מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא קיבלתי מחזור לאחר סיום הגלולותנערה04/06/2007
אני לקחתי בפעם הראשונה גלולות, מהיום הראשון של החזור לאחר שבועים קיימתי יחסי מין והיום אני נמצאת יומים לאחר לקיחת הגלולה האחרונה ואני עדיין לא קיבלתי מחזור מה אלי לעשות תודה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
ד''ר חגית כהנא05/06/2007קרוב לודאי שתקבלי מחזור בימים הקרובים. גם אם לא תסיימי את שבוע ההפסקה ותמשיכי בחפיסה חדשה.
הסיכוי שלך להכנס להריון אם נטלת את הגלולות כראוי אפסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על גברים ונשיםסיגל04/06/2007
היי
בהתחלה בעלי ואני היינו שוכבים פעם בשבועיים שלוש שזה לא היה לטעמי רציתי יותר וכשהייתי אצל הוריי עקב לימודים באזור שלהם הייתי מנסה לחרמן אותו באס אמ אס ושולחת לו הודעות מה אני רוצה לעשות לו בדיוק וכשאני בבית עם בעלי שןמדבר לא יוזם ולא כלום
גם בהתחלת נישואין משום שהתחתנתי בתולה הייתי קצת אגרסיבית כלפיו הייתי אומרת לו נשק אותי פה...שם...יותר מהר יותר לאט והמגע שלי לא היה עדין במיוחד...
לפני כ3 שבועות דיברנו על זה הוא אמר שהוא לא אוהב רמזים כאלה בפלאפון אם כבר רק בדיבור בפלאפון ושיהיו רמזים עדינים לא זיין אותי אלא עשה איתי אהבה לא אמצוץ לך (באופן כללי לא נוח לו להגיד כוס גם) הוא אמר שרוצה שאהיה עדינמה ושעכשיו אני שולטת מדי וגם היה לו מוזר שאני לא מחליפה בגדים לידו (מה לעשות?השמנתי כ10 ק"ג מאז החתונה ובהחלט מתכננת דיאטה שאחלזור למשקל התקין שהיה לפני חתונה כי היה לי גוף יפה)
פשוט מאז השינוי מצידי(שיניתי גישה למין כדי שיהיה יותר סקס):לא להלחיץ אותו לסקס בלי אס אמ אסים ונגיעות עדינות בלי יותר מדי הכוונה והשתלטות הוא יוזם איתי יותר סקס
שאלה ראשונה למה גברים רוצים נשים עדינות?
שאלה שניה:הבעיה שגם הוא עדין מדי ואני אוהבת גבר שמביע את תשוקתו בצורה עזה מגע חזק דיבור מלוכלך לעשות סקס כמו בסרטים איך אני גורמת לו לעשות ככה מבלי להוריד ממנו את החשק?(קראתי המון ספרי סקס ובכל זאת כל אדם ותכונותיו)
סך הכל אנו נשואים עשרה חודשים.
אולי גם בגלל שאני גבוהה ממנו ב5 ס"מ מורידה קצת מהגבריות שלו נ.ב-מחוץ למיטה אני ממש לא שולטת והוא טיפוס שאוהב שמה שהוא רוצה יקרה שירגיש שליטה בכל תחומי החיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על סיגל
ד''ר חגית כהנא05/06/2007הרושם שלי שאת נבוכה עדין מכל נושא המין ומנסה להתגבר על כך על ידי לקיחתו למקומות קיצוניים.
החיים זה לא סרט .
לפי הרושם שלי אינכם מכירים די אחד את השני והשיחה שבה הוא אמר לך מה גורמת לו הפניה התקפנית שלך חשובה מאד
נסי להרגיש חופשיה לידו, נסי להכיר את הגוף שלו ומה הוא אוהב, נסי להכיר גם את עצמך ואילו מגעים את אוהבת
גם אם עלית 10 ק"ג זו אינה סיבה לא להתפשט על ידו ואני מניחה שגם לקיים יחסים בחושך.
תרגיעי תני זמן להיכרות ולפתיחות אחר כך אפשר יהיה לגוון ולהתפרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת...
