מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים בפהציפי25/04/2014
האם פצעים בפה מדבקים, ומה ניתן לעשות למניעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בפה - תגובה
אורטל מגן03/05/2014היי ציפי
תלוי איזה פצעים.
אם זה אפטות למיטב ידיעתי זה לא מדבק.
טיפול באפטות שחוזרות על עצמן יש לבדוק חסרים של ויטמינים כמו B, במיוחד B12, ברזל ועוד.
ניתן לקחת פרוביוטיקה להקלה, ושורש אסטרגולוס.
גם מתח ולחץ עשויים להשפיע על הופעתם של הפצעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיץ מירקותרינה20/04/2014
שלום
האם מיץ מירקות עדיף על פני ירקות מבושלים או
להיפך,היכן יש יותר תועלת ויטמינים מינרלים
וכדומה?
תודה לתשובה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיץ מירקות - תגובה
אורטל מגן20/04/2014היי אנה
מה המטרה?
אין ״בריא יותר״ הכי טוב ונכון זה השילוב בניהם.
בגדול בכוס מיץ נכנס הרבה יותר יחידות של ירק. מה שאומר שכמות המינרלים בכוס הינה גדולה יותר.
בירק עצמו (בישול. אידוי. תנור...) את ״מרוויחה״ את הסיבים התזונתיים והשובע.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתח כרוני ונדודי שינהאבי18/04/2014
הי,
הייתי רוצה לדעת אילו סיבות פיזיולוגיות יכולות לגרום למתח כרוני המתבטא בנדודי שינה (מלבד הבעיה הידועה של ספיגת סרוטונין), על מנת לשקול אופציה של טיפול תזונתי עם שילוב של תוספים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתח כרוני ונדודי שינה - תגובה
אורטל מגן03/05/2014היי אבי
לגבי סיבות פזיולוגיות נראה לי שהשאלה צריכה להיות לפורום רופאים
הטיפול הנטורפתי מתבסס לאחר בדיקת רופא ועל פי זה מתבמע התאמת טיפול אם זה בתזונה או מגע או שילוב בניהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתח כרוני ונדודי שינה - תגובה
ד''ר יאיר מנדני05/06/2014שלום אבי,
מספר הסיבות למתח ובעיות שינה הוא רחב ומגוון וקשה להצביע על סיבה ספציפית על מנת להצביע על הסיבה הפיזיולוגית של מתח , אלא לאחר תשאול ופגישה עם איש מקצוע מוסמך ורק לאחר מכן קובעים את דרך הטיפול בבעיה.
צמחי מרפא מומלצים לבעיות של מתח ובעיות שינה. שימוש של מיצוי מרוכז על בסיס צמחי מרפא בבוקר ולפני השינה יעזרו בהרגעה של מערכת העצבים המרכזית , ובאדרנל.
חשוב לזכור שחוסר בויטמינים ומינרלים כגון B12 גם טריגר שצריך לשים לב אליהם.
המשך יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחליף לויטמין די וקלציוםדנה17/04/2014
אני בהריון ומשום מה אחרי שאני לוקחת ויטמין די מתחילה לי צרבת נוראית.אני צריכה גם לקחת קלציום באופן קבוע בגלל שאני טבעונית והבעיה הגדולה היא שאני אלרגית לפקאן ושקדים כך שאני לא יכולה לקבל את הסידן באופן יומיומי מהם.מה אני יכולה לאכול כתחליף לויטמין די ולקלציום שיכיל את המנה היומית הנדרשת למשל 1200 מ"ל של קלציום ליום בהתחשב במגבלות הקיימות.חייבת להפסיק את הכדורים שיש לי כרגע כי הם הורגים אותי ממש.תודה על כל עזרה מראש ומועדים לשמחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחליף לויטמין די וקלציום - תגובה
אורטל מגן18/04/2014היי שולה
מקור מעולה לקלציום / סידן הינו בטחינה גולמית מלאה.
לגבי ויטמין די. יש בביצים (שזה לא רלוונטי עבורך) וקטניות.
נסי למצוא תוסף שלא גורם לך לצרבת.
בטיפות או לאכול ליפני / אחרי.
ברור שעדיף לצרוך מזונות מאשר תוספים
אך לעיתים ״אין ברירה״ וחשוב ליטול אותם.
לתקופה מסויימת.
תרגישי טוב
וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליף לויטמין די וקלציום - תגובה
לתקופה מסויימת.
תרגישי טוב
וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחליף לויטמין די וקלציום - תגובה
לתקופה מסויימת.
תרגישי טוב
וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טוקס רידרועי14/04/2014
שלום
עקב כבד שומני (ובמקביל לניסיון לרדת במשקל וכן פעילות גופנית) התחלתי ליטול פורמולה "טוקס ריד".
כתוב בהנחיות לקחת 1-2 טבליות ביום עם הארוחה.
רציתי לשאול:
לאורך איזו תקופה מומלץ לקחת את זה?
באם יש תועלת ממשית בנטילת 2 כדורים ליום מאשר 1 ליום?
אם לוקחים 2 ליום, האם עדיף ביחד או לקחת ב 2 זמנים שונים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוקס ריד - תגובה
אורטל מגן15/04/2014היי רועי
לגבי כבד שומני. מומלץ גם לשלב תזונה נכונה בנוסף לתוספים ופעילות גופנית.
איני יודעת מה מכילים הכדורים שאתה נוטל.
אבל הגיוני שכמות גדולה יוצר הינה בעלת אפקט גבוהה יוצר.
עדיף לצרוך בנפרד ולא יחד.
ולגבי משל הנטילה קשה לי לומר כי איני יודעת מה מכיל בתוכם.
עדיף להתייעץ עם החברה המייצרת.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות קשה וריכוזאוריאל07/04/2014
אני בן 22, אני מטופל אצל נטורופתית כחודש- ניקוי רעלים (אני עושה ניקוי רעלים כטיפול לאקנה), לפני כ-6 שנים שמתי לב לבעיות קשב וריכוז (לא עשיתי בדיקות). האם ניקוי הרעלים יכול לסייע כטיפול גם נגד בעיות הקשב והריכוז? מהם הדרכים הנוספות בהם ניתן לטפל בבעיות קשה וריכוז בטיפול טבעי? חוץ מנטילת אומגה 3 ואכילת מזון טבעי (ולא מעובד)? אני מודע לכך שזה לא מקצועי להתייעץ באינטרנט ויש לעבור אבחון מקיף אך עדיין אשמח אם תתנו לי כמה טיפים וקוים מנחים שיסייעו בשיפור הריכוז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות קשה וריכוז - תגובה
אורטל מגן08/04/2014היי אוריאל
בעיות קשב וריכוז ישנם מספר סוגים.
צמחי מרפא הינה דרך יעלה לטיפול.
תתייעץ עם הנטורופתית שלך והיא תוכל גם לשלב צמחים שיעזרו לאקנה/ניקוי וכמובן לקשב וריכוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעות קשב וריכוז
דנית08/04/2014קודם כל הייתי מפנה את השאלה לנטורופת המטפל שלך, אני מאמינה שהוא ידע לתת לך תשובות. לגבי השאלה שלך, אני לא חושבת שיש קשר בין ניקוי רעלים לטיפול בבעיות קשב וריכוז, אבל כן יש תוספי תזונה שיכולים לעזור לזה חוץ מאומגה 3. הנטורופת של בן הזוג שלי נותן לו לקחת אצת ספירולינה, היא טובה לניקוי הגוף וגם מטפלת בהפרעות קשב וריכוז שגם מזה הוא סובל, אולי זה יתאים גם לך ובכמוסה אחת הגוף שלך יקבל את מה שהוא צריך, אבל שוב, תתייעץ עם הנטורופת שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתיית מיץ לימון על הבוקראורי04/04/2014
קראתי על המלצה בנוגע לשתייה על הבוקר של מיץ לימון עם שמן זית למטרות ניקוי כללי, וכן ניקוי הכבד (וגם ליציאות).
יש שכותבים להכין את המשקה מחצי כוס מים + חצי לימון סחוט + כף שמן זית, ויש שממליצים בלי מים, אלא חצי כוס לימון סחוט עם שמן זית.
שאלתי היא:
1. האם מבחינה רפואית אין בעיה/מניעה בשתיית מיץ לימון (ושמן זית) על קיבה ריקה על הבוקר?
2. בהמשך לשאלה 1, האם זה משנה האם זה ביחד עם מים או שלא?
3. האם אכן יש לזה תועלת כלשהי למטרות דלעיל?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיית מיץ לימון על הבוקר - תגובה
אורטל מגן05/04/2014היי נעם
שתיית לימון בבוקר אכן עשויה להקל ביציאות.
וגם בניקוי.
חשוב לי לציין שיש עוד דברים שכדאי לשלב חוץ מזה (תלוי מה המטרה...)
לגבי המים זה לא ממש משנה אם יחד או לחוד. אבל חשוב לשתות כוס מים בנוסף (מסייע לפעולת המעיים).
אין בעיה עם שתיה זו על הבוקר וקיבה ריקה (להפך זו היעילות) גורם לקיבה ״להתעורר״ כמובן במידה ואין בעיות עיכול ועניינים.
לגבי שמן. אין צורך בכמות גדולה כפית ולפעמים גם פחות. ואפשר גם ללא.
חשוב מאוד. לא לעשות את זה אם זה לא טעים. מגעיל. בחילות
אין צורך ״לסבול״ אם זה לא נעים וטעים :)
רק בריאות
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סנדוויצים בריאיםאוריאל31/03/2014
שלום, רציתי לשאול איזה סנדוויצים בריאים אפשר להכין? בין אם זה לבית הספר לילדים או לעבודה.. אני אוכל ביום כ-8 סנדווצים במטרה לעלות במשקל. רצוי שהסנדוויצים יכילו כמות גבוהה של חלבונים. תודה לעוזרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סנדוויצים בריאים - תגובה
אורטל מגן31/03/2014היי אוריאל
כריכים יכולים להיות מקור לתזונה אבל חשוב לגוון גם אוכל מבושל ומזין יוצר. ולא כמויות גבוהות של לחם.
לגבי הכריכים חשוב להשתמש בלחם מחא ועשיר.
ממרחים כמו טחינה, אגוזים, קטניות...
טונה, ביצה (לסוגיה), אבוקדו...
חשוב להעשיר יחד עם ירקות (בכריך עצמו וגם בנפרד/ליד).
בתאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניין בהמלצה למי כסףג27/03/2014
איזה מי כסף הם היעילים והבטוחים ביותר ?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעוניין בהמלצה למי כסף - תגובה
אורטל מגן27/03/2014היי
לא התנסיתי במוצר
ואיני מכירה חברות...
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קנדידהמיכל25/03/2014
שלום רב,
כותבת מתוך ייאוש !
אני סובלת מקנדידה כבר שנתיים (בעקבות טיפול אנטיביוטי ארוך לאחר ניתוח קיסרי) כולל כל התופעות לוואי, בטן נפוחה, חוסר יכולת לרדת במשקל, גזים, אגזמות בידיים, עייפות כרונית, נדודי שינה, פטריה בנרתיק, ובלשון ועמוק לתוך הגרון (הכל לבן) סליחה על התיאור.
לקח לי זמן להשלים עם המצב ופניתי לטיפול נטורופתי והתחלתי דיאטה קשה מאוד (אשמח לפרט אם יש צורך. אבל בעיקר ללא סוכר וקמח - מכל סוג שהוא, ללא מוצרי חלב). וטיפול תרופתי. עשיתי כל מה שביקשו ממני וכלום לא הצליח. אחרי חודשיים נתנו לי טיפול תרופתי קשה יותר. ואז ירדתי 5 קילו. הגזים פסקו. הפטריות נעלמו (זה כבר היה 3 חודשים מתחילת הטיפול)
אבל הלשון נשארה לבנה. התייאשתי לחלוטין. קשה לי, השבוע גם חזרו הגזים ואפילו עליתי בפתאומיות 2.5 קילו. :(
לא מצליחה כבר להקפיד על התרופות, עושה מאמצי על לשמור על התזונה הנכונה. אבל די, אני עייפה וכועסת, ומיואשת.
שונאת אותך קנדידה ! שונאת שונאת שונאת.
האם יש הצלחה בכלל בניסיון להחלים מהקנדידה או שאני נלחמת בטחנות רוח?
אשמח לכל מילה טובה / עצה / עזרה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנדידה - תגובה
אורטל מגן25/03/2014היי מיכל.
קודם כל אכן נשמע מייאש וקשה.
אבל נראה כי היה שיפור.
אין ספק שהטיפול הינו קשה מאוד. אך כמו שראית גם עוזר.
לצערי צריך יותר מ3 חודשים טיפול כדי ״לנקות״ את הגוף.
מציעה להמשיך לטפל עם אותה נטורופתית שהתחלת (נשמע שעזרה סהכ) ולשלב עם זה טיפול שיחזק אותך ריגשת.
טיפול מגע (רפלקסולוגיה למשל) ו/או פרחי באך.
כדי שתוכלי להמשיך ולהתמיד.
בהצלחה
:)
ורק בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה
מיכל25/03/2014היי אורטל
תודה על תגובתך.
אז את אומרת שיכולה להיות הצלחה?
שיום יבוא ואני אתנקה?
אני באמת כבר גמורה מזה... אני ממש נכנסתי לדכאון עמוק.
מגיעה לימים שחיה רק על 2 פריכיות אורז ביום עם מעט טחינה כי נמאס לי מהדיאטה הקשה הזאת. ולא מוצאת מה לאכול. וכבר הכל מגעיל אותי.
האם בדיקת גסטרו לא יכולה לעזור / להציע לי טיפול נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנדידה - תגובה
אורטל מגן25/03/2014הרפואה הקונבנציונלית לא מכירה בקנדידה.
אם עשית בדיקות במרפאה... ולא מצאו כלום. כנראה שאכן מדובר בקנדידה.
התזונה לקנדי דה אכן קשה מאוד אבל אפשרית.
אין סיבה שתעברי את זה לבד.
שלבי עם זה חיזוק רגישי כמו שהצעתי טיפול מגע ו/או פרחי באך.
זה חשוב מאוד לשם ההתמדה ובעיקר להרגשתך :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמוטיבנבי23/03/2014
רציתי לדעת עם זה בסדר לשלב רמוטיב עם פטריות מרפא כמו ראישי שיטאקה ורסיקולור וקורדיספס סיננסיס....פטריות של חברת מיקוליביה שנקראת myco system רציתי לדעת עם אין אינטרקציה בינהם אני נוטל את הפטריות לתחזוקה של הגוף.ומה את חושבת על רמוטיב העם היית ממליצה עליו או שיש לך אלטרנטיבה עדיפה אחרת אשמח לתשובה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמוטיב - תגובה
אורטל מגן23/03/2014היי נבי
איני מכירה את המוצר לעומקו.
אני פחות מתעסקת עם צמחים.
לגבי שילוב בניהם הכי טוב להתייעץ עם החברה של הפטריות.
כי גם את מוצר זה איני מכירה.
בכל אופן לא מומלץ לצרוך בסמוך.
לשם ספיגה מירבית של כל מוצר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםשואלת19/03/2014
שלום ,
יש לי רזרבה שחלתית נמוכה
FSH - גבוה
יש לציין שאני לוקחת חודשיים DHEA - בנתיים אין שיפור
יש משהו להמליץ להורדת FSH ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים - תגובה
אורטל מגן20/03/2014היי
לגבי לקיחת ההורמונים וזמן תגובתם הכי נכון להתייעץ עם הרופא המטפל.
ישנם צמחי מרפא אשר מאזנים הרמנאלית ואף טיפולי דיקור, רפלקסולוגיה.
חשוב לעשות אבחנה מדוייקת לשם התאמת הטיפול הכי נכון ומדויק עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דבש וסילאן - המשךתמי18/03/2014
שלום רב, שאלתי (לפני מס' ימים) על דבש וסילאן האם יש סוכרים.
ועניתם שאין סוכר בשניהם, אבל לאחרונה קניתי סילאן ורשום עליו בין יתר המרכיבים גם סוכר.
האם הם "בריאים" באותה מידה? מה החיובי / שלילי בכל אחד מהנ"ל?
תודה תמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבש וסילאן - המשך - תגובה
אורטל מגן18/03/2014היי תמי
בסילן ודבש אין סיבה שתיהיה תוספת סוכר!
מאמינה שיש מוצרים אשר מוסיפים סוכר.
מה שאומר שזה אינו עשוי מתמרים בלבד.
לגבי בריא או לא
זו שאלה גדולה שקצת קשה לענות עליה ככה
כמה בילן את צורכת? מה הסיבה שאת משתמשת בסילן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מחזור לאחר הפסקת גלולותליאת18/03/2014
שלום,
לפני 7 חודשים הפסקתי לקחת גלולות אחרי שנתיים רצופות, ומאז לא קיבלתי מחזור. הלכתי לרופאת נשים לפני כמה חודשים והיא אמרה שהמחזור אמור להגיע תוך כמה חודשים, אבל בינתיים אני קצת מתחילה להלחץ.. לא מצאתי עוד מקרים של בנות שהפסיק להן המחזור אחרי הגלולות. התייעצתי עם נטורופתית והיא הציעה לקחת אשווגנדה ושטאוורי. האם זה יעזור? האם יש משהו שעדיף לקחת?
תודה רבה!
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי קבלת מחזור לאחר הפסקת גלולות - תגובה
אורטל מגן18/03/2014היי ליאות.
קודם כל תשתדלי להרגע. לחץ לא מוסיף :)
ליפני נטילת הגלולות מה היה מצב הווסת? היה מגיע סדיר כל חודש?
כדאי לבדוק לגבי שחלות פולציסטיות (מצב הגורם לווסת להגיע פעם בכמה חודשים).
ישנם צמחים שעשויים לאזן הרמנאלית
אבל שוב חשוב לבדוק את המקור לשם התאמת הצמחים הנכונים עבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה
ליאת18/03/2014לפני הגלולות המחזור שלי היה ממש סדיר. לפעמים הוא התחיל יומיים לפני ולפעמים יומיים אחרי, אבל אף פעם לא איחר בחודש.
איך בודקים שחלות פולציסטיות? הייתי אצל הרופאת נשים, והיא בדקה אותי והכל, אבל היא לא אמרה שום דבר בקשר לזה.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה - תגובה
אורטל מגן18/03/2014דרך רופא נשים.
בבדיקת אולטראסאונד וגם בבדיקת דם (רמות FSH)
אבל לא בטוחה.
בכל אופן.
שווה ללכת לדעה נוספת של רופא נשים
ואם מבחינתם הכל ״תקין״ לנסות צמחים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיץ כרובסירפדית17/03/2014
שלום קראתי מאמרים שמוכיחים שמיץ כרוב מרפא כיבים בקיבה
רציתי לדעת מה המינון היומי של מיץ כרוב (שמכינים במסחטה) כדי לטפל בבעיה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיץ כרוב - תגובה
אורטל מגן17/03/2014היי סירפדית
אכן ידוע כי כרוב סחוט (מיץ כרוב) עשוי להקל בכיב קיבה.
חשוב לשתות את המיץ טרי ולא להכין ולשמור במקרר.
ניתן לשתות עד שבועיים כ3-4 בפעמים ביום על קיבה ריקה.
כמו כן ניתן לדלל מעט עם מים ו/או להוסיף סלרי, תפוח לשיפור הטעם.
בכל אופן מציעה להתייעץ עם איש מקצוע כדי לוודא ולהתאים את הטיפול הכי נכון עבורך.
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיזו כמות של מיץ כרוב בכל פעם?
סירפדית17/03/2014כלומר בהנחה שאני שותה 3 פעמים ביום, אז בכמה כל פעם? כוס? חצי כוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיזו כמות של מיץ כרוב בכל פעם? - תגובה
אורטל מגן17/03/2014כוס בכל פעם.
ניתן למהול עם מעט מים אך לא חובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
סירפדית17/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)