מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מכבל של גנרטורדבי16/05/2018
האם כבל של גנרטור העובר על הקיר של חדר ילדים מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי שיש בלבול נתונים. למה את מתכוונת גנרטור, והאם הוא עובד כל הזמן
ד``ר דני וולף18/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קו מתח מעל הביתענבל15/05/2018
אני גרה בקראווילה ועובר כמעט מעל לחדר השינה קו המתח המצולם. אני לא רגועה בנוגע לקרבת הבית אליו... עד כמה מסוכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קו מתח מעל הבית
ענבל15/05/2018מוסיפה עוד תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה משתפלת מרחק בטיחותייוסי14/05/2018
ברצוני לרכוש דירה שנמצאת כ 80 מטר מאנטנת סלקום משתפלת (בהיתר) מצורף נתונים בתמונה האם לדעתכם יש לבצע בדיקת קרינה /חשיפה ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, בייחוד אם יש קשר עין עם האנטנה
ד``ר דני וולף15/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזק באוזניות חוטיות לטלביזיהרונה רבינוביץ14/05/2018
האם יש נזק למשתמש באוזניות חוטיות (5 מטר) בטלביזיה? האם יש נזק למשתמש אוזניות אלחוטיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באוזניות חוטיות ואלחוטיות שאינן מחוברות למכשיר RF סמרטפון אין שום נזק
ד``ר דני וולף15/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בנושא אוזניות חוטיות
רונה רבינוביץ15/05/2018תודה על תשובתך.
שאלה נוספת ממי שאינו מבין דבר בנושא:
רדיו טרנזיזטור קטן (בטעם של פעם) עם אוזניות חוטיות---כשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגמרי, לגמרי. אשתי גם ישנה עם זה
ד``ר דני וולף17/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רונה רבינוביץ17/05/2018תודה על תשובתך המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדרי חשמל לבנין גבוהי.ציפי12/05/2018
אני מעוניינת לקנות דירה בקומה 3 מתוך 19 במתחם מרום נווה ברמת גן (כל הבניינים מסביב לפארק הם גבוהים )ובקדמת הבנין ליד המדרכה יש חדרים סגורים שבהם כנראה טרנפורמטורים.השאלה אם צריך להביא לבית מודד לענין הקרינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כדאי.
רם דישון13/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו
י.ציפי13/05/2018מאיפה אפשר להזמין מודד מקצועי ומנוסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממנורת פלורסנת (ספירלה) שנשברהורד11/05/2018
שלום, לא בטוחה שהשאלה קשורה לכאן אבל אשמח בכול זאת לחוות דעתכם. אנחנו גרים בשכירות ובעת החלפת מנורה ישנה שנשרפה והוחלפה באחרת נשברה המנורה הישנה. זו מנורת פלורסנט ספירלה כזו שהתמפצה לרסיסים. היא נשברה על הריצפה ובאזור לא רחוק שהה תינוק בן שלושה חודשים. הוא היה מספיק רחוק לשמחתנו כדי שלא יפגעו בו הרסיסים אך אני זוכרת שדובר על כך שבמנורה יש חומרים מסוכנים. האם אירוע חד פעמי כזה מסכן אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טאטאי היטב את החדר. אוררי אח״כ ככל האפשר. לא קרה שום דבר מסוכן.
רם דישון11/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדר דני וולףיוסי09/05/2018
השאלה קצת לא קשורה לפורום אבל כן קשורה למחלות סרטן ..אנחנו מתגוררים ליד מרכז מסרחי ...יש מסביבנו כמה מפגעים .100 מטר מביתנו יש מוסך , 130 מטר מכבסה לניקוי יבש ו210 מטר מביתנו תחנת דלק ...יש לנו ילדים קטנים בבית ואני לא ממש יודע מה לעשות..אני לא מוצא את התשובה מהו מרחק בטוח מבחינת סיכונים וכו...אולי יש לך מושג ? ואם לא למי אני יכול לפנות בעניין? אשמח לכל עזרה בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא תדעו עד שלא תנטרו. המשרד לאיכות הסביבה צריך ואמור לנטר אזורי מגורים, ואחרים
ד``ר דני וולף11/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה לנטר
יוסי11/05/2018לא הבנתי את התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמדוד רמות של כל החומרים המזהמים, בנזנים, מתכות, זיהום אויר וכיו"ב
ד``ר דני וולף12/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מדידת קרינה בתוך בית ספרשירי09/05/2018
שלום,
בני יעלה בשנה הבאה לכיתה א'. יש ברשותי מכשיר קורנט.
