מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלותמממ20/10/2011
שלום רב!
כמה שאלות:
1.האם יש שיטה שבה שמים את הקונדום כדי שלא יקרע ? האם זה נכון שאחרי ששמים אותו צריך להשאיר קצת מהגומי למעלה כדי שלא ייווצר וואקום והקונדום לא יקרע או שיש שיטות אחרות או נוספות?
2. האם יש אוכלוסיות מסוימות בישראל שאצלם אופייני שיהיו חולים במחלות מין בכלל ובאיידס בכלל? למשל ערבים עובדים זרים הומואים וכו'?
3. אם יצא קצת דם מהפתח של של פי הטבעת אחרי יחסים אנאליים עם קונדום מה זה אומר ? האם זה נובע אולי מזה שהחדירה הייתה חזקה והפתח מאוד מאוד צר ? אני מאוד מודאגת אשמח לתשובה
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח אם תתייחסו לשאלתי
מממ21/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות - שולח פעם שניה...אחד שמתעניין20/10/2011
בממוצע, כמה זמן חולף מרגע ההדבקות ב HIV עד הרגע שבו האדם (שנדבק) עלול להדביק אחרים?
במידה ויתרחש הנס וימצא טיפול שיאפשר ארדיקציה מלאה של נגיף ה HIV בבני אדם, איזו בדיקה תוכל להעיד על כך שהאדם אינו נשא יותר?
ידוע על מקרים נדירים יחסית של אנשים המוגדרים כ elite-controller שהעומס הנגיפי שלהם נשמר undetectable,
רמות ה CD4 תקינות, מבלי שיש להם צורך בטיפול תרופתי במשך שנים ארוכות. איך אפשר לקבוע בוודאות גבוהה שהם עדיין נשאים ולא החלימו לגמרי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - שולח פעם שניה... - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר21/10/2011תשובות:
1. תוך כשבוע - תלוי בקצב עליית העומס הנגיפי
2.בדיקת PCR מהרקמות (מעי, קשריות לימפה, לימפוציטים)
3. בדיוק עם אותן בדיקות - אם נמצא RNA או DNA עם חלקיקי הנגיף ברקמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוננותגיא20/10/2011
האם כשאני מביא ביד לגבר אחר או מתקלח איתו ביחד ומתמזמזים במקלחת כמובן בלי אמצעי מניעה אך ללא חדירה או מין אוראלי האם יש סכנה להדיבק באיידס או במחלה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר21/10/2011לא !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות מהתחככות?אסף20/10/2011
האם אפשר להידבק באיידס מהתחככות אבירי המין?
הייתי עם מישהי שלקחה את איבר המין שלי ואוננה איתו.
לא חדרתי לתוכה, אלה היא פשוט אוננה איתו ללא חדירה
האם מהעברת מיצי כוס על האיבר שלי אפשר להידבר באיידס? האם זה מסוכן כמו לשכב ללא קונדום?
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני גם אשמח לשמוע תשובה לגבי זה!
1403/12/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידבקות מהתחככות? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר04/12/2011חדירה של נוזלי אברי המין אל תוך איבר המין הגברי יכולה לגרום להדבקה
אם היתה חדירה כזו - צריך להתייחס אליה כאילו קיימת יחסי מין בלי קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר מרגלית בבקשה דחוף
ירון13/08/2014מה קורה במצב שאני מחדיר כמעט את כל היד לזונה ממוצה אפריקאי (שחורה) בוודאות נשאית במחזור כבד ולאחר מיכן בטעות כמוט לא קטנה בינונית בדם של מחזור כולל הפרשות ונוגע באותה שניה בקצה הפין שלי באותה השניה האם זה מצב שיכול להיות מדבק ואם זה טיפה לא גדולה אך גם לא קטנה ובאותה שניה מטפטפת כמות של דם במחזור ונופלת לי על קצה הפין כולל אזור שהופצה בבקשה השמח לתשובה מהירה ככל האפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה כמה שיותר מהר
ירון13/08/2014שוב אני יחזור על שאלתי כמות לא גדולה אך גם לא קטנה של אפשרות מהפות כוללות דם של מחזור כבד שנגעו באוטו הרגע טיפטפו באותו רגע לקצה הפין שלי כולל אזור השופכה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי פה
ירון14/08/2014זו הפעם הראשונה שלי בפורום ולא עונים לי מה הסיבה מה קורה אם הפורום הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר מרגלית בבקשה דחוף - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/08/2014לא לא ניתן להדבק כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות באיידס ממציצה קטנה?דוד19/10/2011
אם מצצתי לחבר שלי תוך כדי שינה כשלא עמד לו מציצה קצרה של איזה 5 שניות הפסקה ולאחרי כמה דקות עוד איזה 6 שניות... והתקשה לו טיפה האיבר...
