מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת גרון חריפהחושש16/10/2011
האם אבחנה של בצעתי בדיקת קומבו 22 יום לאחר המגע והתשובה היא שלילית.
אני חושש שבכל זאת נדבקתי וחס וחלילה הדבקתי את אשתי במגע מיני לפני כשבועיים.
היא אובחנה היום אצל רופאת המשפחה שיש לה דלקת גרון חריפה עם שקדים נפוחים ונקודות לבנות וקבלה אנטיביוטיקה.
האם זה נורמאלי בעונה זו של השנה ?
האם זה יכולה להעיד על הידבקות שלה באיידס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת גרון חריפה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/10/2011אם בדיקת הקומבו שלך שלילית - המשמעות שלא נדבקת !!
מכאן שלא הדבקת את אשתך
דלקת גרון מוגלתית איננה סימן ל HIV
תן לרופא המשפחה לאבחן ולטפל בה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - הבהרה
חושש17/10/2011תודה
אך מזכיר כי הקומבו בוצעה כ 22 יום לאחר המגע ולא לאחר 7 שבועות
האם עדיין לדעתך הכל בסדר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא תשובה
ירון19/10/2011דר שלום אשמח לקרוא את התייחסותך לשאלה זו בהקשר של אי הדבקת בת הזוג למרות שהקומבו שלילי בטווח של 3 שבועות בלבד
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - הבהרה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר20/10/2011קומבו שלילי אחרי 22 ימים שולל בסבירות גבוהה ביותר הדבקה
מאידך על פי המלצת היצרן רצוי לחזור על הבדיקה אחרי 7 שבועות מהארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קומבו ואליזה - תוצאות סותרותחושש16/10/2011
ד"ר שלום
האם נתקלת בנסיונך הרב במצב בו תוצאת בדיקת קומבו לאחר 3 שבועות היתה שלילית אך לאחר חודשים בבדיקת אליזיה התשובה היתה חיובית ?
תודה
פזית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומבו ואליזה - תוצאות סותרות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/10/2011התשובה היא לא, אבל יצרנית קיט בדיקת הקומבו ממליץ לחזור על הבדיקה אם היא שלילית אחרי 7 שבועות מהארוע החשוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעיתי ואני במצוקה וחששותירון15/10/2011
ד"ר שלום
אתחיל מהסוף - על פי בדיקת קומבו שבצעתי לפני כשבוע, 21-23 יום מהמגע (לא יודע בדיוק) - התשובה שלילית.
יחד עם זאת אני חושש לאור העובדה שבצעתי מין אוראלי דו צדדי עם נערת ליווי בתאלינד.
הבנתי שבהגדרה הסיכויים להידבקות במין אוראלי נמוכים, אבל -
1. גם אני "ירדתי" לה (לא הרגשתי שיש לה הפרשות).
2. כשהיא "ירדה" לי היה לי מלפני זה לאורך הפין חלק כלשהו של עור מגורה, כלומר כמו עור משופשף ככשנוגעים בו מרגישים כי המקום רגיש.
ומכאן אודה להתייחסותך
1. האם יכול להיות שדרך הרוק שלה חדר נגיף איידס לגוף שלי בחלק של העור המגורה ?
2. נלקח לי דם במעבדת STD בת"א והבדיקה בוצעה במעבדה של קפלן. כשהרופא מסר לי את התשובה הוא אמר לי שמבחינתו אני יכול להיות רגוע מבחינת האמינות ונכונות התשובה ולהפסיק עם החרדות שתקפו אותי.
יחד עם זאת אני קורא שמשרד הבריאות מבקש לחזור על הבדיקה אחרי 7 שבועות.
היכן האמת... ?
לאור מה שתיארתי לעיל - אודה לעצתך ביחס ל 2 הנקודות.
תודה ותבורכי על פועלך בפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעיתי ואני במצוקה וחששות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/10/2011ראשית - בדיקת קומבו שלילית היא אמינה ומבטיחה בסבירות גבוהה מאד שלא נדבקת
מאידך, על פי הוראות יצרן קיט הקומבו, יש המלצה לבדיקה חוזרת 7 שבועות מהארוע
לגבי סיכויי ההידבקות במין אוראלי על פי תיאורך - הסיכוי עדיין נמוך ביותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - הבהרה נוספת
ירון17/10/2011תודה על תשובתך המרגיעה.