לאחרונה ביצעתי מדידת קרינה בתוך 3 כיתות א' בבית הספר (כי איני יודעת עדיין באיזו כיתה בדיוק הוא ישובץ).
אני ובעלי חששנו שאין קליטה בבית הספר ולכן החלטנו למדוד בתוך הכיתות כששני המכשירים הסלולרים שלנו דולקים, כדי לראות עד כמה הם מקרינים ואז לבקש מההנהלה שידרשו מהתלמידים לסגור את הסלולריים בתחילת היום. לבסוף נראה שדווקא יש קליטה בכיתות (לא מלאה אמנם).
הנחנו את שני מכשירי הסלולר שלנו על שולחן של תלמיד ומדדנו עם המכשיר כשאנו עומדים ליד השולחן (מרחק של 50 ס"מ להערכתי מעל הסלולריים). הסלולריים לא היו בשיחה, אלא פשוט דולקים.
יש לציין שבכיתה היו באותו זמן תיק של מורה (שסביר שיש בו גם סלולרי דולק) וכן תיקים של ילדים בכיתות א-ב (איני יודעת אם יש להם סלולריים, אני משערת שלרובם אם לא לכולם, אין).
המדידה הראתה "קפיצות" של קרינת רדיו שמקורן בוודאי במכשירים הסלולריים לערכים כגון 15 מיליוואט למ"ר (1.5 מיקרווואט) ואף יותר.
מה שמטריד אותי במיוחד, שב-2 כיתות מתוך ה-3, מדדתי ערכים גבוהים במיוחד: בכיתה אחת 150 מיליוואט למ"ר ובכיתה שניה 200 מיליוואט למ"ר.
חשוב לציין שהערכים הגבוהים האלה הופיעו ממש לשניה או שתיים, בדיוק כשבמקרה לא הסתכלתי על המכשיר, והם הופיעו פעם אחת בלבד במהלך המדידה (שהיתי 5-10 דקות בכל כיתה).
בבית עשיתי ניסוי ומדדתי את הקרינה ממכשירי הסלולר שלנו, אמנם מקרוב יותר (פחות מ50 ס"מ) ופעם אחת אכן מדדנו ערכים דומים ל-150 מיליוואט למ"ר, וכשהקורנט היה קרוב מאוד למכשיר, היתה אפילו מדידה של 1000 מיליוואט למ"ר. לאחר מכן ערכתי "ניקוי" למכשיר באמצעות אפליקציה שמנקה, וכן הורדתי מספר אפליקציות שאין לי שימוש בהן, והמדידה הגבוהה הזו לא חזרה למרות שמדדתי מספר פעמים (במרחק 50 ס"מ המדידה הכי גבוהה מאז ה"נקיון" הייתה כ-50 מיליוואט למ"ר).
חשוב לציין גם שכשמדדנו בכיתות, שמנו את מכשירי הסלולר על מצב טיסה ואז לא נמדדה קרינה בכלל. אבל חשוב לציין שהמדידה על מצב טיסה נערכה מספר שניות בלבד.
עוד נתון חשוב: במדידה שנערכה מחוץ לבית הספר לא מצאתי קרינה כלל (אם כי גובה המדרכה בה מדדתי גבוה בכ-3 מטרים מגובה הכיתות (בית הספר נמוך מגובה המדרכה ואין אפשרות למדוד ממש ליד). אבל עשיתי סיבובים מסביב היכן שיכולתי, ולא הייתה קרינה כלל.
שאלותיי:
1. האם מכשירי סלולר אכן עשויים להקרין ברמה של 150-200 מיליוואט למ"ר במרחק של 50 ס"מ?
2. האם יכול להיות שמקור הקרינה הוא אחר מאשר הפלאפונים? או שלפי התיאור שלי סביר שמדובר בפלאפונים?
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון09/05/2018ראשית, נהניתי מהשאלה. אחת הפעמים הבודדות שהשואל מספק מידע מלא וברור.
ולענין: עוצמת הסלולר לא תלויה במספר האפליקציות הפעילות. הסלולר עונה למעשה לשאילתות ועידכונים מתחנת הבסיס (״האנטנה״) בהספק קבוע.
חישוב מראה שכאשר הקליטה של הסלולר חלשה, הוא עונה בהספק מירבי ואז הערכים שמדדת הם הגיוניים. זה מסתדר עם העובדה שמחוץ לכיתות מדדתם עוצמת קליטה נמוכה מאד.
הבעיה הקשה ביותר היא שכנוע של צוות בית הספר לגרום לכיבוי הסלולריים של התלמידים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזק מחשיפה לקרינה מצילומי רנטגןקרינת רנטגן08/05/2018
שלום, צילום רנטגן של שיניים נעשה לילד בן 10 כשאר ילד לא קיבל שום מגן /סינר נגד קרינה. הוא עבר בעבר בערך 25 צילומי שיניים (בשני שליש המקרים השתמשו בסינר ללא צוואר). שליל מהצילומים נעשו בחודשים אחרונים. בנוסף, הוא עבר הרבה צילומי חזה וידיים מגיל 2 שנים (6 צילומים ידיים ב4 חודשים אחרונים ללא כיסוי של אזור חזה בעזרת סינר). לא מספקים לי מידע שיכולה לעזור לי להעריך את רמת הקרינה מהמכשירים . לגבי צילומי שיניים, ידוע לי מספרות מאמרים אחרונים, קיימות סטיות מערך 0.005mSv והן תלויות בסוג המכשיר ותקינות המכשיר וקרינה ממכשיר דיגיטלי, במציאות, לא תמיד נמוכה ממכשיר פילם רגיל.
שאלות: 1) כיצד אפשר להעריך נזק שהוא קיבל במקרים הבאים:
א)בזמן צילום שיניים בישיבה בלי סינר לאזורים שונים בגוף (משפט "קרינה נמוכה ביחס לקרינת רקע" לא רלוונטי בשבלי).
ב) צילום ידיים ללא סינר על חזה כאשר ראש היה מאוד, מאוד קרוב לקרני הרנטגן.
3) איזה בדיקות רפואיות צריכים לבצע לילד במשך חיים כדי לגלות השפעה עתידית?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקרינה כולה קטנה יותר מצילום CT אחד. הילד לא צריך שום בדיקה לעומת כל ילד אחר בגילו.
ד``ר דני וולף11/05/2018אין שום דרך לחזות את הסיכון העתידי באופן אישי אלא על שברירי פרומיל של כלל האוכלוסיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה סלולרית בסמיכות למקום עבודתירון07/05/2018
לאחרונה ככל שהתחלתי לקראו בנושא הקרינה הבחנתי כי במקום עבודתי החדש, ישנה אנטנה סלולרית גדולה כ 10 מטרים מהמשרד שלי. מצרף את תמונת האנטנה ביחס למשרד, ונתוני האנטנה כפי שדליתי מהמשרד לאיכות הסביבה.
אני חושש מאוד מהפן הבריאותי ומהסכנות הכרוכות בקרבה זו אשמח מאוד לחוות דעתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצורפים נתוני האנטנה
רון07/05/2018
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הנתונים חסרי משמעות. הדרך היחידה היא למדוד.
רם דישון08/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצורפת מדידה
רון15/05/2018מצורפת מדידה שנערכה היום באמצעות מד Cornet Ed78s,
האם מדד נמוך זה הגיוני, ואשמח לדעת מה ניתן להסיק ממנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לא מזהיר. לדעתי, אין אפילו צורך למדוד. צריך פשוט לצפות את החלון
ד``ר דני וולף17/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה סלולרית כ 10 מ' ממקום העבודהרון07/05/2018
לאחרונה ככל שהתחלתי לקראו בנושא הקרינה הבחנתי כי במקום עבודתי החדש, ישנה אנטנה סלולרית גדולה כ 10 מטרים מהמשרד שלי. מצרף את תמונת האנטנה ביחס למשרד, ונתוני האנטנה כפי שדליתי מהמשרד לאיכות הסביבה.
אני חושש מאוד מהפן הבריאותי ומהסכנות הכרוכות בקרבה זו אשמח מאוד לחוות דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראו הודעה זו כמבוטלת. ההודעה מעל היא התקנית בצירוף התמונה
רון07/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בחדר המתנה במרפאת שינייםדנה06/05/2018
שלום
אני בשבוע 31 להריון
הייתי היום במרפאת שיניים גדולה והמתנתי לתור לשיננית
הייה עיכוב אז המתנתי כחצי שעה בחדר ההמתנה
מסביב היו כמה חדרי טיפול ובחלקם נעשו צילומי רנטגן
הייתי במרחק של כ-2 מ׳ מפתח החדרים
האם צילומי רנטגן, שנעשים כמובן עם דלת סגורה, יכולים היו לפגוע בי /בעובר בזמן ההמתנה?
האם קרינת הרנטגן נשארת אך ורק בחדר ולא דולפת?
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדלת בנויה מעופרת שבולעת את הקרינה מהמכשיר. אין סיכון.
רם דישון08/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה סלולרית מה הסכנותמיכל04/05/2018
שלום, מספר שאלות בבקשה בנוגע לקרינה
1. התינוק שלי ישן בחדר ההורים. במידה ואחד ההורים גוחד באינטרנט בחדר האם יד סכנה לתינוק? מרחק של כ80 סמ. עד איזה מרחק קרינה הסלולרי משפיעה בזמן גלישה או שיחה?
2. נרדמתי שהטלפון עלי לכמה שעות. האם סביר שנגרם נזק רציני ?
3. שקע חשמל שאינו מוטען אף פעם צמוד למיטת תינוק. האם קיימת קרינה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובות.
רם דישון04/05/20181. כן. לא מומלץ. אינני יכול להצביע על מרחק ספציפי, במיוחד כשמדובר בתינוק.
2. לא. מאירוע חד פעמי לא נגרם נזק.
לא. אין קרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראדון בגן ילדים - שאלההדס03/05/2018
שלום,
רציתי לברר לגבי גן ילדים שנמצא בבית פרטי בקומת הקרקע- כאשר המפלס התחתון משמש כגן והוא חציו בחוץ (עם דלת וחלונות) וחציו מתחת לאדמה- זה סוג של מרתף אבל חצי ממנו לא מתחת לאדמה. הגננת טוענת שעשתה בדיקת ראדון לפני שנתיים. השאלה היא
1. האם יש סכנה והאם פחות מומלץ כגן ילדים?
2. יש חשד לחשפיה לראדון יותר מאשר גן שבנוי בבית שאינו כלל תחת האדמה?
3. האם זה נקרע מרתף? והאם סובל מבעיות הראדון?
תודה רבה, הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה
הדס06/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלו בבקשה לענות לי בנוגע לראדון?תודה רבה
הדס09/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נקרא מרתף ואפילו גרוע מכך. חייבים למדוד, והייתי מציע שתבקשו לראות את תוצאות הבדיקה שבוצעה לפני שנתיים,
ד``ר דני וולף11/05/2018זה בוודאי יספיק, ואם אין תוצאות כתובות של מדידה בשנים האחרונות דרשו למדוד ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזק של חשיפת ילדים לראוטרמירב02/05/2018
שלום
שני ילדיי בני 4 ו-6 בילו היום 7 שעות אצל בני דודים ושהו כל הזמן הזה ברדיוס של 1.5 מטרים מהראוטר (אני משערת שחלק מהזמן הם היו קרובים יותר וחלק מהזמן היו במרחק 1.5 מטרים).
אני מאוד מודאגת מהנזק שנעשה להם.
אציין שבבית אין לנו ראוטר (כיביתי אותו).
מה דעתכם? במיוחד לאור העובדה שהייתה שהיה רצופה של 7 שעות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאירוע חד פעמי אין שום סיכון.
רם דישון02/05/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)
.png)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)