סיגל05/06/2007לקיים יחסים בחושך?
אני מעדיפה לעשות דיאטת רצח ולא לעשות סקס בחושך
לא אהבתי את המשפט הזה בכלל!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחושך
ד''ר חגית כהנא05/06/2007סיפרת שאינך מתפשטת מול בעלך הנחתי שאת מתביישת ואתם מקימים יחסים בחושך ואם טעיתי אני שמחה.
המסר העיקרי של תשובתי שתעסקו יותר בהיכרות שלכם זה עם זו ותבררו מה אתם אוהבים ואיך...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי חגית
רינת05/06/2007תודה על העצות בכל מקרה את צודקת
אבל לעשות סקס בחושך אני לא מוכנה דווקא כשאני עושה סקס אני מרגישה מאושרת ולא יכפת לי כ"כ מהמשקל מדובר רק כשאני מחליפה בגדים אני מתביישת לידו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאושר
ד''ר חגית כהנא05/06/2007אני שמחה שסקס גורם לך לאושר אבל העירום הוא חלק מזה
אני האחרונה שאתנגד לסקס באור
שם המשחק - סבלנות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה לאחר קיום יחסים ללא פתרוןצריך פתרון04/06/2007
לבת זוגתי יש הרגשה של שריפה לאחר קיום יחסי מין, היא הלכה כבר פעמיים לרופא נשים ובכל פעם תשובתו היא שהכל בסדר ואין אצלה שום בעיה.
אין בעיה של סקס ממושך מידי או שהיא לא "רטובה מספיק" ובכל זאת זה מצב לא נעים של כאב שעובר עליה לכמה שעות לאחר מכן
השאלה האם יכול להיות שהבעייה היא אני ומה היא יכולה להיות הבעיה או הפתרון.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה
ד''ר חגית כהנא05/06/2007אם אכן הסקס לא ממושך והיא מגורה הייתי מציעה לנסות טיפול נגד פיטריות.
נרות אגיסטן נמכרים גם ללא מרשם
האם אתם משתמשים בקונדום? לעיתים קונדום גם גורם לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויכול להיות גם...
05/06/2007שהיא רגישה לזרע שלך ואז דווקא כדאי לנסות עם קונדום ולראות מה קורה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי חדשות רעות במייל והן :האבירה01/06/2007היה לי מאהב שהכרתי דרך הנט
קיימנו יחסים לא אמצעי הגנה מס פעמים
וניתקנו קשר מיני לאחר מכן
הוא שלח אלי מייל ובו הוא אומר שהוא שולח לכל הבנות איתן שכב
הודעה כי הוא נגוע ביבלת הנקראת :"קונדילומה " או משהו דומה לזה,
ורופא העור שלו המליץ שאבדק
מה זאת הבעייה הזאת ? וכיצד ניתן לפתור אותה ?
אני מודאגת ביותר
ודרך אגב עפי העיצות מהפנייה שלי הקודמת נפרדתי מניר
הוא יצא ממש שנוזל (פחדן )
חבל
אודה על תשומת הלב וכל טוב
האבירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקונדילומה...
02/06/2007לאבירה ולשאר הקוראים!
בשנים האחרונות יש עליה חדה בהדבקות במחלות מין. גם מין אוראלי ללא קונדום עשוי לגרום להדבקה אצל שני הצדדים במגוון מחלות: זיבה, הרפס, איידס, כלמידיה, קונדילומה ועוד. כל שם כזה, אינו רק שם לטיני שקשה לבטא, אלא גם מחלת מין שקשה להפטר ממנה. אז שוב, חשוב - מין מוגן כולל גם שימוש בקונדום בעת קיום מין אוראלי, אנאלי ווגינאלי - והמנעות ממגע באיזור חשוד להדבקה.
