מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בשחלות פוליציסטיותתמי09/10/2011
שלום, האם יש טיפול בהומאופתיה בשחלות פוליציסטיות? מהו הטיפול?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בשחלות פוליציסטיות - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל09/10/2011שלום
יש בהומאופתיה טיפול לגורמים לשחלות פוליציסטיות -הטיפול ההומאופתי אף פעם לא מתייחס לבעיה שהיא סימפטום בלבד אלא לגורמים שלה - הגורמים חבויים ברובד הנשמה ולא בגוף
מהו הטיפול כול אדם מקבל טיפול אחר בהתאם לכול תמונת הבעיה שלו וזה מותאם אישית
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן לפהסבטה08/10/2011
שלום!
הייתי בטיפול הומאופתי, ואני לפני לקיחת הכדורים. ההומאופתית המליצה לי בנוסף על מריחת שמן קיק לשיער.
בבית מרקחת המליצו לי במקום שמן לפה שמופק מצמח הארקטיום לפה לחיזוק השיער. במרכיבים כתוב שיש שם תמצית של שמנים אתרים.
בנוסף ההומאופתית אמרה להמנע בחודש הקרוב ממריחת הגוף בשמנים ארומתרפיים.
האם שמן הלפה מתנגש עם הטיפול ההומאופתי וכדאי לא לשלבם יחדיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן לפה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל09/10/2011השאלה מסורבלת לא הבנתי אותה
אני לא נמנעת משימוש בשמנים אתריים בזמן טיפול הומאופתי
אבל כול מקרה לגופו וכול הומאופת בדרכי התנהלותו ותלוי איזה שמנים.
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן לפה - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה09/10/2011שלום סבטה
יש מספר גורמים שעלולים לעכב את מהלך הטיפול ההומאופתי וביניהם מנטה וחמרים נוספים בעלי טעם וריח חזקים . בד"כ לשמנים אתריים יש את התכונות הללו ולכן עדיף לא להתחיל בהם בתקופה של התחלת טיפול (לפחות חודש).
בברכה
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף..תמר07/10/2011
אני מטופלת בתרופה הומופאטית ונאמר לי שלא לשתות קפאין. ולכן קניתי ואני שותה קפה ונס קפה נטול קפאין. האם זה מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלה
תמר07/10/2011אני חושבת שצריך לקחת בחשבון שאני עם לחץ דם נמוך 70/40 עד 90/60 ובימים אלו אני ממש בתשישות..אולי השינוי עם הקפאין קשור? קראתי בפורום שאת מציעה תחליף קפה טבעי על פני הנטול. ואני שואלת כמה זה נורא אם אני שותה 3 כוסות קפה נטול ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל07/10/2011לצערי אני לא המטפלת שלך ולכן אני מנועה מלענות
את נכנסת עימי לנישת פרטי הטיפול האישי בך
שאלות מהסוג הזה אנא הפני למטפל בך לשם כך הוא קיים ועובד על המקרה שלך
בברכה דר אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף.. - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל07/10/2011גם בקפה נטול קופאין יש קופאין -נסי ללכת על תחליפים עשויים מחומרים טבעיים בחנויות טבע יש מבחר גדול
בהצלחה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MASTIC GUMסנדרה06/10/2011
האם מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר להשיג MASTIC GUM? שמעתי שזה מאוד יעיל בטיפול נגד הליקובקטר ואני לא מוצאת את זה בחנויות הטבע. בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MASTIC GUM - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל07/10/2011לצערי אין לי מידע בנושא
וגם לא הכמה הוא טוב לכול דבר שהוא
לא הייתי בונה על דבר חיצוני שיגרום לשיפור במצב אלא על טיפול פנימי
בהצלחה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוקל ללכת להומאפטית אחרתירון03/10/2011
אני שוקל ללכת להומאפטית עקב טיפול בבעיה אצל הומאפטית קלאסית שלא הצליחה
האם מומלץ לשלוח לה את הרמדיס שקיבלתי?[טופלתי 7 חודש וקיבלתי 12 סוגי רמדיס הנמצאים בארון במטבח,האם הם ניתנים לשימוש או פג תוקף?
האם בטיפול הומאפטי עם מטפל אחר יש הכרח לחזור שוב על כל השיחות כמו קודם ןמדוע?
