מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודת חן אדומהמירה24/02/2014
בת 55. לפני 5 שנים מלנומה אינסיטו ברגל.
לאחרונה הופיעה נקודת חן חדשה לגמרי בזרוע.
הנקודה אדומה ועגולה כמעט. בצד אחד העיגול חתוך
ישר. באמצע העיגול נקודה כהה
האם זה נשמע חשוד? יתכן שזה המנגיומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן אדומה - תגובה
ד``ר לי-און גלעד03/03/2014אין שום אפשרות לענות תשובה לעניין על סמך התיאור הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת נקודה חשודהמגי24/02/2014
שלום ד"ר, בעלי בן 38 ויש לו ה מ ו ן נק' חן. בבדיקה שגרתית אצל רופא עור אותרו ארבע נק' חשודות. חשוב לי מאוד לפנות לרופא המתאים לצורך הסרתן ובדיקתן. לאיזה רופא פונים? עור? פלסטיקאי? איזשהו אונקולוג? מה המומחיות הנדרשת? ואגב, אם יש לך המלצה לרופא רלוונטי באזור המרכז זה כמובן יעזור. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת נקודה חשודה - תגובה
ד``ר לי-און גלעד03/03/2014ניתן לפנות לכיר' פלסטי או לרופא עור שעוסק בדרמטוכירורגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן על הרשתית של העיןמיה24/02/2014
יש לי צלקת (נקודת חן ) ברשתית העין.
מה המשמעות הרפואית של איבחון זה?
וכיצד מטפלים בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן על הרשתית של העין - תגובה
ד``ר לי-און גלעד03/03/2014טעית בפורום - את צריכה פורום עיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
ד``ר לי-און גלעד03/03/2014לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_רפואת_עיניים_מחלות_עיניים_בעיות_ראיה' id=link]רפואת עיניים, מחלות עיניים, בעיות ראיה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלנומה רמה IIIמודאג18/02/2014
שלום,
אני חולה במלנומה שהוכרה כרמה III. עברתי ניתוח וטיפול BRAFF שהסתיים לפני חודשיים. האם אני עדיין מוגדר כחולה סרטן? מהם אחוזי הנכות שניתנים בדרך כלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלנומה רמה III - תגובה
ד``ר לי-און גלעד19/02/2014לצערי מחלה כמו שלך היא מחלה כרונית. זה שכרגע מצבך מוגדר NED (No evidence of Disease) לא אומר שהחלמת ורק מעקב ארוך טווח יוכל לענות על שאלה זו. מכך שקיבלת טיפול ב- BREFF אני מבין שהמחלה הייתה יחסית אגרסיבית ומתקדמת.
בכל אופן - מבחינת ביטוחי חיים, מחלות קשות וכיוב' - זו בהחלט מוגדרת מחלה קשה.
מבחינת נכות - המשמעות של מחלה כשלך היא נכות בשיעור גבוה המלווה בהקלות במס הכנסה ואולי אפילו קיצבה. ממליץ שתפנה לוע"ר עם המלצה מסודרת מרופא מומחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן חדשההדר07/02/2014
הי, אני בת 27 והיום שמתי לב לשתי נקודות חדשות (אני חושבת) בכף רגלי.
מצרפת תמונות.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונה
הדר07/02/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנקודה ה2
הדר07/02/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי
הדר07/02/2014האם זה נורמלי שצצות להן נקודות חן חדשות בגילי?
האם הנקודות הללו מרמזות על משהו מסוכן?
יש לציין כי אני בהירת עור. והיפוכנדרית..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי - תגובה
ד``ר לי-און גלעד12/02/2014לגבי ההיפוכונדריות - זה היה ברור עוד לפני שאמרת.
מותר לנק' חדשות לצוץ ובמימדים שלהן אין להן משמעות רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול מניעתימלכה07/02/2014
שלום רב,
אני אחרי ניתוח נוסף דיסקציה (התבקשתי כי בלוטה אחד יצאה נגועה) הוציאו עוד 14 בלוטות ושם תשובה הייתה שאין בלוטות נגועות.....
שאלה שלי : ממליצים עוד טיפול משלים והציעו :
1. אינטרפרון - הבנתי שתופעות ליואי מאוד קשה ותועלת לא כל כך גבוה
2. מחקר BRAF - אם אני מתאימה למחקר לפי הבדירות
3. חיסון מניעתי למלונמה בהדסה
נא להמלצתך מבין הטיפולים הנ"ל...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מניעתי - תגובה
ד``ר לי-און גלעד12/02/2014אני לא מומחה למלנומה ולכן קשה לי לתת המלצה.
יש לי מספר חולים שאחרי חיסון למרות מלנומה גרורתית חיים למעלה מ- 10 שנים אחרי גילוי המחלה ואף גרורות.
BRAF בד"כ נותן תוצאות לטווח מוגבל של שנים (1-2)
אין לי ניסיון אישי עם אינטרפרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מניעתי
מלכה15/02/2014תודה על התשובה,
האם יכול להפנות אותי למומחה בעניין טיפול מניעתי. .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מניעתי - תגובה
ד``ר לי-און גלעד17/02/2014פני לפרופ' מיכל לוטם ממחלקה אונקולוגית בהדסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלנומה גרורתיתShushon02/02/2014
שלום,
לאח שלי בן 41 איבחנו מלנומה עם גרורות בכבד, בכליות, ביד, בגרון ובבלוטות הלימפה. אין גרורות במוח או בריאות.
הוא מקבל טיפול ביולוגי 4 כדורים פעמיים ביום.
נאמר לו שהטיפול נועד לעצור את התקדמות המחלה ולצמצם את הגידול, אבל הוא לא יוביל להחלמה.
יש לי שאלה קשה ומפחידה: מה תוחלת החיים במצב זה? האם אפשר לדבר על שנים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלנומה גרורתית - תגובה
ד``ר לי-און גלעד12/02/2014לצערי במצב שאת מתארת הפרוגנוזה עגומה גם אם יגיב לטיפול הביולוגי - בד"כ בטווח של עד שנתיים למרות שיש יוצאי דופן ששורדים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלהאני01/02/2014
סליחה על ההצפה אבל אובדת עצות.
לגבי הוצאה של הנגע שנצרב בחנקן:
1)אם זה אכן סבוראיק קרטוזיס, בהיסטולוגיה שבועיים אחרי הצריבה ניתן יהיה לזהות את זה, או שזה יהיה מזוהה כנגע פרסיסטנטי/פסאודומלנומה?
2) אם זה יזוהה כפסאודומלנומה האם זה יצריך הרחבת שוליים או בדיקות נוספות?
3)האם סבוראיק קרטוזיס יכול להיות קיים שנים בצורה חלקה ושטוחה ולהראות כמו נקודת חן ופתאום להפוך קשקשי?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה - תגובה
ד``ר לי-און גלעד12/02/2014לאחר הצריבה אין טעם לבצע פעולה כירורגית לפני שעברו מספר שבועות. התוצאות שיתקבלו לא יהיו אמינות ואין בכך טעם. קרטוזה סבוראית בהחלט יכולה להפוך קשקשית אחרי שנים. על סמך התמונות שלך הנגע לא נראה חשוד במיוחד. התעזרי בסבלנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצהאני30/01/2014
בהמשך לשאלה קודמת- נגע קשקשי שלדעתי התפתח מנקודת חן ואובחן ע"י מתמחה כסבוראיק קרטוזיס ונצרב בחנקן.
בהתיעצות חוזרת עם מומחה הוחלט להוציא אותו ליתר בטחון.
השאלה שלי האם הצריבה והדלקת המקומית שהיא יצרה עלולים חלילה לגרום לפיזור תאים במידה וחלילה זה אכן ממאיר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה חשובה יותר
אני30/01/2014ההוצאה תתבצע שבועיים מהצריבה בחנקן והבנתי שהאזור עדיין דלקתי. במקרה שזה חלילה ממאיר, האם זה עלול לשבש את תוצאות הפתולוגיה כך שאי אפשר יהיה לקבוע עומק של הגידול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה חשובה יותר - תגובה
ד``ר לי-און גלעד12/02/2014רצוי לחכות עם כריתה אחרי צריבה לפחות 3-4 שב' כדי שהמקום ירגע ויחלים ורק אז לבצע. אחרת התגובה הדלקתית שבעקבות הצריבה עלולה לשבש המראה ולהשפיע על התוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת נק' חן שפירה - shave או כריתהרועי30/01/2014
שלום,
אני מתלבט לגבי הדרך המתאימה להסיר נק' שפירה על עור הפנים שהיא בולטת ומציקה בגילוח? במאוחדת הפלסטיקאי מעדיף כריתה גם מבחינה אסטטית כי בשייב הוא טוען יכול להישאר פיגמנט לבן או שהיא תצמח שוב??? רופא העור ממליץ על שייב מבחינה אסטטית למרות שישאר השורש מתחת לעור. זה לא מפריע לטענתו. שוב, הנקודה זוהתה כשפירה ע"י שניהם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת נק' חן שפירה - shave או כריתה - תגובה
ד``ר לי-און גלעד12/02/2014ההחלטה צריכה להיות ע"פ המיקום. בעיקרון עדיף הסרה שלמה של נק' חן וזה בכריתה ולא בגילוח אבל באזורים בהם צלקת עלולה להיות בעייתית - ואם השומה מתאימה (כיפתית בולטת עם בסיס צר) אפשר להסיר בגילוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלנומהחגית28/01/2014
אמא שלי עברה ניתוח להוצאת מלנומה שלב אחד מתקדם היה 16 ממ קלרק 4 הוציאו 4בלוטות לימפה והפטולוגיה תקינה.מה השלב הבא ומה סיכויי הישרדות וחזרה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלנומה - תגובה
ד``ר לי-און גלעד29/01/2014אני מניח שזה היה 1.6 מ"מ. זה עומק מכובד - הפרוגנוזה בגדול סביב 70% שרידה ל- 5 שנים. הנתונים הנוספים תומכים גם כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותאני27/01/2014
שלום, יש לי כמה שאלות לגבי הסרת נקודת חן חשודה היות ואיבדה חלק מצבעה:
1) האם אמלנוטיק מלנומה יכולה להתפתח מאזור בנקודת חן קיימת שמאבד את היכולת ליצר פגמנט או שזה תמיד נגע חדש?
2) אם חלילה זה אכן מלנומה ומפספסים שוליים בגלל חוסר הגוון, האם החיתוך בתוך המלנומה עלול לגרום פיזור תאים בדם?
3) אם אכן המלנומה לא הוצאה בשלמותה וצריך להרחיב שוליים, האם זה מצריך טיפול או מעקב כלשהו שלא היה ניתן במקרה שהנגע מוצא בשלמות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות - תגובה
ד``ר לי-און גלעד29/01/2014בד"כ מלנומה אמלנוטית היא כזו מלכתחילה. אבדן פיגמנט במלנומה נובע לעיתים מתגובה חיסונית או נמק של חלק מהגידול. מעולם לא הוכח כי כריתה לא שלמה והרחבה אח"כ מהווים מגבירי סיכון לגרורות ומדובר באמונה עממית חסרת בסיס מדעי...!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פס שחור בציפורן - האם סרטן העור?ד``ר ניר נתנזון27/01/2014
היי, לבת דודה שלי יש על 3 ציפורניים פסים שחורים לאורך הציפורן. לפי מה שכתוב זה סרטן העור רציתי לדעת אם יש טעם להילחץ ולפנות במיידי לרופא עור או שזה יכול להיות דברים נוספים. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פס שחור בציפורן - תגובה
ד``ר לי-און גלעד29/01/2014פסים כאלה יכולים להיות ביטוי למלנומה אך בד"כ מדובר בביטוי רגיל ושפיר של נק' חן במטריקס היוצר את הציפורן או בתופעה שפירה הקרויה Melanonichia striata שמופיעה בשכיחות גבוהה בבעלי גוון עור כהה כגון תימנים, אתיופים, וגם בכורדים, עירקים וכיוב'. התמונה היא של התופעה האחרונה בהסתייגות שמדובר בהתרשמות מתמונה באיכות מוגבלת. ממליץ לפנות לרופא לבדיקה לאישור האבחנה אך אין סיבה לפניקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבת נגע בחנקןאני26/01/2014
היה לי נגע קשקשי על היד שלדעתי "ישב" על נקודת חן. רופא בדק וקבע שזו פפולה קרטוטית שתקינה בדרמטוסקופיה. הוא צרב בחנקן נוזלי. עכשיו שבוע לאחר מכן כשהגלד מתחיל לרדת אני חוששת שצדקתי ואכן יש נקודת חן מתחת. האם הצריבה של נקודת חן בחנקן עלולה להיות מסוכנת? (גם במקרה שהיא תקינה וגם במקרה שחלילה לא).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
אני28/01/2014שבוע לאחר הצריבה כשהשכבה הקשקשית ירדה, האם ניתן באמצעות דרמטוסקופ להבחין אם שרידי הנגע הם מנקודת חן במקור?
כמובן מה שמטריד אותי שזה לא מלנומה שאובחמה בטעות כנגע קרטוטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלה - תגובה
ד``ר לי-און גלעד29/01/2014שבוע אחרי צריבה מוקדם מדי לבדוק דרמטוסקופית. צריך לחכות עוד שבועיים שלושה להחלמה שלמה.
אני מניח שרופא עור לא היה צורב נגע שיש בו ולו ספק קטן של מלנומה או נק' חן ומאחר שלדבריך בדק דרמטוסקופית - רוב הסיכויים שלא ראה שם סימנים כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר לתשובות היסטופתלוגיותעוז19/01/2014
שלום רב,
אודה מאד לקבלת הסברים לגבי תשובות היסטופתלוגיות שהתקבלו מבדיקה מיקרוסקופית של נגעים בעור שהוסרו ניתוחית:
1. Seborrheic keratosis
2. Neurotized intradermal nevus
מודה מראש להתייחסותך,
עוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר לתשובות היסטופתלוגיות - תגובה
ד``ר לי-און גלעד20/01/2014הנגע הראשון הוא נגע שגרתי ושפיר, קשור לרקע גנטי, גיל וחשיפה לשמש וחסר כל פוטנציאל ממאיר או בעייתי מכל סוג שהוא.
הנגע השני הוא שומה שפירה שתאי השומה שלה ממוקמים מבחינת שכבות העור בדרמיס ויש להם מראה של תאי עצב. גם כאן מדובר בנגע שפיר וחסר חשיבות או פוטנציאל ממאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעת תודה לד"ר לי-און גלעד
עוז20/01/2014שלום ד"ר לי-און גלעד,
אני מודה מאד על תשובתך המהירה והברורה.
בברכה,
עוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)