מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטה מתחת לחזהששלי04/07/2011
שלום אני בת 18 מהמרכז,
לפני כשבוע וחצי חל לי כאב בגב ,ההרגשה הייתה כאילו נתפס השריר, אך כנראה שזה לא זה אחרי יומיים התחלתי גם לחוש יותר כאב שמורגש מתחת לחזה השמאלי ועד לגב מאותו כיוון אחורה...בנוסך מתחת לחזה יש הרגשה של משהו בולט כזה כמו שריר תפוס כזה...... דרך אגב יש לי נקודת חן יחסית גדולה בגב בצד ימין לא יודעת אם זה קשור....
האם בכל זאת יכול להיות שנפס לי השריר כי בשבועיים האחרונים עבדתי יותר אני מתאמצת הרבה בעבודה מבחינת להרים דברים שלפעמים כבדים מאוד...
האם זה יכול להיות גידול??
מה זה יכול להיות?.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטה מתחת לחזה - תגובה
ד``ר לי-און גלעד05/07/2011לא ברור לי מה הקשר לנק' החן.
מהתיאור שלך עולה חשד לשלבקת חוגרת (אם כי מדובר בתופעה לא שכיחה לגילך). עליך לפנות לרופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלנומה- אבחנה פתלוגיתתמיר03/07/2011
שלום.
מצאו לי באזור הגב (מרכז הגב נוטה לשמאל) נקודת חן חשודה. לאחר הוצאה ושליחה לביופסיה התגלה שזה מלנומה. הממצאים הם :
skin with malignant melanoma.
breslow 2.1 mm, clarck 3 non ulcerated margins ara free 1 mm from margin.
מה אומרים הממצאים?
בנוסף עברתי סיטי מוח וPET סיטי ומחכה כרגע לתוצאות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלנומה- אבחנה פתלוגית - תגובה
ד``ר לי-און גלעד05/07/2011מדובר במלנומה בדרגת חומרה בינונית. תזדקק לניתוח הרחבת שוליים, ביופסיית בלוטת הזקיף ומעקב אונקולוגי צמוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תמיר06/07/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוגו אתר doctors הפורטל למידע רפואימשה02/07/2011
אני יודע שאבחון דרך תמונות בעייתי, אך אני מאוד חושש לאור שומה שמצאתי על הגב התחתון, האם לטעמך יש חשד למנלומה? כמובן שאלך לרופא בקרוב לבדיקה ויזואלית אבל אני פשוט מאוד חושש ורוצה לקבל תשובה אובייקטיבית לאן הרוח יותר נושבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשל
משה02/07/2011מצ"ב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמונה המצורפת - לינק - תגובה
ד``ר לי-און גלעד02/07/2011איכות התמונות לא מאפשרת תשובה חדה ומספקת. עליך לגשת לרופא עור שיבדוק ויקבע את האבחנה. יחד עם זאת עד כמה שניתן אני מתרשם שמדובר בנגע שפיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מלנומה דרגת clark 3יעל28/06/2011
שלום רב,
לאבא שלי הייתה נקודה באוזן , ביצעו לו כריתה ושלחו לביופסיה, התקבלה תשובה כדלקמן:
breslow 2.2. mm, clark level 3, הוא נשלח לעשות CT ואולטרה סאונד והתגלה תקין,
ונשלח למח' אף אוזן גרון לביצוע ניתוח בהרדמה מלאה של כריתה רחבה של הצלקת בשילוב כריתת בלוטת הזקיף ע"י א.א.ג., הניתוח יהיה בשילוב פלסטיקאי ממח' כירורגיה פלסטית.
שאלתי היא איך קשור א.א.ג. ל-מלנומה שזה סרטן אמור להיות אונקולוגיה?., כמו כן היכן אפשר למצוא מידע יותר מקיף על הדרגות (BRESLOW ו - CLARK), ומהי בלוטת הזקיף.
תודה רבה אשמח לתשובותיכם.
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלנומה דרגת clark 3 - תגובה
ד``ר לי-און גלעד01/07/2011אא"ג הם בעצם מנתחי ראש צוואר שמכירים היטב את האנטומיה העמוקה באזור וידעו להגיע לבלוטות הלימפה המנקזות את מיטת הגידול.
בלוטת הזקיף היא בלוטת הלימפה הראשונה שאליה אמורות להגיע גרורות מהמלנומה לפי בדיקה ע"י הזרקת חומר צבע שעובר בדרכי הלימפה וזיהוי של הבלוטה הראשונה או שנצבעת בצורה הכי חזקה.
נהוג במלנומות מעל עובי מסויים ותנאים נוספים שנמצאים בהיסטולוגיה לדגום את בלוטת הזקיף כדי לבדוק עד כמה המלנומה מתפשטת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלנומה דרגה clark 3
יעל01/07/2011שלום ל-ד"ר לי-און גלעד,
תודה רבה על תשובתך, הנושא טיפה יותר ברור, האם עצם העובדה שב- CT ובאולטרה סאונד לא נמצאו ממצאים סרטניים יכולים להרגיע אותי? או שיש עדיין חשש רב למציאת גרורות?
כמו כן לא ענית לי היכן אוכל למצוא עוד מידע על הדרגות של clark והטיפולים הנדרשים.
שוב תודה על עזרתך
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה מסוכן?עצה דחופה28/06/2011
שלום,
יש לי שומה בצד הפנים (ליד האוזן) מאז שנולדתי. מדובר בשומה בגודל בינוני בולטת. ביומיים האחרונים היא כואבל מאד, ממש אי אפשר לגעת במקום.
התור דרך קופ"ח לרופא כירורג הוא לעוד 4 חודשים (!!!). רופא המשפחה לא היה מוטרד כשפניתי אליו ואמר שזה כלום.
האם להילחץ? למי לפנות?המקום עדיין כואב מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה מסוכן? - תגובה
ד``ר לי-און גלעד01/07/2011קרוב לוודאי שמדובר בזיהום בציסטה תת עורית מתחת לשומה או משהו דומה. יש למרוח משחה אנטיביוטית ולקבוע תור לרופא עור לבדיקה אחרי שהתהליך נרגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ...לנה פרנס27/06/2011
ההייתי אצל רופא העור והוא בדק לי נקודות חן ואמר שאין לי שום בעיה ושאני יכולה להוציא אותם .. לא מצאתי מרכז רפואי או מרכז פרטי שמתעסק בהוצאת נקודות חן מבחינה אסתטית ... אני צריכה המלצה על מקום שאני אוכל להיות בטוחה .. תודה לכל מי שיענה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ... - תגובה
ד``ר לי-און גלעד01/07/2011כדאי לחשוב טוב טוב לפני הוצאת שומות סדירות ושפירות כי גם אצל כירורג מצויין יכולות לצאת צלקות איומות בגלל תכונה אישית של העור. אני ממליץ לא להוציא שומות סתם בגלל אסתטיקה כי המחיר יכול להיות מאוד יקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד מתחת לשדברכה26/06/2011
שלום לכם,
מזה כ 4 שנים אני סובלת מגרד בעיקר מציק מתחת לשד. הייתי פעמיים אצל רופא עור והוא נתן לי פעם אחת משחת טבעדרם שמקל על הגרד , אך הגרד שב וחוזר. לעתים אני לא חשה בו תקופה של כמה חודשים והוא שוב חוזר ותמיד רק מתחת לשד השמאלי.
עשיתי שתי ממוגרפיות בארבע השנים האחרונות-כשיגרה(בת 52) ובשל ציסטות בשדיים.
אני קצת מוטרדת מהעניין , מה אתם מציעים לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד``ר לי-און גלעד01/07/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם עורגבי26/06/2011
קרובת משפחתי באה לבקר מחו"ל עם ילדתה. לילדה הופיע כתם עור מתחת לצוואר, יום לפני הנסיעה לארץ. האם ניתן לקבל חוות דעת מהצילום המצורף?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם עור - תגובה
ד``ר לי-און גלעד01/07/2011הכתם הוא קרוב לוודאי על רקע של חומר גורם גירוי עור כגון מיץ של תאנה והתוצאה היא כתם פיגמנטרי בצורה של נזילה. התופעה היא קרוב לוודאי שפירה אך יש לפנות לבדיקה של רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
גבי02/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זו אכן האבחנה, מהדרך הטיפול ?
גבי02/07/2011אם זו אכן האבחנה, מהדרך הטיפול המומלצת?
האם חשיפה לקרני שמש עלולה להזיק או להחריף את התופעה?
תודה
גבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זו אכן האבחנה, מהדרך הטיפול ? - תגובה
ד``ר לי-און גלעד05/07/2011אין צורך בטיפול. יש להגן משמש. הכתם יבהר לאיטו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם עור- תמונה נוספת
גבי26/06/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בעור שאינו מתרפאדינה25/06/2011
שלום,
אני בת 67. יש לי פצע על עור הכתף השמאלית הנראה ככתם ורוד בקוטר כחצי ס"מ. התחיל מפצע קטן של 2 ממ לפני שנה. מפעם לפעם מדמם ומשנה צורה. משחה אנטיביוטית לא שנתה כלום. אני מורחת יוד- זה שורף, אבל גם לא משנה כלום. הרופא ממליץ להסיר את הנגע ולשלוח לביופסיה. האם יעשו לי השתלת עור מאיזור אחר? מה עלי לחשוב???
אודה לכם מאוד מאוד על תשובתכם
דינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בעור שאינו מתרפא - תגובה
ד``ר לי-און גלעד01/07/2011לפי הגודל שאת מדווחת קרוב לוודאי שלא יהיה צורך בהשתלת עור. לפי התיאור בהחלט יש מקום להסיר הנגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עבור תשובתכם.
דינה02/07/2011זומנתי לניתוח אצל מנתח פלסטי.
תודה לכם על תשובתכם, דינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודה אדומה בשפתיים חיצוניתorit23/06/2011
שלום,
אתמול פוצצתי מעין נקודת חן אדומה נפוחה (אבל לא גדולה) ולידה הייתה עוד אחת . מאתמול בלילה ועד היום יש דימום לא רב אבל הוא קיים. נשאלת השאלה האם זו נקודה סרטנית, מדוע לא נפסק הדימום, בעבר המקום אף פעם לא גירד או הציק - היא פשוט הייתה שם - ואתמול זה נראה לי קצת יותר נפוח.
ביום א' אני אצל רופא נשים לבדיקה שיגרתית - זו הזדמנות להתייעץ איתו - אבל כרגע אני דיי חוששת, כי אימי נפטרה מסרטן (קרצינומה) של הוולווה לפני כ- 5 חודשים.
לתשובתך אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה אדומה בשפתיים חיצונית - תגובה
ד``ר ניר נתנזון23/06/2011תיאורך מתאים להמנגיומה- גידול שפיר של כלי דם, ולא לנקודת חן. בכל מקרה לא מומלץ להתעסק עם גידולי עור באופן עצמאי.
פני לרופא העור להתיעצות.
בריאות שלמה
ד"ר ניר נתנזון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודה אדומה בשפתיים וולווה
אורית24/06/2011תודה על התשובה. אני ניגשת לרופא נשים ביום א' - מאחר והיא ממוקמת בווגינה
זה מתחום טיפולו לעזור - או דווקא לפנות לרופאת עור?
תודה
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודה אדומה בשפתיים וולווה - תגובה
ד``ר לי-און גלעד01/07/2011קרוב לוודאי שאין לגניקולוג רקע מספיק בנגעים פיגמנטריים. יש מקום לפנות לרופא עור עם דרמטוסקופ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעת נק' חן על הפטמה בהריוןדנה23/06/2011
שלום,
אני בשבוע 31 להריוני, ולפני מס' שבועות הבחנתי שעל העטרה של שתי הפטמות יש לי 4-5 נק' חן שלא היו שם קודם לכן... הן קטנטנות (לא יותר ממ"מ כל אחת) וכהות, ואילו אני בהירת עור. אחת הנקודות "יושבת" על מעין גבשושית קטנה בצבע העטרה.
חשוב לציין כי אינני נחשפת לשמש כלל ובוודאי שלא באיזור החזה.
האם זו תופעה מוכרת בהריון? האם הגניקולוג אצלו אני במעקב הריון יוכל להועיל לי באבחון או לכל הפחות לחוות דיעה מקצועית? או שלשם כך נדרש כירורג שד/רופא עור?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הופעת נק' חן על הפטמה בהריון - תגובה
ד``ר לי-און גלעד23/06/2011במהלך ההריון מופרשים הורמונים הגורמים להתכהות העטרה והפטמה וכך גם להבלטה של נק' בהן ריכוז פיגמנט מוגבר. זה נורמאלי ורגיל. בכל מקרה, הראי הממצאים לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
דנה23/06/2011תודה רבה על התשובה המרגיעה והמהירה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמונה של הפצע בקרקפתאבי22/06/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה של הפצע בקרקפת - תגובה
ד``ר לי-און גלעד23/06/2011לצערי התמונה לא תורמת. נגע כזה יכול להיות לגמרי לא קשור, לאור נזקי השמש הכלליים בעור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע חדש בקרקפת לאחר כריתה של נגעאבי22/06/2011
לפני חודשיים עברתי הרחבת כריתה של נגע מלנומה בגודל של 2.1 מ"מ בגבה וביצוע כריתה של בלוטת הזקיף בנוסף נשלחו בדיקות פתולוגיות של הבלוטות שיצאו תקינות לחלוטין .
לפני שבוע יצא לי בקרקפת גוש שדומה מאוד לגוש שהיה לי בגבה.
האם יכול להיות שזה עוד פעם מלנומה למרות שכל הבדיקות יצאו תקינות?
האם מלנומה יכולה לחזור לאחר כריתה של בלוטת הזקיף?
האם זה הגיוני שלאחר חודשיים יצא נגע כזה ושום בדיקה לא רואה את זה?
מה לעשות???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע חדש בקרקפת לאחר כריתה של נגע - תגובה
ד``ר לי-און גלעד23/06/2011כריתת בלוטת הזקיף בודקת אם הגיעו גרורות לבלוטות אבל מה שאתה מתאר יכול להיות מה שנקרא Melanoma in transit ז"א גרורה קרובה שנוצרה בדרך מהגידול.
בכל אופן, כמובן שצריך לבצע ביופסיה ולראות במה מדובר ולא להתחיל להריץ ספקולציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן שבולטת ויוצאת ליד הירךאבי22/06/2011
יש לי נקודת חן שיוצאת החוצה וקצת בולטת מעל הירך זה מסוכן??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודת חן שבולטת ויוצאת ליד הירך - תגובה
ד``ר לי-און גלעד23/06/2011אין שום דרך לענות על השאלה הזו ברצינות למעט אולי כן ואולי לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרפו לי נקודת חן בהסרת שיער בלייזרנטלי21/06/2011
אני עושה טיפולים להסרת שיער באמריקן לייזר
היום עשתה לי טיפול עובדת חדשה בסניף
וכאשר חזרתי הביתה ועברתי על איזורים המטופלים
שמתי לב שהיא שרפה לי 2 נקודות חן (אחת בגודל של 2 מ"מ והשניה במקום אינטימי כחצי סנטימטר)
הנקודה הקטנה פשוט הפכה לכהה יותר והתכווצה
והגדולה בצבע אדום
מה עליי לעשות כעת ? האם לפנות לרופא עור להבדק?
האם כעת אני עלולה לחלות בסרטן העור?
לציין שאני הזהרתי אותה לא לגעת בנקודות חן והיא אמרה שהיא לא נוגעת באיזור הזה
מאחר והטיפולים גם ככה כואבים לא היתה לי שליטה על זה במהלך הטיפול
ואני אמורה לסמוך על המטפלת
אני לא יודעת מה לעשות ? האם לחזור לאמריקן לייזר ? אבל הם בטח לא יודו בכלום ובטח יגידו שהיה לי ככה
זה כבר טיפול רביעי, טיפולים קודמים עברו בשלום.
בבקשה תגידו למי לפנות ? מה ההשלכות? האם אני בסכנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרפו לי נקודת חן בהסרת שיער בלייזר - תגובה
ד``ר לי-און גלעד23/06/2011קודם כל תרגעי... הסיכון מינימאלי אם בכלל והכל יסתדר קרוב לוודאי. להבא השתדלי לכסות נק' החן לפני הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)