מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מרחק דירה מעמוד חשמל עם שנאילימור24/11/2019
שלום מול חלון הדירה שלי בקומה 3 יש עמוד חשמל עם שנאי במרחק מטרים ספורים. לא מדדתי אך יכול להיות 3 מטר. האם מסוכן ולהזמין מודד מקצועי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כדאי להזמין מודד או לרכוש מכשיר מדידה ולמדוד לבד.
רם דישון24/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה של ראוטר בביתמיכל19/11/2019
האם הקרינה מראוטר דולק בחדר בבית "עובר" ליתר החדרים בבית ? או שהקירות חוסמים אותו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקירות חוסמים למעלה מ-90% מהקרינה.
רם דישון20/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק בטוח מפעוט בעת הטענת טלפון ניידמיכל19/11/2019
הי, מה המרחק הבטוח לפעוט מהטענת טלפון נייד בבית ?
והאם הטענת הנייד ברכב פולט הרבה קרינה שעדיף שפעוט לא ישהה ברכב באותו זמן ?
ושאלה אחרונה, האם הקרינה לאחר ההטענה נשארת ברכב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
1. 2 מטר. 2 הטענה ברכב פולטת פחות קרינה מאשר בבית. 3. לא.
רם דישון20/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מטלפון נייד ברכב או חדר סגורמיכל19/11/2019
הי, האם דיבור בטלפון הנייד מהרכב/מחדר סגור (ברמקול מהטלפון) פולט קרינה גבוהה ? ובמידה וכן, והאם לאחר השיחה הקרינה עדיין נשארת באותו חלל ?
1. כן. 2. לא, הקרינה לא נשארת בחלל.
רם דישון20/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באוזניות לשיחות בסלולרסמדר19/11/2019
שלום
מעונינית לדעת באילו אזניות הכי בטוח ומומלץ להשתמש לשיחות בסלולר, ושמיעת מוזיקה מאפליקציה בנייד לאורך שעות היום.
אזניות חוטיות רגילות? אזניות אויר חוטיות? אזניות אלחוטיות? אויר אלחוטיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון19/11/2019לשמיעת מוסיקה כל האזניות שאינן אלחוטיות טובות ובטוחות.
לשיחות- הטובות ביותר הן אוזניות אויר חוטיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מהקולט - ראוטר מחשב משפחתינורית18/11/2019
שלום רב , רציתי בבקשה לדעת . בחדר שיש מחשב נייח המשפחתי שלנו יש כמו ראוטר קטן כדי לקלוט אינטרנט . רציתי לדעת אם זה מסוכן שאני יושבת ליד זה עם תינוק בן חצי שנה עליי כשאני במחשב . מצרפת תמונה
אינני מתלהב. נסי לעבור לחיבור חוטי.
רם דישון18/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה מול בניין עם דירה שמצאה חן בעיניטל18/11/2019
ראיתי דירה בבניין בן 17 קומות שמאד מצאה חן בעיניי.
הדירה היא עורפית אך מול הבניין בחזית- יש נוף לכביש שממנו נשקפות מספר אנטנות.. שוקל מאד אם לשכור את הדירה גם בגלל האנטנות (שאמנם הדירה עורפית) וגם משום שיש הרבה קומות בניין ואני חושש אולי זה מהווה בעיה בגלל ריבוי השכנים והקרינה שיכולה להתלוות לזה..
מה דעתך?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם הדירה עורפית- אין בעיה כלל.
רם דישון18/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
טל18/11/2019תודה רבה על התגובה
רק בשביל להבין: בעניין האנטנות- זה אומר שכל הקרינה נספגת בדירות החזיתיות?
ומה לגבי ריבוי השכנים בבניין בן 17 קומות? אני משער שלכל אחד מהם יש ציוד אלחוטי בבית. האם זה לא מגדיל את החשיפה לקרינה אם אחליט לגור בדירה בבניין מרובה שכנים?
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
1. נכון. 2. לא נכון, בדיוק מאותה סיבה: הקרינה בקושי עוברת דרך הקירות.
רם דישון18/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממכשיר סוני פלייסטיישןשירה17/11/2019
שלום רב , הבן שלי בן 9 וחצי משחק בפלייסטיישן כשלוש שעות ביום . האם זה המון ? האם הוא נחשף לקרינה רבה ? אני מקפידה שהוא יהיה רחוק בשני מטר מהסוני האם זה מספיק ? או שיש קרינה בחדר עצם זה שהוא משחק שם .
שלחי תמונה של היחידה הידנית.
רם דישון18/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
שירה18/11/2019צילמתי את הפלייסטיישן ושלטים זו הכוונה,?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הבעיה היא שהיחידה שהוא אוחז ביד משדרת, אמנם בהספק נמוך מאד.
רם דישון18/11/2019אינני מתלהב, למרות שסטטיסטית הסיכוי לבעיה נמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זו אנטנה סלולרית או משהו שקשור לזה?אורן17/11/2019
גיליתי את הדבר הזה על אולם ספורט בבית ספר של הבת שלי. האם יש ממה לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת קרובה יותר....
אורן17/11/2019
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אלו שתי אנטנות שונות- לא ברור. בדוק עם הנהלת בית הספר.
רם דישון18/11/2019אחת נראית כמו סללרית והשניה של מערכת תקשורת אחרת. משונה מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מסכנת מטלפונים סלולרייםענבל17/11/2019
שבוע טוב , רציתי בבקשה לשאול . בלילה כל הטלפונים הניידיםשל בני הבית נמצאים בסלון ולא בחדרי השינה שישנים בהם . השאלה שלי אם צריך לכבות את כולם כשהולכים לישון או שזה בסדר שזה בסלון ולא בחדרי השינה ואפשר להשאירם דולקים . אני דואגת כי יש בבית תינוקות . תודה רבה
אפשר להשאיר אותם פועלים, אבל מאחר ויש תינוקת בבית- הייתי מכבה בלילה.
רם דישון18/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ידעתי
ענבל18/11/2019שחום , עד עכשיו לא ידעתי שעדיף לכבות מעכשיו אעשה זאת . אבל עד עכשיו שהם לא היו מכובים בלילה . איזה נזק עשיתי כבר לקטנטנים ?
לא עשית שום נזק. הכיבוי הוא סה״כ בטחון על בטחון.
רם דישון18/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה עוברת דרך קירמיכל16/11/2019
שלום, גלישה דרך טלפון נייד ללא וייפיי - האם הקרינה "עוברת" דרך הקיר לחדר הצמוד לו ? (בו בני ישן צמוד לקיר)
מעט מאד. אינני רואה בעיה.
רם דישון18/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה דרך אינטרנט בנייד ללא וייפיימיכל16/11/2019
שלום, האם כאשר גולשים באינטרנט דרך הטלפון הנייד ללא חיבור לוויפיי בחדר סגור בבית, או לחילופין בתוך הרכב, האם הקרינה נשארת שם גם לאחר שמסיימים את הגלישה ?
תודה מראש, מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא. הקרינה לא נשארת כלל אחרי הגלישה.
רם דישון18/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מרכב היברידירעות15/11/2019
שלום רב
ברצוני להחליף את רכבי להיברידי. האם יש סכנה בנסיעות קבועות עם ילדים קטנים? והאם ניתן לשים יריעת עופרת על הסוללה לחסימת הקרינה?
תודה רבה
רעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון15/11/20191. הקרינה איננה מהסוללה אלא מהממיר.
2. עופרת מגינה נגד קרינה מיננת. במקרה זה היא לא עוזרת כלל.
3. בררי בסוכנות הרכב ולחילופין רכשי מכשיר מדידה ובדקי בעצמך.
4. חפשי חומר באתר המשרד להגנת הסביבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקות דם (גסטרו)מריה15/11/2019
שלום בני בן ה12, כבר כחודש וחצי סובל מכאב יומיומי בבטן תחתונה בצד שמאל. שבועיים לוקח נורמלקס . כאבים לא עוברים. להפך נהיו יותר חזקים (כמו פצצות בבטן) ונוסף יומיים סובל מסחרחורות ושישלול. עשינו בדיקות דם . תעזרו לי בבקשה עם הפענוח. עשינו צילום רנטגן ו US.
בתודה מראש מריה
העלית בפורום הלא נכון.
רם דישון15/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכירת דירה מדידת קרינהנועה14/11/2019
היי אודה מאוד לעזרתכם
מדדתי קרינה בדירה שאני רוצה לשכור במד קרינה ביתי:
קרינת חשמל- כל הבית בין 0.5 ל 2 (ממה שהבנתי התקן הוא 2)
לכן מה שקצת הטריד היה הקרינה סלולרית- אני לא יודעת להגיד את המספרים כי זה היה מאוד תנודתי אבל ברוב הבית היה על המנורות הכתומות (במכשיר יש בצד ימין מד לפי צבעים) אז זה ברוב הבית זז בין הרמה הנמוכה בכתום לגבוהה. לא הגיע לאדום. האם זה נשמע לכם תקין?
אנחנו עם ילדה קטנה ואני בהריון ולכן בעיקר החששות.
תודה רבה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו
נועה14/11/2019אציין גם שישנה אנטנה גדולה בסוף הרחוב(משהו כמו 300 מטר) מדובר באנטנה הגדולה בגבעתיים אם אתה מכיר, תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד הקרינה הביתי שבו השתמשתי
נועה15/11/2019ראיתי שבד"כ אתה מבקש לדעת אז מצורף בתמונה
תשובות.
רם דישון15/11/20191. אם הצג מראה 2- זה גבוה כי היחידות הן מיקרוטסלה וזה שווה ערך ל-20 מיליגאוס. הטוב ביותר הוא שתצלמי את הצג.
2. וודאי שבזמן המדידה כל מקורות השידור כבויים (ניידים, אלחוטיים וראוטרים), ושוב- צלמי את הצג ושלחי לי. נראה לי שבזמן שמדדת היו מקורות שידור פרט לאנטנות סלולריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, המשך
נועה16/11/2019תודה רבה והמשך"
1. 2 זה המספרים למטה(כלומר למעלה היה 0.2)
2. לצערי אין לי עוד הזדמנות למדוד רק לחתים מחר או לאבד את הדירה..בהנחה שלא נגרם ממכשירים אחרים רק מקרינה מבחוץ(מהאנטנה שרואים או כל אחת אחרת) האם הרמות הכתומות במד הספציפי הזה הן נחשבות בעייתיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובות.
רם דישון16/11/20191. הבנתי. 2 הוא הסף- אבל לא קירה דבר עם נחרוג ממנו טיפה.
2. הרמות הכתומות תקינות. תוודאי שבמיטות של הילדים הרמה לא תעלה מעל הכתומות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
נועה16/11/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)