מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס לאחר לידהדן22/05/2007
שלום
ילדתי לפני 3 חודשים בניתוח קיסרי לידה ראשונה.
אני עושה סקס עם בעלי ואנחנו משתמשים עם נוזל סיכה על בסיס מים
ועדין בזמן החדירה מאוד כואב לי. עד כדי כך שאנחנו מפסיקים באמצע.
וזה מאוד מתסכל את שנינו!!
יש לציין שאני מאוד נמשכת לבעלי ושהוא אבא נפלא, הוא עוזר לי ותומך בי.
נבדקתי אצל רופא נשים והוא לא מצא משהו רפואי שיכול להעיד על בעיה.
מה עוד ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אמור לכאוב...
22/05/2007בייחוד אם מדובר בניתוח קיסרי. איך היה לפני הלידה?
אז קודם כל עשו בינתיים רק דברים שאינם כואבים, ואם החדירה כואבת אז המנעו מחדירה מליאה ועשו רק דברים שנעימים לך. במקביל כדאי שתפני לרופא/ת נשים / סקסלוג/ית לשם קבלת חוות דעת שנייה. יש דברים שלא רואים בבדיקה שגרתית, בייחוד אם יש פחות מודעים לדברים שכאלה. וגם אם לא ימצאו כלום - תוכלי לקבל את הטיפול המתאים. כן, כן... גם אם הבדיקה תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאם את מניקה?
עידן מיליצ'ר22/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דן22/05/2007כן , הנקה מלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס כואב
ד''ר חגית כהנא24/05/2007כפי שכתבו חברי יחסי מין לא אמורים לכאוב. לא לפני ולא אחרי הלידה.
העובדה שרופא נשים לא מצא בעיה גופנית מכוונת לדברים אחרים.
האם את משתמשת בטמפונים.
האם את יכולה להחדיר אצבע לנרתיק או לאפשר לבעלך לעשות זאת.
אם כן מה את מרגישה.
האם את מרגישה שאת מתכווצת כל פעם לפני חדירה
עני לי על השאלות ונראה איך עליכם להתקדם
בינתיים כפי שהוצע קודם לא לבצע חדירה לעשות הכל ולהשאיר את התסכול לבינתיים בצד. להתרכז בדברים שנעימים לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר חגית כהנא
דן08/06/2007כשאני מחדירה אצבע לנרתיק אני לא חשה בכאב או בהחדרת טמפון (אולי קצת אי נחות)
אבל בחדירה כן.
אם זה משנה התחלתי לידה רגילה והגעתי לפתיחה של 9 אבל בסוף נותחתי כי הלידה לא התקדמה... אז אולי בכל זאת משהו שם השתנה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגליה היקרה
אורנית26/05/2007אני 6 חודשים אחרי לידה וגם אני ילדתי בניתוח קיסרי.
רוצה לומר לך מניסיון של 3 לידות בניתוח ,החזרה לחיי מין כמו שהיו לפני הלידה לוקח לעיתים כמה חודשים עד שנה.
נכון זה לא אמור לכאוב, כמו שמציינים הסקסולוגים, אך עובדה שגם אני
וגם חברה שילדה איתי בניתוח סבלנו מכאב מס' חודשים לאחר לידה.
אני מציעה לך להתייחס לזה בתור בעיה רק לאחר שנה.
אגב האם הכאב הזה מתעמעם עם הזמן או נשאר אותו דבר?
כלומר אצלי בפעמים הראשונות זה ממש כאב וכל חודש שעבר פחות ופחות. עד היום אם החדירה ממושכת כואב לי, אבל זה ממש לא כמו בהתחלה. תני לזה זמן ותשתמשו בהמון רטיבות לפני ותוך כדי.
(אנחנו אישית משלבים המון מין אוראלי ורוק ולא משתמשים בחומר סיכה, חומר סיכה שמור רק לחדירה אנאלית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות עלולות לגרום לכאב
יובלית26/05/2007האם את לוקחת גלולות? כי כשאני לקחתי גלולות הם גרמו לי לכאבים ולכן הפסקתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליובלית
דן08/06/2007כן, אני לוקחת גלולות (לנשים מניקות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי שימוש בחומר סיכה?
