מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זכרון ועמידה במטלותמור17/08/2014
מרגישה שהזכרון שלי פחות טוב מפעם ובהרבה. איך אפשר לשפר את הזכרון ואת יכולת הריכוז וגם לארגן אולי איכשהו מטלות ועמידה בהם (התמדה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכרון ועמידה במטלות - תגובה
חגית פילובסקי17/08/2014בוקר טוב שרית,
עם רמדי הומאופתית המותאמת בדיוק למצב שלך אפשר בהחלט לשפר ולייעל את הזיכרון והריכוז.
יש לי הרבה ניסיון והצלחות בתחום הזה.
מוזמנת ליצור קשר בפרטי ואשמח להסביר לך כיצד זה קורה.
בכל מקרה- בהצלחה רבה,
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכרון ועמידה במטלות - תגובה
דנה ביק - שנוני17/08/2014הי שרית,
בהחלט אפשר לשפר זיכרון. בטיפול פרטני אנחנו בודקים מה בדיוק הגורם לירידת הזיכרון ומתאימים אישית את הטיפול, אך כבר כעת אני יכולה לומר לך שבתחום צמחי המרפא, למשל, ישנם צמחים כגון Ginkgo biloba, Bacopa monnieri, Centella (Hydrocotyl) asiatica שמאד יעילים במצבים כאלו. כמובן שמומלץ להתייעץ באיש מקצוע לפני השימוש בהם כיוון שחלקם אף אסורים בשילוב עם תרופות מסוימות.
בתחום התזונה את יכולה להקפיד על תזונה בריאה, שמירה על אורח חיים בריא הכולל פעילות גופנית וצריכה של אומגה 3 ממקור איכותי.
בנוסף לכל אלו ישנם תרגילי חשיבה רבים שאפשר לבצע על מנת לחזק את הפעילות המוחית ולחיזוק הזיכרון.
רק בריאות!
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על יואב פנחס מישהו?נעמה14/08/2014
האם מישהו כאן בפורום יכול להמליץ מנסיון אישי על הטיפול בקליניקת "אוצרות" של ד"ר יואב פנחס?
אשמח לשמוע מכל מי שהתנסה אצלו לחיוב ולשלילה.
תודה מכל הלב,
אמא חדשה לקשב וריכוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על יואב פנחס מישהו? - תגובה
דנה ביק - שנוני14/08/2014הי אמא חדשה :-)
אני לא מכירה את אופן הטיפול של הקליניקה הנ"ל אך אשמח לסייע בכל מידע אחר שתצטרכי הקשור בהפרעות קשב וריכוז והטיפול הטבעי בהן.
אנחנו כאן בשבילך
רק בריאות!
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על יואב פנחס מישהו? - תגובה
חגית פילובסקי14/08/2014יואב פנחס הוא קולגה שלי ויש לו המון המון שנים של ניסיון בטיפול הומאופתי ממוקד לקשב וריכוז.
לא יכולה לתת המלצה אישית היות ולא נעזרתי בו.
בכל מקרה מאחלת הצלחה רבה ובבריאות כמובן (:
אם יהיו לך שאלות לפני או אחרי השיחה איתו מוזמנת לפנות גם בפרטי.
כל טוב,
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אינטרקציהארנבי19/04/2014
שלום רב אני לוקח להפרעות קשב וריכוז ...
בבוקר ל תיאנין ובקופה בצהריים -אומגה 3 [950]ואשווגנדה ובערב-עוד ל תיאנין 100 מ"ג
האם יש אינטרציה בינהם ???.יש לחץ על הכליות או הכבד או איבר מסויים ?זה יכול לגרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אינטרקציה - תגובה
דנה ביק - שנוני03/07/2014הי ארנבי,
לא אמורה להיות בעיה עם השילוב. יחד עם זאת עמוס של תוספעם בהחלט יכול ליצור יומס על איברי פינוי.
אני ממליצה לך להתייעץ עם נטורופת בצורה מסודרת בתוך תהליך טיפולי.
רק בריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 5htpנבי03/04/2014
אפשר לקבל מידע לגבי תוסף זה האםהוא בטוח לשימוש??מהם האזהרות לגביו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 5htp - תגובה
דנה ביק - שנוני03/04/2014הי נבי,
מדובר בתוסף המטפל בעיקר בבעיות שינה. לעיתים משתשמים בו גם להורדה במשקל, כאבי ראש וADD.
הוא נחשב לבטוח יחסית אם כי שימוש בו בהפרעות קשב אינו נפוץ כלל.
