מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמח הגתאבי30/05/2011
האם יש סכנות בלעיסה מבוקרת של הצמח גת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמח הגת - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל30/05/2011אין לי מושג אבי -אני לא לועסת ולא מתעסקת בצמחי גת לעוסים
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם רמדי יכולה לגרום לחרדות קשות?אורי30/05/2011
אני בחור בן 22 ניתנה לי רמדי להתקררויות חוזרות ואני מרגיש כבר שבוע לאחר הלקחיה כמו חרדות קשות דופק גבוהה תחושה כמו עילפון תחושה כאילו הראש לא במקום הכל מעורפל.
יתתכן שזה מרמדי יש תופעות כאלה ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם רמדי יכולה לגרום לחרדות קשות? - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל30/05/2011שלום אורי
רמדי לא יכולה לגרום לתופעות שציינת
התופעה שאתה מציין צריכה להיבדק על ידי רופא -יש לבדוק דופק לחת דם
בדיקות דם ושתן - יש לבדוק תפקודי כליה -בעיה תפקודית בכליה תגרום לחרדות במישור הנפשי.
יש בדיקת דם שמאבחנת פינוי פסולת מהכליות -בדרך כלל עושים אותה לפני בדיקות סיטי וMRI כדי לראות אם הכליה מסוגלת לפרק את חומרי הניגוד ולהוציא אותם בזמן סביר מהגוף -כי הם רעלינים לגוף. אבל תנסה לברר אם הרופא אם הוא יכול לתת לך בדיקה של תפקודי כליות. כמו כן הייתי ממליצה לבקש CT לבדוק מדוע הראש מרגיש לא במקום -אולי יש חס וחלילה תופעה מוחית שקוראת ואתה לא מודע לה
מה שרמיד יכוהל לעשות זה לעזור לגלות מהר יותר מהרגיל בעיות סמויות מהעין -כדי שהאדם יוכל לשים אליהם לב ולגשת לבדיקות ולטיפולים המתאימים הרפואיים -נראה לי שאולי זה המצב שלך - בגלל שהרמדי עובדת על איזון ברמת הנשמה -היא יכולה להוות כלי שמאיר על נקודות נסתרות שדורשות פיקוח וטיפול ובדיקה
מקווה שזה עונה לך
בהצלחה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם רמדי יכולה לגרום לחרדות קשות? - תגובה - תגובה
כרמית ברלין31/05/2011הי ותודה על פנייתך,
אני קצת חולקת על תשובתה של אדית, אם יורשה לי.
כאשר הרמדי לא מתאימה ו/או ניתנה בתדירות גבוהה, או בפוטנץ גבוה מאד, יש מצב שאדם ירגיש שלא בטוב או יחוש בדברים שלא מכיר.
זה גם יכול להיות פונקציה של מיליון דברים אחרים, שמדבריך אין לי את כל התמונה ולא אוכל לשפוט במאה אחוז. לא תמיד זה באמת מהרמדי .
על כל מקרה יש לבדוק ולהבדק אצל הרופא המטפל ובהקדם.
דרך טובה לבדוק זאת, היא להפסיק את הרמדי ולחכות כמה ימים, אם זה מהרמדי זה יפסק וירגע.
בהצלחה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלמה לאחר ניתוח פלטסייעל28/05/2011
אני מתוכננת לעבור ניתוח פלסטי באף.רציתי לדעת מה יכול לסייע בהחלמה לאחר הניתוח בתחום ההומאופטיה?