ד``ר עידן מיליצ`ר08/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה ויאגרה מותר לקחת ברצףנבו21/05/2007אני משתמש בויאגרה 50 מ"ג , בהוראות כתוב שמותר לקחת אחד ביום וההשפעה היא ל 4 שעות . האם מותר לקחת כדור נוסף אחרי 5 שעות מהראשון ? האם מותר על דעת עצמי להגדיל המינון ל 100 מ"ג ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמותר ומותר רק שרצוי להרים
ד``ר עידן מיליצ`ר21/05/2007טלפון ו/או לפנות לרופא המטפל שלך ולהיוועץ בו!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריהספי21/05/2007האם כאשר לי יש פיטריה ביד או ברגלים זה יכול להתבטות באיבר המין של האישה? פשוט רק כאשר
שאנו מקיימים יחסים זה פתאום מופיע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפיטריה
ד''ר חגית כהנא22/05/2007הפיטריה שלך בצפרני הידיים והרגליים דורשת טיפול ובד"כ זה טיפול משחתי ממושך או טיפול בכדורים.
הפטרת בנרתיק של בת זוגך אינך קשורה לכך .
לנשים ישנה פטרת מסיבות שונות כמו אכילת מתוקים ופחממות חוטיני יחסי מין עם בן זוג חדש ועוד.
ניתן ורצוי לטפל בפטריה - יש לפנות לרופא/ת נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר אינטמיות ובעיית קירבה ביחסיםהאבירה21/05/2007שלום
אני יוצאת עם מישהו מזה חודש
ואני מרגישה שייש לו בעייה ביצירת מצב אינטימי ובעיית קירבה
כמו : הוא לא אוהב להתנשק , להתחבק, וגם בליילה לא מתחבק איתי
כשאני רוצה לשוחח איתו על דברים שקשוןרים ברגש הוא נלחץ
אני לא יודעת מה לעשות ,כי יש בו צדדים שקוסמים לי ומושכים אותי
כל זמן שלא משוחחים על "הקשר" אז הכל נחמד וטוב
ושם הוא מראה סגירות
אודה על עזרתכם
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחוסר אינטימיות
ד''ר חגית כהנא21/05/2007סליחה על השאלה מה אתם כן עושים בלילה ועד הלילה אם הוא לא מתנשק ולא מתחבק איתך.
כשאת מדברת איתו על נושאים שקשורים לקשר הוא נלחץ.
על מה בדיוק מבוסס הקשר שלכם ומה קוסם לך בו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין חשקאליסיה21/05/2007אני נמצאת לבד כבר שנה וחצי
בשנה וחצי הזאת הייתי עם כמה גברים רק לאינטרס מיני
כשהייתי נמצאת באמצע כבר היה יורד לי החשק
ולא רציתי לשכב איתם.
כרגע אין לי חשק בכלל לסקס וזה די מדאיג אותי
ויחד עם זה אני לא נדלקת על אף אחד ולא בא לי על אף אחד
ובגלל זה אני גם לא מצליחה להיות בקשר גם בשביל סקס וגם בשביל יחסים לטווך ארוך
אני צעירה ונראת טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריורד באמצע
ד''ר חגית כהנא21/05/2007את מדברת על כך שכשקיימת יחסים לצורך אינטרס מיני בלבד "ירד לך באמצע"
ירד לך באמצע כיון שהגוף שלך אותת לך להפסיק לקיים יחסים נטולי משמעות כיון שהם לא עושים לך טוב ולכן לא יכולת לגמור.
יש תקופות בחיים שלא בא על סקס וזה נורמלי לחלוטין במיוחד אם אין בן זוג שמעורר את העיניין.
לחץ לא מביא לא אורגזמה ולא בן זוג.
לכן עצתי לך, תרגיעי.
נסי לעשות דברים שמענינים אותך להיות בחברה שנעימה לך ואז אני מניחה קשר כזה או אחר יגיע ויתאים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאליסיה בנושא חוסר חשק המיני
יוסי23/05/2007להרגע ולעשות דברים מעניינים ולהיות בחברה נעימה זה תמיד מצויין בכל מצב!
אך לא ברור אם זה יכול לפתור את בעיית חוסר החשק המיני / קרירות מינית.
שמעתי על משקה נפלא שהגיע: דוריאן פיוז'ן - משקה האלים, אשר מורכב מפרי הדוריאן ופירות אקזוטיים נוספים ולתערובת הזו יש עוצמות מדהימות:
משפר את מצב הרוח, נותן הרגשת רוגע ושלווה, מעורר תאווה מינית אצל גברים ונשים ובעל תכונות טרמוגניות בהעלאת טמפ' הגוף, טעמו נפלא וכמוכן נותן עוצמה בגלל המרכיבים שיש בו. כדאי לשתות קר (עם או בלי קרח), לבריאות! ושנשמע רק בשורות טובות.
התלהבתי מאוד מהפורום שלכם. הוא יעיל מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל "מעוררי" תאווה מינית...
24/05/2007תודה ליוסי על הפרגון, ואני מקווה שלא ניתן מטעמי שיווק. בנקודה זו אני מביא דיעה מקצועית-רפואית לגבי תוספים טבעיים (או לא טבעיים).
צריך לזכור כלל, לא כל מה שטבעי בריא, ולא כל מה שבריא טבעי!
איני רוצה להכליל, אך ברובם המוחץ של המקרים, חומרים אלו עושים נפלאות .... בעיקר ליצרנים. חזוקית, סיפוקית, ליטופית, ויריל-ליידי ודומיהם – הם תוספי מזון שאין שום הוכחה מדעית-רפואית ליעילותן. מדובר בשרלטנות לשמה ואני מנסח דברי בעדינות. במחקרים שכן נעשו, פעולתם לא הוכחה כיותר טובה מאפקט פסיכולוגי (פלסבו), אשר עשוי להגיע לכ- 40 אחוז. נתקלתי במטופלים שהטיפול בחומרים אלו נכשל ורק אז הגיעו לאבחון וקבלת טיפול מקצועי. ברור שהם לא התלוננו בשל רצונם לשמור על פרטיות, לאור הסיבה הדיסקרטית בעטייה נטלו את אותם חומרים. על כך בונים היצרנים ולכן השוק מוצף בכל כך הרבה חומרים והבטחות שווא.כלומר, פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים...
הפרסום כאילו משרד הבריאות מאשר מתן חומרים אלו משלה ומטעה – משרד הבריאות מאשר שהשימוש בחומר אינו מזיק, אך עם זאת זה לא אישור לכך שהחומר יעיל להתוויה לגביה מתיימר היצרן לשווקו. למרבה הצער, בארצנו אין כל אכיפה של טיפולים המתיימרים להיות רפואיים, ועובדה זו נובעת ממחסור תקציבי במשרד הבריאות לצורכי אכיפה.
בקשר לבעיות חשק - פרט לטסטוסטרון וחלופותיו - אין הוכחות למשפרי חשק אחרים. גם לא דוריאן, פסיפלורה, (= פרי התאווה) וכד'. אפשר לנסות משקה דוריאן או קרני עז טחונות בדבש סיבירי, אבל בשביל הכיף בלבד. אין לזה סגולות ריפוי כלשהן. .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה אורך רוח
aviv24/05/2007אני משוכנע שעם סבלנות מספקת ניתן להשיב את העונג והאושר
אז צרי קשר ונדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמהתמר20/05/2007לאחרונה יש לי בעיה ביחסים המיניים עם בן זוגי. אני לא גומרת. באופן כללי אני נהנית מהסקס אך ברגע אחד אני עוברת ממצב של הנאה למצב של גועל או דחייה. הבעיה הזו התחילה בעקבות ניסיון לאונס שעברתי לפני שנתיים.
בהתחלה הכל טוב במיטה ואז אני מרגישה ברגע אחד שמה שנעשה מגעיל או דוחה ואני בבת אחת דוחפת את הבן זוג שלי או עוברת למחשבה סגנון- טוב ניתן לו לגמור. הבעיה הזו נמשכת כבר יותר משנתיים והיא פוגעת בזוגיות שלי ושל בן זוגי. אני מאוד אוהבת אותו ורואה כמה זה מתסכל את שנינו.
חשוב לי לציין שלמרות זו אנו שוכבים בין פעמיים לשלוש בשבוע. מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראונס
ד''ר חגית כהנא21/05/2007תמר היקרה,
אינני יודעת בת כמה את אבל עברת ניסיון אונס שהינה חוויה קשה ומשפילה ביותר.
