פורום פסיכיאטריה ילדים ובני נוער - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא אוכל מאכלים צהובים
    ניצן
    07/06/2018

הבן שלי בן 5 לא מוכן לגעת במאכלים בצבע צהוב. זה שלב שיעבור? זה משהו שמצריך טיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא אוכל מאכלים צהובים

הוספת תגובה

תמונה

• מאכלים צהובים

ד``ר אליהו סמואל
    12/06/2018

לניצן שלום

באם מדובר בתופעה מבודדת, אין לדאוג. לרוב זה חולף,

בהצלחה.
    ד"ר סמואל אליהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• בת 9 מתעניינת בדברים מיניים ומחביאה את הדג המת שלה
    אחות מודאגת
    29/05/2018

שלום, אני מודאגת מאחותי הקטנה, בת 9 בכיתה ג'. היא הסתירה ממני את הטלפון שלה וסירבה להגיד לי במה היא צופה וכל פעם שנגעתי לה בטלפון השתוללה. לאחר מכן הסתכלתי בהיסטורית הצפייה שלה ביוטיוב וראיתי שהיא רואה אנשים מבוגרים מתנשקים, לא פורנו אך ממש לא מתאים לגילה והרבה מיניות משודרת.
    בנוסף, היו לה 2 דגי זהב, והיום פתחתי את אחת המגירות בחדר השירותים ומצאתי שם את הדג מת בתוך כוס מפלסטיק. היא לא סיפרה על זה לאף אחד ופשוט השאירה אותו שם. אני מאוד מודאגת משתי הדברים האלה, האם זה נורמלי? איך כדאי לפנות אליה בשני הנושאים?
    חשוב לציין שדברים כאלה לא קרו בעבר ואני מאוד מופתעת ממנה ולא יודעת מה לעשות.
    תודה מראש

הוספת תגובה

תמונה

• מודאגת מאחותי בת ה-9

ד``ר אליהו סמואל
    06/06/2018

לאחות המודאגת

את חייבת לשתף את הוריך בדאגותיך. הרי זה תפקידם לקחת חלק בחינוך שלה ולהתיחס לשלל התנהגויותיה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• בן 2.5- התמודדויות ואתגרים לא פשוטים
    יעל
    30/05/2018

