מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסי מין הומוסקסואליםאנונימי29/07/2012
שלום,
לפני כמה ימים קיימתי יחסי מין עם בחור, ביצענו מין אוראלי והשתדלתי שלא להסכים שיחדור אליי ללא קונדום, אבל לבסוף קיימנו מין אנאלי לא מוגן, הבחור חדר אליי לאולי 5-10 שניות וזהו. לאחר מכן גמרנו בחוץ (אני חייב לציין שהזרע לא בא במגע עם הפה או פי הטבעת). האם יש צורך להיבדק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין הומוסקסואלים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/07/2012בודאי !!! הגבר הנחדר בסיכון גבוה להדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בלשוןfff29/07/2012
האם זה סימן חזק לאיידס? שני רופאי משפחה היפנו אותי לבדיקה, היה לי מפגש אחד כשביצעתי מין אוראלי בגבר ללא שפיכה בפה.פחד איום ונורא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בלשון - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/07/2012פטרת הלשון יכולה להיות גם במצבים רפואיים אחרים שאחד מהם הוא HIV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומבו שאלה לדר מרגליתשירן29/07/2012
דר נכבדה שלום
ראיתי שבאת התשובות ענית למישהו שהקומבו אמין לחלוטין לאחר חודש זה ??בוודאות נכון?אין צורך לחכות 7 שבועות ,?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו שאלה לדר מרגלית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/07/2012הקומבו אמין כבר אחרי 3 שבועות
לפי הוראת היצרן, מומלץ לחזור על הבדיקה אחרי 7 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים.דן29/07/2012
שלום האם ניתן להידבק בHIV כאשר אני מבצע מין אוראלי על בחורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים. - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/07/2012כן יש הדבקה במין אוראלי עם נשאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור שאלה חשובה שלא קיבלתי תשובהחסוי28/07/2012
רציתי לדעת רשום שאיידס לא עובר במגעים יום יומיים אוקי אבל במידע ואנשים שמאוננים ולא שותפים ידיים לוחצים לך יד ואתה נוגע בפנים או שאתה בטעות נוגע. בזרע שמישהו השאיר במקום ואחרי זה נוסע בפנים או שהוא נגע בפצע פתוח מדמם
או שאין כאלה דברים וזה לא הגיוני !
אשמח לתשובה מפורטת מימך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקטור שאלה חשובה שלא קיבלתי תשובה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/07/2012לא הגיוני
לא אפשרי
אין הדבקה בסיפור שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לתשובה בבקשה!!! אני די חרדמישהו28/07/2012
קיימתי מגע מיני ל כחודשיים עם מישהי- חיכוך אברי המין ללא קונדום (חדירה מינורית),בעיקר שפשוף ובנוסף-גמרתי בחוץ. בחודש האחרון יש לי צואה רכה באופן תמידי ושלשול אחת ליומיים שלא מסתיים עד עתה. מה הסיכוי שנדבקתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשאלתך
חסוי28/07/2012אין ליסתמך בתסמינים כי הם תסמינים של מלא מחלות ואפילו סתם של שפת ...
לך להבדק עם עברו חודשיים מהמגע ..
הסיכוי לידבק מנשאית הוא 1/300* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה בבקשה!!! אני די חרד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/07/2012ללא חדירה אין הדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידס במחזור...28/07/2012
היי
ידוע לי שכאשר האישה במחזור הסיכויים להידבקות מצד הגבר גבוה יותר
אך האם גם האישה יותר חשופה להדבקות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס במחזור - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/07/2012הסיכוי להדבקה מגבר לאישה גבוה בכל מקרה לעומת מצב הפול (פי 8 )
מאחר וההדבקה נעשית דרך מגע נוזל הזרע עם רירית הנרתיק וצואר הרחם - אין קשר להדבקה עם תקופת הדימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסלח27/07/2012
שחקתי עם מישהו ששרט את האצבע בידו באמצע המשחק ואז בלי לשים לב המשכנו ישר לשחק ואז האצבע שלו הפצועה שירד ממנה קצת דם נגעה בקצה העין אני לא יודע אם נכנס הדם פנימה לא הרגשתי את זה אפשר לדבק כך אם הוא חס וחלילה חולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא הדוקטור אבל תשובה לשאלתך
חסוי28/07/2012אין סיכוי הדבקה מיכוון שהנגיף לא חיי מספיק זמן באויר וצריך כמות דם משמעותית כמות של דם שתכנס לעין הסיכוי להערכתי לידבק מזה אפסי ואפילו לא קיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא הדוקטור אבל תשובה לשאלתך
חסוי28/07/2012אין סיכוי הדבקה מיכוון שהנגיף לא חיי מספיק זמן באויר וצריך כמות דם משמעותית כמות של דם שתכנס לעין הסיכוי להערכתי לידבק מזה אפסי ואפילו לא קיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/07/2012סיכוי אפסי להדבקה במצב שתיארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לאחד הרופאיםהילה27/07/2012
יש לי שאלה בגלל מקרה שקרה לי
רציתי לשאול אם דם שנגוע בנגיף יכול לשרוד בתוך בקבוק מים בקירור יותר מיממה?
ואם יש מצב שבשלב כלשהוא הוא גם בתוך מים מתייבש כמו שהוא מתייבש על חפץ כלשהוא למשל
אשמח על תשובה לשתי השאלות האלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תשובה מהדוקטור?
אלעד30/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדוקטור שאלה מאוד חשובה השמח לתשובהחסוי27/07/2012
רציתי לדעת עם איידס עובר במגעים יום יומיים כי אני יורד לי דם לפעמיים מפצעים בפנים אני נוגע בחברים יורד להם גם דם וכל זה ואחרי זה נודע בפנים עכשיו רציתי לדעת עם זה רק עובר מדם לדם בפצע פתוח וגדול ששותת דם משתי הצדדים ולא סתם ככה שאני נוגע במישנו ואז בפנים או בדם ובפנים בפצעונים כאלה שניראים פתוחים אבל לא יורד דם או שלפעמיים אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדוקטור שאלה מאוד חשובה השמח לתשובה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/07/2012אי אפשר להידבק ממגע עם עור של נשא
גם אם נגעת בטיפת דם לא נדבקים אני בדרך זו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור שאלה מאוד חשובה השמח לתשובה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/07/2012אין קשר
ככה לא נדבקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- molluscum contagicsumאלי27/07/2012
קיימתי יחסים עם פרוצה ולקראת סיום האקט הקונדום כנראה ברח פנימה ( כשמרתי יצאתי בלעדיו)
לאחר שבועיים לערך הופיעו פיצעונים על איבר המין , רופא עור אבחן אתם כmolluscum contagicsum והמליץ לי על טיפול.
האם יש קשר גם לאיידס ? ואם הפרוצה היתה נשאית זהו דבר המגביר את הסיכויים להידבק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר molluscum contagicsum - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/07/2012כן, יש קשר
שתיהן מועברות בסקס וקיומה של מחלת מין אחת מעלה את הסיכוי להידבקות בשניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכרותאלמוני26/07/2012
מקווה כי אני במקום הנכון:)))
נשא 35 תל אביב מחפש להכיר נשא לכל מטרה:)))))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היכרות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/07/2012זה לא ממש אתר היכרויות
תכנס לאתר של הועד יש ארועים להיכרויות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומבוסרגיי26/07/2012
שלום רופאים נכבדים!אני עשיתי בדיקת קומבו שבועיים אחרי המקרה.כמה ימים אחרי נהיו לי כאבי פרקים וחום 38.האם קומבו יותר טובה כאשר יש תסמינים חריפים?או שאין קשר בין אמינות הבדיקה לתסמינים?ועוד שאלה-עד כמה אפשר לסמוך על קומבו אחרי שבועיים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/07/2012אין קשר בין תוצאות הבדיקה לתסמינים
בדיקת הקומבו אמינה ברוב המקרים אחרי שבועיים
אמינות גבוה יותר - אחרי שלושה שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה תענו בבקשהגירי25/07/2012
תודה לך
נמוך ביותר עד אפסי זאת אומרת אין סיכוי אני יכול להיות באמת רגוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה תענו בבקשה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/07/2012סיכוי נמוך מאד הוא עדיין לא אפס
תמיד מומלץ להיבדק ולהוריד חרדות מיותרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה תענו בבקשהגירי25/07/2012
לחצתי יד לאדם ישר אחרי שיצא משירותים (הוא היה מזיע), הרגשתי וראיתי שנדבק על היד נוזל (לא יודע איזה נוזל) בכמות לא רעה מלא את היד אחרי זה ישר התחלתי לנקות את הידיים בבגדים והתחלתי להזיע ואז התחלתי לנגב העניים והפנים
במידה ובאמת וזה זרע שהבן אדם השאיר על ידו שלא הספיק לנקות את ידיו ואני ישר לחצתי את ידו והוא חולה וזה נכנס לעניים או לפה או דרך שריטה קטנה לא מדממת אפשר לדבק כך?
אני לא מפסיק לחשוב על זה חרד מאוד יש לציין שאני חרד מאוד מאיידס האם כך נדבקים???? תודה
סליחה שנדנתי לכם הרבה תשובתם חשובה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה תענו בבקשה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/07/2012הסיכוי להדבקה בסיטואציה שתיארת נמוך ביותר עד אפסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)