מידע רפואי
פורומים
- גניקולוגיה ורפואה סינית
- אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית
- הגדלת חזה, הקטנת חזה
- אטופיק דרמטיטיס, אסטמה של העור
- יובש בעיניים, יש לך עיניים יבשות?
- תמיכה בדיאטה
- פסיכיאטריה ילדים ובני נוער
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- NLP דמיון מודרך
- שיקום הפה, השתלת שיניים
- פוריות הגבר והאישה, אמבריולוגיה,IVF
- ארגונומיה, סביבת עבודה
- קטרקט - ניתוח וטיפול
- זכויות רפואיות
- איפור וטיפוח
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` חיים ראובני
מומחה לרפואת עור ילדים ואסתטיקה פרופ` חיים ראובני הינו בוגר הטכניון בחיפה. רופא עור, מתמחה בטיפולים אסתטיים,מציע שלל טיפולי אסתטיקה מתקדמים. בנוסף, לאבחון וטיפול במחלות עור בכל הגילאים,מציע שלל טיפולי אסתטיקה מתקדמים.ד"ר טארק ושאחי
מומחה ברפואה תעסוקתית, מתן חוות דעת לאבדן כושר עבודה, חוות דעת רפואיות משפטיות וכן חוות דעת למוסד לביטוח לאומי.
- מה עושים עם כאב עצביאנה11/12/2018
איך מטפלים בכאב שמקורו עצבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - סובלת מכאבי ראש חיצונייםשושי05/12/2018
שלום,
ביומיים האחרונים כואב לי בראש חיצונית.
בד"ע סובלת מכאבי ראש פנימיים כמו פטישים שנובעים כנראה מלח"ד גבוה.
הכאב ראש העכשווי הוא בתחילת השיער מצד ימין קוב לקו האמצעי. כואב לי כשאני נוגעת בשיער.. כאב מוזר. לא כואב חזק מאוד אבל כאב כאילו קיבלתי מכה.
לא מזהה אודם, נפיחות וכדו'.
ברקע- לח"ד גבוה, פרולקטינמיה.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבים פועמים במפשעה בשכיבהמאי04/12/2018
בת 32, כשאני שוכבת יש לי כאבים פועמים במפשעה, כשאני קמה זה עובר. מה יכול לגרום לזה? למי פונים עם זוג כזה של כאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - נטילנ של זאלדיאר ונורופןAMIR FRIEDMAN30/11/2018
האם אפשר לקחת נורופן 200 עם זאלדיאטר ואם התשובה היא לא כמה זמן יש להמתין ולקחת זאלדיאר לאחר שנלקח נורוםן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבים ברגליים חולת סוכרתתהילה25/11/2018
חשה כאבים לא פוסקים בכפות הרגליים, יש לציין שאני חולת סוכרת. איך מטפלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - חוות דעת על crtאיתמר22/11/2018
אשמח לקבל חוות דעת על crt לכאבי מפרקים, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבים חזקים בצלעות עקב שיעולניצה18/11/2018
חליתי בשעלת ואני סובלת מכאבים בילתי נסבלים בצלעות ומתחת לשד ימין אשמח שתעזרו לי כיצד להקל על הכאב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבים בבטן אחרי ניתוח כריתת כיס המרההינדי18/11/2018
בת 80, לפני 10 שנים עברתי ניתוח כריתה של כיס המרה, בזמן האחרון חזרו הכאבים בדומה לאלה שהיו בתקופת הניתוח. משככי כאבים לא עוזרים, מה ניתן לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבים כרוניים מאובחנת עם פיברומיאלגיהמגי14/11/2018
הטיפול התרופתי הנוכחי לא עוזר לי ואני סובלת מכאבים כרוניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפיברומיאלגיה
ד``ר אלון מרגלית15/11/2018הטיפול בפיברומיאלגיה אינו פשוט ודורש מיומנות על גבול האומנות הטיפולית. אין להסתפק רק בתרופות. לקריאה נוספת וקביעת תור ר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בצוואר ובשכמות עקב ישיבהשלום06/11/2018
לא משנה איך אני מסדר את הכיסא עם השולחן והמחשב אני לא מצליח לשבת כמו שצריך והצוואר והשכמות שלי הורגים אותי, ממש שורפים. זה לא עובר לא עם משחות ולא עם עיסוי ואני כבר מש אובד עצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי צוואר ושכמות
ד``ר אלון מרגלית15/11/2018שלום שלום
קרוב לודאי שמדובר בתסמונת מיופציאלית - אתה מוזמן לקרוא עליה
נשמח לסייע לך בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי טיפול עם גלי רדיוורדה11/11/2018
לפני שבוע עשיתי טיפול עם גלי רדיו ומאז סובל מכאבים, יש מה לעשות בעניין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תכיפות שירותים צואה וכאבים בפי הטבעת ( לא טחורים)בן09/11/2018
משעות הבוקר אני חווה דחיפות ממש לשירותים צואה כמעט כל 3 שעות וזה מלווה ביציאה עם כאבים עזים מאוד בפי הטבעת .התחיל ביום שישי בבוקר וזה כבר הפעם החמישית. ותמיד יוצאת צואה בכמות רצינית.
אני בן 44 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - זרמים בזרוע, בעיית עצביםמושיקו08/11/2018
יש לי בעיה בעצבים ואני כל הזמן מקבל זרמים שמתחילים במפרק ועוברים לכל הזרוע, זה מאוד לא נעים. יש איך לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - האם מותר לנסוע למדינות עם מדבקת בוטראנסיריב אוחיון06/11/2018
אני משתמש במדבקות בוטראנס על בסיס קבוע,אני נוסע לתאילנד וויטנאם ל-18 ימים האם מישהו יודע אם מותר להגיע למדינות האלה עם בוטראנס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבים פרקים כל הזמןרננה04/11/2018
שלום רב,בשעות הבקר יש לי כאבים חזקים ברגלים
וכל הזמן דלקות חוזרות עם זה באגודל וגם בכתף .
בבדיקות דם יצא רמטיט פקטורי גבוה מה זה אומר.
כאבים קבועים ...תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?