מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמות קרינה מסוכנתגיא04/11/2019
שלום אני בן 28 גבר במשקל 66 קילו לאחרונה פיתחתי מודעות לנושא הקרינה ויש לי שאלות אשמח אם תוכל לענות לי בבקשה
-בעשר השנים האחרונות עברתי 3 צילומי רנטגן ובנוסף
-CT עמוד השדרה+CT מופחת קרינה של הריאות,חזה+ומיפוי גרעיני+MRI ראש.
האם אני אמור להיות מוטרד בעתיד האם זו כמות מסוכנת?
-בנוסף יש לי בחדר ממיר קטן של הוט האם האינטרנט האלחוטי בעל קרינה מרובה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון05/11/20191. את הנעשה אין להשיב. תחשוב מה היה עלול לקרות לולא עשית את כל ההדמיות הללו.
2. אינני רופא, אבל לאור כל ההדמיות שעברת הייתי ממליץ לא לעבוד עם אינטרנט אלחוטי אלא חוטי. קרינה מרובה הוא מושג לא מדיד. אינטרנט אלחוטי מקרין, וכאמור לאור ההיסטוריה שלך אני ממליץ להמנע ממנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש בעיה באנטנות בתמונהעובד04/11/2019
שלום רב,
עברנו למקום עבודה חדש ובמרחק של בערך 70 מטר קו אווירי מהקומה שלנו אני רואה את המצורף בתמונה.
אשמח לשמוע את המלצתכם
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק מציין שיש 3 אלמנטים בתמונה
עובד04/11/2019והתמונה נפתחת בקטן אבל אפשר בקליק ימני - לפתוח את התמונה בלשונית חדשה והיא נפתחת כתמונה גדולה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרוב לוודאי שיש בעיה, וחייבים למדוד.
רם דישון04/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק טלפון סלולרי מהמיטה בזמן שינהאיתי03/11/2019
שלום רב.
באיזה מרחק לשים את הטלפון הנייד מהמיטה ?
והאם לשים אותו במצב שינה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לפחות חצי מטר. בדוק ברשת מה המשמעות של מצב שינה. אם הוא רק שקט- ההמלצה הזו בתוקף.
רם דישון03/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך להודעה על קרינה מראוטר אלחוטי בביתסיגל31/10/2019
שלום רם,
פניתי אלייך לפני כמה שבועות בעניין קרינה מראוטר הממוקם בסלון וכיצד ניתן לצמצם אותו. אמרת שניתן לקחת קרטון ולעטוף בנייר אלומיניום ולשים מול הראוטר.
זה מה שעשיתי. מצרפת תמונה. לא עטפתי את הראוטר אלא שמתי את הקרטון העטוף באלומיניום כך שיסתיר את הראוטר.
האם עשיתי כמו שצריך?
האם יש חשש שכרגע הראוטר מתאמץ ומשדר חזק יותר?
תודה רבה
סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה בסדר, אבל על מנת לוודא זאת כדאי לרכוש מכשיר מדידה ולמדוד.
רם דישון31/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדר טרנספורמציה ובדיקת קרינהקטיה30/10/2019
שלום,
חדר טרנסופרמציה בבנין בן 32 קומות. אנחנו בקומה 15 מעל החדר.
בטוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנא חדדי את הניסוח:
רם דישון31/10/2019אתם 15 קומות מעל חדר הטרנספורמציה? אם כן- בטוח לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעון טלפון - האם מותר לילדים?חגית29/10/2019
שלום, רציתי לדעת אם יש הגבלה לשימוש בשעון טלפון. הוא לא מחובר לטלפון חכם, יש לו כרטיס סים משל עצמו.
האם מומלץ לילדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם השעון מסוגל להוציא שיחות- לא מומלץ כלל.
רם דישון30/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באילו אנטנות מדובר?משה29/10/2019
שלום
שמתי לה שממול דירתי על כל בית יש אנטנות כאלה. צירפתי מספר תמונות בהודעות נפרדות כיוון שזה לא מאפשר לשלוח מספר קבצים בהודעה אחת.
ההאם אלו אנטנות טלוויזיה ישנות ולא מזיקות?
האם הן משדרות קרינה באיזושהי צורה?
תודה רבה לך מראש!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה מספר 2
משה29/10/2019
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת- מספר 3
משה29/10/2019
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת- מספר 4
משה29/10/2019
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת- מספר 5
משה29/10/2019התמונה גרועה אני יודע.. לא יודע אם אתה מצליח לראות משהו מדובר באנטנה דקיקה על גג הבניין..
אשמח לדעת מה דעתך על האנטנות בתמונות המצורפות.
תודה ובהערכה גדולה,
משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אלו אנטנות קליטה ישנות. אינן קורנות כלל.
רם דישון29/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה של טלפון סלולרי-המשךאיתי28/10/2019
תודה על התשובה חצי מטר יספיק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כן.
רם דישון29/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה של טלפון סלולריאיתי28/10/2019
עד איזה מרחק ניתן להיות קרוב לטלפון סלולרי כאשר הוא נמצא בטעינה ?
אני פשוט עובד במשרד עם עוד עובדים וכולם מטעינים מכשירים את הנייד לתקע בחשמל.
שנית האם טלפון סלולרי בחשמל יש לו עוצמה של קרינה יותר חזקה מאשר הוא מוטען לפתח של הusb במחשב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנייד אינו מקרין בטעינה מעל מה שהוא מקרין לא בטעינה. הבעיה היא בתקע של המטען- שמור מרחק של חצי מטר מהם.
רם דישון28/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בשיחה עם אוזנייה חוטיתאמלי27/10/2019
שלום
לאחרונה בשיחה בנייד באמצעות אוזניה חוטית האוזנייה מרעישה כמו רעש של סלולרי בקרבת מכשיר שמשדר...
בנוסף גורם לכאב עמום באוזן לכמה שעות
מה יכולה להיות הסיבה בשימוש באוזנייה?
בנייד הוחלף לפניי כשנה מסך בצורה לא מושלמת (יש דליפה של אור בחלק התחתון. לא נמצא מסך חלופי מתאים)
אני עם סתימות אמלגם וחוששת מאוד שלמרות שאני מדברת רק עם אוזנייה , משהו לא תקין
אודה לכל הסבר ועיצה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הכבל של האוזניה עלול לשמש כאנטנה ולהקרין לתוך האוזן. נסי לדבר ברמקול.
רם דישון28/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדידת קרינה באזור מגוריםהדר25/10/2019
שלום
שמתי לב לאחרונה שבסמוך לדירה אותה אני שוכרת ישנן מספר אנטנות. אחת סלולרית מרחק כ200 מטר ועוד כמה רחוקות יותר..
כיצד אתה ממליץ לבחון את הקרינה? האם כדאי לי להזמין בודק קרינה מוסמך שיבוא ויעשה בדיקה או שכדאי לי לקנות מכשיר ביתי ולמדוד בעצמי? מה יותר אמין?
במידה ומתגלות רמות תקינות, האם אין בעיה לגור בקרבת אנטנות?
מאד חוששת מזה ושוקלת לעבור דירה
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני ממליץ לרכוש מכשיר ולמדוד לבד.
רם דישון25/10/2019לאחר שתהינה בידך תוצאות המדידה, שלחי לי לעיון ומסקנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ניתן לפנות אלייך
הדר28/10/2019לגבי המלצה למכשיר טוב ואיכותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הדגם האחרון של קורנט מספיק לצרכינו ובמחיר סביר. הוא אינו מכשיר מעבדה
רם דישון29/10/2019(שעולה למעלה מפי עשר) אבל מספיק טוב לשימוש ביתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בבית של הסבתאענת25/10/2019
שלום
אנחנו הולכים לסבתא כבר שנים, פעם בשבועיים ל3-4 שעות.
בפעם האחרונה שהיינו הבאתי מד קרינה חד צירי מהעבודה (של לוטרון) אצרף תמונה. אם זה רלוונטי, הבית נמצא מעבר לקו הירוק.
מדדתי בשני צירים רמות אפסיות, ובציר השלישי (שוכב על הצד) רמה של כ4.5 מיליגאוס בכל הבית הפרטי כולו, בכל הקומות, גם בחצר הגדולה המקיפה את הבית.
יש במרחק של כ 5-6 מטרים קו מתח שכונתי עם שנאי. באמת כשמתקרבים אליו הקרינה עולה, אך כשעוברים אותו לצד השני הקרינה עדיין עולה... כלומר לא נראה לי שהוא המקור לקרינה בבית.
מה גם , שבכל הבית כולו והחצרות הקרינה בערך זהה כפי שכתבתי.
שלוש שאלות:
1. האם אתם מכירים את המד הזה? מכירים משהו שיכול לשבש את פעולתו או להשפיע על המדידה? האם הוא אמין?
2. יש לכם מושג מה יכול להיות המקור לשדה המגנטי?
3. האם חשיפה של פעם בשבועיים ל5 מיליגאוס לכמה שעות יכולה להזיק לילדים? אני נורא מוטרדת ולא רוצה ללכת לשם יותר.
תודה ושבת שלום
לצערי אוכל לענות רק על השאלה השלישית.
רם דישון25/10/2019אינני רואה בעיה בחשיפה לעוצמה כזו בתדירות כה נמוכה.
אינני מכיר את המכשיר הספציפי הזה, אבל ראיתי שהוא כויל בארץ, כך שכנראה הוא תקין.
לגבי המקור לקרינה החריגה- כנראה (אני מדגיש- כנראה) חיווט לא מקצועי של החשמל בבית. למשל זרמים תועים בהארקה, פאזה ואפס שאינם הולכים יחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמוד חשמל/ מתח גבוה/מתח נמוךיונתן22/10/2019
מר דישון היקר,
לפני כחודש שלחתי שאלתי בנוגע למרחק בטוח מעמודי חשמל/מתח גבוה, וענית 40 מ' לפני מדידה.
במקומות אחרים בפורום ראיתי בדיעבד, שענית על שאלה דומה כי 7 מ' נחשב למרחק בטוח מעמודי מתח גבוה. מה פספסתי?
בנוסף, לא הצלחתי להבין מתשובותיך האם המרחקים האלה נוגעים גם לעמודי מתח נמוך? ההגיון שלי אומר שעמודי מתח גבוה אמורים להפיץ יותר קרינה לכן במקרה של מתח נמוך קל וחומר שמרחק זה מספיק.
אשמח אם תוכל לעשות לי סדר בנושא, כי עד כה פסלתי הרבה דירות להשכרה שהיו בקרבת עמודי חשמל...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש סוגים שונים של עמודים, יש מתחים גבוהים שונים,
רם דישון23/10/2019ולכן תשובות שונות. הקרינה תלויה בזרם ולא במתח, וקצרה היריעה מהסברים נוספים.
אם הנושא מטריד אוך, אני ממליץ לרכוש מכשיר מדידה ולמדוד. יתכן ספלת מספר דירות תקינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ובהמשך
יונתן23/10/2019איזה מכשיר מדידה מומלץ על ידך, מה העלות שלו לערך?
פנה בפרטי- הפורום אינו מאפשר נושאים מסחריים.
רם דישון24/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה בקרבת מגוריםסמדר22/10/2019
שלום לך,
שמתי לב שבקרבת מגוריי מרחק כ-240 מטר נמצאת אנטנה סלולרית. באתר של המשרד לאיכות הסביבה נרשמו הנתונים הבאים (להערכתי הם לא מעודכנים כלל...)
סוג אתר: מתקן גישה אלחוטי
בדיקה תקופתית בתוקף לשנה: 3/10/18
היתר קרינה: יש
תאור נקודה בה התקבלה תוצאה מירבית: 10.575
עוצמת קרינה מיקרו וואט לסמ"ר: 10.5750
אחוז מסך החשיפיץה שקבע ארגון הבריאות העולמי: 1.5770
קו אורך: 188996
קו רוחב: 690271
צירפתי גם תמונות של האנטנה.
אשמח אם תאמר לי האם מדובר בעוצמת קרינה גבוהה או נמוכה והאם זה מסוכן לנו נוכח המרחק.. (כ240 מטר כאמור).
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצרפת תמונה נוספת- לא מאפשר לשלוח יותר מתמונה אחת בהודעה
סמדר22/10/2019
לא ניתן לדעת. חייבים למדוד.
רם דישון23/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
סמדר25/10/2019תודה על תגובתך המהירה.
שאלה עקרונית-
בהנחה שהנתונים הם כפי שכתוב באתר (רק תיאורטית אני שואלת)
עוצמת קרינה 10.575 מיקרו וואט לסמר ו1.5770 אחוז מסך החשיפה שקבע ארגון הבריאות- אלה נחשבים נתונים המעידים על עוצמה חזקה של קרינה?
לא הצלחתי לראות את האנטנה מחלונות דירתי ייתכן ויש עצים שמסתירים אותה..
במידה והרשות המקומית מזמינה לי בודק מטעמה האם זה נחשב אמין?
תודה לך שוב!
אעדכן שנית כאשר יהיו בידיי הנתונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הנתון הזה חסר משמעות כי הוא נמדד בנקודה אקראית.
רם דישון25/10/2019מה שחשוב הוא מדידה אצלך בבית. אם הרשות המקומית מזמינה מודד- וודאי שהוא מודד אצלך בבית ולא במקום אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קרינה מכיריים אינדוקציה.אבי22/10/2019
בהמשך לשאלות הקודמות שלי,יש לי עוד שאלה אחת ששכחתי לשאול.
כפי שסיפרתי,שכרתי מכשיר מדידה משולב של קורנט כדי למדוד ערכים של קרינה בביתי.
יש לי כיריים של אינדוקציה ועד כמה שידוע לי,אמורה להיות איזו שהיא קרינה(כמו של מיקרוגל)מהכיריים בזמן שהן עובדות.
בזמן שאני בדקתי אם יש קרינה מהכיריים,בזמן שהן עובדות כמובן,לא קיבלתי שום קריאה ממכשיר המדידה.
מכשיר המדידה היה על מצב RF.
ליתר ביטחון,בדקתי עם מכשיר המדידה בשני המצבים ולא קיבלתי שום קריאה.
שאלתי כמובן...
האם זה הגיוני והאם הקורנט המשולב יודע למדוד קרינה מכיריים אינדוקציה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקורנט מודד גם קרינה של כיריים אינדוקציה. העבר אותו למצב LF, ומדוד שנית.
רם דישון23/10/2019אשמח אם תשתף את גולשי הפורום בתוצאות.
שים לב שיש מספר מצבי RF- וודא שתמדוד במצב LF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדידת קרינה מאינדוקציה
אבי24/10/2019כמו שאמרתי,ניסיתי לבדוק בשני המצבים,גם במצב RF וגם במצב LF ובשני המצבים קיבלתי מדידה מינימלית.
ב-RF בזמן שהכיריים עובדות קיבלתי קריאה של 0.7.
ב-LF בזמן שהכיריים עובדות קיבלתי קריאה של 0.55.
לפי הבנתי,בשתי המדידות הנ"ל,אין סכנה ולא קרינה.
ועד כמה שידוע לי,האינדוקציה אמורה לפלוט גלי קרינה כמו במיקרוגל,ז"א שאם כבר,מדידה במצב ה-RF היא הנכונה,לא?
אודה לך אם תאיר את עיני בקשר לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש לך מספר טעויות:
רם דישון24/10/20191. הקרינה מכיריים אינדוקציה אינה דומה לקרינה ממיקרוגל. התדר שונה בצורה קיצונית, ולכן גם ההשפעה שלו על הגוף.
2. המדידיות בתחום ה- RF וה- LF הו ביחידות שונות לגמרי, לכן לא ניתן להשוות ביניהן.
3. מה שמדדת בתחום ה- RF אינו נובע הכיריים.
4. 0.55 בתחום LF היא גבולית- מומלץ להתרחק מהכיריים בזמן שהן עובדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך....
אבי24/10/20191-אם אתה אומר שהקרינה מהטינדוקציה היא לא כמו גלי מיקרו,אז עם איזה מכשיר ועם איזו מדידה,כן אפשר למדוד את הקרינה?
2-ברור לי שהמדידות ב-RF וב-LF הן שונות ולפי התשובה שלך נראה לי שלא RF ולא LF יודעות למדוד את הקרינה שנפלטת מהאינדוקציה ואני לא מדבר על השדה החשמלי.
3-כשאני השכרתי את המכשיר,הבחור נתן לי דף מסודר עם רמות הקרינה,מה מסוכן ומה לא.
בקשר למדידת ה-LF,המדידה אמורה לפי מה שהבנתי למדוד את השדה המגנטי סביב אותו מוצר חשמלי שעובד והרמה המחמירה לדבריו היא 1 מיליגאוס.
ז"א,שכל עוד פחות מ-1 מיליגאוס הכל סבבה.
המדידה שלי בכל הדירה היא 0.55 מיליגאוס שזה פחות מ-1 מיליגאוס,ז"א שהכל סבבה ואתה אומר שקריאה של 0.55 מיליגאוס היא גבולית,אז באמת שאני לא מבין כבר כלום.
כמו שהזכרתי,בכל מרחבי הדירה שלי וגם של ההורים שלי יצאה קריאה של 0.55 מיליגאוס בכל רחבי הדירה ורק שהתקרבתי למכשיר חשמלי כמו מקרר,מכונת כביסה,מטען של נייד וכו....קיבלתי קריאה של 2 מיליגאוס ומעלה.
אודה לך אם תאיר את עיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרא מה כתבת:
רם דישון25/10/2019כתבת שמדדת בתחום LF 0.55. מה? מיליגאוס או מיקרוטסלה? אני הנחתי שרשמת מה שהמכשיר מראה, שזה 0.55 מיקרוטסלה, שהם 5.5 מיליגאוס. מכאן מקור אי ההבנה בינינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי מיליגאוס
אבי28/10/2019בתוכן ההודעה כתבתי שהקריאה של המדידה שמדדתי ב-LF בכל רחבי הדירה היא 0.55 מיליגאוס.
ואני מצטט..."בקשר למדידת ה-LF,המדידה אמורה לפי מה שהבנתי למדוד את השדה המגנטי סביב אותו מוצר חשמלי שעובד והרמה המחמירה לדבריו היא 1 מיליגאוס.
ז"א,שכל עוד פחות מ-1 מיליגאוס הכל סבבה.
המדידה שלי בכל הדירה היא 0.55 מיליגאוס שזה פחות מ-1 מיליגאוס,ז"א שהכל סבבה ואתה אומר שקריאה של 0.55 מיליגאוס היא גבולית...."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
0.55 מיליגאוס הנה עוצמה בטוחה ואופיינית לבתי מגורים.
רם דישון28/10/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)