מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםליאת03/10/2011
אז רק מגע של דם בפצע יכול להדביק?
נוזל זרע לפצע(עקיצה של יתוש שגירדתי)יכול להדביק?
אנסה להסביר לך קצת יותר לפרטים ממה אני מפחדת-הייתי במדיטציה בעירום(הזוי אני יודעת) וקרו לי שם שני מקרים: נתקעתי עם היד באיבר מין של אחד הבחורים שעל היד היו לי שריטות ואני לא יודעת עם היה לו על האיבר נוזל זרע או פריקם, המקרה השני שיותר מפחיד אותי זה זה העקיצה שגירתי שהיה עליה קצת דם ואחריי זה ישבתי על רצפה שאנשים עירומים ישבו עליה לפניי ואני לא יודעת אם הם השאירו נוזלים מאיבר המין על הריצפה והפצע שלי בא במגע עם הנוזלים. מגע של נוזל הזרע או נוזל של בחורה עם הפצע שהיה לי יכול להדביק?
אני ממש מודה לך על הסבלנות והיחס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/10/2011שני הארועים לא מהוים סיכון להדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
ליאת03/10/2011אני מצטערת שאני משגעת אותך שוב אבל אני חוזרת על זה שגירדתי את העקיצה וגרמתי לפצע ברגל, לפצע טרי, עדיין אין סיכון להדבקה אם על הריצפה היה נוזל שהוא מדבק?
שוב תודה על הסבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה בוועד!!יעקב02/10/2011
עברו 4 שבועות מהמין... ואני רוצה לבצע בדיקה מהירה שאת התוצאות מקבלים תוך חצי שעה האם אני יכול לעשות בדיקה עכשיו או שאני צריך לחכות עוד ואם כן . אז כמה?
אני רוצה לעשות בדיקה אחת וזהו לא רוצה לחזור על זה שוב.. אשמח לתשובה תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה בוועד!! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר03/10/2011לבדיקה אחת - חכה 7 שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה מהירהלילי02/10/2011
שלום,
עשיתי לפני שבוע בדיקה מהירה והתוצאה הייתה שלילית.
עכשיו התקשרו אליי ואמרו לי שבדגימה ששלחו למעבדה היה ערך נמוך מעט מהנורמה.
יש לציין כי היה לי וירוס בגרון בזמן שעשיתי את הבדיקה.
השאלה היא האם יש לי ממה לחשוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה מהירה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/10/2011כדאי שתדבר עם המעבדה
לא יכולה לתת תשובה על סמך המידע שאתה כותב כאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאהשיר02/10/2011
הלכתי לשוק ומישהו שעבר לידי שרט אותי ביד מיד הסתכלתי עליו והבחנתי שיש לו פצע מדמם ביד אני ממש מפחדת שככה הוא הדביק אותי באיידס אני ממש מפחדת ובחרדות לא חשבתי שללכת לקניות יכול לסכן אותי בהדבקה באיידס מה עליי לעשות??? לא ממש ראיתי דם על היד שלי ממנו... אולי היה לא משהו שאני ראיתי ... מאז המקרה אני לא ישנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/10/2011אם לא היתה לך שריטה לא סביר שדם מזוהם עבר אליך והדביק אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקרהמישהו02/10/2011
היה לי מקרה של סיגריה שהיה עליה קצת דם אמרת לי שהסיכוי זניח יש סיבה להיות בחרדה לא לישון בלילה בוועד אמרו לי שגם אם הסיגריה היתה טבולה בדם אי אפשר להידבק למי להאמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקרה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/10/2011כפי שכבר עניתי לא כך נדבקים ב HIV !!! סיכוי זניח = סכוי אפסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי אסלה שעלו?יעל02/10/2011
לד"ר שלום וברכה,
התארחה אצלנו חברה שאינני יודעת מה הסטטוס שלה.
קראתי קצת ואני מבינה שא"א להדבק בשירותים,
ואני מתיחסת למצב שבוא היו גם הפרשות בשירותים.
אבל ליתר ביטחון אשאל-
יום-יומיים לאחר שהלכה ולפני שניקיתי את השירותים (אך השתמשנו בהם מספר פעמים),
היתה לנו סתימה והמים עלו עלו עד סוף האסלה, כשהכנסנו פומפה המים נזלו מעט החוצה ושמתי מגבת.
במהלך הנקיון אני חוששת שאולי נרטבתי באיזור שבו יש לי עקיצה של יתוש מאותו יום, לא מדממת או משהו, אבל עקיצה טריה שגירדתי מעט, אבל שוב, לא ירד ממנה דם,
ואולי בעקיצות שדיממו לפני שבוע אולי, משהו כזה, אבל לפחות כמה ימים עברו מאז שהפסיקו לדמם.
ובנוסף, היה לי יובש עם חתכים קטנים ולא מדממים ביד באותו זמן, לא זוכרת אם דיממו קודם.
