מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איבחוןאני25/09/2010
שלום. בני רוב הזמן חולם כאשר צריך להתרכז.גם בגן וגם בבית ישנו קושי . כיצד מאבחנים חשד להפרעת קשב וריכוז לילד בן חמש וחצי? למי פונים? אנו שייכים לקופ"ח כלללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלומר איך ואיפה עושים כזה איבחון?
אני25/09/2010כלומר איך ואיפה עושים כזה איבחון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולמנות והומאופתיה - חומר למחשבה
כרמית ברלין25/09/2010הי ותודה על פנייתך,
לשאלתך כמה הבטים. והיה וניגשת עם בנך לאבחון (דרך נוירולוג, דרך רופא הילדים המטפל) והיו מאבחנים אצל בנך בעיית קשב וריכוז, האם היית נותנת לו רטלין?????? כי סביר להניח שזה הטיפול שהיו מציעים לך. אני מתחילה כך, כי אני מכירה היטב את השתלשלות העיניינים והסחרור מאבחון ועד רטלין.
הומאופתיה, היא שיטת טיפול טבעית, שיכולה לתת מענה למצבו של בנך, לטפל בה, לרפא אותה מהשורש ובכך לעזור לו בעצם, להגיע לכיתה א, עם הרגליים על הקרקע.
הטיפול הוא בעזרת רמדי (שם כללי לתכשיר הומאופתי), המותאמת באופן איש וייחוד לבנך ומטפלת בשורש הבעיה ולא רק נקודתית בסימפטום. היא איננה מזיקה ואין לה תופעות לוואי.
בנך עדיין קטן, כדי לנסות לפתור את הבעיה בצורה נכונה ובריאה.
יש לי נסיון רב בזה, אשמח לעזור לכם.
בהצלחה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3לימור20/09/2010
האם ממולץ לתת אומגה 3 (סירופ) לילדים על מנת שהיו יותר מרכוזים וקשובים בכיתה ? ואם כן מה המינון שצריך לתת לילד ששוקל 21 קילו. ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון
קארין אור21/09/2010הכמות תלויה בסוג התכשיר. תבדקי על הקופסא שאת קונה, בד"כ יש מינון למי משקל, אם לא תשאלי את נטורופתית החנות (בבית טבע), זה משתנה ממוצר למוצר.
בהצלחה
חג שמח
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף?זואי17/09/2010
חבר שלי בן 25 ואבחנו לפני שנה שיש לו הפרעת קשב וריכוז, הוא החל לקחת ריטלין לא באופן קבוע אלא לפני מבחנים ויש לו תופעות לוואי לא נעימות (כצפוי) כגון כאבי ראש חזקים, בנוסף קשה לו מאוד להירדם בלילה הוא טרוד ממחשבות ולכן קשה לו להירגע, חשבנו ללכת לקורס מדיטציה וראיתי שיש הרבה סוגים, איזה סוג מדיטציה יהיה הכי טוב לעזור לו לפי דעתכם, ובנוסף האם עדיף לדעתכם קורס בדמיון מודרך? האם יש לכם המלצה נוספת בעניין שהיא לא תרופתית- כימית, משהו יותר אלטרנטיבי וטבעי......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לזואי
קארין אור19/09/2010כל הכבוד על המודעות לטיפול טבעי.
אני מאוד ממליצה על מדיטציה, חשוב לבחור קורס אחד ולראות אם זה מתאים, אם לא, לא להתייאש לנסות סוג אחר. אני לא יכולה להמליץ על קורס מסויים, פשוט לכל אחד מתאים משהו אחר...
דמיון מודרך גם כן מומלץ, אני גם ממליצה על טיפול נטורופתי שיבחן את דרך החיים שלו, תזונה, תוספי מזון שניתן להתאים לו שיכולים לעזור מאוד ופעילות גופנית.
אשמח לעמוד לרשותכם אם יהיה צורך
בברכת שנה טובה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדיטציה - כטיפול תומך
כרמית ברלין25/09/2010הי זואי ותודה על פנייתך,
כהומאופתית, הפוגשת רבות ילדים ומבוגרים הסובלים מבעיית קשב וריכוז ונוטלים רטלין, אני יכולה לומר לך בוודאות, שרטלין הוא עוד הרבה יותר מזיק ממה שחושבים. מעבר לתופעות הלוואי שציינת שחברך סובל מהן, אני נתקלת בתופעות לוואי קשות אחרות לטווח הרחוק. המתסכל בכל העניין הוא, שבסופו של יום, הרטלין לא פותר או מרפא את בעיית הקשב אלא רק משתיק אותה לכמה שעות.
מחיר די כבד, בשביל משהו שבכלל לא עוזר, ועוד בסוף מזיק!
המלצה נוספת בשבילך היא ההומאופתיה, זוהי שיטת טיפול טבעית, שמטפלת במכלול של האדם ובשורש הבעיה. אין היא מטפלת נקודתית בבעיית הקשב, כיוון שבעיית הקשב, היא רק הביטוי החיצוני למשהו יותר עמוק ופנימי. ההומאופתיה, חסרץ תופעות לוואי, איננה מזיקה, ובעיקר - פותרת את הבעיה לתמיד ולא באופן זמני ונקודתי. הטיפול מתבצע בעזרת התאמה מדוייקת ואישית של רמדי (שם כללי לתכשיר ההומאופתי) לאדם בהתאם למאפיינייו הייחודיים.
לגבי מדיטציה, אין לי התנגדות, רק שבעיני היא לא יכולה לפתור את הבעיה מהשורש, רק לתמוך ולהקל מעט ולטווח זמן מסויים.
אשמח לעזור
בהצלחה
כרמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בית ספרשמרית16/09/2010
האם כדאי להעביר ילד בעל הפרעות קשב באמצע השנה בית ספר? אנו עומדים לעבור לעיר אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
קארין אור19/09/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הפרעות_קשב_וריכוז' id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני אשמח לקבל אינפורמציה על בעד אודינה11/09/2010
נגד ועל הומופטיה אייך היא יכולה לעזור ולאבחן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לדינה
קארין אור12/09/2010הי דינה אני לא הומאופתית, אלא נטורופתית, אבל רציתי לספר לך על הניסיון שלי בהומאופתיה.
טופלתי בעבר בעצמי וזה עבד כמו קסם מאז אני לא לוקחת שום תרופה קונבנציונאלית. מאז שיש לי ילדים אני גם מטפלת בהם בהומאופתיה כשצריך וזה עובד עוד יותר מהר על ילדים מאשר על מבוגרים
ואני מאוד שמחה שיש לי אפשרות לא להכניס לגוף של הילדים שלי כימיקלים.
כמובן שתימצאי גם אנשים שהחוויה שלהם היתה שונה משלי, אולי גם מחוסר סבלנות, כי צריך זמן לתת להומאופתיה לעבוד, אבל כמו בכל דבר בחיים יש כאלה שיתחברו וכאלה שפחות.
בהצלחה
ושנה טובה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות קשב וריכוז והפילפסיהמוגלי03/09/2010
שלום, שאלתי היא האם אפשר לטפל בהפרעות קשב וריכוז בסטודנטית החולה באפילפסיה מכיוון שלא ניתן לקחת כדורי רטלין או קונצגרטה עם הכדורים המטפלים באפילפסיה. האם יש טיפול הומופאטי ללא תופעות לוואי לכן או לכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למוגלי
גבי זסלבסקי04/09/2010שלום רב מוגלי,
התשובה היא בהחלט כן, ניתן לטפל בחולת אפילפסיה ע"י שימוש בתכשירים הומאופתים!
הטיפול ההומאופתי שתעברי יעזור גם לתופעת הקשב והריכוז וגם יוכל לעזור עם תופעת האפילפסיה, יתרונו של הטיפול ההומאופתי שהוא מתמקד באדם ולא בתסמין, הטיפול ההומאופתי לא מכיל חומר כימי בכלל ולכן לא יוצר תופעות לוואי לא מפתח תלות ולא ממכר.
ניתן לשלב את הטיפול ההומאופתי עם הכדורים של האפילפסיה וזה לא יגרום נזק אלה רק שיפור .
אשמח לעוזר ולענות על שאלות נוספות
בברכה,
גבי זסלבסקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשב וריכוז
לימור19/09/2010כיצד מבחינים שהילד סובל מהפרעות קשר וריכוז ? יש לי בת בכיתה א' , שאנחנו מגיעים לבית לעשות שיעורים זה יכול לקחת הרבה זמן אני צריכה להושיב אותה בכוח לעשות שיעורים במהלך השיעורים היא מתעסקת ומדברת על דברים אחרים , רק שהיא ממש עולה על הגל בעשיית השיעורים אחרי הרבה נדנודים מצידי ותחננונים. בכיתה גם יש הערות שהמורה מעירה לה כמו להתחיל להעתיק מהלוח והיא לא מתחילה להעתיק רק בסוף השיעור היא נזכרת שהיא צריכה להעתיק ולעבוד עם הכיתה.
