מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה פעמים בלילה? גברים, מה דעתכם?ד.25/06/2007
אולי תוכלו לעזור לי לפתור ויכוח עם ידיד שלי. הוא טוען שהוא היה עם בחורה וגמר 7 פעמים בלילה. אני חושבת שזה לא אפשרי מבחינה פיזיולוגית. מה אתם אומרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי
אסתר25/06/2007כן אפשרי בעקרון גבר צריך לחכות חצי שעה בין כל מעשה אהבה אז אם לילה זה נניח מ9 בערב עד 3 לפנות בוקר זה אפשרי הקטע הוא שהשפיך מתמעט בכל פעם ואיכות הזרע יורדת אם עושים כל כך הרבה בתדירות כל כך גבוהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הוא בין גיל 17-23... אפשרי..
ד``ר עידן מיליצ`ר25/06/2007אבל עדיף איכות מכמות!!!!!!!
פעם אחת כל הלילה עדיפה מ10 פעמים!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אכפת
ד''ר חגית כהנא26/06/2007למה להתוכח עם הידיד אם הוא מרגיש טוב עם העובדה שגמר או לחילופין סיפר שגמר 7 פעמים בלילה שיבושם לו והריעי לו כיון שזה מה שהוא רוצה.
חשוב שאת תגמרי כמה פעמים שמתאים לך ותהני מזה.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרי הרבה פעמים בלילה!!
אדם29/06/2007אני אישית עשיתי את זה 6 פעמים בלילה.
ואני לא תמיד צריך הפסקה של חצי שעה .
קרה לי פעם אחת שגמרתי ולא הוצאתי אותו אלא המשכתי עד שגמרתי שוב...
זה כמעט ולא קורה לי אבל!
חבל.. :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה אדם אתה? אתה תותח אתה!! :-)
ד``ר עידן מיליצ`ר29/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנסו דחוףlior25/06/2007
אני בן 18 וחברה שלי בת 17 היא בתולה עשינו סקס בלי בגדים והאיבר לא ניכנס וגמרתי על המקום והיא בתולה . והפין לא ניכנס .
יכול להיות מצב שהיא תאכל להיכנס להריון אני נילחץ ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בדיוק מבין מה זה גמרתי על המקום
ד``ר עידן מיליצ`ר25/06/2007איזה מקום? ו/או גמרתי מהר? מכל מקום, אם גמרת בפתח הנרתיק יש סיכוי קטן...אבל בלי לחץ מיותר... סביר להניח שהכל בסדר!!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס ראשון
ד''ר חגית כהנא26/06/2007אני רוצה לחלק את התשובה לשניים:
1. אם חברתך ואתה הייתם ערומים וגמרת ליד איבר המין שלה והייתם ללא אמצעי מניעה יש סיכוי (קטן אמנם) להריון ולכן כדאי לקחת פוסטינור בהקדם האפשרי לא יאוחר מ 72 שעות מהאירוע. לא הייתי מסתמכת על המזל.
2. עליכם להשתמש באמצעי מניעה קונדום או גלולות .
3. בפעם הראשונה שמקימים יחסי מין יש סבירות שהדבר לא יצלח אתה מתרגש וגומר מהר והיא עדין בחששות. הדבר נורמלי לגמרי. המשיכו לאהוב אבל עם אמצעי זהירות!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
lior27/06/2007האיבר אפילו לא ניכנס בפנים אבל בכל זה זה מלחיץ
תודה רבה על העזרה.. מעריך את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגמור בחוץ
ד''ר חגית כהנא27/06/2007כפי שאמרתי לא פעם גם אם גומרים ליד יש סיכוי לכניסה להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
lior28/06/2007ואם היא בתולה לגמריי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתולה
ד''ר חגית כהנא28/06/2007קרום הבתולין אינו חומה בצורה
מאותו מקום יותא דם הוסת.
אין לסמוך על בתולין אנא קימו מין בטוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא נהנית מסקסגל25/06/2007
אני בת 26 ולא נהנית מיחסי מין. לפני ארבע שנים נדבקתי בפפילומה, ואני חוששת שהצלקות שנשארו מהקונדלימות פוגעות בהנאה מגירוי באיבר המין שלי. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומות
ד''ר חגית כהנא25/06/2007קונדילומות עוברות ביחסי מין והטיפול בהן ע"י נוזל או צריבה.
תתכן פגיעה בתחושה רק אם הצריבה היתה נרחבת ביותר ובאזור הדגדגן ומצב זה נדיר ביותר.
לא כתבת מה מצבך המשפחתי אך בהנחה שאת רווקה אני מניחה שאת חרדה ביחסי מין מהדבקות מחודשת ומעסיקה את עצמך בכך במקום להנות.
אם בן הזוג אינו קבוע השתמשו בקונדום.
יש לציין שגם קונדום עלול לפגום בהנאה.
שווה להבדק אחת לחצי שנה אצל גניקולוג.
לסיכום : אני מסופקת בהנחתך שחוסר ההנאה נובע מהקונדילומות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרום בתוליןאל24/06/2007
האם גבר יכול להרגיש אם האשה בתולה או לא?
האם הוא יכול להרגיש את זה פיזית? בלי קשר לירידת הדם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרום בתולין
ד''ר חגית כהנא25/06/2007נשים רבות נולדות ללא קרום בתולין. גם אם הוא קיים בד"כ הוא דק וגמיש ורב הגברים אינם יכולים ךחוש בו.
התחושה של יחסי מין בפעם הראשונה היא יחודית לשני בני הזוג ומלווה בחשש לעיתים שמתבטא בהתכווצות הנרתיק.
רק במצבים בהם קרום הבתולין עבה או הפתח קטן במיוחד ניתן לחוש את קרום הבתולין.
לרב אין דימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
אל25/06/2007וקבלו מחמאות על הפורום, שמאוד עוזר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכה מוקדמתגולש24/06/2007
הי,
האם קיים טיפול פשוט לבעיה של שפיכה מוקדמת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראשית קרא את הספר פזמ
ד''ר חגית כהנא24/06/2007יתכן שפשוט יותר לפנות למרפאה לטיפול מיני הטיפול בד"כ מהיר ויעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפיכה מהירה
24/06/2007ערוך חיפוש בפורום, כי זו אחת השאלות הנפוצות ביותר. יש התייחסויות נרחבות ביותר שלי ושל עמיתי.
אל תתפתה לכל מיני מקסמי שווא כגון, תוספים ומשחות מאלחשות. בספר "פז"מ - פריקת זרע מהירה" של הלן סינגר קפלן בהוצאת "ביתן" מתוארת שיטה שתוכל לתרגל גם בסיוע מרפאות לבריאות מינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בודד כאן ?יואב24/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא
האבירה24/06/2007לא ,גם אני בודדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילמההאבירה22/06/2007שלום !יש לי שתי דילמות ואשאל את השאלה בשני חלקים בכדי להקל
על הבנתכם את הבעייה
1.אני בת 30 ביולי הקרוב ובאופן כללי מחפשת גברים לקשר רציני סביב טווח הגילאים שלי או קצת יותר ,אבל הכרתי בחור בן 26 שנחשב יחסית צעיר לטעמי ויש לנו חיבור מדהים ומקסים כאילו הכרנו שנים מלא אהבה
למרות זאת אני לא שקטה והחששות שלי מפריעות לי לזרום איתו כי הוא לא נראה לי מספיק בוגר (למרות שהחלטתי זאת עפי גילו בעיקר)האם להקשיב לחוקים "האלו שהצבתי בפני עצמי לגבי טווח הגילאים ,או להמשיך בקשר החיובי שנוצר כאן מבלי לחשוש ?
2.אני גומרת במשגל רק עי אוננות כשאני שוכבת על גבי עם חדירה תוך כדי מהצד ומבחינה טכנית זה ממש ממש מעיק עלי ויש לי טראומה מזה
כי אני מרגישה סוג של "ניתוק מהפרטנר שלי ,וגם עם הרגל שלו פתאום מפריעה לי לאונן זה קוטע את ההנאה ויורד לי החשק ואז אני מוותרת וממשיכה עד לגמירה שלו מבלי לגמור ,כי לא נעים לי :להזיז אותו ,להגיד לו שים את הרגל ככה והיד ככה וכו וממש בא לי לשנות את ההרגל הזה ולגמור אחרת .יש סיכוי כזה ?
תודה לכם וממש תעזרו לי אם תתנו לי תשובה מעמיקה כי אני כבר שנים סובלת
ביי האבירה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדילמות...
24/06/2007לא לכל דילמה יש תשובה חד משמעית. אני מאמין שלא כדאי לשפוט ספר לפי צבע הכריכה. כלומר, אם יש בינכם חיבור טוב והקשר זורם כבר זמן מה, לכי לפי הרגשתך ולפי מצב הקשר ולא לפי הגיל של בן זוגך. מקסימום תפרדו, כמו שכבר קרה לך בעבר.
לגבי שאלתך השנייה - את מתארת מצב תקין. רוב הנשים אינן מסוגלות לגמור בחדירה. נסי להתחבר אל בן זוגך בדרכים אחרות יצירתיות ולהנות מכל מכלול האקט ומה שמסביב. אם מספיק נעים לך לאפשר לו לחדור אלייך, את צריכה להגיע גם למצב שיהיה לך נעים ולא מביך לבקש ממנו להזיז יד או רגל... חשוב.
ואם את סובלת שנים, אולי כדאי שתפני לייעוץ מקצועי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויאגרה ברצוני לדעתיחי22/06/2007ברצוני לדעת איך הכי נכון להשתמש בכדור מתי לקחת? איזה מינון?
אנחנו שומרים על טהרה אז ביום הראשון זה בשמיים ביום השני פחות ואחר כך כל ייומים או שלוש
אני רוצה לקחת ויאגרה
מודה לכם מראש על התשובה לשפר את איכות והתדירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריש ליטול ויאגרה לאחר שעתיים שלא אכל
ד``ר עידן מיליצ`ר23/06/2007יש לחכות כ1/2 שעה עד שהחומר יהייה פעיל ואז צריך מגע ו/או גירוי ע"מ שתיווצר זיקפה. אין ליטול ויאגרה אני חוזר....אין ליטול ויאגרה ללא אישור ומרשם רופא!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה דעתכן? מאוד חשוב לי לדעת....יואל22/06/2007אני בן 18 ובתול.
יש לי בעיה של חוסר הערכה עצמית במיטה. אני תמיד חושש שלא אוכל לספק בחורה...תמיד נראה לי שאחרים יהיו טובים ממני במיטה וזה נורא מדכא. נראה לי הסיבה העיקרית היא גודל איבר מיני. איבר מיני קטן יחסית רק 12 ס"מ וכל פעם שאני מדמיין סיטואיציה של לשכב עם בחורה אני תמיד חושש שהיא תתאכזב מהגודל. גודל איבר מיני נורא מעסיק אותי כלומר זה שהוא לא כזה גדול. תמיד נראה לי שלא אוכל לספק אישה. רציתי לשאול אתכם בנות האם הגודל הוא כזה משנה...האם באמת זה מה שאתן מסתכלות אליו.? האם ניתן לספק אישה גם מ 12 ס"מ. בבקשה תעזרו לי להתמודד עם הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריואל! צר לי לקרוא את מצוקתך...
ד``ר עידן מיליצ`ר23/06/200712 ס"מ זה מספיק לספק אישה!!! לא רק על הגודל יבוא הסיפוק! מעבר לזה, הקושי אותו אתה מתאר הוא פסיכולוגי, לא סקסולוגי! גש לייעוץ מקצועי שיחזק לך ת'ביטחון העצמי!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיואל כנסססססססססססססססססס!!!
נורית25/06/2007שמע 12 ברור יכול לספק בחורה אבל נחשב קטן זה נכון.
אין לך מה להתבייש!!! אני בחורה ואני לא מייחסת חשיבות כלכך לגודל זה לא מה שקובע אם אני יצא איתו או לא. כמו כן אם תראה שאתה בטוח בעצמך ותפעל בביטחון עצמי גבוה ותהנה מכול רגע.............יהיה טוב=]
אגב מישהי ירדה לך פעם או עשתה לך ביד? פשוט אמרת שאתה חסר ביטחון לגבי הזיין...........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנורית ....
יואל26/06/2007קודם כל תודה על התשובה. לשאלתך....כן מישהי ירדה לי אבל לא אמרתי לה שאני חושב שהזיין שלי קטן.....אבל לא צריך להיות גאון כדי להבין שיש לי קטן. אני חושב שהיא די ראתה שלא התברכתי (: ....אבל לא אמרה כלום. תראי אני באמת משתדל להינות ממערכת יחסים אם יש לי כזו אבל שאני מתחיל לחשוב על זה שהבחורה שאני איתה תראה שיש לי קטן זה מבאס אותי נורא. את הרי יודעת שלא הרבה בחורות הן כמוך...מתחשבות ולא מסתכלות על פרמטרים פיזיים אלא בטח על אישיות ועל בן אדם כבן אדם ולא כמשהו אחר. הרבה בנות לצערי מסתכלות על גודל הזין כפרמטר לגבריות למרות שאני בטוח שזו לא גישה נכונה. את חושבת אחרת? אשמח לשמוע את דעתך...(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליואל - תלמד לזיין
הבחור המנוסה29/06/2007אשה לא צריכה גודל... יש כאלה שיש להם ענק אבל הוא לא יודע את כיוון הכניסה,
את עוצמת הכניסה ואת משך הזמן שהוא צריך להיות קשה....
אם אתה יודע לפעול עם כל החושים והאברים שלך - לשון, אצבע,שפתיים,רגליים - ובתנאי
כמובן שאתה תפעיל אותם נכון - למשל הלשון צריכה להיות שרירית ומהירה... - ולא רכה כאילו
שאתה אוכל גלידה - אז תראה שפתאום הבחורה לא תסתכל כלל על הגודל אלא על התפעול
הנכון של הכלים שלך.
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבחור המנוסה...
יואל29/06/2007תודה על התשובה....כל זה עניין של ניסיון שגם אותו עדיין אין לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעכחעיח
po16/07/2007ghjghjghj
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצוב לשמוע את זה
po04/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקר- בעלך במיטה.ליאור21/06/2007אני בסביבות השלושים, תמיד רציתי לדעת כיצד נשים אחרות מרגישות בקשר לסקס לאחר מספר שנים של נישואים, אני מאמינה שרק כך יהיה לי אומדן לגבי חיי המין שלי, לכן אשמח אם כמה שיותר נשים (נשואות שנה ויותר) יכתבו: כמה פעמים בשבוע? מי יוזם? האם הם נהנות? האם הן מסופקות מינית? האם הסקס הוא פרוע? האם תמיד בעלך משקיע בך כדי שתיגמרי ואיך (לשון או אצבע), נשיקות סוערות או רק ריפרוף שפתיים.
תודה לכל מי שתענה, זה לא מזיק אם לא יודעים מי את, ואני בטוחה שזה מידע שיעזור לכולנו בכדי להשוות ולדעת האם לדרוש ממנו יותר או האם מבחינה ממוצעת הוא מספק את הסחורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראתם מוזמנים להגיב!
24/06/2007למרות שלא תמיד הדשא של השכן יותר ירוק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאושרת
שלומית24/06/2007אני נשואה כבר חמש שנים (איך שהזמן רץ) ועדיין משוגעת על בעלי. אבל אני חייבת להודות שהוא לא ישראלי ואולי זה ההבדל העיקרי. כשהייתי עם ישראלים הם דאגו לעצמם קודם כל ולפני הכל. אישי קודם כל דואג לי - אנחנו עדיין מתנשקים בפראות, עדיים יש לנו סקס של לפנות בוקר (הוא מעיר אותי באמצע הלילה), של בוקר, של אחרי צהריים ושל לפני השינה.
אנחנו עושים הכל ומחדשים כל הזמן. אף פעם לא חשבתי שאפשר להתאהב במישהו כל יום מחדש, בעיקר לא אחרי 5 שנים של נישואין, אבל זה קורה.
אני עדיין מרגישה בירח דבש, והבקשה היחידה שלי היא - שלא יגמר לעולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה
אסתר25/06/2007אומנם אני נשואה שנה בדיוק אבל סתם ריציתי להגיב
\אין ממש סיפוק מיני בעלי לא אוהב נשיקות סוערות אלא רפרוף שפתיים הוא היוזם בדרך כלל ככה אני אוהבת-להרגיש שהוא נמשך אליי הוא כן משתדל שאגמור על ידי מגע בדגדגן והוא לא מוכן שאכוון אותו לכן כואב לי ואני ממפסיקה אותו
אבל אני מאוד אוהבת לשכב איתו להרגיש את גופו החם הלוהט השערות שיש לו על החזה הזיפים שלו איבר מין עומד שלו בפה שלי....זה 75 אחוז מהאורגזמה ואני מקווה שעוד נשתפר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזין בפה זה לא מספיק
הבחור המנוסה29/06/2007אומנם זין בפה זה מעולה לגבר, אבל האישה מוצצת את הזין בפה ומדמיינת שהוא בכוס שלה.
כיווני החדירה חשובים מאוד, ולפעמים בכיוון הנכון האשה מרגישה בעננים - ומעשה מאבדת
את חוש הכיוון למשך אותם דקות. כדאי מאוד מאוד לנסות,
אשמח לעזור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשואה 8 שנים
אני02/07/2007אני לא ממש אוהב סקס, הגבר שבחרתי להתחתן איתו , איך לומר כבר לא אותו דבר...
הכרס, הקרחת, עושה את שלו.... אין יותר מדי זמן "להשקיע" באקט , או שהוא בא מאוחר ואני עייפה, וממש לא בא לי לשכב. בסופי שבוע הילדים מפריעים, צהרים אנחנו ישנים בתורות, כי הילדה לא ישנה צהרים.. ככה שאין לנו יותר מדי רגעי אינטימיות... סופי שבוע פעם בחצי שנה ..
ירד החשק בעקבות כל מיני דברים , אני מאוד רגישה ומספיק שהו אהיה עצבני על משהו אז כבר ירד לי..
בקיצור זה המצב ...
ספרי איך אצלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לא אוהבת
אני02/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנשואה התשושה
הבחור המנוסה05/07/2007ממש ממש חבל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריבה באיבר המין
קאמל04/07/2007אני מקיים יחסים מונוגמיים לחלוטין עם זוגתי בשלוש השנים האחרונות לעיתים לאחר קיום יחסי מין יש לי צרבה על הפין למשך כמה שעות . מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מזייפתשרון21/06/2007אני נשואה כבר 6 שנים, ובכל הזמן הזה אני מזייפת אורגזמה בכדי לרצות את בעלי.הבעיה שלי שאני נדלקת רק בפעם הראשונה שבו אני מקיימת יחסים, לאחר מכן האש נהלם. מה לא בסדר אצלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא כ"כ מבין ת'שאלה אבל...אל תזייפי!
ד``ר עידן מיליצ`ר23/06/2007אם את מצפה למספר אורגזמות אחת אחרי השנייה אז דעי לך שלא כל אחת חווה מספר אורגזמות. כך שאם את חווה אורגזמה בפעם ראשונה ואחרי זה בפעם שנייה לא....זה בסדר ואל תזייפי!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות שחשובות לי לדעתיעל20/06/2007אני בת 23 לוקחת כבר כמה שנים גלולות כדי לקבל ווסת הגלולות הן גם למניעת הריון ושאלותיי הן-
1.האם ניתן בזמן לקיחת הגלולות לקיים יחסי מין?ואם לא אז מתי?והאם הן מונעות 100% הריון?
2.האם ההורמנים שנמצאים באותן גלולות יכולים לגרום לעלייה בכולסטרול?(כיוון שגיליתי בבדיקות דם שיש לי כולסטרול רע גבוה..)
אשמח לתשובה מפורטת בהקדם תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרגלולות
ד''ר חגית כהנא21/06/2007גלולות להסדרת מחזור טובות גם למניעת הריון. הבטיחות 99% .
לעיתים גלולות מעלות רמת כולסטרול.
בד"כ כשיש היסטוריה משפחתית.
כדאי להפסיק את הגלולות לחודש ולבדוק מה קורה עם הכולסטרול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים?לינדה20/06/2007אני ובעלי שנה ביחד אני דתייה (כן אני יודעת נסחפתי לכתוב קצת על סקס בפורום השכן אבל ממש לא מחפשת גברים אחרים או משהו)בכל מקרה בעלי לא אוהב להתנשק עם הלשון ואני מאוד משתוקקתץ לזה וגם לא אוהב לרדת לבחורה ואני כן יורדת לו ממש בכיף(לא סתם מחוסר חשק) ,הוא לא מוכן נניח שאמרח עליו שוקולד ואלקק ממנו או נמשחק עם קוביות קרח וכו....מה לעשות? בא לי מין סוער וסוחף...משלימים עם מה שיש ממש קשה לי עם זה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתקשורת תקשורת תקשורת...
24/06/2007יחסי מין בזוג מחייבים תקשורת טובה. לא כל מה שאת תאהבי גם הוא יאהב. אולי בגלל הדת לא ידעת על תפקודו המיני והעדפותיו כי לא ניסיתם זאת לפני החתונה (אולי...).
את חייבת לשתף אותו ע"י תקשורת פתוחה ולקיים "משא ומתן מיני" - לבדוק יחדיו גבולות שהוא יחצה בהדרגה ופשרות שאת תהיי מוכנה לקבל. אם לא תצליחו לבד, העזרו באנשי מקצוע. יש סקסולוגים דתיים ודתיות, מה שיקל עליכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהloola19/06/2007קודם כל תודה לכם , שאלתי היום בדרך כלל האם צריך לגיע לאורגזמה תוך חדירה כדי להיכנס להריון או זה לא קשור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרממש, אבל ממש...
19/06/2007אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים לפני מחזורלירז19/06/2007שלום, יש לי שאלה אני בת 18 ואני אמורה לקבל את המחזור בסוף החודש הבעיה שכבר עכשיו יש לי כאבים בבטן התחתונה מן הרגשה שאני עומדת לקבל כל רגע
הכאבים באים במיוחד לאחר פעילות גופנית?
יש לציין שזה ככה לרוב מידי חודש, למה התופעה הזו?
תודה והמשך יום מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכאבי מחזור
ד''ר חגית כהנא20/06/2007כאבים לפני מחזור הם תופעה ידועה.
ניתן לפתור אותה ע"י משכחי כאבים מיד עם התחלת הכאב למס' ימים.
ניתן כמובן גם לקחת גלולות למניעת הריון שיפחיתו משמעותית את הכאב.
בכל מקרה כדאי לפנות לרופא/ת נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)