מידע רפואי
פורומים
- פילאטיס
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- תזונת ילדים, השמנת ילדים
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- קוסמטיקה טבעית
- איסוף ושימור דם טבורי, תאי גזע וגנטיקה
- יחסים, זוגיות ונישואין
- דיכאון אחרי לידה
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- טרשת נפוצה
- מיניות האישה, מין נשי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- אכילה רגשית לנערה מתבגרתליאת24/07/2018
אני חוששת שלבת שלי יש בעיה של אכילה רגשית, לא רוצה להגביל אותה באוכל או לעודד בעיות של דימוי גוף. מה הדרך הטובה ביותר א' לזהות אם זו באמת הבעיה ב' לעזור לה להתמודד עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילה רגשית
ד``ר אליהו סמואל03/08/2018לליאת שלום
רוב הסיכויים שמדובר באכילה רגשית. אולם אפשר לשלול בעיות אנדוקריניות בבדיקה אצל רופא בלוטות -אנדוקרינולוג של ילדים ומתבגרים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התמודדות עם התקפי זעם לילדה בת 4רמי22/07/2018
הבת שלי שעד עכשיו הייתה ממש ילדה רגועה התחילו לה התקפי זעם, משתרעת על הרצפה, מטיחה דברים בקיר, בוכה בצווחות. לא יודעים מאיפה זה בא וגם לא ממש איך להתמודד איתה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי זעם
ד``ר אליהו סמואל23/07/2018לרמי שלום
ניהול נכון של המצב עשוי לעזור מאוד. יש חובה לפנות לאיש מקצוע.
חשוב להשקיע בילדה בעיקר במצבים טובים - ולא רק במצבי זעם. זאת הנטיה הטבעית לעזור לה בהתקפי כעס. חשוב לסמן לה שאנחנו נענג ונשמח אותה בעיקר במצב בו היא לא נכנסת למצב הזועם. חשוב כי דווקא במצבי זעם נהיה קרובים אליה ולא נכעס עליה אבל גם לא נפנק אותה ביתר שאת.
חשוב גם כי איש מקצוע ינתח את צרכיה וימליץ בהתאם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מתנהל תהליך גמילה מכדור?מיקה20/07/2018
שלום ד"ר,
אני בת 19 מזה כשנתיים אני לוקחת רסיטל 2 ביום כל ערב הרופא
החליט שאתחיל לאט לאט לרדת מזה ואמר להוריד רק חצי במשך חודש ואז לבוא אליו להנחיות נוספות.
לי נראה שהוא מושך זמן.
אם תוכל לכתוב לי איך ניתן להיגמל מזה בצורה יותר מהירה מבלי למשוך זמן.
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדה מתרופה
ד``ר אליהו סמואל22/07/2018למיקה שלום
מסיבות מובנות וגם מסיבות משפטיות אני יכול להיות תחליף לרופא שלך. אז את חייבת לפנות לרופא שלך..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך לענות לילד חרדישמואל19/07/2018
הבת שלי חזרה בתשובה, הקשר איתה ועם הילדים שלה מצוין ויש הרבה קבלה משני הצדדים גם בחינוך הילדים כלפי המשפחה החילונית. הנכד הגדול בן 9 ולא מפסיק לשאול שאלות, פעם אלה היו שאלות פשוטות כמו למה אתה לא חובש כיפה, היום זה כבר ממש הפך לשאלות תיאולוגיות שמן הסתם יש לי עליהן תשובה אבל אני לא רוצה לפגוע בחינוך ובערכים שעליהם הוא גדל. מנסה לענות בצורה עקיפה אבל זה הולך ונהייה יותר ויותר קשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות של נכד חרדי
ד``ר אליהו סמואל19/07/2018לשמואל שלום
אני מניח שמדובר באופיו של הילד. הוא כנראה גם תוהה על נושא חרדי וחילוני.
מציע לגדור את הנושאים הדתיים הצידה- ולהציע לדבר על דברים המשפחה ונושאי נויטרליים כ זאת כמובן עד שגל השאלות יתמתן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד לא אוהב את דוד שלואוראל15/07/2018
הבן שלי בן 4 והוא פשוט לא אוהב את דוד שלו, לא מצליחים לחשוב על משהו שקרה שיכול לגרום לזה. כשהוא רואה אותו הוא בורח לחדר אחר, בטח שלא מוכן לשחק איתו או שישמור עליו או משהו... מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא אוהב הדוד
ד``ר אליהו סמואל18/07/2018לאוראל שלום
חשוב לדעת בן כמה הדוד. יתכן והוא חווה חוויה לא נעימה איתו.
