פורום הפרעות קשב וריכוז - טיפול לא תרופתי - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטים על ילדה בת 4.5
    מיכאלה
    24/10/2011

אחרי תלונות של הגננת על בעיה של ישיבה והקשבה בריכוז אחרי ביקור אצל נורולוג נקבע כי הילדה סובלת מבעיות קשב וריכוז הומלץ על גן שפתי ועוד ארבע חודשים מתן ריטלין המצב לא כ"כ חמור היא ילדה טובה לא בעיתית ואנחנחו ההורים לא רוצים לנקוט עמדה מחמירה כמו זאת אי לכך אנחנו ניגשים למכון להתפתחות הילד לטיפול וקבלה וכמו כן טיפול שבועי אצל קלינאית עקב בעיה בחשיבה שליפה וזיכרון ומנסים להשיג לילדה סייעת עזר בגן ובבית התחלנו לשבת עם הילדה בצורה פרטנית לא כמו בגן
    שמעתי על "אלספה פוקוס משני אמאות שהשתמשו וממליצות וזה גם טבעי
    אשמח לשמוע על דעתכם בנושא ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטים על ילדה בת 4.5

הוספת תגובה

• מתלבטים על ילדה בת 4.5 - תגובה

קארין אור
    25/10/2011

הי מיכאלה.
    אני מאוד ממליצה, גם לילדי אני נותנת אומגה 3 להתפתחות טובה יותר של המח ואלספה פוקוס עוזר מאוד לריכוז.
    צריך רק לעמוד על המינון המדוייק
    התקשרי לחברה לבדוק איתם.
    בהצלחה
    קארין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילד מדבר אל עצמו
    מזל
    10/10/2011

בני בן 6.5 בכיתה א רגילה, המורה מתלוננת שמרבה לחלום במהלך השיעור,
    כמו כן מדבר לעצמו בקול רם. מגלה קושי בהתארגנות ובהתנהלות. בינתיים שולט
    בחומר שנלמד. מה עלי לעשות ? - אמא מודאגת.

לקביעת תור
    סגירה
    הילד מדבר אל עצמו

הוספת תגובה

• הילד מדבר אל עצמו

מזל
    24/10/2011

האם מוכרת לכם התופעה והאם הייתם ממליצים על דרך טיפול מסויימת ?
    אודה על התיחסותכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילד מדבר אל עצמו - תגובה

קארין אור
    25/10/2011

היי מזל,
    כמובן שהתופעה מוכרת,
    תראה ניתן לקחת את בנך לאיבחון פסיכולוגי, עם זאת, רוב הילדים מדברים לעצמם ועולמם הדמיוני עמוק ומעניין, ומה שאנחנו המבוגרים עושים לרוב, הוא לכבות ולצמצם את העולם הזה כי זה "מפריע" או "מביך", אז אני לא יודעת עד כמה זה חמור ואולי אפשר לכוון את בנך שזה בסדר אבל מפריע בכיתה והוא יכול לצייר לעצמו במקום לדבר בקול רם.
    בכל אופן אני מזכירה לקחת את הדברים בפרופורציות.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PDD והפרעות קשב וריכוז
    אמא חדשה
    06/10/2011

שלום רב,

בני בן 5 אובחן לפני שנה בספקטרום האוטיסיטי בתיפקוד גבוה.
    כמו כן יש גם הפרעת קשב וריכוז, אתמול נתבקשנו להתחיל ולתת ריטלין.
    אני לא כלכך בעד העניין, האם יש תחליפים טבעיים לריטלין?

