מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף בדיקות תודה שתי שאלותדחוף26/05/2014
שלום האם בדיקות של אחרי שש שבועות אמינות ?
אחרי כמה זמן מקבלים תוצאה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף בדיקות תודה שתי שאלות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`06/06/2014אמינות בהחלט וצריך לקבל תשובה תוך מספר ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול PEPרועי25/05/2014
קיבלתי טיפול מניעתי PEP במיון (2-קלטרה+1 קומביוויר) ומייד א"כ ניתן לי 4 כדורי אנטיביוטיקה " אזניל" בבת אחת!
שאלתי היא: האם יש "התנגשות" בין הכדורים, שיכולה לגרום לחוסר יעילות של ה-PEP?
כי בעלון לצרכן של כמוסות ה"אזניל" רשום
"שיש לספר לרופא אם מטופל בזידובודין-מכיוון שהשילוב מעלה את רמת זידובודין בדם"
כמוכן "נלפינאביר-מכיוון שהשילוב מעלה את רמת אזיתרומיצין בדם"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול PEP - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`06/06/2014אין "התנגשות" בין התרופות שקבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאמיר24/05/2014
שלום ד"ר,
אתמול הייתי בים המלח, כידוע מי הים צורבים בנק' רגישות בעור. כשיצאתי מהמים ניגשתי להתקלח כשלפני התקלח אדם הנמנה על אחת מקבוצות הסיכון לשאת את נגיף האיידס. על מנת לפתוח את ברז המים יש ללחוץ בחוזקה על כפתור עם כף היד. בידי היה פצע טרי קטנטן שנגרם כתוצאה ממגע בגוש מלח חד. לא שמתי לב לכך אך אני חושש שמא אותו פצע בא במגע עם הכפתור, החשש שלי שמא אותו אדם הותיר שם שאריות דם ולא שמתי לב וכך יכולתי להידבק בנגיף האיידס. האם יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`06/06/2014אין כל סיבה לדאגה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מהדבקהשגית24/05/2014
שלום, אני בהריון ועשיתי בדיקת דם הקשורה להריוו. אני חושבת שבדיקת הדם נעשתה באופן לא סטרילי. לפי מה שראיתי המגבון שבו השתמשה האחות לנקות לי את היד לפני ואחרי הבדיקה לא היה חדש ואולי נעשה בו שימוש גם למישהו אחר. מה הסיכון בהדבקה שהניקוי לפני ואחרי בדיקת הדם היה במגבון עם חלילה נגיף איידס. אני חוששת גם בגלל ההריון. תודה למענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד מהדבקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`06/06/2014אין כל סיכון ואין כל סכנה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרובדה ואיינסיטרסדחוף24/05/2014
שלום
למה לאחר חשיפה קיבלתי טרובודה ואננסיטרטס רק לארבע שבועות
אם את הבדיקה אפשר לעשות רק אחרי שלושה חודשים
למה לא נותנים תרוםת מנע עד לקבלת תוצאות בדיקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרובדה ואיינסיטרס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`06/06/2014עד כמה שאנחנו יודעים המניעה מספיק יעילה אם היא ניתנת ארבעה שבועות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מהדבקהגיל23/05/2014
שלום.
בינואר השנה היו שני אירועים סמוכים, בראשון חדרתי עם קונדום לנערת ליווי במשך .כמה דקות אך ללא גמירה. באירוע השני קיבלתי מציצה מגבר וגמרתי לו בפה. יש לציין שבאותו יום עוד לפני האירוע חשתי לא בטוב. 3ימים לאחר מכן חליתי במעין שפעת בליווי חום שחלף לאחר יומיים, כמה ימים לאחר מכן כאב הגרון ובמשטח יצא חיובי לדלקת גרון, לאחר מכן סבלתי מסינוסיטיס שנמשך כמה שבועות ואחרי שחלפו כל סימני הסינוסיטיס נשארתי עם כאבים בעיניים ומעליהם במצח והחלו לי גם כאבי עורף וצוואר והשכמות וכן חולשה ברגליים. מצב זה נמשך עד עכשיו עם הפוגה קלה של שבועיים באמצע. כרגע אני כארבעה חודשים וחצי מהאירוע ורק עכשיו יש מעט הקלה. האם יתכן שנדבקתי בhiv? האם כאבים במצח ובעיניים וכן בעורף ובשכמות שכיחים במצב של הידבקות? האם עלי לחשוש ולהיבדק? חשוב לציין שעשיתי בדיקה ביולי שנה שעברה חודשיים אחרי אירוע חשוד והבדיקה אז יצאה שלילית.
תודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מהדבקה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/05/2014מכל התאור שלך אין סיכוי של הדבקות. הסימנים שאתה מתאר אין להם כל קשר הכרחי עם איידס . העצה היחידה שאני יכול לתת לך זה ללכת להבדק כדי לסיים את סימני השאלה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה
גל25/05/2014מדבריך הבנתי שלך כלל אין סימני שאלה. האם הבנתי נכון? כמו כן באותו חודש בו קרו האירועים לחברתי היה איחור של יותר משבועיים במחזור. האם איחור במחזור הוא דבר שקורה בעת הדבקה?
שוב תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב בחרדה
גל28/05/2014אני מבקש את סליחתכם אבל החרדה שוב עולה לי... האם יתכן שארבעה חודשים וחצי אחרי הדבקה עדיין יהיו תסמיני הדבקה כמו כאבי שרירים בכל הגוף וחולשה וכן גרון מגורה? האם בשלב כזה היתה צריכה להיות כבר ירידה בלימפוציטים? בבדיקת דם רגילה שעשיתי דוקא הלימפוציטים מעט גבוהים מהנורמה ונויטרופילים מעט נמוכים...
האם יש מחלת מין אחרת שיכלתי לחטוף מהאירועים שציינתי ותסמיניה תואמים את מה שיש לי?
מחשבה אחרת שעולה לי היא שאולי הבדיקה שעשיתי ביולי האחרון לא היתה מדוייקת ובעצם כבר במאי שנה שעברה נדבקתי. האם מצב הלימפוציטים הגבוה יכול לשלול זאת?
לגבי בדיקת איידס - רציתי לעשות בבי"ח רבין כפי שעשיתי את הקודמת אבל הבנתי שאינם מבצעים כבר. בקופת החולים אני ממש לא רוצה לעשות.. האם יש מקום אחר, מלבד מרכזי הוועד, שניתן לעשות ולקבל תשובה בזמן קצר? אני גר במודיעין...
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב בחרדה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`06/06/2014יתכן שהתשובה עכשיו כבר מאוחרת עבורך, מכל מקום מה שאתה בודאי סובל ממנה זאת חרדה ללא בסיס עובדתי מצדיק לגבי סכנת האיידס!!
אין כל קשר וחשיבות לכל התסמינים שאתה מתאר שאינם מעידים כלל על איידס!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה לגבי בדיקה
גל07/06/2014הסבלנות השתלמה אם מדבריך אני מבין שאין לי כל סיבה לחשוש מהדבקה.
בכל אופן אני מעוניין לעשות בדיקה בשביל השקט הנפשי. היכן ניתן לעשות בדיקה, לא דרך קופת חולים או מרכזי הוועד. אני גר במודיעין ואשמח לדעת היכן ניתן לעשות בדיקה עם זמן המתנה קצר ככל שניתן.
בבית חולים רבין בפתח תקווה כבר לא עושים בדיקות מאז נובמבר האחרון.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החדרה של אצבעותאלון23/05/2014
שלום,
אתמול נפגשתי עם בחור היה לא היו חדירות אבל הוא קצת החדיר לי אצבעות לפי הטבעת,
לאחר מכן שמתי לב שהוא קצת פצע אותי שם וגם ירד לי מעט דם.
אני קראתי בפורום שהמחדרת אצבעות לא ניתן להדבק השאלה שלי היא
אם הוא גם נגע מידי פעם באיבר המין שלו ואז אולי היה לו נוזל מקדים על היד שלו בזמן שהוא החדיר לי אצבעות האם אפשר להדבק ככה?
אני די מודאג מהסיטואציה ואשמח אם תוכלו לענות לי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החדרה של אצבעות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/05/2014מהתאור שלך אין כל אפשרות להדבקה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה-אודה להתייחסותמיכל22/05/2014
בהסבר שניתן באתר הוועד למלחמה באיידס כתוב שאין חשש מהדבקה בבריכה בשל הכלור המחטא או בים בשל המליחות.
שאלתי נוגעת לכניסה למעיינות טבעיים (כמו גני חוגה) שאין בהם שום חומר חיטוי , כנרת בצפון , כניסה לנחלים- האם יש חשש להדבקה באיידס או מחלות וספות?
אנחנו מתכננים טיול למחר ואני מאוד מודאגת
אודה להתייחסותך בהקדם האפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה-אודה להתייחסות - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/05/2014אין שום אפשרות של הדבקה בדרך זאת!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרובודה ואיינסטרסדחוף21/05/2014
שלום
למה לאחר חשיפה קיבלתי טרובודה ואננסיטרטס רק לארבע שבועות
אם את הבדיקה אפשר לעשות רק אחרי שלושה חודשים
למה לא נותנים תרוםת מנע עד לקבלת תוצאות בדיקה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לאחר 49 ימים מהחשיפה!
עופר22/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל זה לא מה ששאלתי
דחוף22/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדהציפי21/05/2014
שלום רב, לפני יומיים הרגשתי משהו בקידמת הרגל, מעין חוסר נוחות כאילו דרכתי על משהו או שנכנס משהו לרגל, הייתי עם כפכפי אצבע, חזרתי למדרכה וראיתי שברי זכוכיות, מסמר גדול וסכין חד פעמית שבורה של אוכל, אני חרדה שמא לא הסתכלתי היטב ופיספסתי משהו, אציין שלא ירד דם, היום לאחר יומיים הבחנתי בנקודת דם קטנה לא זכור לי אם הייתה. האם יש ממה לחשוש ? אגב אני נועלת כפכפי אצבע ולא פעם נכנסים לנעל אבנים זכוכיות או שאני נפצעת כי אצבעות הרגליים חשופות. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/05/2014אין כל סיבה לחשש ואין סיכוי להדבקה בדרך זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחבושת עם דםיהלי21/05/2014
שלום רב, חזרתי מקופת חולים ולחרדתי גיליתי שנדבקה לי לסוליה של הסנדל תחבושת של מישהו עם דם.מיד הורדתי אותה ואז התחלתי לחשוש שמא התחבושת נגעה לי בכף הרגל או ביד כי יש לי פצע ביד פתוח.האם ניתן להידבק באיידס בצורה כזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחבושת עם דם - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/05/2014בשום פנים ואופן לא ניתן כך להדבק!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה מכוונת- קבלת מענהרינת21/05/2014
היי, רציתי לשאול האם ידועים בעולם מקרים של הדבקה מכוונת אך לא באמצעות יחסי מין אלא באמצעות הזרקה של דם? אני שואלת כי לאחרונה הייתי בחול ומישהו מוזר הושיט לי את ידו, לחץ לי את היד ולאחר מספר דקות ראיתי שריטה קטנה באחת האצבעות. אני יודעת שהשאלה נשמעת מעט הזויה אך אשמח אם תוכלו לתת לי תשובה.. האם אכן ידוע על מקרים כאלו ולחלופין האם תיתכן הדבקה במקרה ששרט/דקר אותי עם מזרק. תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה מכוונת- קבלת מענה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/05/2014נדמה לי שעניתי כבר על שאלתך-על כל פנים אין שום תאור שכזה על הדבקה ואין לדעתי כל סיכוי להדבקה ממה שתארת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לאחר טיפול מונע-PEPעופר19/05/2014
היי
קיבלתי טיפול מניעתי-PEP,
האם אוכל להיבדק בדיקת קומבו לגילוי החלבון ש"מבשר" על הידבקות וכמובן לאחר 49 ימים בדיקה שתוצאתה 100%, אני שואל כי אולי בעקבות הטיפול המונע חלבון זה לא יופיע
והתוצאה של בדיקצ הקומבו לאחר 3 שבועות תצא שגוייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לאחר טיפול מונע-PEP - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/05/2014הטיפול לא משפיע על תוצאות הבדיקה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת קומבו במהלך טיפול PEP
עופר24/05/2014כלומר: ניתן להיבדק בדיקת קומבו לאיתור רמת החלבון P-24 לאחר 3 שבועות, גם אם במהלכם אני מקבל טיפול PEP ?
כמה זמן לאחר החשיפה כדאי לבצע קומבו?
(ידוע לי שהתוצאה אינה ב-100%)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירהעופר19/05/2014
שלום,
אני גיי, בביקורי בסאוונת סקס בארץ, קיימתי יחסי מין ללא חדירה עם גבר במקום
חשוך, לדעתי הוא נשא, כי רצה חדירה ללא קונדום,
לפתע הרגשתי דקירה בישבן, ומייד הוא הסיט ידו מישבני, כשהגעתי הביתה ראיתי שני סימני דקירה בישבן, אולי נרקומן שניסה להדביק אותי ב-HIV או צהבת C,
שאלתי, מה הסיכוי להידבק בצורה זו,
מתי עליי להבדק ל-HIV, וכמוכן מתי להיבדק לצהבת C.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/05/2014אי מטיל ספק בסיכוי שלך להדבק. מכל מקום על מנת לקבוע הדבקות באיידס-7 שבועות לאחר החשיפה ול HVC בדרך כלל אותו זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
עופר24/05/2014באיזור הדקירה בישבן לא רחוק מפי-הטבעת מתחת לעור מעין זיהום אדום כהה (כמו שושנה), כאילו אותו בחור הזריק לי דם במטרה להדביק, מה הסיכוי שנידבקתי בצורה זו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקירה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`06/06/2014הסיפור שלך לא נשמע מעורר חשש להדבקות! הסיפורים על נסיונות להדבקה מכוונת הם עד עתה מנסיוני חסרי שחר או סיכון! מכל מקום אם אתה רוצה לשלול הדבקה צריך לבצע בדיקה שבעה שבועות לאחר החשיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה מהירה + קומבו אחרי 45 יוםפלוני19/05/2014
האם בדיקה מהירה + קמבו אחרי 45 יום אמין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא תענו!!!!
אבי23/05/2014אנא תעני!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא תענו!!!! - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/05/2014ההוראה של היצרן היא 49 יוטם לאחר החשיפה אבל לאחר 45 יום אם הבדיקה היא שלילית זה אמין ובטוח בשעור של 99,9%.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)