קונדילומה אקומינטה זה בעצם וירוס הגורם לתופעה דמוית יבלת באיבר המין. השם הרפואי של הווירוס- human papillomavirus או בקיצור HPV. מחלת הקונדילומה היא אחת ממחלות המין הנפוצות ביותר, בייחוד בגיל הצעיר. זהו וירוס מדבק מאוד, בעיקר במגע מיני (אורלי, אנאלי וגניטאלי - של איברי מין). הווירוס יכול להיות רדום בגוף או להופיע כיבלת באיזור ההדבקה. ההדבקות קלה, כי לא תמיד היבלת בולטת אצל האדם המדביק ולא תמיד הוא מודע לקיומה. לעיתים הנגע מיקרוסקופי, וקשה לראותו. הזמן מהחשיפה ועד להופעת נגע אצל הנדבק/ת עשוי לנוע בין שבועות לחודשים. אפשר להסתובב עם וירוס רדום אפילו שנים! אפשר להעביר אותו הלאה מבלי שיהיה לאדם המדביק סימן כלשהו! כלומר, זהו וירוס ערמומי ביותר. מזכיר קצת הרפס, רק שבהרפס רואים שלפוחיות וכאן יבלות.
ברוב המקרים ניתן להסיר את היבלת (קונדילומה) על ידי טיפול ומעקב מתאימים אצל רופא עור. לעומת זאת, את הווירוס עצמו לא ניתן להשמיד והוא נשאר בגוף לעולמי עולמים. על כן חשובים מעקב רפואי והמנעות ממגע מיני עד שהיבלת נעלמת לחלוטין.
בנשים הווירוס עשוי לגרום לשינוי ממאיר אשר יתבטא בסרטן צוואר הרחם, על כן כאשר יש חשד להדבקות עושים בדיקת "קולפוסקופיה" ועושים ביופסיה או בדיקת PAP של האזור החשוד. על ידי זיהוי מוקדם ומתן טיפול מתאים אפשר למנוע לחלוטין את הופעת הסרטן. היום גם יש חיסון נגד הווירוס. למיטב הבנתי זהו בעצם חיסון ראשון נגד סרטן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוהבת בשנייםשרונה01/06/2007יש לי בעל נהדר + ילדים. בשנתיים האחרונות הכרתי גבר בעבודה שהחל לחזר אחריי. החיזורים היו מאוד נעימים ומפרגנים בעיקר שאני מרגישה שבתחום הנ"ל חלה ירידה אצל בעלי.
שוחחתי עם בעלי המון על המצב, סיפרתי לו על אותו גבר, על כך שהוא מושך אותי ושאני זקוקה נואשות ליחס כאישה.
בעלי לא הבין ולא מבין עד היום מדוע אני מתלוננת. הוא טוען שיותר מדי טוב לי ולכן אני מחפשת בעיות.
בינתיים אותו גבר הבין שסקס איתי לא ילך לו, אבל אנחנו בקשר חם. הוא מרבה לשוחח עימי ולחפש את קירבתי. הוא לא מחמיא לי כמו בעבר (בתחילה הוא לא הפסיק לומר לי עד כמה אני יפה - ואני באמת אישה שנראית מצויין) אבל אני מרגישה ורואה בעיניו שהוא חושק בי בטירוף.
מה שקורה כיום אני מתוסכלת נורא, אני "מתה" לבגוד בבעלי, אך אני לא מסוגלת כי אני עדיין אוהבת אותו ולא רוצה לפגוע בו. אותו גבר מהעבודה לא יוצא לי מהראש. אני חושבת עליו יום ולילה. אני מקנאה בטירוף שאני רואה את אותו גבר מדבר עם אחרות. אני מדמיינת לי שהוא בחר לו מאהבת אחרת במקומי, אני מחפשת את קירבתו בחשאי (הוא לא שם לב לזה) ואני ממש מתוסכלת ולא מאושרת. בנוסף חיי המין שלי ושל בעלי - לא משהו. אני מנסה לשפר אך לא הולך. מה עושים כדי להתגבר על התסכול. להתרחק מאותו גבר זה קשה גם פיסית וגרוע מכך נפשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרןמה היית רוצה שנענה לך?!!
ד``ר עידן מיליצ`ר02/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה לא ברורה...למה אתה מתכוון?
שרונה02/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אנו נוהגים...אדבר בשי,
עידן מיליצ'ר02/06/2007לבטא את דעתי באשר למה נכון ו/או לא נכון לעשות. אכן המצב בו את נמצאת הוא לא קל. קטש 22 .
ההחלטה בידייך באשר מה יהייה נכון לך לעשות. אני בטוח שגולשי הפורום ייעצו לך מרחשי ליבם וכמספר המתייחסים, מספר ההצעות.
מכל מקום, אם את במצוקה קשה, הייתי ממליץ שתפני למספר פגישות עם בעל מקצוע שישב מולך ויכוון אותך באופן אובייקטיבי. בטוחטני שתגיעי להחלטה שנכונה ומתאימה לך!.
בהצלחה!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ואת אותו מצב
אופיר03/06/2007אני נשוי ונראה מצויין ממש טוב.
מדי פעם יש לי מחשבות על סקס עם מישהי אחרת ולא עם אשתי
אין לי מושג למה זה..
אבל אני לא מצליח לעצור את עצמי.. כל בחורה שאני רואה שנראית טוב אני חושב איך אני יכול להכניס אותה למיטה ולעשות לה טוב.. אני מאוד אוהב לפנק והכל
אם את באותה בעייה כמוני אני אשמח לשמוע ממך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם ראשונה בלי הצלחהנערה01/06/2007
שלום,
אני והחבר שלי ביחד כבר קרוב ל שלוש שנים ואתמול ניסינו בפעם הראשונה לקיים יחסיים עם חדירה.
הוא לא הצליח לחדור לתוכי כי כאב לי.
מה לעשות????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרמה זו הצלחה?!
01/06/2007בת כמה את? האם היה לך נסיון קודם? האם את נהנית מכל מה שמסביב?
המשיכו לקיים יחסי מין בלי חדירה של איבר המין, אבל עם גירוי של איבר המין שלך. שיכניס אצבע אחת עם הרבה מסכך ויגרה אותך באצבע, ורק כשממש כיף לך ואין שמץ כאב, אפשר בהדרגה (זה יכול לקחת ימים-שבועות) שתי אצבעות ולאחר מכן לנסות פין.
אם בכ"ז מופיעים כאב, כדאי להעזר בטיפול מיני, במהלכו תלמדי להרפות את שרירי הנרתיק ורצפת האגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את משתמשת בטמפונים?!
עידן מיליצ'ר02/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בויאגרהאיש01/06/2007אני לוקח מידי פעם את הכדור עקב חוסר זיקפה אני מעונייין לדעת על או אם יש בעיה לקחת את הכדור עם אלכוהול.
לפני לקיחת הכדור או לאחר לקיחת הכדור???
מהם התופעות ומה הנפיצות של זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין בעיה לקחת עם אלכוהול
01/06/2007לפני, עם או אחרי בתנאי שמדובר בכמות סבירה (כלומר, לא כזו הגורמת לבדיקת המשטרה להיות חיובית...).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם אחת ולתמיד!!!עדי31/05/2007רציתי לדעת אם זה בכלל אפשרי , מה נחשב לגומר מהר (בזמנים) ומה נחשב לזמן משגל ממוצע והאם מישהו פעם בדק את זה!!
האם יש סטטיסטיקה ??
תודה מראש
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתריותר מפעם אחת ולא בהכרח לתמיד...
31/05/2007בטח שבדקו עדי. אבל גם הבדיקות לא תמיד אמינות, כי בעצם בודקים בחדירה וגינלית, בתנוחה מסיונרית בד"כ, כאשר מרגע החדירה הגבר לא מפסיק לפמפם והאישה מחזיקה סטופר.
המציאות קצת שונה.
הזמנים הממוצעים שדווחו נעים 3-4 דקות. לא הרבה יותר. במציאות ניתן להאריך כי בזמן החדירה ניתן לעצור, להאט, לשנות תנוחות, לרדת אחד לשני ומעבר לכך יש את כל המשחק המקדים, שכולם נחשבים כזמן המשגל. גמירה מהירה מוגדרת כזמן שהוא פחות מדקה מחדירה בסיבוב ראשון (וחברות תרופות מגדירות זאת כזמן פחות מ- 2 דקות), אבל ההגדרה החשובה אינה מתייחסת לזמן, אלא ביכולת לשלוט על התזמון. כלומר, גם אם השפיכה מתרחשת דקה אחרי חדירה ואני קבעתי שנח לי כך ושלטתי על כך - זה תקין.