אשמח לשמוע תגובתך בנושא,

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    PDD והפרעות קשב וריכוז

הוספת תגובה

• PDD והפרעות קשב וריכוז - תגובה

קארין אור
    24/10/2011

היי אמא חדשה.
    אני יכולה להבין את הגישה שלך לריטלין זה באמת החלטה מאוד גדולה והאפשרויות האחרות יכולות להועיל ,עם זאת הן דורשות זמן, אמונה והתנסות.
    אני אישית מטפלת בנטורופתיה ומציעה טיפול תזונתי עם תוספי מזון ורואה המון שיפור אצל מטופליי,יש גם אפשרות לטיפול הומאופתי וטיפול במגע שמנסיוני עושה פלאים.
    מנסיוני יש צורך אצלנו כהורים בשינוי תפיסתי לגבי הילד - מה אנו דורשים ממנו ומה הצרכים שלו.
    אשמח לעמוד לרשותך אם תרגישי שאת מתחברת להיבט הנטורופתי.
    בברכה
    ובהצלחה
    קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באמצעות רכיבה על סוסים

חוות סוסיתא
    27/11/2011

היי,

ניתן לטפל בבעיות הללו גם באמצעות רכיבה טיפולית על סוסים, ע"ע מדריכה מנוסה ממכון וינגייט. את מוזמנת ליצור קשר דרך האתר של חוות "סוסיתא"

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחליף טבעי לריטלין?
    שולה
    04/10/2011

היי,
    הבן שלי לוקח כבר 3 שנים רצוף ריטלין, אני לא מעוניינת שהוא ימשיך לקחת
    את הסם הזה. האם יש תחליף טבעי לריטלין?
    תודה,
    אמא שולה

לקביעת תור
    סגירה
    תחליף טבעי לריטלין?

הוספת תגובה

• תחליף טבעי לריטלין? - תגובה

קארין אור
    24/10/2011

שולה שלום.
    מצטערת על העיכוב בתשובה, בדיוק חזרתי מקנדה מסמינר קשב וריכוז, וראיתי כמה תחליפים יש בעולם לריטלין. ריטלין נחשב בחו"ל לתרופה קצת עתיקה ויש לה המון אופציות חלופיות.
    בארץ לעומת זאת אין אופציות רבות קונבנציונאליות אולם תוכלי למצוא תחליפים אלטרנטיבים רבים:
    כגון שימוש באומגה 3 ותזונה מתאימה להפרעות קשב.
    טיפול הומאופתי אישי.
    ותכשירים כאלה ואחרים שעובדים בחלק מהמקרים ובחלקם לא- כך שתצטרכי לנסות ולראות

אני מטפלת בנטורופתיה ומתאימה למטופליי תזונה ספציפית ותוספי מזון, אם תרצי עזרה בתחום שלי תוכלי להגיע עם בנך לפגישה.
    בברכה
    קארין אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריכוזית
    d
    23/09/2011

שלום,

בני בן 6 ואובחן כ-ADHD
    אנו לא רוצים לתת לו רטלין
    לאחרונה שמענו על תוסף תזונה ריכוזית H
    מה דעתכם על התוסף הזה?
    האם הוא יעיל עבור ילד עם ADHD?
    האם יש לו תופעות לוואי?

תודה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה
    ריכוזית

הוספת תגובה

• ריכוזית - תגובה

גבי זסלבסקי
    11/10/2011

שלום רב,
    תודה רבה על שאלתך בפורום שלנו.
    אני עובד שהומאופת, המוצר ריכוזית הוא לא בתחום העיסוק שלי כך שאני לא יכול לענות לך.

נמתין למענה של קארין אור וכולנו נלמד מזה.

בהצלחה רבה

בברכרה
    גבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשב וריכוז בגיל 40??
    רננה
    20/09/2011

שלום,
    כל חיי הייתי מסודרת ומאורגנת מאד, לא היו לי בעיות ריכוז, תמיד נאמר עליי שאני מהנשים הכי מאורגנות בעולם. אך לאחרונה זה ממש מתחיל להתדרדר! אני מרגישה שאני שוכחת דברים, הולכת למטבח ולא זוכרת למה, מדברים אליי ואני לא מרוכזת וצריכה לשאול מה אמרו לי, קוראת ולא מצליחה להתרכז בקריאה...
    מה זה יכול להיות? האם הפרעת קשב וריכוז מופיעה בגיל כה מאוחר? האם חס וחלילה יכול להיות שזה סימנים של אלצהיימר? אצל מי כדאי להיבדק.?

