מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיהנטלי נ21/12/2011
שלום אני מעוניינת לטפל באלרגיה כרונית באף שיש לי רציתי לדעת איזה סוג טיפול הכי טוב דרך דיקור או הומאופתיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל21/12/2011שניהם יכולים לתת לך מענה -זה נורא משנה גם למי את הולכת
בהצלחה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי מה ההבדל בין הפעמים של הלקיחהאייל20/12/2011
היי רציתי לדעת למה יש הומאופתים שנותנים לקיחה יומית ויש כאלה שנותנים לקיחה חד פעמית??
הייתי אצל הומאופת שממש מתנגד ללקיחה יומית ואומר שזה כאילו אתה נותן לאדם את המחלה כל יום מחדש ושהטיפול הקלאסי מבוסס על לקיחה חד פעמית. האם הוא צודק? מה נכון?
רציתי גם לדעת מה הפוטנץ של לקיחה חד פעמית בדרך כלל ומה טווח ההשפעה? האם לקיחה של 30C חד פעמית יכולה להשפיע מספר חודשים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מה ההבדל בין הפעמים של הלקיחה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל20/12/2011כול הומאופת עובד בשיטה אחרת זה מתחלק חצי וחצי
כדי להסביר לך אתה צריך ללכת ללמוד הומאופתיה
פוטנץ 30C יכול להחזיק לפעמים אבל לרוב בזמננו
יש הרבה קרינה שהמערכת סופגת הרבה רעלים והרבה הפרעות
מסוגים שונים ולכן נותנים יום יומי כי זה לא ממש מחזיק
בהצלחה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי שליטה על סוגרים-מבוגרמלי17/12/2011
שלום וברכה,
מבקשת את עזרתכם,אבא שלי כבן 80 מצבו הכללי טוב ,מתפקד,חי בבית אבות.
אך מצבו הרגשי קשה מאחר והנושא של מתן השתן מטריד אותו מאוד,הוא כל חצי שעה צריך לתת שתן וגם בלילה והוא מתקשה לישון.
עשה בעבר ניתוח קיבל כבר את כל סוגי הכדורים היה מעט שיפר אך לאחר זמן מה הכל חזר לקדמותו.
מישהו הציע לו ללכת לטיפול הומאופטי,להוריד פחמימות,לרדת במשקל וכו'
אשמח לקבל תשובתכם
מלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי שליטה על סוגרים-מבוגר - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה17/12/2011שלום מלי
לצערי זוהי בעייה שכיחה מאד בקרב אוכלוסיית הקשישים שיכולה לגרור עימה גם בעיות רגשיות כפי שציינת .
במקרים רבים ניתן לעזור ע"י טיפול הומאופתי קלאסי אבל לשם כך המטפל צריך להיפגש עם אבא שלך כדי להתאים לו את התרופה המתאימה . אם זה אפשרי ברמה הטכנית אני מאד ממליצה . אם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות
בברכה
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרסיס HCG .לירידה משקלנתי08/12/2011
תרסיס HCG . בקבוק ובו הנוזל ההומאופתקיים לירידה במשקל היכן ניתן לרכוש אותו האם ידוע לך ???????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרסיס HCG .לירידה משקל - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל12/12/2011אני לא עוסקת בתרסיסים ולא ממליצה על מוצרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הומיאופתיה ומצחי מרפאאור07/12/2011
שלום רב ,
אני לוקחת צמחי מרפא לעיבוי רירית הרחם (יש לי רירית דקה )
וחשבתי לפנות לטיפול הומיאופתי כדי להגיע לאיזון הורמונלי בגוף .
האם הומיאופתיה באמת יכולה להביא לאיזון הרמונלי ? תוך כמה זמן ?
האם אצטרך להפסיק לשתות את צמחי המרפא ברגע שאתחיל טיפול הומיאופתי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הומיאופתיה ומצחי מרפא - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה07/12/2011שלום אור
הומאופתיה בהחלט יכולה לעזור לאיזון הורמונלי והסדרת רירית הרחם . אפשר לשלב עם צמחי מרפא .
