מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טרמדקסגיא15/05/2014
ד"ר שלום
רציתי לשאול אם אפשר להשתמש בטמדרקס טיפות במינון נמוך באופן קבוע לכאבי בטן כרוניים- סוג קשה של IBS?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרמדקס - תגובה
ד``ר זאב קריסטל13/10/2014התשובה היא - כן, בתנאי שאין תופעות לוואי כמו החמרה בשילשולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פפברין 80 מ"ג.מיה05/05/2014
שלום
יש לי כאבי מזור מאד חזקים בעיקר בגב התחתון עקב אדנומיוזיס ובלט דיסק מינימאלי.
נרות נקסין עוזרים לי והמליצו לי על פפברין 80 מ"ג.
האם כדור זה יעיל להתכווצויות ברחם שמשפיעים על הגב תחתון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פפברין 80 מ"ג. - תגובה
ד``ר זאב קריסטל10/05/2014עליך לפנות לרופא גניקולוג המתמחה במצבים אילו ולקבל יעוץ מניסיונו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוועזרה דחופהדוברת בצלאל22/04/2014
שלום רב,
שמי דוברת, בת 30. בריאה בד"כ. הנני סובלת מכאבי בטן עליונה מזה כשנתיים. הכאבים מלווים בבחילות, חוסר תאבון,, מלאות וגרעפסים רבים. בשנה הראשונה לכאבים, ירדתי כ6 ק"ג. ב"ה הצלחתי לעלות חזרה ולהגיע למשקל תקין, אך הכאבים לא חלפו.
כאביי הביאו אותי 3 פעמים למיון, שם לא עזרו כ"כ. ניסיתי אומפרדקס, לנטון, ונקסיום, אך לל הטבה משמעותית.
ביצעתי גסטרוסקופיה, ונמצא כי יש דלקת כרונית בקיבה לא פעילה. אין חיידק הליקובקטר ואין גידולים. חשדו שמא יש תסמונת SMA ולכן ביקשו שאבצע MRA. ביצעתי בדיקה זו. התסמונת נשללה. אמרו שיש היצרות קלה בתרסריון. אבל הבדיקה תקינה. ביצעתי גם אולטסאונד בטן עלינונה. נמצא המנגיומה בכבד ובכלייה. אני במעקב ותודה לאל הכל תקין.
אני בייאוש גדול מאוד, ללא שמחת חיים ומוטרדת ממצבי. חרדה וחוששת שמא מצבי חמור וחוששת שמדובר גם בקרוהן.
כרגע ממתינה לאישור MRE. ביקרתי גם אצל פרופסור המתמחה בבעיות עיכול, והוא אמר שלא סביר שמדובר בקרוהן וכדאי לעשות MRE כדי שאהיה שקטה.
האם מרפאת כאב יכולה לתת מזור לסבלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוועזרה דחופה - תגובה
ד``ר זאב קריסטל10/05/2014לצערי עלייך להסתמך על ידע וניסיון של מומחה גאסטרואנטרולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משכך בגמר ניתוח בקערוביק14/04/2014
ד.נ.
איזה משכך כאבים (בעיקרון) עדיף לקחת בגמר ניתוח בקע מפשעתי? חג שמח. אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משכך בגמר ניתוח בקע - תגובה
ד``ר זאב קריסטל10/05/2014נסה ארקוקסיה או אטופן, במידה והכאב חזק פרקוסט או טרמדקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים שורפים בלתי נסבלים ברגל ימיןזהר03/04/2014
בוקר טוב
לפני כחודשיים התחילו כאבים חזקים בברך רגל ימין המלווה בתחושת נימול ושריפה בברך ובשוק. קיבלתי ארקוקסיה וזריקת וולטרן והתבקשתי להמשיך בירור בקופה. כדורי הארקוקסיה לא עזרו לי בכלל. עשיתי טיפולי דיקור סיני וטווינא ובמקביל עברתי בדיקת דופלר (זרימת דם) ברגליים שיצאה תקינה וצילום ברך שיצא תקין.
הכאבים פחתו לתקופה וביום חמישי לפני שבוע הכאבים חזרו במלוא עוצמתם רק שהפעם הם גם מאחורי הירך ועוברים קדימה לכיוון הברך והשוק ומאחורי הברך. אני מרגישה שמישהו מבעיר לי ושורף לי את הרגל. לא מצליחה לישון בלילה מכאבים ומוצאת את עצמי בוכה ללא הפסקה. שוב קיבלתי במוקד זריקת וולטרן לכאב והייתי אצל רופא שעשה לי סי טי עמוד שדרה מותני שיצא לדברי הרופא תקין ולא מסביר את הכאב הנוראי. התבקשתי לעשות e.m.g ובינתיים קיבלתי שוב ארקוקסיה וכדורים נגד כאבים שלא עוזרים בכלל.
אני לא ישנה בלילה וכל הגוף שלי והידיים רועדות במהלך היום אולי מהכאב אולי ממשהו אחר אני לא יודעת אולי אפילו מהלחץ.
האם לא יכול להיות משהו ברגל ולא משהו שקשור דווקא לגב?
מה לדעתך יכולה להיות הבעיה. מה אני יכולה לעשות בינתיים או לפחות כדי לקדם את מציאת הגורם הבעייתי.
אני מיואשת ומתוסכלת ויש לי 3 ילדים קטנים לטפל בהם ומרגישה ממש שבר כלי.
תודה רבה
זיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים שורפים בלתי נסבלים ברגל ימין - תגובה
ד``ר זאב קריסטל14/04/2014שלום רב
לפי תיאורך הכאב מקורו בנזק לעצב ולכן הוא יגיב רק לתרופות המיועדות לכך (כמו ליריקה).
עליך לפנות למרפאת כאב לקבלת המלצות לטיפול מתאים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרהליז27/03/2014
אני בת 23 סובלת מכאבים זרמים ברגליים תקופה ארוכה. בעיקר זרמים מאוד כואבים. כאילו מושכים לי בורידים. זה קורה לרוב לאחר שאני מתעוררת בבוקר וככה כאבים חזקים למשך שעה לפחות ולא קמה מהמיטה לא מצליחה. זה קורה גם לאחר ישיבה ממושכת. בהתחלה זה התחיל ברגל אחת ואז גם השניה הצטרפה. הכאב בעיקר מהברך ומעלה. וקורה גם שמתחת לברך ועד למטה.
ברגל הראשונה יש לי נקודת חן ממש למעלה שאני זוכרת אותה שנים. חלוקה ל2. אבל די רגילה. כל הזמן יש לי זרמים מסביבה. חזקים. וכשהזרמיפ והכאבים ברגליים מתחילים התחושה כאילו הכאב מגיע מהנקודה ונמשך לאורך הרגל כלפי מטה.
הלכתי לבדיקה והרופא פשוט זילזל. הסתכל לשניה ואמר אין כלום סתם באת זו נקודת חן רגילה. הרופאת משפחה חושבת שזה רק מרגיש לי ככה. (ובאמת מוזר עם זו הנקודת חן אז איך זה שגם הרגל השניה התחילה לכאוב)
נתנה לי הפנייה לEMG והתור עוד חודשייםםם... בנתיים מסביב לנקודת חן שורף לי!! וסובלת בבקרים מכאבים וזרמים ברגליים עד דמעות
מה ניתן לעשות? לא יכולה לסבול את זה? מה זה יכול להיותתת??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה - תגובה
ד``ר זאב קריסטל10/05/2014שלום
הסימפטומים שאת מרגישה מסביב לנקודת חן מהווה אות אזהרה. עליך לפנות לרופא עור או פלסטיקאי להוצאת הנקודה ושליחתה לבדיקה פאתולוגית לשלילת סרטן עור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב פתאומי בחלק העליון של הירךרוני12/03/2014
שלום.
אני בת 29.
בריאה.
היום הופיעו לי לפתע כאבים חדים בחלק העליון של הירך, סמוך לאזור החיבור בין הירך לאגן.
חשוב לציין כי לא עשיתי שום פעילות גופנית או תנועה חריגה שיכלו לגרום לכאב.
מה זה יכול להיות?
אודה על תשובתכם בהקדם,
רוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב פתאומי בירך
שרה הדר01/05/2016רוני
אני סובלת מאותה תופעה .אם תהיה לך תשובה אשמח לדעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב פתאומי בחלק העליון של הירך - תגובה
ד``ר זאב קריסטל15/05/2016יתכן שמקור הכאב בדלקת עקב שימוש יתר (ריצה, תרגילי ספורט) תרופות נגד דלקת כמו אתופן יפתרו את הבעייה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- crps לאחר תאונת דרכים ביד ימיןגאיה09/01/2014
שלום לכם
אחיין שלי בן 19 חייל נפגע בידו ממכונית חולפת היד שלו התנפחה מאד הוא אובחן כסובל מ
crps טופל במשך שנה בביהח רעות עם הטבה לא משמעותית בידו. היד הפגועה היא יד ימין והוא לא יכול להפעילה כמו כן הוא סובל מכאבים קשים כרגע לוקח ליריקה. רצינו לדעת האם יש לכם על טיפול אחר להמליץ לנו והאם שמעתם על טיפול בתא לחץ לבעיה זו
בתודה מראש גאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר crps לאחר תאונת דרכים ביד ימין - תגובה
ד``ר זאב קריסטל10/01/2014שלום
טיפול שיכול לעזור הוא השתלת אלקטרודה לגרויי חוט השידרה. לקבלת פרטים על טיפול זה יש לפנות למרפאת כאב מוסמכת בבית חולים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורסלן עם כאב שלא חולףמיכאל ב.ב.08/01/2014
שלום אני כדורסלן שקצת כבר התיאש.