הוא אסור לנטילה עם תרופות מסוג SSRI. מינון גבוה שלו עלול לגרום להפרעות עיכוליות ולכאבי ראש.
רק בריאות!
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה!!יניב12/03/2014
נעים מאוד רציתי לדעת מה המלצתך בקשר להימפרקטביות וקשב וריכוז איזה צמחים את ממליצה אני יודע שאת מעדיפה לעשות תישאול לגבי כול אחד מהמטופלים ואז להתאים לו את הפורמולה אבל רק לידע כללי איזה צמחים ותוספיםן חזקים את מכירה לנושא הזה ...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה!! - תגובה
דנה ביק - שנוני12/03/2014הי יניב,
הסיבה לכך שעדיף להמלית על צמחים בתשאול היא אך ורק מפני שישנם מספר צמחים המתאימים להיפראקטיביות, ובנוסף ישנם סוגים שונים של הפרעות קשב וריכוז. בטיפול אנו מנסים להבין מהו מקור הבעייה, להתייחס גם אליו בבחירת הטיפול הצמחי ולתת לו מענה.
כמו כן יש חשיבות לגיל המטופל.
צמחים כמו: הידרוקוטיל, הומולוס ופסיפלורה יכולים להתאים, כמו גם עוד רבים. ושוב- יש להרכיב את הפורמולה בהתאם לתישאול.
בנוסף בטיפול טבעי אנו משלבים גם שינויים תזונתיים (הוספת מזונות והפחתת סוכר, תוספי תזונה מלאכותיים וכדומה מאד מועילים) ותוספי תזונה בהתאם לצורך. בתוספים לרוב בולט אומגה 3, אך לא רק. השלמת חוסרים תזונתיים בתוספים (וגם בתזונה כמובן) הכרחיים.
המלצות הטיפול כולן מתבססות על מחקרים בתחום.
מקווה שהמידע עזר לעת עתה :-)
רק בריאות
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה!! - תגובה
חגית פילובסקי03/04/2014בהצלחה יניב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת קשב וריכוזאורית30/12/2013
תודה על תשובתך אך טעות שלי אולי לא הסברתי את עצמי טוב
הילד החליף שלוש תרופות בשלושה חודשים לא בשבועיים, בשבועיים האחרונים
הוא עם התרופה השלישית ואני לא רואה שיפור בהתרכזות וביחס שלו ללימודים
ההפרעות בכיתה והפטפוטים לא מפסיקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת קשב וריכוז - תגובה
חגית פילובסקי30/12/2013תודה אורית על העדכון.
כדאי להבין כמה זמן הוא עם הרמדי האחרונה (ובכלל כמה זמן לקח כל רמדי שקיבל, מה היו השינויים או אי השינויים במצבו) והאם שוחחת על הדברים עם ההומאופת/ית?
כל טוב,
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה אישית
זיו03/07/2014אהלן! שמעתי על מטפלת שהיא ד"ר ברפואה משלימה וגם מטפלת בבעיות דומות. את יכולה לנסות לברר איתה אם היא יכולה לעזור לבעיה שלך. אני די בטוח שכן. אם את רוצה, אני יכול לנסות לאתר בשבילך את המייל שלה. זה המייל שלי: [email protected]
תכתבי לי לשם ואני אשלח לך את המייל שלה.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעת קשב וריכוזאורית29/12/2013
שלום רב, בני בן 12.5 אובחן עם הפרעת קשב וריכוז וכל הזמן המורים בבית הספר
מתלוננים ושהוא מפריע בשיעורים ומפטפט בלי סוף לקחתי אותו לטיפול הומאופתי
במכבי טבעי דרך ביטוח מכבי שלי ושנותן לי הנחה רבה בטיפולים הרופאה שאבחנה אותו
מאוד נחמדה וסובלנית אך התרופה שהיא התאימה לו לא עבדה וכך קרה שכבר 3 פעמים
היא החליפה לו את התרופה עכשו הוא לוקח את התרופה השלישית שנתנה לו כבר במשך שבועיים ואין כל שיפור בהתנהגות ובכלל מה עלי לעשות? האם ההומאופתיה לא עובדת עליו? או שהרופאה לא יודעת להתאים לו את האיזון הנכון לגוף בתרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת קשב וריכוז - תגובה
חגית פילובסקי29/12/2013אורית שלום,
קודם כל אני שמחה שפנית לטיפול הומאופתי בבעית קשב וריכוז. מניסיון של שנים בתחום אני יכולה להעיד שטיפול הומאופתי אכן עוזר.