בהצלחה
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותר להשתמש ברסקיו בזמן טיפולאייל02/12/2011
היי אני בזמן טיפול הומאופתי האם מותר להשתמש ברסקיו כדי להירגע או שזה מתנגש ויכול להרוס את הטיפול?
אני בכוונה שואל כאן כי ההומאופתית שלי נסעה לחול כרגע
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף שלא
עפרה סקסונוב03/12/2011רסקיו היא תרופה המעורבת מכמה חומרים, וההכנה שלה דומה להכנה של תרופות הומאופתיות, ולכן היא עלולה לסתור את פעולת התרופה ההומאופתית.
בהומאופתיה הקלאסית נהוג לתת תרופה העשויה מחומר אחד בלבד, להמתין עד שהתרופה תסיים את פעולתה, ואז לעשות הערכה מחודשת.
בברכה,
עפרה סקסונוב,
סטאז'רית במכון הישראלי להומאופתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מותר להשתמש ברסקיו בזמן טיפול - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל04/12/2011לא לערבב בזמן טיפול הומאופתי
הומאופת שנסע לחוול זה לא תירוץ לשאול כאן במקום לשאול את ההומאופת
הומאופת שנוסע לחוול משאיר מייל או פרטים לפניה -כך שהתירות הזה שהוא נסע לחוול נשמע לי לא אמין -צור קשר עם ההומאופת לקבלת הסבר מה מותר ומה אסור בזמן טיפול -כדי שלא תפעל מאחורי גבו כמו שאתה עושה כאן
ומה אם מישהו כאן היה כותבת לך כן זה בסדר קח כמה שאתה רוצה מה אז ?
וזה היה גורם לסיבוך במקרה שלך ?
דר דניאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות למניעת היריון ואקנהמאיה26/11/2011
שלום
החלטתי להפסיק ליטול גלולות למניעת היריון. מהפעמים הקודמות שהפסקתי, יצאו לי פצעים מטרידים מאוד, אקנה די קשה.
על מנת למנוע את הופעת הפצעים, מה אני יכולה לעשות במקביל להפסקת הגלולות?
שמעתי על שיח אברהם, שעוזר איזון מערכת הורמונלית.
מה המינון ואיך לקחת את התוסף הזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות למניעת היריון ואקנה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל27/11/2011גשי לקופת החולים להומאופת ונטורופת שילב שלהם יעזור
בהצלחה דר דנאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות בנוגע לתרופותאיריס26/11/2011
שלום ותודה מראש.
אני בת 45 מזה כמה חוד' אני מרגישה לא כל כך טוב, כדי לנסות להרכיב תמונה נכונה אפרט קודם את התרופות שאני לוקחת.
מזה כ -15 שנים אלטרוקסין 125 מ"ג ליום.
וונלה כ- 10 שנים 35 מ"ג ליום.
מגה גלופלקס כ- 6 שנים.כדור ליום. לאחר כאבים בפרקי הידיים.(עזר לי מאד)
אומגה 3 כ - 6 שנים, כדור ליום. לשיפור הזיכרון. (לא הרגשתי בשינוי)
לפני מס' חודשים התחלתי להרגיש עייפות וחוסר אנרגיה, דופק מהיר לא סדיר.
בדיקות שעשיתי הראו שהדופק מהיר אך לא נתנו לזה חשיבות מיוחדת.
חשבתי שאולי מדובר בשינוי שעשו בתרופה אלטרוקסין וביקשתי שיחליפו לי אותה.
החלפתי את התרופה ובמקביל הפסקתי את השימוש במגה גלופלקס ובאומגה 3, המחשבה שלי היתה שאולי זה יוצר איזה נזק לאורך השנים וגם נמאס לי לקחת כל כך הרבה כדורים על הבוקר בכל בוקר.
כמו כן חזרתי לעשות יוגה.
כרגע יש לי כאבים במספר מפרקים בגוף, כמו, בצוואר, ברגליים, בגב. אני עדיין חשה בעייפות
והדופק שלי מהיר. 93 בזמן מנוחה. מה אתם מייעצים לי לעשות עכשיו? האם נטילה של מגה קלופלקס לאורך השנים לא עלולה גם לעשות נזק?
תודה, איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות בנוגע לתרופות - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל27/11/2011שלום איריס
אני מצטערת אבל מה שאת מבקשת כאן הוא שנטפל בך מעל גלי הפורום
לא מקובל עלי אני אל עושה לאנשים כאן מערך טיפול שלם -גשי בבקשה לטיפול אצל הומאופת תפרסי בפניו את כול הבעיות שלך וקבלי הנחיה כאן לא מקבלים הנחיות טיפוליות
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Antimonium Crudumרוני25/11/2011
שלום,
חיפשתי באינטרנט מידע על הרמדי Antimonium Crudum
הכל לצערי באנגלית.
האם אפשר לדעת ממה היא מופקת ומה מאפיין רמדי זאת?
אשמח גם לקבל הפנייה לאתר או מקום בו אפשר לקרוא מידע על הרמדי השונות.
חן חן
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה
רוני27/11/2011אם מקור בעברית לקריאה על המטריה מדיקה של הרמדי השונות - זאת גם תהיה תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין תגובה???
רוני30/11/2011שלום לכן,
אני מאמינה שלחכות כמעט שבוע לתשובתכן זה די מכובד וסבלני. אם אינכן יודעות אם יש מידע אינטרנטי בעברית שבו ניתן לקרוא על הרמדיז השונות, ואם לא תוכלו לספר לי קצת על הרמדי הזו, מאוד אעריך אם תכתבו זאת. ההתעלמות מותירה את המצב באי וודאות ותשובה שלילית עדיפה על התעלמות.
חן חן
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAntimonium Crudum - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל30/11/2011שלום רוני
אני אל נוהגת לתת מידע על רמדיס -אפילו לא ללקוחות שלי
זה יכול להטעות אותך - רק סטודנטים יכולים לקבל מידע כי הם לומדים
נכון על כול רמדי - אבל גם לא ממני אלא מהמורים שלהם -כך שלצערי לא אוכל לעזור
מעבר לזה אתה בטוח תוכל למצוא לבד בעולם האינטרנט של היום
בהצלחה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAntimonium Crudum - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה02/12/2011שלום רוני
הרמדי מופקת מאחד המינרלים שבטבע בשם אנטימוניום .
אכן רוב החומר אודות הרמדיס מופיע באנגלית .
אם קיבלת אותו מהומאופט שאתה סומך עליו כדאי לקחת את הרמדי מבלי "להיות משוחד" לכל רמדי יש הרבה צדדים ולא הכל צריך להופיע בכל מטופל ולכן כדאי להיות עסוק בתהליך ההחלמה ולא בחיפוש אחר האינפורמציה . אם נעזרת כבר מרמדי זו זה סיפור אחר אבל לא כאן המקום לפרט על כל רמדי ...
בברכה
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהודית שלום
רוני02/12/2011יהודית יקרה,
תשובתך היתה מספקת, נהדרת, מקצועית ואני מאוד מעריך זאת.
נתת לי מענה נהדר לגבי מקור הרמדי (עולם הצומח) - זה היה חשוב לי.
למרות שלא הסברת על הרמדי הנחת מאוד את דעתי בנושא לקיחתה ללא דעה קדומה וקריאה עליה. והסברת כל כך נהדר על כל שאין טעם לקרוא על רמדי כי יש לכל אחד אספקטים רבים שלא בהכרח נכונים וקיימים אצל האדם המקבל אותה - זה גם היה מידע חשוב עבורי.
חן חן לך
יישר כוח
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- aego-pשני23/11/2011
שלום
התחלתי טיפול הומאופתי והומלצתי על התרופה הנל
אשמח לדעת את הגדרותיה ובמה מטפלת לא מצאתי בשום מקום
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר aego-p - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה25/11/2011שלום שני
זוהי רמדי מהצמח
AEGOPODIUM PODAGRARIA (aegop-p
.)
Aegop.e Latin word for gout, podagra, because it was at one time a specific for gout. It is a stout, erect plant with a creeping rootstock and by this means it spreads rapidly and soon establishes itself, smothering all vegetation less rampant than its own. It is a common pest of orchards, shrubberies and ill-kept gardens, and is found on the outskirt of almost every village or town, being indeed rarely absent from a building of some description. It is possible that Buckwheat might drive it out if planted where Goutweed has gained a hold. ... The umbels of flowers are rather large, with numerous small, white flowers, which are followed by flattened seed-vessels which when ripe are detached and jerked to a distance by the wind, hence its local name, 'Jack-jump-about.' ... John Parkinson recommends cumin seed and Goutweed 'for those who like to look pale.' ... The white rootstock is pungent and aromatic, but the flavour of the leaves is strong and disagreeable. ... Diuretic and sedative. Can be successfully employed internally for aches in the joints, gouty and sciatic pains, and externally as a fomentation for inflamed parts." [Grieve]
"Ground elder was apparently introduced to the British Isles during medieval times, when it was cultivated in monastery gardens for medicinal purposes. It is often referred to as 'bishopweed', 'bishopwort', or 'herb Gerard' in old herbals, on account of its ecclesiastical connection and its dedication to St Gerard, who was invoked to cure gout." [Bown]
Proved in 1989 by Mattitsch on 11 persons [5 men, 6 women].
Compare
Conium. Cicuta. Sepia. Natrum muriaticum.
Region
Mind. Mucous membranes [eyes; nose; throat]. Gastrointestinal tract. Spine; limbs. * Right side. Left side.
Leading symptoms
M AVERSION to conversation and to COMPANY.
"Restless feeling in company; offended easily; resentful about things that happened in the past."
Consolation agg..
Withdrawal; shuns people.
FEELS BETTER WHEN ALONE.
Discontented with or indifferent to oneself.
Reproaches or pities oneself.
Gloomy, tearful, but indisposed to talk.
M CONFUSION; DIFFICULT CONCENTRATION. [Observed by 6 provers* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תודה אבל..
שני25/11/2011לא הבנתי כמעט כלום יש מצב להסבר קצר מזה אומר בפועל ?
:)))
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד אוטיסטakram23/11/2011
התגלה אוטיזם אצל בני בן השנתיים וחצי האם הומאופתיה יכולה לרפא ????? בבקשה לעדכן אותי או לכוון אותי
בברכה
אכרם
0503218942* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד אוטיסט - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה25/11/2011שלום רב
באופן כללי להומאופתיה הקלאסית יש הצלחות יפות באוטוזים כמובן שאין זה אומר שניתן לרפא ממש את כל המקרים . לאוטיזם יש ספקטרום רחב מאד ותלוי איפה נמצא הילד שלך .ההומאופתיה מתייחסת אל כל מקרה באופן מאד אינדבידואלי והמטפל צריך להבין עד כמה שאפשר, את כל המכלול ,הרקע ואם אפשר אז גם את ה"למה ".
לסיכום אני מאד ממליצה על טיפול הומאופתי
בהצלחה
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד אוטיסט - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל27/11/2011טיפלתי בהרבה אוטוסטים הומאופתיה יכולה מאוד לעזור -לרפא זוהי מילה גדולה כול מקרה לגופו -כול מקרה ניתן לקדם ככול שניתן -ואסור להשתמש במושגים אבסולוטים כמו לרפא. לא רק באוטיזם אלא בכלל
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להמיס במים?אייל20/11/2011
היי אם הטעם של הגלובלים לא טעים לי אפשר להמיס 2 בכוס מים ולשתות או להחזיק בפה ?
האם זה מוריד מהכוח שלהם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להמיס במים? - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל22/11/2011כנל נא להפנות למטפל שלך לקבלת הוראות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר להמיס במים? - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה25/11/2011שלום אביב
באופן מעשי אפשר להמיס במים אבל כדאי להיוועץ במי שהמליץ על לקיחת הרמדי
בברכה
יהודית פלינט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי האם צריך להימנע מנענע גםאייל18/11/2011
היי האם המשך טיפול הומאופטי אסור לצרוך תה נענע למשל או שמדובר רק על מנטה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי האם צריך להימנע מנענע גם - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל22/11/2011תפנה את השאלה למטפל שלך כול מטפל נוהג אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני מוכן לשים הרבה כסףאייל17/11/2011
היי אני בחור בן 30 סובל מבעיה רפואית שהרפואה הקונבנציונלית לא מצאה לה פתרון.
ניסיתי בעבר טיפול הומאופתי והוא לא עזר לי. אני מוכן לשים הרבה כסף לטיפול הומאופתי בתנאי שהמטפל מתחייב לי שהוא מצליח לרפא לי את הבעיה ואם לא הוא מחזיר לי את כל כספי בחזרה. על החומרים אני ישלם בכל מקרה.
האם יש מטפל כזה ?האם מישהו יכול לתת לי המלצה למטפל כזה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מוכן לשים הרבה כסף - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל17/11/20111 לאף אחד אסור חוקית להתחייב בפני אף אחד שהוא מצליח לטפל בו בבעיה -זה נוגד את החוק -אז בעצם אתה מחפש הומאופת שחורג מהחוקים במדינת ישראל שיסכן את כול המוניטין הטוב שלו והרפוטיישן שלו עבורך -ובאמת לא משנה בכמה כסף מד'ובר
אם תמצא את הפרייר אשמח לדעת מי זה
אצלי יש הצלחות שלך 98% וגם לכך יש תנאים
1 משלמים לי לפני הכול
2 עושים בדיוק מה שאני אומרת ובזמן שאני אומרת
3 לוקחים בדיוק את הרמדיס שאני מורה להכין ומס פעמים ביוםש אני מורה
4 לא מתווכחים איתי
5 לא מפסיקים טיפול באמצע
6 לא מפסיקיםפ טיפול גם כשנראה שהכול כבר
בסדר אלא ממשיכים עוד קצת לחזק המצב החדש שהושג
7 לא מאמנים במה שאני עושה נותנים לי מידע מדוייק אמין ולא מטעה -אם אתה מטעה משקר מרמה או מעלים מידע -אף אחד לא יוכל לעזור לך
8 עוד כללים וניהול מפורטים באתר שלי שנראה לי שאתה שובר חוק לא תעמוד בהם
עכשוי אתה מוזמן ללכת ולחשפ לך הומאופת רציני אחר שיסכים
בהצלחה רבה
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל למה פראייר
אייל18/11/2011א. אם הוא יצליח הוא ירויח הרבה כסף זה רק צריך לדרבן אותו יותר לפי דעתי
ב. אין לי בעיה לשלם מראש אבל אם הוא לא מצליח הוא מחזיר לי את הכסף
ג. ברור שאני יעמוד בכל הכללים וכל החוקים ובכל מה שהוא ידרוש ממני לעשות ואני משתף פעולה באופן מלא אני רוצה פי 100 ממנו להרגיש טוב ולהתרפא אני לא בא לשחק משחקים ולא לבזבז זמן של אף אחד.
ד. אני אפילו מוכן להתפשר על החזר של חצי מהכסף כי בכל זאת מגיע לו משהו על הזמן שהוא טרח אבל אם הוא נכשל אז לא מגיע לו מחיר מלא.
ה. אני כבר זרקתי אלפי שקלים על טיפולים שלא עזרו ואני לא רוצה שוב לעשות זאת.
את יכולה לבין גם את הצד שלי אני לא מחפש פראירים ולא מחפש לנצל אף אחד ההיפך אני רוצה להבריא ומחפש מישהו שיעזור לי ואם הוא יצליח אני רק יפרגן לו ויפרסם אותו בפורומים ואצל חברים וקרובים ומשפחה שהוא עזר לי וישלח אליו עוד אנשים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על כל התגובה
אייל18/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיצור קשר ...
אריאל22/11/2011תיצור קשר באי מייל הזה ותכתוב מה ה בעיה, שמה של האישה הוא אילה סופר והיא תגיד לך אם יש ביכולתה לעזור לך.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרשם הומופאתירקפת14/11/2011
שלום רב,
קיבלתי מרשם הומופאתי בונכתב לקחת 3 כדורים פעם בשבוע,
לא ברור לי האם אני צריכה לקחת 3 כדורים בבת אחת פעם בשבוע, או לקחת כל כדור בהפרש של יומיים??? אודה לתשובה, רקפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרשם הומופאתי - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל15/11/2011גם לי לא ברור פני להומאופת שלך לקבלת הוראות מלאות
בהצלחה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)