מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות ושיערדנה29/05/2013
שלום, אני בת 27, סובלת מנשירת שיער והתקרחות ניכרת לעין שהולך ומחריף. בבדיקת הורמונים- יש הורמון זכרי גבוה שכנראה הגורם לכך. בנוסף לוקחת גלולות דיאנה במשך שנה שאכן איזנו את ההורמון הטסטוסטרון הגבוה אך אין שיפור לגבי השיער בצמיחתו.
בבדיקות דם כלליות הכל בסדר, אבץ+ויטמין בי לקחתי 3 חודשים בנוסף, כי בבדיקת דם הראה שיש אבל מעט- ז"א בתחילת הגרף זה הראה התוצאה.
השאלה שלי: אני מעוניינת להפסיק עם הגלולות כעת כי גם אינני מקיימת יחסי מין ורציתי לדעת אם יש משהו שיכול לשמור על איזון ההורמון הגבוה מלבד גלולות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ושיער - תגובה
אורטל מגן29/05/2013היי דנה,
בוודאי שיש ואף מומלץ.
צמחי מרפא. ישנם לא מעט צמחים שמאזנים הרמנאלית.
מציעה לך להתייעץ עם איש מקצוע נטורופת או הרבליסט להתאמת טנקטורה של צמחים.
ואיזון תזונתי.
חשוב שהתזונה תהייה עשירה ומאזנת.
בהצלחה
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות ושיער - תגובה
ד''ר יאיר מנדני29/05/2013שלום דנה
ישנם צמחי מרפא המסייעים באיזון הורמונאלי.. לשם כך צריך אבחון ראשוני בכדי לדעת את המצב הרפואי יותר לעומק ובחינה של הפרופיל ההורמונאלי שלך ולאחר מכן בונים לך פורמולת צמחים המותאמת אישית לשם איזון.
בהצלחה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרותם29/05/2013
ידוע כי בפולי סויה ישנם פיטו-אסטרוגנים שפועלים בדומה להורמון האסטרוגן.
השאלה שלי היא, אם אני צורכת פוספטידיל סרין 100 מ"ג
(שמופק כאמור מסויה) האם הוא מכיל פיטו אסטרוגנים כמו שיש בפולי סויה?
קראתי באיזה פורום שרופא אחד ענה למישהי ששאלה את אותה שאלה, ואמר
שפוספטידיל סרין מופק מחלבון הסויה וחלבון הסויה אינו מכיל כמעט פיטו אסטרוגנים.
שאלתי היא, האם זה באמת כך? (כי אני לא מעוניינת לצרוך פיטו אסטרוגנים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אורטל מגן29/05/2013היי ענת,
איני יודעת את התשובה.
ואני משערת שהרופא שהשיב ידע מה הוא אומר.
אבל אני אישית לצערי לא יודעת לענות לך ע זה.
בלי(או עם) קשר, לגבי איזון הורמנאלי אני מציעה לך להיעזר בצמחי מרפא.
ישנם לא מעט צמחים אשר עשויים לאזן אותך בצורה מעולה.
מציעה להתייעץ עם נטורופת או הרבליסט להתאמת הפורמולה.
יום מקסים
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דאודורנט טבעיאוריאל27/05/2013
שלום.. אני מחפש דיאודורנט טבעי כי שמעתי שיש אלוממיניום וכל מיני חומרים לא בריאים בדאודורנט הרגיל ואני כל פעם משתעל מהריח של הדיראודורנט שלי. איזה דאודורנטים טבעיים יש בשוק? או איך אפשר להכין לבד? אני צריך דאודורנט טבעי שיהיה חזק ושלא יהיה ריח גם ביום קיץ חם מאוד ועם הרבה לחות, שיחזיק להרבה זמן ושלא יכתים את הבגדים.. תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דאודורנט טבעי - תגובה
אורטל מגן29/05/2013היי אוריאל,
בחנויות טבע ניתן למצוא דאודורנטים ללא אלומניום (גם בס. פארם יש לדעתי).
יש דאודורנט אבן מינרלים.
וניתן לרכוש רקיחה אישית.
שזה על בסיס מים ושמנים אתריים ממטפלים שרוקחים.
אני יכולה להציע לך מניסיוני האישי. שניסיתי את כל סוגי הדאודאנטים (אפילו רקחתי לעצמי לא מעט) מה שעובד הכי טוב יעיל וזול
זה סודה לשתייה.
פשוט לקנות את האבקה ולשים באזור בית השחי.
זה נשמע הזוי אבל עובד.
שים את זה בקופסא קטנה בבית ותמיד אפשר לשים אחד נוסף בתיק/כיס/אוטו/משרד שיהיה...
כמובן שתמשיך להזיע (זה חשוב וחיוני) אבל ריח לא יהיה.
בהצלחה ;)
אשמח לשמוע תגובה בהמשך
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת קדם ווסתיתשלי26/05/2013
ערב טוב,
רציתי לדעת אם יש דרך טבעית שיכולה להקל על התסמינים של התסמונת? כל חודש מחדש אני סובלת מעצבנות, רגישות יתר ועוד תסמינים לא נעימים במיוחד.
אשמח להמלצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת קדם ווסתית - תגובה
אורטל מגן26/05/2013היי חני.
בוודאי שאפשר.
קודם כל איזון תזונה (זהו מפתח לכמעט כל בעיה/תסמין).
ישנם צמחי מרפא אשר מסייעים באיזון ותופעות אלו
וייטקס ועוד.
וכמובן רפלקסולוגיה.
שעושה פלאים בגופנו.
תרגישי טוב
אורטל,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת קדם ווסתית.
שירלי27/05/2013נכון מה שהציעו לך כאן וויסות ואיזון וטיפולים, זה בהחלט יכול להועיל, יכולה להגיד לך שמה שעוד יכול להקל זה תוסף של מגנזיום ציטראט וויטמין B6, זה גם מרגיע כאבים וגם עוזר להפיג את העצבנות הזאת שאת מתארת, אני אישית משתמשת בזה של סופהרב. שווה לך לבדוק לגבי זה. תרגישי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלי חוםריטה26/05/2013
שלום,
אני בת 56, ולפני חודשים אחדים פסק המחזור.
עכשיו התחלתי לסבול מגלי חום. האם יש טיפול טבעי
למצב?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי חום - תגובה
אורטל מגן26/05/2013היי ריטה,
בוודאי שיש טיפול טבעי.
ראשית הייתי מציעה לאזן את התזונה שלך.
בנוסף ישנם צמחי מרפא אשר מסייעים לחיזוק ואיזון המערכת ההורמונלית
שיעזרו לך להתמודד עם הסימפטומים בדרך נעימה וקלה יוצר.
בנוסף. טיפולי מגע כמו רפלקסולוגיה יעילים מאוד.
תרגישי טוב
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינדול 3 קרבינולאביטל23/05/2013
שלום,
קיבלתי המלצה ליטול את התוסף הנ"ל בעקבות ווסת לא סדירה ודימומים שאינם פוסקים. כמו כן, אני טבעונית.
אשמח לדעת היכן ניתן לרכוש את המוצר בארץ? איזה מינון מומלץ?
האם ישנה כשרות לתוסף זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינדול 3 קרבינול - תגובה
אורטל מגן23/05/2013היי אביטל,
ראשית אני מציעה לך ללכת להיבדק אצל רופא נשים בשל התסמינים שאת מציינת.
הדימומים שאת מתארת דורשים בדיקת רופא.
לגבי הסדרת הווסת ישנם צמחי מרפא מומלצים כמו וייטקס ועוד.
וטיפולי רפלקסולוגיה יכולים לסייע מאוד בנושא.
לגבי האינדול 3 קרבינול, לצערי זו שאלה שכדאי שתפני למי שהמליץ לך על תוסף זה ואת החברה עצמה לגבי הכשרות.
לגבי מינונים אמור להיות רשום על האריזה או להתייעץ עם אותו איש מקצוע שהמליץ לך לצרוך אותו.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי מרץאא21/05/2013
שלום אני בן 28..ואני בתקופה דיי לחוצה של מבחנים..רציתי לשאול איזה כדורים אפשר לקחת שהם טבעיים שיתנו לי מרץ כדי ללמוד..אני מאוד עייף במשך היום וקשה לי ללמוד ככה...שמעתי על כדורי קפאין?האם זה כדאי?האם זה משפיע? אני שותה קפה שחור אבל זה לא ממש עוזר וכול משקאות האנרגיה לא עושות לי טוב, גורמות לי סחרחורת..תודה רבה..אם אפשר לתת לי שמות של כדורים ושל החברות שאקנה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי מרץ - תגובה
אורטל מגן22/05/2013היי
אכן יש כדורי קפאין שהן ברמות מאוד גבוהות של החומר (יותר מכוס קפה).
לגבי חברה ספציפית זה לא ממש משנה. תבדוק מה כתוב ברכיבים
ולפי זה תבחר. (מבחינת מינון וכמות הכמוסות)
אני מציעה לך לעשות בדיקות כלליות
אולי העייפות ויוסר האנרגיה שלך הן מחסרים של ויטמינים...
אז חבל לתשתש את זה עם כמוסות אנרגיה.
חשוב לבדוק את הבעיה מהשורש שלה כדי לא להזיק לגופך יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי מרץ - תגובה
ד''ר יאיר מנדני23/05/2013שלום אבי
לעייפות מתמשכת ישנה סיבה. ממליץ לך לבצע בדיקות דם ולבדוק אם חסר לך : ברזל ,B12. לפעמים גם וירוסים כגון CMV, EBV מחלת הנשיקה גם גורמים לסימטומים של עייפות.
בלי שום קשר לתחושת אנרגיה צמחי מרפא כגון : ג'נסינג סיברי/קוריאני בשילוב של Q10 יכולים לתת לך תחושת אנרגיה מספקת ...
בהצלחה והרבה כוח ..
יאיר :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן זיתטט21/05/2013
שתיתי שמן זית(כתית מעולה) של חברה מוכרת(חמיצות מירבית 0.8 ) וכשהשמן מתחלק בגרון אני מרגיש פתאום מין חמיצות חזקה שגורמת לי להשתעל...זה דבר הגיוני או שיכול להיות שהשמן לא טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב
טט21/05/2013האם מומלץ לשתות כף שמן זית בבוקר על בטן ריקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב - תגובה
אורטל מגן22/05/2013יש המלצות על שתית כף שמן זמן עם לימון
למטרת מערכת העיכול (לעורר אותה).
אני בגישה של טיפה עד שתיים וגם לתקופה יחד עם לימון סחוט.
המלצות אלו הו לרוב לאנשים בעלי רגישות חולשה או חוסר איזון במערכת העיכול.
לגבי בשמן
קשה לי לענות.
האם זה קרה לך בעבר עם שמן אחר?
אין לי איך לדעת אם המוצר מקולקל מהתיאור שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולסטרול
ציפי22/05/2013באיזה מוצר כדאי להשתמש כדי להוריד את רמת הכולסטרול: נוסטרול, סיטרינול או ליפוטרופיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולסטרול - תגובה
אורטל מגן22/05/2013אני לא מאוד בקיאה במה מכיל כל מוצר.
להורדת כולסטרול יש לפעול בכמה מישורים.
תזונה
ופעילות גופנית.
הפעילות הגופנית חיונית מאוד, היא מסייעת בעלייה של HDL
(הכולסטרול הטוב)
העשרת התזונה בסיבים/ירקות, דגנים מלאים.
והפחתה של מוצרים מן החי.
ניתן להיעזר גם בתוספים אך זה אינו שולל את שינוי אורח החיים.
מציעה להתייעץ עם תזונאית/נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולסטרול - תגובה
ד''ר יאיר מנדני23/05/2013שלום וברכה ציפי...
מהי רמת הכולסטרול שלך בדם?
בנושא התזונה אין יותר מה להוסיף על מה שאורטל רשמה כאן ..
לגבי נושא התוספים ששאלת לגביהם:
נוסטרול - מוצר מבית אלטמן - מכיל פיטוסטרולים בשילוב קו אנזים Q10
ציטרינול -של מרשל- שילוב ייחודי בין מיצוי הדרים ופרי הדקל המכילים ביופלבנוואידים (מסוג Polymethoxylated: נובילטין (nobiletin) וטאנג'יריטין (tangeretin) ) וטוקוטריאנולים.
בנוסף משולבים בפורמולה : חומצה אלפא ליפואית, תמצית גדילן מצוי,כרומיום פיקולינאט ופוליקוזאנול .
ליפוטרופיק- של סולגאר- פורמולה בעלת ריכוז גבוה של כולין, אינוזיטול ומתיונין.
כמו שאת יכולה לראות הפורמולות שונות בינהם במרכיבים הנ"ל .
לא ניתן להצביע על פורמולה זו או אחרת בכדי לקבוע את המוצר הטוב מבינהן.
מניסיוני שימוש אומגה 3 בעל ריכוז גבוה של חומצות שומן של EPH ו DHA בנוזל (של חברת גרמזה) 2 כפות פעמיים ביום, בשילוב קו אנזים Q10 במינון של 100 מ"ג פעם ביום, וניאצין ללא תחושת בעירה במינון של 100מ"ג ביום, ושילוב של פורמולות צמחי מרפא המותאמות אישית לניקוי הכבד ייסיע בפירוק השומנים בדם ובכבד עצמו .
כמו כן זה חייב לבוא בשילוב של תזונה נכונה ומאוזנת!! הייתי ממליץ לפנות לנטורופת בכדי להתאים לך תפריט שמותאם לך אישית בשילוב של צמחי מרפא טבעים..
רפואה שלימה ובהצלחה בהמשך :-)
יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן זית - תגובה
אורטל מגן22/05/2013קשה לי לענות.
אין לי איך לדעת אם המוצר מקולקל מהתיאור שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן זית - תגובה
אורטל מגן22/05/2013קשה לי לענות.
אין לי איך לדעת אם המוצר מקולקל מהתיאור שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן חמניותרינה20/05/2013
שלום
מה דעתך על בישול עם שמן חמניות בכבישה קרה אורגני?
עד עכשיו השתמשתי בשמן קנולה בכבישה קרה אורגני,האם יש הבדל לטוב או לרע?
אשמח למענה
בתודה
רינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - שום ולחץ דםזהבה19/05/2013
שלום,
ידוע לי שאכילת שום טרי מורידה לחץ דם. לצערי, שום טרי שורף לי את הוושט.
ברצוני לדעת:
האם יש דרך אחרת לאכילת השום כדי לקבל את אפקט הורדת לחץ הדם (כמו חליטה קצרה וכו').
כמו כן, האם שום מבושל, המוסף לתבשילים, שומר על הערכים התזונתיים שלו?
תודה,
זהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שום ולחץ דם - תגובה
אורטל מגן20/05/2013היי זהבה.
שום בבישול משנה את ערכיו התזונתיים.
אבל עדיין יש בו ערכים חיוניים ומומלץ לבשל איתו גם בשל הטעם ;)
יש כמוסות שום שהן בריכוז גבוהה אשר לא גורמות לצריבה שאת מתארת.
לגבי לחץ דם גבוהה.
מומלץ לשנות הרגלי אכילה ובכלל אורח חיים.
ולאכול שום זה לא מספיק!
גם אם היית יכולה לאכול שום טרי זה לא מספיק.
זה לא יוריד לחץ דם ברגע ובאופן מאוזן .
אין ״קיצורי דרך״.
אני לא מכירה את התזונה וסדר היום שלך.
אבל מומלץ להוסיף ולהעשיר את התזונה בירקות, פעילות גופנית מתונה, להוריד מלח מהתזונה ועוד.
מציעה לך להיעזר בתזונאית/ נטורופתית
לאיזון התזונה ואורח החיים
חייבים לטפל ביתר לחץ דם באופן אחראי.
רק בריאות :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נייר אפיהציפי19/05/2013
האם יש בעיה לאפות עוגה או כל דבר אחר על נייר אפיה? מצוין באריזה- "אופל אריזות אלומיניום בע"מ".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נייר אפיה - תגובה
אורטל מגן19/05/2013לפי מיטב ידיעתי אין שום בעיה.
להפך עדיף נייר אפייה :)
מה שכתוב זה שם החברה. יכול להיות שמייצרים גם אלומניום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברזלרינה10/05/2013
שלום
בת 60 ,יש לי ברזל ופריטין נמוך,
מה עדיף מבחינת ספיגה והעלאת הברזל בגוף
פלורידיקס בנוזל?
או כמוסות ברזל של חברת ביוקר?
בתודה לתשובה
רינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל - תגובה
אורטל מגן10/05/2013היי רינה.
אני ממליצה על פלורדיקס בנוזל.
הוא מוצר טוב אשר מעלה גם את רמת הפריטין ואינו גורם לעצירות.
בנוסף אני מציעה להעשיר את התזונה באגוזים, טחינה וקטניות.
תרגישי טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקטימלציפי08/05/2013
מה היתרונות הבריאותיים של אקטימל של דנונה- שטראוס? האם רצוי לצרוך את המוצר הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקטימל - תגובה
אורטל מגן08/05/2013היי ציפי,
״האם רצוי לצרוך אקטימל״ תלוי את מי את שואלת וכמובן לאיזו מטרה.
אקטימל זה מוצר חלב אשר מכיל בנוסף חיידקים פרוביוטים (חיידקים ידידותיים למערכת העיכול) ואני משערת שגם כמויות סוכר לא מעטות.
אם השימוש בו זה למטרת ״בריאות״ וצריכת החיידקים אני ממליצה על צריכה של חיידקים כתוסף בפנה עצמו ולא כתוספת/מעורבב במוצר חלב.
מהסיבה שהיחס הריכוז והספיגה יהיו טובים יותר.
ערב נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רודיולהעינת07/05/2013
שלום רב,
היום רכשתי בחנות טבע כמוסות רודיולה להגברת החשק המיני .
אני חודשיים לאחר לידה ואני מניקה (היועצת ידעה שאני לאחר לידה אך לא שאלה אותי לגבי הנקה).
אשמח לחוות דעתכם בעניין לפני שאתחיל ליטול את הכדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רודיולה - תגובה
אורטל מגן08/05/2013היי עינת,
לפי מיטב ידיעתי הצמח רודיולה הינו אסור לשימוש בארץ (יכול להיות שנשארו כמוסות/סחורה אך לא ימכרו בהמשך).
לגבי לקיחה של צמח זה בהנקה אין מספיק מידע בנושא.
הייתי ממליצה לך לקחת פורמולות חיזוק (עדיף בטנקטורה ולא כמוסות) המערכת.
צמחים שמומלצים ובטוחים לשימוש בהנקה: ג׳ינסינג, מרווה, תה ירוק, כמומיל, מאקה, קוהוש שחור, אנג׳לינה סינית ועוד.
ממליצה להתייעץ עם איש מקצוע בהתאמת הפורמולה הן מבחינת הצמחים והן מבחינת מינון.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבש ופגוםענת07/05/2013
האם יש תוספי מזון שיכולים לשפר את מצב השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער יבש ופגום - תגובה
אורטל מגן08/05/2013היי רחל,
השיער (גם העור והציפורניים) הינו ״מראה״ אשר מעידה על בריאות הגוף.
לרוב שיער פגום יעיד על חסרים תזונתיים ותזונה לא מאוזנת
ישנם פורמולות ותוספים לחיזוק אשר מכילות:
MSM. ויטמין C. סיליקה. נחושת. אבץ ועוד.
עצתי היא לאזן ולהעשיר את התזונה היומיומית,
לשתות מים ולעסות את הקרקפת.
הכל מתחיל בתזונה נכונה ומתאימה לגופך :)
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)