מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחס הגנה מין אוראלי בהשוואה לאנאלי עם קונדוםJj22/02/2018
הי , מה היא ההשקפה הרפואית או המחקרים הקליניים הרופאים בנושא HIV שמגדירים מין מסוכן יותר ? האם אני נותן למישהו מין אוראלי זה שווה ערך למין מוגן עם קונדום או פחות סיכון ? או בעצם רמת הסיכון שווה ערך . חשוב לי להבין אם מין אנאלי עם קונדום הוא עדיין מהווה סכנה להדבקה או גם אוראלי באותה מידה? . ברור לי לחלוטין שהסכנה הגדולה ביותר זה ללא אמצעי הגנה בחדירה אך בכל זאת אני סקרן לדעת את ההיבט הרפואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם כאשר אתה מבצע במישהו מין אוראלי (כאשר אין לך פצעים על השפתיים, בחלל הפה ואין שפיכה) וגם כאשר אתה מבצע מין אנאלי (והקונדום מונח שלם על הפין כל הזמן) הסיכוי להדבקה ב HIV הוא אפסי
ד``ר רונן הולנד27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיקות ואודם באותו אזורנועה22/02/2018
שלום ד"ר
אתמול שהייתי בחור הוא נישק אותי בחזה וראיתי אחכ שבאותו האזור נשאר לי מן סימן כזה אדום 2 נקודות אדומות כאלה.ובאזור שיש לי נניח פצע וזה במגע עם הרוק שלו האם בשני המצבים שתיארתי יש חשש מבחינת הידבקות באיידס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה לשאלה
נועה22/02/2018לד"ר שלום שוב..
אם במידה יצא לי לגעת או להידקר מסיכת ביטחון שעליה היה תלוי משהו בהנחה שמישהו נגע בה נידקר ממנה לפני האם יש בזה סיכון מבחינת איידס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין חשש להדבקה ב HIV
ד``ר רונן הולנד27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת סוכר עם אותה מחטדינה20/02/2018
היי אני סובלת מסוכר גבולי ועשיתי בדיקה עם המכשיר סוכר הביתי שלי.חברתי ניסתה עם אותו מכשיר שלי לפניי ודקרה את עצמה לבדוק סוכר..בטיפשותי אחריה שכחתי להחליף מחט ואני חוששת..העניין הוא שרוב הסיכויים שאין לה איידס וגם המחט אחרי שעשתה את הבדיקה נשארה כ2 דקות על המיטה ללא שימוש ואז שמתי את אותה מחט במכשיר.העניין הוא שהמחט היא קטנה ברמות מזעריות והסיכוי לכמות דם גדולה היא מזערית וגם כ2 דקות הייתה על המיטה חשופה.השאלה היא אם אני אמורה לחשוש???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת סוכר עם אותה מחט
דינה20/02/2018אציין שזה לא מזרק אחא מחט קטנה מאוד ששמים במכשיר ביתי של בדיקת סוכר ואותה מחט הייתה על המיטה כמה דקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת סוכר עם אותה מחט
דינה20/02/2018עם אותה מחט דוקרים את האצבע ויוצא דם בכמות קטנה מאוד ואז איתה בודקים סוכר במכשיר...אציין שהמחט הייתה לפני שהשתמשתי על המיטה כמה דקות אחרי שהשתמשה והספיקה להחשף לאויר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ניתן לשלול שהמגע אכן עם סיכון מסוים להדבקה ב HIV או הפטיטיס.
ד``ר רונן הולנד27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת סוכר עם אותה מחט
דינה27/02/2018תוך כמה זמן אתה ממליץ לעשות בדיקה מרגע המגע החשוד הזה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
דינה27/02/2018תוך כמה זמן אתה ממליץ לעשות בדיקה מרגע המגע החשוד..אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי טוב לבקש מהחברה לעבור בדיקת HIV, הפטיטיס B והפטיטיס C. כך נהוג במקרה של דקירה ממחט.
ד``ר רונן הולנד27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
דינה27/02/2018אני מפחדת לפגוע בה ולבקש אעשה בעצמי...תוך כמה זמן להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בבקשה
דינה27/02/2018תוך כמה זמן להבדק מהמגע החשוד??אשמח לתשובה..תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת סוכר עם אותה מחט
דינה28/02/2018אציין שלפני שהשתמשתי באותה מחט זעירה היא הייתה מונחת כמה דקות על המיטה לפני שהשתמשתי בה השאלה היא אם נגיף האיידס לא אמור לא לשרוד באויר הפתוח??כי אחרי שהחבקה השתמשה הניחה את המחט על המיטה והמחט הייתה חשופה לאויר כמה דקות..זה לא מקטין סיכויי הדבקה?? כי ראיתי באחת התשובות שרשמת שהנגיף לא שורד אם חשוף לאויר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם אחרי חודש מהמגע תהיה באמינות טובה גם ל HIV וגם להפטיטיס
ד``ר רונן הולנד28/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת איידס בחולרועי19/02/2018
היי
ביצעתי בדיקת איידס בהונגריה .
Alere detrrmination hiv 1-2/ag ab/combo
קיבלתי תשובה שלילית לאחר 20דק.
האם זאת אותה בדיקה כמו באיכילוב או בתל השומר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום טופס הבדיקה.
רועי22/02/2018האם זה מהימן? אפשר לסמוך על זה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום הארגון שביצע את הבדיקה
רועי22/02/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ד``ר רונן הולנד27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמינות הבדיקה לפי הצילומים
רועי27/02/2018היי
שלחתי לך צילום של הבדיקה שאכן היא קומבו דור רביעי.
וגם צילום של הארגון המבצע.
מה האמינות? האם ניתן לסמוך על זה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקה שעשית היא ע"י קיט מהיר לבדיקת דם ולכן זו לא בדיקת קומבו דור 4
ד``ר רונן הולנד27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות שרימו אותי ????????
רועי27/02/2018טוענים שחלון הזמן הוא 4 שבועות.
מסומנת בדיקת קומבו.
איך יכול להיות?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תסתכל על הקובץ המצורף על הבדיקה
רועי27/02/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו בדיקת קומבו כי היא בודקת גם נוגדנים וגם אנטיגן, אבל זו בדיקה מהירה ובוודאי לא זהה לבדיקת מעבדה שעושים בבתי החולים שנמשכת מספר שעות.
ד``ר רונן הולנד27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת לא קשור לפה אבל בכל זאתחסוי19/02/2018
היי.
אני נשואה באושר לבעלי שהוא נשא hiv מטופל עומס נגיפי 0 סי די פור מעל 600 .מציינת שלא נדבקתי ואני לא נשאית.
לאחרונה התחלנו טיפולי פוריות .בבית חולים יחיד שעושה את ההליך. ואני לצערי נתקלת בקשיים.אנחנו לא מוותרים ומנסים
והתחלנו לחשוב על אימוץ.
האם זה מונע מאיתנו לאמץ ? למי פונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליץ לפנות לוועד למלחמה באיידס
ד``ר רונן הולנד27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת אמטריביר על בדיקהדודי18/02/2018
שלום. היה לי יחסים עם בחור שחדר אלי עם הכובע בלבד לשניה ויצא. אחכ עשינו סקס מוגן בלבד. שיתפתי את השותף שלי בזה והוא הציע לי אמטריביר שהיה לו כשקיבל pep כמה חודשים לפני כן. לקחתי את התרופה 3 ימים ברצף מאז האירוע , והתחלתי עוד באותו יום. השאלה אם התרופה תשפיע על התוצאה של בדיקת hiv שאעשה 3 שבועות אחרי מהמקרה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקחת אמטריויר בלבד למשך שלושה ימים בלבד אחרי מגע חשוד זה לא טיפול יעיל בכלל למניעת הדבקה והוא עלול אפילו לייצר עמידויות של הנגיף לטיפולץ
ד``ר רונן הולנד27/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש hiv בגלל פצע מדמם בידיצחק15/02/2018
אהלן דוקטורים , היה לי מקרה של לחיצת יד כאשר היה לי פצעים פתוחים מדממים בעקבות קילופים על כף היד , ומסתבר שלחצתי יד למישהו מבלי לשים לב ,
מה הסיכוי להידבקות אם לאותו בן אדם שלחצתי יש גם פצע פתוח והוא נשא ?
הבנתי שיש עניין שצריך כמות גדולה של דם , וגם חתכים עמוקים ?
האם מספיק מגע של דם בדם בלבד ? ןלא משנה כמות הדם ?
והאם החמצן ( האוויר ) הספיק לחסל את הנגיף עד לפני הלחיצה ?
אני לחוץ מאוד !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה שואל את אותה השאלה מספר פעמים ואין שוב דרך להעריך את הסיכון. קשה להאמין שלחצתם אחד לשני את היד כאשר לשניכם יש פצעים פתוחים ומדממים. פשוט תיגש לעשות בדיקת HIV כאשר יעברו שלושה שבועות. בהצלחה
ד``ר רונן הולנד16/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קשר בין HIV לבין מחלת הנשיקה?גליה14/02/2018
היי. לפני כחודשיים ערכתי בדיקה מהירה בועד למלחמה באיידס, על משהו שאירוע לפני כשנה. (הבדיקה המהירה לפי מה שהבנתי רלוונטית לשלושה חודשים אחורה, ונלקחת בכל מקרה גם לבדיקת קומבו בבית חולים) הבדיקה יצאה שלילית ואמרו לי שהכל בסדר. נבדקתי גם לשאר מחלות המין והכל יצא שלילי ותקין.
אבל לאחרונה אני מרגישה קצת חלשה, וחום נמוך, וזה בא והולך. פעם שלישית כבר החורף. עשיתי בדיקה למחלת הנשיקה ואלה התוצאות:
EBV IgG-EBNA Positive
EBV VCA IgM Negative
EBV VCA_IgG Positive
CMV IgG Positive
CMV IgM Negative
האם זה אומר שהייתה לי מחלת הנשיקה? האם זה אומר שיש לי כעת? והאם יכול להיות איזשהו קשר בין מחלת הנשיקה לבין HIV? או שאין קשר?
בנוסף, הייתי במתח בתקופה האחרונה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדיקות מראות שהיתה לך בעבר חשיפה לוירוסים של מחלה הנשיקה כמו EBV ו CMV. זה לא אומר שכרגע יש לך את מחלת הנשיקה או תסמונת עייפות. אין קשר להדבקה ב HIV.
ד``ר רונן הולנד16/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם בקופת חוליםערן12/02/2018
עשיתי בדיקת דם בקופת חולים כללית נראה לי שהלוקח דם , אח היה חדש . לקח לו קצת זמן לבדוק את צבעי הפקק של המבחנות מול המחשב .. ראיתי גם שפתח את המחט מאריזה חדשה . היום עלה בי חשש שאולי הוא הדביק אותי ב HIV מלקיחת הדם ממני . יש מצב כזה שנדבקתי בבדיקת דם ? ידוע לכם בכלל מקרה כזה שהיתה הדבקה בארץ מלקיחת דם לטובת בדיקה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם בקופת חולים
ערן15/02/2018לא עונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין חשש להדבקה ב HIV
ד``ר רונן הולנד16/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות hiv פוחד מאודנתן11/02/2018
שלום דוקטורים , יש לי 2 שאלות שמעסיקות אותי בעקבות דברים שקרו לי וקשה לי להדחיק אבל אם אפשר תשובה מפורטת אשמח .
שאלה ראשונה על המקרה שהיה , אם יש לי חתכים / קילופים ביד ולחצתי יד למישהו האם ניתן להידבק במקרה והוא נשא ?
שאלה שנייה , האם מישהו ששרט לי את האצבע וירד לי כמות של דם , במקרה והוא נשא ייתכן משהו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה ב HIV במקרים שתיארת. חשוב לזכור - הדרכים להידבק ב HIV - חדירות בלי קונדום ושימוש במחטים משותפות בהזרקת סמים.
ד``ר רונן הולנד12/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי דר אבל ...
נתן12/02/2018מה לגביי פצע פתוח מדמם שבא במגע עם פצע פתוח מדמם ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מת מפחד מבדבקה באיידס מה לעשותמשה11/02/2018
שלום דר,
היום במהלך טיול בשביל עפר ראיתי קונדום שנראה שהיה בשימוש ממש לאחרונה. זה שביל שעוברות בו מכוניות. דרכתי די קרוב לקונדום המשומש. לאחר כשעה ישבתי על החול והרגשתי שחול שנהדף מהנעל שלי ניתז לתוך עייני. אני חושש שמא הנעל באה במגע עם הפרשות זרע או הפרשות נרתיק מאזור הקונדום. כי היה זה שביל שאנשים הולכים בו וגם רכבים שיכלו לפזר שאריות נוזלי גוף ולאחר מכן החול שבא במגע עם הנעל הגיע לעיניים שלי. האם ניתן להידבק כך באיידס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין חשש להדבקה ב HIV
ד``ר רונן הולנד12/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימפטומים להדבקה ב hivאלעד11/02/2018
שלום,
אם בנשא מטופל שנים בסטטוס אנדיטקיטבל משהו משתבש עם התרופה והיא מפסיקה לעבוד האם הגוף יגיב שוב עם סימפטומים של שפעת כפי שמופיע בהדבקה הראשונה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא, כיוון שיש לו נוגדנים וזכרון חיסוני לנגיף
ד``ר רונן הולנד12/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הדבר הבא יכול להוריד את יעילות הכדור?אנונימי11/02/2018
לקחתי כדור של טיפול מונע נגד איידס בבוקר ו2 דקות אחרי זה הלכתי לשירותים והוצאתי את הצואה שלי (מצטער על הביטוי) זה שהלכתי לשירותים מיד אחרי שלקחתי את הכדור הזה זה יכול להוריד מהיעילות של הכדור הזה? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר בין לקיחת התרופה ויציאה
ד``ר מרגלית לורבר11/02/2018הכדור נספג בקיבה ובמערכת העיכול ולא יוצא בצואה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על חיכוך בפי הטבעתדודי11/02/2018
שלום.
היה לי מגע מיני של משחק מקדים עם גבר,ובשלב מסויים הוא חיכך את הכובע על פי הטבעת שלי לכמה שניות, תוך שעיסה את הישבנים שלי בתנועת סגירה על איבר המין שלו.
הרגשתי שהכובע שלו התחיל חדירה של שנייה, שתיים, אבל לא ממש נכנס. הוא לא גמר ולא היה דימום
אני קצת חושב יותר מידי על הסיטואציה הזו מחשש מהדקה של מחלות מין. האם חששותי מוגזמים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם לא היתה חדירה אין סכנת הדבקה ב HIV
ד``ר מרגלית לורבר11/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר על התגובה
דודי14/02/2018אחדד את התיאור, שהפרטנר התחיל חדירה של הכובע בלבד לשנייה שתיים ויצא. בכל מקרה אעשה בדיקה 3 שבועות אחרי האירוע. אני מוצא את עצמי כבר שבועיים ממש מוטרד תוך שחושש וחושב יותר מידי על הסיטואציה. האם אני מגזים בחששותי ?
תודה על ההיענות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריטה באצבע חשש גבוהעמיר10/02/2018
אהלן דר אתמול יצא לי לשבת עם מס חברים מפה לשם , יצא שאחד האנשים שרט לי את האצבע ופתאום נהיה פצע פתוח ומדמם , האם יש סיכוי להידבקות בהנחה שהוא נשא ?
יש לציין שלא ירד כמת גדולה של דם .
ואיזה כמות דם צריכה להעביר במידה ו ? על מנת שתתרחש הדבקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר להידבק ב HIV משריטה של ציפורן שאינה מכילה דם גם אם השורט נשא
ד``ר מרגלית לורבר11/02/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)