אני מבין מקריאת תשובותייך בפורום כי שהחל מ 3 שבועות בדיקת הקומבו אמינה ולפני זה אין טעם לבצע את הבדיקה.
בצד המשלים - מה הטווח קדימה בו היא נשארת אמינה ויכולה להעיד על הדבקה כזו ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - הבהרה נוספת - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/10/2011אם הבנתי נכונה את שאלתך - ולכן יש המלצת היצרן לחזור על הבדיקה - אחרי 7 שבועות קומבו נוסף מאשר אן שולל הדבקה ברמת בטחון גבוהה מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימפוציטים
חושש17/10/2011ד"ר תודה
אני רוצה להתחבר לסוגיה אחרת שקיימת בפורום והיא הלימפוציטים.
אני יודע מתשובותייך כי בדיקה לגילוי איידס זו בדיקה ספציפית ולא ניתן להסיק על איידס מבדיקות אחרות.
יחד עם זאת אודה לדעתך בסוגייה שמתקשרת -
בהנחה שקומבו יוצא שלילי אחרי 3 שבועות מהאירוע ובמקביל בבדיקת דם רגילה כחודש לאחר האירוע יוצא כי ספירת הלימפוציטים תקינה ונורמאלית, האם זה לפחות מחזק את התשובה השלילית של הקומבו ? (שכן כתוב בהרבה מקומות שבהנתן שנדבקים בשבועות לאחר ההדבקה יש ירידה משמעותית בלימפוציטים בדם)
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימפוציטים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/10/2011לא בכל מקרה של הדבקה רואים ירידה בספירת הלימפוציטים
כך שלא ניתן לבנות על זה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש אופטימיות להיאחז בה
ירון19/10/2011דר שלום
האם על שילוב של קומבו שלילי לאחר 21-22 יום, לימפוציטים תקינים אחרי חודש ובלוטות לימפה תקינות בבדיקה של רופאת המשפחה כן אפשר לסמוך לדעתך .... ?
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא התייחסותך לשאלה לעיל
ירון22/10/2011ד"ר אודה מאוד להתייחסותך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש אופטימיות להיאחז בה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר23/10/2011קומבו שלילי שולל הדבקה בסבירות גבוהה מאד, אך בכל זאת קיימת המלצה לבדיקה חוזרת 7 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת ארוך אבל באמת חשוב, תודה
ירון22/10/2011דר שלום
אין ספק שתשובותייך בפרט בנושא הקומבו מרגיעות אותי.
יחד עם זאת בשבועות האחרונים לאור כל הסיטואציה אני נמצא במצב של חרדות ופחדים, שהלכו ונרגעו אך קיימים גם היום.
שבועיים אני מטופל בציפלק ועוד לפני תחילת השפעתם מצבי השתפר לאור האינפורמציה שנחשפתי אלייה בזכות הפורום.
עדיין אחד הדברים המטרידים ביותר אותי שגורמים לי מפעם לפעם במהלך היום וברקע כל הזמן להכנס למחשבות שליליות וחרדות זה
1. כאבי ראש שבאים והולכים ולא עוזבים אותי. פעם במצח פעם ברקות.
2. כאב גרון טורדני - לא ברמה של הפרעה לבליעה אך מאין ליחה שקיימת בלוע לתחושתי בחלק העליון. כשלושה שבועות. בעבר סבלתי אך לא פרק זמן כזה. במקביל אני רואה הרבה אנשים עם הגרון כעת.
בדיקה של רופאת משפחה העלתה כי יש לי נזלת בגרון למעלה אך מעבר לכך אינה רואה דלקת וכו'. אף משטח גרון העלה כי אין לי דלקת.
הנחת העבודה שלה, גם על סמך ניסיון העבר מולי, כי כאבי הראש נובעים מהצטברות של נזלת גם באיזור הראש וכו'. אמרה לי שייתכן ואם לא יעבור נאלץ לקחת אטיביוטיקה.
אני מוטרד שכן קראתי באינטרנט ששני הנ"ל הם סימטומים של הידבקות באיידס בשבועות הראשונים.
אני מזכיר כי בבדיקות דם שעשיתי כחודש לאחר האירוע יצא ספירת לימוציטים תקינה.
אף על פי בדיקת רופאת המשפחה אין לי הגדלה של בלוטות הלימפה.
סליחה על הסרבול
אודה על התייחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת ארוך אבל באמת חשוב, תודה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר23/10/2011אנא שאלות קצרות !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות נגיףדנה15/10/2011
יש לי שאלה מעניינית נאמר וכנסה לגוף כמות קטנה של הנגיף אז יקח לגוף יותר זמן לייצר נוגדנים מאשר אם כמות גדולה נכנסת או שלא משנה מה הכמות ו 8 שבועות מספיקים לבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות נגיף - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/10/2011לא משנה כמה נגיפים חדרו - לנגיף יכולת התחלקות מהירה המייצרת תגובה חיסונית (נוגדנים) תוך 7 שבועות המארוע , הנגיף ניתן לזיהוי בבידקת קומבו אחרי 3 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אליזהדנה15/10/2011
בדיקת אליזה לאחר 53 יום אמינה ואין צורך לבצע בדיקה נוספת או שאי אפשר היה לסמוך על אליזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אליזה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/10/2011בדיקת אלייזה (קומבו כיום) בודקת נוגדנים ואמינה כיום מבחינת יצירת הנוגדנים אחרי 7 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסטניגדודו15/10/2011
היי אני יוצא עם בחור כבר איזה חודש ורציתי לשאול אם כשאני דוחף לו אצבעות דרך פי הטבעת אני יכול להידבק במחלות מין והאם יש איזהשהוא אמצעי מניעה לכך שמגבילה לקונדום על הפין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיסטניג - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/10/2011אתה לא יכול להידבק במחלות מין בדרך זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתכים מיובשדודו15/10/2011
האם מחתכים מיובש על השפתיים אפשר להידבק באיידס או במחלות מין אחרות? אם כן אז האם זה דרך נשיקה או דברים אחרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתכים מיובש - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/10/2011אפשר להידבק בהרפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתכים עמוקים
עידו17/10/2011ד"ר האם גם אם החתכים מאוד קשים והיובש מאוד קשה אין סיכוי להידבק במשהו, אם מתבצע מין אורלי בין גבר לגבר או בין גבר לאישה האם חתכים כלו הם פתח להידבקות באיידס או בכל מחלת מין אחרת פרט להרפס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע עמוקדודו15/10/2011
איך אני אדע אם פצע הוא עמוק מספיק והוא נחשב חשוף ואני מסוגל להידבק דרכו באיידס?
או במחלת מין מסוכנת אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע עמוק - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/10/2011למה פצע פתוח צריך לבוא במגע עם נוזלי גוף או דם ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע במגע
עידו17/10/2011היי ד"ר כוונתי היא שאם ינזול נוזל זרע על הפצע או לא יודע לפרטנר יש גם פצע במקום דומה ואז יבואו במגע או דברים כאלה שלא מתכננים, ולכן רציתי לדעת לאיזה פצעים עליי לשים תשומת לב, אשמח אם תוכלי לכוון אותי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קעקועאני15/10/2011
ד"ר שלום
שאלתי היא לגבי קעקוע שעשיתי לפני כמה ימים.אני קצת חוששת מאז,והייתי רוצה לעשות את בדיקת הקומבו.האם גם במקרה כזה צריך לחכות שלושה שבועות עד לביצוע הבדיקה,או שאפשר לעשות אותה קודם?מתי הכי רצוי במקרה כזה?(לחוצה מאוד)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קעקוע - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/10/2011אין טעם לבדיקה לפני 3 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמישהי15/10/2011
התשובה לא סיפקה אותי אשאל שוב איזו בדיקה עושים במעבדות
לדוגמא אני עשיתי בקופת חולים והבדיקה בוצעה ברמב"ם איזו בידקה עושים שם אליזה או קומבו ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/10/2011לא עושים יותר בדיקת אלייזה ל HIV
בכל המעבדות בארץ עברו לקומבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדביר15/10/2011
שלום,
אתמול נפגשתי עם חבר היה לו פצע די גדול על היד באיזור המרפק (אך דם לא זב מהפצע). הוא נגע בפצע בידו ולאחר מכן הוא נגע בי ביד באיזור בו יש לי עור יבש. הוא ציין שהפצע נגרם לו ביום שלפני המקרה (כלומר שלשום). לא הבחנתי או הרגשתי בסימני דם על האיזור בו הוא נגע בי. אותו חבר הוא בעל עבר מיני עשיר כמו כן, הוא שכב עם נערות ליווי רבות. האם לדעתך יש סכנה שנדבקתי באיידס?
מה לעשות עכשיו? או שאולי ניתן להניח לעניין? כיצד היית נוהגת לו היית במקומי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/10/2011לא כך נדבקים ב HIV
ממליצה להרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשלום14/10/2011
שלום רציתי לדעת אם אתם מכירים פסיכיאטר המתמחה בטיפול באיידספוביה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר15/10/2011כאן לא המקום להמלצות על רופאים
כל פסיכולוג יוכל לטפל בחרדות/פוביות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם נדבקתי באיידס?מיקי14/10/2011
לפני כחודש וחצי קיימתי יחסי מין ובאמצע גיליתי שהקונדום נקרע,מייד הוצאתי אותו ושמתי חדש.
השאלה שלי היא האם יש פרק זמן כלשהו מרגע שהקונדום נקרע להידבקות באיידס או שצריך היה לבדוק אם היו נוזלי גוף באותו רגע בתוך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם נדבקתי באיידס? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר15/10/2011אין לוח זמנים לעניין ההדבקה
יש מצב להדבקה רק אם היית חשוף לנוזלי גוף של בן/בת הזוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידבקות
מיקי15/10/2011ונגיד והייתי חשוף לנוזלי הגוף האם יש זמן מסוים ,עד שנדבקים או שזה במיידי,כלומר האם צריכה להיות שהייה ממושכת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידבקות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/10/2011לא נבדק כמה זמן נדרש ולכן אין על כך תשובה מדעית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימניםרועי14/10/2011
1.האם סימנים וורדים על העור עגולים קטנים כמעט שלא נראים הם סימנים להידבקות באיידס?על הכתפיים והגב
2. וכתמים חומים וורדים הם סימנים לאיידס?
3. חוסר תאבון וירידה במשקל האם זה סימן להידבקות? או שזה בא מחרדות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/10/2011לא מאבחנים איידס לפי סימנים על העור
אם יש סיבה או חשש מהדבקה - גש להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לשאלה ה 3
רועי14/10/2011?
חוסר תאבון ירידה במשקל קושי בבליעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לשאלה ה 3 - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר15/10/2011יכולות להיות המון סיבות שאינן בהכרח קשורות להדבקה ב HIV
גש לרופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל..
יעקב16/10/2011כתוצאה מהדבקה יכול להיות שחלק מהתסמינים יהיו ירידה במשקל וחוסר תאבון?
אני בחרדות איומות ולא אוכל ואין לי תאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל.. - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/10/2011לא !
מאידך חרדה יכולה לגרום לחוסר תיאבון - גש לרופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה דרך רופא משפחהשואל13/10/2011
חג שמח ושלום
עשיתי בדיקת איידס דרך רופא משפחה אחרי 6 חודשים ממגע מיני חשוד ויצא שלילי האם זה בסדר מבחינת בדיקת איידס 6 חודשים
והשאלה השניה שמלבלת אותי ומכניסה אותי בחרדות
האם קורה שמבלבלים בבדיקות דם דרך רופא משפחה שיודעת את התהליך שאלתי את הרופא שלי אמר אין דבר כזה בארץ תרגעי אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה דרך רופא משפחה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/10/2011לא מבלבלים בין בדיקות
המעבדות מקצועיות ואמינות
תשובה שלילית אחרי 6 חודשים - אפשר להרגעואין צורך לחזור על הבדיקה לגבי אותו ארוע כמובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)