מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודת חן מולדת שהפכה לאדמדמה בהירהיהונתן17/04/2014
שלום ד"ר,
איך להתייחס לנקודת חן כהה ומולדת (4 מ"מ) שנשארה באותו קוטר, אותם גבולות אבל הגוון הפך לבהיר יותר (אדמדם) וגם הנקודה הפכה לנפוחה יותר?
ועוד שאלה,
נקודת חן מולדת נוספת (כ-5 מ"מ) על הכתף שלפתע (לפחות ע"פ מה ששמתי לב) הופיעה נקודה שחורה קטנטנה חדשה על גביה בפינתה. האם נקודת חן שמופיעה על גבי נקודת חן אחרת הינה דבר מקובל?
מצ"ב 3 תמונות (שתיים של הנקודה השניה על הכתף ואחד של הנקודה הראשונה על הזרוע)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה 2
יהונתן17/04/2014תמונה ראשונה של הנקודה על הכתף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה 3
יהונתן17/04/2014תמונה 2 שלהנקודה על הכתף
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה 3 - תגובה
ד``ר לי-און גלעד23/04/2014לא נראית משמעותית אבל התשובה בערבוןמוגבל מאוד כי איכות התמונותלא מאפשרת תשובה טובה יותר.מציע לבדוק ע"י רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר
יהונתן23/04/2014תודה ד"ר,
באופן עקרוני הופעת נקודה שחורה ע"ג נקודה מולדת הינה דבר לגיטימי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת נגע בקצה האףaim98214/04/2014
שלום י מזה מספר חודשים י נגע אדום קטן בקצה האף בבדיקה אצל רופא חשד ל- BCC
נאמר לי שאני צריך לבחור בין 2 אפשרויות א. ביופסיה קצת לעומק עם תפרים ב. ניתוח מוס להסרת הנגע , בכל מקרה כנראה ישאר צלקת מסויימת ואני צריך לבחור? אינני יודע איזה אפשרות כדאי מומלץ
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת נגע בקצה האף - תגובה
ד``ר לי-און גלעד15/04/2014ברוב המקרים ניתן לאבחן בזליומה באמצעות דרמטוסקופ ולחסוך את הביופסיה. הייתרון של ניתוח MOHS במיקום כזה הוא שאם יש במקום בזליומה אפשר לסלק אותה בשלמותה בפעם אחת ובמינימום נזק לרקמה הבריאה ועם פוטנציאל מיטבי להחלמה עם צלקת מינימאלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חןאלעד08/04/2014
שלום דר
ביקרתי אצל כירוג פלסטי בהקשר לנוקדת חן והרופא קבע תור להורדת הנקודה, הנקודה קטנה וכהה עם שוליים לא סדירים האם יש מקום לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן - תגובה
ד``ר לי-און גלעד15/04/2014שאלה שאני לא יכול לתת לה תשובה לעניין בלי לראות את הנגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן בולטת. הופיעה פיתאוםאנסטסיה06/04/2014
שלום,
שמתי לב שהופיע לי על הירך נקודת חן חשודה. היא קטנה עגולה אך בולטת וטיפה כואבת. לא הבחנתי בה מעולם למרות שהיא במקום מאוד בולט. ניסעתי לדקור אותה על מנת לוודא שזה לא שטף דם ולא יצא שום דם.
עד כמה להילחץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן בולטת. הופיעה פיתאום - תגובה
ד``ר לי-און גלעד15/04/2014אי אפשר לומר דבר לאור איכות התמונה הירודה.
לדקור אותה לא רעיון מבריק.
מציע שתפני לבדיקה אצל רופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה שחורה קטנטנה מתחת לציפורןיוני06/04/2014
יש לי נקודה שחורה קטנטנה בגודל של כרבע מילימטר שממשיכה לפס קטנטנן ודהוי באורך של כמילימטר מתחת לציפורן בוהן היד...האם דבר כזה בהכרח מצביע חלילה על מלנומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה שחורה קטנטנה מתחת לציפורן - תגובה
ד``ר לי-און גלעד15/04/2014בוודאי שלא בהכרח מלנומה.
קרוב לוודאי שלא.
ובכ"ז רצוי שרופא יבדוק את הממצא ויחליט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם משטרה מסוכנת מבחינה בריאותית ?ש02/04/2014
אני רוצה להיות שוטר סיור וחושש מהעבודה כי חלק ממנה נעשית בשמש. האם כדאי לוותר על הקריירה כדי להימנע שסכנה של סרטן העור עקב חשיפה לשמש ? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם משטרה מסוכנת מבחינה בריאותית ? - תגובה
ד``ר לי-און גלעד05/04/2014אם אתה בקבוצת סיכון מבחינת רקע משפחתי ו/או גוון העור זה בהחלט מומלץ שתיקח בחשבון את נושא החשיפה לשמש בבחירת מקצוע/משלח יד.
גם אם אתה לא שייך לקבוצת סיכון מוכרת מומלץ שתקפיד על כל אמצעי ההגנה האפשריים ותהייה מודע לסיכון הכרוך בחשיפה מרובה לשמש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אם אפשר המשך לשאלה:
ש08/04/2014האם הסיכון לסרטן עור גבוה אם אעבוד בתור שוטר סיור- אם נהיה שטחיים לרגע יש סבירות סטטיסטית לאנשים (בהירי עור עם נטייה משפחתית לשומות) החשופים זמן ממושך בשמש (כמוני) ? כי אם נאמר שהסיכוי הוא אחד לחמישים- שווה לקחת, אבל אם זה נניח אחד לעשר- לא הייתי הולך לסיור. תודה על הפורום והתשובות המקצועיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אם אפשר המשך לשאלה: - תגובה
ד``ר לי-און גלעד15/04/2014לא ניתן לכמת את הסיכון. יש לי גם פציינטים עם עור יחסית כהה שמפתחים סרטני עור בקבלנות ויש כאלה בהירים שלא. יחד עם זאת לאור הנתונים שלך - שוטטר סיור זה לא המקצוע שהייתי בוחר בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה על נקודות חןאלי02/04/2014
יש לי שאלה וניסיתי כבר כמה ימים למצוא את התשובה אליה, יש לי הרבה נקודות חן על פני העור ואני מעוניין להסיר שיער באמצעות לייזר. השאלה שלי היא באמצעות מה אני יכול לכסות את נקודות החן ולהגן עליהם מפני הקרינה של הלייזר?
אני רוצה גם לציין שרכשתי את המכשיר להסרת שיער בלייזר ואני מתכוון לעבור את התהליך בצורה עצמאית ולא במכון כלשהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה על נקודות חן - תגובה
ד``ר לי-און גלעד05/04/2014אפשר לכסות עם מדבקות נייר לבנות אטומות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת נקודת חן מהפנים ללא צלקותשיר אזולאי30/03/2014
שלום רב,
אני מעוניינת להסיר נקודת חן מהפנים שנמצאת ליד האף היא בולטת מעט מעל פני העור..
אני מחפשת רופא שעושה הסרה ללא צלקות..
בעבר הסרתי נקודות חן בכתף ובגב אצל רופא עור ונשארו צלקות מכוערות וגדולות
יש לך המלצה עבורי?
תודה רבה,
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת נקודת חן מהפנים ללא צלקות - תגובה
ד``ר לי-און גלעד31/03/2014צריך לחלק את התשובה לשלושה מרכיבים - מרכיב הרופא, מרכיב החולה.ומרכיב המיקום.
לייחס את חומרת הצלקות רק לרופא המבצע זו גישה פשטנית ולא נכונה ועלולה לגרום להתעלמות מבעיות אחרות שגרמו לצלקת.
ראשית ובעיקרון הכתפיים והגב מועדים לצלקות יותר מאשר כל אזור אחר בגוף וגם ניתוח ע"י הכירורג המעולה ביותר בעולם לא יכול להצליח לנתח ולא להשאיר צלקת משמעותית אם הגוף שלך נוטה לייצר צלקות קלואידיות/היפרטרופיות.
הסכנה לצלקות מכוערות בפנים נמוכה יותר בניתוחים זהים לעומת ניתוחים לנגעים על הכתפיים גב, אך מאידך בשל המיקום גם צלקת לא נוראית תהייה יותר בולטת ומושכת תשומת לב מאשר במיקום אחר.
כאן נכנס מרכיב מבנה ומיקום השומה וגודל החתך הניתוחי הנדרש לסילוק שלה.גם לזה יש השפעה על מימדי הצלקת שתישאר ועל הנראות שלה.
לסיכום - כדאי שיהיה רופא טוב ובעיקר כדאי שהוא יהיה כזה שידע להעריך את הסיכוי לצלקות בולטות/מפריעות לאור מראה הצלקות שכבר יש לך, מיקום וגודל השומה ויכולותיו.
בשלב ראשון הייתי שוקל עם רופא עור האם הכרחי להסרי השומה מבחינה בריאותית ומה הסיכונים. רופא עור בסביבת מגורייך ידע קרוב לוודאי גם מי המנתחים בסביבה ומי מהם מתאים לביצוע הפרוצדורה בצורה מיטבית. לי קשה מאוד להמליץ על כמנתח עור ספציפי בלי לדעת היכן את גרה ומה שמות המנתחים המועמדים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן מגרדת במקלחתד``ר ניר נתנזון28/03/2014
לביתי בת התשע יש נקודת חן בגב בשבוע האחרון התחילה לגרד בעיקר במיקלחת. מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן מגרדת - תגובה
ד``ר לי-און גלעד30/03/2014יש לפנות לרופא עור שיבדוק את הנק' ויקבע אם יש בעיה. בינתיים צריך להשתדל להמנע מגירוד של המקום. רוב הסיכויים שלא מדובר בבעייה מסוכנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחת הסרת נקודות חןלימור17/03/2014
הסרתי בעבר נקודת חן קטנה מהפנים בשיטת הצריבה ולא נשארה לי צלקת כלל..אתמול הסרתי נקודת חן די דומה גם באיזור הפנים..האם זה שלא נשארה לי צלקת פעם שעברה מעיד על כך שהעור שלי מתאחה טוב ושיש סיכוי שגם הפעם לא תישאר לי צלקת או לפחות תהיה מזערית?
ולאחר כמה זמן הגלד יורד ולאחר כמה זמן השקע מתחיל להתמלא והעור מתחיל להתאחות?
תודה מראש(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחת הסרת נקודות חן - תגובה
ד``ר לי-און גלעד19/03/2014עקרונית בהחלט אם העור החלים טוב פעם אחת הסיכוי שימשיך לנהוג כך טוב.
יחד עם זאת מאחר וכל פרוצדורה עומדת בפני עצמה - אי אפשר להבטיח שהנזק שנגרם באחת זהה לאחרת ולכן לא בהכרח תהייה חלמה זהה.
תהליך ההחלמה הראשוני לוקח בד"כ עד 10-14 יום.
בהמשך הצלקת הולכת ומשתפרת עד שנתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת ביופסיה-בבקשה זקוקה לעזרהראיסה12/03/2014
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת ביופסיה-בבקשה זקוקה לעזרה - תגובה
ד``ר לי-און גלעד17/03/2014ראי תשובה לשאלה הקודמת שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות ביופסיה.בב לעזרה.ראיסה12/03/2014
שלום
התקבלה תוצאה
הבחנה
.MELANOMA IN SITU ADJACENT TO AN INTRADERMAL NEVUS
IN ADDITION,IN THE SAME BIOPSY,A SECOND LESION CONSISTENT WITH MELANOMA IN SITU WAS FOUNDׂ(DYSPLASTIC NEVUS WITH SEVERE DYSPLASIA
NO TUMOR FOUND IN SURGICAL MARGINS
אם זה מסוכן,צריך המשך טיפול או בירור???
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות ביופסיה.בב לעזרה. - תגובה
ד``ר לי-און גלעד17/03/2014מדובר במלנומה שטחית, ללא סימני חדירה לעומק ואשר על פי תוצאות הביופסיה - הוסרה בשלמותה. זו תוצאה מצויינת ולמעשה קרוב לוודאי שהניתוח הזה הציל את חייך.
מבחינת המשך טיפול מקובל לבצע הרחבה של החתך הניתוחי כדי לוודא שלא נותרו שאריות מעבר לגבולות הניתוח הקודם - בד"כ שוליים של 1 ס"מ.
מעבר לזה הדבר היחיד שצריך יהיה להקפיד עליו הוא מעקב רופא עור 3-4 פעמים בשנתיים הראשונות ואח"כ פעמיים בשנה.
פורים שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות ביופסיה .בבקשה זקוקה לעזרה.
ראיסה17/03/2014תודה רבה דוקטור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 נקודות חן קטנות עם נקודות שחורותמאיר11/03/2014
שלום ד"ר,
1) יש לי על הפנים נקודת חן קטנה ובהירה (אורך של מ"מ) סימטרית עם כמה נקודות קטנטנות ואחת טיפה גדולה יותר. האם 2 גוונים אלה חום ושחור אחד על השני הן דבר חריג?
2) נקודה נוספת עם אותם פרמטרים (מ"מ וחצי) ע"ג הזרוע.
אשמח לתגובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 נקודות חן קטנות עם נקודות שחורות - תגובה
ד``ר לי-און גלעד12/03/2014נשמע שפיר אבל בלי לראות בעין לא יכול לתת תשובה חד משמעית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בגוף נקודות אדומות
סימונה סייג17/03/2014אני בת ארבעים ותשע ויש לי בגוף נקודות אדומות קטנות שמתרבות הייתי אצל רופא עור לפני שנתיים והוא אמר שזה בגלל הגיל רציתי לשאול אם אני צריכה לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בגוף נקודות אדומות - תגובה
ד``ר לי-און גלעד22/03/2014אני לא יודע באופן כללי אם את צריכה לדאוג אבל מהנקודות האלה תשכחי...;-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן בשפתייםשירן09/03/2014
האם יש בעיה מהסרת נקודת חן מהשפתיים? יש לי על השפתיים נקודת חן קטנטונת ושטוחה שיצאה לי לפני כמה חודשים שממש מפריעה לי.. האם מהשפתיים זה שונה מבאיזורים אחרים והאם יש יותר הסתברות לצלקת בשפתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן בשפתיים - תגובה
ד``ר לי-און גלעד10/03/2014בעיקרון השפתיים בד"כ מחלימות מצויין ובלי צלקות. יחד עם זאת התהליך יותר מפריע מניתוחים במקומות אחרים.
הכלל שלי הוא להמנע עד כמה שאפשר מפרוצדורות שאינן הכרחיות כדי לא להכנס לצרות מיותרות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלנומהאלה26/02/2014
שלום, התגלתה מלנומה בשומה בגב בעומק 2.1 מ״מ והוצאה. יש לבצע ניתוח הרחבה ובדיקת בלוטות. מהי הדחיפות שיש לעשות ניתוח כזה? במידה ונקבע תור כחודשיים מיום הביופסיה האם לא רחוק מדי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלנומה - תגובה
ד``ר לי-און גלעד03/03/2014בד"כ מקובל לבצע ניתוח הרחבה כזה תוך מספר שבועות בודדים מהניתוח הראשון. חודשיים זה קצת רחוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)