מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמן המפרינה26/07/2013
שלום
מה דעתך על שמן המפ אורגני?
האם הוא עדיף על פני שמן זית?
מה סגולותיו ואיך ולמה צורכים אותו,כמה קלוריות בכף אחת?
מעבר למחיר היקר,האם מצדיק את השימוש בו?
אבקש את היתייחסותך
בתודה
מירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן המפ - תגובה
אורטל מגן27/07/2013היי סוזן/מירה
שמן המפ הינו שמן המיוצר מזרעי הקנביס.
הוא עשיר בחומצות שומן חיוניות עם יחס נכון.
לגבי הקלוריות ושאר הריכיבים.רשום על תוית המוצר
אבל בגדול ב 100 גרם יש 900 קלוריות.
זה זהה בכל השמנים. (הקלוריות)
זהו שמן מזין מאוד, אך רק במצב של לקיחה "ישירה" (לא חימום ו/או בישול) ניתן לקבל את הרכיים המזינים
בחימום חלקם יהרס ואף יזיק.
(כמו בכל שמן)
יש הבדל בינו לשן זית
ללא ספק ההמפ מזין יותר, אבל לא בטוחה שהמחיר מצדיק.
הכל תלוי מה הסיבה שאת רוצה/חושבת לצרוך אותו?
על מה שאר התזונה שלך מתבססת?
אני בגישה של לשמור על מאזן ואורח חיים נכון ולא קיצוני
כדי שניתן יהיה לשמר את זה לטווח ארוך.
ניתן לקבל חומצות שומן חיוניות מאגוזים, אבוקדו טחינה ועוד.
שבעיני זב נכון יותר מאשר "שתיית" שמן שאין לדעת אם אכן אוחסן בתנאים מתאימים לשמירת רכיביו התזונתיים.
שבוע טוב
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפאמירי24/07/2013
שלום רב,
אני שותה כ4-5 "טילונים" ביום של כל מיני צמחים: מרווה, לואיזה, קמומיל, לימונית, מליסה וכ"ו.
העניין הוא שאמרו לי לאחרונה שזה עלול להשפיע לרעה על הכבד היות ומדובר ב"צמחי מרפא" אסור לשתות בכזאת תדירות וכמויות,
האם הדבר אכן כך?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא - תגובה
אורטל מגן24/07/2013היי אלה
קודם כל אני מציעה לך להשתמש בחליטות עצמם (העלים/צמח מיובש) ולא תיון (אלא אם הוא ללא תוספות ומכיל נטו את הצמח/עלים זה בסדר)
צמחים אלו אכן מסייעים לניקוי כבד, כליות, איזון הרמנאלי ועוד.
אך ההשפעה שלהם מחליטה/שתיה בלבד הינה מעטה.
אל תחששי לצרוך אותם בשתיה 4-5 כוסות ביום.
הלך עדיף לשתות את זה מאשר תה רגיל/קפה/ממתיקים ולפעמים עדיף ממים.
במידה ואת ממתיקה אז יש ״בעיה״ חיסרון אחר. אך לא לחשוש מפעילות הצמחים.
לרוויה
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי מזון בהריוןציפי23/07/2013
אילו תוספי מזון כדאי שאשה בהריון בריאה, בת 22 תיטול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי מזון בהריון - תגובה
אורטל מגן24/07/2013היי ציפי
אם ההריונית בריאה מאוזנת ומרגישה טוב
אין צורך הכרחי בתוספי תזונה.
חשוב לאכול מגוון ומאוזן ולעשות פעילות גופנית מתונה.
שמירה על אורח חיים נכון לא מצריך נטילה של תוספי תזונה מעובדים.
חשוב לוודא איזון ורמות תקינות של ברזל. ח. פולית אומגה3 ועוד.
ובמידה ויש חוסר להשלים בתזונה או תוספים (תלוי ברמה).
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחינהציפי23/07/2013
האם כף טחינה משומשום מלא מכילה אותו כמות סידן כמו בכף זרעי שומשום מלא, ומה כמות הסידן בכף הטחינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחינה - תגובה
אורטל מגן24/07/2013היי ציפי
אם הטחינה הינה 100% משומשום מלא ללא שום תוספות.
אז אכן כמות הסידן צריכה להיות זהה.
אני לא בטוחה לגבי הספיגה (יש סיכוי שבטחינה הספיגה יעילה יותר כי זה כבר טחון)
מאשר גרגרי שומשום שיש ללעוס...
(ואם הלעיסה לא נכונה/מספיקה אולי הספיגה תהייה נמוכה יותר)
ב100גרם טחינה יש כ 850מג סידן.
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דג יםציפי20/07/2013
האם רצוי או לא רצוי לאכול את העור של דגי ים כמו סלמון, בקלה וכו'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דג ים - תגובה
אורטל מגן20/07/2013היי ציפי
עור של דגים מכיל כמויות גבוהות של שומן.
חלק גדול מכמות השומן הינו אומגה 3 אשר חיוני לנו.
שבוע טוב
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיץ עשב חיטה קפוא בהריוןמ20/07/2013
שלום רב,
אני בשבוע 13 להריון.לפני ההריון נהגתי לשתות מיץ עשב חיטה קפוא מספר פעמים בשבוע עד כמה ימים לפני שנקלטתי.שאלותיי הן:
1-האם מותר לחזור ולצרוך מיץ זה מפני שהבחילות האופייניות לתקופה זו כמעט פסקו?
2-למיטב הבנתי המיץ מכיל ויטמין A ,וכמי שבעבר נטלה כדורים לאקנה שהכילו ויטמין זה הוזהרתי שלא להרות עד שנה אחרי מסיום הכדורים (מאז עברו למעלה מעשר שנים).אך האם יש קשר בין הויטמין הסינתטי והטבעי?האם בכמות שהוא נמצא במיץ יש חלילה סכנה למומים בעובר?האם זה בסדר שלא "התנקיתי" מהמיץ כמה שבועות לפני ההריון?
אודה לכם מאוד על תשובתכם במהרה.שבוע מקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיץ עשב חיטה קפוא בהריון - תגובה
אורטל מגן20/07/2013היי
מה הסיבה ששתית עשב חיטה?
אם זה טעים לך את כמובן יכולה להמשיך לשתות כמו בעבר.
לעיתים בתקופת ההריון יש דחיות והעדפות למזונות/משקאות שונים....
אז בעיקר תבדקי עם עצמך זה טעים ונכון לך.
לגבי ויטמין איי
אני מאמינה שהסיבה לסכנת הריון בזמן נטילת הכדורים אלקנה לא היתה בגלל כמויות הוויטמין איי בו.
אלא בגלל מכלול החומרים הפעילים המצויים בכדורים.
לא הייתי ממליצה לצרוך ויטמין זה באופן קבוע אם אין מחסור,
אך אין צורך/סיבה לחשוש מכמות של ויטמין זה (או אחר) ממזונות שאת צורכת בטח לא אם מדובר במס פעמים בשבוע.
בקיצור,
אם שתית עשב החיטה עושה לך טוב וטעימה לך
תמשיכי לצרוך זאת.
שבוע טוב
ובשעה טובה :)
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי אפונת מאש?!
מ21/07/2013תודה רבה על תשובתך.הבנתי שגם אפונת מאש שאכלתי המון לפני ובמהלך ההריון(לפחות פעם בשבוע) מנקה רעלים.האם מותר לצרוך אותה כעת בהריון?אין חשש לעובר?יום נעים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולגבי אפונת מאש?! - תגובה
אורטל מגן21/07/2013בוודאי שאפשר.
ואף מומלץ.
מאש הינו מזין מאוד. ואם את אוהבת
אז בתאבון :)
בלי קשר להריון הכל עיניין של מינונים.
כל עוד את לא מגזימה בכמויות של משהו מסויים ודואגת לאיזון
הכל בסדר :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלב שקדיםתומר19/07/2013
האם מומלץ לצרוך חלב שקדים במקום חלב פרה לילדים מעל גיל 4 ולמבוגרים.
הבנתי שהבעיה בחלב הזה היא שאין בו כמעט חלבונים, ואכן ראיתי בחלב השקדים שקניתי שיש הרבה פחות חלבונים מאשר בחלב פרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב שקדים - תגובה
אורטל מגן19/07/2013היי תמר,
מכיוון שמדובר בילדים מעל גיל 4 ומבוגרים
אשר ניזונים ממזונות שונים ומגוונים אין חשש מכמויות חלבון נמוכות ב״חלב״
במיוחד ב״חלב״ אשר לכשעצמו הינו ״תוסף״ לתזונה ואינו מזון עיקרי.
״״חלב״ שקדים הוא מזין ועדיף (במידה ואוהבים) מחלב מהחי.
שבת שלום
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת חניכייםגאות16/07/2013
שלום.
כיצד ניתן לטפל בדלקת חניכיים?
נסיתי לגרגר מים מלח,שטיפות פה,משחות שיניים חליטות מרווה/זעתר ושום דבר לא עוזר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חניכיים - תגובה
אורטל מגן16/07/2013היי גאות
שמנים אתרים כמו מנטה, ג׳וניפר וציפורן מעולים לצחצוח שיניים (תערובת של כולם ושימוש של טיפה 1 על המברשת)
בשילוב שלחוואר.
גם עשב חיטה טוב ומסייע לדלקות חניכיים
פשוט ללעוס ו/או להניח על האזור.
בנוסף מציעה לך לעשות בדיקות דם כלליות + בדיקות הורמנאלית לוודא שהכל באיזון.
תרגישי טוב
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורמולת צמחים במהלך טיפולי פריוןמורן12/07/2013
שלום,
אני לוקחת פורמולת צמחי מרפא המורכבת מ-4 צמחים שאפרט את שמם. הפורמולה מגיעה כנוזל עם מעט אלכוהול,ועלי לקחת 7.5 מ"ל 3 פעמים ביום למשך שבוע ולאחר מכן 10 מ"ל 3 פעמים ביום.
להלן הצמחים:
angelica sin -r- 1:3 1 ML
chamaelirium lut -r- 1:3 1 ML
vitex agnus castus -fr- 1:3 1 ML
whithania som -r- 1:3 1 ML
שאלתי הינה: אני מתחילה להזריק זריקות לגיוס זקיקים בתחילת שבוע הבא. האם מותר להשתמש בפורמולה הזו בזמן הזרקת זריקות הפריון?. אני יודעת שהצמחים האלו אמורים לחזק את הרחם.
האם לאחר החזרת העוברים מותר יהיה להשתמש בפורמולה?.
תודה רבה וסליחה על אורך השאלה
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורמולת צמחים במהלך טיפולי פריון - תגובה
אורטל מגן15/07/2013היי מורן
תהליך הפריה הינו תהליך רגיש פיזי וריגשי.
ולכן הייתי מציעה לך להתייעץ עם הרופא המטפל שלך.
הצמחים המצוינים בפורלמה אכן מחזקים ומאזנים הורמנאלית.
צמחים עובדים באופן ״איטי״ ודורשים התמדה לתקופה (תלוי בבעיה ובמטרה)
אני בטוחה שניתן לחזק את הגוף עם צמחים בנוסף לטיפול הפוריות
אבל חשוב להתייעץ עם הרופא המטפל והרבליסט.
בהצלחה :)
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש תשובה לדלקות בדרכי השתן?מרינה08/07/2013
האם יש מענה לדלקות בדרכי השתן בנטורופתיה? זה חוזר אצלי כמעט כל חודש וזה מקשה עלי ויש לי כאבים חזקים ונדמה שהאנטיביוטיקה פשוט עוזרת נקודתית אבל לא לטווח ארוך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בדרכי השתן
שלי09/07/2013אני גם סובלת לעיתים קרובות מדלקות בשתן, אני דיי רגישה שם.. עברתי מאנטיביוטיקה בהמלצת הנטורופתית שלי לפניני חיידקי פרוביוטיקה של סולגאר, זה מטפל בדלקת ומונע דלקות וזיהומים חוזרים. בנתיים זה עוזר לי אז אני מרוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש תשובה לדלקות בדרכי השתן? - תגובה
אורטל מגן11/07/2013היי מרינה
בוודאי שיש מענה בנטורופתיה.
ישנם צמחי מרפא מעולים שמסייעים ומחזיקת את מערכת השתן והכליות
כמו: שוש קרח, אכינצאה, בת קורנית, מרווה, רוזמרין ועוד.
ניתן לקחת פרוביוטיקה שעשויה להקל באופן נקודתי
אך הייתי מציעה לך בטיפול מעט יותר עמוק "מהשורש" מכיוון שאת סובלת מזה מאוד.
להתאמה של תזונה וצמחים.
תרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטורופתיהמ4003/07/2013
שלום רב,
לפני שנה איבחנו אצלי שרירן ברחם בגודל 12 מ"מ.
אני לא ששה ללכת לניתוח להורידו.
הלכתי לנטורופתית שנתנה לי "תכנית ניקוי" לכבד וגם נטילת כמוסות דטוקס לכבד.
שאלתי:
האם באמת קיים קשר בין תכנית ניקוי לכבד לבין הסרת או היעלמות של שרירין ברחם?
היא הסבירה לי ששרירנים נגרמים בשל חוסר איזון הורמונלי אך אם אאזן ואעשה את הכל.....האם הנטורופתיה הוכיחה עצמה שמסוגלת להעלים שרירנים?....
כמו כן סובלת ממיגרנות קשות על רקע הורמונלי כנראה.....סביב למחזור וגם בביוץ.
אשמח לעזרתכם בהכוונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
אורית07/07/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן עץ התהשואלת27/06/2013
אני בהריון שבוע 7 והשתמשתי פעמיים בשמן עץ התה מהול ( מריחה חיצונית על הרגליים) האם שמן עץ התה מותר בהריון? יכול להגרם נזק מהשימוש?
אשמח להמלצות על תכשירים מותרים בהריון עבור גירויים בעור- אדמומיות, יובש, גרד..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן עץ התה - תגובה
אורטל מגן11/07/2013היי
אין איסור שימוש בשמן אתרי של עץ התה בהריון.
שמנים אתרים מותרים לשימוש שעשויים להקל על הדמויות / גירוי / יובש
לבנדר, ברגמוט, נאולי, מנוקה, לבונה, קמומיל ועוד.
חשוב לבדוק מה הסיבה לגירוי (פטרת, פסוריאזיס...) וכך להתאים את השמנים שהכי מתאימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סודה לשתיהציפי26/06/2013
האם אבקת סודה לשתיה עוזרת לבריאות? אם כן, כיצד להשתמש בה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סודה לשתיה - תגובה
אורטל מגן11/07/2013היי ציפי
סודה לשתייה הנה תרכובת של מלח.
"עוזרת לבריאות" זו אמירה/שאלה קצת כוללת.
סודה לשתייה יכולה לסייע בסילוק ריחות רעים (כדאודורנט), עשויה להקל בפטריות העור בצרבות ועוד.
קשה לי להגיד שהיא "עוזרת לבריאות" ויש ליטול אותה באופן קבוע.
ניתן להשתמש בה באופן נקודתי לבעיה ספציפית שבה ידוע שהיא עשויה להקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי רעליםאוריאל25/06/2013
שלום, אני בן 21 והייתי היום בטיפול אצל נטורופתית.טיפול באקנה-אני עושה ניקוי רעלים. אני מעדיף להתייעץ גם איתכם כדי שלא יהיו לי בעיות אחרי זה. היא הביאה לי תפריט שמבוסס בעיקר על סיבים תזונתיים (קוואקר וירקות) טחינה אבוקדו אורז בוסמתי.. כל מיני כאלה דברים. תפריט לא ממש מגוון. כדי להוציא ממערכת העיכול את כל החלבונים ואחרי זה להתחיל את הניקוי כבד. אני אמור לעשות את התפריט הזה במשך חודש. הבעיה היא שחוץ מהאבוקדו והטחינה אין ממש חלבון בתפריט.
בנוסף לתפריט קיבלתי פרוביוטיקה וויטמינים ועוד משהו שלא יהיו חוסרים בגוף
שאלות:
1. האם זה בסדר שיש ממש קצת חלבון בתפריט?
2. האם זה ניקוי סטנדרטי (מבחינת התפריט) וזה בסדר מה שהיא עושה לי או שבדרך כלל לא נהוג לעשות ככה?
3.היא אמרה לי בהתחלה שצריך 3 חודשים רצופים לטיפול (משהו שלא ידעתי לפני הפגישה) הבעיה היא שבאמצע הטיפול אני טס לחו"ל(עוד חודש וחצי). ככה שאני לא אוכל לשמור על הדיאטה שם. בהתחלה היא אמרה לי שאצטרך אחרי הטיול לחזור על הדיאטה הזאת במשך חודש שוב ואחרי זה להמשיך את הטיפול. ואחרי זה היא אמרה לי שבמידה וזה עוד חודש וחצי אז זה גם בסדר ונעשה את זה במשך חודש וחצי. מה אתם אומרים? עדיף לדחות את הטיפול לאחרי הטיול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי רעלים - תגובה
ד''ר יאיר מנדני25/06/2013שלום וברכה אוריאל,
התפריט על פניו נראה בסדר ,למרות שלא הצגת את התפריט במלואו. ישנם כמה וכמה סוגים של ניקוי רעלים וכול תפריט משתנה . אם חסרה לך תוספת של חלבונים בתפריט תוספת קטנה של דגים ,תוכל להוסיף לתפריט 2 מנות דג בשבוע לכול היותר ,דגים כגון : סול ,הליבוט, קוד, פורל. בשילוב של שמן זית ,שום ובשילוב וכול הירקות הירוקים, ובכך תתן לך מענה בנושא החלבונים.
בנוסף חובה ואף מומלץ ביותר לשלב פורמולות צמחיות המותאמת לך אישית במהלך ניקוי הרעלים בכדי להגיע לניקוי מקסימלי של הגוף ואפקטיביות רבה יותר .
לגבי התפריט יש לך חודש וחצי עד לטיול וזה מספיק זמן להפוך את הניקוי לאפקטיבי ומועיל.
בנוסף תוכל לצרוך את הצמחים גם במהלך שהותך בחו"ל מה שייתן מענה טוב יותר לתהליך הניקוי.
בנוסף תוכל לקרוא על תהליך הניקוי בצורה מקיפה יותר בלינק הבא http://www.mandani.co.il/sales_rtl.html?v=6924111623
אשמח לעמוד לשרותך בכול שאלה בהמשך..
בהצלחה רבה
יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשימת התוספים
אוריאל27/06/2013לפי מה שהבנתי ממנה זה שהדיאטה זה השלב שלפני הניקוי של הכבד (עם הדיאטה מכינים את עצמנו לניקוי הכבד)
אז בחודש הראשון:
דיאטה (שמבוססת בעיקר על סיבים תזונתיים ופחמימות ומעט מאוד חלבונים- ממש מעט וזה מה שמדאיג אותי..מרק ירקות,אבוקדו, טחינה,שקדיה,פרכיות אורז, כל בוקר דייסת קוואקר על בסיס מים.
בצהריים:מרק ירקות+ ירקות כתומים מג'דרה אורז מלא קינואה עדשים כתומות סלט ירקות+טחינה
ערב:ירקות כתומים אגוזי מלך שמן זית מכבישה קרה, סלט ירקות גדול+כף שמן זית+כף גרעיני חמנייה+ביצה קשה)
והתוספים הבאים:
1.סורס אוף לייף
2.פרוביוטיק דייג'אסט
3.טוקסי פורמולה
יש לי כמה שאלות:
1.האם הדיאטה והתוספים ניראים לכם בסדר? (זה רק לחודש הראשון בהמשך היא תביא תוספים אחרים וניראה לי שהיא תשנה את הדיאטה גם.. לא בטוח)
2.זה שיש טחינה אבוקדו וגרעיני חמנייה זה בסדר? כי לפי מה שאני יודע הם גורמים לפצעי בגרות.. שאלתי אותה והיא אמרה לי שזה שמנים טובים שלא גורמים לפצעי בגרות. האם היא צודקת?
3.המשקל שלי ממש נמוך, שואף לתת משקל.(גובה 1.82 משקל נע 60-+).
היא אמרה לי שאסור בשום בפנים ואופן לאכול במהלך הדיאטה חלב ומוצריו ולא לאכול חלבון מהחי. אני ממש פוחד לרדת במשקל/במסת השריר ברמה מוגזמת כי גם ככה אני רזה. היא אמרה לי לאכול כמויות גדולות פשוט.
4.שמתי לב שכשאני אוכל קווקאר אני שבע לחצי שעה ואז אני ממש ממש רעב. זה בגלל הסיבים?זה אמור להיות ככה? (והוא גורם ליציאות רכות)
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידה בקיבהרחל23/06/2013
קיבלתי לטיפול שמן זירעי אשכוליות פרוביוטיקה תמציתבקטיפו וערכה לניקוי מעיים ובכבד. השאלה שלי האם אפשר לקחת את כל הדברים אני לוקחת גם תרופות קבועות אטרוקסין וסימבקור לממיס שומן. האם אין ניגוד בין הכדורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה בקיבה - תגובה
אורטל מגן23/06/2013היי רחל
אין בעיה עם זרעי אשכוליות ופרוביוטיקה (רק לא בסמוך. שיהיה רווח של שעתיים-+)
ולגבי תמצית בקטיפו
אני לא מכירה ובקיעה במה זה מכיל וקונטרה אינדיקציה.
מציעה לברר עם האדם/מטפל שהמליץ לך
שבוע טוב
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך יודעים
אוריאל25/06/2013איך יודעים שיש לבן אדם קנדידה בקיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)