האם כדי לחכות קצת פרק זמן לבדוק שאולי זה קושי התחלתי או להתייעץ עם משהו מקצועי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחשברוני02/09/2010
האם עבודה מול מחשב שעות ארוכות יכולה לגרום לי לאבד ריכוז? מאז שהתחלתי לעבוד מול מחשב אני לא מצליחה להתרכז בקריאת ספרים. פעם זה לא היה ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רוני
קארין אור02/09/2010לא מצאתי מחקרים בנושא, אבל אם זאת התחושה שלך אז כנראה שזה מה שזה עושה לך.
כדאי להפחית קצת משעות המחשב ולנסות להכניס יותר פעילות גופנית לחיים, זו דרך נהדרת למציאת איזון.
בריאות לשנה החדשה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העולם המודרני והפרעות קשבג'ני25/08/2010
האם אתם חושבים שהסיבה שלכל כך הרבה אנשים יש הפרעות קשב נעוצה גם באורך החיים המודרני המערבי? האם יכול להיות שאדם שיתנתק ממחשבים וטלוויזיה יגביר את הריכוז ויהיה יותר רגוע? אני חושבת על שינוי בחיי ולכן שואלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ג'ני
קארין אור27/08/2010שאלה מצויינת ומאוד רלוונטית.
אישית אני מאמינה שהסוד טמון הרבה יותר עמוק באורח החיים שלנו
מחיסונים שנותנים לתינוקות, תרופות, תזונה עשירה בכימיקלים, מתועשת ומרוססת
וכלה בהרגלי חיים כמו טלויזיה, כל מיני מכשירים מקרינים, חוסר של פעילות גופנית ועוד.
יכול להיות שתמיד היו כל כל הרבה אנשים עם הפרעות קשה וזה פשוט לא דובר, אובחן או נבדק
ואני חושבת שהיה יכול להיות מועיל יותר לשנות למשל תוכניות לימודים במשרד החינוך ושיטות לימוד כדי שיתאים לאוכלסיה כל כך רחבה של הפרעות קשב.
בכל אופן אם את עושה שינוי בצעי זאת גם ברמת התזונה ותוספת של אומגה 3 .
בהצלחה.
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב בין תרופות כימיות להומופתיהלילי19/08/2010
בני מאובחן כהיפראקטיבי עם בעיות התנהגות. ריטלין ( כל הסוגים) גרמו לו תופעות לוואי קשות, לכן הוחלט להפסיק את הטיפול בריטלין. כדי לטפל בבעיות ההתנהגות הוחלט לתת לו טיפות נאופטיל.
רציצתי לדעת אם אני מתחילה טיפול הומופתי האם ניתן בנתיים לשלב בינם לבין הנאופטיל עד להתרופות תשפענה?
האם אתם מכירים הומופת טוב באיזור הצפון..?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ללילי
גבי זסלבסקי19/08/2010שלום רב לילי
אני שמח לשמוע שאת רוצה להתחיל טיפול הומאופתי , טיפול הומאופתי אכן יכול לעזור לך!
ישנם מספר הומאופתי טובים אשמח לייעץ ולהמליץ לך
בבקשה צרי קשר ואעזור לך בשמחה רבה.
בברכה
גבי זסלבסקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים באמצעות מחשביםעינת11/08/2010
שמעתי שיש איזה שיטה שבאמצעות מחשבים אפשר לטפל בהפרעות קשב וריכוז. האם אתם מכירים את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעינת
גבי זסלבסקי12/08/2010אני לא מכיר משהו כזה - אם יש לך שם אפשר לבדוק באינטרנט
בהצלחה בכל אופן
אם תרצי לשמוע על אופציות נוספות ספרי לנו
בברכה גבי זסלבסקי הומאופתיה קלאסית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהקרן10/08/2010
בני בן 6.3 , לפני כשבוע קיבלנו אבחון שהילד ADHD והומלץ על טיפול בריטלין. יש לי שאלה לגבי האבחון. האבחון נעשה במרפאת קשב וריכוז ע"י פסיכיאטר. אנחנו והגננת מילאנו שאלונים מפורטים מאוד, היה לנו ראיון ללא הילד עם פסיכיאטר ולאחר מכן היתה פגישה של הפסיכיאטר עם הילד. השאלה שלי אם אבחון ע"י פסיכיאטר מספיק או שצריך ללכת גם לאבחון אצל ניאורולוג?
שאלה נוספת- מכיוון שמתן הטיפול חשוב ביותר לפני המעבר לכיתה א' ואנחנו רוצים להתחיל כמה שיותר מוקדם, האם צריך להמתין לתשובות של בדיקות דם שנערכו לילד(חלק מהתוצאות יגיעו רק בעוד שבוע)או שאפשר להתחיל בטיפול כבר עכשיו? יש לציין שבדיקת א.א.ג ולחץ דם יצאו תקינות.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
גבי זסלבסקי12/08/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הפרעות_קשב_וריכוז' id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי דנה! אם את מעוניינת באומגה 3 מצמgili03/08/2010
מצמח מרווה מרושתת של חברת מרבליס אחותי מוכרת את יכולה לשלוח לי מסר עם הטלפון שלך ואחזור אלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מישהו בכלל קונה את המרוולס הזה?
שושנה04/08/2010זה מוצר שאין מאחוריו כלום ושום דבר אלא מכונת שיווק רשתי שעובדת בכח למכור את המוצר.
אני עוד לא ראיתי מאמר אחד או איזה מחקר מדעי שמראה מה השפעת המרווה על תופעות שונות. המאמרים היחידים שמתפרסמים (ויש אלפים) הם אלו על אומגה 3 מדגי ים.
אגב, האם משווים את מחירי המוצרים אז גם המרבלס יקר ביותר לעומת מתחריו מדגי הים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון לאומגה 3משה01/08/2010
לילדה ששוקלת 47 קילו. מה המינון של אומגה 3 להפרעת קשב קלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
קארין אור02/08/2010בין 2 ל3 כדורים של אומגה 3 מהמינון הרגיל או בין 1 ל-2 מהעוצמה הכפולה.
או בסירופ 2-3 כפיות ליום.
בהצלחה.
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי רק יומיים להתכונןאודה לכל עזרה29/07/2010
אני סובלת מבעיית קשב וריכוז שאובחנה רק בגיל 27-ועם זה אני נאלצת להתמודד :)
בפעם הראשונה בחיים שלי אני מקבלת אומץ וניגשת לראיון עבודה ולמה שנקרא מרכז הערכה- אני לא מאמינה שעברתי את השלב הראשון:) וביום ראשון הקרוב השלב השני,מבחני מחשב-במילים אחרות פסיכוטכני!
פה הלחץ!ואני כמעט בטוחה במליון אחוז שאיכשל.אנא מכם!תפנו אותי לכל אתר לכל מקום שיכול לעזור לי! אין לי צורך במבחנים וערכות שרוכשים.ממש לא.אני רק צריכה מידע ודוגמאות.
לקח לי שעה למלא שאלון של פרטים אישיים בראיון.
ריטלין לקחתי רק פעם אחת בזמן המבדק,לא נטלתי שוב כי עדיין לא התחלתי ללמוד.
אנא עזרה.התפקיד מאד חשוב לי..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
קארין אור01/08/2010טוב, נלחצתי יחד איתך, ואולי עם הלחץ הזה הייתי לוקחת גם ריטלין במבחן הזה.
מצד שני שום דבר טיבעי לא יעזור ריגעי ומהר, את צריכה טיפול והוא לוקח את הזמן שלו עד ההשפעה. אם את מעוניינת בטיפול שכזה את מוזמנת לגשת לאחד המטפלים, אבל זה לא יעזור ליום שני, מה שכן יכול לעזור זה מדיטציה/ דמיון מודרך ובעיקר להרגע.
בהצלחה, הלוואי שתיתקבלי לעבודה.
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ADHDנילי28/07/2010
יש לי3 ילדים שלוקחים ריטלין. ניסיתי כמה פעמים הומיאופתיה קלאסית והתהליך שזה לוקח היה קשה כי לא תמיד המינון של הרמדי היה מדויק וקשה למנוע מהילדים לאכול שוקולד. למרות שאין לי ממרח שוקולד ועוגות בבית ,קשה לעקוב אחר מה הם אוכלים במקומות אחרים. ההתמודדות איתם מאוד קשה לי ולבעלי והאוירה בבית לא רגועה. אני מוכנה לנסות עוד פעם טיפול הומיאופתי אצל מישהו מצויין ולא יקר. אשמח לשמוע מכם הצעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב נילי
גבי זסלבסקי01/08/2010שמח מאוד שאת רוצה לנסות הומאופתיה שוב... מניסיוני היא מהווה פתרון יעיל מאוד
אשמח לעזור לך ולייעץ לך
צרי קשר ואנסה לעזור לך לפי מקום מגורייך וכך להמליץ לך על הומאופת שיוכל לעזור לך
גבי זסלבסקי
הומאופת קלאסי
0544920180* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)