מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מותר אטודולק 400 וציפרלקס?ויקי14/12/2013
אני נוטל ציפרלקס מזה כמה שנים. בעקבות דלקת בגיד הרופא רשם לי לקחת אטופן 400 × 2. קראתי בעלון של התרופה שלא מומלץ לקחת תרופה זו עם כדורי נוגדי דכאון. האם יש תרופה אחרת שיכולה להחליף אותה או שזה בסדר ואפשר להמשיך ליטול אותה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מותר אטודולק 400 וציפרלקס? - תגובה
ד``ר זאב קריסטל10/01/2014נכון, אין בעייה לקחת את שתי התרופות במקביל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הההההההההה.08/12/2013
שלום רב
בעקבות כאבים אמי קיבלה ליריקה יחד עם תרופות אחרות
שאלתי ,אחרי שקראתי את העלון של ליריקה נחרדתי , מ -בצקות ועוד עשרות תופעות שליריקה גורמת
למעשה אימי צריכה לעלות מינון אולי גם ל- 600
יש לי חששות כבדים מקריאת התופעות שליריקה יכולה לעשות
דוקטור מה דעתך על כול התופעות שליריקה יכולה לעולל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הההההההההה - תגובה
ד``ר זאב קריסטל10/01/2014תופעות הלוואי מופיעות רק בחלק קטן מהחולים לכן בכל זאת כדאי לנסות את הטיפול .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שולמית.02/12/2013
שלום דוקטור
אני מקבל טרגין לכאב
רציתי לדעת אם אסור לחלוטין לקחת יחד עם טרגין את התרופה Wellbutrin שיש בו
בופרופיון ,
אם הוא מבטל את ההשפעה של הטרגין לגמרי, ואם ביחד יכול לעשות תופעות לוואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה אסור
.08/12/2013.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלי.17/10/2013
שלום רב דוקטור
הכי בקצרה
אמי סובלת מכאבים מופשטים כולל בטן בשנים אחרונות ,קיבלה אחרי תרופות אחרות , מורפיום שלא התאים לה לסוגיו וגווניו, נקבע פיברומיאלגיה,
מה אתה חושב על הטיפול Naloxone במינון נמוך , כטיפול
ואם טיפול זה מוכר לנושא של פיברומיאלגיה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלי - תגובה
ד``ר זאב קריסטל21/10/2013נלוקסון היא תרופה הניתנת במקרי מנת יתר של אופיאטים. אין לה קשר עם טיפול בכאב שתיארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלבקת חוגרתטל13/10/2013
שלום אימי בת 59 ,לפני כחודש חלתה בשלבקת חוגרת וטופלה.היא סובלת מכאבים נוראיים באזור השד והגב.היא קיבלה גאבאפנטין במינון של 600 מלגרם ליום לפני כשבוע מרופא נוירולוג.הכאבים שלה קשים עד דמעות ולא נראה שום שיפור בו עד רמת החוסר יכולת לתפקד.שאלותי אליכם:1.האם הטיפול בכדור הנל הוא טיפול טוב ויעיל למצב. 2.כמה זמן בממוצע מורגשת הקלה משמעותית בכאבים בטיפול מהסוג הזה. 3.האם מלבד הטיפול שהיא מקבלת יש עוד טיפול כולשהו בין אם קונבנצינלי או לא שיכול להקל על הכאבים שלה,או שינוי באורח החיים או כל דבר שניתן לחשוב עליו? מחכה לתשובתכם בתודה מראש .טל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלבקת חוגרת - תגובה
ד``ר זאב קריסטל21/10/2013שלום רב
בהחלט ניתן לטפל בבעיה של אימך. עליך לפנות למרפאת כאב מוסמכת, עם מומחים בנושא ולקבל מידע טיפולי מדויק יותר. כך למשל מינון הגבפנטין הוא כפול ממה שציינת. בנוסף יש עוד מגוון רחב של תרופות וטיפולים חודרניים שיכולים לעזור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא כאב למרות שאולי הכאב יעבור?מוטי01/10/2013
שלום רב.
עקב כאבים נוראים בדיסקוס צווארי כבר חודשיים אני מטופל כרגע ב: MIR 30 מ"ג פעם ביום ובמדבקות פנטה 25.
ביום ראשון הקרוב יש לי תור לרופא כאב.
בימים האחרונים חל שיפור "יחסית" די משמעותי בכאבים, שאלתי היא במידה והכאב יחלוף עד יום א' האם ללכת לתור שנקבע או לבטל במידה והכאב חולף?
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא כאב למרות שאולי הכאב יעבור? - תגובה
ד``ר זאב קריסטל04/10/2013שלום
שיפור ניכר עד ריפויי מהווה מהלך רגיל ברוב מקרי פריצת דיסק. רק אם אין שיפור אחרי 3 חודשים זה נכנס להגדרה של כאב כרוני ויש מקום לשקול התערבות מיוחדת. לכן נראה לי שעליך להמתין עוד מעט לריפויי מלא ואין צורך לחפש טיפול מיוחד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לסת תפוסה - בבקשה עזרה !!שרון26/09/2013
בחודשיים האחרונים כמעט כל בוקר קמתי עם לסת תפוסה, והיה לי מן "קליק" כזה קטן בכל פעם שפתחתי את הפה, בזמן האחרון זה ממש ממש התדרדר, אני יכולה לפתוח את הפה עד גבול מסויים, ורק אם אני מטה את הלסת לצד ימין כמה פעמים, אני יכולה לפתוח פה עד הסוף. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר זאב קריסטל04/10/2013לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_רפואת_שיניים' id=link]רפואת שיניים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפות אופטלגיןאורן23/09/2013
אני מפנה שאלתי לרופא המומחה לכאב
שלום רב
הנני חולה בקדחת ים תיכונית- FMF.
ההתקפים פוקדים אותי בתדירות נמוכה של אחת לשנה וחצי- שנתיים. עד כה 60 טיפות אופטלגין בהתקף סייעו לי. יש לציין שטיפות אופטלגין אני נוטל לעיתים גם כשאני סובל מהתקף גב תחתון.
בהתקף האחרון נטלתי 60 טיפות אולם הן לא עזרו לי כלל.
רציתי לדעת- האם ייתכן שהגוף התרגל לטיפות הללו ולכן הן לא סייעו לי הפעם ?
יש לציין, שההתקף שחוויתי הפעם היה בעוצמה שכבר חוויתי בעבר.
הרופא המטפל המליץ לי לעבור בשעת התקף עתידי לפרקוסט אך רציתי לדעת האם טיפות אופטלגין כבר לא יוכלו לסייע לי יותר בשעת התקף בשל הסתגלות הגוף אליהן?
בברכה
אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפות אופטלגין - תגובה
ד``ר זאב קריסטל04/10/2013שלום
מערכת העצבים עוברת שינויים עם כל התקף כאב. זאת הסיבה שהאופטאלגין כבר לא יעיל ויש צורך לעבור לטיפול אחר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בגב לאחר מתן אפידורל בלידהטלי17/09/2013
שלום,
אני חצי שנה לאחר לידת וואקום בה קיבלתי זריקת אפידורל+ספינאל.
חודש וחצי לאחר הלידה התחילה לי רגישות (שנמשכת עד היום) באזור הזריקה במגע הגב במשטח (בשכיבה על הגב או בישיבה בהישענות על ספה/כיסא).
האם יש טיפול כלשהו שניתן לעשות? מי הרופא שמטפל בסוג כזה של כאב?
תודה,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות בגב לאחר מתן אפידורל בלידה - תגובה
ד``ר זאב קריסטל04/10/2013אפשרות של נזק עיצבי תחושתי מקומי. לרוב חולף ספונטאנית. ניתן להקל על ידי משחה של הרדמה מקומית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בפנים לאחר פצע באוזןאורטל08/09/2013
שלום וברכה. לפני כחודש וחצי חשתי בכאב חיצוני ועמום בצד שמאל של הראש מעל האוזן.כעבור יומיים מתחילת הכאב יצא לי פצע כואב מאוד באפרכסת האוזן,הפצע היה אדום ונפוח באוזן שמאל,שהקרין כאב לכל האזור שמסביב לאוזן - לסת,לחי וראש. טופלתי בזינט 500 מ"ג ומשחת בקטרובן מספר ימים ללא שיפור ממשי,וכשנוסף לטיפול משחת קורטיזון הפצע חלף לגמרי תוך מספר ימים. העניין הוא שהאוזן ברוך השם בסדר עכשיו וגם האפרכסת לא כואבת יותר,אך עדיין ישנו כאב עמום ובא והולך בצד שמאל של הפנים - רקה,לחי,לסת ובאזור הסמוך לאוזן,מעין כאב חיצוני שגורם לי ללחוץ על האזור. הרופאה שלי חושבת שמדובר בכאב נאורולגי בעצב באזור כתוצאה מהפצע שהיה באוזן,ומאחר ואני בחודש שישי להריון,היא מעדיפה שלא לתת טיפול מונע,ולדעתה רוב הסיכויים שהכאב יחלוף לבד. האם אכן כאב שכזה יכול לעבור מעצמו ? אגב,אני מטופלת בוונלפלקסין 75 מ"ג לטיפול בדיכאןן וחרדה,האם גם הוא יכול לשמש כטיפול בכאב כזה והאם יש טיפול אחר לבעיה זו שמותר לקחת בהריון ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר זאב קריסטל21/10/2013לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אף_אוזן_גרון' id=link]אף אוזן גרון[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב 2 אופיואידים ועודדי סובל08/09/2013
שלום ותודה מראש
אני בן 52. האם מותר לקחת את השילוב הבא:
א.מדבקה שבועית של בוטראנס 10 מק"ג,
ב. ובכל יום: טרגין 10 מ"ג-כדור 1 בערב ואולי גם כדור 1 אחרי 12 שעות בבוקר
ג. וגם חצי כדור(או 3/4 כדור) פרקוסט 5 מ"ג ביום
ד. וכן 1.5(1.3)ׁ כדור בנזודיאזפין כגון ואבן, לוריואן,או אסיוול 5 מ"ג - לקראת
השינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב 2 אופיואידים ועוד - תגובה
ד``ר זאב קריסטל21/10/2013שלום
אין לשלב בוטראנס עם טארגין שכן אחד מבטל את השני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתירה
תמה23/10/2013שלום ותודה מראש
רופא כאב שטיפל בי אמר לי שאפשר בוטראנס עם פרקוסט, והוא זהה בחומר הפעיל לטרגין(אלא שלא בשחרור איטי) , כלומר - שאפשר לשלב בוטראנס וחומר הטרגין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת ניתוח-דחוףאידלמן03/09/2013
שלום אני עומד לעבור ניתוח שטיפת מפרקי הלסת בצד ימין.כנראה בהרדמה מקומית ויש לי הרבה שאלות.
האם ניתוח כואב יותר בהרדמה מקומי מהרדמה מלאה או שאין קשר?עושים הרדמות איזוריות בניתוחים כאלו? כמה כואב ניתוח מסוג זה?כמו טיפול שורש או הרבה יותר?
מה ההבדל בין לידוקאין לבין בופיווקאין?זה נכון שנותנים גם קוקאין בזריקת הרדמה לפעמים?
איזה משככי כאבים נותנים אחרי הניתוח בד"כ?גם מורפיום אם צריך?
אני סובל מרגישות לכאב במיוחד בטיפולי שינים ואלרגי לתרופות כאבים נוגדי דלקת ,אקמול ואופטלגין בד"כ לא עוזרים לי.ולכן מפחד מהכאבים .
אני יכול לדרוש לראות רופא כאב לפני הניתוח כשאיהיה במחלקה?
עוד שאלה:לפני הניתוח עצמו נותנים ונטולין למי שיש לו אסטמה?ואם אני גם מקבל תרופות כרוניות ,אז נותנים אותם בזריקה ממש לפני הניתוח או נותנים כרגיל בכדורים?
המרדים לא הסביר כלום ואמר שיחליטו הכול ביום הניתוח-איזה הרדמה,כמה זמן ניתוח ,איזה משככים -זה הגיוני???
כמעט ולא חתמתי על טופס הסכמה לניתוח!
תודה מראש על כול השאלות):* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת ניתוח-דחוף - תגובה
ד``ר זאב קריסטל15/09/2013עליך לפנות לאתר רפואת הרדמה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת העצב המשולש לאחר עקירת שינייםד``ר זאב קריסטל30/08/2013
שלום דר' אובחנתי כסובל מתסמות העצב המשולש-טרגימינל נאולגיה וזאת לאחר שנעקרו לי בטעות 5 שיניים בלסת ימין עליונה. הכאבים מחרידים והטגרטול והגאבאפנטין לא עזרו לי והפכו אותי לזומבי והנוירולוג רשם לי פרקוסט 10 לקחת כשכואב לי בנוק שאין לו יותר מה לתת ל חוץ מניתוח מוח. הפרקוסט עוזר לי אך מוחק אותי לימם שלמים. אני מיואש מהחיים בשל הסבל הרב.
האם הנוירולוג שמטפל בי כבר שנתיים יכול להמליץ עלי לקנביס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחו אותי?
ירון מגבעתיים30/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעצב המשולש
אילן באך01/09/2013ירון שלום, דיקור סיני יכול מאוד להכל לך על הכאבים הנוירולוגיים..
אני עצמי טיפלתי במקרים דומים..
תרגיש טוב,
אילן באך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת העצב המשולש ודיקור
ירון מגבעתיים02/09/2013תודה אילן
לא ציינתי אך מזה שנה אני עובר גם דיקור אך לצערי הוא מסייע לי ליומיים שלושה וגם זה בקושי. ככל שהזמן עובר מצבי מחמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו יש כאן מישהו?
ירון מגבעתיים12/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת העצב המשולש - תגובה
ד``ר זאב קריסטל15/09/2013שלום
לפי תקנות משרד הבריאות המלצה לקבלת קנאביס רפואי ניתן לקבל רק לאחר שהבאת מסמכים רפואיים על טיפול למשך שנה במרפאת כאב, שלא הביא לתוצאה משביעת רצון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת העצב המשולש - תגובה
ד``ר זאב קריסטל21/10/2013שלום
מדוע לא פנית עד כה למרפאת מומחים לכאב. יש עדיין פתרונות נוספים לבעייתך ולגבי קנאביס ההמלצה לטיפול ניתנת רק דרך מרפאת הכאב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה בעיות.28/08/2013
שלום רב
דודתי מקבלת מהרופא שלה בגלל adhd לא פשוט, ריטלין , וכתוצאה מכאבים קשים מאוד, קיבלה מורפיום בשם targin
1 האם יש תגובות בין תרופתיות בין כדור רטלין לכדור טרגין
2 אם המורפיום יכול להוריד או אפילו לבטל את ההשפעה של הרטלין ,ולהיפך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה בעיות - תגובה
ד``ר זאב קריסטל30/08/2013שלום
ריטלין מבטל תופעות לוואי בלתי רצויות של אופיואידים כמו ישנוניות ובלבול, לכן שילוב כזה של טיפול הוא טוב לחולים במיוחד לגיל המתקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדי.24/08/2013
שלום דוקטור
1 האם כדור וולבוטרין שיש בו בופרנורפין מיועד לדיכאון
יכול לבטל את ההשפעה של מורפיום לכאב ,כמו טרגין
2 אם תוכל להסביר אם אותו החומר שקיים בכדור וולבוטרין לדיכאון
זה אותו החומר שיש גם בכדור סובוטקס הכוונה לחומר בופרנורפין ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדי - תגובה
ד``ר זאב קריסטל30/08/2013שלום
לבופרנורפין השפעה נוגדת אופיואידים ולכן אין לתת אותו יחד עם מורפיום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)