שלום,
    אבקש להתייעץ לגבי בני בן השנתיים וחצי:
    היה תינוק נוח יחסית, ישן לילה שלם עד גיל 7-8 ח' בערך. מתמודד עם אלרגיה לחלב המתבטאת בהקאות (תבחיני עור שליליים) + אטופיק דרמטיטיס שמוחש מאד בתקופות מסוימות.
    מאז שפסק לישון ברציפות הלילות הפכו לסיוט. נהג להתעורר כ4 פעמים בלילה לעיתים לקבלת בקבוק (סירב בעקשנות לקחת מוצץ ולא היה לו חפץ כלשהו שירגיע אותו).
    ספגנו את העניין בשקט תוך מחשבה שהזמן יעשה את שלו.
    רק לפני 3 ח' לערך הצלחנו להפסיק את בקבוקי הנוטרימיגן (בשל האלרגיה) בלילה והם הוחלפו במים.
    פנינו ליועצת שינה בהיותו בן 2 ו-3 חודשים. זו הציעה לנו לרכוש שער בטיחות ולהתקין אותו בפתח חדרו ולמנוע ממנו פיסית לצאת מהחדר (ישן במיטת מעבר). פחדתי מאד שהפרוצדורה תזיק לו. לכן לא יישמנו דבר לאור הגישה הנוקשה מאד לטעמנו.
    יש לציין כי ילד זה הוא הקטן במשפחתנו ויש לנו עוד 2 ילדים בני ארבע וחצי ושש וחצי.
    בקיצור, הלילות שלנו הם לא לילות, אנחנו סובלים והוא סובל. הוא לא יודע אפילו מה רוצה כשהוא מתעורר, לפעמים בוכה שרוצה מים ולפעמים פשוט מגיע לחדרנו. כמובן שמוחזר בחזרה למיטתו וכך קורה מס' פעמים בלילה, כמעט כל לילה. הוא קם סופית בין 5-6 בבוקר, מגיע לחדרנו, ואנו כמובן מותשים אחרי לילה של שינה טרופה, בלי כוחות ובלי אנרגיות לקום ולהתארגן לעבודה. עושים הכל על אוטומט.
    בעיה נוספת טמונה בטמפרמנט שלו: יש לו אובססיה מטורפת לפלאפונים. הוא כל הזמן מנסה להגיע לניידים שלנו. העלנו אותם גבוה, אז הוא פתר את הבעיה והביא שרפרף כדי לקחת אותם. אם לוקחים לו את הנייד אז מתחילות צרחות אימים.
    בנוסף, הוא הורס פיסית משחקים, קורע דפים מספרים, עומד על קופסאות של משחקי קופסא שנהרסים. להערכתי עושה זאת בכוונה ויודע שהוא הורס. מסוגל לאכול ואז פתאום להעיף את הכפית או המזלג עם האוכל על הקיר... צייר מס' פעמים על הקיר ועל הרצפה.
    השיא מבחינתי-- כשנתתי לו לצפות במחשב ועזבתי אותו לכמה דקות- הוא בא אלי עם מקשים מהמקלדת שתלש!!!
    כאשר אני מנסה לקרוא לו סיפור, מהר מאד הוא מתחיל לזוז, לקחת במקביל ספר אחר ולדפדף בו או לחילופין לקום. קשה לקרוא לו סיפור שלם אך זה אפשרי אם אני מתעקשת שלא יקום. הוא אוהב פאזלים (אך מתקשה בהרכבתם), משחקי קוביות, מגנטים, לצייר ולגזור.
    לשבת מול הטלוויזיה או המחשב- דבר שאני מציעה כאשר נגמר לי כבר הכח- כמעט ולא קורה כי אין לו סבלנות.
    אם אני משאירה אותו לבד בחדר כלשהו, אני יודעת כי סיכוי רב שיעשה משהו שאסור / יהרוס משהו.
    בשורה התחתונה, הוא מפעיל אותנו ביום ובלילה. כל הזמן. עושה דברים שאף לילד לא עשה לנו ואנו חסרי אונים מולו.
    במעון דווקא מספרים שהוא קשוב מאד לפעילויות ולמפגשים, משתתף ויושב יפה. אלים לעיתים. להערכתי, קשיי הריכוז והישיבה והטמפרמנט הסוער הם בעיקר בבית.
    מה צריך לעשות? חשוב לי שיעלה לגן בשל, רגוע ומוכן.
    תודה,
    יעל

הוספת תגובה

תמונה

• מפעיל אותנו

ד``ר אליהו סמואל
    06/06/2018

ליעל שלום

סיפקת שפע פרטים - יש לבחור בין הפרטים את הדברים המרכזיים.
    המכנה המשותף הוא חוסר וויסות. תמיד יוצא לא יותר מידי.
    חשוב לגשת פסיכיאטר ילידם ונוער או פסיכולוגית הבקיאים בתחום זה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אחות חדשה לתינוקת בת 2.5
    מור
    29/05/2018

שלום,
    יש לי ילדה בת 2.5 ואני אמורה ללדת עוד כחודש וחצי. ביתי מאוד קשורה אלי כלומר, אני משחקת איתה, אני לוקחת ואוספת מהגן, אני מכינה לה ארוחת ערב ויושבת איתה שתסיים, אני לוקחת אותה לגינה, אני מקלחת אותה (עכשיו בעלי קצת עושה את זה), אני מספרת לה סיפור לפני השינה בקיצור, עושה הכל.
    כפי שכבר ציינתי אני אמורה ללדת עוד כחודש וחצי ואני מאוד חוששת שהיא לא תסכים שהוא יעשה את הדברים הללו כי רוצה למשל: שאמא תספר לה סיפור ואמא לא יכולה וכתוצאה מכך שאמא כבר לא תעניק לה את התשומת לב שהיא רגילה אליה היא לא תקבל את התינוקת ותתמרמר וכד' . לפי דעתי בעלי היה צריך להשתתף במטלות הנ"ל כבר מזמן אך, הוא תמיד התחמק בטענה שיש זמן. מה אפשר לעשות כעת שמועד הלידה קרוב על מנת, למנוע את תחושות התיסכול של ביתי?

לקביעת תור
    סגירה
    אחות חדשה לתינוקת בת 2.5

הוספת תגובה

תמונה

• הולדת אחות

ד``ר אליהו סמואל
    06/06/2018

למור שלום

אין ספק שבעלך צריך לקחת חלק בהורות.
    לעולם לא ננחש את תגובות ביתך-אבל השערתך נשמעת הגיונית.
    יש לשתף ולהכין אותה לשינוי- כמו גם לתת לה תפקידים חדשים כאמירה של היותה ביתך הבכורה והאחראית.
    הגמילה צריכה להתחיל בהדרגה וכבר עכשוו.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• ילד בן 6 כל הזמן נוגע
    שחר
    03/06/2018

הבן שלי בן 6 כל הזמן נוגע בחזה של נשים, הסברנו לו כבר כמה פעמים שזה לא יפה לגעת בלי רשות ושזה לא נעים. אבל הוא ממשיך וזה גורן למבוכה רבה...

לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 6 כל הזמן נוגע

הוספת תגובה

תמונה

• נגיעה בחזה

ד``ר אליהו סמואל
    06/06/2018

לשחר שלום

יש לבדוק את הסיבה למעשיו. ואז למצוא אסטרטגיה לשינוי. יתכן ויש לפעול דרך פסיכולוג שינתח את המעשה ויציע טיפול מתאים.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• ריספרדל לילד בן 6.5
    אמא מודאגת
    04/06/2018

שלום, הבן שלי בן 6.5 (בכיתה א), מאוד חכם ומצליח בלימודים, אולם יש לו בעיית התנהגות קשה המתבטאת בהתקפי זעם, אלימות מילולית ופיזית, חוסר אפשרות לשבת במקום אחד מבלי לזוז כל הזמן (לדוגמא בזמני הארוחות או כשהוא מסיים את המטלות של המורה ראשון וצריך להעסיק אותו כל הזמן) וכדומה. באבחון שביצענו ראו שיש לו ODD ונתנו לנו ריספרדל 0.25 בבוקר ו-0.25 בערב.
    1. האם תרופה זו מתאימה למקרים הללו?
    2. לאחר כמה זמן מתחילת נטילתה - מתחילה ההשפעה שלה?
    3. לבן שלי יש צליאק - האם ריספרדל הינה ללא גלוטן?
    תודה מראש, האמא המאוד מודאגת

לקביעת תור
    סגירה
    ריספרדל לילד בן 6.5

הוספת תגובה

תמונה

• התאמת תרופה

ד``ר אליהו סמואל
    06/06/2018

לאם המודאגת

רצוי כמובן שהרופא המטפל שלך הוא זה שיחליט ויענה על השאלות
    אנסה בכל זאת לענות:
    1. התרופה ניתנת להתוויה הזאת.
    2. ההשפעה מתחיל ממועד מתן המינון האפקטיבי בערך כשבוע שבועיים. יש השפעות מסוימות בראשית המתן ויש מאוחר יותר
    3.במחקר נמצא כי רק 0.02 אחוזים יפתחו אי ספיקה לגלוטן. מספר קטן לכל הדעות.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• ילד בן 2 וחצי לא יודע מהבית לגן ללא משהו קטן לאכול
    שני
    05/06/2018

אני לוקחת את הבן שלי בעגלה לגן (מרחק של כ10 דק הליכה)
    כדי לצאת ו״להתנתק״ מהמשחק בבית או מה שהוא עושה בבוקר ולתת לי לשים לו סנדלים או נעלים הוא מבקש משהו לנשנש בדרך כמו פתי בר לדוגמא.
    אני מנסה לתת לו פרוסת תפוח לפעמים אבל רציתי לדעת איך אפשר לנתק את ההתניה הזו (אולי לא צריך? )

הוספת תגובה

תמונה

• הפסקת התניה

ד``ר אליהו סמואל
    06/06/2018

לשני שלום

כל דבר יש לבצע במינונים קטנים, בהתמדה ולאט לאט. והעיקר לא להתיאש.
    הסבלנות משתלמת בסוף

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• שינה משותפת - אמא, בן 8 ובת 6
    נטע
    04/06/2018

שלום רב,
    אני גרושה כבר שתיים וגם לפני הגירושין ישנתי ביחד עם הילדים. מכשהם נולדו. מגיעה השעה לישון ושלושתנו נכנסים יחד למיטה, צופים יחד בסרטון מצחיק, מדברים קצת, צוחקים ונרדמים. אני ישנה עם בגדים והילדים לפעמים מעדיפים לישון ערומים. אין נגיעות באיזורי מין ואין חיבוקים בעירום. הם גם יודעים שאמא לא נוגעת בבולבול של הבן שלה או בפות של הבת שלה וילדים לא נוגעים לאמא בציצי או בפות.
    אני קמה בבוקר שעה לפניהם ומכינה להם אוכל לבית הספר.
    לי נעים לישון איתם וכמובן שלהם נעים לישון איתי.
    אני יודעת שאם יהיה לי בן זוג בעתיד, תהיה לי בעייה, אבל דיה צרה בשעתה.
    שאלתי היא האם יכולה באיזשהו אופן להיווצר בעייה נפשית/פיזית לילדים בעקבות המנהג של הלינה המשותפת ?
    בתודה רבה מראש,
    נטע

הוספת תגובה

תמונה

• לינה משותפת

ד``ר אליהו סמואל
    06/06/2018

לנטע שלום

בעולם המערבי מומלץ לא לישון בלינה משותפת.
    ובוודאי לא בגיל הזה.
    והסיבות רבות.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תאונת דרכים ילד בן 2 וחצי
    מירב
    03/06/2018

שלום רב
    איך אפשר להכין ילד בן 2 וחצי לאחר שנפגע ממכונית נפל בכביש ועבר אישפוז בב'יח כשבוע (ממצאים כמו שברים בגולגלת ופצע גדול ברגל) . השבוע יצא לביתו ויפגוש מין הסתם את הרחוב והכביש בו קרתה התאונה. הוא אומר וזוכר את הרגע ."נפלתי בכביש". האם תתכן טראומה בילדיםבגיל הזה? איך להתנהל איתו בנושא הזה?לדבר על זה?להזהיר אותו?להתעלם מהנושא?
    תודה רבה.
    .

לקביעת תור
    סגירה
    תאונת דרכים ילד בן 2 וחצי

הוספת תגובה

תמונה

• תאונת דרכים

ד``ר אליהו סמואל
    06/06/2018

למירב שלום

בגיל זה הילד מגיב ממש כפי שהוא קורא את הוריו ובעיקר אימו. את צריכה קודם כל לעבוד על עצמך.
    יש מקום לחינוך ראשית. חלילה להתעלם. אפשר לשחק איתו ולראות מה התכנים העולים. לקנות לו משחק עם מכוניות, ילדים אוהבים מכוניות. רצוי להזהיר בזמן שעוברים כביש. תגובתך היא החשובה.
    את יכולה לקבל יעוץ גם במחלקה בה אושפז. וגם בקופת חולים או בטיפת חלב.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• בן 14.8 עם התנהגות ילדותית
    טל
    28/05/2018

ד"ר שלום רב. בני בן 14.5 ילד סנדביץ לאח בן 17.5 ואחות בת 11. מדובר בילד חכם מאוד תלמיד כתה ט' ומצטיין.הבעיה אצלו היא בהתנהגות יש פער גדול בין חוכמתו לבין ההתנהגות הילדותית שלו. כמעט ואין לו חברים וזה נראה לי מבחירה בעבר היו לו כמה חברים אבל לתקופות קצרות מאוד. הוא מאוד אוהב להיות בבית באייפד ולצפות בסדרות בטלויזיה. הוא מאוד אוהב צופים וזה החוג היחידי שלו אבל לא מפתח שם קשרים חברתיים. הוא רב כל הזמן על שטיויות עם אחותו הקטנה ממש כמו ילד קטן במקום שהוא יוותר היא מוותרת לו. עם אח שלו הגדול אין לו כמעט אינטרקציה היות והוא עסוק מאוד. כל דבר צריך לבקש ממנו כמה פעמים וזה יכול לחזור כמעט כל יום כמו-לא לאכול עם פלאפון לא לאכול בחדר....וזה ממש מתסכל הוא מבטיח לקיים ולא מקיים כלום. קשה לדבר איתו הוא אף פעם לא מעונין שנעשה לו שיחות כל הזמן טוען שהוא הקורבן ואף פעם הוא לא אשם כאילו מנותק מהמציאות. כל פעם צריך להעיר לו על כל מיני דברים שנראים טרווילים. בבית הספר המורים לא מתלוננים כי הוא תלמיד טוב אבל אם הם היו שמים לה הם היו רואים שהוא בודד חברתית וזה ממש לא מפריע לו. השאלה מה עןשים ואיך עוזרים לו להתנהד בוגר ולהפסיק להתעסק בשטויות. המון תודה .

לקביעת תור
    סגירה
    בן 14.8 עם התנהגות ילדותית

הוספת תגובה

תמונה

• התנהגות ילדותית

ד``ר אליהו סמואל
    05/06/2018

לטל שלום

לפי התיאור הפער אכן מוחש. יש לעודד כניסה למעגל החברתי אולי דרך חוגים?יש להתיעץ עם יועצת בית הספר.
    הצרה שהוא לא מודאג ממצבו. ולא בטוח שהוא יגש לטיפול אישי.
    אבל יש למצוא דרך להפנות אותו לטיפול רגשי.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מאניה דיפרסיה - מינון תרופות
    שושי
    23/05/2018

בוקר טוב. בתי בת 17.5. היא מאובחנת כסובלת מהפרעה דו קוטבית. היא מקבלת דפלפט כרונו 1250 מ"ג ביום, סרנדה 100 מ"ג ביום, סרוקוול XR 100 מ"ג ביום, סרוקוול רגיל 100 מ"ג ביום, קלונקס 0.5 מ"ג ביום (קבוע), אלטרול 75 מ"ג ביום (למיגרנה), דרלין 20 מ"ג ביום (לדופק מהיר בגלל התרופות). היא סובלת במשך היום מכאבי ראש עזים, בחילות, סחרחורות, ירידה בתיאבון. יש לי שתי שאלות: האם מינון התרופות נחשב לגבוה והאם יתכן שההרגשה הרעה שלה במשך היום נובעת מהתרופות. תודה.

הוספת תגובה

תמונה

• השפעת תרופות

ד``ר אליהו סמואל
    05/06/2018

לשושי שלום

המינון קצת גבוה חשוב כמובן לדעת המשקל.
    התופעות כנראה קשורות לשילוב התרופתי.
    קשה לעשות רפואה טובה דרך האינטרנט- חובה לחזור לרופא המטפל ולהתיעץ.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• איך לספר לילדים שאני לא דתי
    תומר
    31/05/2018

אשתי דתייה ואני אתאיסט, לפני שהתחתנו הסכמנו שבבית נשמור על אורח חיים דתי ושהילדים יגדלו כדתיים. בבית אני מתנהג כמו שסיכמנו כשמחוצה לו אני לא שומר שבת, אוכל לא כשר וכו'.
    הילדים שלי כבר גדולים יחסית ואני רוצה שיידעו שיש עוד דרכים לחיות את החיים ואני חושב שהגיע הזמן שהם ידעו שאני לא דתי ולא מאמין.
    מהי הדרך הנכונה ביותר לספר להם את זה?
    תודה רבה,
    תומר

הוספת תגובה

תמונה

• כיצד לספר לילדים

ד``ר אליהו סמואל
    03/06/2018

לתומר שלום

יש לעשות זאת בתאום עם רעייתך.
    אני מאמין שהילדים הבחינו בכמה דברים המרמזים על מה שאתה מדבר.
    יש לספר להם זאת בהדרגה. אולם חשוב שגם אישתך תהיה שותפה לזאת. שותפה לא מתוך דחיה אלא מתוך קבלה. כי למרות השוני ביניכם היא אתם זוג אוהב.
    וזה העיקר.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• לא רוצה שהילד יהיה פראייר
    ליאת
    27/05/2018

הילד שלי תמים מאוד, חם אוד ונדיב מאוד, אני רואה איך ילדים אחרים מנצלים את טוב הלב שלו ואיך עובדים עליו כל הזמן... איך אפשר לגרום לו להיות ספקן יותר וקשוח יותר מבלי שיאבד את התכונות הטובות והמקסימות האלה שלו ומבלי לדכא את מי שהוא?

לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה שהילד יהיה פראייר

הוספת תגובה

תמונה

• איך לחנך

ד``ר אליהו סמואל
    30/05/2018

לליאת שלום

לרוב שיטת ההדגמה היא המומלצת ביותר כלומר לדבר איתו על אירועים דומים בחייך וכיתד התנהגת - וכיצד דאגת גם לעצמך.
    אפשרות אחרת שדרך תפקודו קשורה מהעדר כישורים חברתיים מתאימים. ויתכן וטיפול פסיכולוגי יעזור לו להרחיב רפרטואר זה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• פחד מהחתול אחרי שריטה
    רז
    24/05/2018

הבן שלי שיחק עם החתול, כנראה הציק לו יותר מדי והוא שרט אותו. הוא כבר שרט אותו בעבר אבל הפעם זה היה חמור יותר, מאז הילד לא מוכן להתקרב לחתול, כשהחתול מתקרב אליו הוא ממש נרתע והולך לחדר אחר. איך אפשר לעזור לו להתגבר על הטראומה?

לקביעת תור
    סגירה
    פחד מהחתול אחרי שריטה

הוספת תגובה

תמונה

• טראומה מחתול

ד``ר אליהו סמואל
    30/05/2018

לרז שלום

אפשר להסביר לו את סיבת האירוע. ושלא היה מדובר בכוונה.
    תלוי בגיל אפשר לשחק איתו משהו דומה לאירוע. או לכתוב או לצייר משהו סביב לאירוע. לרוב ילדים יבחרו לחזור על המשחק או הציור שוב ושוב ויש לעודד זאת.
    אפשר לפנות גם לאיש מקצוע לצורך ייעוץ והכוונה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• הפסקת טיפול לא בהדרגה
    שולמית
    22/05/2018

הבן שלי בן 14.5 נמצא מזה כחודש במצב פסיכוטי פעיל. לבני רקע של חרדות ו o.c.d מילדותו (כיתה ג).
    בשנה שעברה עבר לחט"ב והמעבר היה לא פשוט ומלווה במעט הפרעות התנהגותיות.הרופאה הפסיכיאטרית נתנה לו ריספדרל להורדת האימפולסיביות והתוקפנות, אולם לאחר תקופה של כארבעה חודשים שנטל את הכדורים בהם חש ללא שינוי הוא הפסיק אותם על דעת עצמו. כחודשיים וחצי לאחר מכן הופיעו אצלו סימנים של פסיכוזה. האם יש קשר להפסקת הכדורים שלא בהדרגה?

לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת טיפול לא בהדרגה

הוספת תגובה

תמונה

• הפסקת תרופה

ד``ר אליהו סמואל
    23/05/2018

לשולמית שלום

אין קשר הכרחי. ואין אנו יודעים את הסיבה להופעת הפסיכוזה. השאלה מה אופי הפסיכוזה. יש פסיכוזות שונות.
    הנושא מסובך, חשוב להתיעץ עם הפסיכיאטרית.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה