מידע רפואי
פורומים
- מחלות ריאה אסטמה
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- נוירופידבק - טיפול לא תרופתי
- כושר גופני לנשים
- בריאות העין, מחלות עיניים, בעיות ראיה
- פוריות רפואה סינית
- קוסמטיקה טבעית
- רפואת משפחה
- אלימות במשפחה
- מחלות כבד, גסטרואנטרולוגיה
- אורתופדיה ילדים
- פרחי באך
- רפואת תינוקות, טיפול בתינוקות
- טיפולים אסתטיים בלייזר
- כאבי ראש, מיגרנות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.ד"ר אלן ענר
חוו"ד אורתופדיות משפטיות בדיקה על-קולית ( אולטרה-סאונד) פרקי ירכיים תינוקות. איבחון וטיפול של מחלות אורתופדיות מגיל 0 ועד גיל 18. פגיעות ספורט אצל ילדים ומתבגרים
- כאבים עקב מים בברךדב14/03/2019
התגלו לי מים בברכיים.
אני סובל מכאבים עזים מכך.
תוכל להמליץ לי על תרופות חזקות לשיכוך כאבים שיוכלו לסייע לי עם הכאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות חזקות למים בברכיים
ד``ר אלון מרגלית15/03/2019הנושא אינו אילו תרופות אלא מה האבחנה הגורמת למים בברכיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אפידורל לסיוע בכאבי גב כרונייםטל10/03/2019
האם זריקת אפידורל יכולה לסייע לכאבי גב כרוניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת אפידורל
ד``ר אלון מרגלית15/03/2019לפעמים יכולה לעזור, פעמים רבות לא ולעיתים רק לתקופה מוגבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בכאבי פנטום- שאלה חשובהנילי07/03/2019
קטעו לי את הרגל לפני כחצי שנה עקב פציעה חמורה בתאונת דרכים.
מאז חווה כאבי פנטום באזור הרגל הקטועה.
אילו דרכי טיפול תרופתיים וגם לא תרופתיים מומלצים להפסקת הכאבים הבלתי נסבלים האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי פנטום
ד``ר אלון מרגלית15/03/2019מנסיוני פעמים רבות טיפול בדיקור יבש יכול להועיל בצורה משמעותית עם או בלי דמיון מודרך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול במיגרנה- בירור חשובגלית05/03/2019
אילו מאכלים יכולים למנוע או להפחית מיגרנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגרנה ומאכלים
ד``ר אלון מרגלית15/03/2019לרוב את המומחית הגדולה ביותר - אם את מזהה מאכלים שגורמים לכאב - סמני לך אותם. אין שום מזון שאחראי לכל סוג של מגרנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב לא ברור בכתף ימיןדימה03/03/2019
לא קיבלתי מכה. לא עברתי תאונה. אבל בשבועיים האחרונים מרגיש כאבים חזקים בכתף ימין, כמו דקירות בכל פעם שמזיז את פלג גופי העליון. מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בכתף
ד``ר אלון מרגלית15/03/2019לרוב הסיבה היא שרירית. ניתן לקרוא על התופעה בתסמונת מיופציאלית באתר מזור לכאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב עליון בעיקר בבוקרלי מזרחע14/03/2019
שלום בת 28 לפני חודשים עברתי קיסרי שני עם הרדמה ספינלית
מאז יש לי כאבי גב מאוד חדים וכואבים בגב העליון כמו משהו שנתפס לדקה ומשתחרר במשך היום לא מרגישה את הכאב הזה רק לאחר מנוחה
הופנתי לסיטי על ידי אורטופדיה עוד לא ביצעתי
אני מציינת שיש לי ילדה בת שנה וחצי שאני מרימה אותה די הרבה ותינוקת בת חודשים
אני מודאגת מאוד שהכאב הזה בעיקר בבוקר מה נראה לך שזה יכול להיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאב ראש אחורי מזה כחודשטל02/03/2019
שלום דוקטור בת 44 ובריאה. מזה כחודש אני סובלת מכאבי ראש אחורי מעל העורף דו צדדי ועת מרכז הראש תחושה הכאב כאילו קיבלתי חבטה חזקה מאחור. ולסירוגין אני סובלת מבחילות ללא הקאות או טשטוש בראיה.. ניגשתי פעמיים ל2 רופאי משפחה שונים ששנהם סברו שמדובר בכאב ממקור מתחי הלחץ דם תקין בדיקת שיווי משקל תקינה אישונים תקינים הרופא הראשון רשם לי מוסקול שזה עוזר ממש מעט ווכבור שבוע שהכאב לא חלף ניגשתי לרופא השני שרשם לי כדור הרגעה בשום וואבן שגורם לא להירדם ולא אפקטיבי למשך היום.הכאב לא נעלם הוא בא והולך .
מה עליי לעשות החודש האחרון היה באמת עמוס מבחינתי וכעת שהלחץ חלף הכאב מסרב לחלוף. האם תוכל להמליץ על כדור יעל יותר לכאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - דלקת פרקים- בירור חשובקובי26/02/2019
אני עובד בעבודה משרדית הכוללת שימוש חוזר במקלדת ועכבר. לאחרונה חווה כאבים בקצה כף יד ימין שחוזרים כל הזמן וגוברים לאחר עבודה מאומצת וגם כשממש קר. האם מדובר בדלקת פרקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי כף יד בעבודת מחשב
ד``ר אלון מרגלית28/02/2019שלום קובי
אני חושב שאני סובל מתסמונת מיופציאלית של אזור החזה.
ניתן לטפל ביעילות בבעיה זו שכנראה נובעת מתסמונת מיופציאלית של שרירי כתף שכמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים כרוניים בחזה ללא סיבה ברורהשי06/02/2019
סובל מכאבים כרוניים בחזה והרופאים לא מוצאים את מקור הבעיה ומפנים אותי ממומחה אחד לאחר. כבר ממש נואש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאב בירך עקב התקררות מזג האוויראלה28/02/2019
עברתי ניתוח CTH בגיל 11. היום בת 32.
בכל פעם שמתקרר מזג האוויר, אני חווה כאבים בפלטינה בירך.
הרופא אמר שזה שכיח בשינוי מזג האוויר.
מה אפשר לעשות על מנת להקל על הכאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבים פועמים בצד של הראשיוסי24/02/2019
כבר כמה ימים שיש לי כאבים פועמים בצד ימין של הראש. משככי כאבים לא עוזרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבי ראש בזמן אימוןאמא21/02/2019
הבן שלי סובל מזה כחודש מכאבי ראש וסחרחורות חזקות בזמן אימון בחדר כושר, בעיקר בהרמת משקולות. עשינו את כל הבדיקות האפשריות והכל תקין. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הקלה על כאבים ללא תרופותתחיה20/02/2019
איך אפשר להקל על כאבים כרוניים בלי לקחת תרופות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבי גב לחולת פיברומיאלגיהדינה18/02/2019
אני חולת פיברומיאליגה והכאבים בגב מקרינים לרגליים ואני מתקשה ללכת ולפעמים בכלל לצאת מהמיטה. יש מה לעשות כדי לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שאלה בקשר לאפילסיה ותרופותשירה16/02/2019
שלום רב מזה 14 שנים מוגדרת שסובלת באפילפסיה. לוקחת למיקטל ומאז ללא התקפים. את הכדורים שיחקנו עם המינונים לפי הבדיקות והמצב וכבר 6 שנים לוקחת רק למיקטל 100 מג ליום. אולם לאחרונה לאחר זמן מה שלא עשיתי בדיקת דם הגיע הזמן לדעת מה המצב. הבדיקות לא טובות גם אנמיה שאמרו עוד בדיקת דם ואז אתחיל לקחת כדורי ברזל. קודם האם יש איזה השפעה בין אנמיה ללמיקטל /אפילסיה או אפילו לגרום להחמרה במצב וגם לאחרונה מרגישה גם קצת סחרחורות ועייפות יתר על המידה וגם רמת הלימיקטל בבדיקה הראתה מדדים נמוכים ממה שצריך להיות.
התייעצתי עם הנירולוג אמר בגלל שעברו הרבה שנים 6-7 שנים מאז שעשיתי בדיקה ממליץ להפסיק את הכדורים נבדוק אם יש התפרצויות בבדיקה eeg שוב ואז נראה או יהיו התפרצויות אחרי הפסקה כדאי העלאת המינון או אם יראה בבדיקה או אפילו לא יהיה כלום ואז נפסיק בכלח את התרופה. רציתי כמה זמן שאהיה בלי כדורים כדי להראות בבדיקה אם משהוא לא תקין פוחדת שדוב אתעלף או אראה אורות מרצדים/כוכבים כי אז ההתקפים היו בדברים הנ"ל ואפילו נחבלתי כתוצאה מכך ופוחדת שיקרה לי משהוא בעבודה שלא יודעים הרבה על הבעיה הזאת אבל רוצה לדעת אם המצב טוב יותר או אפילו הוחמר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?