לקביעת תור
    סגירה
    קשב וריכוז בגיל 40??

הוספת תגובה

• קשב וריכוז בגיל 40?? - תגובה

קארין אור
    22/09/2011

היי רננה.
    קחי נשימה את צעירה בשביל אלצהיימר :)
    האם המחזור שלך תקין עדיין? אם לא לעיתים במנופאוזה (הפסקת מחזור) יש סימפטומים של שיכחה.
    אופציה נוספת היא שתמיד סבלת מהפרעות קשב שלא ידעת עליהם כי פיתחת מנגנוני פיצוי ועם השנים אלה נשחקו ועתה את מרגישה את זה.
    ויכול להיות אולי שעברת תקופה של סטרס שאלה הם הסימפטומים שהיא השאירה.
    בין אם האפשרויות שכתבתי רלוונטיות ובין אם לא את יכולה להיבדק אצל נוירולוג ו/או פסיכולוג ו/או רופא נשים אם זה קשור למנופאוזה.
    בהצלחה ושנה טובה
    קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיזה גיל ניתן לאבחן
    דנה
    12/09/2011

שלום רב בעלי ואני סובלים שנינו מהפרעות קשב מאובחנות ברמות שונות. שנינו נטלנו ריטלין בתקופת הלימודים ומצאנו דרכים להתמודדות. יש לנו ילד בן קצת פחות משנה ורצינו לדעת מאיזה גיל ניתן לאבחן אותו והאם יש משהו שאנחנו יכולים לעשות כבר עכשיו בכדי לעזור לו במניעה? תזונה מסויימת? משחקים מסויימים?

לקביעת תור
    סגירה
    מאיזה גיל ניתן לאבחן

הוספת תגובה

• מאיזה גיל ניתן לאבחן - תגובה

קארין אור
    22/09/2011

היי דנה
    אני לא חושבת שאפשר לאבחן בגיל כה צעיר אבל בהחלט אפשר כבר מעכשיו לתרגל חיים של מניעת או אי הזנת הסימפטומים:
    1. להימנע מסוכרים פשוטים/ מעובדים (זה יהיה קל עד גיל בערך 3)
    2. להימנע מחשיפה ליותר מדיי גירויים (הרבה מדיי משחקים בבת אחת/ טלויזיה/ מחשב)
    3. אומגה 3 - אחד ביום - מומלץ להתפתחות המח בתינוקות וילדים
    אני מפזרת לילדי על האוכל או אם אני נותנת להם קפסולה של שמן מרווה מרושתת אני עושה בה חור והם שותים את השמן שטעם שקדים.

שיהיה בהצלחה
    שנה טובה ומתוקה
    קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי לעשות איבחון.
    אורלי
    11/09/2011

שלום.
    בתי בת 6 וחצי שנים.אף פעם לא אמרו לי על חשד או בעייה בקשב וריכוז.גם בבית ספר.
    האים עלי לעשות בכל זאת איבחון אם כי לפעמים היא מעופפת.
    האים בבית ספר עולים על זה.בתי מאוד טובה המורה אומרת שהיא מאוד חברותית וחרוצה...
    אני פוחדת שידלגו עליה ולא יבחינו בה.
    האים יש מקום לדאגה?
    ואם כן לאן לפנות.?

לקביעת תור
    סגירה
    מתי לעשות איבחון.

הוספת תגובה

• מתי לעשות איבחון. - תגובה

גבי זסלבסקי
    13/09/2011

שלום רב אורלי,
    לאור הדברים שרשמת כאן אני לא כולכך מבין למה את חוששת? בגלל שהיא קצת מעופפת???

בכל מקרה מערכת החינוך ידה קצרה על ההדק , ז"א שאם יהיה חשש כזה או אחר את כבר תדעי עליו.
    כמו כן תמיד אפשר לפנות ליועצת בית ספר ולברר מולה.

בכל מקרה בהצלחה רבה לך!