קאפיש?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
עדי07/06/2007שמח שעניתם לי גם אם זה לא מדע מדוייק :-)!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש שיטה לעקב את נקודת האל-חזור
עדי07/06/2007יש שלב שבו אתה מרגיש שאתה עומד לגמור וגם אם אתה מפסיק,
כל נסיון לחזור לאקט עצמו או כל מגע באיבר מין גורם לך לתחושה מאד חזקה של רצון לגמור, אני קורא לזה נקודת האל-חזור, האם זה נורמאלי או שיש לי בעיה??? לפעמים זה מגיעה אחרי דקות מאטות 5 - 10 דקות ולפעמים זה מגיעה אחרי יותר זמן 20 - 30.
ובנוסף יש לי שאלה נוספת אם אפשר, האם עלייה במשקל משפיעה על היכולת להחזיק מעמד??
תודה מראש
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר חשק מיניעדי30/05/2007שלום רב,
יש לי חבר כחצי שנה ולמעשה לא קיימנו אף משגל נורמלי עד עכשיו. תחילה חשבנו שזה קשור לבעיית השפיכה המוקדמת שלו אך עכשיו הכל נפל עלי, כששמנו לב שהחדירה אלי קשה (אני מכווצת). כך נוצר מצב שהזקפה שלו קצרה, החדירה קשה ולא נעימה והתוצאה - שפיכה בפתח איבר המין ותסכול איום ונורא.
המצב הזה מאיים על המשך קיום הקשר שלנו, הוא כל הזמן אומר שאי אפשר להמשיך ככה ושזה לא נורמלי. בעבר קיימתי יחסים פעמים בודדות ולא נהינתי מזה אף פעם. אני רוצה להינות ולהפוך את זה לחלק מהשגרה שלי, בעיקר כדי להיות מסוגלת לקיים מערכת יחסים ארוכת טווח עם גבר.
מה אני יכולה לעשות כדי להעלות את החשק המיני שלי? עכשיו אני לחוצה במיוחד בגלל התבטאויות כמו "אם זה לא יפתר בקרוב, לא נוכל להמשיך". זה קבר סו]ית את מעט החשק שהיה...
ומה אפשר לעשות לגבי הכאב במהלך החדירה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכאב וקושי בחדירה
ד''ר חגית כהנא30/05/2007קרוב לודאי שיש לך וגיניזמוס.
הלחץ והאיום שחברך מפעיל עליך לא תורמים למצב.
נראה שיש לכם בעיה משותפת : שפיכה מהירה ווגיניזמוס בעיות שאנו רואים בשכיחות רבה ביחד.
הפיתרון טיפול מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בחדירהבחורה מיואשת30/05/2007שלום אני בת 20 ואני סובלת מכאב בחדירה קרוב לשנתיים.
הייתי אצל רופאי נשים שונים ומשונים ולכל אחד מהם הייתה תיאוריה וסיפור שונה מהקודם...
היה רופא שטען שזה דלקת השני פטרייה מקומית האחר יובש וכן הלאה...
בזמן השירות הצבאי נשלחתי לעוד כמה רופאי נשים וגם להם היו תיאוריות נחמדות...
עד שהגעתי לרופא נחמד שטען שיש לי ווסטיבוליטיס וקרע בפורשט,שאת האמת אני עד היום לא יודעת מה זה..
נשלחתי לאיכילוב לבדיקות לפיזותרפיות לטיפולים בשמנים ארומטרפיים וכן הלאה וכן הלאה...
כשהשתחררתי הלכתי לרופא שהמליצו לי עליו וכאן מגיעה התיאשותי הוא פשוט אמר את זה בנחמדות יתרה ואני מצטטת:"אין לזה מרפא זה עובר מתישהו תתאזרי בסבלנות".(הזכרתי כבר שזה נמשך שנתיים?!?)
אני כבר לא יודעת מה לעשות יש לי כבר חששות לגבי הפוריות שלי בעתיד..
ולגבי חבר שלי או כל גבר אחר שיהיה לי בעתיד האם אני אוכל לקיים יחסי מין ולהינות מזה מתישהו???
מה עושים???
סליחה על החפירות...(אני כבר לא יודעת למי לפנות)
בבקשה תעזרו לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכאבים בחדירה
ד''ר חגית כהנא30/05/2007התרשמתי שעברת אצל מספר רב של רופאים אך כנראה לא אצל אלו שמתמחים בטיפול בכאבים במגע מיני.
נראה שהגעת לשלב של חוסר אימון במטפלים.
אני ממליצה לך לפנות לאחת מהמרפאות לטיפול מיני באזור מגוריך ולהתמיד בטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוכדאי שבמרפאה תהיה גינקולוגית
31/05/2007המתמחה בסקסולוגיה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס ולישוןמלי29/05/2007חבר שלי אוהב לשכב איתי רק בסוף היום, לפני שהולכים לישון. אני לא אוהבת לשים סקס על סדר היום ולסמן "וי". אני רוצה לשכב מתי שיוצא בספונטניות מוחלטת כשזה הכי לא צפוי. בבוקר, במקלחת, בזמן בישולים או סתם כשמתחשק. זה מקבל פן של מטלה, ןלעתים אף לא תמיד רצויה כי כשאני הולכת לישון - אני רוצה לישון. אני מנסה ליזום במקרים שונים אבל אין לו מצב רוח. למה אין לו חשק לשכב איתי במהלך היום? מה אני צריכה לעשות?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרסקס
ד''ר חגית כהנא30/05/2007אני רוצה לחלק את תשובתי לשניים :
1. האם שאלת את חברך את השאלות שאת שואלת אותנו?
2. יתכן ובן זוגך הוא מהאנשים שלכל דבר זמן ועת לכל חפץ ויתכן שאת מציעה יחסי מין כשיש לו תכניות אחרות וקשה לו לזרום איתך.
נראה לי שהפיתרון לתשוקותיכם השונות הוא תקשורת והתגמשות הדדית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורגזמהמיטל29/05/2007שלום,
אני מאורסת לבחור ואנחנו אמורים להתחתן בעוד מס' מועט של חודשים.
הבחור אדם מסורתי והסכמנו ביננו שלא נקיים יחסי מין עד החתונה.
אבל - בינתיים יוצא שאני יורדת לו והוא לא וכן כעת לעשות זאת בשבילי.
הייתי מגיעה לאורגזמה כתוצאה מחיכוך תוך כדי גירוי חזק היות ואני נמשכת מאוד לבחור וכמובן גם מאוד אוהבת אותו.
פתאום הוא החליט שהוא לא רוצה להיכנס למצבים כאלה יותר מאחר והוא טוען שאנחנו עלולים בסוף לשכב מה ששנינו מעדיפים לדחות כרגע.
הבעיה היא שמאז ששוחחנו על כך חל איזהשהוא מצב שאני מרגישה קצת דחויה וזה אף התבטא בכך שכשהגענו לסיטואציה דומה לזו שהיתה בעבר לא הצלחתי לגמור ואף ההנאה היתה פחותה בהרבה מזו שהיתה עד כה.
אני חוששת שחלילה אני לא אצליח לגמור יותר ושיווצר אצלי חסם פסיכולוגי משום שאני כבר מרגישה מעט דחויה ומדוכאת.
מה עליי לעשות???
אין לי כל ספק שזהו הבחור שאני רוצה לי לבעל אך אני לא רוצה שההנאה המינית שהיתה לנו עד כה תיפסק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלא אורגזמה
ד''ר חגית כהנא30/05/2007מיטל היקרה
את באה מרקע דתי והחלטתם לא לקיים יחסי מין לפני החתונה.