קשה לדעת. לרוב הזמן מרפא.
לא מתעקשים. זהירים ובודקים אין להכריח או לכפות קשר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לילות פשוט סיוט אחרי גמילהלורין16/07/2018
שלום הבת שלי בת 3.5 נגמלה ממוצץ וחיתול בד שהייתה מחוברת אליו מהרגע שנולדה לפני כ 3 חודשים מאז הילדה מאוד אלימה בגן ( שבשבועיים האחרונים ישנה ירידה אחרי המון שיחות עם הבת שלי ) עכשיו מתחיל כל הנושא של הלילה שהיא לא מוכנה ללכת לישון , צורחת צרחות אימים ושאנחנו לא מתייחסים היא צורחת יותר חזק שזה מאוד מדאיג אותי
ולא נירדמת רק אחרי שזהו כבר לא יכולה יותר
כואב לי הלב לראות אותה במצב הזה, מה אפשר לעשות לעזור לה להירדם וחייבת לציין שאני מקריאה לה ספר לפני השינה כל לילה
עזרה בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובות אחרי גמילה
ד``ר אליהו סמואל18/07/2018ללורין שלום
יתכנו סיבת רבות לדבר.
יתכן והיא לא היתה בשלה לגמילה. לפעמים אפשר להציע לחזור למנהגים הישנים ולפרק זמן קצר.
תשומת לב והבנה חשובים תמיד ובמיוחד במצב זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריספרדל מרדים מה נעשה בימי בית הספר?אמא מודאגת15/07/2018
שלום, בני בן תשע וחצי עולה לכתה ד מטופל בריספרדל 0.25 מל ובפריזמה רבע כדור של 20 מג בבוקר עקב קשיים התנהגותיים הפרעת קשב ואבחנה של פסיכיאטר דיכאון וחרדה. ההחמרה לכוון התנהגותי דכאון וחרדה הופיעה לפני כארבעה חודשים לאחר שטופל בויואנס התייבש חלה ואיבד הכרה מספר פעמים והטיפול בויואנס הופסק (קודם לויואנס ניסינו ריטלין ל.א. וקונצרטה במינונים שונים אך עדיין היו תופעות לואי קשות) שאלתי: הריספרדל גורם לו להרדם. אנחנו צריכים לקחת אותו בבוקר מה נעשה בזמן בית הספר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם להפסיק בהדרגה?
אמא מודאגת15/07/2018בהמשך לשאלה הקודמת, אם נרצה להפסיק את התרופות בייעוץ עם הרופא כמובן האם מפסיקים בהדרגה או דבגלל המינון הנמוך ממילא אפשר בבת אחת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד בן שבע עושה צרכים במכנסייםתמנע12/07/2018
לילדי הגדול בן 7 וחצי יש נטייה כשהוא בבית ועסוק במשחק או פעילות בהם הוא נהנה באופן מיוחד, לעשות את הצרכים הגדולים שלו במכנסיו, ורק כאשר אי מי מאיתנו המבוגרים מעיר לו על כך הוא הולך לחדר השירותים ומתנקה.
הדבר קורה רק כשהוא בבית שלנו ולא מחוץ לבית. בבית הספר ואצל חברים הוא מתנהג כראוי.
ממה זה יכול לנבוע?
מה עלינו לעשות כדי לעזור לו בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשיית צרכים במכנסיים
ד``ר אליהו סמואל12/07/2018לתמנע שלום
הסיבות לכך רבות. קודם יש לפנות לרופא גסטרואנטרולוג ילדים. ואם הרופא ימליץ יש לפנות גם לפסיכיאטר ילדים. הסיבות לכך רבות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נערה שבוחרת לא להתמודדאורי08/07/2018
אמא שלי נפטרה לא מזמן, הבת שלי והיא היו בקשר מאוד קרוב. מאז שהיא נפטרה הבת שלי לא מתמודדת עם זה מבחירה, לא רוצה לראות תמונות או סרטונים או לשמוע סיפורים. אמנם עברו רק כמה חודשים אבל אני חושב שזה כן חשוב שהיא תתמודד עם זה, ברור שלא מכריחים אותה אלא נותנים לא את האפשרות והיא תמיד בוחרת שלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכחשה וחוסר התמודדות
ד``ר אליהו סמואל11/07/2018לאורי שלום
כל אחד בוחר להתמודד עם אבל בסגנון שונה. ואין להכריח סגנון עיבוד אבל. יש אנשים שעוברים את זה מאוחר. אל תדחק בה. באם תמצא שקיימות הפרעות בתחומים נוספים תעיר לה ותציע לה שיחות עם איש מקצוע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגביי השפעה של הכדור ויואנסגיא09/07/2018
היי דר, האם יש לכדור ויואנס השפעה מבחינה ריגשית חברתית ולא רק הריכוז. שמתי לב שיש ימים שאני ממש מתחיל להשתגע ולא להתחשב ברגשות של אחרים בכלל וזה קןרה בדרך כלל בערב. האם בגלל הסיבות האלו והדברים האלו שאני מתאר צריך להפסיק את נטילת הכדור? האם באמת לכדור יש השפעה על הקטע החברתי והריגשי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר התחשבות עקב ויואנס
ד``ר אליהו סמואל11/07/2018לגיא שלום
מאח והדבר קורה בערב. יש להניח שמדובר בתופעת הריבאונד. כלומר השתחררות מפעולת הכדור - מדובר בכדור תואם ריטלין.
יש להתיעץ עם הרופא המטפל כי יש פתרון לדבר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ והכוונה מיקצועית לנערה עם בעיה קונגיטיביתשרה04/07/2018
שלום לכם.לבן הזוג שלי יש ילדה בגיל 14 שאובחנה עם בעיה נפשית .היא אושפזה בבית חולים פיסכאטרי מספר פעמים בגלל מחשבות אובדניות .הניהול של המקום ושל הרופאים לא במיטבו כי ידעו לתת לה כדורים ולשלוח אותה לבית כי איןמה לעשות איתה. לא נתנו לאב פתרונות מה לעשות או טיפול חוץ מכדורים פשוט זרקו אותה בחזרה לבית ושהאבא יתמודד .השאלה שלי לאן הוא יכול לפנות מישהו שכן יתן לו תשובות ופיתרונות ואיך להחזיר את הילדה לחיים נורמלים פחות או יותר .אשמח אם תשיבו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לא הולם
ד``ר אליהו סמואל05/07/2018לשרה שלום
מקווה שלא הבנת את הצוות. אולם יתכן והטיפול אינו מיטבי, וצר לי מאוד על כך. את יכולה להתייעץ עם הקופה המבטחת לגבי אלטרנטיבות. לפי חוק המדינה הקופה אחראית על השירות המיטבי.
אפשר גם טיפול פרטי ושם השמים הם הגבול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
שרה05/07/2018שלום ראשית אני מודה לכם על התגובה וההתייחסות לנושא,שנית הייתי שמחה אם תוכלו להמליץ לי על מישהו שמטפל בנושא הזה באיזור באר שבע [אנחנו מדימונה ופה אין כל מענה לדברים האלה]תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתקשרי אלי - אין האתר יכול לספק המלצות.
ד``ר אליהו סמואל11/07/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן ניתן להשיג טיפות נוילפטילמוסקוביץ ענבל05/07/2018
שלום, הבן שלי לוקח מזה זמן מה את הטיפות נוילפטיל, היום הגעתי לבית המרקחת בכדי לקנות בקבוק חדש ונמסר לי שמי ששיווק את התרופה בארץ הפסיק לשווק אותה לצמיתות ואין להשיג במלאי...
במקרה מצאתי בקבוק 1 באחד הסניפים של הכללית וזה היה האחרון...מישהו יודע היכן ניתן להשיג לפעמים הבאות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר של נוילפטיל
ד``ר אליהו סמואל11/07/2018לענבל שלום
כנסי אולי לפורום רוקחים. אפשר גם להתקשר למשרד הבריאות.
מתן תרופה חלופית היא בטיפולו של הרופא המטפל. דברי עימו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיק של מצמוץ עיניים והזזת הראשליאת25/06/2018
שלום
בננו בן ה8 מאובחן עם הפרעת קשב וריכוז וכן בעיות רגשיות וחרדה.לפני כחודש התחלנו לתת לו ריספונד בסירופ. קיבל כשבוע 0.2 מ״ל. לאחר שראינו שיפור קל, החלטנו להעלות את המינון ל0.4 מ״ל, אך לאחרונה הוא שוב מאוד עצבני ונרגז, גם בבית וגם בבית הספר. פתאום גם נוסף איזשהו טיק של מצמוץ עיניים והזזת הראש. מבחינת הקשב וריכוז השיפור לא ממש ניכר.
חושבים להוריד מינון ולא מצליחים להשיג את הפסיכיאטרית. האם כדאי להוריד מינון? להפסיק את התרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוםעת טיקים
ד``ר אליהו סמואל05/07/2018לליאת שלום
לרוב הריספרדל אינו גורם לטיק. איני סבור שהתרופה עשתה את התגובה. המינון נמוך יחסית.
יש להמתין לרופאה- איני יכול להציע במקרה זה להפסיק טיפול דרך הרשת. זאת החלטה קלינית המצריכה הכרות עמוקה יותר ויש עמה אחריות המחייבת בדיקה והכרות בפועל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדה אצל ילד בן 12מודאגת02/07/2018
שלום רב , בני בן ה12 מאובחן עם קשב וריכוז התחיל בכיתה ג לקחת רטלין בכיתה ד התפרצו אצלו חרדות התחיל במקביל לקונצרטה טיפול עם פריזמה 20 מ״ג וכיום לוקח 30 מ״ג שוקל 54 קילו.
בסיום החופש הגדול החלטתי שאני מפסיקה לו את הקונצרטה וממשיכה רק עם הפריזמה , יום שישי הוא שכח לקחת את הפריזמה אך משבת המשכנו כרגיל , בערב שבת הוא קיבל התקף חרדה ומאז הוא עם התקפי פאניקה ישן המון ממש לא חיוני ולא מתפקד , הוא מטופל באופן פרטי והצלחתי להשיג תור רק לשבוע הבא . האם כל זה קורה רק כי שכח לקחת כדור אחד? האם זה יסתדר עוד לפני שנפגוש את הרופאה ויתאזן לבד כי הוא ממשיך לקחת את הכדור כרגיל ... או שככה הוא יהיה שבוע שלם עד שהיא תעלה לו מינון או תחליף לו כדור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכח לקחת
ד``ר אליהו סמואל05/07/2018לאם המודאגת שלום
המהלך שאת מתארת לא שכיח הוא לרוב אינו קורה. גם אם שוכחים לקחת יום יומיים התקף פניקה אינו אמור התרחש. ויש לחפש את הסיבה במקום אחר.
חשוב לדעת שיש גם תגובות חרדה על מצב הפאניקה. לרוב אין מצבי פאניקה אחרי מצב פאניקה. המצב שאחריו זה האפטר שוק. חיוני שבנוסף לטיפול התרופתי יהיה גם טיפול התערבות בשיחות. כדי להרגיע את הילד, וללמד אותי להתמודד עם התופעה. התרופה אינה מרפאת היא רק מונעת הופעת המצב.
אני מקווה שהרופאה המטפלת עוזרת לך גם בשיחת טלפון בשל המצב החריף.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איתור סממני דיכאון וחרדה אצל נערהציפי28/06/2018
אני סובלת מחרדה ויש לי היסטוריה משפחתית של דיכאון ושל הפרעות אחרות. אני מניחה שזה חלק מהמצב שלי, אבל אני דואגת מאוד לבת שלי וכל הזמן מחפשת סימנים שיכולים להעיד על המצב. אבל מצד שני אני לא רוצה לעשות סיפור מכל התנהגות מחשידה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב הורים והשפעתו על הילד
ד``ר אליהו סמואל01/07/2018לציפי שלום
את מוכיחה מחדש כמה שמצבם הרגשי של ההורים חשוב ביחס למצב ילדם.
אנו ממליצים במצב זה על עבודה פסיכולוגית עם האם כדי להקל עליה את הזיהוי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?