מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקלה על כאבים כרוניים בכתףאלעד31/07/2018
סובל מכאבים כרוניים בכתף בעקבות קרע בגיד. טיפולים עד עכשיו לא עזרו, מה היית מציע לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע בגיד הכתף
ד``ר אלון מרגלית03/08/2018שלום אלעד
יש בהחלט טיפול יעיל למצב שאתה מתאר. ונשמח לטפל ולעזור בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ראש ונימול בפניםלסלי28/07/2018
שלום כבר שבוע כאב ראש חזק ולחץ חזק ונימול בפנים .אחרי ct ראש ובדיקות מיון הכל תקין . מה זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש ונימול
ד``ר אלון מרגלית03/08/2018שלום לסלי
יתכנו סיבות רבות לתסמינים כאלו. CT ומיון הם לא דרכים מתאימות לטיפול בבעיה.
נשמח לטפל בך במסירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלת מכאבי רגליים ושריריםיפית26/07/2018
שלום
מזה כשבועיים סובלת מכאבים ברגליים. מהברכיים ועד הקרסוליים. בשתי הרגליים. הכאב החל מרגל שמאל, מהמפשעה, ומידי פעם אני מרגישה כמו מכת כאב מהירך ועד לשוק השמאלית. כשאני הולכת, זה מרגיש כמו כאבי שרירים. וגם כשאני מותחת את כפות הרגליים.
האם זה יכול להעיד על משהו מסוכן? קודם החלו כאבים בצד השמאלי בגב, ממש בסוף הצלעות. שכואב עד עכשיו ומקרין קדימה, כמו הכאב הזה אחרי שרצים הרבה.
מה קורה איתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שרירים
ד``ר אלון מרגלית26/07/2018יש מקום לבדוק מה מרכיבי הכאב - יתכן שקיימת בעיה בפרק, בשרירים או בעצמות. ניתן לקבוע תור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מפרק בהליכה 4 חודשים בלי גילוי הבעיהמיקי24/07/2018
שלום לרופא. מזה 4 חודשים כאבי ירך עד צליעה.אני בת 61.
באמאיאר לא ראו משהו מיוחד (הבדיקה היתה בלי חומר ניגוד)
חוץ מניוון סחוסי ולמברום דק.האורטופדים לא יודעים ממה הבעיה.
יש לציין שגם יש לי קרוהן וראומטולוג חושב שזה אולי על רקע ראומוטולוגיה והתחיל לי סטרואידים ויש השפעה מינימלית.
1.מה לעשות ??
2 ממה אתה חושב הכאבים ???
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מפרק 4 חודשים
ד``ר אלון מרגלית26/07/2018שלום מיקי
יש מקום לבדוק מה מרכיבי הכאב - יתכן שקיימת בעיה בפרק, בשרירים או בעצמות. ניתן לקבוע תור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חוזרים בשורש כף הידאלעד22/07/2018
מה לעשות נגד כאבים חוזרים בשורש כף היד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי שורש כף יד
ד``ר אלון מרגלית26/07/2018יש מקום לבדוק מה מרכיבי הכאב - יתכן שקיימת בעיה בפרק, בשרירים או בעצמות. ניתן לקבוע תור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לא מוסברים בכפות הרגלייםקורל03/07/2018
יש לי כאבים לא מוסברים בכפות הרגליים, טיפול בחשמל עבד אבל זה לא משהו שאני יכולה להרשות לעצמי לאורך זמן. מהן החלופות האחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי כפות רגליים
ד``ר אלון מרגלית04/07/2018שלום קורל
ישנם מספר גורמים אפשריים לכאבים בכפות הרגליים
לאחר בדיקה של מומחה, ניתן למצוא את הטיפול לכאבים שלא יחזרו ויציקו לך יותר
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חדים בצד ימין בראשאופק01/06/2018
שלום אני בת 13 ויש לי במשך תקופה ארוכה כאבים חדים מאוד בצד ימין של הראש , לפני יום עברתי חיסון פפילומה במסגרת בית הספר וכאבים התחזקו מאוד
אני סובלת מאוד מכאבים האלו וברור שזה לא כאב ראש רגיל .
מה לעשות ? ומה זה הכאב ראש הזה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש חדים בצד הראש
ד``ר אלון מרגלית04/07/2018יכולים להיות מספר סיבות לכאבים כאלו בגילך
חשוב להבדק במרפאת הכאב כדי לטפל בכאבים ולמנוע את הנזק והסבל המצטברים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה בעור סביב פי הטבעת ובוולווהויס יהודית24/11/2017
יש לי מעל לשנה צריבה סביב העור של פי הטבעת ובוולווה מתפשט שום משחה לא מקלה ולא עוזרת רופאי עור המליצו על חסימה עצבית הסבל נורא גם פרוקטולוג לא עוזר
האם לכם יש פתרון העור מאד יבש אטופי והקרמים לא עוזרים
יש לי מעי רגיז צרבות בעיות עיכול יתכן שזה פנימי
אנא עצתכם אין לי חיים עם הסבל הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב נוירופאתי
ד``ר זאב קריסטל25/11/2017יתכן והכאב מקורו בהפרעה תיפקודית של העצבים באיזור. עליך לפנות למרפאת הכאב לקבלת טיפול תרופתי או אחר, התואם לבעייה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב נוירופאתי
ד``ר זאב קריסטל25/11/2017יתכן והכאב מקורו בהפרעה תיפקודית של העצבים באיזור. עליך לפנות למרפאת הכאב לקבלת טיפול תרופתי או אחר, התואם לבעייה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן + דפיקטת לב מואצותאלירן כהן23/10/2017
היי אני בן 32 סובל מכאבי בטן ( בכל הקף הבטן ) מי זה שנים רבות ! עברתי בעברי בדיקת גסטרוקופיה הבדיקה יצא תקינה לפניי כשנה וחצי סבלתי מדלקת בלבלב אושפזתי בבית החולים כשבוע בצום ולאחר מכן שוחררתי לביתי כלפניי 3 ימים התחילו לי כאבים עזים לאחר אכילת אוכל שזה אומר שלאחר אכילת מעדן או עוגיה או כל דבר קטן שאני מכניס לפה אני מרגיש כאבים עזים בבטן שגורמים לי לאי נוחות ולבחילות ( בדרך כלל אני אוכל 2 מנות מלאות ביום ואפילו מעבר לזה )
לישתות שזה המעט שאני משתדל להכניס לקייבה בישביל שלא אתייבש אשמח לתשובה בהקדם תודה מראש !
מלבד זה לאחרונה אני מרגיש בדפיקות לב מואצות בזמן מנחוה ללא פעילות מאומצת משהו שקצת מדאיג אותי אשמח לתשובה תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
ד``ר זאב קריסטל25/11/2017עליך לפנות לרופא גאסטרו-אנטרולוג לברור סיבת התסמינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בגב העליון ובחזהיוסי21/10/2017
בן 54 עם כאבים בחזה צד ימין צד שמאל בנוסף כאב שריפה בחלק העליון של הגב .נעשה mri לעמוד שדרה צווארי נמצאו בלטי דיסק במספר גבהים ללא לחץ עצבי וללא היצרות משמעותית .
הומלץ על פיזיותרפיה לצוואר כולל מתיחות צוואריות עדינות ....
מה דעתך ? התחלתי פיזותרפיה ללא שיפור משמעותי .
מה עליי לעשות ...רק פיזותרפיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב כרוני
ד``ר זאב קריסטל25/11/2017עליך לפנות למרפאת כאב במרכז רפואי מוסמך, לקבלת טיפול משולב, הכולל הזרקות תחת שיקוף רנטגן למקום גורמי הבעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בלימפדמה וכתף קפואהליאל05/10/2017
שלום דוקטור
לפני כ4 שנים הוצאו חלק מבלוטות בית השחי וטופלתי בכימותרפיה לסרטן שד. לאחרונה - סובלת מכאבים עזים בזרוע, בכתף באמה ובמפרקי יד ואצבעות יש נימול חזק ויש מגבלת תנועה גדולה -
אובחנתי כסובלת מכתף קפואה- אך במקביל התפתחה לי לימפדמה ואני מקבלת עיסוי לימפטי וחבושה רוב הזמן. היות ויש לי גם בעיות צואר יש לי היום אמאראי צוארי. כדי לבדוק את כל האפשרויות. אני קוראת על כל מיני טיפולים אפשריים כהזרקות, כטיפול גלי רדיו וכו. במרפאת כאב עוד לא הייתי. לוקחת כדורים שיגרתיים נגד כאב כמו אופטלגין או רוקסט פלוס- אך אינם יעילים במיוחד. שאלתי היא אם טיפולים כאלה שציינתי למעלה אפשריים לכאבי הכתף והיד שכבר נפגעה מלימפדמה???? ו /או יש אפשרויות טיפול ושיכוך כאב נוספות יעילות.
לתשובתך אודה, ליאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפתרון במרפאת הכאב
ד``ר זאב קריסטל25/11/2017לא ברור לי מה מעכב מבעדך לפנות למרפאת כאב בבית חולים, שם יציעו לך טיפול מתאים לבעייתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בלתי פוסק ורצון לקבל קנביס רפואיארנת01/10/2017
שלום.אמי בת 76 הסטוריה של שנה+ בכאב, לאחר התמוטטות גופנית ונתוחי ע"ש.
מה הפרוצדורה לקבלת קנביס רפואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנאביס
ד``ר זאב קריסטל25/11/2017אם את בטיפול של שנה ומעלה במרפאת כאב וניסית את כל הטיפולים והתרופות, ללא הצלחה, יש אינדיקציה לטיפול בקנאביס. עליך לפנות למרפאת הכאב ולבקש טופס המלצה לטיפול בקנאביס רפואי, אותו שולחים לאישור היחידה לקנאביס רפואי במשרד הבריאות.משם ישלחו לך את הרישיון לרכוש את החומר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסם עצבי בבריכאל פלקסוסמעיין21/09/2017
הי מדובר בחסם עצבי בברכיאל פלקסס מימין , כאב כרוני כבר 4 שנים. נסיתי כל טיפולים ולא הועילו ובקרוב יש לי הזרקה וחוששני שיהיו תופעות לוואי ואם זה יועיל?
אשמח מאד לעזרתכם ותגובות של אנשים בבעיה זאת שעברו תודה
שנה טובה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בראכיאל פלקסוס
ד``ר זאב קריסטל24/09/2017לפעולה יכולה אולי להיות עררך אבחנתי בלבד, איננה מועילה לטיפול בכאב כרוני. אחוז סיבוכים נמוך מאוד - רק אם לא משתמשים במכשור מתאים כמו מכשיר חשמלי לגירויי ואיתור עצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של טרגיןליאת19/09/2017
שלום רב,
אמי בת השמונים סובלת מ-2 שברים בחוליות היא נוטלת טרגיל 10 פעמיים ביום.זה גורם לה לחוסר טעם חוסר תיאבון.
היא רוצה להתאשפז מפני שהיא לא יכולה לאכול. קיבלה גם קנאביס רפואי בשמן ולא עזר לה.האם כדאי שתנסה קנאביס באידוי?
הרופאה המליצה לה לעבור לטרגין 20 מג פעמיים ביום.האם תופעות הלוואי יגברו? אנחנו לא מוצאים לה פתרון והיא דועכת לנו.
חג שמח ושנה בריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבר בחוליה
ד``ר זאב קריסטל24/09/2017יש לברר אפשרות של הזרקת צמנט (חומר מתקשה) לחוליה השבורה, בנוסף כדאי באמת לעלות במינון הטארגין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארקוקסיה לכאבי הקרנה לרגל כתוצאה מבלטשרונה21/08/2017
שלום רב. אני סובלת מזה 3-4 שנים מכאבי גב תחתון ובעקר הקרנות לארגן ולרגל שמאל ומאובחנת עם בלט בין חוליות L5 S1.
מעולם לא נטלתי טיפול תרופתי נגד כאבים כיוון שהם נסבלים. מה גם שהכאב הוא כרוני ומתון, מתגבר לעיתים אחרי שינה או ישיבה ממושכת. לפני שבוע סבלתי מעוצמת כאב גבוהה ולראשונה בקשתי מרופא משפחה טיפול תרופתי. קיבלתי ארקוקסיה. נטלתי עד כה 3 כדורים מיידי ערב. מה הסיכוי שהטיפול התרופתי יעזור ויוציא אותי ממעגל בכאב כרוני שנמשך כמה שנים שעד כה שום דבר לא עזר באופן משמעותי מעבר להפחתת לחץ על החוליות ? כמו כן, אני בן אדם בריא בסה"כ. האם ישנן תופעות לוואי שאני צריכה להיזהר מהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב
ד``ר זאב קריסטל24/09/2017ממליץ על פניה למרפאת כאב מוסמכת לצורך טיפול בהזרקות אפידוראליות של סטרואידים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)