מלחיץ אותי עוד יותר, ויש לי עכשיו מין "פחד ביצועים". מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליח להחזיק זקפה

הוספת תגובה

• חרדת ביצועים...

24/05/2007

לא נתת פרטים לגבי גילך, מחלות רקע ושימוש בתרופות.... אבל אני מניח שאכן הבעיה המינית קיימת רק בקשר, בעוד באוננות אין כל בעיה להגיע לזקפה ולשמר אותה. נכון?

קרא על חרדת ביצוע. יש לכך המון התייחסויות בפורום זה. בעיה נפוצה. הזקפה נופלת תוך כדי וזה גם גורם בסופו של דבר לשפיכה מהירה. האיבר משדר למח שלך - "גמור לפני שאני נופל...". קרא גם את העצות הרבות שאני וחבריי לפורום נתנו. אחרי שתקרא - חזור עם שאלות ספציפיות ונשמח להמשיך הדיאלוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודות על איבר המין
    תמיר
    23/05/2007

שלום רב,
    לפני כחמישה חודשים התחילו להופיע לי נקודות אדומות/לבנות,כמו חצקונים קטנים על איבר המין,יותר נכון על "הכיפה" שלו,האיבר עצמו לא כואב ,אך הם נראות לעין-שלוש במספר הקרובות פיזית אחת לשניה,וכאשר אני נוגע בהם באצבע אני מרגיש בחספוס,אני רוצה לציין שחברה שלי היתה פטריה חוזרת,ואנחנו מקיימים יחסי מין ללא קונדום,היתכן שזה נגרם כתוצאה ממגע מיני איתה?

בנוסף אני ממש לא מרגיש בנוח ללכת לאורולוג,האם ישנו טיפול שאני יכול לרכוש או לבצע בעצמי?,והאם לדעתך יכול להגרם לי נזק אם אני לא אטפל בבעיה הזאת?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    נקודות על איבר המין

הוספת תגובה

• בהצלחה ..

האבירה
    23/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מנוס

ד''ר חגית כהנא
    24/05/2007

הנקודות שאתה מתאר לא נגרמו מהפטריה של החברה שלך.
    אינני יודעת מה הן מהתיאור שלך אך רופא עור או רופא משפחה צריך לראות אותן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חג שמח לכולם (:
    האבירה
    22/05/2007

שתהיה לכם אהבה והרבה סקס טוב
    אני אוהבת את הפורום הזה
    ואת המטפלים

לקביעת תור
    סגירה
    חג שמח לכולם (:

הוספת תגובה

• חג שבועות שמח לכל משתתפי הפורום!

23/05/2007

ותודה לך אבירה על הפרגון!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה