מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחקרים?אייל01/02/2012
יש מחקרים שעשו בנושא וטוענים כי יש יתרון ללידות מחוץ לבית החולים או להיפך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר גם לראות קישורים
אפרת מינסקי13/02/2012למחקרים באתר אמה״י - האתר של מילדות הבית בישראל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה עם גז צחוקנתיב24/01/2012
שמעתן משהו על זה? איך זה עובד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישנם בתי חולים שהאפשרות הזו קיימת
אורנה דן24/01/2012זו מסיכה ששמים על האף והפה בזמן הצירים, ושואפים את גז הצחוק, זהו גז שמטשטש מעט.
לא בכל בי"ח היא קיימת, לא תמיד ששים להציע את המסיכה.
היא לא עובדת כמו אפידורל, יש נשים שזה עזר להן להיות רפויות יותר, אך בכל זאת מרגישים את הצירים. יש כאלה שזה רק נתן תחושת סחרחורת או בחילה ותו לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורס הכנהBABY16/01/2012
אני לא בטוחה שזהו הפורום בפורם הכנה לליגה לט ענו לי.
אני בשבוע 17 .אני הייתי רוצה לברר על הכנה ללידה פרטית באיזור המרכז.
בעלי דובר אנגלית,
ככל הנראה בעזרת האל אלד בבית חולים הקרוב לראשון.
אשמח לקבל המלצות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורס הכנה - תגובה
אורנה דן24/01/2012נסי את מיכל בונשטיין מרמת השרון. היא מצויינת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה במיםבתיה10/01/2012
באם אין לי אמבטיה או ג'קוזי או מיכל מים גדול אחר להכיל אותי.
האם יש מיילדות שמספקות איזשהי בריכה להרכבה בבית?
איך זה הולך? אני כן רוצה לעשות את זה בבית שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לשכור בריכות ללידת מים בבית
אורנה דן10/01/2012או לקנות. או לשאול מכאלה שקנו ואין להם מה לעשות איתה עכשיו. אפשר לברר בפורום לידה ביתית בתפוז, אם יש מישהי שמחזיקה בריכה כזו בבית וזה מיותר לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה בנוכחות ילדיםקרן28/12/2011
מישהי יודעת להגיד מהו האימפקט על ילד בן5 אם יהיה בחדר בו אימו יולדת?
חיובי?
שלילי?
אשמח לתשובות מאנשי מקצוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לידה בנוכחות ילדים - תגובה
אורנה דן02/01/2012לא קראתי מחקרים על הנושא, ואישית אין לי נסיון של לידה בנוכחות ילדים.
מסיפורי לידה שקראתי, ברוב המקרים זה לא יותר מידי עיניין את הילד, הוא הגיח לחדר בו התרחשה הלידה, וחזר לחדרו מרצונו.
לא יודעת מעבר לזה מה ההשפעה עליו.
אני מניחה שיש גם הבדל בין בתים שבהם הילד רגיל לראות את אמו בעירום וכאלה שלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוכחות של בעל חיים במהלך לידה בביתמוריה20/12/2011
שלום
רציתי לשאול אם יש בעיה עקרונית בנוכחות של שני כלביי האהובים במהלך הלידה המתוכננת בבית שתהיה בניהולו של רופא כמובן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום בעיה. שיהיה בשעה טובה
אורנה דן20/12/2011ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידת מיםלינוי13/12/2011
שלום לכולם
אני בשלבי הריון מוקדמים ומתעניינת בלידת מים.
היכן נחשב הכי טוב לבצע לידה מסוג זה?
באילו מוסדות?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לינוי
אפרת מינסקי13/12/2011לידת מים אפשרית רק בבית או במרכזי לידה חוץ בית חולים (כלומר אצל מילדות בית..)
בבתי החולים השונים מאפשרים שהיה במקלחת או באמבט בחדרי לידה טבעיים אך את שלב יציאת התינוק לא מאפשרים במים באופן עקרוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנטונתקרן06/12/2011
שלום לכן,
שאלה קטנה, אם בסקירת מערכות המוקדמת נאמר לי שיש לי בן, יתכן ובסקירות מאוחרות יותר אקבל תשובה אחרת?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי נמוך שכך יהיה
אורנה דן06/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיפוש דולה דתיה במחיר סימלישירה27/11/2011
שלום
אני מחפשת דולה דתיה שמוכנה ללוות בהתנדבות/ בסכום סימלי
אני לקראת לידה ראשונה, תל"מ 20.1.11
גרה בר"ג וכנראה אלד בבלינסון
אשמח ליצירת קשר או להמלצות..
תודה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר ליצור קשר
שירה27/11/2011במייל- [email protected]
או בטל- 0527333963* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה יקרה
אפרת מינסקי27/11/2011פירסמתי את ההודעה שלך בפורום סגור של דולות. מקווה שיצרו איתך קשר ושיהיה שידוך מוצלח :)
בהצלחה ולידה טובה, אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יכולה לבדוק אצל תלמידותיי,
אורנה דן28/11/2011תוכלי ליצור איתי קשר גם דרך המייל לעדכן האם הסתדרת או להמשיך לחפש לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דליות באיזור הפות ופי הטבעתויקה22/11/2011
שלום,
אני בהריון שבוע 36 ו 4 ימים. מזה כ 3 שבועות אני סובלת מנפיחות באיזור הפות ופי הטבעת (ככל הניראה ורידים נפוחים).
השאלה שלי בנושא מהלך הלידה: האם דליות באיזור החיץ יכולים להפריע במהלך הלידה התקינה? ומה קורה אם יש צורך בחתך או יש קרע עצמוני? האם אין במצבים האלה סכנה לדימום מוגבר? ומה מומלץ לעשות במצבים שכאלה?
אני מאוד פוחדת מהלידה ובמיוחד מהדליות ותוצאות לוואי שיכולות להיות בלידה.
שאלה נוספת - לגבי עיסוי פרינאום - האם מותר לבצע את העיסוי במצב של דליות באיזורים הנ"ל? והאם זה באמת יכול לעזור ולו מעט למנוע חתכים וקרעים בלידה?
יש לציין שזהו ההריון הראשון שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ויקה
אפרת מינסקי22/11/2011אני מציעה שתתיעצי עם הרופא המטפל שלך. הוא יוכל לבדוק אותך ולתת חוות דעת מקצועית לגבי המצב וההשלכות בלידה. זה יהיה נכון יותר עבורך מאשר ייעוץ אינטרנטי...
בהצלחה, אפרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך אישור ללידה בביתהודיה10/11/2011
האם כל אשה בהריון יכולה להחליט על לידה בבית או שצריך אישור מאיזה גוף ממשלתי או מבית חולים? צריך לדווח למישהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הודיה
אפרת מינסקי10/11/2011אין צורך באישור מאף אחד. חוקי ומותר לכל אחת ללדת בבית אם היא בוחרת בכך.
למילדות הבית המורשות יש קריטריונים ברורים לגבי מי מתאימה ללידת בית ומי לא - מבחינה רפואית. אחרי הלידה עליך לרשום את התינוק במשרד הפנים והם כבר מדווחים לביטוח לאומי מילדות הבית מורשות לתת אחרי הלידה אישור למשרד הפנים על מנת לרשום את התינוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הלכתיתתמר01/11/2011
אנחנו זוג דתי בעלי רוצה לשהות לצידי בזמן הלידה , לא מעניין אותי עם זה מקובל בחברה שלנו , שואלת יותר מההיבט ההלכתי שהרי מרגע ירידת מים אנחנו אסורים במגע וכו .
האם יש גברים דתיים שהם דולות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הבנתי את הסוף של השאלה שלך
אורנה דן02/11/2011האם יש גברים דתיים שהם דולות? היה דולה גבר אחד, לדעתי הוא כבר לא עובד במקצוע. והוא לא היה דתי. (גם לא הבנתי איך קיומו של אחד כזה היה משרת את מטרתך?)
בקשר להתחלה של שאלתך, הרב מרדכי אליהו, בספרו "דרכי טהרה" מציין שירידת מים אינה אוסרת אתכם, ולמיטב ידיעתי אין אף רב שפוסק שירידת מים אוסרת.
היות ואני דולה דתיה, ליוויתי מאות זוגות דתיים, כל זוג נהג אחרת, לפי הבנתו, או לפי מה שהרב פסק להם וכו'.
ממתי אתם נאסרים? יש מגוון של פסיקות הלכתיות. לפי חלק מהדעות מפתיחה מלאה, ולפי חלק מהדעות מפתיחה 4, או שש, או מרגע שהאישה כבר לא מסוגלת ללכת, או מרגע יציאת הראש.
בכל מקרה, יולדת מוגדרת הלכתית כ"חולה שיש בו סכנה" ומחללים עליה את השבת, ועושים בשבילה כל מה שהיא צריכה, פיזית ונפשית.
אם אתם מעוניינים לעשות אצלי קורס הכנה ללידה, נוכל לגעת בנושא הזה, ובעלך ילמד כיצד לתמוך בך לאורך כל הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפידורל הליכה?רות26/10/2011
שלום לכולן
שמעתי על מה שנקרא "אפידורל הליכה" - מינון נמוך יחסית של אפידורל המאפשר המשך תנועה + לא מחייב לידה בשכיבה אלא כן מאפשר לידה בכריעה על כל גווניה
האם אכן כך הדבר? האם אפשר לקבל קצת יותר מידע ודוגמאות על העיניין?
האם כל לקיחה של אפידורל מחייבת הכנסת קטטר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפידורל מהלך - מה קורה בשטח
אורנה דן26/10/2011בפועל, לא ניתן לרדת מהמיטה גם אם מקבלים אפידורל מהלך. קשה לצפות איך ישפיע חומר ההרדמה על כל אחת ואחת, בדרך כלל זה לא משתק את הרגליים, ומאפשר עמידת שש על המיטה, כשהיולדת נשענת על הכדור, או על משענת המיטה (תוכלי לשלוח לי מייל, ואשלח לך במייל חוזר תמונות שממחישות את התנוחה)
לא כל לקיחת אפידורל מחייבת קטטר, תלוי תוך כמה זמן ממתן האפידורל תסתיים הלידה, ותלוי במדיניות של בית החולים. בירושלים לא מכניסים קטטר כשיגרה, אלא רק לאחר שהשלפוחית מתמלאת שואבים באופן חד פעמי. לרוב לא ניתן לתת שתן בצורה טבעית כשהאזור רדום, אבל נותנים את האפשרות לנסות.
יש בתי חולים (במרכז) שמיד אחרי האפידורל מכניסים קטטר קבוע, שנשאר שם לאורך כל הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לידה טבעית בבית חולים במרכז הארץטלי21/10/2011
אהלן,
זהו הריון ראשון שלי, שבוע 24 וחצי וככל שאני קוראת ומעמיקה בנושא אני יותר ויותר בעד לידה טבעית ואכן מקווה שאצליח לעמוד בכאבים ושהתנאים יאפשרו לידה כזו.
מאוד חשובה לי השליטה על תהליך הלידה, ביחוד לאור רוב סיפורי הלידה ששמעתי, שברובם היתה התערבות רפואית (שנשמעת לי מיותרת ולא מכבדת את רצון היולדת).
ההתלבטות היא הכין ללדת? בינתיים יצא לי לבקר חברים שילדו במחלקת יולדות בתל השומר ולהיות בסיור קצר מאוד בחדר לידה של מעייני הישועה ולא התחברתי בכלל.
שמעתי שמעיני הישועה עם אורינטציה טבעית, אך חוץ מהשקט (שדי הכניס אותי להלם אני חייבת להודות, זה היה קיצוני מידי וכאילו מרגיש לא נעים להרעיש אם אצטרך במהלך הלידה) לא התרשמתי בכלל מדברי המיילדת.
הכל מאוד פרוצדורלי התערבותי (מוניטור, אינפוזיה איך שמגיעים, פיטוצין לכיווץ הרחם אחרי לידה, בעקרון חותכים חבל לידה ישר אם לא מתעקשת על זה, לא מקובל ביות מלא) ולא נראה שיש שם בכלל אופציה מעשית לביות מלא מרוב עומס לדבריה. גם כששאלתי איך כזה שקט פה אם עמוס התשובה היתה שכולן עם אפידורל ולא כואב להן... היה לי קצת מוזר לשמוע.
בנוסף גם אני וגם בעלי לא הרגשנו נוח עם כך שזה בית חולים חרדי, הרגשנו מאוד לא בנוח ושונים בנוף ושמתסכלים עלינו מוזר ולא ממש מתייחסים לבעל בסיור.
על איכילוב ואסף הרופא אני מוותרת כי אסור להכניס דולה, וזה מאוד חשוב לי שתהיה איתי מישהי שתעודד אותי ללדת טבעי ותתמוך בי.
לגבי לניאדו, חשבתי לסייר שם אבל אחרי החוויה הלא כל כך טובה במעיני הישועה נראה לי שאבדוק קודם את בלינסון ומאיר.
רציתי לשאול איפה עדיף לי ללדת לידה טבעית בבית חולים, עם דולה פרטית, במרכז?
שמעתי שבבלינסון החדר לידה הטבעי לרוב לא מרשים להיכנס אליו, האם זה נכון ומה אשפר לעשות כדי כן להיכנס לשם? האם אפשר להתעקש/להתקשר מראש?
מה הפרוצדורה ללדת בחדר טבעי במאיר והאם זה עולה כסף?
האם באמת עדיף להגיע כמה שיותר מאוחר לבית חולים ולעבור את רוב הצירים בבית? או שזה מסוכן ועדיף להגיע איך שיש צירים כל 5 דקות?
ושאלה אחרונה, בקרוב יש לי פגישת היכרות עם דולה, שהיא דתיה. מה קורה אם אני יולדת בשבת? מותר לה בכלל לנסוע אלי או לבית חולים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור מה שכתבת, לדעתי אין לך מה לנסו
אורנה דן25/10/2011את בלינסון, לא נראה לי שתתאהבי בו, אולי אולי את ביה"ח מאיר.
לניאדו מאוד מאוד תומך בלידה טבעית, אולי האוירה החרדית פחות מורגשת ממעייני? לא יודעת.
איפה את גרה? מה לגבי הדסה עין כרם? בי"ח מצויין ומאוד מכבד את היולדת, אוירה שקטה ונעימה שקצת חסרה לי בבתי החולים הגדולים והמתועשים במרכז.
לשאלותיך.
אני דולה דתיה, ואני נוסעת בשבת ובכל עת, גם ביום כיפור. כדאי לך לבדוק זאת איתה כדי לא להיות מופתעת. אני מניחה שגם היא נוסעת בשבת ללידות.
החדר הטבעי בבלינסון הוא אכן "לראותם בלבד" רוב הזמן. באחת הלידות שליוויתי שם, ביליתי עם היולדת מספר שעות של צירים בחדר הטבעי וכשהלידה התקדמה עברנו לחדר רגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידה טבעית בבית חולי םבמרכז
רוית26/10/2011קודם כל תודה אורנה על תשובתך.
היינו אתמול בלניאדו והתרשמתי מאוד לטובה, החסרונות בעיני הם שאין מקלחת בתוך חדר הלידה, רק במיון, שאומנם לדברי המיילדת ניתן להתשמש בהן חופשי והם לרוב פנויים כי לדבריה הרוב לוקחות אפידורל.
החדר לידה טבעי בהחלט נראה טוב, אולי זה באמת הפתרון בשבילי, למרות שזה מוזר לי לשלם 1050 ש"ח בעיקר על אמבטיה, כי זה ההבדל המרכזי ובכך זאת יש בי חשש שאולי לא אצליח לעמוד בכאבים וארצה אפידורל ואז אולי זה ילחיץ אותי שכבר נכנסו לחדר לידה טבעית ושילמנו עליו וזה יראה לי ככישלון שלי.
חסרון נוסף זה המרחק, 50 דקות מגבעתיים לקח לנו ובשעות של ממש פקקים לא יודעת אם זה בכלל ריאלי. כמו כן בשבת גם אשקול אם ללדת שם כי בטח ארגיש פחות נוח להיכנס לשכונה חרדית עם רכב ושלא אוכל להשתמש במוזיקה.
נבדוק גם את בלינסון שבוע הבא ואלי גם את מאיר.
היום נפגשת עם הדולה, מקוה שיהיה קליק מוצלח.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רוית26/10/2011אורנה - מאיזו סיבה העבירו אתכן מחדר הלידה הטבעית בבלינסון לחדר רגיל כשהלידה התקדמה?
האם מותר להם להכריח אותך לעבור אם את עדיין יולדת טבעי?
מה דעתך על מאיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיבה היא מיקומו של החדר הטבעי
אורנה דן26/10/2011שנמצא במסדרון אחר, די מרוחק משאר חדרי הלידה, מה שמקנה לו את השקט המופלא שלו.
אבל מכיוון שכל מיילדת אחראית על מספר יולדות, הן צריכות את הקירבה לשאר החדרים (זו גם הסיבה שלא סוגרים את הדלת בחדר הלידה) למקרה שצריך עזרה וכו'.
ליוויתי הרבה לידות בתל השומר, בילינסון ומעייני הישועה, אך במאיר ליוויתי שתי לידות בלבד, ס"ה היה מעולה, אבל אני לא יודעת כמה זה משקף. הלידות שליוויתי לא היו בחדר הטבעי, כי שתיהן היו לידות VBAC (לידה אחרי קיסרי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי בתי חולים בדרום הארץ?
נטלי28/05/2012אזור באר שבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת לידה טבעית - הכנת הפרינאוםאדוה18/10/2011
שלום,
אני בשבוע 34 ואני מעונינת להתחיל בשימון אזור הפרינאום כהכנה ללידה טבעית.
הרופא שלי המליץ על שמן נבט חיטה אבל קראתי באתרים שונים שהוא לא הכי מומלץ ולא רק בגלל הריח אלא בגלל הסברה שהוא יוצר גירוי וכדומה.
האם עדיף להשתמש בנבט חיטה או להחליף לשמן שקדים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף להחליף לשמן שקדים
אורנה דן25/10/2011שמן נבט החיטה עלול לעודד צמיחת פטריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)