השתמשתי בכפפות אך ליתר ביטחון אני שואלת, למקרה שכן נגעו מים (כי היה יובש בחלק שבו הכפפה כבר לא ממש מכסה)
ועוד דבר שאני עוד יותר מודאגת -
הבת הקטנה שלי רצתה להשתמש בשירותים, ונאלצתי להזיז אותה משם, אני חוששת שהיא נגעה במים ונגעה לאחר מכן במקומות עדינים, כי בוודאות ראיתי אותה אוכלת בסקוויט עוד לפני שהספקתי להבין מה קורה......
לקח בערך חצי שעה עד שסיימתי ושטפתי את הרגל עם הסבון והעקיצה מעט הורגשה, כנראה משום שהיא טריה,
והילדה כבר הספיקה לצאת מהבית כך שעבר זמן עד שנזכרתי ובקשתי שישטפו לה ידיים.
יש מקום לחשש חלילה?
אני מדברת על מצב שהיו הפרשות באסלה.
אני מבינה שהוירוס מת באויר,
השאלה אם הגיוני שהוא ימשיך לחיות בתוך מי אסלה או בדפנות שנותרות רטובות.....
או שהוא מת מהמגע עם המים?
מה עלי לעשות עם המגבות שאתן ניקיתי?
צריך לחטא את הריצפה או מושב האסלה?
אני מודאגת נורא,
אשמח לתשובה בהקדם האפשרי.....
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף - - -
יעל02/10/2011לאחר ששיחררנו את הסתימה,
הורדתי את הכפפות והשתמשתי באוקונמיקה כדי לנקות,
ניקיתי את החלק הפנימי העליון של השירותים (אצלנו המים מגיעים מלמטה, ולא מלמעלה, כך שהאיזור הזה לא נשטף),
ניקיתי עם מגבון ואקונומיקה, וכשניקתי (שוב, בלי כפפות!),
היה לי פצעון ביד שהתחיל לשרוף כנראה מהמגע עם האקונומיקה.....
אבל המגבון נגע גם באסלה ובמקומות לא נקיים.
מה עלי לעשות?
בנוגע אלי ולילדה.....?
במקרה כזה שוקלים בכלל טיפול מונע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש מתנצלת, שכחתי להוסיף את זה,
יעל02/10/2011לפני שהספקתי לנקות,
מישהו מבני הבית התקלח ויצא עם רגליים חשופות לרצפת המקלחת שהיתה לא נקיה (חשב שהמים ממקלחת קודמת).
היה לו לפני 4 ימים בערך פצע קטן שכבר לא דימם.
המים בכל מקרה לא יכולים להעביר את הנגיף כך שגם המקרה הזה לא רלוונטי?
אני באמת מתנצלת,
לא אוסיף יותר שאלות, אני רק מבקשת תשובה לשאלות שנשאלו.
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמא פולניה
מישהו02/10/2011את שואלת שאלות לא רלוונטיות בנוסף את דוחפת זה לא התנהגות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיובל01/10/2011
שלום ד"ר,
הייתי היום בסופר ובשעה שהגעתי לקופה הקופאי הרטיב את אצבעותיו באמצעות פיו על מנת להפריד את השקיות. לאחר מכן מסרתי לו את הכסף ובאתי במגע באצבעותי עם השקיות ועם העודף. נגעתי באותם המקומות בהם הוא נגע עם אצבעותיו.האם יתכן שנדבקתי באיידס? האם יש צורך בבדיקה? לא הבחנתי בדם אבל מה אם היה שם כזה סמוי? תודה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
יובל01/10/2011ברצוני לציין שאותו קופאי נמנה על אחת מקבוצות הסיכון לשאת את נגיף האיידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/10/2011אין נגיפי HIV ברוק !
רוק איננו מדביק ב HIV!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מין אוראלי..הלוחש לתוכים01/10/2011
באמסטרדם ביקרתי באזור החלונות האדומים אצל אחת מה"עובדות" שם. מה שקרה זה ששכבתי איתה עם קונדום, אך היה גם מין אוראלי מצידי למשך מס' שניות. אני לא יודע מה לעשות במשך חודשיים של המתנה עד לבדיקה. מצד אחד אמרו שהסיכויים לחלות ממין אוראלי הם קטנים מאוד, מצד שני אני לא יודע על אופן הבדיקות הקבועות של הבנות שם והאם יש פיקוח מספיק טוב עליהן בנושא....
תשובה מהירה בבקשה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אוראלי.. - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/10/2011מה בדיוק אתה שואל?
אין לי מושג לגבי הפיקוח על הזונות באמסטרדם.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי סיכויי הידבקות...
הלוחש לתוכים02/10/2011הבנתי מהרופא ומסקירה באינטרנט שהסיכויים להידבק הם נמוכים משמעותית.. אפשר אולי לדעת באחוזים? והסיכויים יישארו כך גם אם לא שמתי לב שיש לה חתכים או פצע כלשהו באזור הוגינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןאייל01/10/2011
לאחרונה קיימתי יחסי מין עם בחורה אשר לא הכרתי אותה זמן רב. לא קיימנו יחסי מין אבל ירדנו האחד לשניה. שאלתי היא: האם איידס יכול לעבור בפעלות הנ''ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/10/2011אמנם בסיכוי נמוך - אבל כן - הנגיף יכול להדביק במין אוראלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעיםשנית01/10/2011
שלום
האם פצע ברגל ,שנוצר מגירוד עקיצה של יתוש ,שבא במגע עם נוזל מדבק יכול להדביק באיידס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/10/2011כדי שתתרחש הדבקה צריך לקרות מצב שדם המכיל נגיפי HIV יבוא במגע עם פצע פתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי מגע של דם נגוע בפה?
הלוחש לתוכים02/10/2011כלומר אחרי שנוגעים בדם של נגוע ומעבירים את היד לפה של אדם בריא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים
ליאת02/10/2011אז רק מגע של דם בפצע יכול להדביק?
נוזל זרע לפצע(עקיצה של יתוש שגירדתי)יכול להדביק?
אנסה להסביר לך קצת יותר לפרטים ממה אני מפחדת-הייתי במדיטציה בעירום(הזוי אני יודעת) וקרו לי שם שני מקרים: נתקעתי עם היד באיבר מין של אחד הבחורים שעל היד היו לי שריטות ואני לא יודעת עם היה לו על האיבר נוזל זרע או פריקם, המקרה השני שיותר מפחיד אותי זה זה העקיצה שגירתי שהיה עליה קצת דם ואחריי זה ישבתי על רצפה שאנשים עירומים ישבו עליה לפניי ואני לא יודעת אם הם השאירו נוזלים מאיבר המין על הריצפה והפצע שלי בא במגע עם הנוזלים. מגע של נוזל הזרע או נוזל של בחורה עם הפצע שהיה לי יכול להדביק?
אני ממש מודה לך על הסבלנות והיחס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריעת קונדום וקבלת טיפול מונערועי01/10/2011
שלום,
במהלך יחסי מין אנאליים, כאשר אני הייתי האקטיבי, נקרע הקונדום, מייד יצאתי החוצה .
סטטוס ה - H.I.V. של הצד השני איננו ידוע לי. האם יש צורך לקבל טיפול מונע ?
תודה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריעת קונדום וקבלת טיפול מונע - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/10/2011שני הצדדים בסיכון, אם כי הצד המקבל הוא בסיכון גדול יותר
בהחלט מומלץ ללכת לקבל טיפול מונע תוך 72 שעות מהארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה, חייב להוריד אבן מהלב.רון01/10/2011
שלום רב, אתמול היתי במסיבה, והגיע מצב שהלכתי עם גבר לשירותים, והוא ירד לי ( או בשפה מגונה מצץ לי) בלבד.. ואחרי שגמרתי יצאתי.. ( חשוב להבין שאני לא עושה את זה אף פעם פשוט היתי נורא מסטול) ואני ממש חושש שאולי קרה לי משהו האם אפשר להידבק במחחלה אם הוא מצץ לי בלבד? (כמובן שאלך לבדיקה) אבל לבנתיים שאני יהיה יותר רגוע.. תודה מראש!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
מישהו02/10/2011במין אורלי לצד המקבל סיכוי אפסי ואין מקום לטיפול מונע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה, חייב להוריד אבן מהלב. - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/10/2011אמנם בסיכוי נמוך אבל יש אפשרות להידבק ב HIV במין אוראלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות איידסנתי01/10/2011
חג שמח ושנה טובה
לפני חודש ושבוע בערך עשיתי בדיקת איידס שאני לא יודע מה סוגה במרפאת לוינסקי (אלייזה או קומבו)
יחסי המין הלא מוגנים נעשו בתאריך 26.7 ועשיתי בדיקה לאחר 3 שבועות.
האם כדאי לעשות בדיקה חוזרת? אם כן מתי מומלץ?
ועוד שאלה קטנה, התפתחה לי אפתה קטנה בפה, האם זהו תסמין למחלת מין?
אשמח לקבל תשובות בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות איידס - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/10/2011המלצות משרד הבריאות הן לחזור על הבדיקה 7 שבועות מהארוע במקרה כמו שלך
לגבי אפטה - יש הרבה סיבות לכך - גש לרופא המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להידבק ב HIV מכיח של חולה?מילי30/09/2011
שלום, אני אחות ועשיתי סקשן לפני מספר ימים למונשם במחלקתי. הכיח התיז לי לעיניים. האם אפשר להידבק כך ב HIV?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להידבק ב HIV מכיח של חולה? - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/10/2011במידה והכיח לא דמי - אין סכנת הדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה!!!!ויקי30/09/2011
הבדיקה שעושים כיום בקופת חולים כללית היא בדיקת קומבו ?
אם כן האם 4 שבועות לאחר המגע הבדיקה אמינה ולא צריך לחזור עלייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה!!!! - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר02/10/2011בכל המרפאות עושים כיום בדיקת קומבו
משרד הבריאות ממליץ לחזור על הבדיקה 7 שבועות אחרי הארוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)