מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סובלת ממגרנות כבר שנתייםאושרה25/12/2018
כבר שנתיים שסובלת ממיגרנות קשות, לא מוצאת פתרון. צריכה עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנות קשות שנתיים
ד``ר אלון מרגלית07/01/2019שלום אושרה
שנתיים של סבל זה באמת יותר מדיי
נשמח לעזור לך ולהפסיק את הכאבים במרפאת מזור לכאב. התקשרי 039788888 לקביעת תור בהקדם.
בהצלחה ובריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בריאות בצד שמאלליאור23/12/2018
שאלה: אני מרגיש כבר כמעט 3/2 שנים כאבים בריאות שבעיקר שבאים והולכיםאבל לרוב חזקים יותר בישיבה (בן 19), השבוע התחיל שיעול עם ליחה (ללא חולשות,עייפות,דם,חום) השיעול אינו מפסיק. עשיתי בדיקת דם במיון וצילום חזה ולא מצאו כלום ואמרו כנראה האסטמה חזרה לי. האם יש צורך בבדיקות נוספות? במידה והיה משהו חריג (גידול,ציסטה, דלקת) היו רואים? אני מרגיש בריאות עכשיו פחות כאב ויותר כאילו הריאה רדומה לי וכמו לחץ ליד הסרעפת אבל התחושה העיקרית היא תחושת נימול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים מעל הריאות
ד``ר אלון מרגלית07/01/2019כן, חייבים למצוא את הסיבה ואת הטיפול - התקשר 039788888 למרפאת מזור לכאב ונפתור את הבעיה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעקבות פריצת דיסקרבקה18/12/2018
סובלת מכאבים חזקים עקב פריצת דיסק, איזה טיפול יש נוסף למשככי כאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק
ד``ר אלון מרגלית07/01/2019בדיקה קפדנית במרפאת מזור לכאב (039788888)
תאפשר למצוא את הטיפול שיעלים את הכאבים וימנע חזרתם
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תוקפים בלילהערן16/12/2018
אני הולך לישון שהכל בסדר אבל גם באמצע הלילה מכאבים חזקים, זה ככה כבר כמה לילות. ממה זה נגרם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן ליליים
ד``ר אלון מרגלית17/12/2018חשוב שתבדק בהקדם לקבלת אבחנה וטיפול. מוזמן למרפאת מזור לכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב במפרקים וזריקת וולטרןעמרי13/12/2018
בכל כמה זמן אפשר לקבל זריקת וולטרן בשל כאב במפרק היד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקת וולטרן
ד``ר אלון מרגלית17/12/2018מומלץ טיפול בוולטרן לזמן מוגבל. לא יותר מ 2-3 זריקות. אם לא עזר חשוב להגיע למרפאת כאב כדי לא להגיע לפגיעה בכליות ע"י הוולטרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ברגליים בקימה מישיבהיורם09/12/2018
כשאני קם מישיבה או משכיבה יש לי כאבים חזקים ברגליים, הם עוברים מעצמם אחרי כמה דקות. רופאים לא זיהו שום דבר בעייתי, מה זה יכול להיות או לפחות איך להקל על הכאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי רגליים
ד``ר אלון מרגלית17/12/2018מזמין אותך למרפאת מזור לכאב לזיהוי ואבחון ובעיקר יורם לטיפול מהיר ויעיל. לקביעת תור 039788888 בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפרק כף הידשרונה02/12/2018
כאבים בפרק כף היד, נתנו לי כדורים ופיזיותרפיה ושום דבר לא עוזר, בעיקר בעבודה על מחשב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שורש כף יד
ד``ר אלון מרגלית17/12/2018יש בהחלט פתרון יעיל ומהיר במרפאת מזור לכאב תתקשרי לקביעת תור 039788888 בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בגב ללא מקורבועז29/11/2018
יש לי כאבים חוזרים בגב שלא מוצאים את המקור האמיתי, כל רופא אומר משהו אחר כי לא מוצאים שום דבר בבדיקות. לא רוצה לדחוף תרופות סתם, מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בגב
ד``ר אלון מרגלית17/12/2018רצוי בועז שתפנה למרפאת מזור לכאב 039788888 לטיפול מהיר ויעיל וגם תקבל הסבר על מקור הכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקלה על כאבים עקב שלבקת חוגרתניקול27/11/2018
מה הטיפול המומלץ להקלה על כאבים הנלווים לשלבקת חוגרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שלבקת לניקול
ד``ר אלון מרגלית17/12/2018בשלב הראשון - תוך יום יומיים ניתן לטפל בכדורים
אם נמשך זמן רב, רצוי לפנות למרפאת הכאב של מזור לכאב
יש לנו טיפול יעיל לכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקפי כאב בשרירים בזרועותגדעון20/11/2018
יש לי התקפי כאב בשרירים של הזרועות, הם באים והולכים. למי פונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שרירים
ד``ר אלון מרגלית17/12/2018ישנן סיבות שונות לסוג זה של כאבים
ממליץ על בדיקה וטיפול של רופא מומחה במרפאת מזור לכאב 039788888* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים כרוניים מאובחנת עם פיברומיאלגיהמגי14/11/2018
הטיפול התרופתי הנוכחי לא עוזר לי ואני סובלת מכאבים כרוניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפיברומיאלגיה
ד``ר אלון מרגלית15/11/2018הטיפול בפיברומיאלגיה אינו פשוט ודורש מיומנות על גבול האומנות הטיפולית. אין להסתפק רק בתרופות. לקריאה נוספת וקביעת תור ר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בצוואר ובשכמות עקב ישיבהשלום06/11/2018
לא משנה איך אני מסדר את הכיסא עם השולחן והמחשב אני לא מצליח לשבת כמו שצריך והצוואר והשכמות שלי הורגים אותי, ממש שורפים. זה לא עובר לא עם משחות ולא עם עיסוי ואני כבר מש אובד עצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי צוואר ושכמות
ד``ר אלון מרגלית15/11/2018שלום שלום
קרוב לודאי שמדובר בתסמונת מיופציאלית - אתה מוזמן לקרוא עליה
נשמח לסייע לך בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי דורבן בלתי נסבליםאודי28/10/2018
איך מטפלים בכאבי דורבן בלתי נסבלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי הדורבן של אודי
ד``ר אלון מרגלית04/11/2018בניגוד לדיעה הרווחת לרוב מקור הכאב אינו בעצם אלא בשרירים והטיפול הוא די פשוט ויעיל
ראה באתר מזור לכאב
מוזמן להתקשר ולקבוע מפגש לטיפול בימים הקרובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעקבות קרע בגידמירית23/10/2018
יש לי קרע בגיד של הכתף, הכאבים ממש קשים. מנסה להימנע מניתוח, יש עוד פתרונות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי כתף עקב גיד קרוע
ד``ר אלון מרגלית23/10/2018כן בהחלט יש טיפול שאינו ניתוחי, ואף מוצלח
אפשר לקבוע תור במרפאת מזור לכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש טיפול לכאבים כרוניים בצווארבעז21/10/2018
סובל כבר כמה שנים מכאבים כרוניים בצוואר, עד עכשיו שום דבר לא עזר ורוצה להימנע ככל הניתן מעוד ועוד תרופות. איך מטפלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי צוואר ממושכים לבעז
ד``ר אלון מרגלית23/10/2018האם הכאבים קשורים לפגיעה (כמו תאונה) או לישיבה מול מחשב?
בהחלט יש פתרון אם מזהים את האבחנה הנכונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)