מניסיוני אני יכולה להגיד שלא פגשתי מצבים בהם ההומאופתיה לא עוזרת, הענין הוא לדייק באבחנה וזאת משימה לא פשוטה.
החלפת שלוש רמדיז (תרופות הומאופתיות) במהלך שבועיים לא נשמע כל כך טוב אבל זה לא יהיה נכון מבחינתי להגיד כך או כך היות ואני לא מכירה את התמונה המלאה של הסיפור שלכם.
אשמח להתייחס לסיפור הספציפי שלכם ולהסביר לך קצת יותר טלפונית אם תרצי. את מוזמנת לצלצל אליי מתי שנוח לך.
בברכת בריאות שלמה,
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעת קשב וריכוז - תגובה
דנה ביק - שנוני29/12/2013שלום אורית,
כיוון שאינני מטפלת בהומיאופטיה, חגית היא בהחלט הכתובת.
אשמח לענות בכל הקשור להפרעות קשב וריכוז וטיפול נטורופתי.
רק בריאות!
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד להפרעת קשב וריכוזאדוה01/11/2013
שלום,
בתי בת 8 בכיתה ג', ויש לה לכאורה את כל התסמינים להפרעת קשב, מה עלי לעשות ?
מי הם המאבחנים המומלצים ? האם יש השתתפות מקופת חולים ?
האם ישנם טיפים שכר אפשר לנסות ליישמם ?
הנושא מאוד מתסכל שיעורי בית לוקח 5 שעות, סידור תיק עוד 5 שעות היא לא מבינה מה אנחנו רוצים ממנה וכל הבית במתח בגלל זה.
אשמח לעצה,
תודה מראש, אדוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד להפרעת קשב וריכוז - תגובה
חגית פילובסקי02/11/2013אדוה שלום,
אני לא מתעסקת באיבחון אבל בהחלט מתעסקת בעזרה וריפוי של קשב וריכוז.
אשמח להסביר לך איך זה עובד ומה התהליך.
אם תהיי מעוניינת תפני אליי בפרטי.
שבוע טוב,
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשד להפרעת קשב וריכוז - תגובה
דנה ביק - שנוני02/11/2013הי אדוה,
בעיקרון האיבחון המקובל כיום נקרא טובה. אני מאמינה שיועצת ביה"ס תוכל לקשר אותך ולסייע בענייין.
לגבי השתתפות הקופות- שווה לברר.
יחד עם זאת- לרוב באיבחון חיובי (והרוב יוצאים חיוביים במידה זו או אחרת) המענה יהיה תרופתי.
הדעות לגבי היכולת לאבחן הפרעות קשב הן חלוקות ויש כאלה שטוענים שמכיוון שמדובר באיבחון ממוחשב להערכה נוירולוגית ישנן הרבה טעויות. למנסיוני אני יכולה להגיד לך שהרבה אנשים שפונים לאיבחון מאובחנים כלוקים בהפרעת קשב ולמערכת מאד קל לתת אבחנה זו, גם על מנת להתמודד תרופתית עם כל מה ששונה ומצריך יותר השקעה.
כנטורופתית אני מטפלת באיזון האדם ולא בהפרעה שלו. הכלים שלנו לרוב עוברים דרך תזונה, צמחי מרפא ותוספים- שיודעים לעבוד עם הגוף ולא נגדו.
רק בריאות ובהצלחה!
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיכרון וריכוזדוד לוי24/10/2013
האם יש אפשרות לזכור ע"י היפנוזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיכרון וריכוז - תגובה
דנה ביק - שנוני24/10/2013שלום דוד,
אינני מתעסקת בהיפנוזה ולכן לא אוכל לתת מענה לכך.
אשמח לסייע בתחום הטיפול הנטורופתי.
רק בריאות
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזיכרון וריכוז - תגובה
חגית פילובסקי27/10/2013דוד שלום,
אין לי ידע בתחום, מקווה שתמצא תשובה (:
כל טוב,
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות אומגה 3 לילד- שכחתי לצייןעדי10/10/2013
זה נוזלי לא כדורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמות אומגה 3 לילד- שכחתי לציין - תגובה
דנה ביק - שנוני10/10/2013הי עדי,
אני חושבת שנכון להתיעץ עם מטפל בטיפול כיוון שזה תלוי בכמה גורמים אישיים.
בנוסף חסר לי המידע של הכמות לנטילה בעבור פירוט הרכיבים ששלחת, כלומר כמויות חומצות השומן שציינת- בעבור איזו כמות נטילה הן מצויינות?
בכל מקרה ובאופן כללי אפשר לתת 2 יחידות (2 מנות) מהפירוט שציינת.
מקווה שעזרתי, אם תשלחי לי את הפרטים החסרים אשתדל לדייק יותר את הכמות לנטילה.
רק בריאות!
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
עדי10/10/2013כתוב כך:
serving size 1/2 teaspoon (2.5 ml
האם זה בסדר לקחת מנה כפולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
דנה ביק - שנוני10/10/2013בעיקרון כן, אך אני אני ממליצה ללכת לפי ההנחיות שמצויינות על האריזה. לעיתים לכל חברה שיקולים נוספים הקשורים למשל לסוגי חומרים אחרים המוכנשים לתכשיר. אני לא מכירה את התכשיר הספציפי.
רק בריאות!
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיקנוגנולנבי29/09/2013
מה אתן אומרות על המוצר הזה ?העם הוא יעיל גם להפרעות קשב וריכוז מבוגרים [30]והעם יש בו בטיחות מבחינת שימוש ממושך ....העם הוספת אצטיל אל קרניטין וכולין תעזור לריכוז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיקנוגנול - תגובה
חגית פילובסקי29/09/2013נבי שלום,
לא מכירה את המוצר בכל מקרה בהצלחה רבה (:
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיקנוגנול - תגובה
דנה ביק - שנוני30/09/2013הי נבי,
פיקנוגלנול הוא תוסף המכיל נוגדי חימצון חזקים וזוהי חוזקתו. הוא יעל באופן עקיף בלבד לטיפול בהפרעות קשב. אין בעיה בשימשו ארוך טווח במינונים המומלצים.
אצטיל ל- קרטינין (חומצת אמינו) עובד בעיקר על שיפור תהליכים מנטליים וכולין (ויטמין ממשפחת ויטמיני B)- קשור גם הוא בין השאר לתהליגים מנטליים וטיפול בהפרעות קשב וריכוז.
אני ממליצה להגיע לטיפול על מנת לבנות תוכנית טיפולים אישית ומותאמת שתשלב גם תזונה, תוספים וצמחי מרפא במקרה הצורך, על פני נטילה מרובה של תוספי תזונה.
רק בריאות!
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריטלין 30 laיעל19/09/2013
היי,
אני לפני מספר ימים התחלתי ריטלין la 30 מ"ג (קונצרטה 36 ו54 לא השפיעו עלי, הרגיל 10 מ"ג גרם לי לכאבי ראש נוראיים, וsr 20 חזק לי מידי)
הבעיה שלי היא כשאני פותחת את הכדור ולוקחת את תכולת הכדור אני עצבנית, קצרת רוח ורעבה.. שאני לוקחת עם הקפסולה אני עייפה אבל לא עצבנית וכדומה, רק שאני לא באמת מרגישה אם זה משפיע עלי.
השאלה שלי היא האם יכול להיות שהעצבנות והרעב יכולים עוד לעבור, עניין של הסתגלות לכדור? מה קורה לריטלין כשאני נרדמת, ההשפעה מתפוגגת? והאם זה מעיד על מינון לא נכון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריטלין 30 la - תגובה
חגית פילובסקי22/09/2013הי יעל,
אני חושבת שהכי טוב לברר עם הרופא המטפל לגבי המינון. בכל מקרה יש איזה פרק זמן שהגוף צריך להתרגל לריטלין ולכדורים מסוג זה...
ובלי כל קשר אם תחשבי על חיזוק ושיפור במצב שממנו את סובלת שווה לשקול גם רפואה משלימה. מבחינת ההומאופתיה אפשר גם להתחיל את הטיפול עם הטיפול הקונבנציונאלי (עדין ניתן להבחין בשיפור ולבטח בתופעות הלוואי של הכדור)
אם תרצי לשמוע קצת פרטים לגבי איך זה עובד, מתי, כמה, למה את מוזמנת לפנות אליי בפרטי ואשמח להסביר.
בכל מקרה מאחלת לך בריאות שלמה ובהצלחה,
חג שמח,
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריטלין 30 la - תגובה
דנה ביק - שנוני22/09/2013הי יעל,
כפי שכתבה לך חגית, מומלץ להתייעץ עם הרופא המטפל בעיניין שינוי מיניונים ותופעות לוואי.
ובכל מקרה- ברפואה הטבעית אנו מנסים להתייחס לגורם הבעיה ולא לתסמיניה. ולכן בטיפולים מאזנים את האדם (ע"י תזונה, צמחי ותוספים למשל) , גם אם המטרה היא לרדת מתרופות בסופו של תהליך.
תופעות לוואי הן נפוצות בשימוש בתרופות ולכן המלצתי היא לנסות טיפולים אחרים, במיוחד אם כבר ניסית כמה והן גרמו לתופעות לואי קשות... שזה דבר שיש לקחת בחשבון.
רק בריאות וחג שמח!
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר יואב יצחקעופרה06/07/2013
שלום חברים חדשה בפורום מעונינת בהמלצות , דעות וכו....יש לי פגישה במרפאה בדרום של יואב פנחס עבור בעיות קשב וריכוז ש כאן מישהו שעבר טיפול או מכיר
אשמח לחוות דעת כדי לחסוך מבני לעבור טיפול שלא יצליח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר יואב יצחק - תגובה
דנה ביק - שנוני06/07/2013שלום עופרה,
ברוכה הבאה.
אני משאירה את המענה לשאלתך לשאר חברי הפורום ו/או למנהלת הפורום השנייה שהיא הומיאופטית במקצועה ובוודאי יכולה לעזור לך יותר בתחום ההומיאופטיה.
אשמח לעזור בכל שאלה מקצועית אחרת.
בהצלחה ורק בריאות!
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר יואב יצחק - תגובה
חגית פילובסקי07/07/2013סיכויים גבוהים שיצליח לעזור לך.
בהצלחה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתיבהליזה19/06/2013
שלום,
אני מתקשה מאוד לכתוב ברצף. אני מרגישה שכל כמה דקות אני חייבת לקום לעשות משהו אחר. זה משפיע לי על העבודה ועל הלימודים. איך אפשר לפתור את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתיבה - תגובה
דנה ביק - שנוני20/06/2013הי ליזה,
יש להבין ראשית מה מפריע לך לשבת ומה מהות העניין.
בהלחט יש פיתרונות, אך חשוב להבין את הקשר שלהם אלייך. לכן, ברפואה הטבעית, המפגש הראשון הוא לרוב מפגש היכרות ארוך ובו המטפל מכיר אותך לעומק. כך אנו בונים את הטיפול.
רק בריאות!
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ לחץ לחץמיילי26/05/2013
כמה טיפות של ריכוזית / רסקיו צריך לקחת??? אני בת 17 וני מאוד לחוצה לפני הבגרויות...
אל מה אתם ממליצים בנוסף שיעזור בהרגעה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ לחץ לחץ - תגובה
דנה ביק - שנוני26/05/2013הי מיילי,
על האריזה של הרסקיו יש הוראות נטילה.
יש כמובן עוד המון אופציות טבעיות להרגעה- שימוש בצמחי מרפא, למשל,...
יש פורמולות מדף בבתי טבע ואפשר גם לבנות לך פורמולה אישית ומותאמת- זה יש לעשות בטיפול מסודר ולהבין מהו שורש הבעיה.
רק בריאות!
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ בתקופת מבחנים.
שירלי27/05/2013יש המון דרכים לנסות להרגע מהלחץ הזה, השאלה איזו מהן הכי מתאימה לך ונוחה לך. את יכולה לעשות ספורט שקצת ישחרר אותך או לעשות יוגה, יש מדיטציה ודמיון מודרך שאת יכולה ללמוד את הכלים ולעשות בעצמך. יש תוספים טבעיים כמו הרסקיו שהזכרת ויש גם את הלקטיום (של סופהרב) שאפקטיבי מאד למצבים כאלה. אם הכיוון הוא באמת תוספים או כדורים כאלה, ממליצה לך להתייעץ עם נטורופת. בהצלחה במבחנים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העצות!!!
מיילי27/05/2013תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחץ לחץ לחץ - תגובה
חגית פילובסקי27/05/2013הי מיילי,
לגבי טיפות הרסקיו- כפי שנכתב לך כבר,על התכשיר כתוב המינון מומלץ .
לגבי שיטות נוספות- ממליצה לך טיפול הומאופתי שמוכן במיוחד בשבילך ולמצבך ויכול לעזור לך בלחץ הבחינות.
אם זה מעניין אותך מוזמנת לפנות באופן פרטי ואשמח להסביר לך את הפרטים.
בהצלחה רבה בבגרויות...
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)