מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטילת תוסף CLA במינון 3 מ"גאפרת29/05/2020
שלום,
אני מעוניינת לקחת את התוסף CLA במינון 3 מ"ג ליום לעזרה בירידה במשקל ולאסתמה. אני לא יכולה לעשות ספורט עקב אסתמה קשה, שורפת מעט קלוריות ביום אז בדיאטת 1200 קלוריות בקושי יורדת.
האם במינון הזה ה cla עלול להוות בעיה כשיש תנגודת לאינסולין וכבד שומני?
כי קראתי דברים סותרים. בחלק מהמקומות כתוב שזה יכול להוריד סוכר ויכול לשמש טיפול טבעי לסוכרת, ובחלק מהמקומות שזה עלול להחמיר תנגודת לאינסולין ומשהו בתהליך של סוכר וגם להחמיר כבד שומני.
אשמח להבהרה במקרה וידוע לך.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Cla
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית31/05/2020שלום,
ממחקר שאני קראתי
נטילת תוסף CLA מסייעת לשיפור הרגישות לאינסולין, ככל הנראה בעקבות ויסות של החלבון Insulin Receptor Substrate 2.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אני צריכה לעשות כדי להטעין את עצמי באנרגיה?חן28/05/2020
הייתי שמחה לדעת מה עוזר? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנרגיה
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית31/05/2020תזונה טבעית ומאוזנת עשירה בנוגדי חמצון, ספורט, שינה מספקת. יש לבדוק אם אין חסרים כמו ברזל, ויטמיני בי שגורמים לחוסר אנרגיה ובמידה ויש חוסר לקחת תוסף מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון מקסימלי של מורינגה שניתן לקחתרלי28/05/2020
שלום,
מהו המינון המקסימלי של מורינגה שניתן לקחת ביום והאם ידוע לך כמה ברזל זה מכיל?
יש לי אנמיה של ברזל ולצערי כל תוסף שניסיתי גורם לי לעצירות. (ניסיתי כל תוסף שקיים). הבנתי גם שספירולינה מכילה ברזל, רק הבעיה היא שקראתי שהיא מחזקת את המערכת החיסונית ויש לי אסתמה ואלרגיה והבנתי שלא מומלץ לי לחזק את המערכת החיסונית. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורינגה, מינון ואסתמה
מיכה מורן28/05/2020חג שמח.
א. אין צורך לצרוך ביום יותר מפעמיים חצי כפית שטוחה או 2 כמוסות פעמיים ביום. מורינגה איכותית עושה גם כך עבודה טובה.
ב. למרות שבמורינגה יש קצת ברזל ועוד קצת מהרבה דברים נפלאים, המורינגה נועד בעיקר לפתור בעיות בריאות ולא להיות תחליף לתגבור של של ויטמינים ומינרלים. המורינגה למשל מקפיץ את הפריטין ואת ההמוגלובין.
ג. המורינגה אכן מחזק את המערכת החיסונית אבל עושה דברים נפלאים גם כך. למשל בסעיף ד.
ד. זרעי מורינגה מורידים את השימוש במשאף באסתמה (יש מחקר קליני) ומקלים על הרגשת החנק ב COPD
ה. רק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורינגה
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית31/05/2020המינון המומלץ הינו 4-6 קפסולות ליום.
יש לא מעט אפשרויות להעלות ברזל בצורה טבעית. לדוגמא צריכת מולסה שחורה, תוסף נוזלי בשם פלורדיקס שמורכב מתערובת צמחים ולרוב לא גורם לתופעות לוואי, וכמובן לדאוג לצרוך מזונות עשירים בברזל כמו ירקות ירוקים עם לימון, טחינה, אגוזים קטניות,וכו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לאזן את עצמי מבחינת רגשית ואנרגטית?חן27/05/2020
שלום רב. אני מרגישה בזמן האחרון לא מאוזנת מבחינת עייפות, ריקנות, יש בי המון לחץ והצפה רגשית. איך אני יכולה לאזן את עצמי שאהיה יותר שמחה ואנרגטית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזן
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית27/05/2020לנטורופתיה כלים רבים שיכולים לעזור לך לאיזון גופני ונפשי- תזונה, צמחי מרפא, רפלקסולוגיה, פרחי באך, הומיאופטיה, תוספים ( במקרה של חוסרים) ועוד. אני מציאה לך להתייעץ עם נטורופת שימליץ לך על השילוב הנכון עבורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר לאזן הורמון סטרס וחרדותמיכל23/05/2020
שלום.
אני חווה המון סטרס וחרדות בחיים שלי. איך אפשר לאזן את הורמון הסטרס ולטפל בחרדות לבד? אני מרגישה שאני לא רגועה אני בת 50. אשמח למענה בנוסף לטיפולים כאלה או אחרים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרס וחרדות
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית23/05/2020שלום מיכל,
רשמת -"בנוסף לטיפולים כאלה או אחרים", כך שאני מניחה שעברת אילו טיפולים. מבחינת הנטורופתיה ניתן לאזן סטרס וחרדות בעזרת תזונה טבעית ומותאמת אישית, צמחי מרפא בהתאמה אישית, רפלקסולוגיה, פרחי באך, הומיאופטיה.. אני ממליצה לך להתייעץ עם נטורופת שיבנה לך את השילוב שיתאים עבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה פירות יש הכי מעט פרוקטוז?שולה23/05/2020
שלום לסיגל,
רגישה לפרוקטוז, אבל עדיין רוצה לאכול מהפירות באיזה פירות יש הכי מעט פרוקטוז?
תודה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוקטוז
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית23/05/2020לימונים, חמוציות, משמש, גויאבה..
מצ"ב לינק לרשימת פירות לפי תכולת הפרוקטוז שלהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוקטוז
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית23/05/2020לימונים, חמוציות, משמש, פסיפלורה, גויאבה- מצ"ב רשימה לפי תכולת פרוקטוז:
of Fructose
Limes 1 medium 0
Lemons 1 medium 0.6
Cranberries 1 cup 0.7
Passion fruit 1 medium 0.9
Prune 1 medium 1.2
Apricot 1 medium 1.3
Guava 2 medium 2.2
Date (Deglet Noor style)
1 medium 2.6
Cantaloupe
1/8 of med. melon
2.8
Raspberries 1 cup 3.0
Clementine 1 medium 3.4
Kiwifruit 1 medium 3.4
Blackberries 1 cup 3.5
Star fruit 1 medium 3.6
Cherries, sweet 10 3.8
Strawberries 1 cup 3.8
Cherries, sour 1 cup 4.0
Pineapple
1 slice (3.5" x .75")
4.0
Grapefruit, pink or red 1/2 medium 4.3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לתשובתך
שולה23/05/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת עודף של נוגדי חימצוןשני22/05/2020
שלום,
האם לקיחה של לא קצת תוספים וצימחי מרפא שהם נוגדי חימצון עלול לגרום לעומס חימצוני או לנזק בעצם?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגדי חמצון ותוספים
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית22/05/2020שלום,
שאלה חשובה מאוד. הגוף שלנו הוא מכונה מופלאה שאם נזין אותו כראוי הוא ידע להשתמש כראוי בנוגדי החמצון נגד רדיקלים חופשיים. בגוף בריא היחס בין הרדיקלים החופשיים לנוגדי החמצון מאוזן, והוספה של יותר מדי נוגדי חמצון עלולה לפגוע בשיווי המשקל ביניהם, ואף לגרום לנזק בתאים. יש להשלים תזונה עם תוספים רק במטרה להשלמת חוסרים בעזרת איש מקצוע כמו נטורופת. וזאת כדי לשמור על גוף בריא ומאוזן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תנועתיות של המעי העליון - מה ניתן לעשות?יפעת22/05/2020
שלום רב.
אני בת 52, כל החיים סבלתי מעצירות כרונית אבל התמודדתי.
בחודשיים האחרונים - מאז ימי הקורונה, ומאז אמי אובחנה כסובלת מסרטן השחלה - מצב הבטן שלי הורע מאוד - אין פעולת מעיים בכלל, פעמיים הייתי במיון על רקע הנ"ל, מצאו בטן מלאה בצואה, יש לציין שחוקן ו/או נרות, לא עוזר- כי אין תנועתיות של צינור העיכול עוד מלמעלה (החלק המעי העליון), לא נתקע בחלק התחתון - אני מרגישה את זה היטב פיזית.
ניסיתי הכל!!! סיבים תזונתיים, דופאלאק בכמויות, תרופות טבעיות, מה שעוזר בסופו של דבר: כמעט מינון של 8 לאקסעדין + מרוקן של 3 ליטר.
יש לציין שב2010 עברתי ניתוח טבעת, מאז התזונה הותאמה לטבעת - אך גם אז הייתה יציאה, עכשיו הטבעת פתוחה לגמרי וניסיתי הכל הכל הכל- שותה המוןןן.
איך מתחילים מחדש? איך מחיים את המעיים לפעול בהדרגה?
אנא עזרתכם - כי אני חסרת אונים לחלוטין (הופניתי למרפאת נוירוגסטרואנתרולוגית בתל השומר- לצערי אין לי עדין תור וחייבת איזשהו פתרון). אנא עזרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית22/05/2020שלום יפעת,
לנטורופתיה יש הרבה צה להציע במקרים כמו שלך. תזונה מותאמת אישית, שתייה מרובה, פעילות גופנית, צמחי מרפא בהתאמה אישית, ופרחי באך בהתאמה אישית לתמיכה רגשית. אני ממליצה לך ללכת לנטורופת שיבנה לך תכנית לאחר תשאול מעמיק ואף ילווה אותך בתהליך. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת תוספים עם קורס פרדניזוןמיכל21/05/2020
שלום,
אני צריכה לקחת קורס פרדניזון לאסתמה שימשך חודש. האם מותר לקחת באותו היום בהפרש של כ 4 שעות את התוספים: אומגה 3, כורכום, nac, תמצית תה ירוק, ג'ינקו בילובה, מורינגה ופטריית קורדיספס? או שעדיף לעשות הפסקה של חודש עם התוספים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרדניזון
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית22/05/2020שלום, לא ידוע לי על התנגשות אך כדאי להתייעץ עם רוקח. באופן כללי יש להרחיק תוספים מתרופות לפחות שעתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת תוספים - פתיחת קפסולה ועירבוב במיםמיכל19/05/2020
שלום,
יש לי בעיה בבליעת כמוסות של ויטמינים שהן לא קטנות מאוד.
האם זה בסדר לפתוח קפסולות של התוספים הבאים ולערבב כל אחד בנפרד במים ולשתות?
מורינגה, פטריית ריישי, ג'ינקו בילובה, EGCG, ויטמיני בי בנפרד כל אחד חוץ מבי 6 (אני לוקחת בנפרד כי בקומפלס כי בי 6 שגבוה אצלי ואסור לי בגלל נוירופתיה). ויטמין סי, בורון, אשלגן וויטמין סי סודיום אסקרובט.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספים
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית20/05/2020כעקרון אין מניעה לפתוח את הקפסולות. יש לך רשימה מכובדת של תוספים וכדאי לבדוק עם נטורופת אם הכל נחוץ, ושאין התנגשות בינהם. כדאי תמיד להעדיף תזונה בריאה ומאוזנת על תוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן עץ התה בטיפול בפטרת ציפורנייםנטלי18/05/2020
שלום
אני בהריון ופתאום שמתי לב שנהייתה לי פטריה בציפורן של שני הבוהונות ברגליים. קראתי ששמן עץ התה יכול לעזור. האם שמן זה מותר לשימוש בזמן הריון? האם צריך למהול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן עץ התה
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית20/05/2020מותר להשתמש בהריון בשמן עץ התה(כמובן בלקיחה חיצונית).
יש למרוח באמצעות מקל אוזניים מעט מהשמן על הציפוניים הנגועות.לפחות פעם ביום ולפחות ל3 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה האם צריך למהול את השמן בשמן נשא?
נטלי20/05/2020תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעץ התה
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית20/05/2020לא חובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפוח אדמה עדשים ואשלגןשלומית18/05/2020
שלום סיגל,
האם אפייה של תפוחי אדמה בתנור עם הקליפה שומרת על הערכים כמו אשלגן
השאלה אם אני אקלף אחרי האפייה את הקליפה עדיין אקבל את היתרונות בתפוח האדמה ?
בנוסף אבקש לשאול לגבי עדשים אם אני אשרה אותם למשך יום יומיים במים ואחליף את המים מידי פעם כדי שלא יהיו גזים ואח"כ אבשל האם הערך התזונתי נפגם?
ועוד שאלה באיזה מזונות יש הכי הרבה אשלגן מה הכמות שיש לצרוך מהם ביום כדי לקבל את הכמות הרצויה ליום אני בת 60
תודה רבה רבה לתשובה
שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשלגן
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית20/05/2020ככלל,כמעט כל הפירות והירקות עשירים באשלגן, כמו גם עשבי תיבול (בזיליקום, כוסברה, שמיר, אורגנו וכדומה)וקטניות. תזונה בריאה ומאוזנת מספקת את כמות האשלגן הדרושה.קילוף תפוח האדמה מקטין את תכולת האשלגן, וכך גם השריה ושפיכת המים. אך עדיין נשמרים הערכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ליחה לאחר אכילה היא אלרגיה?אודי17/05/2020
שלום, אני בחור בן 29. בריא בדרך כלל. שמתי לב לפעמים אחרי האוכל יש לי ליחה מסיבה כלשהי.
האם מדובר באלרגיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית17/05/2020יש מזונות שמעוררים ליחה כמו בננות, פירות הדר,חלב ומוצריו, בוטנים, סוכר, מזונות מטוגנים ושומנים.
אם אתה לא אוכל אותם יכול להיות שיש לך רגישות למזון מסוים. שים לב מתי זה קורה ותנסה להוריד את אותו מזון מהתפריט לתקופה של כשבועיים ותראה אם יש הקלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :)
אודי17/05/2020תודה על המענה המהיר..
שמתי לב באמת שזה בעיקר אחרי מזון מטוגן או מעובד.
בנוסף לזה אני סובל מאקנה (מגיל ההתגברות), ובזמן האחרון מופיעות דלקות שונות בגוף (מפרקים ועוד..).
האם לדעתך זה סימן שהגיע הזמן לעשות ניקוי רעלים?
ושוב.. תודה רבה והמשך יום טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליחה
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית17/05/2020בהחלט! ולעבור לתזונה שמתאימה לך.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריית קורדיספס ועזרה לחולי אסתמהמיכל14/05/2020
שלום,
ראיתי שהיה מחקר קטן על כך שפטריית קורדיספס עזרה לחולי אסתמה. הבעיה שגם מצויין בכל המאמרים שהיא מחזקת את המערכת החיסונית. לי יש אלרגיה לאבק וכמה עצים, ואסתמה קשה. הבנתי שהמערכת החיסונית במקרה של אלרגיה ואסתמה היא חזקה יותר מידי ומשוגעת, כך שהיא משתוללת בעת חשיפה בדברים מסויימים.
האם זה נכון שעדיף במקרה כזה לקחת תוספים אחרים לאסתמה שלא מחזקים את המערכת החיסונית ולוותר על הקורדיספס?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורדיספס
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית14/05/2020קורדיספס טובה לאסטמה. היא מאזנת מערכת חיסון שיוצאת משליטה ומחזקת את מערכת הנשימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזל - מה עם תופעות הלוואי לקומפורט?סופי12/05/2020
שלום סיגל ותודה לתשובה
בהמשך לעניין הברזל מה עם תופעות הלוואי לקומפורט?
תודה רבה.
סופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית12/05/2020לא נתקלתי בתופעות לוואי. בספאטון גם לא נתקלתי בתופעות לוואי חוץ מתלונה על החתמת השיניים לחלק מהאנשים. כנראה אינדיוידואלי ואולי קשור לחומציות של כל אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)