כל תקיפה גורמת לתחושת אין אונים וללא ספק כשמנסים לפגוע במקומות מוצפנים.
נראה לי שלא עיבדת עדין את האירוע ההוא והוא מעיב על הזוגיות שלך.
ניתן לפנות למרכז לנפגעות פגיעה מינית באזור מגורייך ולהיעזר בשירותיהם.
חשוב גם לשתף את בן זוגך בתחושותייך ובזכרונות העולים לך כדי שיבין שתגובותיך שבודאי מעליבות אותו אינן קשורות אליו אלא לאירוע שעברת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הסיפור - מבקשת דעת מומחהאשה מיואשת20/05/2007לטיפול אך ממש לא ידעו לטפל בנו.שכבר הלכנו למישהו כן טוב,הוא נבהל והפסיק את הטיפול באמצע (הציעו לו לבדוק עם עצמו מה הוא באמת רוצה מהמיניות שלו).
עד היום לא קיבלתי תשובות.אך אני ממשיכה לחשוד.יש לו "חבר" ממשרה מאד בכירה ובעלת השפעה במשרד ממשלתי ואני חושדת שיש קשר הומוסקסואלי ביניהם.
הוא מאד קנאי לי.רציתי לפרק את הקשר אך אני לא רוצה לפגוע בילדינו הקטנים.
הם רגישים והם יפגעו מזה.הוא אבא טוב ועיסוקו דרך אגב נחשב "נשי".
הוא מתקדם בעבודה ועצם הגילוי (אם יחשוף את זהותו לפי חשדותי) יפגע בו היות וגם הוא עובד מדינה.אני גם חרדה לפרנסת המשפחה.בקיצור אני במילכוד וחייבת שמישהו יעזור לי ולו.אני מצד אחד יודעת שהוא יסרב לקבל עזרה ישירה.אך אם אני אקבל ואדע בוודאות עפ"י סימנים שונים האם חשדותי נכונות ,אוכל לעזור לו ובעקיפין לכל המשפחה.
חוץ מזה אני מתפוצצת כבר כי אני מאד מינית ורוצה בן זוג לסקס אך שיהיה גם רגשי.
בקיצור אני רוצה להיות מאושרת סוף סוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלמיואשת
ד''ר חגית כהנא21/05/2007אני לא חושבת שהטיפול הוא בכם כזוג. לבעלך יש את גישתו שלא תשתנה ולכן הטיפולים הזוגיים לא יכלו להמשיך.
אני חושבת שאת צריכה ללכת לטיפול כדי להבין איפה היית ואיפה את נמצאת היום.
מה את רוצה מעצמך ומה את רוצה מהתא המשפחתי.
מה ואם את יכולה לקבל ממנו מה הרווח ומה ההפסד.
לפי מה שכתבת את יודעת מה את רוצה והשאלה היא אם להשיג זאת עם או בלי מסגרת המשפחה.
יש וריאציות בחיים והחכמה היא להיות מודע ולבחור מה מתאים לך.
דברי עם איש מקצוע או חברה באמת באמת טובה שיעזורו לך למצוא את דרכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת דעת מומחהאשה מיואשת20/05/2007גידי שלום רב,
אני אשה כבת 40+ נשואה כבר 15 שנה.לפני הנישואים חייתי עם בעלי כ7 שנים נוספות.
אנו יחד כבר מגיל הנעורים.היות וחונכתי חינוך שמרני לא היה לי עניין בסקס בשנות הנעורים ותחילת שנות העשרים שלי.בתקופה זו נקשרתי רגשית למי שכיום בעלי.
בעלי הוא איש מוכשר וכלפי חוץ בעל עוצמה.כיום אני יודעת שהוא חסר בטחון וחלש רגשית.מגיל צעיר הוא התקדם בעבודה בתפקידים נחשקים,נשאב לעבודה וללימודים גבוהים והם כל מעייניו (עד היום).בצעירותו הוא התעניין בגברים הומוסקסואליים,גברים כאלו נמנו על ידידיו והוא "בדק" את יחסיו איתם במסווה של ידידים.הוא גם אהב לקרוא על הומוסקסואליים,ולראות סרטים.מאד נמשך לתחום.