ההומאפטית ציינה בפני שבמקרים כרוניים סבוכים לפעמים יכול להיות שיםפור משמעותי של 80 עד 85 אחוז אך לפעמים בקושי 40 אחוז האם זה הייחס המדוייק בטיפול בכל מטופל?
אגב טענה בפניי,שבמקרים מסויימים הבעיה לא ממש נעלמת,אבל יש שיפור במצב למה הכוונה?
ההומאפטית ציינה שמבצעת דילול של 1:50 לפונטאץ רמדי בתוך בקבוק מים,האם מדובר במינון מוגבר מידי?
האם ניתן להפחית ריאקציות לא נעימות בהומאפטיה,ולעבוד על רמדיס במינון נמוך ועדין יחסית,והאם הומאפטיה מהווה סתירה בשימוש בתרופות או טיפול אחר?
בתודה מראש
שנה טובה שנה של עשייה ועזרה לזולת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוקל ללכת להומאפטית אחרת - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל03/10/2011שלום ירון
אין בעיה לעשות שימוש ברמדי אם שמרת עליהם עטופים בנייר כסף -ולא במקום בו יש קרינה רמדי יכוהל להחזיק מאות שנים
תעשה מה שההומאופתית אומרת אם היא מבקשת רשימה של רמדיס תשלח לה
אתה צריך לחזור על התחקיר כי כול הומאופת יודע לראות ולהוציא מידע בצורה אחרת לכן כן צריך לחזור על התחקיר מחדש -אלו לא שיחות זה תחקיר שנועד להבין את שורש הבעיה ולהתאים רמדיס לשורש
מקרה כרוני אפשרי להשיג גם 100% הצלחה תלוי מאוד בידע של המטפל ותלוי מאוד במטופל ובסוג המקרה. ובכול מצב ועניין כל מקרה הוא אחד בעולם כך שאין אפשרות לעשות כאן הכללות של אחוזים בכלל. כול מקרה הוא אחד בעולם
אין כאן עניין של יחס מדוייק כול מקרה לגופו -ומיכיוון שלא ניתן להכריח אדם להיות בריא עד הסוף ויש אנשים שאין להם סבלנות דרושה כדי להחלים לגמרי התוצאות ישתנו מאדם לאדם.
יש מקרים על תרופות שניתן להשיג רק שיפור יחסי כי המקרה מאוד מורכב
הדילול שקיבלת לא ברור.
אני לא עובדת אם ריאקציות בכלל -כך שאין לי יכולת להתייחס למה שאחרים עושים ועובדים -אני נגד ריאקציות -אין סתירה לתרופות זה לא עובד באותו מישור -הומאופתיה זה תדר אין הרמדגי חומר בהומאופתיה בכלל -תרופה זה חומר כימי בפועל על הגוף. הומאופתיה פועלת רק על הנשמה גם נשמה היא תדר.
רצוי לא לעשות הומאופתיה אם דיקור או עם רפלקסולוגיה או עם פרחי באך או עם כול דבר אחר שגורם לשינוי ממשי -כי ההומאופת לא ידע ממה נגרם השינוי ועלול להוביל את המקרה בצורה לא נכונה עקר הטעיה בקצב השינוי ובשיטה שגרמה לשינוי
מקווה שזה עונה
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולה בן 80 כאבים עזים לאחר הרפסרובי02/10/2011
שלום רב
אבי בן 80 לפני כחודשיים לערך חלה בהרפס מסוג זוסטר
סובל מכאבים עזים אשר מופעים בעיקר בשעות הערב ,הכאב בילתי נסבל על פי אבי
מקבל טיפול "ליריקה" 50 מ"ג פעמיים ביום ,עבר סידרה של דיקור סיני ללא הועיל
ברקע חולה במחלת קרוהון ולכן גם מערכת החיסונית נמוכה
אבקש לדעת האם ישנו טיפול ידוע עבור המחלה הרפס בפורום הנ"ל בכדי שאוכל ולו במעט להקל על הכאבים ולעזור בתחושת האונים המוחלטת .
אבקש לדעת דעת המומחים והמנוסים בתחום ,אי אילו טיפולים קיימים ומהם אחוזי ההצלחה ,ולאחר כמה זמן ניתן לראות שיפור במחלה
בתודה מראש
רובי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולה בן 80 כאבים עזים לאחר הרפס - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל02/10/2011שלום רובי
כבר קיבלת תשובה ממני
כול מקרה לגופו לא ניתן לומר לך מראש כמה זמן וכו לגבי אביך
קח אותו לרופא MD הומאופת שיענה לך על השאלות אחרי שיקח את המקרה לגופו
בהצלחה
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולה בן 80 כאבים עזים לאחר הרפס - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה02/10/2011שלום רובי
מכיוון שניתקלתי במקרים דומים אני מאד מבינה את התסכול לראות הורה מבוגר סובל כל כך ... לצערי בשל המורכבות של המקרה אני לא יכולה לנקוב בשם של תרופה כי יש עשרות של תרופות שעשויות להתאים אבל צריך התאמה אישית למקרה עם כל המורכבות שלו ואז יש סיכוי הרבה יותר טוב שיעזור . לכן אני מאד ממליצה לפנות להומאופת באיזור מגורכם (יש רשימה של הומאופתים באתר האגודה הישראלית להומאופתיה )
רפואה שלימה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי ארניקה-מינון ואופן השימושעירית01/10/2011
שמי עירית,אני סובלת מזה שנים מדלקות פרקים בברכיים,יש לי השימוטו-תת פעילות בלוטת התריס,דלקות אובאיטיס בעיניים וכאבים בגב וברגליים,יש לי שני בלט דיסק בגב התחתון.
הכירופרקט שלי המליץ לי לקחת ארניקה,ההורים שלי קנו לי כדורים בבית מרקחת בגרמניה.
נאמר להם בבית המרקחת שאני יכולה לקחת 5 כדורים בשעה.
כתוב על הבקבוק ARNICA D 12, 10g,הכל כתוב בגרמנית, שפה שאני לא מבינה.
רציתי לדעת האם אני אמורה לקחת את הכדורים במציצה מתחת ללשון,ואיזה מינון מומלץ.
תודה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורי ארניקה-מינון ואופן השימוש - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל02/10/2011מצטערת אני לא נותנת לאף אחד הוראות טיפול -ללא לקיחה של המקרה שלו לה לעומק -זה לא אחראי זה לא נכון וזה יכול להזיק ואו פשוט לא להועיל
בהצלחה במציאת הומאופת שיעזור לך להחלים
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורי ארניקה-מינון ואופן השימוש - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה02/10/2011שלום עירית ושנה טובה
ארניקה היא תרופה הומאופתית לעזרה ראשונה והיא מתאימה בעיקר לכאבים שנובעים כתוצאה מפציעה או פגיעה חיצונית כלשהי . הכאבים שאת מתארת הם כתוצאה מבעיה כרונית פנימית כלשהי ולכן הסיכוי שארניקה תעזור הם קלושים .
לכן , כפי שאדית ציינה , כדאי שהומאופט מנוסה יראה אותך ישמע את כל ההיסטוריה של הבעיות שלך ויתאים את התרופה המתאימה ביותר לכל התמונה .
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי ארניקה או כל רמדי הומאופתית
איילת גושן15/10/2011שלום,
אותו כירופרקט שנתן לך את הארניקה, בוודאי שוחח איתך והחליט שתרופה הומאופתית זאת מתאימה לך - על פי השיחה. הוא גם קבע מהו המינון המתאים לך ובהתאם לכך המליץ. הוא גם אמור להגיד לך כמה לקחת ואיך בדיוק. מי שלא שוחח איתך ולא מכיר אותך לא יכול להמליץ. הטיפול בהומאופתיה הוא אישי.
אני ממליצה שתהיי בקשר רציף עם אותו כירופרקט, במיוחד לאור העובדה שאת מתכוונת לקחת את הארניקה תקופה ארוכה. זה לא מומלץ לקחת הומאופתיה לאורך זמן בלי ביקורת מקצועית.
באופן כללי אפשר לקחת תרופות הומאופתיות (רמדיז) בפה, מעל או מתחת ללשון, בהרחה, במריחה, כלומר במגע כלשהו עם הגוף. בחירת אופן הלקיחה תלוי באדם, בהומאופת, ברגישות ועוד.
רפואה שלמה!
איילת גושן, הומאופתיה קלאסית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוסילוקוקסינוםאילנית30/09/2011
שלום דוקטור
אני מעוניינת להתחיל לקחת אוסילוקוקסינום והייתי מבקשת לדעת איך לוקחים? האם לפני או אחרי האוכל? וכמה זמן אחרי? או עם האוכל?
בתודה מראש
אילנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסילוקוקסינום - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל02/10/2011שוב חוזרת כאן לא נותנים הוראות טיפול -מי שצריך הוראות טיפול שיגש להומאופת מסומך ויעשה טיפול -אנחנו לא משרתים כאן כול מיני אנשים שרוצים לקחת רמדי הומאופתית ללא פיקוח וידיעה למה זה ואם זה בכלל מתאים למצבם
בהצלחה במציאת הומאופת
דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוסילוקוקסינום - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה02/10/2011שלום אילנית
לא ציינת למה החלטת לקחת אוסילוקוקסינום ובאיזו תדירות .
תמיד כדאי להתייעץ עם הומאופת שמכיר אותך ואת כל ההיסטוריה שלך .
אבל בכל מקרה כל רמדי - תרופה הומאופתית לוקחים במרחק של לפחות חצי שעה מהאוכל , ללא מגע יד.
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפז מסוג זוסטר אשמח לעזרהרובי27/09/2011
שלום רב
האם ידוע על הומופאתי שעוזר בהרפס מסוג "זוסטר" מדובר באבי כבן 80 אשר סובל מכאבים עזים באיזור הגב
אשמח לשמוע מה האלטרנטיבות המוכרת במקרה שכזה
כולל סוג הטיפול שהדע מה לבקש מהמטפל
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפז מסוג זוסטר אשמח לעזרה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל02/10/2011אני מציעה לגשת לרופא הומאופת בקופת החולים שיטפל בו -קופת חולים זול
לאור הגיל שלו ובודאי הוא על תרופות רופא MD שהוא גם הומאופת אמור לדעת לפתור את בעיותו בהצלחה. ולהקל מאוד על כול התסמינים
שוב חוזרת רופא MD שמטפל בהומאופתיה
בהצלחה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלימון בייבי כעזרה לטיסה ארוכה וג'טמרינה21/09/2011
שלום רב,
אני טסה עם תינוק בן 1.4, ורציתי לשאול האם תכשיר כגלימון בייבי יכול לעזור לו להירגע ולישון בטיסה וגם להעביר ג'ט לג ביתר קלות או השימוש בתכשירים כאלו לא מומלצים?
מה עם רסקיו נייט?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלימון בייבי כעזרה לטיסה ארוכה וג'ט - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל22/09/2011אני מצטערת אני נמנעת מלענות על שאלות מהסוג הזה -אני לא ממליצה על תכשירים וגם לא מכירה תכשירים. כנל לגבי רסקיו ניט -אם האדם ואו התינוק לא נמצא תחת טיפולי אני מנועה מלהמליץ על שיטות כאלו או אחרות של התנהלות מולו-כול עוד הוא לא בפיקוחי
בברכה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לא ברורה
מרינה22/09/2011התינוק לא צריך טיפול, אין לו בעיה טפו טפו טפו, שאלתי רק האם תכשירים מסוג זה יכולים לעזור לו להעביר טיסה ביתר קלות. כיוון שאלו תכשירים הומואפטיה וזה פורום הומואופטיה, נשע לי הגיוני תגיבי בסגנון - התכשיר מסוכן/לא מומלץ לתינוקות/יכול לעזור/לא מודעות לסכנות/לא מכירה תכשיר זה, אבל מכירה אחר שיכול לעזור.
מהתשובה שלך אני מבינה שאני צריכה לבוא אליך ליעוץ כדי לקבל תשובה בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לא ברורה - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה22/09/2011שלום מרינה
ראשית , נסיעה טובה ואני מקווה שהתינוק יהיה רגוע ולא יזדקק לתכשירי הרגעה אבל אם בכל זאת יש צורך אז עדיף הרסקיו מאשר גלימון . אנחנו כהומאופתים קלאסיים לא חושבים שנכון לקחת תערובות של תרופות הומאופתיות . אמנם גם הרסקיו הוא סוג של תערובת אבל הוא עובד רק ברמה הנפשית ויש לו אפקט הרגעתי מוכח .
אז שוב נסיעה טובה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לא ברורה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל22/09/2011מהתשובה שלי את מבינה שמי שלא נמצא תחת פיקוח שלי לא מקבל המלצות לתכשירים ולא משנה מה האופי של הדבר הפעוט שנראה לך פעוט שאת צריכה לטפל בו - אין לי מושג מה המצב העמוק והכוללני והפרטני של התינוק ולכן איניי ממליצה על דבר זה לא אחראי ולא רצוי.
את רוצה המלצות לא ממני סורי אני יותר מידי שנים בתחום ולא מוכנה לקחת אחריות על המלצות מעל גבי הפורומים לתכשירים בפרט לתינוקות אך גם למבוגרים. ולא לא אמרתי לך לבוא אלי לטיפול את מוזמנת לפנות לכול הומאופת אחר לטיפול -כי מה שאת מבקשת הוא שנטפל לך בסוגיה כאן -לקחת תכשרי וגם הומאופתי זה לתת טיפול -סורי אני אל מחלקת טיפולים בפורומים מבלי להכיר את המקרה מאוד לעומק -ומדוע הוא סובל בטיפוס וכו
אחרי זה אם יקרה משהו חריג לתינוק את לא תהססי להפנות אצבע מאשימה ולבוא ולהראות את ההמלצות שלי הכתובת כאן נכון ? מה יכול לקראת חריג ללא פיקוח בעצם הכול
בהצלחה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהיפך התשובה מאוד ברורה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל22/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיליקהגליה19/09/2011
שלום רב !
בהמלצה של רופאת המשפחה שלי רכשתי סיליקה d6 לא צויין כמה טיפות מהסיליקה
אני צריכה לשתות ביום או אם צריך לדלל במים. אני כותבת אליך כיוון שהרופאה שלי נמצאת בחופשה ואינני יודעת את הכמויות. אודה לך אם תעזרי לי בנושא
בברכה
גליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיליקה - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה19/09/2011שלום גליה
צר לי אבל עם כל הרצון הטוב אני ממש לא יכולה לעזור לך בהוראות לנטילת תרופה (גם אם היא הומאופתית)כאשר מישהו אחר המליץ עליה ואין לי כל אינפורמציה על מה ומדוע היא ניתנה .
רפואה שלימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזמנה למחקר בתחום ההומאפטיהירון19/09/2011
ברצוני לציין שהומאפטיה היא תחום לא ברור ולא בטוח שתמיד עוזר אולי רק במקרים חריגים מידי יום אני נתקל בעשרות מקרים שזה לא סייע להם.אם הומאפת מציין שהוא מרפא לחץ דם,סכרת,או סרטן,הרי מדובר בהטעייה אחרת כל בתי החולים היו נסגרים.
אני מעורב כרגע במחקר קליני לבעיה רפואית נפוצה,ומזמין הומאפטים לבוא ולהכנס למחקר שיהיה בית חולים על אנשים המעונינים בסיוע המחקר יהיה בפיקוח רפואי,וקליני ושם יבדק עד כמה הומאפטיה אכן יכולה לרפא,או בעצם רק להקל על המצב.
אני מזמין הומאפטים\הומאפטיות להשאיר את הפרטים שלהם כאן עם טלפון ליצירת קשר עימי.
חשוב לציין שהמחקר יהיה כחצי שנה עד שנה על מס' מטופלים,ויהיה אך ורק לטיפול באמצעות רמדיס לא בכל הקשור לשיחות נפש מעמיקות,כן יבדקו במעבדת בית החולים מה כל רמדיס מכיל,ושאין בו תופעות לואי בלתי הפיכות
הצלחה במחקר תגרום להמלצת הרופאים על הומאפטיה והפניית מטופלים לטיפול
אגב מבחינת הרופאים הם מוכנים בשיתוף פעולה אבל תחת מחקר מסודר ורציני
בברכה
יותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזמנה למחקר בתחום ההומאפטיה - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה19/09/2011שלום יותם
אני מברכת על היוזמה ואשמח מאד לראות את תוצאות המחקר ואפילו לשתף פעולה כשיהיה משהו סגור . כמובן שאם יש נכונות של בית חולים או חברת תרופות לשתף הומאופתיה והומאופתים במחקר רציני זה מבורך וכאמור אשמח לקבל פרטים נוספים .
בהצלחה רבה והרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזמנה למחקר בתחום ההומאפטיה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל20/09/2011ברצוני לציין שהומאפטיה היא תחום לא ברור ולא בטוח שתמיד עוזר אולי רק במקרים חריגים - מעניין אצלי בקליניקה ולא רק אצלי התחום מאוד ברור ומאוד בטוח מידי יום אני נתקלת בעשרות מקרים שזה כן סייע להם כולל לעצמי.
אם הומאפת מציין שהוא מרפא לחץ דם,סכרת,או סרטן,הרי מדובר בהטעייה אחרת כל בתי החולים היו נסגרים. -1 מי אמר שבתי חולים מרפאים מחלות כאלו ? תראה לי מקרה ריפוי - אמא שלי מתה ביסורים קשים אחרי ששהתה לא מעט בבתי חולים כנל בן דוד שלי כנל דודה שלי 2 אם הומאופת מציין שהוא מרפא מחלות הוא עושה טעות -הומאופתיה לא מטפלת במחלה אלא במה שגרם לה ומה שגרם לה מצוי ברובד הנשמה בלבד ושם אנו מטפלים איכן שאף רופא לא יכול לטפל מסתבר ורופאים שכן רוצים לטפל בגורמים למחלות ברובד הנשמה הולכים ללמוד הומאופתיה יש מאות רופאים בארץ רק שכבר למדו את המקצוע הלא ברור ולא בטוח הזה ועושים בו שימוש כול יום -אז חפש לך קהל אחר להטעות אותו בעובדות שאתה מנסה לפזר בשטח.
אני מעורב כרגע במחקר קליני לבעיה רפואית נפוצה,ומזמין הומאפטים לבוא ולהכנס למחקר שיהיה בית חולים על אנשים המעונינים בסיוע המחקר יהיה בפיקוח רפואי,וקליני ושם יבדק עד כמה הומאפטיה אכן יכולה לרפא,או בעצם רק להקל על המצב. -חומד אתה באמת חושב שכול העולם נולד ביום שאתה נולדת ?? מחקרים קלינים רציניים בבתי חולים כבר נעשו ונעשים כול יום הוכחות כבר נמצאו כנס לגוגל וחפש אותם ותפסיק לחשוב שהמצאת את הגלגל
בברכה אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזמנה למחקר בתחום ההומאפטיה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל20/09/2011אני מזמין הומאפטים\הומאפטיות להשאיר את הפרטים שלהם כאן עם טלפון ליצירת קשר עימי.-
דר דניאל: מזל טוב
חשוב לציין שהמחקר יהיה כחצי שנה עד שנה על מס' מטופלים,ויהיה אך ורק לטיפול באמצעות רמדיס לא בכל הקשור לשיחות נפש מעמיקות, -
דר דניאל: בתי חולים להומאופתיה שכחתי לציין גם קיימים בעולם שם מטפלים רק באמצעות הומאופתיה כך ששוב אתה לא ממציא את הגלגל במאום
אף אחד שמטפל בהומאופתיה לא מלווה את זה בשיחות נפש מעמיקות -אין צורך בשיחות נפש מעמיקות ואם יש צריך לצרף פסיכולוג לתמונה -ואו שההומאופת גם מתמחה בעוד
כן יבדקו במעבדת בית החולים מה כל רמדיס מכיל,
דר דניאל : יופי בהצלחה ואז ימצאו שאין שם חומרים בכלל ומי שלא מבין בהכנת רמדי הומאופתיות יקרה לזה פלאצבו
ושאין בו תופעות לואי בלתי הפיכות-
דר דניאל אין תופעות לואי בהומאופתיה
הצלחה במחקר תגרום להמלצת הרופאים על הומאפטיה והפניית מטופלים לטיפול
אגב מבחינת הרופאים הם מוכנים בשיתוף פעולה אבל תחת מחקר מסודר ורציני
דר דניאל רופאים כבר מפנים עבדתי 8 שנים בקופת חולים כולה רופאים שם הפנו אלי ללא בעיה אתה תקוע -במציאות הקטנה שלך
יותם כפי שציינו אתה לא הולדת את ההומאופתיה בעולם ולפני הרעיון הגדול כביכול שאתה זורק כאן שאני לא נותנת בו אמון מראש לאור כול הקטילות המכוונות והאינטרסנטיות שלך -ולכן אני לא ממליצה לאף הומאופת להתחבר אליך למטרת מחקרים
אתה לא בא ממקום נקי ואו הגון ואו אמיתי ולדעתי כול הומאופת שינסה את מזלו דרכך המחקר יהיה מכור ואו קנוי על ידך ואו על ידי גורמים אחרים ויזייפו פארמטרים -אף הומאופת לא יוכל לדעת שזה מה שעושים מאחרוי גבו ואתם תוציאו מחקרים מכורים מראש כדי לסקל את ההומאופתיה בארץ ובעולם
לכן אני ממליצה להומאופתים להיזהר ממך לא ליצור קש רואו יחסים איתך -אתה מכור מראש ורוצה למכור את ההומאופתיה על פי האגמדה האישית שלך אתה אדם מסוכן להומאופתים בארץ ובעולם וכול מי שעובד איתך בודאי נקנה למטרות הכפשת שמה של ההומאופתיה ויצירת מחקרים קנויים ומזוייפים
במידה ויש הומאופתים שכן רוצים לבדוק מי אתה לעומק אני ממליצה שרק הומאופתים שהם רופאים שיוכלו להיות צמוד אליך לאורך כול התהליך וצמוד לכול התהליך בכול שלב ושהם אלו שהיו בפיקוח על התהליך וכול ההליך כולו יהיה תחת שרביטם -רק אז אוכל לסמוך על מחקר שקשור אליך -קבוצת רופאים הומאופתים שכול המחקר יהיה תחת שרביטם ואף אחד מאנשי הצוות שלך לא יוכל לחדור לתוך התהליך ולשנות פרמטרים תוצאות שיושגו ואו רמדיס שיוחלפו בפלאצבו ככדי ליצור הטעיה
אני אפיץ בכול מקום את הידיעה וההזהרה שלי כולל לאגודה להומאופתיה שיודיע לכול ההומאופתים בארץ
בהצלחה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- L ליזין בטיפול לקונדילומהשקדנית17/09/2011
שלום רב,
הרוקח בבית מרקחת המתמחה בהומאופטיה המליץ על נטילת תוסף L ליזין- כמוסה אחת ביום בנוסף לטיפות הומאופטיות שעלי לבלוע 4-5 פעמים ביום . רציתי לשאול , במה תורם התוסף L ליזין לטיפול בקונדילומה? עד כמה זה חיוני וכמה זמן ניתן לקחת את התוסף מבלי לשבש משהו בגוף ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר L ליזין בטיפול לקונדילומה - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה18/09/2011שלום רב
ליזין הוא תוסף תזונה (סוג של חומצה אמינית )ולא תרופה הומאופתית .
הטיפול ההומאופתי הנכון לדעתי, הוא הטיפול שניתן לאחר הבנה של שרש הבעיה והוא מותאם לאדם מסויים ע"פ כל המכלול ולא על סמך שם הסימפטום.כדאי שטיפול כזה יינתן ע"י הומאופת קלאסי שלמד והוכשר לכך לימוד ארוך ומקיף (רשימת ההומאופתים הקלאסיים המורשים מופיעה באתר האגודה הישראלית להומאופתיה ) .
הן תרופות הומאופתיות והן תוספי תזונה שנילקחים למשך זמן ארוך ללא התוויה נכונה יכולים להסב נזק.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדילומה ותזונהשקדנית16/09/2011
שלום רב,
רציתי לשאול אם יש בעיה בשתיית קופאין ( קפה, תה וכו') למי שבולעת טיפות מיוחדות לקונדילומה ( שנתן לי רוקח הומאופט למשך מס' חודשים) ) כמו כן אילו מזונות מפריעים לפעולה של אותן טיפות הומאופטיות או כול תרופה הומאופטית אחרת?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדילומה ותזונה - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל16/09/2011שלום שקדנית
רצוי להימנע מקפאין על כול סוגיו כולל במשקאות כמו קוקה קולה. קפה תה
רצוי להימנע מחשיפה של הרמדי לאלקטרוניקה וקרינות פאלפון וכו
רצוי ללכת להומאופת מוסמך שאיננו רוקח שיתן לך טיפול כמו שצריך שמיועד לכול המצב הכרוני שלך -כדי למוע הישנות של תופעות כאלו בעתיד וכדי לבדוק אם את מקבלת את הרמדיס שמתאימות ספציפית לך ולמכלול כול בעיותיך
בהצלחה דר דניאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקזמה ו-IGE גבוה בדםאלי11/09/2011
שלום.
אני גבר בן 34 ומזה כבר חצי שנה סובל מאקזמה בפרקי אצבעות.כשהלכתי בפעם הראשונה לרופא עור הוא המליץ לי להשתמש במשחה סטרואידית שעזרה לשבוע בלבד. לאחר מכן פניתי לרופא אלרגולוג כיוון שהבנתי שיש קשר בין IGE גבוה בדם לאקזמה הרופא ביצע את הטסטים לאלרגיה וגילה שאכן יש לי אלרגיה לפריחה של עצי זית ברושים וכו' וגם לג'וקים, בבדיקת מדבקות לא התגלתה שום רגישות. כיום אני כמעט בטוח שיש קשר גם לאי איזון במיקרו פלורה של המעיים (חוסר של חיידקים מסוימים).והשאלות שלי הן כדלקמן: האם יש לרפואה כלים לבדוק לאיזה מאכל אני רגיש? האם מאכלים פרו-ביוטיים יכולים להיות לי לעזר? האם ניתן לדעת אילו חיידקים חסרים במעיים כדי להשלימם דרך תרופות פרו-ביוטיות? ואיך ניתן לאזן מיקרו פלורה בדרך טבעית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקזמה ו-IGE גבוה בדם - תגובה
ד``ר אדית מרלין דניאל12/09/2011שלום אלי
אני שמחה מאוד על השאלות שלך
שאלות שמתייחסות לרפואה תפנה בבקשה לפורום שבו יש רופאים ומתמחה ברפואה
שאלות אחרות דורשות טיפול מלא ותשומת לב מלאה אצל מטפל -וזה לא המקום לעשות לך טיפול בפורום
תפנה בבקשה לטיפול אצל מטפל מוסמך והוא יתאים לך טיפול אישי
בהצלחה
אדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקזמה ו-IGE גבוה בדם - תגובה
יהודית פלינט הומאופתיה קלאסית ד``ר ph.D גנטיקה16/09/2011שלום אלי
אחד ההבדלים המהותיים בין הומאופתיה והרפואה ההוליסטית בכלל , לבין הרפואה הקונבנציונלית, הוא שהרפואה מנסה לברר באמצעים שיש לה (בדיקות כאלו ואחרות ) מה חסר (מתוך סברה שמילוי החסר יפתור את הבעיה ) ואילו הרפואה ההוליסטית מסתכלת על כל המכלול -פיסי נפשי ומנטלי בנסיון להבין היכן השרש שמצמיח את הבעיה ואיך לפתור את הבעיה מאותו שרש .
איך זה מתקשר לבעיה שלך ?
רוב בעיות העור הכרוניות אינן נרפאות באמצעות משחה חיצונית . כפי שנוכחת לדעת המשחות הסטרואידליות מספקות הקלה זמנית לטווח הקצר והחמרה מתמשכת לטווח הארוך . האם אתה סובל מתגובה אלרגית ? ייתכן , במיוחד לאור העובדה שיש עלייה בIgE .האם הידיעה אם אתה אלרגי לזית או לתפוח בהכרח תביא את המזור???
אז לאחר האכזבה מרופא העור ומהאלרגולוג אתה מחפש את הפיתרון בכיוון הפלורה של המעיים (שאגב זה ייתכן ) ז.א. שייתכן שמשהו יותר כללי יצא מהאיזון ומשפיע באופן כלשהו על הופעת האקזמה .
זוהי בדיוק הגישה ההוליסטית שמחפשת את ההבנה של סוג חוסר האיזון שהצמיח אצליך את בעיית העור שהיא הסימפטום החיצוני שנובע מבעיה שורשית יותר.
אם תיגש לטיפול הומאופתי המטפל ינסה להבין את האופי המאד מסויים שבו נוצרה אצליך בעייה באיזון וינסה למצוא את התרופה - רמדי ההומאופתית שמסוגלת לתקן קלקול מסוג זה.
באשר לפרוביוטיקה , זה אמנם לא הומאופתיה אבל אתה יכל להיכנס לכל בית מרקחת או בית טבע ולברר איזה מוצר מכיל את ההרכב הגדול ביותר מבחינה כמותית ואיכותית של חיידקים פרוביוטיים וליטול אותו בכמוסות או באבקה ובמקביל להוסיף לתפריט מוצרי יוגורט העשירים בפרוביוטיקה.
רפואה שלימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה ד"ר יהודית פלינט.
ד``ר אדית מרלין דניאל16/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)