מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית קשב וריכוזיפה20/02/2012
שלום,הציעו לי לתת לבתי בת ה-15 כדורים לבעיית קשב וריכוז בשם IDEBENONE רציתי לדעת האם התרופה מומלצת והיכן ניתן לרכוש אותה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
קארין אור01/03/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הפרעות_קשב_וריכוז' id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש טיפול תרפיה בדרמה לילד בן 6אביהו14/02/2012
באזור נס ציונה שיש לו הסדר עם קופת חולים
אודה להמלצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
קארין אור01/03/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_תרפיה_באומנות' id=link]תרפיה באומנות[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתב מראהאייל01/02/2012
האם כתב מראה הוא סימן לדיסגרפיה גם?
או שזה משהו שעובר בעצמו?
הילד בן 7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
קארין אור08/02/2012לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הפרעות_קשב_וריכוז' id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשב וריכוז ואוכלבתיה10/01/2012
הי, האם יש אוכל מסוים שכדאי לא לתת לילד עם ADHD?
מן הסתם, סוכר זה לא ממש מועיל..
אבל האם יש עוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשב וריכוז ואוכל - תגובה
קארין אור16/01/2012היי בתיה,
בהחלט! מזונות בעלי חומרים משמרים, צבעי מאכל, חומרי טעם וריח מאוד מזיקים.
שומן מסוג טראנס גם כן מזיק, אבל הוא מזיק לכולם.
בהצלחה.
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורים לילדים עם הפרעת קשב וריכוז?מערכת beOK02/01/2012
פתחנו עבורכם [a href='http://www.beok.co.il/Groups-31/Group-27/קהילת+הורים+לילדים+עם+ה id='link']קהילת הורים לילדים עם בעיות קשב וריכוז[/a],
בה תוכלו להכיר הורים נוספים, לשתף, לחלוק ולהתייעץ.
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקישור לקהילה:
מערכת beOK02/01/2012[a href='http://www.beok.co.il/Groups-31/Group-27/קהילת+הורים+לילדים+עם+ה id='link']הורים לילדים עם בעיות קשב וריכוז[/a]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפואה משלימה ל-ADHDדנה29/12/2011
היי
לילד שלי (בן 5) אבחנו ADHD. אני עדיין לא רוצה להתחיל עם ריטלין - מעדיפה טיפול טבעי קודם. מהם האמצעים בהם ניתן לטפל ברפואה משלימה ב-ADHD?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואה משלימה ל-ADHD - תגובה
קארין אור01/01/2012היי דנה
ישנם המון אפשרויות לטיפול משלים, בינהם נטורופתיה והומאופתיה
כמטפלת בנטורופתיה, אני בונה תפריט שמטרתו לזהות את החומרים מהמזון המתועש שמחמירים עם ADHD ולהורידם מהתפריט יחד עם מזונות שידועים גם כן כלא מתאימים.
יש נם תוספי מזון כמו אומגה 3 שנימצאו במחקרים כתומכים ותורמים מאוד לפעילות המח.
אם תיצטרכי עזרה בתחום זה את מוזמנת להגיע אליי לפגישה.
בברכת שנה מבורכת ובריאה
קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בריכוז ובעיות זיכרון בגיל 28אודליה23/12/2011
שלום
אני בת 28 חצי שנה לאחר לידה, לפני כחודש חזרתי לעבוד ויש לי קושי רב להתרכז גם בעבודה עצמה וגם בשיחות עם אנשים . ההגדרה הכי טובה שלי היא פיזור דעת.
במשך כל חיי אני סובלת מהדברים שלהלן אך כרגע זה החמיר וזה מפריע לי בתפקוד היומיומי:
1. בעיות בריכוז
2. בעיות זיכרון בטווח הארוך והקצר (לא זוכרת שמות, פרצופים ואפילו ארועים שקרו לי בשנים האחרונות)
3. יש לי שגיאות כתיב ואני קוראת לאט
4. קושי בקבלת החלטות
5. מצבי רוח ונטייה להתפרצויות וחוסר סבלנות.
6. אני מאוד מבולגנת וקשה לי לשמור על סדר
אני מאוד הייתי רוצה לדעת שיש מה לעשות כי מאוד קשה לי והייתי רוצה לשנות המון מהכתוב לעי"ל
אני עובדת ככלכלנית ואני כל היום עם מספרים ופרטים קטנים ולכן הקושי בריכוז משפיע עליי מאוד
האם לדעתכם ע"פ הנתונים הנ"ל יש לי הפרעות קשב וריכוז
ובכלל באיזה דרך אם בכלל הכיי טוב לשפר את התופעה
אשמח לדעתכם
תודה ושבת שלום :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי בריכוז ובעיות זיכרון בגיל 28 - תגובה
קארין אור01/01/2012היי אודליה.
אני משערת שהדברים החמירו מחוסר שינה וגם אם לא, זה באמת מצב מאוד נפוץ אחרי לידה.
בגישה שלי תזונה מאוזנת ענייה בפחממות ריקות ופעילויות מאמנות למח יכולות לשפר את המצב, יחד עם תוסף של אומגה 3 ואם יש צורך אז שיפור תנאי שינה ואת מסודרת :)
אז התשובה היא כן - יש מה לעשות.
אם תירצי עזרה מעמיקה יותר כמו תפריט, מרשם לתוסף מזון וכדומה את מוזמנת ליצור עימי קשר ולהיפגש.
שנה טובה
שבוע טוב
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונצרטה או ריטלין?נורית18/12/2011
הבן שלי בן 13 עם בעיה של קשב וריכוז, עד עכשיו לא נתתי לו טיפול תרופתי..
מה ההבדל בין ריטלין לקונצרטה ולמה יש פחות תופעות לוואי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
גבי זסלבסקי19/12/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הפרעות_קשב_וריכוז' id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוסף צמחי כמשפר ריכוזיונת15/12/2011
שלום לכם
אני סטודנטית ומחפשת פתרון צמחוני לבעיית ריכוז.
דובר על אומגה שלוש או ויטמין בי 6 רבות..
אילו מהם או משהו אחר שמומלץ ומוכח כטוב לבעיות ריכוז אבל צמחי בלבד לא כימקלי? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוסף צמחי כמשפר ריכוז - תגובה
גבי זסלבסקי19/12/2011הי יונת
אני מציע שנמתין לתשובה של קארין אני בטוח שיהא תוכל לעזור לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוסף צמחי כמשפר ריכוז - תגובה
קארין אור20/12/2011שלום יונת,
אומגה 3 באיכות טובה ובכמות מספיקה יכולה להיות מאוד יעילה.
נסי את אומגה 3 גליל, בין 4-6 כמוסות ביום ותזונה ענייה בסוכרים.
אם תצטרכי יעוץ מעמיק יותר את מוזמנת לבוא לפגישת ייעוץ נטורופתי.
בהצלחה ולבריאות
חג חנוכה שמח
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה בת 4.5מאיה06/12/2011
בתי בת 4.5 ילדה חכמה ונבונה מאוד ומכניסתה לגן עירוני והיא תזזיתית מאוד ואין לה הרבה סבלנות לשבת במפגש. לעומת זאת בסרטים ובהצגות אין לה שום בעיה לשבת בשקט. שקלתי להתחיל ולתת לה אומגה 3. מה המינון שניתן לתת לילדים בגילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 4.5 - תגובה
גבי זסלבסקי08/12/2011שלום רב מאיה
לגבי אומגה 3 קארין תענה לך פה בקרוב.
אבל קצת לפני זה - האם את יודעת להגיד למה היא תזזיתי יותר בגן העירוני?
באיזו מסגרת הייתה נמצאת קודם? מה היה שם?
אשמח לשמוע ממך
בברכה,
גבי זסלבסקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה בת 4.5
מאיה08/12/2011תודה על ההתיחסות.
לפני הגעתה לגן עיריה היא היתה במעון יום של ויצו.
אין לי מושג למה הילדה הפכה להיות חסרת מנוחה בעיקר בריכוז, דבר שלא היה במעון (שם אין מפגשי ריכוז).
ושוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה בת 4.5 - תגובה
קארין אור08/12/2011היי מאיה
היכנסי לאתר אומגה 3 גליל וקיראי שם בטבלה כמה לתת עפ"י משקל גוף ולאיזה מצב.
אם תיתקלי בבעיה חיזרי אליי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריטליןדני05/12/2011
כמה כדורי ריטלין מותר לקחת ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
גבי זסלבסקי08/12/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הפרעות_קשב_וריכוז' id=link]הפרעות קשב וריכוז[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרעות קשב וריכוז + בעיות בזיכרוןאדי16/11/2011
שלום רב,
אני בן 30 , תמיד שמתי לב שיש לי הפרעות ובעיות שכאלה,
אך אם הזמן זה יותר ויותר מתחזק ומפריע, עד כדי כך שאני יכול להשאיר דלת פתוחה בבית,
או לא לקחת פלאפון לעבודה, (פעם אחד שכחתי אפילו נשק לצבא )
וכו.......
יש מה לעשות עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות קשב וריכוז + בעיות בזיכרון - תגובה
גבי זסלבסקי17/11/2011שלום אדי,
תמיד יש מה לעשות!
הייתי שמח לעזור לך ולהסביר לך על מגוון אופציות ודרכי התמודדות, אך דבר ראשון הייתי רוצה לקבל יותר מידע.
מה זה הפרעות ובעיות שכאלה?
הדברים שנתת כדוגמא , דלת פאלפון ...האם זה חוזר על עצמו ? האם קרה רק פעם אחת? כי דברים כאלה קורים..הראש יכול להיות עמוס בדברים אחרים ואז יוצאים ללא הנייד..קורה לכולם!
אם זה על בסיס קבוע , אז צריך לבדוק יותר לעומק, בגלל זה אני מבקש הרחבה.
אשמח לעזור, ממתין לפרטים נוספים.
בברכה,
גבי זסלבסקי
0544920180* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה בסופר מהירה
אדי17/11/2011לצערי זה תמיד חוזר על עצמו,
אני תמיד נוטה לשכוח דברים, הייתי אומר שזה קורה לי הרבה (לפחות פעם או פעמים ביום)
כמו-כן כמו שצינתי שיש בעיה לא רק בזיכרון אלה - קשה לי להיות מרוכז, אני לא יכול לקרוא ספר, לא יכול לשבת בכיתה ולהקשיב למורה (תוך שני דק' מעבד אותו) אם אני רוצה ללמוד זה רק שיעורים פרטים לצערי (כמובן שזה בלתי אפשרי ) וזה אומר שאני לא יכול ללמוד.
לאחרונה שמתי לב לעוד משהו - אני חושב על משהו מסוים רוצה לרשום אותו , ובמציאות רושם משהו אחר ותמיד יש לי בגלל זה שגיעות כתיב........
זה בגדול,,,,, קשה מאוד לחיות עם כל זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה בסופר מהירה - תגובה
קארין אור17/11/2011היי אדי,
יש כל כך הרבה מה לעשות, אני מכירה את זה מקרוב ואני יודעת כמה זה מתסכל לחיות עם זה.
אז בראש ובראשונה זה דורש סדר ושיטת עבודה, למשל רשימה של מה אני צריך לעשות ופנקס תמידי בכיס.
דבר שני זה דורש הזנה טובה - עפ"י הבנתי חלק מ"מגפת" הפרעות הקשב שיש בשנים האחרונות, היא חלק מתיעוש עולמי- כלומר, אנחנו אוכלים המון מזון מתועש והרבה מסביבנו השתנה וכך גם גופינו.
ולכן נידרשת תוכנית תזונה בריאה, להיפטר מכל המתועש ולהזין ת הגוף בצורה נכונה וזה כולל גם אומגה 3 ואולי תוספים נוספים עפ"י הצורך.
וכמובן ניתן לשלב זאת עם טיפול הומאופתי פרטני שיכול לעזור מאוד.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה בסופר מהירה - תגובה
גבי זסלבסקי17/11/2011בשמחה רבה,
אני מתחבר מאוד לדברים שאמרה קארין, רק להתמיד בהם וכבר תוכל לחוות שיפור.
כמו כן מפגש הומאופתי יכול בהחלט לעזור לך.
ההומאופתיה נותנת מענה שורשי ועמוק , הדברים שאתה מתאר, הקשיים שאתה חווה הם תוצאות של קושי פנימי יותר.
ברגע שנבין את הקושי , את האי סדר הפנימי נוכל לעזור בכל הדברים שמשקים ומציקים לך.
אשמח לתת עוד מידע.
בברכה
גבי זסלבסקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונצרטה וחרדהטלטל 1009/11/2011
בני בן 17 וחצי נוטל כרגע קונצרטה 36 מ"ג ומבקש לעבור לקונצרטה 54 מ"ג
ניסינו למס ימים את המינון הגבוה יותר לראינו התגברות של חרדה
התקשה מאוד לישון חוסר תאבון ותחושה של חרדה , הפסקנו את הכדורים וחזרנו
למינון 36 מ"ג אך בננו מתקשה להתרכז
אני מבקשת לקבל המלצות
תודה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונצרטה וחרדה - תגובה
גבי זסלבסקי09/11/2011שלום טלטל 10
אני חושב שאת השאלה הזו את צריכה לשאול בפורום הפרעות קשב וריכוז ולא בהפרעות קשב וריכוז רפואה משלימה
בהצלחה רבה
גבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחקרים התומכים בלא-קונבנצאבישי30/10/2011
שלום רב.
הרפואה הקונבנציונאלית מביאה את המחקרים המוכיחים יעילות של טיפול בריטלין מול טיפול התנהגותי וכו'... האם יש לטיפול הלא-קונבנציונאלי מחקרים התומכים ביעילותו בהשוואה לריטלין? בהשוואה לפלצבו?
אודה על הפניה למחקר כזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחקרים התומכים בלא-קונבנצ - תגובה
קארין אור08/11/2011אני לא מכירה מחקרים כאלה (למרות שיכול להיות שקיימים)מכיוון שהטיפול האלטרנטיבי הוא לא אחד אלה אופציות שונות רבות שלא כמו בעולם התרופות אין בד"כ מספיק הפניית תקציבים למחקר ואולי גם לא מספיק אנשים.
בכל אופן ניתן ללמוד על ההצלחות מהשיטות השונות אצל אנשים פרטיים או קבוצות כאלה
והאינטרנט מוצף בהמלצות, שאולי גם אותם צריך לסנן, אבל אפשר ללמוד מהם.
אבל ההסתכלות צריכה להיות אחרת: מה הרווח ומה ההפסד שלנו מכל טיפול? גם ברפואה הקונבנציונלית יש אנשים שלוקחים ריטלין לדוגמא שעוזר להם עם הפרעות קשב אבל מגביר בעיה אחרת או גורם לאפטיה, תישתוש ואדישות ולכל אחד מאיתנו יש דרגות מוכנות שונות לחיים בצורה כזו.
בהצלחה
קארין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריטלין האם לתת ?miraak28/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ריטלין
miraak28/10/2011שלום רה,
בני בן 13 ומעולם לא עשה איבחון לא דידקטי ולא מבחן טובה , יש לו התפרצויות זעם וכעסים שלא ברורים לי. בבית הספר הוא מצליח בשיעורים מוציא ציונים טובים ובבית יש את ההתפרציות ושבירת חפצים כאשר משהו לא מסתדר כפי שהוא רוצה .
היינו אצל מספר גורמים שכולל פסיכולוגים ופסיכאטרים ועד היום אף אחד לא אמר חד משמעי מה יש לילד.
מלבד הפגישה האחרונה אצל פסיכיאטרית של קופ"ח והיא אמרה חד משמעי לילד יש הפרעות קשב ואיפרקטיביות להתחיל ריטלין וריספונט ללילה (היות ויש גם בעית שינה )
הילד התחיל לקחת את הריטלין מזה יומיים ועדין לי יש את הספקות האם זה נכון האם זה טוב ומה יהיה עם ההתמכרות לכדור היות ושמעתי שיש תופעות לואי .
האם התרופה ההומפותית יכולה לתת מענה הולם ? האם כדאי לקחת את הכדור במקביל לתרופה הומופתית? האם כדי להתחיל טיפול הומופטי צריך להיות "נקי" מריטלין
אשמח לתשובתכם
תודה מירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנסות משהו טבעי קודם
ערן אמבר30/10/2011לפני שאת מתחילה עם תרופה כימית שיש לה תופעות לוואי ( ולא בטוח שבכלל תפתור את הבעיה כי התקפי כעס שאת מתארת מצריכים טיפול פרטני רגשי למקור הבעיה)
אני ממליץ להתחיל בטיפול בתרופות טבעיות קודם
ישנם תמציות של באך שאני עובד איתן ( על פניו נראה שהמתאימה לך נקראת RELEX )
שעובדות בצורה טבעית בלי שום תופעות לוואי
כדאי לנסות לשבוע ואז לראות
כמובן שאשמח לפרט יותר על דרכי עזרה והדרכה להורים ולמשפחה
בברכה אמבר ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריטלין - תגובה
קארין אור08/11/2011מירה שלום,
בהמשך להמלצות שקיבלת אני ממליצה בחום לתת לבנך אומגה 3 בכמות שמתאימה לגילו.
ולהפחית סוכרים וקמח לבן מהתזונה שלו ולשים לב האם יש שינוי.
מחקרים מראים שאומגה 3 גורם למצב רוח טוב יותר ועלייה בפוקוס.
בהצלחה
קארין אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריטלין - תגובה
גבי זסלבסקי09/11/2011שלום מירה
שמי גבי ואני הומאופת ושאלת שאלות טובות ונכונות.
המפגש ההומאופתי בהחלט יכול לתת פתרונות לילד שלך! ועוד פתרונות שלא מבוססים על תכשירים כימיים ממכרים.
התכשיר ההומאופתי יכול להינתן במקביל לריטלין - לא צריך להפסיק שום דבר בטח שלא בהתחלה.
אשמח לתת עוד מידע
בברכה
גבי זסלבסקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)