מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות בצהלדואג19/05/2014
שלום
אני משרת בקבע ורוצה לעשות בדיקות
האם הבדיקות בצהל הם בדיקות כמו וועד ) קומבו) או שאלו בדיקות אחרות
האם עלי לחכות שלושה חודשים או 7 שבועות בבדיקות בצהל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות בצהל - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/05/2014גם בצהל משתמשים בקומבו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקס מוגן במחזורגד19/05/2014
שכבתי אתמול עם מישהי,
חדרתי אליה עם קונדום והוצאתי, ואז ראיתי שיש לי כתם דם על הקונדום בקצה.
מסתבר שהיא בדיוק קיבלה מחזור.
הסרתי את הקונדום. האיבר שלי היה נקי לחלוטין
האם יש סיכוי להדבקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקס מוגן במחזור - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/05/2014לא אין כל סיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרובדה ואייסינטרסדואג18/05/2014
שלום
לאחר דקירה באצבע ממחט רפואית
אני מטופל באיסינטרס x2 וטרובדה x1
למשך 4 שבועות
השאלה שלי היא , בגלל שאני בצבא וקיבלתי בהתחלה כדורים לשבוע
ורק לאחר מספר ימים את כל הכמות נוצר מצב שיש לי כדורים לחודש ושבוע
השאלה האם לסיים אותם או לעצור אחרי ארבע שבועות כפי שאמרה הזיהומולוגית
( אם לא ברור מהכתוב לא הייתה הפסקה באמצע הכל ברצף אבל יש לי כדורים לשבוענוסף)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרובדה ואייסינטרס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`18/05/2014לעצור אחרי ארבעה שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת מין אוראלי לא מוגןאנונימי17/05/2014
שלום רב
נערת ליווי עם פירסינג ( עגיל) בשפה העיליונה שלה ירדה לי ללא קונדום ( מצצה לי בלי קונדום) את איבר המין למשך דקה בערך. האם עליי להיבדק לhiv ? האם היותה עם פירסינג בפה זה מגביר את הסיכון להדבקה ב hiv?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת מין אוראלי לא מוגן - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`18/05/2014לא אין צורך בבדיקה ואין סיכוי להדבקה שלך בדרך זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור
אנונימי18/05/2014תודה לתשובה
כלומר אין סיכוי שאני נדבקתי ב hiv בהנחה שהיא נשאית ויש לה עגיל בפה ? אני יכול להיות רגוע ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה
צבי בנטואיץ18/05/2014כן אתה יכול להיות לגמרי רגוע!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגבת
אנונימי22/05/2014שלום רב
44 יום לאחר המגע לעיל עשיתי בדיקה לגילוי עגבת שיצא שלילי. האם זה מספיק זמן? האם מומלץ לחזור על הבדיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגבת - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/05/2014לא אין צורך לחזור על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה מכוונתרינת17/05/2014
היי, רציתי לשאול האם ידועים בעולם מקרים של הדבקה מכוונת אך לא באמצעות יחסי מין אלא באמצעות הזרקה של דם? אני שואלת כי לאחרונה הייתי בחול ומישהו מוזר הושיט לי את ידו, לחץ לי את היד ולאחר מספר דקות ראיתי שריטה קטנה באחת האצבעות. אני יודעת שהשאלה נשמעת מעט הזויה אך אשמח אם תוכלו לתת לי תשובה.. האם אכן ידוע על מקרים כאלו ולחלופין האם תיתכן הדבקה במקרה ששרט/דקר אותי עם מזרק. תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת מענה
רינת19/05/2014היי, אודה לקבלת תשובה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת מענה
רינת21/05/2014היי, אני רואה כי שעונים פה לאנשים שהעלו שאלו הרבה אחריי, האם אפשר לקבל תשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבלת מענה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/05/2014התשובה ברורה מאוד אין עדויות להדבקה בנסיבות שאת מתארת!! להערכתי אין סיכוי שנדבקת בעקבות ארוע שתארת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקות משירותיםגלית16/05/2014
האם ניתן להדבק באיידס או במחלות אחרות כמו צהבת כתוצאה מישיבה בשירותים ללא נייר טואלט אם היה פיפי על האסלה או דם על האסלה.אני מדברת על ילדים קטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות משירותים - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`18/05/2014לא נדבקים בדרך זאת לא באיידס וגם לא בצהבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובה מהירהחרדה מאוד15/05/2014
האם לוריבן שהרופא נתן לי נגד חרדות יכולה להשפיעה על בדיקת hiv?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה מהירה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`18/05/2014לא לאיכול להשפיע על תוצאות הבדיקה לHIV.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בעייתיתעדנה14/05/2014
האם אדם שסובל מסוכרת נעורים והיתה לו ירידת סוכר חדה, או אדם ששתה לשוכרה יכולים לזכור אם קיימו יחסי מין ? השאלה באה בעקבות כך שהנני חרדה כי החבר שלי שיש לו סוכרת נעורים עם ירידות חדות של סוכר קיים יחסי מין בזמן היפוגליקמיה קשה או קיים יחסי מין כשהיה שיכור ואינו יכול לזכור זאת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בעייתית - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`18/05/2014אין על כך תשובה חד משמעית. אם הוא היה בהיפוגליקמיה קשה יכול להיות מצב שהוא לא יזכור מה קרה לו. יחד עם זאת נדמה לי שאצלך יש יותר בעייה של חרדות מאשר בסיס אובייקטיבי למה שאת מתארת ולכן חשוב שתטפלי בחרדות שלך קודם שאת מפתחת את הנושא!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת קומבו בהמשך לשאלתי דקירה ממחטרונן13/05/2014
אני בצבא האם בבדיקות שעושים שם עושים גם קומבו ?(מה זה בכלל)
ואם לא אז מה לעשות ואחרי כמה זמן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קומבו בהמשך לשאלתי דקירה ממחט - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/05/2014בצבא לא עושים בדיקה לאיידס מבלי לידע אותך. בדיקת קומבו היא הבדיקה לגילוי נשאות שעושים בכל המרכזים של איידס ובועד למלחמה באיידס. הבדיקה יכולה לשלול אם נדבקת בבאיידס או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור לי שלא עושים בדיקה בלי
רונן13/05/2014ליידע אותי
הכוונה שלי בבדיקה שאני עושה ספציפית לגילוי הנגיף במסגרת המרםאה הצבאית
היא נחשבת קומבו , זאת אומרת אמינה אחרי 7 שבועות או שצריך לחכות 3 חודשים לבדיקה במסגרת הצבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור לי שלא עושים בדיקה בלי - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/05/2014בדיקת הקומבו אמינה כבר 3 שבועות אחרי הארוע
לצורך בטחון מירבי חוזרים על הבדיקה 7 שבועות אחרי הארוע
כבר לא מחכים 3 חדשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות בוועדרינת13/05/2014
היי, רציתי לוודא שהבדיקות שעורכים בוועד (ברחוב הנצי״ב בתל אביב), הינן בדיקות אמינות. אני ובן זוגי עשינו בדיקה משותפת לפני כשנה ואף ביקשנו תוצאה כתובה שעליה חתומה נציגת הוועד. לאחר מספר חודשים נכנסתי להיריון אך היות שביצעתי בדיקה בוועד לא ביקשתי מהרופא הפניה לבדיקה דרך קופת החולים. בשורה התחתונה, אני שואלת האם ניתן לסמוך על הבדיקות שעושים בוועד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות בוועד - תגובה
ד``ר מרגלית לורבר14/05/2014הבדיקות בוועד אמינות
מבוצעת בדיקת קומבו באחת המעבדות המורשות ע"י משרד הבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עונים פה כבר חודשרונן13/05/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
למה לא עונים פה כבר חודש - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/05/2014עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה באמת מעריכים את העבודת קוד
רונן13/05/2014קודש וברור לכולם שיש לכם עוד מיליון דברים חוץ מהפורום
המון תודה בשם כולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםאביר13/05/2014
האם בדיקת go urine )pcr) היא בדיקת הpcr שאפשר למצוא איידס ? או שיש בדיקה שונה? יש לציין שערכתי אותה בקופת חולים ויצאה שלילי . שלושה חודשים מאז המקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/05/2014כבר ציינתי בפניך שתפסיק לבלבל את המוח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירהחרד12/05/2014
הייתי היום במשרד ממשלתי וחיכיתי לתורי (כחמש דקות) כשתורי הגיע קמתי תוך כדי שנשענתי עם ידי בחוזקה על הכסא ליד שהיה ריק ונדקרתי כנראה נסיכה או משהו חד שהיה בתוך הריפוד , השקרית דקירה ממש קטנה נקודה ולאחר שלחצתי יצא מהדקירה נקודת דם קטנה מאד , האם אפשר להידבק עקב הארוע הנ״ל אם נניח מישהו לפני ( לפחות חמש דקות ) נדקר גם הוא ? ואו שנשאר שם דם שבדיוק נדקרתי ? האם יש סיבה לדאגה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירה
חרד12/05/2014לחידוד הנושא כנראה נדקרתי מסיכה או משהו חד שהיה בתוך הריפוד של הכיסא ואנני יודע בדיוק מהו האם יש סיבה לדאגה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקירה
חרד12/05/2014ושאלה נוספת בנושא .. ואם אכשיהו היה מזרק או חוד של מזרק בריפוד הכיסא האם יש סכנה עלי להדגיש שהדקירה היתה ממש נקודתית ויצרה נקודת דם לאחר שלחצתי עלי האם עלי לגשת לטיפול מונע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקירה
חרד13/05/2014אשמח לקבל תשובה לשאלותי תודה מראש
חרד13/05/2014פרופסור בנטואיץ שלום אני די בחרדה עקב המקרה ורוצה לדעת ממך האם עלי לגשת לטיפול מונע ? כמו כן אני מתחיל בשבוע הבא טיפול בחרדות שלי שאני מקווה שיעזור לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקירה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/05/2014אי אפשר להדבק בדרך זאת ואין כל מקום לחשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נערת ליווי בתאילנד. מודאג מאוד...מודאג11/05/2014
שלום
לפני קצת יותר משבועיים שכבתי עם נערת ליווי תאילנדית עם קונדום במקום שאומרים עליו שהבחורות שם עושות בדיקת hiv כל כמה זמן...
עכשיו לפני כמה ימים הגרון התחיל לכאוב לי, אני משלשל המון וקצת צינון. אני עדיין בחו"ל ויש לציין שכנראה שביום שהתחלתי להרגיש לא טוב ישנתי מול מזגן שעבד נורא חזק במשך כמה שעות.
האם יש סיבה לדאגה?? אני אוכל תסביכים שאולי ולא שמתי לב והקונדום נקרע חס וחלילה. למרות שאני בטוח ב95 אחוז שהכל היה תקין.
אודה לעזרה.. אני מאוד לא שקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נערת ליווי בתאילנד. מודאג מאוד... - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`13/05/2014נשמע לי שאין כל מקום לדאגה ונכון שהבחורות בתאילנד מאוד נזהרות ומקפידות על קונדומים. גם התאור שלך קרוב לודאי מצ ביע על צינון ולא יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה מאיידסהילה11/05/2014
יש לי חרדה מאיידס בערך 6 שנים,לפני שש שנים ביצעתי מין אוראלי לגבר והוא פלט לי טיפה על הפה ורצתי לשטוף,מקרה נוסף היה לי שהתחכחתי עם גבר מקדימה וגם באיזור הישבן הוא נגע לי בישבן וגמר עליו סליחה על התאור ורצתי להתקלח ,היה לי חבר שנה ורצינו לקיים יחסים הוא חדר אליי בערך דקה ולא עם כל האיבר ולא גמר,אני מתחכחת עם גברים שאני יוצאת איתם ללא בגדים או שעושה איתם אוננות הדדית ומקרה אחרון אוננתי לגבר עם היד והוא פלט לי את הזרע לעיניים האם כל מה שתיארתי פה מסוכן לאיידס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי ???
הילה14/05/2014למה לא עונים לי ?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה תשובה למה לא עונים לי
הילה18/05/2014!?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה מאיידס - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`18/05/2014לא מסוכן בכלל!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה
הילה21/05/2014אם התנשקתי צרפתית עם מישהו שעבר עקירה נניח כי יש קצת דימומים אפשר להידבק ככה או אם נתתי לו נשיקה על הלחי ואולי בטעות היה לו דם על הלחי זה מדבק?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה - תגובה
פרופ` צבי בנטואיץ`24/05/2014לחלוטין לא מדבק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)