פורום נטורופתיה ותזונה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקד בגרון
    אביב
    01/08/2011

אם הרופא אמר לי שהוא רואה שקד אחד בגרוני. וזה כואב לי. כל הזמן אבל במינונים של כאבים קטנים שתמיד נמצאים שם. השאלה למה להישאר איתו? והאם זה מסכן את חיי? כי הרופאים בד"כ לא נותנים אישור לניתוח על שקד אחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקד בגרון

הוספת תגובה

• שקד בגרון - תגובה

07/08/2011

אביב שלום רב,
    השקדים הם חלק חיוני למערכת החיסון שלנו.
    אם אתה סובל באופן קבוע מכאב או נפיחות/ דלקת של אחד השקדים, אומר הדבר כי משהו באורך חייך מעמיד את הגוף במצב דחק (סטרס) ומכריח את מערכת החיסון שלך להפעיל מנגנוני התנגדות.
    אני ממליץ בחום לקבל ייעוץ תזונתי הולם ומקצועי. בנוסף, שימוש בתוספי תזונה או צמחי מרפא לחיטוי המקום
    טבליות אבץ למציצה יכולים להיות טובים להתחלת התהליך.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בשתן
    דניאלה
    01/08/2011

שלום

בת 23
    כבר פעם שנייה שחוזרת לי דלקת בשתן ב3 חודשים האחרונים.
    טיפול אנטיביוטי רגיל (ממקרים בעבר, אני לא סובלת כרונית או משהו כזה אבל אפשר להגיד שלפני 4 שנים קרה אותו סיפור. תוך 3 חודשים זה חזר פעמיים.
    אני שומרת מאד על הגיינה, מקפידה לשתות תרכיז חמוציות %100 טבעי כל בוקר מהול במים, שותה 2.5 ליטר לפחות ביום, מתרוקנת אחרי קיום יחסי מין וגם לפני.משתמשת בתחתוניות ללא בישום. לא אוכלת מתוקים, ממש בקושי.האורולוגים ישר אומרים, טיפול אנביוטי מונע למשך 3 חודשים. אני לא חושבת שאני במצב לזה, אני בכל חיי נמנעת כמה שיותר מלקחית אנטביוטיקה חוץ ממצב הדלקת שלא הייתה ברירה אחרת. מה אני עוד יכולה לעשות שלא עשיתי? ממש נתקפתי פחדים לאחרונה, מפחדת ללכת לשירותים מיואשת =(

לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בשתן

הוספת תגובה

• תשובה לדלקת בשתן

מירב
    01/08/2011

שלום לך, הייתה לי בעיה דומה בעבר וגם אני עשיתי כל טיפול קונבנציונאלי שניתן לי. שתיתי חמוציות בלי סוף ובכללי שמרתי על משטר שתיה קפדני. מה שלא אמרו לי הרופאים שמאוד חשוב לקחת ויטמין C כשיש דלקת בשתן. אחרי שהלכתי לעוד התייעצויות המליצו לי על אסטרולה 1000 מ:"ג. יש שם המון ויטמין C ובכלל הוא מעולה לעוד המון מקרים דלקתיים שקורים בגוף. לוקחים טבליה אחת ביום עם הארוחה ואצלי מאז נשכחו כל דלקות השתן. אני לוקחת על בסיס יומי. לכי לייוועץ עם רופא על כך ובהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בשתן - תגובה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    02/08/2011

יערה שלום רב,
    לדלקות בדרכי השתן יש מס' סיבות:
    בקטריות ממקור וגינלי או מהמעי (בדרך כלל E. coli ), שימוש תכוף באנטיביוטיקה, סטרס, תזונה דלה ואלרגיות למזון, יחסי מין ( - (honeymoon cystitis) קיום יחסי מין תורמים אף הם לחדירת חיידקים לשלפוחית, כיוון שהחיכוך מביא את החיידקים ממש אל תוך השופכה. דלקת כזאת מתפתחת בד"כ 36 - 72 שעות לאחר קיום יחסי המין. לא ברור מדוע חלק מן הנשים לוקות בה פעמים חוזרות, ואילו אחרות עמידות בפניה.
    חבלות, שימוש בדיאפרגמה, מבנה אנטומי בעייתי, הריון (בהריון פי 2), חוסר איזון הורמונלי, אבנים בכליה, מדוכאי מע' חיסונית.
    כדי לעזור לך את צריכה לגשת לאבחון נטורופתי מסודר כדי להבין מה מקור הבעיה ולהתאים לך את הטיפול.
    בברכה,
    מיכל לזרוביץ N.D
    נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצע באף
    אביב
    29/07/2011

יש לי פצע באף שאני לא מצליחה לרפא אותו זה כואב זה שורף
    הרופא אף אוזן גרון אמר לי שזה נראה לי בעיה של ורידים. זה בתוך האף.
    הוא רשם שיש לי תת עור באמת חסר לי עור שם וזה שורף איימים.
    אני מנסה להבין ממה זה נובע? אולי חסר לי משהו בגוף?
    איף אפשר לטפל בזה שזה פשוט יעלם ויתן לי לנשום בשקט.

לקביעת תור
    סגירה
    פצע באף

הוספת תגובה

• פצע באף - תגובה

01/08/2011

אביב שלום רב,
    מצב זה יכול להיות על רקע אלרגי. כמו כן ייתכן מחסור בויטמין C אשר אחראי על רקמות רכות ומשפיע על גמישות העור.
    ממליץ ליטול 1000 מ"ג ויטמין C-
    3 פעמים ביום למשך שבועיים. אח"כ להמשיך עם 1000 מ"ג ליום, פעם ביום.
    אני מאמין כי תראה שיפור במצבך.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם זה על רקע אלרגי - איך אפשר לדעת

אביב
    01/08/2011

מאיזה אלרגיה זאת? יש כ"כ הרבה אלרגנים?
    יש בדיקה שמגלה אלרגנים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לדוקטורים היקרים וצופי הפורום
    חמי רודנר
    28/07/2011

רציתי לדעת מה המקור לאובססיה { מחשבות טורדניות כפייתיות} ?
    אשמח אם תענו לי ככל שיוקדם - בתודה חמי

הוספת תגובה

• יש לציין שבכוונה אני פונה אליכם

חמי רודנר
    28/07/2011

ולא לפסיכיאטרים כי הם לא מדברים בהגיון (:
    ערב טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לדוקטורים היקרים וצופי הפורום - תגובה

01/08/2011

חמי שלום רב,
    אובססיה היא מושג מורכב ביותר ומקורותיו שונים ומגוונים.
    יכולות להיות המון סיבות לכך:
    1. כימי- שינוי ברמות הורמוני "שמחה" (סרוטונין, דופמין...)
    2. התנהגותי- המצאות במצבי סטרס ממושכים.
    3. מחסור באבות מזון חיוניים- ויטמינים, מינרלים, חומצות אמינו וכו'
    4. קצת פחות נחקר אבל גם קיים- על רקע אהבה- התאהבות (-:

לשלושה הראשונים ניתן למצוא מזור בזכות הרפואה הטבעית- נטורופתיה וכן רפואה סינית.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה
    אני
    26/07/2011

שבוע הבא אני מתעתדת לעשות ניתוח פתיחת בטן להסרת מיומה. רציתי לדעת איזו תזונה ו/או אילו ויטמנים יכולים לחזק את המערכת החיסונית בגוף? והאם באמת זה יכול לעזור או לשפר את סיכויי ההחלמה? תודה מראש על התייחסותכם,

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    27/07/2011

ערב טוב,
    תזונה ויטלית היא חשובה בכל זמן ובטח כאשר מדובר על חיזוק הגוף. הרבה ירקות, פירות כ3-4 ליום, דגנים מלאים, דגים מים צפוני, קטניות אגוזים וזרעונים. לא לשכוח לשתות מים.
    זה באופן כללי. תוספי תזונה יש ליטול לאחר אבחון.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבחון קנדידה
    איילת השחר
    24/07/2011

שלום.
    בכל מקום אני רואה שיש לעשות בדיקות שונות לבדיקת קנדידה סיסטמתית.
    החל משתן, דם , צואה, באישוני העיניים, וברוק. ויש גם את בדיקת cadida 5.
    השאלה שלי היא איזו בדיקה הכי אמינה לגילוי של הקנדידה הסיסטמתית...
    אני קצת מבולבלת.
    בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    איבחון קנדידה

הוספת תגובה

• איבחון קנדידה - תגובה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    27/07/2011

שלום רב,
    בעזרת בדיקת צואה או דם ניתן לאבחן קנדידה מערכתית. אולם, לא תמיד ניתן לאבחן תאי קנדידה בדגימת הצואה, מאחר שרוב תאי הקנדידה נצמדים לקירות המעיים ואינם מופרשים בצואה, או שחלק מתאי הקנדידה גוועים בזמן שבדיקת הצואה ממתינה לאנליזה.
    ברפואה הטבעית האבחון נעשה באמצעות תשאול מקיף של המטופל. אמצעי אבחון נוסף שיכול לעזור באבחון של קנדידה הוא באמצעות בדיקה אירידולוגית – זיהוי סימנים מיוחדים המופיעים בקשתית העין כתוצאה מהקנדידה.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זרעי ציה
    זהבה
    23/07/2011

אני לוקחת כדורי קרטיה וקרדולוג (ללב ולחץ דם) האם מותר לצרוך זרעי ציה???

לקביעת תור
    סגירה
    זרעי ציה

הוספת תגובה

• זרעי ציה - תגובה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    27/07/2011

זהבה שלום רב,
    אין בידי מידע על תופעות לואי או קונטרה אינדיקציה.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויטמינים
    רוויטל
    21/07/2011

שלום
    אמא שלי עברה ניתוח קיצור קיבה לפני שבועיים, המליצו לנו לקנות עבורה ערכה בריאטרית של סופהרב, רציתי לדעת לפני שאני קונה את הערכה איזה ויטמינים נחוצים במצבה יותר כדי שאוכל לבדוק אם זה קיים שם

לקביעת תור
    סגירה
    ויטמינים

הוספת תגובה

• ויטמינים - תגובה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    27/07/2011

רויטל שלום רב,
    תוספי תזונה נוטלים לאחר יעוץ ואבחון של נטורופת/ית. קניה עצמאית איננה יעילה.
    בברכה,
    מיכל לזרוביץ
    אחות מוסמכת ונטורופתית M.A

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמוסות
    בת 20
    20/07/2011

רכשתי כמוסות לעור בריא של סבוקלם...רציתי לישאול האם השילוב של המרכיבים לא יגרום רגישות לעור מהשמש כמו באנטיביוטיקות למשל?

לקביעת תור
    סגירה
    כמוסות

הוספת תגובה

• המשך

בת 20
    20/07/2011

והאם המרכיבים פה לא ישפיעו על צמיחת שיער מוגברת כמו שיעור יתר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• prupecia
    DOR
    20/07/2011

אני נוטל פרופציה בשל הקרחה גנטית גנטיקה, מזה 8 שנים

הצמיחה מינורית, ובשל אי רצון להמשיך לקחת כימיקל שמשנה הורמונים כמו הפרופציה

האם יש תחליף לנל בצמחי מרפא? אני נוטל טיפול סינרגי עם מינוקסי+פרופציה

אני אוכל נכון ומקים חים ספורטיבים

לתשובתך אודה

לקביעת תור
    סגירה
    prupecia

הוספת תגובה

• prupecia - תגובה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    27/07/2011

יניב שלום רב,
    אפשר לטפל באופן טבעי אבל יש לגשת לאבחון וטיפול מסודר.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוסף תזונה - לציטין
    ענבל
    18/07/2011

שלום,
    קראתי שלקיחת לציטין יכולה לעזור בבעיית נשירת שיער.
    האם זה נכון? האם יש בדיקת דם לגילוי מחסור בלציטין?

תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    תוסף תזונה - לציטין

הוספת תגובה

• תוסף תזונה - לציטין - תגובה

19/07/2011

ענבל שלום רב,
    לציטין נחשב כשומן חד בלתי רווי (בדומה לשמן זית) ועל כן הוא חיוני ומועיל לגוף. בשל כך ביכולתו לשפר תנועת דם בכלי הדם ולשמור על גמישות כלי הדם ומניעת הצטברויות שומנים/ כולסטרול בכלי הדם.
    למיטב ידיעתי הוא אינו פועל במנגנון ישיר למניעת נשירה, אך הוא משפיע על הרבה מנגנונים תומכים בבריאות העור והשיער.
    בהחלט לא מזיק ואף מועיל באופן כללי.
    לטיפול ישיר בנשירה- יש לבדוק האם מדובר במצב גנטי או תוצר של מחסור בויטמינים ומינרלים. באם האחרון הוא הרלוונטי- ניתן ליטול קומפלקס של ויטמיני B בתוספת אבץ וברזל המועילים באופן ישיר לבריאות השיער.
    בריאות שלמה!
    ד"ר גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה בהחלט

רויטל
    19/07/2011

ובאמת שאלה אחרונה באותו הקשר
    לא כדאי לי למניעה לקחת 600 מ"ג מגנזיום לתקופה ממושכת יותר ואז אולי לרדת למינון נמוך יותר? כי מדברים על המינון הזה כיעיל ועל מינון של 400-500 כלא יעיל כלל?היו מחקרים על כך,אני ככ מיואשת שאני מוכנה לקחת 600 מג כמה זמן שאצטרך..מצד שני שמעתי שמגנזיום עלול לגרות לשלשול,זה משנה אם אקח 600 מג בכמוסה אחת [זה קיים במגנזיום דיאספורל שעולה יקר] או בכמוסות בודדות נניח 4 פעמים ביום מבחינת יכולת הגוף לספוג ולהסתדר עם הכמות?
    מיגרנות זה דבר איום
    שוב תודה והמשך שבוע טוב לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספי מגנזיום וויטמין B6 ו 2
    רויטל
    15/07/2011

שלום
    אני מבקשת לשמוע את המלצתכם לגבי המינון המומלץ למגנזיום וויטמין B2 ו 6,אני סובל תממיגרנות שנים רבות והומלץ לי לקחת אותם במסגרת נסיונות להקל עלי את הכאב.המחקרים אומרים שצריך מינון של 600 מ"ג מגנזיום ו400 של ויטמין B2 כדי שתהיינה תוצאות,זה לא יותר מידי?על הקופסה שקניתי כתוב כמוסה עד שתיים ליום שזו כמות של 133 מ"ג לכמוסה כלומר כ270 מ"ג ליום,לגבי ויטמין B2'המחקרים אומרים שצריך 400 מ"ג ליום ובכמוסה של קומפלקס B יש בכל כמוסה רק 50 מ"ג ויטמין B2
    אני ממש מבולבלת,אני אקח כמה שצריך גם אם זה יעלה לי הרבה..אין טעם שאקח כמוסה או שתיים ליום אם אין לזה השפעה,הרי המטרה היא החלשת המיגרנות
    מאוד אודה לכם על המלצתכם
    תודה

הוספת תגובה

• תוספי מגנזיום וויטמין B6 ו 2 - תגובה

18/07/2011

רויטל שלום רב,
    יש הבדל משמעותי בין הכמות המומלצת של תוסף תזונה במצב של מניעה לבין מצב טיפולי.
    מגנזיום יכול בהחלט לסייע בתנועה וגמישות השרירים ומכאן גם להוריד מתח שרירי הגורם לעתים לכאב ראש. 600 מ"ג זו כמות הגיונית למשך שבועיים ואז להוריד ל- 400 מ"ג לעוד שבועיים. אח"כ להשאר על מינון של 200-250 מ"ג ליום כמניעה.
    רצוי ליטול באותו זמן גם סידן ציטראט בכמות כפולה מזו של המגנזיום על מנת לשמור על מאזן מינרלי.
    ויטמין B2, 6 הם ויטמינים מסיסי מים ולכן אין חשש ליותר מידי או למשקעים של ויטמינים אלו.
    אני ממליץ ליטול קומפלקס ויטמין B אחד ליום ובנוסף B2 בכמות משולשת מזו הרשומה על הקופסה באותו אופן שהמלצתי על המגנזיום.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה ..

רויטל
    18/07/2011

תודה על תגובתך
    אתמול הבנתי שאני אמורה לקחת בכלל מגנזיום אלמנט כלומר את הצורה הבסיסית שלו ולא סתם מגנזיום ,איך אדע כמה אלמנט יש בכל כמוסה רגילה שיש לי בקופסה של מגנזיום?הבנתי מרוקחת שיש תכשירים שלא נמכרים על המדף והם כמובן יקרים יותר כמו
    Magnesium Diasporalוזה מה שאני אמורה לקחת בעצם,אתה יודע את ההבדלים?אני קניתי מגנזיום מקרי שראיתי על המדף.
    כמובן שאני מדברת על מניעה,כשיש לי התקף שום מגנזיום לא יעזור אלא רק כדור למיגרנה,גם לא כדור רגיל לכאב לא עוזר.
    כשכתבת לקחת סידן בכמות כפולה זה אומר 1200 מג על 600 מג כמות של מגנזיום,זה לא המון??
    לגבי ה B2,ממחקרים שקראתי הבנתי שצריך למניעה לקחת כמות של לפחות 300 מג אפילו 400 מג ליום ואתה כתבת לי לקחת כמות משולשת מזו שכתובה על הקופסה של הקומפלקס שם כתוב 50 מ"ג ז"א 150 מ"ג ומשם לרדת בעצם כמו שיעצת לי לעשות עם מנון המגנזיום,הבנתי נכון?
    הרבה תודה וסליחה על ההטרדה
    רויטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה .. - תגובה

19/07/2011

שאלותיך נכונות.
    לגבי המינון סידן- התשובה היא כן.
    לגבי המגנזיום- תוסף מגנזיום ציטראט יהיה בסדר.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת ההבהרה שלי לגבי B2

רויטל
    19/07/2011

לא ענית לי רק לגבי המינון של ה B2
    אם ההמלצות הן למניעה 300-400 מג ליום זה לא מסתדר לי עם מה שאמרת,אמרת לי להתחיל עם כמות משולשת מזו שיש בקומפלקס B שהיא 50 מג בסהכ זה אומר 150מג ומשם לרדת בכמות ל100 ואחכ ל50 [כמו עם המגנזיום בעיקרון] אבל אז אני חוזרת למינון מינימלי כמו שיש בכמוסה בקומפלקס וזה לא הגיוני מבחינת מניעה.אשמח רק אם תבהיר לי מה דעתך בענין הזה.
    אני מבטיחה שלא תשמע ממני יותר!!
    הרבה תודה
    אתם עושים עבודת קודש לאנשים שבאמת אבל באמת סובלים
    אני יודעת שיש כל מיני אנשים משועממים שדוחפים את האף בכל מיני פורומים רפואיים כאן ואחרים מביעים את דעתם ורק מפריעים או מבקשים עזרה כשהם לא באמת זקוקים לה רק בשביל תשומת לב או כדי להציק..אני באמת לא כזו
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה דעתכם
    ליאור
    15/07/2011

שלום רב,

אני בת 34
    לאט לאט הוספתי עוד ועוד תוספי מזון
    וויטמינים
    ותפאוןם שמתי לב שאולי כדאי להתייעץ איתכם ולראות אם זה בסדר מבחינת הגוף ושאין נזק במה שאני לוקחת

הסיבה שהתחלתי לקחת היא נשירת שיער
    הרופא עור שלח אותי לזריקות של בי12, 12 זריקות
    בנוסף אמר לקחת בי6

בנוסף, אני לקוחת אבץ בלילה

ברזל, בטיפות של שמנים בשיטת הרמבם - צמחי ארץ ישראל, 3 טיפות ביום בערב אחרי האוכל

בנוסף, הוליסטיקפ שזה תוסף מזון של טבעוני לנשירת שיער
    4 כדורים ביום, 2 בבוקר ו2 בצהריים

ובנוסף גם את התא החמצני של טבעוני - שזה למעשה מולטי וויטמין בצורת תוספת מזון - 2 כפות במיץ ביום

אשמח לדעת האם אתם חושבים שזה יותר מדי לגוף? או שעלי לעשות שינוי?
    העיקר לדעת שאין נזק בכל החומרים ביחד והשגוף יודע להתמודד עם הכל ללא עומס

תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה דעתכם

הוספת תגובה

• בבקשה דעתכם - תגובה

18/07/2011

ליאור שלום רב,
    על פניו נראה כי מה שאת נוטלת הוא בסדר.
    יחד עם זאת, תמיד מומלץ להיוועץ עם נטורופת האופן מקצועי, על מנת להבטיח התאמה נכונה ומדויקת של תוספי תזונה.
    לא כל מה שמתאים לאחד, בהכרח מתאים לאחר.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרישת דם
    סימה רותם
    14/07/2011

מה צריך לאכול/לעשות כדי לדלל את הדם בגוף -זה לגבי אדם בגיל 60

לקביעת תור
    סגירה
    קרישת דם

הוספת תגובה

• קרישת דם - תגובה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    14/07/2011

סימה שלום רב,
    ידוע כי מזון מדלל דם הוא: מיצי פירות וירקות כגון -מיץ בצל, שום, פרסה.
    לעומת זאת מזונות היוצרים דם סמיך אלו מזונות המכילים שמנים רוויים, שמנים מחוממים, מזונות מעובדים, שומנים רב בלתי רוויים היוצרים מימניזציה, מוצרי חלב וביצים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבץ
    חסויה
    14/07/2011

היי, אני בת 18 מחלימה מאנורקסיה ורציתי לשאול האם לקחת תוסף של אבץ
    יכול להועיל לי ?
    לאחרונה יש לי נשירת שיער חזקה מאוד ויש לי פצעים חולפים בעור (בעיקר בפנים) וזה מאוד מציק לי , לפי הבנתי אבץ יכול לסייע בדברים כאלו, האם זה נכון?
    לאילו עוד דברים הוא יכול לסייע, והאם הוא מומלץ לדעתך?

בתודה מראש :)

לקביעת תור
    סגירה
    אבץ

הוספת תגובה

• אבץ - תגובה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    14/07/2011

דנה שלום רב,
    במקרה כמו שלך לא הייתי נתפסת לתוסף תזונה והייתי חושבת כי זה יפתור את הבעיה. את מציגה בעיה מורכבת לכן נראה לי כי כדאי שתגיעי לאבחון ע"מ שיותאם לך טיפול אישי ומדוייק.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה