מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מין אנלי לא מוגן . לולואלכס יעקובי18/06/2014
חבר שלי הכניס לי את איבר מינו בלי אמצעי מניעה , לישבן והוצי והחזיר כמה פעמים אבל לא גמר שם. הרוק שלו היה על האיבר מין. אני מאוד פוחדת שיכול להיבצר מצב של איידס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מין אנלי לא מוגן . לולו - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`18/06/2014קודם כל ראוי שתדעי אם החבר שלך נשא או לא-תלכו שניכם להבדק יחד.
לגבי המקרה שאת מתארת-גם אם היה נשא לא נראה שהיה סיכוי להדבקה אם הוא לא גמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאלמוני18/06/2014
חשיפה אפשרית לנגיף, כמו לדוגמא קיום יחסי מין מוגנים עם פרטנר שסטאטוס ה-HIV שלו לא ידוע, וקרע בקונדום במהלך החדירה. (בקונדום תקין בעל תקן אין קרעים קטנים או מקרוסקופיים. או שהוא נקרע לגמרי או שלא)
מה זה אומר קרעים קטנים או מיקרוסקופיים איך אני יכול לדעת אם היו כאלה?
בהנחה ששכבתי עם נערה עובדת אני לא יודע אם הקונדום הוא בעל תקן או לא אני משער שכן אבל אני לא יכול להיות בטוח כי היא הוציאה אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`18/06/2014כללית מין עם קונדום שלא נקרע או שלא נפל הוא מין בטוח לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
אלמוני18/06/2014תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה מזרעדנה16/06/2014
האם אפשר להידבק באיידס מזרע של גבר ,באקט של גמירה בשפתי הפות,ללא חדירה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה מזרע - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`18/06/2014סיכוי קטן ביותר הייתי אומר שקרוב לאפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה21/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה לתשובתך
דנה27/06/2014ברשותך,רק לצורך הבנתי,ענית לי שבמקרה שתיארתי קיים סיכוי הידבקות קטן,ב31/5/14 ענית לשושי על שאלה-האם אפשר להידבק מחיכוך עד כדי גמירה-שאין סיכוי הדבקה.האם זה הגיוני לאור תשובתך אלי?
שאלתי באה ממקום של רצון להבין ולא שום דבר אחר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה לתשובתך - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`15/07/2014כשכתבתי סיכוי קטן להדבקה צריך להבין זאת שלדעתי הסיכוי הוא אפסי ולכן אין סתירה בין התשובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברית מילה לחולדה איידסאברהם14/06/2014
שלום רב. אני מוהל במקצועי. לפני שבוע ערכתי ברית מילה לתינוק שנאמר לי שיש לגביו חשש לנשאוץ של HIV. כמובן שבמהלך הברית על כל שלביה השתמשתי בכפפות (שמתי 2 כפפות חד"פ על כל יד) ומלבד זאת לאחר המגע עם התינוק חיטאתי את הידיים.
היום היו לי סימני שפעת עם חום ותחושה כללית של חולי. האם יש חשש ולו הקטן ביותר שנדבקתי מהתינוק? אולי בלי שימת לב נגעתי בטיפת דם שלו או משהו כעין זה. האם יש לי סיבה להיבדק?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברית מילה לחולדה איידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`18/06/2014אין כל סיכוי על פי התאור שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהגבי ב.14/06/2014
שלום. הייתי אצל כירופרקט והוא עשה לי דיקור והשאיר לי מחטים למשך רבע שעה בגב . לאחר מכן הוציא את המחטים ומרח לי משחה בגב בלי שהוא שם כפפות.
אם היה לי פצע פתוח והוא מרח לי משחה על הגב בלי כפפות , וחלילה ידו היתה גם עם פצע או דימום, האם יש סיכוי להידבק באיידס בכך שהוא מרח לי משחה על הגב בלי שהיו לו כפפות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`18/06/2014אין שום סיכוי להדבקה בדרך זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאיר14/06/2014
קיימתי יחסי מין עם נערת ליווי , במהלך הסקס הייתי עם קונדום.
גמרתי בתוך הקונדום ושהוצאתי את איבר המין הקונדום נפל ונשאר בנרתיק של האישה.
האם יש סיכוי להדבקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`18/06/2014לא אין כל סיכוי להדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!! שכבתי עם נשא שמטופל בקוקטילעזרה14/06/2014
שלום רב,
היום (שבת) שכבתי עם נשא שמטופל בקוקטיל.
אני אקטיבי והשתמשתי בקונדום. בנוסף, מצצתי ועשיתי רימינג לזמן קצרצר.
האם כדאי ללכת לקבל טיפול מונע (PEP)??
אנא עזרתכם הדחופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!!! שכבתי עם נשא שמטופל בקוקטיל - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`18/06/2014לא אין כל צורך לטיפול מונע על פי התאור שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהדניאל14/06/2014
שלום
מה אמינות הבדיקה ביום ה 49לחשיפה
ולא אחרי 49 יום?
והאם יש צורך לבדיקה אחרי שלושה חודשים גם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`18/06/2014הבדיקה 49 יום לאחר החשיפה לגמרי אמינה ואין צורך בבדיקה נוספת לאחר שלושה חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מחלותערן13/06/2014
האם בין גבר ואישה בריאים אשר נבדקו ואין להם מחלות ומקיימים יחסי מין ללא קונדום
תוכל להתפתח אחת ממחלות המין או HIV (בהנחה שהם מקיימים יחסים רק ביניהם וללא צד
שלישי) ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי מחלות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/06/2014אין כל סיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנתי12/06/2014
האם ניתן להידבק באיידס מאישה שירדה לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/06/2014לא ולא!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי שובהילה12/06/2014
אם שתיתי מכוס של מישהו שעבר טיפות שיניים ויש דימום (טיפול שורש,עקירה )ניתן להידבק ככה באיידס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שוב - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/06/2014בשום אופן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עונים פהאבי11/06/2014
קיימתי יחסים מלאים כולל חדירות עם קונדום כמובן עם קוקסינל, זה היה אירוע חד פעמי זה לא הקטע שלי בדר"כ, אבל היות והוא כנראה שכב עם מאות רבות, ולמרות שהוא נראה נקי ומסודר וכל זה, אפעם אי אפשר לדעת. לא ירדתי לו ורק הוא ירד לי וכשהוא ירד הייתי בלי קונדום. השאלה שלי עם היות וקיימתי חדירה מקונדמת האם אני צריך בכל זאת ללכת להיבדק או כמו שאומרים קונדום מהווה הגנה ולכן לא ישתגע לרוץ לבדיקה ???????,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים פה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/06/2014עניתי כבר-אין צורך להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקופת חלוןרם10/06/2014
בתאריך 29.12.13 ביצעתי מין מוגן בתאילנד עם קונדום אך משום אני חושש שמא נקרע הקונדום. לאחרונה הופיעו אצלי כאבים קלים כמה פעמים בבית השחי וצינון קל שלא עובר. בתאריך 2.2.14 בדיוק 35 יום אחרי האירוע ביצעתי בדיקה שיצאה שלילית האם יש צורך לחזור על הבדיקה או שבוודאות התוצאה היא שלילית ולא נדבקתי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקופת חלון - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/06/2014בטוח שלא נדבקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכבתי עם קוקסינלאבי09/06/2014
קיימתי יחסים מלאים כולל חדירות עם קונדום כמובן עם קוקסינל, זה היה אירוע חד פעמי זה לא הקטע שלי בדר"כ, אבל היות והוא כנראה שכב עם מאות רבות, ולמרות שהוא נראה נקי ומסודר וכל זה, אפעם אי אפשר לדעת. לא ירדתי לו ורק הוא ירד לי וכשהוא ירד הייתי בלי קונדום. השאלה שלי עם היות וקיימתי חדירה מקונדמת האם אני צריך בכל זאת ללכת להיבדק או כמו שאומרים קונדום מהווה הגנה ולכן לא ישתגע לרוץ לבדיקה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכבתי עם קוקסינל - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/06/2014לא אין צורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה מזרע ללא חדירהדנה08/06/2014
שלום רב,האם ניתן להידבק באיידס מזרע שבא במגע עם הפות ,מגע חיצוני,עד כדי שהתחתון ותחתונית של בת הזוג,היו רטובים מאוד,מגמירה של הגבר בחיכוך של איבר המין בחלק של הרגליים סמוך למפשעה.לא הייתה חדירה וגם התחתונים של האישה לא הוסרו,אך נרטבו כנראה מהזרע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה מזרע ללא חדירה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/06/2014הסיכוי להדבקה בדרך זאת הוא אפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה14/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)