מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכילה של חטיף אורגנישלומי כהן12/12/2013
שלום רב וצוהריים טובים לצוות עמוד נטורופתיה.
שלום רב לכם.היי..
אהה קודם ברצוני להגיד ולומר שאני די חדש בפורום הזה ואני בכלל לא נכנס לפורום הזה...
אני נכנסתי בגלל משהו שקרה לי ורציתי לשאול האם זה בסדר מה קרה לי...
אז ככה..ואני מקווה שזה המקום לשאול..
אתמול קניתי בחנות טבע בקניון שלנו חנות טבע בשם : anise ..אתם מכירים את החנות הזאת???
בכל מקרה קניתי חטיף אורגני ממש שמופק מאיזה צמח...ולחטיף קוראים חטיף ספירולינה בטעם לימון אורגני.
הנה תראו בתמונה
והיום בבוקר שקמתי נהיה לי כאב ראש....ורציתי לשאול יכול להיות שזה מזה??בגלל החטיף האורגני הזה שמופק מן הצמח??? (החטיף בתמונה)
מחכה לתשובה ויום טוב.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילה של חטיף אורגני - תגובה
אורטל מגן12/12/2013היי שלומי
איני מכירה את המוצר.
ולא ידוע לי כי ספרולינה עשויה לעשות כאבי ראש.
יכול להיות שזה מהחטיף אבל אני די בספק.
תבדוק מה המרכיבים (כולם) אולי אחד מהצמחים אינם טובים/נכונים לך.
תרגיש טוב
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילה של חטיף אורגני.
שלומי כהן12/12/2013אהה היי שלום רב אורטל מגן.
אהה היי אני רוצה להראות לך את האתר של החטיף:
ויש לך תמונה של החטיף פה למטה....וסתם באופן כללי גם אני לא כ"כ מכיר ולא הכרתי בעבר....
ופשוט היום נהי לי קצת כאב ראש..ונראה לי שזה בגלל זה..אבל אני ישאל בחנות שממנה קניתי את זה...
בכל מקרה תודה רבה על העזרה.
שלומי כהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חליטת צמחים ושורשיםעוזי משען08/12/2013
בוקר טוב. בגדול אני במשך חודשיים חולט לאותו כד סוגים שונים של שורשים וצמחים .שורש שן הארי. שורש ליקוריץ.מרווה רפואית. מליסה רפואית.ג'ינסינג. צאי הודי. סירפד. עלים של שורש שן הארי.וחתיכת זנגביל .הכול במינון של כפית חוץ משורש הליקוקיץ שמימנו אני שם כרבע כפית! שאלתי היא כזו.האם התערובת הזו מתאימה?האם זה שאני עושה כד של 2 ליטר מיזה ושותה במשך היום זה בסדר?כדי שהאפקטיביות תיהיה מקסימלית אני מכניס הכול לבלנדר וטוחן האם זה בסדר . תודה מראש עוזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חליטת צמחים ושורשים - תגובה
אורטל מגן09/12/2013היי עוזי
לרוב חליטה הינה חלשה באפקט שלה.
מה אתה רוצה להשיג משתיית החליטות שאתה מכין?
בגדול הייתי מציעה לערבב פחות סוגי צמחים בכל חליטה או לפחות להשתמש בצמחים בעלי אפקט זהה לשם חיזוק.
אבל אין שום בעיה עם התיאור שלך.
במיוחד אם זה טעים וכיף לך לשתות את זה :)
במידה ותרצה לעבוד עם צמחים באופן ממוקד ו״חזק״ יותר מציעה להתייעץ עם איש מקצוע להתאמת פורמולה (טנקטורה) שהינה בעלת השפעות חזקות יותר בשל המיצוי שלה באלכוהול.
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קקאואלעד07/12/2013
האם יש הבדלים בין אבקת קקאו אורגני ללא אורגני חוץ מהמחיר?(אורגני יקר פי 2)
האם האורגני מכיל יותר נוגדי חמצון ועוד דברים שאין בלא אורגני?
והאם הלא אורגני עובר חימום?
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קקאו - תגובה
אורטל מגן07/12/2013היי אלעד
מוצרים אורגני לרוב מעידים על כך שה״מוצר״ גדל ללא ריסוס והדברה.
יש מוצרים אורגנים גם במוצרים פחות ״מזינים״ כמו קמח לבן...
לגבי הקקאו.
אין לי מושג לגבי החימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נבטי ברוקוליציפי03/12/2013
האם צריך לזרוק נבטי ברוקולי עם פרחים צהובים, או רק את החלקים הצהובים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נבטי ברוקולי - תגובה
אורטל מגן03/12/2013היי ציפי
ברוקולי טרי הינו בצבע ירוק. כאשר הוא צהוב הוא הרקיב.
לגבי שאר החלקים. תלוי איך נראה ומריח.
אם יש חלקים ירוקים נראה לי שזה בסדר.
צריך ליראות ולהריח. קשה להגיד ככה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלבון מלאזהבה כהני02/12/2013
בכוונתי להפסיק לצרוך לזמן מה מוצרים מן החי ולהסתפק באורז, מש וירקות.
ברצוני לדעת מה צריך להיות היחס בין האורז והמש כדי לקבל חלבון מלא.
כמו כן, האם יש הבדלים ביחס בין האורז לקטניה אחרת.
תודה עבור תשובתכם המהירה,
זהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון מלא - תגובה
אורטל מגן02/12/2013היי זהבה
כמה זמן את רוצה/מתכוונת לאכול אורז ירקות וקטניות?
מה המטרה בתזונה הזו? מה את רוצה להשיג?
קשה לענות על שאלה כזו מכיוון שאיני יודעת את מצבך הבריאותי ותזונתך ביומיום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון מלא
זהבה כהני04/12/2013היה לי הרושם ששאלתי שאלה פשוטה מאד. אם לא אוכלים מוצרים מן החי לזמן מה עדיין יש להמשיך ולקבל חלבון מלא. שאלתי מה צריך להיות היחס בין אורז למש לקבלת חלבון מלא. איני מעוניינת בטיפול נטורופתי שנראה כי זה מה שאת מציעה.
תץודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלבון מלא - תגובה
אורטל מגן04/12/2013היי זהבה.
לא מנסה למשוך לשום מקום. פשוט השאלה אענה פשוטה כמו שאת חושבת.
אין אפשרות להיות ניזונים מאורז קטניה וירקות בלבד.
את חייבת לצרוך גם שומנים כמו טחינה. אגוזים ועוד.
לגבי היחס שוב
תלוי בשאר התזונה ומצב בריאותי.
בגדול יחס של 1 ל 1.
חלבון מלא יהיה לך גם אם תצרכי 1 ביחס של 10.
השאלה שוב. מה את מנסה להשיג.
ולפי זה ניתן יהיה להתאים את כמות החלבון הרצויה.
כל קטניה אשר הינה חלבון כמו חומוס. עדשים. מאש ועוד ״זהה״
כמובן שיש שוני בהרכב שלהם. אבל מבחינת חלבון זהה.
רק בריאות
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטקסנטיןאסתי29/11/2013
האם התוסף אסטקסנטין מתאים לכל אחד?
אני צריכה לעבור c.t. לסתות וקראתי שהתוסף הזה עשוי להגן מקרינה.
אבל אחרי שלקחתי רק כמוסה אחת בבוקר (6 מ"ג) לא יכולתי לישון בלילה. הרגשתי היפר. הפאראתירואיד אצלי עובד ביתר. וחשבתי שאולי זה ממריץ
שאלות
1. האם המינון שלקחתי גבוה מידי ואולי מינון של 2 מ"ג נכון לי יותר? או שבכלל אסור לי.
2. האם למי שיש פרפור פרוזדורים מותר לקחת את התוסף הזה? (כי הפרפור עלול לגרום לקצב לב מהיר. אותו אדם לוקח עוזרר שמאט את הקצב)
תודה על התשובות
אסתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטקסנטין - תגובה
אורטל מגן29/11/2013היי אסתי
אסטקסנטין הינו נוגד חימצון חזק ויעיל במיוחד.
לא ידוע לי קונטרה אינדקציה בשימוש שלו.
מציעה להתייעץ עם החברה המייצרת לוודא אם יש בעיה בלקיחתו וכמובן גם לגבי מינון נכון עבורך.
שבת שלום
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על מענה מהיר!
אסתי29/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעי ציה בדיאטהליאת27/11/2013
יש לי לרדת הרבה במשקל
ואני רוצה לשלב זרעי ציה לתפריט היומי
בגלל היתרונות
אבל הבנתי שיש לזה המון שומן ל100 גרם 40% שומן
ואני פוחדת להשמין מזה
אז כמה מומלץ לאכול מזה בדיאטה
ואם איזה מזונות הכי כדאי לשלב את זה ?
והאם כדאי לטחון את הציה או לאכול כמו שהם כמו "שומשום"
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרעי ציה בדיאטה - תגובה
אורטל מגן28/11/2013היי ליאת
אכן לזרעי הציה יתרונות רבים.
אך רובם נמצאים גם באגוזים, אבוקדו, טחינה מלאה ועוד.
רוב הייתרונות הינן חומצות השומן. לכן זה ״משמין״.
בדיאטה נכונה ומאוזנת חייב להיות בתפריט גם מספיק שומנים (למרות כמות ״הקלוריות״ הרבה״)
קשה לי לענות לך כמה לאכול כי איני יודעת מה התזונה היומית שלך כוללת וכמה שומנים את צורכת ללא הציה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופת שינה ללא מרשםיקי27/11/2013
שלום וברכה
אני בן 25 בן אדם בריא
אני כרגע התחלתי לעבוד במשמרות
כשאני עובד בוקר אז יום לפני קשה לי מאוד להירדם. אני צריך לקום ב5 בבוקר וגם אם אני נכנס למיטה ב10 בלילה אני מתהפך עד 3 לפנות בוקר ואפילו לפעמים לא ישן בכלל!
הנה עכשיו לדוגמא אני לא נרדם ובעוד כשעה אני צריך כבר להתארגן לעבודה וזה מתסכל
אני לא מצליח להירדם ואז אני מסתכל על השעון שדופק ואז אני נהיה מתוסכל ועצבני וזה גורם לי עוד יותר להיות בלחץ ולא להרדם
השינה שלי בדרך כלל היא טובה ועמוקה ואין לי נדודי שינה
רק הקטע הזה של המשמרות כשאני עובד בבוקר אז קשה לי ללכת לישון מוקדם,
רציתי לדעת אם ישנה תרופה טובה ללא מרשם שיכולה לתת לי מענה בימים שאני צריך ללכת לישון מוקדם, אני צריך משהו די חזק שאגיב אליו כי אני באמת נכנס ללחץ ועצבים כשאני לא נרדם וזה משפיע עליי
ראיתי שיש המון תרופות כמו רסקיו מלטונין ועוד הרבה סוגים
רציתי לדעת מה הכי טוב כמה מיליגרם והכי משפיע?
אשמח לתשובות
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופת שינה ללא מרשם - תגובה
אורטל מגן28/11/2013היי יקי
כמה פעמים בשבוע אתה עובד בשעות האלה?
הגוף יצטרך להתרגל לישון מוקדם.
זה בעיקר עיניין של הרגל.
בגדול יש תוספים שיכולים לעזור אבל הם לא ממש עבדים במידי
אולי מלטונין אבל בספק שניתן להסיג ללא מרשם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירות בבוקרתמי21/11/2013
שלום, ברצוני לשאול על ארוחת בוקר, קיימת "אסכולה" אשר דוגלת באכילת פירות בלבד עד הצהריים, על-מנת לתת מנוחה לגוף.
האם תוכלו להסביר לי את ההיגיון שקיים מאחורי גירסה זו ואיך לנהל את האוכל כאשר רק מהצהריים אוכלים אוכל אחר מלבד פירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירות בבוקר - תגובה
אורטל מגן22/11/2013היי רתמי
אכן יש המון שיטות ואסכולות.
בנטורופתיה כולה מתאימה את עצמה לאדם לפי סדר יומו, העדפתו הגוף ובכלל.
הפירות נחשבים למזון ״מנקה״ (נוזלים. ויטמינים. מינרלים. סיבים) וקלים לעיכול.
בבוקר שהקיבה ריקה פרי זהו מזון קל אך עם זאת מספק את האנרגיה הדורשת.
יש שימוש רב בפירות בזמן ״ניקוי גוף/כבד״ בשל סגולות אלו.
אני לא יודעת אם הייתי מציעה לאכול פירות עד הצהריים מהסיבה שאני לא יודעת את סדרך יומך, מצב בריאותי ומה זה בוקר עבורך ומתי זה הצהריים.
וכמובן אם אין בעיית סוכר וטריגליצרידים גבוהים.
ניתן לשלב את הפרי יחד עם אגוז/שקד לעזרה בקפיצה של הסוכר
שבת שלום
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איפה אפשר לרכוש פאבה - PABAשי20/11/2013
הבנתי שזה מעכב הופעת שיער שיבה ואפילו מבצע פעולה הפוכה
כשבדקתי בכמה חנויות טבע אמרו שם שכבר לא מיבאים את זה לארץ
יש סיבה מיוחדת? באמת הפסיקו עם היבוא לארץ?
ואם יש תחליף??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ולמה הוציאו את זה? מסוכן או...
שי20/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אפשר לרכוש פאבה - PABA - תגובה
אורטל מגן20/11/2013היי שי
אני מודה שלא יצא לי להשתמש או לשמוע יותר מידי על המוצר.
אבל מחיפוש קל שעשיתי באינטרנט נראה שלסולגאר יש את זה.
שווה לבדוק מולם.
אולי זה לא נמכר בחנויות אבל דרך הרשת כן.
אם לא תמצא שווה לנסות באתרים בחול.
למרות שאם הפסיקו לשווק בארץ אולי יש סיבה.
בהצלחה וסליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח זיעה לילדהגלי17/11/2013
שלום רב,
לביתי בת השמונה וחצי יש ריח זיעה חזק מאוד בבית השחי.
האם יכול להיות קשור לקנדידה?
במידה וכן, באילו אמצעים טבעיים ניתן לטפל?
תודה,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח זיעה לילדה - תגובה
אורטל מגן18/11/2013היי גלי
אני לא יכולה להגיד או לדעת אם זה קנדידה.
זה יכול להיות הורמנאלי, תזונה או אולי נגע בעור באזור השחי.
אפשר לשים אבקת סודה לשתייה באזור בית השחי
(כמו שזה.
לשים מעט ביד ולשים בבית השחי)
זה יקל הריח אבל לא בהכרח יפתור את שורש הבעיה.
כמו כן ניתן בנוסף (ליפני האבקה) לנגב עם צמר גפן ואלכוהול (ניתן לקנות בבתי מרקחת)
וממליצה גם לכבס את החולצות בהרתחה.
יום מקסים
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי פרקיםליבי17/11/2013
אני סובלת הרבה מדלקות בפרקים שחוזרות על עצמם מידי תקופה כמו כן יש לי תת פעילות של הבלוטה ובשנה האחרונה אני לא מוצאת את האיזון, האם יש דרך לטפל באמצעות תזונה בבעיות הללו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי פרקים - תגובה
אורטל מגן18/11/2013היי ליבי
תזונה אכן יכולה להקל ולעזור באיזון אך יחד עם זאת אני ממליצה על שילוב של צמחים (צמחי מרפא) שהם עובדים ממוקד וגם ״מהיר״ יותר.
במיוחד באי איזון של הבלוטה חשוב וכדאי צמחים.
בשילוב תזונה.
זה תמיד נכון.
גם לגם הדלקת פרקים
כדאי לבדוק מה הגורם.
ולטפל בהתאם
(צמחים. תזונה. תוספים. טיפול מגע ועוד)
תרגישי טוב
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגה 3,6,9
לירון21/11/2013הן חומצות שומן חיוניות שמסייעות בין היתר לדלקת מפרקים בשל ההשפעה האנטי דלקתית שלהן.
(לסולגאר קיימות כמוסות כאלה) נסי להתייעץ עם הרוקח. לדעתי איזון קשור גם הרבה למצב נפשי וצריך לזכור לא להזניח את הפן הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות נשימהורד16/11/2013
שלום לכולם,
אשמח לכל מי שיכול לעזור :)
אני סטודנטית העושה מחקר על הומפתיה/נתורפתיה לבעיות נשימה
לצורך מחקר אני מעוניינת ליצור קשר עם הומופת שהוא גם רוקח שיהיה מעוניין אם אני אצור איתו קשר בעניין.
ועוד כמה שאלות,
הצמחי המרפא שמשתמשים בהם לבעיות נשימה יש לצרוך אותם טריים או שגם צמחים יבשים אשפר? אני יודעת על התימין כמומלץ האם יש לצרוך אותו כטרי או כתבלין?
מחפשת רוקח הומאופת בירושלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות נשימה - תגובה
אורטל מגן19/11/2013היי ורד
נראה לי שבפייסבוק תמצאי יותר אופציות מפה.
(יש קבוצות של מטפלים...)
כאן זה לא ממש המקום
סליחה
אורטל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריית מאיטקיאיתי14/11/2013
שלום וברכה,
רכשתי תמצית של פטריית מאיטקי, ורציתי לשאול כמה דברים:
המוצר שקניתי הנו נוזל תמצית הפטרייה 100 מיל ורשום לי אופן השימוש הוא 30 טיפות
רציתי לדעת האם אני לוקח את אותם 30 טיפות ומערבב בטיפה מים פושרים בתוך כוס ופשוט שותה? כמו כן האם יש אפשרות לטפטף את אותן טיפות ישירות על הלשון במקום? בנוסף רשום לי שבתוך הבקבוק ישנו אלכוהול? רציתי לדעת למה הערבוב של אותו תמצית ביחד עם אלכוהול? האם זה לא מוריד מאיכות המוצר?
האם ישנה עדיפות לקחת תמצית נוזלית מאשר לבלוע קפסולות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריית מאיטקי - תגובה
אורטל מגן14/11/2013היי איתי
לגבי הפורמולה/טנקטורה של הפטרייה.
אכן לשים את 30 הטיפות וקצת מים ולשתות. לגבי טפטוף ישיר על הלשון אני אישית לא מכירה את המוצר אבל לא נראה לי שצריכה להיות בעיה.
פשוט לרוב זה פשוט לא טעים. וכמות המים שמערבבים (למרות שקטנה) מאוד מעדנת את הטעם.
לרוב כשעושים מיצוי לצמח משתמשים באלכוהול למיצוי מקסימלי.
וזהו התהליך.
לגבי קפסולות/כדורים
בנוזל הספיגה לרוב הינה גבוהה ויעילה יותר מאשר כדורים.
סופש נעים
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקלוני שעועיתציפי11/11/2013
האם מקלוני שעועית, המכילים אפונה, עמילן תירס, שעועית ירוקה ומים, בריאים לגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקלוני שעועית - תגובה
אורטל מגן11/11/2013היי ציפי
תגדירי בריא לגוף?
כל מה שמכיל זה מה שרשמת?
אם כן זה בעיקר פחמימה יכול להחליף אורז/פירה.
לא בטוחה שזה מזין במיוחד אבל כנראה שעדיף על מוצרים מועבדים אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)