אתם מגיעים למצבים קרובים מאד למגע מיני ומה שחברך אומר לך הוא:
אני מאד נמשך אליך ורוצה אותך אך אני רוצה לכבד את ההחלטה שלנו לא לקיים יחסי מין ולכן כמו שנאמר במקורות הוא מבקש " לא תשים מכשול בפני עיוור"
המנעו ממגע אינטימי ותגיעו לליל הכלולות מגורים וכמהים יותר
שיהיה במזל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשורת מינית לקוייהמלי29/05/2007אני ובן זוגי אוהבים מאוד ויש לנו תקשורת מילולית מעולה. אמנם התקשורת המינית רופפת. אני מאוד פתוחה ואקטיבית, מנוסה ממנו ויותר מלאת תשוקה וחיתיות. הוא יותר רגוע ואף סגור, לא אוהב להפתח לדברים חדשים, אפילו לא מוכן לרדת לי אם לא התקלחתי ממש לפני ולא רוצה לנסות תנוחות כמו 69. אני מרגישה שחסרה תשוקה אינטנסיבית ודינמית בסקס, ללא עכבות, עם סערת רגשות והורמונים. הוא חושב שאני יותר מדי מתפרעת באופן מוגזם ונדמה לו שאני לוחצת עליו ביחסי מין שלא תואמים לאופי שלו.
מה לעשות? אני אוהבת אותו מאוד, אבל גם התאמה מינית חשובה לא פחות. אני מפחדת להשתעמם עם הזמן ולסבול מין פושר ומסיונרי. מה גם שבמשפחה שלי הסטוריה עניפה ברומנים אסורים ובגידות, אני מפחדת גם בעתיד להכנס למגמה מחוסר סיפוק. מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרדברי חכמים בנחת נשמעים
ד''ר חגית כהנא30/05/2007את מעידה על עצמך כבעלת ניסיון ובעיקר טמפרמנט.
זה מאד מאיים כאשר הוא עדין לומד ומתרגל ואת עושה פירואטים.
נסי להנות מהמגע ומהתפתחות ההיכרות ביניכם.
הוא יפתח וירגיש בטוח יותר בעצמו אם תלכי איתו ולא תאימי עליו.
הרומנים במשפחתך ואם כן או לא תאמצי אותם תלויים רק בך וביכולת שלך להתמסר לקשר ולא להשתלט עליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
מלי30/05/2007חשוב לציין שאנחנו לא בתחילת הקשר. אנחנו ביחד כבר שנה וחצי. האמת היא שהוא נפתח מעט מינית מאז שהכרנו וציפיתי למגמת עליה, אך נראה כי המצב התייצב ולי קשה איתו כעת. האהבה, הקרבה והפתיחות הרגשית קיימים אך המזג המיני שונה לחלוטין. מה אם זה לא ישתנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם לא ישתנה?!
31/05/2007דליה מה דעתך? מה יהיה אם לא ישתנה?!
מחד גיסא אנו לא מנבאי עתידות ומאידך גיסא לא נייעץ לך מעל גבי מדיום זה לגבי עתידך הזוגי. אם לא ישתנה ולא תרצי להתפשר תצטרכי לעשות חשבון נפש, לשקול כל צד של המאזניים ולקבל החלטה לבד (או במסגרת ייעוץ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מרמחמת עלייך...
סיוון01/06/2007יש לנו בדיוק אותה הבעיה ...אני מקווה שחלשנינו ישתפר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני באותה דילמה....
לורן06/06/2007אני מרגישה כמוך לפעמים, רק שהמצב אצלי הרבה יותר גרוע. הוא אף פעם לא ממש נגע בי שם למטה, לא עם אצבעות ולא לדבר על לרדת...
יחסי המין שלנו מאוד קונבנציונליים ובכלל לא פרועים והתדירות שלהם הגיע לפעם בשבוע בערך, פעם אחת. ואותו זה רחוק מלספק....
אני גם בדילמה קשה מאוד מאוד מאוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות זיקפהירון29/05/2007אני בן 27 וסובל מזה 4 שנים מבעיות זיקפה אני נוטל ויאגרה באופן קבוע לפני כל קיום יחסי מין כיום כבר אינני מסוגל לתפקד בלי הכדור ובמקים מסוימים גם הוא לא עובד בנוסף יש לי שפיכה לפני קיום יחסי המין אננני מגיע לאורגזמה אך זרע יוצא לפני קיום יחסי המין ופוגע בזיקפה הדבר מקשה עלי למצוא בת זוג ואיני יודע מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיות זקפה
ד''ר חגית כהנא30/05/2007אם אתה בריא ובן 27 בעיות הזקפה שלך אינן נובעות מבעיה פיזיולוגית וכנראה ויאגרה אינה הפתרון.
קרוב לודאי שאתה נלחץ ולכן גם גומר מהר וגם מאבד זיקפה.
אנא פרגן לעצמך טיפול מיני.
אינך היחיד עם בעיה כזו ויש פתרון - בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
31/05/2007במסגרת טיפול כמו זה שהמליצה ד"ר כהנא ישלל המרכיב הפיזיולוגי וגם תקבל חיזוקים לבניית קשר בריא עם תפקוד מיני ללא תרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיהמיכל29/05/2007בן זוגי מפנטז עלי עם גברים אחרים?מה זה אומר?עליו?על הקשר שלנו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפנטזיות...
31/05/2007הפנטזיה מספרת רק על חלק קטן מעולמו הכללי והמיני. פנטזיה יכולה להשאר כפנטזיה או להפוך למציאות תלוי בסוג או בבעליה...
פנטזיה מהסוג שתיארת נפוצה. אבל זה לא אומר כלום עליו או על הקשר שלכם. את יכולה לספר לי הרבה יותר עליו ועל הקשר שלכם על סמך דברים אחרים שאת מכירה מחיי היום-יום שלכם ולא לתת לפנטזיה זו לקלקל, אלא להיפך - לגרות. האם העובדה שהוא מפנטז על גברים מעידה על כך שהוא גם ירצה להתנסות ו/או התנסה? האם עובדה זו מעידה על כך שאינו נמשך אלייך? ואם יתנסה - האם זה מעיד שהקשר איתך אינו מספק אותו? לא בהכרח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מיכל07/06/2007תודה רבה על ההתייחסות דבר ראשון.דבר שני,הפנטזיה שלו היא בעצם שאנחנו שוכבים הוא רוצה שאני ידבר עם מישהו ויעשה ביד תוך כדי שהוא מסתכל,או שאנחנו שוכבים הוא רוצה שאני יפנטז שגבר אחר מקיים איתי יחסי מין ואקרא בשם שלו{לא בשם של החבר},שאמרתי לו שזה מפריע לי אז הוא אמר שזה מדליק אותו שמישהו אחר רוצה אותי.הוא גם זרק לי פעם שהוא רוצה לראות אותי עם בחורה אז אמרתי לו שאני לא רוצה כי אני לא יכולה לראות אותו עם בחורה אחרת והצעתי לו שניפרד ושיממש את כל הפנטזיות שלו והוא לא רצה הוא טען שהוא רוצה את זה רק איתי שמה שמושך אותו זה שאני נמצאת באקט הזה.הוא גם זרק פעם שהוא ירצה לעשות חילופי זוגות ואמרתי שזה לא מתאים לי אני לא מסוגלת לחשוב שמישהי אחרת תנגע בו ובטח שלא תשכב איתו ושאלתי אותו מעניין מה תגיב עם גבר אחר ישכב איתי ותראה את זה?אמרתי לו שזה מתכון להרס עצמי של הזוגיות שלנו ומאז הוא לא הציע את זה.
שאלתי אותו מה יקרה עם אני יממש את הפנטזיה שלו ואני אהיה עם גבר אחר אז הוא אמר שזאת תיהיה בגידה ושזה רק פנטזיה לא יותר!מה דעתך?תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא רוצה לממש
08/06/2007"שאלתי אותו מה יקרה אם אני אממש את הפנטזיה שלו ואני אהיה עם גבר אחר אז הוא אמר שזאת תהיה בגידה ושזו רק פנטזיה. לא יותר! מה דעתך?"
הוא בעצם אומר לך שזה מגרה אותו כל עוד זה נשאר בגדר הפנטזיה. מגרה אותו העיסוק והדיבור איתך על כך ולאו דווקא הרצון לממש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)