בברכה
    גבי זסלבסקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אורלי
    13/09/2011

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן חמש עם ADHD
    זהבה
    30/08/2011

שלום,
    לבני גל בן החמש יש ADHD שאובחן כשנה. עוד לא התחלנו טיפול בריטלין, מעדיפים לדחות זאת לכשיגיע לבית ספר. בינתיים אנחנו נמנעים מלתת לו מזון ממותק ולוקחים אותו להרבה חוגים ופעילות אקטיביים כדי שיוציא את המרץ. בכלל, אנו מנסים עד כמה שאפשר להימנע מטיפול תרופתי כדי שלא יפתח בכך תלות אלא ילמד להתמודד בעצמו עם הבעיה. רצינו לדעת האם ישנו טיפול כלשהו ברפואה משלימה שיכול לסייע.

תודה רבה והמשך שבוע נעים :-)

לקביעת תור
    סגירה
    בן חמש עם ADHD

הוספת תגובה

• בן חמש עם ADHD - תגובה

קארין אור
    04/09/2011

שלום זהבה.
    אני בעד טיפול נטורופתי, ששמחתי מאוד לקרוא שכבר אתם מיישמים חלק ממנו וזה להימנע מסוכר, כל הכבוד על התובנה, לא כולם מודעים לכך. יש עוד דרך ארוכה לתזונה טובה לילדים עם הפרעות קשב והיפראקטיביות, אשמח לעזור אם תרצו להיפגש להנחייה בנושא.
    בברכה
    קארין אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה טיפולים עוזרים להפרעות קשב?
    אמא ל
    17/08/2011

בתי בת 15 אובחנה כסובלת מהפרעת קשב וריכוז. אינני מעוניינת שהיא תקח
    ריטלין ונגזרותיה. אילו טיפולים מבתחום הרפואה המשלימה והאלטרנטיבית
    קיימים?
    תודה,
    אמא של נועה

הוספת תגובה

• איזה טיפולים עוזרים להפרעות קשב? - תגובה

גבי זסלבסקי
    18/08/2011

שלום אמא לבת 15
    אני שמח לשמוע שאת מבררת על דרכי טיפול נוספת.
    ישנם הרבה דרכים לעזור לבתך , נטורופטיה , רפואה סינית והומאופתיה, ניתן להוסיף רכיבה טיפולית ועוד הרבה דברים..

אני יכול לעזור ולהרחיב רבות על נושא ההומאופתיה, זהו תחום עיסוקי.
    ההומאופתיה מהווה שיטה יעילה מאוד אשר נשענת על עקרונות ברורים ופשוטים ליישום.
    התכשיר ההומאופתי אינו מכיל חומר כימי לא מפתח תלות וללא תופעות לא רצוניות.
    אשמח להסביר ולפרט עוד .

את מוזמנת ליצור קשר או דרך הפורום או דרך המייל או טלפון

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה טיפולים עוזרים להפרעות קשב? - תגובה

קארין אור
    04/09/2011

שלום רב
    הטיפולים הם רבים עם זאת האחריות האישית ליישומם היא רבה עוד יותר, כך שאני יכולה להמליץ לך על טיפול נטורופתי אם את מרגישה שתוכלו ליישמו. הטיפול מדבר בעיקר על תזונה שלדעתי היא חשובה ביותר במקרה זה, עקב ריבוי של מזון מעובד ומסוכר.
    אשמח להיות לך לעזר.
    בברכה
    קארין אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה
    S
    09/08/2011

שלום.אני בת 32,לומדת לתואר ראשון,בעיה בזיכרון...יש הפרעה של קשב וריכוז,לא מאובחן,אך לא משהו קשה.האם ריטלין יכול לעזור?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

קארין אור
    10/08/2011

שלך מאוד מוכרת עם זאת חייבת להיות מאובחנת ע"י נוירולוג בכדי לצרוך ריטלין.
    ובכל זאת זו לא ההמלצה הראשונה מכיוון שריטלין פועל כסם, חשוב וכדאי לנסות לפתור זאת קודם כל באמצעים טיבעיים.
    אני ממליצה/ /על טיפול נטורופתי, שיכול לעזור מאוד עם הסימפטומים.
    בהצלחה
    קארין אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכלי לתת דוגמה לתכשיר?תודה

S
    10/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה 3 לילד בן שנתיים וחצי. מוגזם?
    מיכל
    26/07/2011

שלום.
    אני נותנת לבני בן השנתיים וחצי אומגה 3 (כמוסה שאני מרוקנת לבקבוק החלב שלו) שנראה לי שהיא במינון גבוה (EPA450 מ"ג, DHA340 מ"ג).

האם אומגה 3 בכמות גבוהה יכול לגרום נזק?
    ומה היא הכמות המדוייקת לגיל זה?

תודה.

הוספת תגובה

• אומגה 3 לילד בן שנתיים וחצי. מוגזם? - תגובה

קארין אור
    27/07/2011

היי מיכל.
    אין בעיה עם זה שאת נותנת אומגה 3 לבנך אך אין צורך במינון הגבוה.
    מינון רגיל (חצי מזה) יהיה מספיק בהחלט. אנו לא רוצים להגזים עם עודף תוספי מזון כי גם לזה יש תופעות לוואי, במקרה הזה דילול יתר של הדם.
    לבריאות
    קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת שנתיים וחצי
    ימית
    20/07/2011

שלום רב,
    בתי בת השנתיים וחצי עברה קבוצת גיל בגן לפני חודשיים בערך.
    היא הייתה בקבוצה של קטנטנים שחלקים בגילה ועברה לקבוצת הבוגרים
    כיום היא הצעירה ביותר בקבוצה ,שאר הילדים בני 3 ומעלה.
    הגננת הפנתה את תשומת ליבי כי במפגשים בתי לא מעוניינת לשבת על הכיסא אלא לעמוד, ולכן לפי דעתה יכול להיות שיש בעיה התפתחותית.
    האם היא לא צעירה מידי עבור מפגשים ארוכים? היא ילדה מאוד פיקחית,מדברת נורא יפה -יודעת 2 שפות ועוד'.
    האם יש לי למה לדאוג? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    בת שנתיים וחצי

הוספת תגובה

• בת שנתיים וחצי - תגובה

קארין אור
    24/07/2011

בוקר טוב ימית.
    קודם כל לדעתי אין מה לדאוג כי כל אחד מהילדים שלנו מיוחד ומביא את עצמו בצורה שונה.
    אז גם אם הילדה לא אוהבת לשבת זה בסדר, היא לא חייבת שלא נישכח שהיא רק ילדה.
    שנית, ככל שמאבחנים בגיל יותר צעיר ואני מדברת באופן כללי, כי אני לא יודעת מה הכיוון, אבל זה תמיד יותר קל לטפל בהמשך. אז אם את סומכת על הגננת ויש לה נסיון ואם יש בגן פסיכולוגית התפתחותית שמלווה את הגננת אפשר לשאול אותן מה הן חושבות.

בנוסף הסתכלי מהצד ותראי מה את רואה?איך ההתנהלות של בתך במהלך היום והאם היא מרוצה? ואם יש צורך תאמי לה איבחון.
    בהצלחה
    קארין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובלת מ- ADD
    רעות
    21/06/2011

שלום.
    אני בת 27, אני סובלת מאז ומתמיד מ- ADD. בילדותי, הייתי שכחנית\חולמנית\מפוזרת באופן קיצוני, לא ידעתי לשבת על כיסא וכו' מה שהביא אותי לסבול הערות עוקצניות מהמורים ולהפנים את התחושה שאני שונה וטיפשה ולהגיע למסקנה שאני שונאת ללמוד ושאני והלימודים לא הולכים יחד. בשלב כלשהו בבגרות, הבנתי שאני אוהבת ללמוד ואפילו משתוקקת לזה ושבמאמץ קטן אני יכולה להצליח ואף להצטיין, היום יש לי תואר בפסיכולוגיה ולמדתי עוד הרבה דברים אחרים. הבעיה שלי היא שאני לא מגישה עבודות, בקושי מגיעה להספק של קריאה ראשונית של 50% מהחומר לפני מבחנים, מתקשה ביותר להקשיב (אפילו לשיחות בין חברים), להתמיד, לשבת, לקרוא, וכו'. בעבר ניסיתי ריטלין והוא מאד עזר (השפעתו הייתה מדהימה כי הוא העלים את הפרעת הקשב, לכמה שעות כל היסחי הדעת נעלמו וחוויתי שקט) אך הוא יצר תופעות לווא כמו טיקים מוטורים וכאבי ראש ולכן הפסקתי את השימוש בו במהרה. הבעיה שלי היא שאפילו כשאני לא לומדת הציונים שלי סבירים (ממוצע 80 פלוס), כך שאנשים לא מאמינים לי שאני חווה קושי גדול כפי שאני מתארת. בפועל, אני יודעת שאלו "פוקסים" ומיומנות תמרון שלמדתי עם השנים ולא ידע אמיתי. ואני מתסוכלת לראות שאני לא יודעת חומר אבל מקבלת בו ציון נאה וגם שאת מקום הטעויות במבחנים ממלאים אותם נושאים שלא הספקתי לגעת בהם בכלל (אי ידיעה ולא טעות). אני רוצה להצליח ללמוד, באמת. אני צוברת תעודות אבל לא באמת יודעת כלום.

לקביעת תור
    סגירה
    סובלת מ- ADD

הוספת תגובה

• ADD

שני
    14/07/2011

עד כמה שאני יודעת יש כל מיני סוגים של תרופות ואולי לא כולן יגרמו לתופעות לוואי אבל באמת אם את רוצה להתמודד עם זה אני יודעת שיש בנוסף גם מאמנים ויש מרכזים שונים שעוזרים להבין את הבעיות ולנסות להתמקד בהן ולמצוא להן פתרון, האם חשבת על זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובלת מ- ADD - תגובה

קארין אור
    24/07/2011

היי רעות.
    תודה על השיתוף, נוגע ללב מה שכתבת ואני יכולה להרגיש את התיסכול מאחורי הדברים.
    האם את שואלת משהו בנוסף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סובלת מ- ADD - תגובה

קארין אור
    26/06/2011

היי רעות, סיפורך ריגש אותי מאוד.
    אני בעצמי התקשתי כילדה ולכן מאוד מבינה את תחושתך ועד כמה היא לא קלה.
    ואולי אותה תחושה וקושי במהלך השנים יצרו אצלך אמונות מסויימות שמזינות היום את תחושת הפיספוס והצלחה שהיא פוקס ולא אמונה אמיתית שאת חכמה.

אני יכולה להציע לך לטפל בעצמך בכמה מישורים:
    1. זיהוי אמונות מעכבות שנוצרו עקב קשיים בילדות ובהמשך הדרך.
    2. תזונה וצמחי מרפא שיכולים לעזור בהפרעת קשב וריכוז ללא תופעות לואי.

אם תירצי את עזרתי אני לשירתך.
    בברכה
    קארין אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעופף
    ליאור
    09/06/2011

אני בן 27. מאז שאני זוכר את עצמי אני מעופף. תמיד כשאני יוצא מהבית אני שוכח מפתחות, פלאפון, דברים חשובים. כמה שחשוב לי שהחדר שלי יהיה מסודר הוא תמיד מתבלגן מעצמו. אני מאחר המון, כי אני לא שם לב לזמן מספיק. יש לציין שזו גם בעיה משפחתית, כי אבא שלי סובל מאותם "תסמינים".

מה יכול להיות הטיפול לכך?

לקביעת תור
    סגירה
    מעופף

הוספת תגובה

• מעופף - תגובה

גבי זסלבסקי
    14/06/2011

שלום ליאור המעופף
    תודה רבה על השיתוף :)
    לדברים שאתה מציין יש טיפול יעיל שיכול לעזור לך לחזור לאדמה לקרקע ולנחות בשלום.
    הטיפול נקרא הומאופתיה קלאסית.

אשמח לעזור לייעץ ולתת עוד פרטים בברכה
    גבי זסלבסקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה