מידע רפואי
פורומים
- מחלות ריאה אסטמה
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- נוירופידבק - טיפול לא תרופתי
- כושר גופני לנשים
- בריאות העין, מחלות עיניים, בעיות ראיה
- פוריות רפואה סינית
- קוסמטיקה טבעית
- רפואת משפחה
- אלימות במשפחה
- מחלות כבד, גסטרואנטרולוגיה
- אורתופדיה ילדים
- פרחי באך
- רפואת תינוקות, טיפול בתינוקות
- טיפולים אסתטיים בלייזר
- כאבי ראש, מיגרנות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.ד"ר אלן ענר
חוו"ד אורתופדיות משפטיות בדיקה על-קולית ( אולטרה-סאונד) פרקי ירכיים תינוקות. איבחון וטיפול של מחלות אורתופדיות מגיל 0 ועד גיל 18. פגיעות ספורט אצל ילדים ומתבגרים
- חוות דעת על מדבקות פנטהאודי07/10/2018
סובל מכאבים בגב, המליצו לי על מדבקות פנטה. האם באמת עוזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - חולשה וכאבים של השריריםעינב04/10/2018
בת 31, מעשנת אבל בריאה. בזמן האחרון יש לי כאבים בשרירים ומעין חולשה. אני לא עושה ספורט אז זה לא בא מזה. איך מעבירים את הכאבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבים ברגליים אחרי עמידה ממושכתפאני02/10/2018
מה אפשר לעשות עם כאבים ברגליים אחרי עמידה ממושכת. לפעמים אין ברירה כמו בתור או במטבח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאב ראש בקימה משינה שכיבהיעל24/09/2018
שלום,
בת 33 בריאה, בימים האחרונים מתעוררת בבוקר עם כאב ראש חזק לוחץ בשתי הרקות, כאילו הראש תפוס במלחציים. הכאב לא מעיר משינה אך מורגש בזמן הקימה, נראה שהכאב מגיע בשכיבה (כאב קל) לדוגמא בצפייה בטלוויזיה.
אין בחילות/הקאות או הפרעה בראייה, הכאב עובר לאחר נטילת כדור אקמול.
האם יש סיבה לדאגה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - זריקה אפידורלית לכאבי גב למי שנוטל קומדיןאהוד23/09/2018
שלום
בן 45, נוטל קומדין בגלל מסתם מלאכותי.
בגלל כאבי גב חזקים מקבל פרקוסט ועוד משככי כאבים חזקים כבר תקופה.
ברצוני לברר לגבי אפשרות לקבל זריקה אפידורלית בכדי לרדת במינון התרופות.
הבנתי שיש בעיה עם הזרקה בזמן נטילת קומדין.
מה האופציות שיש לבעלי מסתם מלאכותי שרוצים לקבל זריקות לכאבי הגב?
האם יש טיפול חליפי בטוח (לא פחות מקומדין) שיאפשר לקבל במקביל גם את הזריקות או שיש בעיה עם כל סוגי מדללי הדם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבי גב בזמן אכילהערן20/09/2018
בחודשים האחרונים אני סובל מכאבים בגב העליון בזמן אכילה, בעיקר אכילה של פחמימות, כמו שתיה חמה, דגנים, מאפים ופירות. הכאב בא בזרמים שורפים. בדיקות דם שלי יצאו תקינות. יש עוד כיוונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב יוצאי דופן
ד``ר אלון מרגלית21/09/2018אכן ערן תופעה מענינת ולא שכיחה
וחשוב לזכור שלא לכל דבר יש הסבר
אם התופעה מחמירה, חשוב לבצע ברור שיכלול את הושט-קיבה
ואת הלבלב.
בברכה ובריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בכאב עקב שלבקת חוגרתאביבה16/09/2018
מהו הטיפול בכאבים עקב שלבקת חוגרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבים חוזרים בזרוע ימיןניקול12/09/2018
כנראה עקב עבודה ממושכת במחשב יש לי כאבים בזרוע ימין. זרמים חשמליים עזרו לתקופה קצרה אבל זה לא החזיק מעמד. איזה עוד אפשרויות יש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי הזרוע של ניקול
ד``ר אלון מרגלית15/09/2018תופעה זו שכיחה ביותר אצל אנשים העובדים מול מחשב
הבדיקה הגופנית תגלה את דרך הטיפול הטובה ביותר ולרוב הטיפול יעיל ומהיר - במרפאת מזור לכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי לנשום וכאבים בחזה ובצלעות שמאלאלון07/09/2018
שלום רב,
בן 41, גובה 1.77 משקל 88 ק"ג.
עושה ספורט ב 5 חודשים האחרונים (25 ק"מ בשבוע).
במהלך 3 החודשים האחרונים סובל מכאבים מתחת לצלעות שמאל ולחץ בחזה. הכאב מתחת לצלעות הולך ובא וכולל דקירה חזקה מתחת לצלעות בזמן נשימה עמוקה. כאב זה מחמיר בזמן פעילות גופנית עד כדי חוסר יכולת להשלים נשימה מלאה. לפעמים הכאב מקרין לחזה השמאלי.
הלחץ בחזה אף הוא מחמיר בזמן פעילות גופנית.
ביצעתי אקו לב במאמץ. לא נמצא דבר ונרשם כי אני בכושר טוב.
אודה לעצתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באזור הצלעות
ד``ר אלון מרגלית10/09/2018שלום אלון
אם מבחינת הלב נמצאת בריא, קרוב לודאי שמדובר בבעיית שרירים הקשורים לצלעות.
אם תגיע למרפאת מזור לכאב תקבל סיוע מהיר ויעיל לכאבים אלו שיחזיר אותך לפעילות מלאה וללא כאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב מקרין ליד שמאלדפי01/09/2018
שלום דר
עברתי תאונת דרכים לפני שנתיים עם צליפת שוט.
מאז אני סובלת מהתקפי כאב שהולכים ובאים. כרגע אני בעיצומו של התקף שכולל כאב בכל צד שמאל של הראש כולל אוזן ןלסת והקרנה לכל יד שמאל.
האופן כללי יש לי גם חולשה שבאה והולכת ביד שמאל. ארקוקסיה ואופטלגין לא עוזרים לכאב. האם יש משהו שניתן לעשות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי כאב לאחר "צליפת שוט"
ד``ר אלון מרגלית10/09/2018בהחלט נשמח לעזור לך להפטר מהכאבים הללו באחת ממרפאות מזור לכאב
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אפשרי לכאבי דורבןספיר30/08/2018
מה הטיפול היעיל ביותר לכאבי דורבן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפול בדורבן
ד``ר אלון מרגלית10/09/2018שלום ספיר
בניגוד לדיעה הרווחת שניתן לטפל בכאבים אלו רק ע"י הזרקת סטרואידים מקומית, טיפול אולטסאונד או ניתוח, רב המצבים הללו מטופלים באופן יעיל בעזרת IMS גרוי שרירי עמוק.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בחיפוש מרפאת כאבליאורה06/09/2018
אני מחשפת עזרה עבור בעלי שסובל מכאבי תופת בגלל קריש דם ברגל ובצקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאב ראש ללא הפסקה 24/7אור03/09/2018
שלום
כבר במשך שבוע אני סובלת מכאב בקדמת הראש באזור המצח, עם לחץ על העיניים. לפעמים יש בנוסף כאב בצד ימין אחורי וכובד באזור הצוואר. זה כאב חדש שלא מוכר לי מהעבר.
הכאב לא פוסק כבר שבוע ולא משתפר בשינוי תנוחה.
משככי כאבים שלקחתי אספירין ואקמול לא עזרו במאום.
תור לנוירולוג רק בעוד חודש...
אני לא מצוננת ולא אחרי מחלה.
מה זה יכול להיות?
אני אמורה לטוס מחר וחוששת.
אודה למענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאב ראש אחורי שנמשך זמן רבמיכל27/08/2018
27/08/18 20:40
היי, לבני בן 19.5 התחילו כאבי ראש במרכז הראש מאחורה. הכאבים כבר נמשכים כשבוע וחצי. הוא נמנע מלקחת משככי כאבים. אולי אדויל פעם או פעמיים. אני מוטרדת מאד. יש לציין שהוא בקורס אינטנסיבי ושעות מול מחשב. האם יש סיבה לדאגה. הוא לא רגיל ולא סבל מעולם מכאבי ראש. לתשובתם מודה מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש קודקודיים - עורפיים
ד``ר אלון מרגלית29/08/2018שלום מיכל
אין סיבה מיוחדת לדאגה היות ומדובר בתופעה מוכרת ושכיחה
יחד עם זאת חייבים לבדוק אותו בקפדנות ובהקדם כדי לוודא שאכן אין סיבה לדאגה וגם לטפל בתופעה באופן מדויק ויעיל
תתקשרי לקבוע לו תור
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש פועמים במצחגאיה26/08/2018
יש לי התקפות של כאבי ראש פועמים במצח, זה ממש משתק אותי. בבדיקות הכל נראה תקין אבל אני ממש סובלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש פועמים
ד``ר אלון מרגלית29/08/2018שלום גאיה
אכן תופעה קשה ומטרידה
אבל ברת פתרון - נשמח לבדוק אותך ולהביא לפתרון מהיר ויעיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?