מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת MRI?yoske10/04/2011
האם יש סכנה של קרינה בבדיקה זו? האם יש סכנה אחרת בבדיקה זו שידועה לכם? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת MRI? - תגובה
רם דישון10/04/2011אין קרינה בבדיקה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, לגבי קרינה מכבלים בתוך הביתאיריס09/04/2011
שלום,
האם יש קרינה מזיקה מכבלים שעוברים בתוך הבית:
הכוונה היא לכבל של האינטרנט ושל הטלוויזיה (שמגיע מהחיבור של HOT, מהתיבה שמוצבת מחוץ לבית).
העניין הוא שכבל כזה עובר מתחת למיטתה של בתי בת השנתיים.
תודה
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, לגבי קרינה מכבלים בתוך הבית - תגובה
ד``ר דני וולף09/04/2011אין שום סכנה מקרינה של כבלים של תקשורת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
איריס09/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני שואל מחדש..רונן09/04/2011
על פי הערכים שהופיעו במד כפי שרשמתי אותם בהודעה הקוקדמת
האם זה אומר שבחדר יש לי קרינה חזקה פי3 ויותר מאשר בחדר בו היתקבל קריאה הנמוכה יותר?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני שואל מחדש.. - תגובה
רם דישון09/04/20111. הסף המקובל עלינו הוא 10 mW/m2. כל מה שמתחת לזה הוא בטוח.
2. היחידות האלו הן ליניאריות, ז"א היחס בין מהמספרים הוא היחס בין עוצמות הקרינה.
3. המספרים ב-DBM אינם רלוונטיים. אלו יחידות לוגריתמיות שאנשי מקצוע נוהגים להשתמש בהן. אם הנושא מעניין אותך- חפש את ההגדרות במאמרים טכניים ברשת. קצרה היריעה בפורום להסבר יותר עמוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהי רמת הקרינה הסבירה..רונן08/04/2011
הבנתי שבתדר נמוך רצוי לא לשהות באיזור שדה מגנטי של יותר מ 2 מיליגאוס
לגבי תדרים גבוהים מהו סף הקרינה הגבולי שמעבר לו זה בעייתי?
רכשתי מד קרינה קורנט 25 עברתי לעבוד בחדר אחר בקודם הוא מראה קרינה של 0.020 וכעת כעת זה משתנה כ 55 או 0.80 ויותר או פחות
האם זה אומר שבמקום החדש הקרינה גבוהה פי8? זה משמעותי? לכן שוב אשאל מהו סף הקרינה המותר בתדר גבוה?
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מהי רמת הקרינה הסבירה.. - תגובה
רם דישון08/04/2011נסח את השאלה בבהירות וציין את היחידות. מספרים ללא יחידות אינם שוים מאומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערכים שמופיעים במד הם..
רונן09/04/2011mw/m2 0/020 47.0DBM וכן בערכים הגבוהים יותר בהתאמה 0.055 - MW/M2 0.085 38.0DBM זו ההשלמה לשאלתך
מה הערכים אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוע של ג'קוזימיכל.08/04/2011
יש לנו ג'קוזי שעל מנת להפעילו לוחצים על מתג באמבטיה.המנוע נמצא בחדר הילדים. האם כשהמתג כבוי לא מגיע חשמל למנוע? או שזה כמו מכשירים עם שנאים שגם כשהם כבויים אך מחוברים לחשמל הקרינה נותרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מנוע של ג'קוזי - תגובה
רם דישון08/04/2011קרוב לוודאי שכשהוא מכובה אין קרינה. תשובה וודאית- רק כאשר אראה את החיבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעניין החיבור
מיכל.12/04/2011מתי הוא כן עלול לקרון? בעלי מבין בחשמל, טוען שכשהמתג סגור לא מגיע חשמל למנוע.בשונה מטייפ או שואב שיש בהם שנאי ובהם מספיק החיבור לשקע. האם יש משהו שתוכל לומר לי לבדוק כדי לוודא שזה אכן כך?ולהיות רגועה? תודה מראש וסליחה על הניג'וס....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בעניין החיבור - תגובה
רם דישון12/04/2011אם המפסק הוא כפול, דהיינו מנתק גם את הפאזה וגם את האפס (או את כל 3 הפאזות, אם הוא תלת פאזי)- אזי אין שום קרינה כשהוא מופסק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפסק חשמל של ג'קוזי
מיכל.13/04/2011שלום רב
הכותב הוא בעלה של מיכל. שמי עמית , אני טכנאי אלקטרוניקה בהכשרתי
(אם כי לא עוסק בכך בפועל)
המפסק אינו כפול. הוא מנתק רק את הפאזה.
האם יכול להיות שמנוע שלא זורם בו זרם (הוא כבוי לחלוטין) יכול עדיין לקרון
הרי עד כמה שאני מבין , הקרינה היא תולדה ישירה של זרם חשמלי וברגע שהמתג פתוח לא זורם זרם במעגל.
עלי לציין שהמפסק אינו מפסק פיקוד של מעגל חשמלי כי אם מפסק פשוט שיושב על חוטי הזינה למנוע ומנתק את הפאזה.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מפסק חשמל של ג'קוזי - תגובה
רם דישון13/04/2011במקרה זה אין קרינה.
נתקלתי לא פעם שבגלל טעות או רשלנות ניתוק המנוע נעשה על האפס, והפאזה מזינה מכשירים נוספים. לכן תשובתי הראשונה היתה יותר כללית וזהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז נשאר רק הטלפון החוטי הרגיל?
חיים11/04/2011אז כרגע האופציה היחידה להימנע מקרינה זה טלפון חוטי רגיל בלבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשידור בזמן שיחה
חיים10/04/2011והשידור בזמן השיחה של טלפון בטכנולוגיה רגילה זהה בקרינתו לשידור של טלפון dect?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טלפון אלחוטיחיים08/04/2011
האם טלפון אלחוטי בטכנולוגיה רגילה - מקרין?
טלפון אלחוטי - תגובה
רם דישון08/04/2011מה זו טכנולוגיה רגילה?
בדרך כלל הניד מקרין רק בשעת שיחה. הבסיס- תלוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטכנולוגיה רגילה
חיים10/04/2011טכנולוגיה רגילה היא טלפון אלחוטי אבל לא בטכנולוגית dect.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טכנולוגיה רגילה - תגובה
רם דישון10/04/2011לא הצלחתי לפתוח את הקישור, אבל:
בכל טלפון אלחוטי הנייד משדר רק בזמן שיחה.
בטלפונים מסוג DECT הבסיס משדר כל הזמן, בעוד שבטלפונים מהדור הישן גם הבסיס משדר רק בזמן שיחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשידור בזמן שיחה
חיים10/04/2011והשידור בזמן השיחה של טלפון בטכנולוגיה רגילה זהה בקרינתו לשידור של טלפון dect?
שידור בזמן שיחה - תגובה
רם דישון11/04/2011קשה לדעת בלי לראות את המפרט של כל אחד מהם, אבל בכל מקרה הקרינה דומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז נשאר רק הטלפון החוטי הרגיל?
חיים11/04/2011אז כרגע האופציה היחידה להימנע מקרינה זה טלפון חוטי רגיל בלבד?
אז נשאר רק הטלפון החוטי הרגיל? - תגובה
רם דישון11/04/2011נכון, אבל מה עם הנוחיות? והסיכון לא כל כך גדול!
יותר פשוט לקצר בשיחה, ולעבור לחוטי רק לשיחות ארוכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כ-10 מ' מחדר שינה יש תחנת טרנפורמט'יובל08/04/2011
מול בית לרכישה ראיתי מיבנה טרנספורמטורים מרובע בנוי על הקרקע-כנראה מספק לרחוב שלם.
מהו המרחק הבטיחותי של חדר שינה ו/מיבנה למגורים מתחנה כזו?
תודה,
יובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כ-10 מ' מחדר שינה יש תחנת טרנפורמט' - תגובה
רם דישון08/04/201110 מטר סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת רנטגן לילדה וחשיפה לקרינהאנה08/04/2011
שלום רב,
בתי בת שנה ו3 חודשים עברה לאחרונה בדיקה הנקראת בליעת בריום. זו בדיקה שמחייבת חולה לשתות חומר ניגוד לבן ואז מצלמים את החולה ו"עוקבים" אחרי מעבר החומר בדרכי היעכול.
הבדיקה התבצעהבמשך 3 שעות. כאשר צילמו אותה בכל פעם עם הפסקות של בין 20 ל40 דקות בין צילום לצילום. סה"כ היו 5 פעמים כאלה והצילום נמשך כ5 עד 10 דקות. הוסבר לנו שזהו צילום בצורה דיגיטלית וכך יש פחות קרינה מאשר רנטגן רגיל.