היו לי כאבים בברכיים מאוד חזקים שהחלו מעל הברך וירדו בשלב מסוים מתחת לברך(בצד הלטראלי).
תחילה חשבו שיש בעיה בסחוס עשו אורטוסקופיה ושיפו את הסחוס וזה לא עזר(היו פגמים שטחיים בLFC)לאחר כחצי שנה עשיתי אורטוסקופיה כי חשבו שיש חיכוך של הITB ועשו שחרור לטראלי וזה גם לא עזר במיוחד(עדיין כואב).
אני כבר שנתיים לא יכול לשחק,אני יכול לרוץ אבל בכל כיפוף עם עומס של הברך המקום נדלק לי מאוד מהר,עשיתי המון טיפולים וחיזוקים זה עוזר עד שלב מסוים שבו הוא תקוע.
אני מרגיש כאב כל כך חד בתנועה הספציפית(סקווט או כיפוף ברך עם עומס על הרגל הבעייתית)הכאב החד מופיעה בחיבור של גיד הפיקה לעצם הטיביה וקצת מעל באזור הפמור.
אני כבר מיואש ולא יודע מה לעשות אפילו האורטופדים כבר לא יודעי.
בMRI האחרון שעשיתי לא רואים שום בעיה.
האם יכול להיות שמדובר בבעיה עצבית אולי או משהו שאני לא בדקתי וצריך לבדוק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורסלן עם כאב שלא חולף - תגובה
אם הבעיה עיצבית ניתן לאתר אותה על ידי בדיקת EMG ולטפל על ידי תרופות המיועדות ספציפית לבעייה זאת. עליך לפנות למרפאת כאב מרכזית לביצוע חסם עיצבי אבחנתי (שיכול להיות גם טיפולי), בשילוב עם הטיפול התרופתי והשיקומי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בצד שמאלמילה06/01/2014
שלום רב
מזה חצי שנה יש לי כאבים לא מאד מטרידים אל מורגשים בגב העליון. כתפיים. גפיים. מותניים וצוואר. ב 3 חודשים האחרונים יש כאב אחד מאד ספציפי מתחיל ממותן שמאל ומקרין גם קצת לבטן. לפני חודשיים אובחנתי עם פיברומיאלגיה וגמישות יתר ולפני חצי שנה השימוטו. מהיום הכאב בצד שמאל בלתי נסבל. בקושי הולכת. בשכיבה המצב סביר. בדיקת שתן תקינה וכן בדיקות דם כלליות תקינות. רופאת משפחה אמרה לחכות כי הבטן לא קשה. מטפל ברפואה משלימה אמר שהאזור לא מרגיש תפוס באופן מיוחד כך שכנראה לא מגיע מן הגב. מה אפשר לעשות? אני דיי סובלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיברומיאלגיה
רותי09/01/2014לצערי אני מכירה את המחלה מאחותי הגדולה. מי שלא היה קרוב או חווה בעצמו את הכאבים האלה כנראה לא יכול בכלל להבין במה מדובר ובכמה סבל זה כרוך.
כמו שגם את אמרת, הדבר היחיד שמהווה פתרון הוא רפואה משלימה.. אני יודעת שהיא ניסתה לא מעט תוספים וכדורים ומה שגרם לה להקלה בסופו של דבר זה תוסף קראטין 1000 של סופהרב שהיא לוקחת באופן קבוע.
אני לא אגיד לך שהכאבים נעלמו כי מי כמוך יודעת שזה נשמע תלוש.. אבל כן יש לה הקלה ובעיניי זה מספיק טוב.
כדאי לך לקבוע פגישה עם נטורופתית שתתאים לך משהו להקלה.. יכול להיות שתצטרכי לנסות שניים שלושה דברים לפני שתגיעי לנחלה, אבל אם מדובר בתוספים טבעיים גם ככה אין מה להפסיד... תרגישי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב בצד שמאל - תגובה
יש כעת תרופות המיועדות לטיפול בפיברומיאלגיה. המדובר בשילוב של טיפול תרופתי הניתן דרך הפה ותוך ורידית, משולב עם פיזיותרפי, הרפייה ושיקומי. יש לפנות למרפאת כאב מרכזית המספקת טיפול רב תחומי כזה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בכתףהודיה02/01/2014
הנני סובלת מקרע בגיד בכתף שאובחן בבדיקת MRI בגודל 8 מ"מ. שאלתי היא האם מרפאת כאב רלוונטית עבורי? האם במרפאת כאב יש טיפול שיכול להחליף ניתוח?
. הכאבים חזקים מאוד. זריקת קוטיזון לא עזרה והופניתי לניתוח. תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בכתף - תגובה
אמנם כן, במרפאת כאב מוסמכן ניתן לתת טיפול משולב רב תחומי הבולל חסמי עצב, טיפול בגלי רדיו יחד עם פיזיותראפיה מוגברת בזמן ההקלה בכאב שלאחר הטיפולים הנ"ל .
\בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת אפידורליוסי01/01/2014
שלום רב,
רציתי לשאול אם הטיפול הנל יכול לעזור (וכמה זמן) במקרים של סובלים מכאבי בטן כרוניים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת אפידורל - תגובה
הזריקה מיועדת לטיפול בדלקת הנגרמת על ידי פריצת דיסק בין חולייתי. לכן היא לא תועיל במצב של כאבי בטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקה תחת שיקוףמנחם28/12/2013
שלום.
רופאת מרפאת כאב המליצה לי לקבל זריקה בע. שדרה צווארי ואני מבקש לדעת האם זו זריקת אפידוראלית ?
אני מצרף את שם הזריקה בקובץ נפרד .
באם לא אבקש לדעת איזו זריקה זו ומה תפקידה .
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקה תחת שיקוף - תגובה
ד''ר תמר ישר01/01/2014שלום מנחם
הרופאה התכוונה לעשות הזרקה עם סטרואידים לשורשים היוצאים מע״ש צאורי.
יום טוב
דר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הזכויות שלי?יוני24/12/2013
שלום
אני בן 40
אני סובל מפריצת דיסק C3-C4 ו C6-C7
מה שגורם לי על פי אבחנת פרופ' בן חור מנהל המחלקה הנוירולגית בהדסה למיגרנה בזילרית. הדבר מתאפיין בכאב נוראי(בסקלה של הכאבים 10) בראש וחולשה בצד שמאל מלווה בכאב ביד וברגל.
התחלתי הזרקות אפידורל, והיום בפעם הראשונה אמרו לי שיש סיכון לשיתוק. אני מעדיף למות ולא להיות משותק זה הדבר שהכי מפחיד אותי.
אני מקבל פרוקסט 10 * 4 וטרגנין 20* 2 ליום
הרופא משפחה שלי מתייחס אלי כמו לנרקומן ומכריח אותי לבוא כל עשרה ימים לקחת מרשם. בנוסף לאחר שנודע לי על הסיכון לשיתוק אני מאד מבולבל. מה הזכויות שלי? האם מותר לי לומר, לא מוכן לאפידורל. מעדיף לחיות על תרופות או קנביס. האם אני זכאי לתרופות או קנביס עם אני מסרב להמשיך עם האפידורל שאמור להיות עוד חמש , שש הזרקות לפחות עם סיכוי של 70% הצלחה.
ולמה הרופא שלי מכריח אותי לבוא כל עשרה ימים. יש לי מכתב ממירפאת כאב בתל השומר בו מצויין מפורשות שאני סובל מכאב כרוני וזכאי לתרופות נרקוטיות באופן שיגרתי.
אני גם ככה מרגיש כמו נכה, הפסקתי לעבוד בגלל הכאבים. אני כואב כל יום ומצבי הפיזי משפיע גם נפשית.
האם קנביס באמת מוריד כאבים?
אני מציין שאני לא השתמשתי מעולם בסמים ואני גם לא שותה. אני מעשן 8 סגריות ביום.
מי יכול לומר לי מה הזכויות שלי. אהיה אסיר תודה עם מישהו יוכל להסיר את הערפל מהשאלות שלי.
תודה
יוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה שמשיהו יענה לי אני מתוח
יוני01/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשטח הציוני לחולים אין זכויות
משה. ששון ישר16/01/2014מה לא ידעתה? תבקר בחדר מיון סורוקה אנשים זועקים מכאב ואף רופא לא איכפת נבלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלבקת חוגרתע21/12/2013
שלום.
חליתי בשלבקת חוגרת לפני כ-שבועיים ,עדיין יש לי כאבים.
כמה זמן לוקח ומה עלי לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלבקת חוגרת - תגובה
עלייך לפנות למרפאת כאה מוסמכת לקבלת המלצה לטיפול ספציפי לכאב שמקורו בנזק לעצב, משולב עם חסמי עצב, משחה וגרויי חשמלי מקומי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)