מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עובד במשמרת - שני מקריםgmail DD31/10/2011
אני עובד במשמרות עם טלפונים והיה מישהו עם בקע בשפתיים עם דם ועוד פצע מתחת לפה שהיה עוד טרי והוא דיבר בטלפון והשפורפרת כניראה נגעה בדם ואז אני השתמשתי מיד אחרי בטלפון וזה נגע לי בפה והרגשתי את הרטיבות . לא יוד אם זה היה דם או רוק כי החדר היה מוחשך.. מה שאני יודע זה שזה נכנס לפנים הפה קצת .. בנוסף הוא נגע עם היד בפצע ובבקע שפתיים ואז נגע בטלפון ואז אנ ינגעתי בטלפון בגלל השימוש ואז גירדתי עם האצבע בפנים במס' איברים עם ריריות - אפשר להדבק ??
מישהו בטעות עבר עם היד שלו על הפה שלי והיה לו שם פצע עמוק עם שריטות עמוקות לא מדמם ממש אבל גם די טרי פצע חדש ובטעות העט שהחזיק נכנס לי לפה אחרי שהיה ביד שלו ונגע לו בפצע
נשיקה על חצ'קון עם קצת דם יכולה להדביק ??
יש לי בעיה אני כל הזמן מתמלא חששות שאני בקרב אנשים הרבה זמן.. מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה מישהו יכול לענות לי על השאלה
GMAIL GG01/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובד במשמרת - שני מקרים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/11/2011נראה לי שאת בחרדות מיותרות ומוגזמות
באף אחד מהמקרים שתיארת לא נדבקים !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איידסליאת31/10/2011
שלום
רציתי לשאול שתי שאלות
הראשונה- קניתי שקית שוקו ולמוכרת היה פצע על היד אני לא יודעת עם זה נגע באיזור ממנו שתיתי עם היד שעליה היה את הפצע, במידה וכן מה הסבירות להדבק כך? במידה והיה טיפת דם והוא נכנס לי לתוך הפה?.
השאלה השניה ושלא יתפרש שאני חלילה גזענית, קראתי שאתיופים נחשבים לקבוצת סיכון זה אומר שהרבה מהם חולים\ נשאים של מחלת האיידס? המוכרת הייתה אתיופית ומאז שקראתי על כך אני חרדתית יותר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/11/2011כבר עניתי על השאלה - התשובה - לא נדבקים ככה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיאיר30/10/2011
שלום ד"ר,
הייתי היום בטיפול אצל שיננינת. במהלך הטיפול נתבקשתי לשטוף את הפה מאחר והיה לי דימום בחניכיים. שמתי לב שבכוס החד פעמית איתה שטפתי את הפה היו טיפות מים עוד בטרם השתמשתי בה אני אולם לא היו בה סימני דם. החשש שלי הוא שמא הכוס לא הוחלפה ביני לבין המטופל הקודם. (אני יודע בודאות שעברו לפחות 10 דק' ביני לבין המטופל הקודם) האם המקרה מעלה חשד להדבקה באיידס? האם יש צורך בטיפול מונע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק
יאיר31/10/2011הקפצתי את השאלה בכדי שלא תישכח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר31/10/2011גם אם שתית מכוס של נשא HIV, מה שבטוח לא קרה, אין מצב שנדבקת
לא נדבקים משתיה בכוס ששתה ממנה נשא !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר
יאיר31/10/2011אני חושש שלא הבנת את תיאור המקרה. ברור שבמצב רגיל אין סכנה בשתייה מכוס של נשא. במקרה שלי מדובר בטיפול שיניים במהלכו היה לי דימום מסיבי מהפה והחשש שלי הוא שמא המטופל שהיה לפני היה נשא וגם הוא דימם במהלך הטיפול ואז השתמשתי אני באותה הכוס. מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגע של טיפשות!!מפוחדת29/10/2011
טיפת זרע נגעה לי בלשון החיצונית באיזור הרחוק מהלוע (איפה שהלשון מרגישה רק מתוק אני חושבת), ואז ישר ירקתי אותה, אם לבחור יש איידס יש סכנה שנדבקתי?
הלשון שלי הייתה בלי פצעים אבל קראתי שבלשון יש מלא נימי דם, יש סיכוי שהזרע חדר לתוך הלשון שלי?
בבקשה תשובה אני מתה מפחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר בבקשה בבקשה תשובה?
מפוחדת31/10/2011אפשר בבקשה בבקשה תשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נדבקת, אפשר להרגע!
מיכל01/11/2011תסתכלי ברשימת השאלות הנפוצות שמופיעה בראש העמוד, הרופאה כתבה את התשובה:
דרכי הדבקה באיידס הן
1. יחסי מין ללא קונדום (גברים ונשים)
3. שימוש במזרק משותף עם אדם נוסף
3. אשה נשאית בהריון יכולה להדביק את התינוק אם איננה מטופלת בקוקטייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע של טיפשות!! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/11/2011על פי הסיפור שלך הסיכוי להדבקה אפסי
להחלטתך אם להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף לדעתסיסי28/10/2011
שלום
ביצעתי היום בבוקר בדיקת איידס בקופת חולים. האחות שעשתה לי את הבדיקה הכינה את המחט וכל שאר הדברים , חיפשה לי ווריד באמצעות האצבעות והכניסה את המחט כל תהליך זה נעשה כאשר האחות ללא כפפות לאחר שלא הצליחה להוציא מאותו ווריד דם הוציאה את המחט ושמה גזה על המקום גם ללא כפפות. כאשר האחות עברה ליד השנייה לחפש ווריד ממנו לקחת את הדם הערתי לה על הכפפות והיא אמרה שהיא אינה חייבת והכפפות הן בשבילה וזה לא מסכן אותי אלא אותה.
למרות זאת- ידוע לי כי איידס עובר בדם ואיניי יודעת, לא שמתי לב אם לאותה אחות היה פצע או שריטה בידייה וכאשר לקחה ממני דם ללא כפפות וגם כאשר הוציאה את המחט ושמה לי את הגזה. האם זה מסוכן?
במידה והאחות חולה ?
אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה רבהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף לדעת - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/10/2011אין מצב שתידבקי מהאחות !!!! אנא קראי על צורות הדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה לאחר 52-53 יוםויקו27/10/2011
האם תוצאות של בדיקה לאחר אירוע חשוד שיצאות שליליות לאחר 52-53 יום בבדיקה שהתבצעה בוועד (הבדחקה המשולבת) אכן אמינות אחרי 52-53 יום
בוועד אמרו לי ש זה תופס מ 50 יום ושאני יכול להיות רגוע , האם זה מספיק ולא צריך לבצע בדיקה נוספת?
ולפני הבדיקה לא אמורים להיו בצום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקה לאחר 52-53 יום - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/10/2011אין צורך בצום והבדיקה אמינה לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בערמוניתאני27/10/2011
שלום
כחודש לאחר חשש להידבקות חליתי בדלקת בערמונית, האם דלקת בערמונית היא גם סוג של תסמין של לאחר הדבקה?
יש לציין שלמעט זה לא היה שום תסמין אחר כמו חום וכו'
המודאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בערמונית - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/10/2011דלקת הערמונית - פרוסטטיטיס - לא קשור ל HIV מלבד העובדה שהיא עלולה להגרם ע"י יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיבה לדאגהתשובה דחופה27/10/2011
הייתי בגרמניה עם מישהי לפני יומיים (אוננתי לה- החדרת אצבע) במשך מספר דקות,
לאחר מכן נשפך לי אלכוהול על היד כעבור שעתיים אחרי ההתרחשויות הנ"ל
הבחנתי שיש לי אינפקציה באצבע,
האם יש לי סיבה לדאגה ויש צורך ללכת לבית החולים לקבל טיפול מונע?
(מחר זהו היום השלישי) אגב לפני האקט לא היו לי שום פצעים פתוחים או שריטות,
אודה לתשובה בהקדם.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש סיבה לדאגה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/10/2011לא נדבקים בצורה שתיארת
אין צורך לגשת לבית חולים לקבלת טיפול מונע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשחושש27/10/2011
ד"ר שלום
מנסיונך, אילו כאבי ראש מאפיינים הידבקות באיידס כסימפטום בשבועות הראשונים ?
כלומר כאבים מסוג מסויים כמו במצח, ברקות וכו' ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/10/2011ממש לא !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הדבקות לאיידסטלי27/10/2011
אם גבר שאולי נשא איידס ירד לי, יש לי סיכוי להידבק?
ומה הסיכוי עם איבר המין שלו נכנס טיפה לפות שלי אפילו לא חצי ולא היתה שפיכה ובעצם לא היה חיכוך כמו ביחסי מין מלאים.
מה הסיכוי להידבק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי הדבקות לאיידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/10/2011לגבי השאלה הראשונה - את לא יכולה להידבק ממנו אבל לחלופין הוא עלול להידבק ממך באם את נשאית.... נבדקת ?
לגבי השניה - מגע מיני ללא קונדום, גם בקצרה כפי שתיארת עלול להיות סיבה טובה להדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
טלי28/10/2011הוא לא יכל להידבק ממני כי אני הייתי בתולה אז..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש להדבקהאנונימי26/10/2011
לפני כמה ימים קיימתי יחסי מין עם מישהו שכללו מציצה לו ללא גמירה בפה וחדירה של כמה שניות אליי ללא קונדום ללא גמירה בפנים גם כן
קצת לא הרגשתי טוב בימים האחרונים והיו לי כאבי בטן קלים
מה הסיכוי שנדבקתי במשהו?
האם עליי להדבק?
אם כן אז איפה אני יכול להבדק בחינם ובצורה אנונימית?
האם בבדיקות בצו ראשון בודקים גם נשאות HIV?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש להדבקה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/10/2011ראשית גם ללא גמירה אפשר להידבק בשתי הצורות בהן קיימת יחסים
בצו ראשון לא בודקים HIV
בדיקה אנונימית תוכל לבצע בועד למלחמה באיידס בתשלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני25/10/2011
לד"ר
אם אני דורכת על קיסם שיניים שמישהו השתמש בו כעבור שבוע פלוס ככה,בהנחה שאולי היה שם גם דימום,יש אפשרות להידבק ככה? או בגלל הזמן שעבר לא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/10/2011אין מצב להידבק מקיסם שיניים, זה לא מחט חלולה והדם, אם היה, יבש ולא קיים מצב להדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבו לאחר חודשיעקב25/10/2011
האם אפשר להסתמך על בדיקת קומבו לאחר חודש מהמגע במין אוראלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו לאחר חודש - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/10/2011לא במאה אחוז ולכן יש המלצה לבדיקה סופית ב 7 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהקשר לתשובתך
ירון25/10/2011דר שלום
בהקשר לתשובתך
1. האם תשובה שלילית של קומבו אחרי חודש חזקה או חלשה מתשובה שלילית של קומבו לאחר כ 22-23 יום מהאירוע ?
2. האם כשאת רושמת לאורך השאלות כי יש לבצע את הקומבו לאחר 3 שבועות, האם קומבו אחרי 22-23 יום נחשב ככזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהקשר לתשובתך - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר25/10/20111. ,שובה שלילית בקומבו אחרי חודש עלולה להיות בדיוק בזמן ירידת כמות האנטיגן וטרם עליית הנוגדנים. לכן 3 שבועות (22-23-ימים) הוא הזמן שהיצרן הוכיח דיוק מירבי באבחון הדבקה חריפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה חריפה
חושש26/10/2011ד"ר תודה
מה הכוונה במונח "הדבקה חריפה" ? הבחנתי שאת משתמשת במונח זה מס' פעמים בהקשר של תוצאות בדיקת קומבו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה חריפה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר26/10/2011זה תרגום מאנגלית ACUTE INFECTION
המשמעות היא הדבקה בשבועות האחרונים- הדבקה חדשה בניגוד למחלה ישנה כרונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמת בדיקה לאחר 49 יום מהחשיפה
חושש02/11/2011ד"ר שלום
לאחר שבצעתי קומבו כ 21-23 יום מהחשיפה והתשובה היתה שלילית,
השלמתי תקופת חלון של לפחות 49 יום מלאים מהחשיפה (ואולי 50 יום) ובצעתי בבוקר
של היום ה 50 בדיקה באיכילוב.
קבלתי תשובה שלילית לשמחתי בפרוט הבדיקה מלל הבא HIV 1,2 AB' S + P24 AG
בתחתית הבדיקה רשום כי תוצאה זו מתאימה למצב הנבדק לפני כשבעה שבועות.
אני יודע מהפורום כי צריך להמתין 7 שבועות ולא הבנתי את המונח כשבעה.
האם אני יכול להיות רגוע סופית ? או שצריך לבצע שוב בדיקה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמת בדיקה לאחר 49 יום מהחשיפה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/11/2011אין צורך לחזור על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד קטן
חושש02/11/2011כלומר אני יכול להיות בטוח שבהקשר לאירוע המדובר לא נדבקתי באיידס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא תשובה
חושש03/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד קטן - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר05/11/2011נכון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מראש
בחור21/09/2016עשיתי בדיקת קומבו אחת אחרי שבע שבועות ו3 ימים ויצא שלילי אני צריך לחזור על הבדיקה שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי, ורק דבר אחרון -
יעל28/10/2011בנוגע למה ששאלתי,
השאלה מיותרת?
אני יכולה להיות רגועה בקשר לסיטואציה הזו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים בפנים וקבלת פנים -יעל25/10/2011
סליחה שאני שואלת יותר מדי....
זו אחרונה -
היה לי פצע באף שנגרם כתוצאה משפשוף. הוא היה בשלב שלפני צאתי מהבית שטפתי אותו והוא דימם מעט ויצא ממנו נוזל כזה שקוף. אחרי בערך חצי שעה, אני לא יודעת מה היה מצב הפצע,
וגם היה לי יובש מאוד מגורה בלחי, כזה שדימם אולי יום קודם טיפה.
פגשתי חברות וכמחווה של קבלת פנים התחבקתי וכביכול נשקנו באויר כשהפנים מתחככות.
שמתי לב שלאחת מהן היו פצעונים בפנים, לא היה לי נעים להתעמק מה מצבם,
היו לה גם פצעונים קטנים "לבנים" כאלו שיוצא מהן נוזל לבן.
אני חרדה לשווא?
אשמח מאוד לתשובה שתרגיע אותי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורום מתאים
דני25/10/2011אמנם אני לא רופא אבל בכדי לעזור לך עם כל השאלות ההזויות שאת שואלת ובכדי להקל על הרופאים שעושים כאן עבודת קודש ואת מבזבזת את זמנם היקר בשאלות מפגרות בלשון המעטה.
לדעתי את נימאת בפורום הלא נכון ויפה שעה אחץ קודם כדי לטפל בתופעות שניצפות כאן ,הפורום הנכון מבחינתך והראוי לטיפול בבעייתך הו פורום בעיות נפשיות ופסיכיאטריה.ישמחו לעזור לך ולטפל בבעייתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעונים בפנים וקבלת פנים - - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר26/10/2011כפי שכתבת - את באמת חרדה לשווא
לא נדבקים במגע שכזה ואין לך סיבה לחשש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך ד"ר על היחס והתשובה,
יעל28/10/2011אני מבינה כי אני חרדתית נורא.
לעיתים אני לא יודעת אם החרדה רלוונטית או לא,
למשל, הייתי בחנות והמוכרת החזירה לי עודף, ממש דחפה לי את הכסף לתוך היד. אני חוששת שהיה לה איזשהו פצע ביד. היה חשוך בחוץ כך שלא ראיתי אם יש משהו על היד שלי., הכנסתי את הכסף לתיק ונשרטתי מרוכסן התיק וירד לי מעט דם. זה היה בחלק החיצוני של היד, כך שאני מניחה שהמוכרת לא נגעה שם, אבל לא היה לי היכן לשטוף כך שניקיתי עם מגבון את השריטה ושטפתי את היד עם בקבוק מים.
גם אם המוכרת נגעה שם, ואם לא, הוירוס מתחמצן בכל מקרה במגע עם מים? כי כששטפתי את היד מים מכף היד המים עברו לאיפה שהשריטה ואני מוטרדת מזה....
אני גם מוטרדת מהחשש שאולי היא נגעה שם לפני שנשרטתי.
או ששריטה קטנה ושטחית אינה מהווה פתח?
השאלה שלי -
האם ראו מקרים בהם אדם נדבק שלא באחת מ-4 דרכים הידועות?
ואשמח גם לדעת למי אני אמורה לפנות על מנת לטפל בחרדה מסוג זה,
אינני יודעת מדוע התחלתי להתעסק בזה, ומאז זה מעסיק אותי כל יום, כל היום,
אני ממש רוצה להפסיק עם החרדה הזו....
תודה רבה,
שבת שלום.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודה לך ד"ר על היחס והתשובה, - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר28/10/2011זה לא המקום לייעוץ רפואי ואני לא מכירה אותך - גשי לרופא המשפחה ובקשי עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגיעה במגבת ידייםאני24/10/2011
האם בכל דרך שהיא, נגיעה במגבת ידיים או באסלה שיש בה זרע וזה שקוף ואינו נראה לעין יכול להיות גורם מדבק? אם נגעתי באחד מהם ואז באבר מיני זה יכול להיות דרך להידבקות?
נכנסתי לשירותים בבית קפה, ציבורי , הייתה על השירותים מגבתידיים קטנה , וניגבתי בה את האסלה לפני שהתפניתי, ואז השתמשתי בנייר טואלט ולא שתפתי לפני כן ידיים כאשר נגעתי במגבת . בבקשה התייחסותך ,נתפסתי בהלה כשיצאתי מהשרותים ושתפתי ידיים הייו מגבות חדשות ואז עברה במוחי מחשבה שהשתמשתי במגבת משוטמשת שהייתה זרוקה בשרותים :((((
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון שגיאת כתיב
אני24/10/2011* מגבת משומשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגיעה במגבת ידיים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר26/10/2011לא נדבקים ב HIV דרך מגבת, גם אם היה עליה זרע של נשא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה, בבקשה ..
אני27/10/2011זרע במגע יד לא מדבק , אבל גם אם נגעתי במגבת שהיה בה זרע של נשא ואז באבר מיני אני יכולה להסיר דאגה ? כיוון שאחרי שהתפניתי כן היה מגע בין היד לניגוב עם נייר טואלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה, בבקשה .. - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר27/10/2011את יכולה להסיר דאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בערמונית המשך
אני30/10/2011תודה על תשובתך, קראתי בלא מעט מאמרים שבין הורמים לדלקת בערמונית נמצא וירוס הHIV, האם כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בערמונית תיקון המשך
אני30/10/2011תודה על תשובתך, קראתי בלא מעט מאמרים שבין הגורמים לדלקת בערמונית נמצא וירוס הHIV, האם כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בערמונית תיקון המשך - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/11/2011נגיף ה HIV יכול לגרום גם לדלקת בבלוטות השונות בדרכי המין אצל הגבר - אשכים, אפידידימיס וערמונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)