אפשר להדבק מאיידס? אני כמעט בטוח שהוא לא הפריש שום נוזל.. כי זה היה תוך כדי שינה וכשלא עמד לו...
אני מציין ששנינו בתולים.
האם יש סיכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות באיידס ממציצה קטנה? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר20/10/2011תאורטית תיתכן הדבקה בסבירות נמוכה
מעשית, במיוחד אם לא קיימתם יחסים קודמים - אין כל סכנה שאתם נשאים ואז אין הדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז...
דוד20/10/2011אם שנינו בטוח לא קיימו יחסי מין לפני כן אין שום סיכוי?
ושאלה נוספת... אם שינינו בטוח לא נשאים.. מותר לא להשתמש בקונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז... - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר21/10/2011אם אתם מתכוונים לקיים יחסים ללא קונדום - שווה לכם להיבדק ולהיות מאה אחוז בטוחים ורגועים
אז - תורידו את הקונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי..
דוד21/10/2011דבר אחרון.. אני הבנתי שנדבקים ממין אוראלי רק אם תוך כדי יוצאים לו הפרשות מאיבר המי אל תוך הפה שלי.
אז איך זה שתאורטית יכולה להווצר הדבקה? אני בטוח שלא יצא לו כלום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי.. - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר21/10/2011הדבקה קורית רק אם היתה חשיפה להפרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז האם..
דוד21/10/2011יש סיכוי שלא הרגשתי ולא ראיתי שהייתה הפרשה?
בקושי עמד לו והוא ישן זה אפשרי בכלל שתיהיה הפרשה במצב כזה????
אני כגבר מפריש רק לאחר 7-10 דקות באוננות מלאה ועם גירוי וכו'...
סליחה על החפירה אני פשוט מודאג =/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשה התייחסותאופק19/10/2011
מהו יחס ריכוז נגיף האיידס בדם לעומת ריכוזו בזרע? האם זה נכון שבכמות מסויימת הריכוז של הנגיף בזרע נמוך יותר מריכוז הנגיף בדם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה התייחסות - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר20/10/2011בנוזל הזרע יש הרבה פחות נגיפים מאשר בדם
אין נוסחאות לכך וזה משתנה מאדם לאדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריכוז הנגיףאופק19/10/2011
מהו יחס ריכוז נגיף האיידס בדם לעומת ריכוזו בזרע? האם זה נכון שבכמות מסויימת הריכוז של הנגיף בזרע נמוך יותר מריכוז הנגיף בדם ?
בסיטואציה שבה נגעתי באסלה בשירותים ציבוריים במועדון ואז ניגבתי עם נייר טואלת, אם היה זרע על האסלה אני יכול להדבק, מה לגבי מגבת ידיים משומשת שנמצאת בתוך שירותים(לא הכיור בחוץ אלא בתוך השירותים , נגעתי בה ואז גם נכנסתי לירותים לא שתפתי ידיים וניגבתי עם נייר טואלט אחרי שנגעתי במגבת )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגבת משומשת עם זרע
אופק19/10/2011אני חוששת שבמועדון שעושים שם סקס המגבת עלולה להיות נגועה בזרע עם הנגיף ואז אני נגעתי בה ואז נכנסתי לשירותים ונגבתי עם נייר טואלט בלי שאני שתפתי ידיים מהמגבת , יכול לעבור לי כמות של זרע מדבקת לנרתיק ?
באיזה מצב זרע עשוי לדבק רק ביחסי מין ואוראלי ? לא במעבר אחר ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודה לתשובה..... זריזהתשובה דחופה19/10/2011
לפני כארבעה ימים שכבתי עם בחורה, בתחילה היא ביצעה בי מין אוראלי למשך מספר דקות , אשר במהלכן לא הייתי עם קונדום, כמו כן חדרתי אליה גם עם אתבעותי וגם אם איבר המין שלי אך במהלך החדירה אליה היה לי קונדום, כיום לאחר האקט גיליתי שאותה הבחורה שכבה עם מספר חברים שלי אומנם כולם היו מוגנים,
האם יש לי סיבה לדאגה וצורך להיבדק ?
אשמח לקבל את תשובתך לעניין
בתודה מראש
MJ 23* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובה..... זריזה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/10/2011אם יחסי המין היו עם קונדום אין סיבה לחשש מהדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
תשובה דחופה20/10/2011כאשר הבחורה ביצעה בי מין אוראלי לא הייתי עם קונדום, יחד עם זאת האקט האוראלי לא ארך יותר מ 3 דקות (שלא היו רצופות) ולא גמרתי האם יש לי סיבה לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר20/10/2011אם היא נשאית גם 3 דקות עלולות להוות גורם הדבקה
ממליצה לקיים מין אוראלי עם קונדום להבא
ממליצה שתיבדקו שניכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכוי?
תשובה דחופה20/10/2011מה סיכויי ההדבקה ממקרה מסוג זה ?
אגב היא טוענת שהיא כל הזמן נזהרת ואני יודע שלי בוודאות אין שום מחלה( גם בדיקות שעשיתי, וגם חוסר פעילות)...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כבר בסטרס......
תשובה דחופה21/10/2011אשמח לקבל תשובה לשאלתי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות מאיידס ביחסי מין רגיליםמממ18/10/2011
שלום רב!
נכון שאפשר להידבק מאיידס ממגע מיני לא מוגן גם בלי שהגבר גמר? כלומר אפשרי להידבק גם לא מנוזל זרע כי בזמן יחסי מין יש מגע בין כלי הדם של האישה והגבר?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הידבקות מאיידס ביחסי מין רגילים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/10/2011אין קשר לכלי הדם
כל חדירה ללא קונדום עלולה לגרום להדבקה של כל אחד מהצדדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות מאיידס במין אוראלימממ18/10/2011
שלום רב!
ראיתי באנטרנט שיש סיכויים נמוכים להידבק מאיידס במין אוראלי ושמנוזל זרע אפשר להידבק מאיידס האם זה אכן כך ?
ומה לגבי זרע שבפה אבל יורקים אותו אז גם אפשר להידבק ?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואם בולעים זרע אז אפשר להידבק?
מממ18/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההידבקות מאיידס במין אוראלי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/10/2011מין אוראלי עלול לגרום להדבקה בין אשה לגבר ובין גבר לאשה
נוזלי אברי המין כולל נוזל הזרע עשירים בנגיף ועלולים להדביק דרך רירית הפה ומערכת העיכול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מממ19/10/2011כלומר שמבליעת זרע גם אפשר להידבק באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מממ19/10/2011בעיקרון הדבקה מאיידס יכולה לקרות במין אוראלי (לפני שהגבר גמר ) רק אם יש פצעים פתוחים לפי מה שקראתי באנטרנט , האם זה אכן כך ?
ראיתי שגם יש דעות חלוקות האם בכלל ניתן להידבק במין אוראלי מאיידס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשיקהאני18/10/2011
שלום ד"ר
רציתי לשאול,ובתקווה גם להרגע,לפני כשבוע התנשקתי די הרבה עם בחור.לפני בערך כחודש וחצי,פלוס מינוס,עברתי שתלים לשתי שיניים.בזמן הנשיקות לא הרגשתי בדימום כלשהו.לדעתך יש לי סיבה לדאוג מבחינת הדבקות באיידס בגלל המקרה הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשיקה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/10/2011אין כל סכנת הדבקה
אין נגיף ברוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר,וחג שמח
אני19/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל שנכנס לתוך האףיעל18/10/2011
לד"ר שלום,
במידה ונגעתי בהפרשה/נוזל גוף (אינני יודעת את המקור),
נלחצתי משום שהיה לי פצעון ביד שדימם מעט בצהריים (קרה בערב)
ניסיתי להריח את זה ובטעות נגעתי בכניסה לנחירי האף.....
כשהבנתי שזה נגע באף רציתי לנקות את זה, אז שטפתי עם מים וממש מעט סבון כך שאולי אין צורך להתיחס לפרט הזה,
מה שמטריד אותי זה כששטפתי את האף עם מים הם ממש חדרו לתוכו פנימה, כי רציתי לנקות את האף מבפנים,
ממש שאפתי את המים ברמה שכביכול הרגשתי מעט רטיבות בבליעה, ממש מעט אבל בהחלט המים חדרו עמוק,
כמו ששואפים פנימה נזלת (סליחה) ואפשר להרגיש אותה בגרון.
מים יכולים כביכול "להוליך" את הנגיף או שאני חוששת לשווא?
לפי מה שקראתי הנגיף מתחמצן במגע עם מים, האם זה נכון, או שזה לא מיידי?
ואיך אדע עם כמות המים שהיתה באף מספיקה?
בקיצור - לחוצה מאוד!
גם לגבי הפצע ביד, גם לגבי הנגיעה באף, וגם לגבי המים שנגעו בנוזל וחדרו פנימה.....
ממש ממש תודה,
חג שמח!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורק כדי שאהיה בטוחה,
יעל18/10/2011אני רוצה לשאול גם אם במקרה נכנס הנוזל לאף בלי קשר למים....
מדובר בנוזל שנגעתי בו, כך שהנוזל עבר לאצבע והיא נגעה בפתח הנחיר, בכניסה, את האצבע לא דחפתי ממש פנימה, אבל אולי זה נגע בחלק הפנימי של האף בכניסה.
אני חוששת ששאפתי את זה פנימה עם או בלי מים.....
שוב
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוזל שנכנס לתוך האף - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/10/2011אין סיבה לדאגה
כל המצבים שתארת לא מדביקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבומודאג17/10/2011
האם בדיקת קומבו 11 ימים לאחר החשיפה אמינה?
מה הסיכויים להידבק אם דורכים בטעות על מזרק של נרקומן ברחוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר19/10/2011לא ! בדיקת קומבו אמינה לאחר 3 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכםשלום17/10/2011
רציתי בבקשה לדעת,
קרה לי מקרה לפני כחודש וחצי, הייתי בהופעה, וכל הזמן נדבק אליי איזה בחור והרגשתי שריטות קטנות על הזרוע שלי, כשהסתכלתי עליו הבחנתי בפצעים מוגלדים (!) וקשים על הזרוע שלו, כנראה הזרוע שלו נגעה בשלי מספר פעמים במהלך ההופעה (יש המון אנשים כמובן, ויש לחץ, אבל זה לא רלוונטי), בכל אופן הסתכלתי על היד שלי ולא היו לי פצעים פתוחים או כל דבר כזה בסגנון, נורא נבהלתי שיש לו את הגלד ושמתי מיד אלכוג'ל לחיטוי היד שלי (אני קצת פרנואידית), השאלה שלי היא, האם יש לי סיבה לחשוש במידה והוא נושא את המחלה, או כל מחלה אחרת?
תודה רבה, לילה טוב וכמובן שנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכם - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר17/10/2011אין כל סיבה לחשוש
לא כך נדבקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה לך!
שלום17/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליממפוציטים בב.דם כחודש לאחר מגעחושש16/10/2011
הי ד"ר
אני חושש שנדבקתי באיידס
קראתי כי בשבועות הראשונים להידבקות יש צניחה בכמות הלימפוציטים בבדיקת דם שעושים.
האם זה נכון ?
בבדיקת דם שבצעתי כחודש לאחר המגע יצא לי כמות לימפוציטים תקינה על פי רופאת המשפחה.
האם זה יכול להעיד על כך שלא נדבקתי ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליממפוציטים בב.דם כחודש לאחר מגע - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר16/10/2011ממש לא !!!!
אי אפשר לעשות אבחנה של HIV באופן עקיף... רק בגלל פחד מתוצאות הבדיקה
רק בדיקה ישירה לזיהוי הדבקה - קומבו - תאבחן או תשלול את האבחנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)