במשך שנות חברותינו ונישואינו,היו מדי פעם "צלע שלישית".או שהייתי מגלה שהוא הומוסקסואל או בי או משהו לא ברור או בחורה שהיתה "ידידה" כמו שבחורה מחפשת בחורה.
העניין הוא שהוא לעולם לא גילה עניין בסקס.בהתחלה כשגיליתי את מיניותי ורציתי להגשימה אני יזמתי.הוא היה לחוץ מאד.לא היתה לו זקפה והוא רצה שאני אבצע הכל לבדי כלומר אתיחס אליו כאל "ויברטור".שכב ולא ידע מה לעשות.הוא לעולם לא יזם סקס.
לאחר מספר מועט של פעמים ויתרתי על סקס.היתה לי חוויה לא טובה ולא רציתי יותר.
מדי פעם שאלתי אותו למה זה ככה אצלו אך הוא תמיד טען שאין לו זמן,הוא לחוץ,לא עכשיו וכד'.
זמן רב קיבלתי את תשובותיו כמובן מאליו.נקשרתי ואהבתי אותו ולא רציתי לאבדו.
שרשרת של ארועים שקרו במקביל וכן הרצון להתחתן גרמו לנושא להידחק הצידה.יותר לא דיברנו על זה.בד בבד לא נפסקו קשריו המשונים עם גברים אך לא היה להם ביטוי רגשי חיצוני.
חשדת בו כל הזמן אבל לא רציתי להאמין.כל מיני "שריפות קטנות" החשידו אותו (ארוע עם מישהו שטען שניסה להטרידו מינית,נשיקה שראיתי אותו מנשק נער צעיר ומחבק וכו')
קשריו עם חברים גברים הוא "אינטרסנטי" אין לו ממש חברים.לעומת זאת הוא מתחבר לנשים אך לא במובן הסקסואלי אלא כידידות.(פעם אף מישהי לא הבינה מדוע היא מנסה לגרותו וזה לא משפיע עליו).
בשנות השלושים שלנו נולדו נו שלושה ילדים מהפריות מבחנה.לא היה בינינו שום סקס.הוא לעולם לא רצה,לא ביקש לא יזם.רק חיבוקים,נשיקות חטופות ואחיזות ידיים.זו מקסימום האינטימיות שהיתה.
לפני כשנתיים לאחר משבר תעסוקתי שלי,הכרתי מישהו והיה בינינו רומן.הסכר ש"נסגר "
נפרץ וחיי הנזירות שלי תמו.הרגשתי בעננים.התאהבתי ועיני נפקחו.
גילוי הרומן זעזע אותו ואותי וגרמו למשבר בינינו.יותר לא הסכמתי לקבל תשובות סתמיות שזורות בעיני חול.כשביקתי תשובות לשאלות שלי מדוע אני צריכה לוותר על סקס
בשביל שלמות הזוגיות שלנו,הוא הביא תשובות מגוכחות:אין לו זקפה,הוא עסוק,וכד'
מי שאין לו זקפה אך יש לו תשוקה דואג שתהיה לו זקפה.
הלכנו לטיפול אך ממש לא ידעו לטפל בנו.שכבר הלכנו למישהו כן טוב,הוא נבהל והפסיק את הטיפול באמצע (הציעו לו לבדוק עם עצמו מה הוא באמת רוצה מהמיניות שלו).
עד היום לא קיבלתי תשובות.אך אני ממשיכ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרד"ר כהנא השיבה בחלקה השני של השאלה.
22/05/2007על מנת להקל על קוראים בפורום - השתדלו לשרשר תגוביכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר רפי חרותי - עכשיו בוידאומערכת BeOK20/05/2007שלום לכולם, אתם מוזמנים לצפות [a href=http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4582 id=link]בסרטון[/a] קצר על טיפולי מיניות שנעשה בשיתוף עם ד"ר רפי חרותי. שבוע נעים וצפייה מהנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלד"ר חרותי
המאוששת20/05/2007אכן, סרטון מעניין מאוד, אבל מאיפה הביאו סקר שכל כך הרבה זקנים עושים את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מעט נתונים...
22/05/2007אבל הנתונים שמסרתי נלקחים מספרות רפואית ומבוססים על מחקרים שנעשו בבתי אבות וגם בקרב אוכלוסיה מבוגרת שאינה בבתי אבות.
אגב, מי אמר שזה הרבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי רפי
ד''ר חגית כהנא21/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחטיין עליך!!
ד``ר עידן מיליצ`ר21/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחטיין עליך!! פעמיים!
ד``ר עידן מיליצ`ר21/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נשמות טהורות...
23/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאישתי לא גומרת ממני - מה לעשות?שלומי19/05/2007אישתי לא גומרת ממני - מה לעשות?
כיצד אוכל לתת לה לגמור?
אני יורד לה, היא אוהבת אבל היא לא גומרת.
וכמובת משחק המקדים של הנשיקות ...
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלגמור
ד''ר חגית כהנא21/05/2007בקש מאישתך להראות לך איך היא גומרת עם עצמה.
נסה לחקות את התנועות שלה.
אתה יכול לבקש ממנה לכוון את היד או קצב המגע לפי מה שמתאים לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברד'19/05/2007שלום
אני לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון, פשוט אני חייבת לשאול ולדעת.
היה לי קשר עם בחור ומאוד אהבנו זו היתה אהבה ראשונה של שנינו. אבל הוא נגמר הייתי איתו מגיל 15.5 עד 17.5 ככה אבל לא שכבתי איתו, כל אחד מאיתנו המשיך בדרכו הוא כבר בן 22 אחרי צבא ויש לו חברה.
אני הוא נשארנו ידידים טובים אבל הבעיה שכל פעם שאנחנו לבד הוא חייב לנשק אותי ולהגיד לי שאיתי הוא לא יכול לשלוט בעצמו והוא לא מבין למה, הוא אומר לי שהוא אוהב את חברה שלו אבל אני הבחורה היחידה שהוא לא יכול לעמוד בפנייה. זה תמיד היה ככה מאז שנפרדנו.
אני לא יודעת למה זה וגם הוא לא יודע. אולי זה בגלל שלא שכבתי איתו אף פעם.
אני לא יודעת, אם אתם יכולים לעזור או להפנות אותי למי שיכול.
רק שזה ייגמר כי אני רותצה להישאר איתו ידידה אבל אם זה לא יפסיק זה לא יהיה טוב לשנינו.
תודה מראש
מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקשר לא גמור
ד''ר חגית כהנא21/05/2007נדמה לי שאתם משחקים בחתול ועכבר או אולי באש.
לפני הרבה שנים האמנתי שיכול להיות קשר ידידותי בין גברים לנשים.
מסתבר שקשר ידידותי נשמר כאשר לפחות לצד אחד יש גם משיכה מינית.
העובדה שהקשר ביניכם עדין קיים כידידות אומר שיש איזשו קו מקשר.
מה את היית רוצה מהקשר ומה הוא רוצה ממנו.
אם את עדין מאוהבת והוא בקשר אחר ואינו מעונין עדיף שתנתקי את הקשר גם אם זה כואב ומצאי לך חבר אחר.
אין ספק שזה מחמיא שאומרים לך שאי אפשר לעמוד בפניך אבל במקרה הזה אני מרגישה שיש כאן אחיזה שלך שאינה תורמת לך.
אחרי שתבררי עם עצמך מה רגשותיך כלפיו נסי לברר איתו את רגשותיו כלפיך.
אם הוא בשלו ועם חברתו, מצאי את את חבריך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהההווה
ד'23/05/2007שלום לך וחג שמח
קראתי את התשובה שלך אבל זה לא ככה. כי אני לא מרגישה כלפיו כלום, אנחנו פשוט מרגישים מאוד קרובים אחד לשני.
הוא פשוט אומר תמיד שבפני כל בחורה הוא יכול לעמוד אבל לא בפניי. ואני לא יודעת למה זה. כאילו אתם לא יכולים לעזור במצב כזה לבחור? זו התנהגות נורמלית של גבר?
למרות שיש לו חברה אחרת?
מחכה לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר אינטמיות ובעיית קירבה ביחסיםהאבירה19/05/2007שלום!
אני יוצאת עם מישהו מזה כחודש,וטוב לנו יחד ..
אני מרגישה קושי אצלו לעשות צעד להתקרב אליי יותר ,מבחינה אינטימית
וביחסים בכלל .אני נותנת מעצמי המון ומפנקת אותו וחמה כלפיו ופתוחה אני מדברת איתו על הכל ,אבל הוא לא אוהב להתנשק,ו לא להתחבק בליילה ,לא משקיע כשאנחנו שוכבים אלא רק רוצה לחדור וחסרה שם החמימות ,ממש עצוב לי ואני לא רוצה לוותר כל כך מהר כי הוא לא פגע בי
מה לעשות ?ואיך להעלות את הנושא מבלי לפגוע בו ?
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהמשך יבוא
ד''ר חגית כהנא21/05/2007מה הוא נותן לך חוץ מחדירה?
זה נראה לי פוגע בפני עצמו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !!!1
האבירה21/05/2007כנראה שהוא חושש נורא להתקרב
אבל אני לא מוכנה להרגיש שהכל חד צדדי יותר
על כל פנים מה היית מציעה שאעשה ?
תודה על תשומת הלב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הייתי נחפז למיליטנטיות...
ד``ר עידן מיליצ`ר21/05/2007היה רצוי לו היית פותח איתו את סגור ליבך. יש הרבה סיבות להתנהגות כזו או אחרת ולא יהייה נכון לקפוץ למסקנות חד משמעיות ולהפגע.
דברי איתו!!
כנראה את לא סתם שם....
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עידן עצתך הועילה לי
האבירה22/05/2007(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיליטנטיות - לעידן ובכלל
ד''ר חגית כהנא22/05/2007האבירה כתבה קודם לכן שהיא נסתה לשוחח איתו והוא סירב לשוחח.
ולכן התייחסתי בקיצור כאן.
אלא אם כן זו אבירה אחרת ואז הסיפור כמובן שונה.
אני מאמינה בתקשורת התקשורת צריכה להיות דו צדדית גם אם לא בהכרח שיוויונית.
אני מוכרחה לאמר שלדעתי יש בעיה עם גבר שנכנס ליחסי מין וההשקעה היחידה שלו בהם היא חדירה ללא מגע או תקשורת אחרת .
כמובן ניתן להקל ראש ולהיות סלחן וליחס זאת לחוסר ידע. מצד שני....ולא אין צרכי חיבה?
האם אני בהתבוננותי הנשית טועה עידן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקש עזרהעמוס18/05/2007אני בן 16 כל הזמן עושה ביד יש לי כמה שאלות:
1. למה אני שופך מהר כאשר אני עושה ביד בליי להרגיש באורגזה של שפיכה .
2.כמה בעמים ניתן לעשות ביד ביום.והאם זה מזיק לעשות המון
3.אחרי שאני שובכ הזיין נופל ומתחיל להיות קטן למה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראוננות
ד''ר חגית כהנא21/05/2007נראה שאתה לחוץ בעת האוננות ולכן אתה גומר מהר
זו גם הסיבה שבגללה אתה זקוק לאוננות חוזרת ונשנית ,אני מניחה שככל שאתה מאונן יותר אתה גומר לאט יותר.
נסה לאונן בקצב איטי יותר ולזהות את הרגע לפני שאתה גומר. תעצור את האוננות ורק אז תחזור אליה. ברגע שתזהה את הרגע לפני שאתה שופך תוכל להאריך את זמן הזיקפה.
בזמן אוננות איבר המין גדל כיון שהוא מתמלא בדם. אחרי השפיכה הוא מתרוקן וחוזר לגודל במנוחה.
מותר לאונן אך חשוב שזה לא יהיה על חשבון מעשים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרמנות יתר יש כזה דבר ?yossi_7618/05/2007שלום אני ואישתי נשואים 3 שנים ולפני הנישואין יצאנו כשנה וחצי אני מאד נמשך לאישתי אני אוהב כל חלק בגוף שלה אני מגיע למצב שאנחנו שוכבים לפחות פעמיים ביום 3 עד 5 פעמים בשבוע
אני מרגיש כל הזמן חרמן וגם אחרי שאנו שוכבים אחרי שעה אני מסוגל שוב לאפילו יש מצבים שבנוסף לסקס אני עוד מאונן מספר פעמים ביום (ללא ידיעת אישתי ) האם יכול להיות שזה סוג של התמכרות לסקס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחרמנות יתר?
19/05/2007אם אתה צעיר ובריא והפעילות המינית אותה אתה מתאר היא בהסכמה הדדית (כלומר, גם אשתך מבקשת תדירות זו ונהנית ממנה) אז בורכת. אשרך וטוב לך. כל זאת בתנאי שזה לא על חשבון מטלות יום יום, כגון, פרנסה וכד'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעלי...
גלית20/05/2007ואני בקושי שוכבים פעם ב3 שבועות ואני נשואה טריה..הלוואי עליי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתבייש מאשתיצחי18/05/2007אני נשוי חמש שנים ויש לי קשר טוב מאוד עם אשתי. יחסי המין שלנו טובים אבל לאחרונה התחלתי להינות מאוד מכך שאשתי חודרת אלי. אני נהנה להפסיק להיות המאצ'ו במיטה, ואני מרשה לאשתי לפסק לי את הרגליים ולהחדיר לי אצבע לפי הטבעת. במקרים רבים אני מאבד שליטה ומתחיל לבכות, אני מרגיש פתוח ונטול הגנה ואשתי פשוט שולטת בי לחלוטין. האורגזמות שלי מטורפות ואני נהנה העוצמה ומהשליטה של אשתי בי. הבעיה היא שאחר כך אני מאוד מתבייש ממנה, במיוחד שהיא מתבוננת בי במבט מחייך ומנצח.אני חושש שבטווח הארוך אשתי תראה בי גבר חלש וכנוע וזה ישפיע על היחסים שלנו, מצד שני בכל פעם שאשתי מתחילה ללטף לי את פי הטבעת אני נכנע ומפסק רגליים. האם עדיף להפסיק עם קיום יחסי מין כאלה? האם בטווח הרחוק אשתי תחשוב שאני גבר חלש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה הקשר בין ההנאה שלך מהמין אותו
ד``ר עידן מיליצ`ר18/05/2007אתה מתאר לבין גבר חלש?! נהפוכו...אתה גבר חזק, פתוח ומשוחרר להרשות לעצמך ולאישתך להנות ממין במיטבו! ללא עכבות!!. ד"א גברים רבים נהנים ממגע בפי הטבעת, דבר המביא אותם לאחלה אורגזמות!!! זה לא עושה אותם (כמו שזה לא עושה אותך)גבר חלש , נשלט ו/או כל דבר אחר!. אל תתבייש תן לעצמך ולאישתך ל ב ל ו ת !!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עידן
צחי18/05/2007עידן תודה על הפרגון. מה שמביך אותי במיוחד הוא נושא הבכי. כאשר אנו מקיימים יחסי מין בצורה רגילה זה לא קורה ואני נשאר בשליטה. אבל כאשר אשתי חודרת אליי אני לא מסוגל להתאפק. אני חייב לציין שאשתי אשה מאוד מודעת לעצמה וגם לי והיא פשוט קוראת אותי. לא נותנת לי לגמור לפני הזמן, משחקת בקצב ובעומק ואז כשאני על הקצה היא עושה איזו תנועה כמו למשוך לי את הראש לאחור או לפסק לי את הרגליים בכוח ולחדור אלי בעוצמה גדולה . אני פשוט פורץ בדמעות עם הגמירה בתחושת שחרור עצומה. פעם אשתי אמרה לי שהיא נהנית מאוד לראות אותי ככה ושאני לא אעשה מזה עניין. הבעיה שאחר כך אני לא מסוגל להסתכל לה בעיניים. מה לעשות? מה אתה מציע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצחי!
עידן מיליצ'ר18/05/2007התברכת ב2 דברים....לפחות:
1)גילית את נקודת ה-P זו נקודת ה-G של הגבר הנמצאת בחלחולת של הגבר.
2)אישה מפרגנת היודעת מה ואיך לעשות לך ללא הסתייגות והמנעות.
אל תתבייש!! תבכה חופשי!!! הגבר המודרני, מחליף גלגל בפנצ'ר, שומע מוזיקת מעליות וגם בוכה מהנאה ו/או צער!!
תמשיך ככה, יש רבים שמקנאים בך ומסננים כרגע מבין שיניהם שה' נותן אגוזים...
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים רגישים?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)