השאלה שלי האם בכל זאת הילדה "אכלה" הרבה קרינה? האם רצוי להימנע מצילומי חזה בעתיד? נגיד בשנה הקרובה? ברור לי שתחשף למחלות השונות שלפעמים הרופא שולח לצילום על מנת לשלול דלקת ריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת רנטגן לילדה וחשיפה לקרינה - תגובה
ד``ר דני וולף09/04/2011בליעת בריום היא פרוצדורה עם קרינה רבה, השווה לקרינה של כ- 150 צילומי חזה (ראה שאלות נפוצות שאלה 9) אולם היא אפילו פחות מ- CT , וישנם מקרים בהם אי אפשר לוותר על השיקוף. נכון שבצילום דיגיטלי יש פחות קרינה, ובטוח שהרופאים שקלו היטב את נחיצות הבדיקה. סה"כ סיכון מזערי מאוד ול כדאי לחשוב על זה, וגם לא להימנע מביצוע צילומים מחוצים בעתיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוצמת קרינה ומרחק מהראשניסים08/04/2011
שלום,
מהי עוצמת הקרינה המומלצת לטלפון סלולרי? האם 1.49 זה נחשב גבוה (מדובר בסמארטפון)
ושאלה שניה, באיזה מרחק מהראש כדאי להניח את הטלפון בלילה (אני משתמש בו גם כשעון מעורר)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עוצמת קרינה ומרחק מהראש - תגובה
רם דישון08/04/20111. עוצמה זו הינה בינונית.
2. שמור 60 ס"מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מודד קרינהחיים07/04/2011
אני מעוניין לקנות מכשיר שמודד קרינה מסלולרי, טלפון אלחוטי, מכשירים חשמליים, מיקרוגל, שנאים וכו'.
ראיתי בפורום שאתם דווקא בעד לקנות מכשירים כאלה באיביי ואתם אומרים שהם מדוייקים.
השאלה שלי היא, איזה מכשיר לקנות (ושהוא מתאים לשימוש שאני מחפש).
האם מכשיר כזה מתאים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מודד קרינה - תגובה
רם דישון07/04/2011שלח לי קישור בדוא"ל פרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד אני יודע אם נפגעתי מקרינה?מעוז07/04/2011
שלום!
אני בעבודתי נמצא הרבה ליד ארון חשמל גדול ורציתי לדעת קודם כל השערה שלכם כמה קרינה הוא פולט ועד כמה זה יכול להיות מסוכן ושנית אם חלילה נפגעתי מקרינה איך אני יכול לדעת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כיצד אני יודע אם נפגעתי מקרינה? - תגובה
רם דישון07/04/2011תשובות לשאלות אלו בפורום באינטרנט הן ממש לא רציניות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספק כוח של ניידאריה07/04/2011
יש לי מחשב נייד דל אינספירון 6000 [ישן כבר] אני מפעיל אותו בחשמל הבית
הוא מחובר קבוע לשקע, כי רוב השימוש בו מהבית,וכן כי הוצאתי ממנו את הסוללה היות והיא הייתה מתחממת מאוד והייתה סכנת פיצוץ
היות וכך התעוררו אצלי תהיות, ורציתי לכן לשמוע את דעתכם
האם ספק הכוח של המחשב מקרין? בכל מקרה באיזה מרחק יש לשבת ממנו?
ואם יש שדה מגנטי ממנו מה ניתן לעשות? האם כדאי לנתק אותו מהחשמל בכל פעם שהמחשב לא בשימוש או שאין טעם לעשות כך? האם כשהספק לא בחשמל הוא בטוח יותר? לא ברור לי האם ניתן לקנות חוט חיבור ממנו למחשב שיהיה ארוך יותר מהקיים
בתודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב..
אריה07/04/2011אני ישן באותו חדר שבו נמצא המחשה הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספק כוח של נייד - תגובה
ד``ר דני וולף07/04/2011כל ספק, קרי שנאי, מקרינים, ואני מניח שמרחק של 50 ס"מ עד מקסימום 1 מטר מספיקים בהחלט להקטין הקרינה לזניחה. כשהמחשב אינו עובד, הקרינה של הספק זניחה, ומה זה בכלל משנה אם אתה לא נמצא לידו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- case ומכשיר סלולאריחיים07/04/2011
האם case שמתלבש על מכשיר סלולארי, עלול להגדיל את רמות הקרינה של המכשיר? (הcase למעשה צמוד למכשיר).
כמו כן, האם case שיש לו מגנט (קרוב מאוד למכשיר עצמו) - עלול להגדיל את רמות הקרינה בגלל המגנט?
מדובר ב-case הזה.
המגנט נמצא בצופציק למעלה וכן בחלק שנפתח.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר case ומכשיר סלולארי - תגובה
ד``ר דני וולף07/04/2011השאלה לא ברורה לגמרי. למה צריך את ה- CASE האם כדי להוריד את הקרינה??? אז אני עדיין לא מכיר שום פטנט להוריד את הקרינה פרט ל.... מרחק.
אני פשוט לא מבין למה צריך את ה- CASE ולמה צריך את המגנט, ומה זה משנה אם הוא מגביר את הקרינה?
בקיצור, אל תשתמש בשום CASE או פטנט אחר כדי להקטין את הקרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה - תגובה
רם דישון07/04/2011הכיסוי אינו יכול להגביר את הקרינה.
הסיבה שבצילומי רנטגן מורידים פריטים מתכתיים היא למנוע הסתרה ולא בגלל הקרינה.
אתה יכול להשתמש בכיסוי ללא חשש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. והאם
חיים07/04/2011תודה. והאם עדיף לוודא שהמגנט לא נוגע בראש שלי בזמן השיחה? או שממש אין פה קשר לקרינה?
בנוסף, שמעתי שאוזניות מעבירות קרינה לאוזנים - זה נכון? אם כן, למה דווקא אוזניות ודברים אחרים לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה. והאם - תגובה
רם דישון07/04/2011אין בעיה עם המגנט. הוא לא עושה כלום.
בקשר לאוזניות ראה בשאלות נפוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חיים07/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר למחשב ניידחן06/04/2011
שלום יש לי כמה שאלות בבקשה:
1. האם מחשב נייד שמחובר לאינטרנט אלחוטי (הראוטר נמצא בחדר בו אני ישנה) יש בו קרינה?
2. האם העובדה שאני מניחה את המחשב על גופי (רגלי/ על הבטן) יש בזה סכנה?
אם אני שמה שמיכה/ כרית זה מועיל?
3. מה צריך להיות המרחק הפלאפון מהגוף (כאשר אני לא מדברת בו) כדי למזער את רמת הקרינה?
תודה רבה ויישר כוח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר למחשב נייד - תגובה
ד``ר דני וולף07/04/2011מרחק מהראוטר מטר מספיק.
מרחק ממחשב נייד 50 ס"מ מספיק. כרית ושמיכה לא מועילים. מרחק של פלאפון 20-30 ס"מ מספיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיכה את השאלות של חן
מתיא11/04/20111. האם מסוכן שהמחשב הנייד נמצא במיטה בזמן השינה?
2. בתשובה לשאלה "האם העובדה שאני מניחה את המחשב על גופי (רגלי/ על הבטן) יש בזה סכנה", כתבת שמרחק של 50 ס"מ ממחשב נייד מספיק, אבל המרחק צריך להיות מהראש, מהבטן או מכל הגוף?
אם לא עושים את זה איזה נזק יכול להגרם?
3. לגבי מרחק הפלאפון מהגוף (כאשר לא מדברים בו) אמרת שצריך מרחק 20-30 ס"מ, הכוונה לגבי המרחק מהראש או מכל הגוף?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממשיכה את השאלות של חן - תגובה
רם דישון11/04/20111. אם הוא כבוי- אין סיכון, אבל עדיף פרטנר אחר במיטה.
2. רצוי 50 ס"מ מכל הגוף.
3. איזה נזק- רק השוכן במרומים יודע בדיוק. אנחנו עוד לא.
4. לגבי המרחק של הנייד מהגוף- רצוי מכל הגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכשיר סלולרי בעל פחות קרינהמותשת06/04/2011
שלום,
במסגרת העבודה הציעו לי מספר מכשירים, ואני צריכה לבחור אחד מהם
אודה לכם אם תאמרו לי באיזה מכשיר יש הכי פחות קרינה
והאם תוכלו לסדר אותם לפי סדר של רמת קרינה?
נוקיה 2730
סוני אריקסון cedar
nokia E5
nokia N8
samsung galaxy s
iphone 4 G16
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מכשיר סלולרי בעל פחות קרינה - תגובה
רם דישון06/04/2011תבדקי את ה-SAR שלהם באתר החברה. קחי את המכשיר עם הערך הנמוך ביותר.
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)