בתודה מראש על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלמה לאחר ניתוח פלטסי - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל29/05/2011שלום דור
גשי לאחד מבתי המרקחת ההומאופתים ובקשי לדעת אם הרוקח הינו הומאופת הוא יוכל לעזור לך לקבל משהו להחלמה אחרי ניתוח פלסטי
בכל מקרה תמיד מומלץ ללוות תהליך כזה בטיפול אישי פורטני כדי לקבל תוצאות בטוחות וטובות ביותר
בהצלחה בניתוח
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיכוי תיאבוןיעלי26/05/2011
האם אפשרי להפחית או לדכא תיאבון ,אצל חולי סוכרת המזריקים אינסולין
באמצעות הומאופתיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכוי תיאבון - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל27/05/2011שלום יעלי
אם מנגנון הרעב והשובע לא מאוזן -ניתן לאזן אותו
רק להחזירו למצב הנורמאלי והטבעי -לא לכפות עליו דיכוי של תאבון
שהינו בגבול הנורמה וחייב להיות בגלות הנורמה -רק אם יש חריגות
לאזן חזרה למצב טבעי ונורמאלי של תיאבון
כן נתן לשלוט בצורך במתוק ובפחמומות ולגרום להיפסק במידה והם חורגים מהנורמה
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזלים באוזניים - ילד בן כמעט שנהטל3024/05/2011
האם ידוע על הצלחות של טיפולים הומאופתיים למקרה הנ"ל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזלים באוזניים - ילד בן כמעט שנה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל24/05/2011שלום טל
הצלחות בנושא זה באמצעות הומאופתיה יש כול הזמן מאות ואלפים
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל
טל3024/05/2011המלצה על הומאופת באיזור חיפה-קריות-נהריה-עכו-כרמיאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל25/05/2011כנסי לאתר האגודה להומאופתיה וחפשי על פי אזור
אסור לנו להמליץ מכאן -או פשוט תקלידי בגוגל
הומאופת חיפה -ותבחרי מישהו בעל תארים דר או הומאופת מוסמך וידוע
או צרי עימי קשר למייל הפרטי ואעזור לך
בהצלחה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מצליחה לשלוח לך מייל
טל3025/05/2011אפשר לכתוב אותו פה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מצליחה לשלוח לך מייל - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל25/05/2011לא כנסי לאתר שלי חפשי את שמי תגיעי לאתר ומשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירות לילדה בת שנתיים וחציסיון24/05/2011
שלום רב,
בתי בת השנתיים וחצי סובלת מעצירויות קשות עד מאוד מאז היא נולדה, כל פעם היציאה שלה מלוות בבכי רב ובנפיחות בפי הטבעת ולבסוף כשהיא מצליחה להוציא יש לה קצת דם בגלל הצואה הקשה, אני מאוד מעוניינת בטיפול הומופאתי אך אני מאיזור הצפון (טבריה), ברצוני לדעת האם יש משהו קרוב אליי שאוכל לטפל בה?
תודה מראש
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות לילדה בת שנתיים וחצי - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל24/05/2011שלום סיוון
גשי לקופת החולים שלך ולהומאופת של הקופה
בהצלחה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסתמטים ואוכלששון21/05/2011
היי,
האם אסתמטים אמורים להימנע ממאכלים מסויימים?
בכדי להפחית את ההתקפים.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתמטים ואוכל - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל22/05/2011שלום ששון
לרוב מוצרי חלב וחיטה גורמי ליחה בגוף -יש גם פירות כמו בננה מנגו שגורמים ליחה
אבל הרשימה יכולה להיות מאוד ארוכה כול רעל שנכנס לגוף מוסיף לנזק
צבעי מאכל חומרי טעם וצבע וריח הורמונים ותרופות שנמצאים במזונות מהחיי והרשימה עוד ארוכה
בהומאופתיה ניתן למצוא תשובות מלאות לאסתמטה
בהצלחה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה לתינוקת בעקבות טיפול הומואופטאמא של גלי20/05/2011
שלום. התחלנו לפני שבוע טיפול הומואופטי לתינוקת בת 14 חודשים בעקבות דלקות אוזניים חוזרות. השבוע עבר מצוין אבל הבוקר הבטן והגב שלה התמלאו פריחה אדומה צפופה. אין תופעות לוואי נוספות. המטפל אמר שזה הגיוני, אבל עדיין יש לי חשש. מישהו יכול להגיב מניסיונו? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה לתינוקת בעקבות טיפול הומואופט - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל20/05/2011שלום גלי
לרוב כול סוגי הדלקות נגרמות עקב דיכוי של פריחות כלשהן שהיו על פני העור. הדיכוי יכול להתבצע פשוט על ידי מריחת משחת לישבן של תינוק בזמן האדמומיות שלו מה שגורם להכנסת הרעילות שמנסה לצאת דרך העור פנימה לתוך המערכות ולתוך מחזור הדם ולתוך בלוטות הלימפה.
אם חוזרים על פעולה מריחת משחות הרבה פעמים למרות שיש פריחה שחוזרת ומופיעה בסופו של דבר עור לא יצליח יותר להוציא באמצעות הנקבוביות שלו את הרעלים החוצה מהגוף שהוא רוצה להוציא.
ודלקות למינהם יתפסו את המקום של הפריחה-לכן אם הופיע פריחה יכול להיות שהדיכוי שמערכת החיסון קיבלה מנסה ללכת אחורה וזה אומר לחזור לעצמה
אבל תלוי כמובן מהי העוצמה -אפשרי לבקש מההומאופת לתת משהו שניתן גם למרוח על הגוף לתינוק ולעזור למצב להתאזן מהר יותר.
לא צריך לסחוב פריחה מציקה ימים שבועות וחודשים רק כי ההומאופת חושב שהדיכוי יואצ החוצה וזה אחלה -אפשרי בהחלט לזרז את התיקון באמצעות רמדי שתתאים למריחה חיצונית על בסיסי של עירבוב הרמדי במים ומריחת המים על האזורים המגורים - בתנאי שאין דימום מהפריחה
נסו במקביל לבדוק גם אם יש רגישות מסויימת אחרי מאכלים מסויימים גם זה יכול להיות הגורם לוא דווקא הרמדי ותהליך ההחלמה -וגם צריך לשאול אם מצב האוזניים הוטב ואז הופיע הפריחה אם כן אז הסדר של הדרים נכון והגיוני למצב איזון ותיקון
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך .. דיאטה ד"ר סימונסליאת מועלם16/05/2011
ראשית תודה שענית לי אבל השאלה שלי האם יודעת את איזה דיאטה אני מדברת....ואיפה אני יכולה לקרוא עלייה ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך .. דיאטה ד"ר סימונס - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל16/05/2011היי ליאת
לא זה לא נראה לי בכלל נושא שאני ממליצה לי או לך להתעסק בו
כך שאין לי מושג
בהצלחה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאטה של ד"ר סימונסליאת מועלם16/05/2011
שמי ליאת מועלם קיבלתי לפני כמה ימים דף מהקוסמטיקאית שלי על דיאטה של ד"ר סימונטס שלוקחים טיפות הומאופטיות שלוש פעמים ביום מתחת ללשון +תפריט מדוייק
והבטחה לרדת 15 קילו או יותר בין - 23 - ל-40 יום
ההערכה עולה 2,000 ש"ח
מישהו מכיר את הדיאטה הזאת........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה מדהימה
הילית07/08/2011לאור הכרות עם עשרות אנשים שהורידו במשקל קילוגרמים רבים תוך מספר ימים או נכון יותר שבועות! התוצאות מדברות בעד עצמן ! הדיאטה הכי מוצלחת ששומרת על המשקל האידאלי לאורך זמן, אני עשיתי אותה לפני שנה ירדתי 10 קילו ב23 יום! אגב אני שילמתי רק 1300 ש"ח כולל תמיכה.
תבדקי בהצלחה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
קרן11/12/2011היי הילית
ואחרי הדיאטה מה היה?
עלית במשקל? אני מדברת אחרי השמירה של שלושה שבועות
עכשיו התחלתי לעשות את הדיאטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עושה אותה כרגע
עדי09/08/2011דיאטה קשה מאוד, את לא בדיוק יורדת 15 ק"ג תוך 40 יום אלא יש שתי אפשרויות:
האחת סבב של 23 יום + 3 שבועות בו תרדי כ-8 ק"ג בצורה קשה מאוד תוך דיאטה שאת מוותרת על כל אספקט בחיים שלך(חוסר ריכוז בעבודה, עצבנות, עייפות, חוסר יכולת להתעמל, חוסר סבלנות לחברים ולבני משפחה ועוד ) הדיאטה הופכת להיות מרכז עולמך, את לא יוצאת לשום אינטראקציה בחוץ כי התפריט מאוד מאוד מאוד נוקשה ובשעה 10 בלילה את כבר עייפה מאוד.
השנייה היא אותו דבר רק בסבב של 40 + 3 שבועות בו מסטיחים לך ירידה של עד 15 ק"ג.
לא ממליצה ואני למודת נסיון.
רק השיטה הוותיקה של מעט אוכל+שינוי הרגלים+התעמלות והרבה צחוק ואהבת החיים ועצמך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטה של ד"ר סימונס - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל16/05/2011שלום ליאת
אני לא בעד דיאטות מהסוג הזה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול לחולה סכיזופרניהי.ה13/05/2011
האם יש טיפול הומאופטי לחולה סכיזופרניה
שנוטל זיפרקסה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לחולה סכיזופרניה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל13/05/2011שלום י.ה
חולי סכיזופרניה יכולים להיות בתיקון הומאופתי בצמוד לתרופות שהם לוקחים
בצמוד לפיקוח הפסיכיאטרי עליהם ובצמוד לשיפורים שחלים במצבם
כול חולה מקבל תהליך שונה ואישי על פי כול סיפור חייו וכול המצבים שעבר חווה בחייו מילדות עד היום התיקון הוא אינדווידואלי
רצוי כמובן מקרים מהסוג הזה לקחת לטיפול רק להומאופת מוסמך בעל וותק רב וידע בטיפול במקרים כאלו שעובד בצמוד ובתקשורת מלאה עם פסיכיאטר מומחה
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה בהריוןדליה07/05/2011
שלום,
האם בשבוע 22 להריון ניתן לקחת תרופה בשם ARS ALB 200CH 5GR?
האם יכול לגרום נזק לעובר?
יש לציין, שהייתי אצל הומאופת שאינו רופא אך הוא מוסמך
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה בהריון - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל08/05/2011שלום עניתי על שאלה זאת כבר
אינני יכולה להתייחס למקרה שלא אני לקחתי ואינני יודעת מיהו המטפל המוסמך ומהי רמת הידע שלו -האם הוא סטודנט או שסיים ללמוד או בעל ותק רב
בכל מקרה לאור החשששות שלך אני מציעה לך לגשת לרופא MD שהוא הומאופת ולקבל שם תשובות על סמך המקרה האישי שלך - אם את חוששת
בעיקרון רמדי הומאופתית איננה חומר -את יכולה לקחת את הרמדי למעבדה ולראות שאין שם חומר מכול סוג שהוא - לכן היא לא יכולה לגרום נזקים לאם ואו לעובר
אבל כמו כול דבר אחר צריך לדעת איך לקחת מקרה בהריון ואיך להתייחס אליו
אם את חוששת ואת בהריון לכי לרופא MD שהוא גם הומאופת
בדרך כלל הומאופת מוסמך יודע מה הוא עושה בתקופת הריון
השאלה שלי היא מדוע את לא מפנה למטפל שלך את השאלה הזאת
זוהי אחריותך להיות עימו בתקשורת פתוחה ומלאה מדוע את מסתירה ממנו מידע וחששות בנושא ? כשאת עושה זאת - את אחראית לכך שהוא לא יוכל למלא את תפקידו בצורה הטובה ביותר עבורך. ואם לדעתך נגרם לך נזק כלשהוא לרוב הוא בגלל העלמת מידע חשוב מההומאופת -שבאמצעותו הוא יכל למנוע נזק ולא ההיפך
לסיכום אני מציעה שתפני את השאלה הזאת למטפל שלך -במקביל גשי להומאופת נוסף שהינו MD שיראה אם קיבלת את הרמדי הנכונה - הרבה פעמים מבבחינה תורשתית היגעת להריון במצב לא מאוזן - ועם מערכת הגנה לא חזקה ובריאה ומאוזנת -לכן את לא יכולה להשליך על ההומאופת את האחריות למצב הבסיסי הלא בריא שעימו נכנסת להריון
-במידה ולא סיפקת להומאופת שלך את כול המידע על עצמך - ההומאופת לא יוכל לעזור ולמנוע מהתורשה מהמערכת חיסון לא בריאה עימה נכנסת להריון מלגרום לך נזק. את היגעת במצב לא מאוזן להריון -לכן מין הסתם פנית לטיפול הומאופתי כדי לאזן את עצמך בזמן ההריון - המצב הלא מאוזן שהתעקשת להיכנס עימו להריון
הוא גורם הנזק העיקרי אם נגרם נזק כלשהו בזמן ההריון לעובר או לעצמך
אל ההומאופת היגעת כדי למנוע נזקים כתולדה ממצבך הלא מאוזן אבל אם לא סיפקת לו את כול המידע והסתרת ממנו מידע חשוב לגבי עצמך כפי שאת עושה עכשיו. הוא לא יוכל להגן עליך כפי שהוא אמור - עושה רושם שאת מעלימה ממנו מידע כי את פונה אלי במקום להומאופת שלך כדי לקבל תשובות -זוהי העלמת מידע מהההומאופת שלך וכנראה שהעלמת ממנו מידע -ולכן הוא לא יוכל להגן עליך כמו שהוא יכול -אם נגרם נזק זה לא מהרמדי ההומאופתית אלא מכך שלא סיפרת את כול האמת והעלמת מידע מההומאופת ולכן הוא לא יכול לספק לך את הרמדי שמספקת את ההגנה המלאה במקרה שלך -ואז התורשה ומערכת החיסון שהגיעו בעייתים ולא מאוזנים ישארו באותו מצב לאורך ההריון והם אלו שיגרמו לך לנזקים לא ההומאופת ולא הרמדי -הרמדי אמורה לספק לך הגנה רק אם סיפקת את כול המידע הרלוונטי
האם אני ברורה ?
בהצלחה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני המומה מהתגובה התוקפנית
אביבה12/05/2011לפי תשובתך ,כל מי שפונה להומאופת ובמקביל רוצה לקבל כאן חות דעת נוספת הוא אדם שמעלים מידע... אז באמת אפשר לבטל את הפורום הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה בהריון - תגובה
כרמית ברלין18/05/2011הי דליה,
אני משיבה לך רק עכשיו, אבל חשוב לי שתקראיגם את תשובתי.
כעיקרון כאשר את ניגשת לטיפול אצל הומאופת, הוא מתאים אך את הרמדי הייחודית לך בהתאם למכלול בעיותייך, בהתאם למאפיינייך האישיותיים, בהתאם לתצפית שעורך בזמן השיחה ביניכם וכו...
הרמדי ההומאופתית עשוייה מחומר כלשהו מהטבע שעבר תהליך של דילול וניעור במים מס רב מאד של פעמים, עד שלמעשה לא נשארה בו מולקולה אחת של חומר. מה שנשאר שם הוא זכרון של החומר, הרוח של החומר. אי לכך הרמדי איננה מסוכנת. אין אפשרות ליצור בה תלות או להתמכר אליה. ואין לה תופעות לוואי.
הטיפול ההומאופתי, אין בכוונתו להזיק וכן ניתן לטפל בנשים הרות ובתינוקות ללא כל בעיה.
אם כי אסייג את דברי ואומר שכל דבר שיש בו פוטנציאל לעזור יש בו פוטנציאל שיכול להזיק, אם לא ניתן בצורה הנכונה או המדוייקת.
לרוב, כשהרמדי לא מתאימה לאדם, האדם ישאר באותו מצב ולא יכול שום שינוי.
לגבי הומאופת שהוא גם רופא - היכולת של ההומאופת להתאים את הרמדי לאדם בצורה מדוייק שתגרום לשינוי ולהצלחת הטיפול, קשורה ברגישות של המטפל, בהבנה עמוקה של האדם היושב מולו, אין לה שום קשר לתואר אותו נושא האדם. בייחוד שאין את מקבלת מהאדם טיפול רפואי כי אם הומאופתי.
אני חושבת שכשניגשים למטפל חשוב מאד לשאול תמיד את כל השאלות ונלסות להבין בלי לפחד. זה יכול לעזור.
מקווה שחידדתי את הדברים
בהצלחה בהריון
כרמית ברלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריפלוקס וחומציות יתרלירן06/05/2011
יש לי ריפלוקס קרוב לשנה.נתנו לי לקחת CARB VEG 30C כדי להפחית את החומציות בקיבה אבל אני עדיין מרגישה ש"עולה" לי ושתקוע לי משהו בגרון ואני מבינה שזה בגלל הריפלוקס.זה לא היה אמור לעזור גם לזה? האם לא החומציות יתר היא הגורמת לריפלוקס? בנוסף נתנו לי לקחת ליקופודיום 200CH שעבר עזר לי רבות אבל הפעם ההומאופטית אמרה לי לא לקחת את שני הרמדיס ביחד כי לפעמים הם סותרים האחד את הפעולה של השני.את הליקופודיום אני לוקחת רק כשיש לי התקף ופעם ב...- 3 כדוריות.את ה- CARB אני לוקחת 5 כדוריות פעמיים ביום למשך שבוע בחודש ובחודש הבא אני אמורה לקחת שוב את אותו מינון לשבוע נוסף.מה דעתכן? האם זה הטיפול שיסייע לי להלחם בריפלוקס? האם אפשר להעלים אותו לגמרי ולחזור לאכול הכל ללא הגבלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריפלוקס וחומציות יתר - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל06/05/2011שלום לירן
ריפלוקס ניתן לתקן לחלוטין
אך מיכוון שאינני מכירה אתה מקרה שלך לעומק כדי להביע דיעה
אם הרמדיס שקיבלת נכונים או לא למקרה שלך
כדי לדעת את התשובות לשאלות שלך צריך לשבת עימם שעתיים לתחקור עמוק
לצערי לא אוכל לעזור לך
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה הומאופטית בהריוןרוני05/05/2011
שלום,
האם בשבוע 22 להריון ניתן לקחת תרופה בשם ARS ALB 200CH 5GR?
האם יכול לגרום נזק לעובר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה הומאופטית בהריון - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל05/05/2011שלום דליה
כול לקיחה של רמדי הומאופתית ללא פיקוח יכולה להסתיים בנזק לך ואו לעובר
טיפול הומאופתי עושים רק בפיקוח הומאופת מוסמך
ובמצב שלך רצוי בעל תואר MD רופא
בקופת חולים מכבי למשל כול ההומאופתים רופאים ואם את לא במבכי אז אולי גם בקופה שלך יש הומאופת רופא ואם אין לך שווא להשקיע במישהו פרטי -הריון זה לא זמן לעשות טיפול עצמי ללא פיקוח וגם מחות להריון זה אסור
בהצלחה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה בהריון
דליה05/05/2011היי אידית,
התרופה שרשמתי לך נרשמה לי ע"י הומאופת שאינו רופא.
שאלתי היא שוב, האם יכול להיגרם נזק ולו הקטן ביותר לעובר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הומאופתי לעור בעייתיכרמית04/05/2011
שלום,
אני בת 27. יש לי עור מאוד בעייתי: לפצעים, גם הכי שטחיים שיש, לוקח זמן רב להרפא, ובהרבה מקרים נשארות צלקות, יש לי סימני מתיחה בכמה איזורים בגוף ולפעמים אני מרגישה שהעור שלי כל כך דק שהוא ממש נקרע. האם ישנו טיפול הומאופתי לחיזוק העור ועידוד ייצור הקולגן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי לעור בעייתי - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל04/05/2011שלום כרמית
יש בהומאופתיה פתרונות לבעיות עור מגוונות ורבות וגם לרגישות שאת מדברת עליה
אני ממליצה לשלב את הטיפול גם בשיפור בתזונה לשיפור וחיזוק מערכת החיסון כי העור הוא השכבה הראשונה במערכת החיסון שלך כך שצריך לעבוד עליו בשתי רמות נשמתית רוחנית ופיזית תזונתית
בהצלחה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)