מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם 47 יום אחרי - אמינות גבוהה?חושש03/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אמינות קומבו לאחר 47 ימים היא גבוהה אך מומלץ לחזור על הבדיקה שלושה חדשים מהארוע
ד``ר מרגלית לורבר03/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדום נקרע עם מישהו שלוקח פרפמשה02/01/2018
שלום, זקוק לעזרכתם .. הייתי עם מישהו אתמול והקונדום נקרע ( הייתי אקטיבי) מיד כשזה קרה הפסקנו אני לא כ"כ הבחנתי אם זה נקרע או לא ...הבחור טוען שכן ...שאלתי אותו אם אני יכול להיות רגוע אמר שהוא לוקח פרפ קבוע ונבדק לפני חצי שנה .
היום פניתי אליו והמשכנו להתכתב והוא נשמע בחור אמין ששומר על עצמו ואמר שאני לא צריך לדאוג... נרגעתי ואז והוא סיפר לי שזמן קצר שעה לפני היה עם מישהו אחר שמכיר וגם בלי קונדום שגם הבחור ההור היה על פרפ... השאלה מה עלי לעשות? האם יש סיכוי ? האם יש מצב שהנגיף היה אצלו בגוף מהבחור השני ולפרפ לוקח זמן להרוג את הנגיף? ואני כשחדרתי הנגיף עוד היה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרפ הוא טיפול מונע לא ״הורג״ את הנגיף. אם אתה מקיים יחסים עם כמה פרטנרים כדאי שתיגש לרופא המשפחה תיבדק ותיקח פרפ בעצמך
ד``ר מרגלית לורבר03/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להדבקה במגע ידאורן02/01/2018
אהלן ד״ר , ביום שישי יצאתי לבלות בתל אביב ובשעה דיי מאוחרת סביבות (2:00) יצא לנו לדבר זמן מה עם 2 סודנים משם. בסוף השיחה לחצתי להם ידיים , הפחד שלי הוא שיש חשש להדבקה כתוצאה מזה
יש לציין שהידיים שלי עם קילופי עור זאת אימרת שרואים את העור , לא שמתי לב ליד כפם
צירפתי תמונות ...
שאלה נוספת האם הקילוף הןא נחשב לפצע פתוח ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הדבקה במגע עור גם אם יש קילופי עור
ד``ר מרגלית לורבר03/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמינות בדיקה לאחר 19 יוםהמוטרד-01/01/2018
מה האחוזים לתקינות הבדיקה
מה אמינותה
היא בוצעה בקופת חולים מכבי ותשובה התקבלה למחרת
בדיקת קומבו (hiv 12 ab's + p24 ag) שלילית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמינות טובה מאוד אך לא 100%
ד``ר רונן הולנד01/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובה- בדיקת קומבו במכבי אחרי 19 יוםהמוטרד01/01/2018
ביצעתי בדיקה במכבי שיצאה שלילית 19 ימים לאחר המגע אולם שבועיים לאחר המגע , הרגשתי כאבי גרון,חולשה.ביצעתי בדיקות דם מקיפות שהראו שיש משהו ויראלי לא מעבר. כאבי הגרון ממשיכים לסרוגין עד היום כבר כחודשיים . פניתי לאבחון א א ג שטען כי מדובר בריפלוקס. בנוסף השבוע יצאו מספר פצעים על הלשון. ואני בחרדה מטורפת.
להלן התוצאות שנתקבלה ממכבי -יום לאחר הבדיקה
בדיקת קומבו (hiv 12 ab's + p24 ag) שלילית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו אחרי 19 ימים אינה מספיקהץ צריך לחזור עליה שוב 6 שבועות לאחר הארוע ושךושה חודשים פעם נוספת
ד``ר מרגלית לורבר01/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה- בדיקת קומבו במכבי אחרי 19 יום
המוטרד01/01/2018מה האחוזים לנכונות התשובה השלילית לאחר 19 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עגבת חיובית וHIV שליליחמ31/12/2017
שלום ב21/9 היה לי מין לא מוגן
ב24/9 עשיתי במקרה תרומת דם גלו שיש לי סיפיליס . הרופא שלי מקופת חולים הזמין אותי ב22/11 ועשיתי בדיקות דם לHIV + עגבת ויצא שהעגבת חיובית וHIV שלילי הלכתי לבית חולים איכלוב עשו גם בדיקות באותו יום ל HIV +עגבת HIV שלילי עברו כמה ימים קשים והראש שלי מסתובב הלכתי ועשיתי ב20/12 עוד בדיקת HIV ויצא שלילי שמחתי לכמה שעות ועוד פעם חזרו אלי המחשבות שאולי זה לא תקופה מספיקה שיגלו את ה HIV.
**גם היה לי מגע אוראלי לא מוגן ב18/9
שכבר עבר עליו 5 שבועות עד הבדיקה האחרונה
*** התקשרתי לייעוץ טלפוני למרפאת ליונסקי שם אמרו שבדיקה היא אמינה ב100% אחרי 3 שבועות
אני מרגיש שחי בסימן שאלה ופחד לילות .
האם יש סיכוי שנדבקתי ??
אודה אם תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות בתאריך מין אוראלי
חמ01/01/2018התאריך הנכון למין אורלי הוא 18/11
אני אשמח אם מישהו יעזור לי בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביצעת בדיקת HIV חודש ושלושה ימים לאחר המגע - התוצאה באמינות טובה מאוד, אם אתה עדיין חושש, תבצע בדיקה נוספת כאשר יעברו 7 שבועות מהמגע החשוד
ד``ר רונן הולנד01/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמינות וחוקים
מח01/01/2018אז לגבי המגע החשוד שהיה ב21/9 שעברו עליו 8.7 שבועות
עד לבדיקה שהייתה ב22/11 אני יכול לסמוך על התוצאות שהן שליליות .
ולגבי המגע החשוד שהיה ב18/11 שעבר עליו חודש ושלושה ימים אני יכול גם לסמוך על התוצאות ?? לציין שזה היה מין אוראלי . בקו הייעוץ אמרו איידס לא עובר במגע אוראלי וזה רק תאורטי בלבד . אני פשוט השתגעתי כנראה מכל המחשבות שיש לי אני מפחד מהשם של הבדיקה אפילו אני מנסה לשים את כל הסיפור מאחורי ולהמשיך הלאה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכוי להדבקה במין אוראלי הוא אפסי. אלא אם כן היו לך פצעים פתוחים בפה והיה מגע של זרע בפצעים
ד``ר רונן הולנד01/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוקיים
מח01/01/2018*** לא היה פצעים בפה ברוך השם
*** האם זה חוק לחזור על הבדיקה אחרי חודשיים ממועד הבדיקה הראשונה . כי הרופא שלי אמר שזה חוק ואתה הולך לעשות את הבדיקה בעוד חודש ואמת אני כבר לא מעוניין לחזור על הבדיקות האלה כי זה דבר מפחיד ואני מת שזה יהיה כבר בעבר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענות לי בבקשה מודה לעזרתכם
מח03/01/2018*** לא היה פצעים בפה ברוך השם
*** האם זה חוק לחזור על הבדיקה אחרי חודשיים ממועד הבדיקה הראשונה . כי הרופא שלי אמר שזה חוק ואתה הולך לעשות את הבדיקה בעוד חודש ואמת אני כבר לא מעוניין לחזור על הבדיקות האלה כי זה דבר מפחיד ואני מת שזה יהיה כבר בעבר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה האמינות של הבדיקות?TM29/12/2017
שלום,
שאלתי כאן בעבר על מועדי בדיקה ונאמר לי כי לפי נהלי משרד הבריאות יש לחזור על הבדיקה 6 חודשים אחרי המגע החשוד.
נבדקתי לאחר 35 יום ויצא שלילי וב-3 חודשים ויצא שלילי.
התחלתי לפני חודש לצאת עם מישהי וכרגע אנחנו משתמשים עם קונדומים באופן קבוע...היום היא אמרה לי שהיא תתחיל לקחת גלולות ואפשר לוותר על הקונדום.
עד כמה התוצאות של ה35 ימים ושל ה3 חודשים אמינות?
מה הסיכוי שהתשובה תשתנה אחרי חצי שנה?
אמרתי לה שאין בעיה שתתחיל עם הגלולות כי לא רציתי לפתוח איתה את הארוע ההוא שקרה לי בתאילנד באוגוסט.
אשמח לתשובה,
תומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר בין גלולות לבדיקת hiv
ד``ר מרגלית לורבר01/01/2018גלולות לוקחים כדי להימנע מהריון
גם כאשר תתחילו לקיים יחסים בלי קונדום עדיין יהיה צורך בגלולות למניעת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שלא הבנת תשאלה ד"ר
Tomer01/01/2018השאלה היא האם הבדיקה של ה3 חודשים אחרי מגע לא מוגן מספיק אמינה בשביל שאני אתחיל לקיים יחסי מין לא מוגנים עם חברה שלי בלי שאני אפחד להדביק אותה במשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת שימוש בקונדום אפשרית אחרי שהבדיקה שלילית
ד``ר מרגלית לורבר01/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתרון לHIV בעתיד הקרוב?דולב29/12/2017
מאחר ומדובר כאן בפורום רופאים בכירים בנושא HIV רציתי לדעת אם אתם מודעים שאולי יש תקווה בעתיד הקרוב למציאת תרופה לקללה הנוראה הזאת ? פחות או יותר צפי של שנים ? כי יש שמוע שאומרת שמצאו פתרון ורק לא רוצים לשחרר תרופה . השמוע אומרת שהשתלת מח עצם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נניח שזה הפתרון
Tomer29/12/2017ניצא מנקודת הנחה שהשתלת מח עצם מרפאת איידס לגמרי.
זה לא הגיוני לקחת אנשים שבסך הכל בריאים ושותים איזה כדור או שניים ביום,ולבצע בהם השתלת מח עצם. זה תהליך מאוד קשה עם סיכוי גדול יותר לתמותה מאשר לחיות עם מחלה כרונית.
זה כמו שיגלו שהשתלת מח עצם מרפאת סוכרת או לחץ דם ויתחילו לבצע את התהליך המסוכן הזה לאנשים שאין כל סכנה מיידית לחייהם.
שלא נדבר על העלות הגהוהה של התהליך והתהליך המייגע של מציאת תורם.
אני לא רופא ואין לי ידע נרחב בנושא איידס אבל אני בטוח שאם יש למחלה מרפא, הוא לא נעוץ בהשתלת מח עצם, וגם אם כן זה לא יהיה מיושם כך לעולם או רק במקרים שהחולה במצב קשה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה שחיים עם המחלה עמוק בפנים מתים כל יום ואם זה הפתרון לא מעט יקפצו על המציאה וייקחו סיכון אולי זה יעזור
זיו30/12/2017אתה מציג את העניין כאילו לקחת כדור או שתיים ביום זו חגיגה גדולה וזה לא . מסכן האדם שתלוי בכדור כל החיים שלו . אין לי מושג לגבי השמועות האלה שהוא כתב אבל יש הגיון בשמועה הזאת ויותר הגיוני בעייני שיש תרופה רק שיש אינטרס לא להוציא אותה החוצה . ואגב גם לסוכרת יש תרופה ולא מוצאים אותה החוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת מח עצם - לא אופציה
אנונימי31/12/2017היה מקרה החלמה אחד ויחיד בהיסטוריה שמתועדת החלמה מhiv. בוצעה השתלת מח עצם בחולה hiv שחלה בסרטן, מסתבר שחתורם היה לו מוטציה גנטית והיו חסרים בו קולטני ה-CCR5, קולטנים אשר באמצעותם חודר נגיף ה-HIV לתאים(אנשים אלו לא יכולים לחלות במחלה).
מאמין שהמחקרים בין היתר מבוססים על המוטציה הגנטית הזאת, אבל תהליך השתלת מח עצם מתאים ועוד אדם שיש לו מוטציה גנטית קשר נשמע לא ישים בעליל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שולל את האופציה שהתהליך מביא לריפוי
Tomer31/12/2017אני לא שולל את האופציה שהשתלת מח עצם מרפאת איידס אין לי מספיק ידע בשביל לשלול או לאשר.
אני מציג את זה כמאוד קשה ליישום נטו כי אני תרמתי מח עצם ביוני. עכשיו הקטע שאני בן 25 משוחרר כבר 4 שנים, ונתתי דגימה של מח עצם כשהייתי בן 18 בבקו"ם ולא זכרתי את זה בכלל עד שפנו אליי במאי-שתבין כמה זה נדיר למצוא תורם.זה תהליך כואב גם לתורם שמקבל תרופה לשבועיים שגורמת לך להרגיש סחרחורת ובחילה ומלא בדיקות ובסוף מחט בעובי מלחיץ נכנסת לך למותן ואם אין מספיק אז לוקחים גם מאזור הצלעות, ותהליך עם סיכוי אמיתי למוות לזה שמקבל את התרומה , אלא שהבן אדם שתרמתי לו היה חולה במיאלומה והיה במצב סופני ככה שבמקרה הזה השתלם לעשות לו. עכשיו תחשוב רגע שבכול המאגר דגימות מח עצם אני היחיד שהתאים לו להשתלה...רק מראה את הקושי במציאת תורם בכלל עוד לפני הסיכונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתומר - אתה צודק לדעתי
אנונימי31/12/2017השתלת מח עצם- תהליך קשה, מסובך, ואחוז הסיכון בו למושתל גבוהים שכן הגוף יכול לדחות את ההשתלה, ישנן גם השלכות בריאותיות לתהליך זה על המשך חייו של המושתל גם במידה וההשתלה הצליחה. אני בטוח שהפתרון הוא לא השתלת מח עצם, אך מאמין כי המחקרים בין היתר מבוססים על המוטציה הגנטית הזאת.
כולנו תקווה שיימצא ריפוי תרופתי מלא לנגיף זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוואי שתימצא תרופה
Tomer31/12/2017אני בסרטים כבר מאוגוסט. מרגע ששכבתי עם 2 בחורות אמריקאיות בתאילנד ועד שנבדקתי כשחזרתי לארץ אחרי חודש הייתי בחרדה נוראית כל ערב הייתי שוכב שעתיים לפני שהייתי נרדם וחושב איך החיים שלי יראו ונזכר בכל מיני סרטים כמו פילדלפיה ונכנס ללחץ...עכשיו מה שהלחיץ אותי היה הסטיגמה של אנשים שנראים כמו שלדים עם הפצעים האלה של הסרטן...עד שקראתי קצת על המחלה והבנתי שאני מודאג מדברים שלא רלוונטיים לימים שלנו ו-worst case אשתה כדור או שניים ביום ואהיה בסדר.
למזלי נבדקתי אחרי 35 ימים ו85 ימים ויצא שלילי...ואני קורא ושומע תשובות שצריך להבדק גם בחצי שנה.
אין ברירה צריך לקבל אחריות על שטויות שעושים אבל כל דהר בפרופורציה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחשש שלך מהידבקות אחרי ששכבת עם תיירות אמריקניות היה מיותר
מור31/12/2017מדובר במעגל רחוק מאוד מקבוצת הסיכון של HIV , כך שהאחוז שהיית נדבק מהן הוא אפסי ביותר עד ל0 . קבוצת הסיכון העיקרית הם הומואים מעל גיל 19 , אם זה בארץ אז קבוצת הסיכון הגבוהה ביותר היא תל אביב ומחוז המרכז וגם עולים ממדינות אפריקה . משרד הבריאות לא יפרסם דבר כזה כי יש כאן מהות ל״גזענות״ אבל זו המציאות . החשש שלך ברור אבל היה מיותר. טיפ : לא לקפוץ על כל כוס שעובר ברחוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק מה שהרופאת משפחה שלי אמרה לי
Tomer31/12/2017זרקה לי משהו על סיכוי של 1:2000 גם במידה והן היו חולות.
אני אמנם לא מבין כלום באיידס ורפואה אבל מבין טיפה בהסתברות...ההסתברות הזאת של "סיכוי ממוצע"לא שווה כלום בלי לדעת מה השונות שלה.
סתם לדוגמה,קח חדר עם 18 נשים כאשר 2 מהן בהריון בחודש 9. זה אומר שבממוצע כל אחת מהן בהריון בחודש ראשון...שזאת שטות כי אם יש לך נתון על השונות שזה 8 אתה מבין שבתכלס רק אחת מ9 בממוצע בהריון בחודש תשיעי.
אותו דבר כאן- הסיכויים הנמוכים האלה שהרופאת משפחה שלי מספרת לי עליהם לא שווים כלום בלי השונות- כי למשל אם 2 אנשים נדבקו אחרי פעם אחת ששכבו עם חולת איידס והשלישי נדבק בפעם ה5998 עדיין היחס של 1:2000 נשמר...ככה שלדעתי הסיכויים שכתובים ברשת ומה שהרופאי משפחה מספרים לא שווים כלום...חוץ מלבצע בדיקות ולדעת שכנראה אני בסדר שום דבר לא הרגיע אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין פה שום קונספירציה של חברות התרופות. העולם המדעי והרפואי עובדים במרץ על מציאת פתרונות לריפוי המחלה ומיגור הנגיף. השתלת מח עצם זו לא אופציה עקב הסכנות הכרוכות בתהליך והמחיר
ד``ר מרגלית לורבר01/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריפוי ל HIV עדיין לא נראה באופק של השנים הקרובות. עובדים על זה בעשרות קבוצות מחקר בעולם ומקווים שבעשור הקרוב יימצא הפתרון שיביא לריפוי
ד``ר מרגלית לורבר01/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה שלילית זו תוצאה תקינה?דינה28/12/2017
תוצאה שלילית או שכתוב שלילי בבדיקת hivזה אומר בדיקה תקינה?? לא נמצאו נוגדנים נכון? כשאתה רושם תוצאה שלילית זה אומר שהכל בסדר והבדיקות תקינות?? עניין המספרים בבדיקות זה לא רלוונטי נכון?אני פשוט עם אותו פרטנר כבר חצי שנה ועשיתי את הבדיקות למען הסר פחד וספק..
אין צורך לשוב ולעשות שוב נכון? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לhiv אשמח לתשובה
דינה28/12/2017אני עם אותו פרטנר חצי שנה ועשיתי בדיקות בהפרש של חודשיים ושניהם יצאו שלילי 0.07 ו0.09
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בדיקה שכתוב שלילי בתוצאות תקינה??
דינה01/01/2018??? האם הבדיקות תקינת לhiv?? תוצאה ראשונה0.07 שכתוב שלילי ואחרי חודשיים 0.09שכתוב שלילי ??ועם אותו פרטנר כבר חצי שנה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה שלילית משמעותה שלא נדבקת בנגיף hiv
ד``ר מרגלית לורבר01/01/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דינה01/01/2018תודה ד"רהרגעת אותי מאוד וגם שימחת אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות תקינות שאלה קריטית בבקשה תענהדינה27/12/2017
אוקיי אז לפי מה שהבנתי ממך התוצאות שלי תקינות ?? 0.07 שלילי ו0.09 שלילי בתוצאות ..כי דובר פה הרבה על המספרים...רק השאלה לי הנוספת היא אם אני עם אותו פרטנר כבר חצי שנה ואת הבדיקות עשיתי במהלך הקשר בהפרש של חודשיים אני צריכה לחזור על הבדיקה?? אודה לך מאוד אם תענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מבין את השאלה ואני לא מבין מה קריטי. הבדיקה שלך שלילית
ד``ר רונן הולנד27/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה לhiv אשמח לתשובה
דינה27/12/2017אם לעשות עוד בדיקה נוספת או שאין צורך??? שלילית זה אומר תקינה ?? בגלל המספרים זה מלחיץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עם אותו פרטנר
דינה27/12/2017אני אם אותו בן זוג חצי שנה ...ואת הבדיקות עשיתי במהלך הקשר בהפרש של חודשיים השאלה היא אם לעשות עוד בדיקה נוספת..או אין צורך זה הכל...קריטי לא הייתה המילה הנכונה...תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מין אוראלי מגבררועי25/12/2017
היי
קיבלתי אתמול מין אוראלי מאד קצר מגבר שכלל רק פעם אחת את כל האבר בפנים..השאר היה ליקוק הכיפה בעיקר. הבחור טען שהוא נקי לגמרי מכל מחלת מין.
זו הייתה פעם ראשונה מאז שביצעתי בדיקות בלויסקי ויצאתי שלילי לכולם. הבדיקות התקבלו לפני חודש.
האם בעקבות המקרה הזה עלי לחזור ולבצע את כל הבדיקות שוב??? על מה עלי לשים לב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם מתפתחת צריבה במתן שתן או הפרשה אזי כדאי לבצע בדיקות שתן
ד``ר רונן הולנד26/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות הדבקה בhiv בדרך הבאה:רוית25/12/2017
שלום. האם תיתכן הדבקה בhiv במידה וישבתי בשירותים ציבוריים, במים שבשירותים היה דם של משהו נשא שלא מטופל(כנראה) ובעת נפילת הצואה למים, התיזו מים (עם הדם שהיה שם) לעבר פי הטבעת שלי שייתכן וגם נכנסו פנימה עקב זה שפי הטבעת התרחב בעת היציאה?.
סליחה על התיאורים הלא נעימים, פשוט מודאג!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום סיכוי להידבק משפריץ של מים מהאסלה
ד``ר מרגלית לורבר25/12/2017אין שום סיכוי להידבק משפריץ של מים מהאסלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיכוך איברי המין בין גבר לאישה ללא חדירהדרור24/12/2017
שלום, אני גבר. במגע עם אישה העמדתי במגע את איבר המין שלי על שלה בחיכוך ללא חדירה אלא ליטוף חיצוני של האיבר שלה באמצעות האיבר שלי כאשר קצה האיבר שלי נוגע באיבר שלה כך במשך שלוש דקות. לאחר מכן שמתי קונדום וחדרתי אליה. האם ישנו סיכויי הדבקה באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שום סיכוי להדבקה בדרך הזאת
ד``ר מרגלית לורבר25/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה תוצאה ראשונה יצאה 0.07 בבדיקת hiv ואחכ אחרי חודשיים0.09דינה23/12/2017
ד"ר תודה על תשובתך אך אשמח בכל זאת לדעת למה תוצאה ראשונה יצאה 0.07 בבדיקת hiv ואחכ אחרי חודשיים0.09 אציין שליד כתוב שלילי..מה זה אומר?? ועוד לדעת מה זה אומר טווחה הנורמות 0.80-1.00...אני אהייהרגועה יותר ..תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 0.07 ו- 0.09 זו בדיוק אותה התשובה. יש שינויים זעירים בתשובות בגלל תנאי מעבדה שונים. בכל מקרה זו תשובה שלילית לגמרי
ד``ר רונן הולנד25/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך על התשובה אשמח לעוד שאלה
דינה25/12/2017תודה רבה ..זה אומר בדיקות תקינות??? אתה לא ממליץ לעשות עוד חצי שנה ???תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה תקינה. לא יודע מתי היה מגע חשוד אז לא יכול לענות על החלק השני של השאלה
ד``ר רונן הולנד25/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עם אותו פרטנר
דינה25/12/2017אני עם אותו פרטנר חצי שנה כבר ורק איתו קיימתי יחסים..ואת הבדיקות עשיתי במהלך הקשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עם אותו פרטנר
דינה25/12/2017אני עם אותו פרטנר חצי שנה..את הבדיקות עשיתי במהלך הקשר ...
דינה25/12/2017דר אשמח לתשובה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה לhiv
דינה25/12/2017בכל אופן כשרושמים בבדיקות שלילי הכוונה לבדיקה תקינה נכון?? כי שלילי תמיד זה מתקשר כמשהו לא טוב או בדיקה לא טובה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך על התשובה אשמח לעוד שאלה
דינה25/12/2017תודה רבה ..זה אומר בדיקות תקינות??? אתה לא ממליץ לעשות עוד חצי שנה ???תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול תרופתי לטיפול ב-hivסתיו23/12/2017
שלום רב
יש לי שאלה הקשורה למחקרים והתקדמות הטיפול התרופתי. אני מבין שכיום הטיפול התרופתי התקדם מאוד ומרגיע את רוב הנשאים, עם זאת, עדיין לא ניתן להיות שאננים מכיוון שבגילאים יותר מבוגרים ועם חשיפה למחלות רקע נוספות, המצב עלול להידרדר. כמו כן, לא בטוח שאצל כל הנשאים לא יהיה צורך בהחלפת טיפולים תרופתיים בשל עמידות הווירוס לטיפול והארסנל מוגבל. אני מבין שאין אינטרס גדול לעבוד קשה ובתקציבים גבוהים על מנת למצוא תרופה שתמגר את הווירוס ואני תוהה למה? ולמה כרופאים וכחוקרים אף אחד לא מקדם את הנושא מול חברות תרופות בארץ ובעולם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחקר תרופות חדשות וריפוי
ד``ר מרגלית לורבר25/12/2017אתה ממש לא צודק
מחקרים רבים מתבצעים כיום במיטב מעבדות המחקר בעולם כדי למצוא ריפוי לנגיף כפי שקרה עם וירוס צהבת C
גם חברות התרופות משקיעות מיליארדים במחקרי ריפוי
כולנו תקווה כי בשנים הקרובות יימצא ריפוי לוירוס ה HIV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחקר תרופות חדשות וריפוי
ד``ר מרגלית לורבר25/12/2017אתה ממש לא צודק
מחקרים רבים מתבצעים כיום במיטב מעבדות המחקר בעולם כדי למצוא ריפוי לנגיף כפי שקרה עם וירוס צהבת C
גם חברות התרופות משקיעות מיליארדים במחקרי ריפוי
כולנו תקווה כי בשנים הקרובות יימצא ריפוי לוירוס ה HIV* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
תודה רבה25/12/2017מאוד מקווה ושמח לשמוע על העניין ושהנושא עדיין מהווה אינטרס לכל הנוגעים בדבר. שימחת אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
סליחה על ההמשך25/12/2017וכרופאה העוסקת בתחום ואולי מעודכנת, את אופטימית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופטימית מאד
ד``ר מרגלית לורבר25/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה❤
סתיו25/12/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)