מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרבה למבנה השנאה שכונתיטליה01/03/2011
שלום,
אנחנו שוקלים לשכור דירה בירושלים שנמצאת במרחק של כ-15 עד 20 מטר ממבנה השנאה שכונתי (מבנה בטון קצת ישן של חברת החשמל). אני מהססת לחתום על חוזה לפני שאוודא שהקרינה האלקטרומגנטית מהמבנה לא מהווה סיכון בעיקר עבור הילדה שלי. מה דעתכם? האם מרחק כזה בטוח או שצריך למדוד?
אשמח לקבל תשובה.
תודה רבה
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרבה למבנה השנאה שכונתי - תגובה
רם דישון01/03/2011הזמיני מודד או מדדי בעצמך. לא הייתי מקבל החלטה כזו על סמך חוות דעת רחוקה של מהנדס, מוכשר ככל שיהיה. יחד עם זאת, אם מדובר על שכירות לטווח קצר- עד שנה- גם אם השדה מעט גבוה אין בעיה.
סיכון מתפתח עקב חשיפה יומיומית ארוכה במשך שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרבה למבנה השנאה - המשך
טליה01/03/2011תודה רבה על המענה המהיר.
החלטתי לא לקחת את הדירה. הייתי צריכה לקבל החלטה מהירה ולא רציתי לקחת סיכון. להבא האם יש מפה כלשהי של מוקדי השנאים וחדרי השנאה בארץ כך שאוכל לבדוק זאת מראש (כפי שיש למוקדי שידור סלולרים?)
תודה רבה שוב.
טליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרבה למבנה השנאה - המשך - תגובה
רם דישון01/03/2011למיטב ידיעתי אין מפה או בסיס נתונים כזה (פתוח לציבור; בחברת החשמל בוודאי שיש).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק של חדר מגורים מתטזרועי01/03/2011
שלום רב
אשמח לדעת אם מרחק של 15 מטר מתטז עדין יכול להוות בעיה והאם יש משמעות למיקום החדר יחסית לתטז
תודה
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מרחק של חדר מגורים מתטז - תגובה
רם דישון01/03/2011מדדתי שדה של תט"ז ליד ביתי.
כבר במרחק של 7 מטר אין שום בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכסה לצלחת מיקרוגל רעיל?שירי27/02/2011
שלום, שמעתי לאחרונה שעדיף לא להשתמש בכיסוי פלסטיק לצלחת המיקרוגל כי זה רעיל, לא הצלחתי למצוא התייחסות לזה בחיפוש באינטרנט. האם יש בזה סיכון? במה כדאי להשתמש במקום? אמרו לי להשתמש בצלחת הפוכה אבל אז אין פתחים כמו שיש בכיסוי היעודי מפלסטיק, האם הפתחים חשובים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מכסה לצלחת מיקרוגל רעיל? - תגובה
רם דישון27/02/2011המכסה אינו רעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקרינה ממיקרוגל מאוד נמוכה לא צריך
ניר11/04/2011לא צריך בכלל מיכסה.
מניסיון של מדידות הקרינה פחות מ-2% מהסף שניקבע.
הכל זה סתם מסחרי לדחוף לאנשים.
תפנה את כספך לגידול ילדיך ולא לשטויות.
ניר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הקרינה ממיקרוגל מאוד נמוכה לא צריך - תגובה
רם דישון11/04/2011אתה כנראה לא מסתובב הרבה במטבח.
מטרת המכסה היא למנוע לכלוך של דפנות תא המיקרוגל בטיפות נוזלים, ואין לו ולא כלום עם הגנה בפני קרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שואב אבק קרוב לראשנאור27/02/2011
שלום רב,
בראשתי שואב אבק שהספקו 1200W .
לעתים בשביל להגיע לנקודות גבוהות אני מרים אותו ומחזיק אותו קרוב לראש.
השאלה שלי האם המצב המתואר יש בו כדי לסכן אותי בריאותית בצורה מינימלית כלשהי ,והאם מומלץ לחשוב על סידור אחר?
אני שואב אבק פעם-פעמיים בשבוע בצורה מאוד רצינית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שואב אבק קרוב לראש - תגובה
רם דישון27/02/2011אין סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם קיימות עדיין השפעות קרינה ביפןארנון27/02/2011
שלום למומחים,
ברצוני לנסוע ליפן. האם עדיין קיימת השפעה או חשיבות- כלשהי- לקרינה רדיואקטיבית
ביפן (או באיזורים מסויימים שם) כך שרצוי להימנע מביקור בימים אלו?
בתודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם קיימות עדיין השפעות קרינה ביפן - תגובה
רם דישון27/02/2011השאלה מחוץ לתחום פורום זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות לבי קרינה סלולרית ובלוטותערן26/02/2011
שלום למומחים:
בעקבות המלצתכם קניתי אוזניית בלוטות אוויר וגם נרתיק חוסם קרינה. קניתי אוזנייה של getsafe.
1.לגבי האוזנייה: אני שם את האוזנייה עלי כל שהיא צמודה בערך לאזור של מפתח הלב.
אני חושש מכך שהאוזנייה יכול לפלוט לאזור החזה שלי שלי קרינת בלוטות וזה יכול להזיק.
לפני שקניתי שאלתי את החנות את השאלה הזו והם אמרו שבאוזנייה יש ציפוי שמגן
בפני קרינה, אבל רציתי לבדוק את העניין גם איתכם. האם מומלץ לשים את האוזנייה הזאת בכיס?
2. עד כמה יעיל הנרתיק חוסם הקרינה? אני שם אותו על החגורה. האם זה מומלץ מבחינת החשיפה של הגוף שלי לקרינה הסלולרית?
3. קרינת בלוטות ברכב: האם כדאי לדבר עם אוזניית בלוטות אוויר ברכב?
אם כן , האם מומלץ לפתוח חלון כדי שהקרינה תוכל לצאת החוצה?
האם הקרינה חודרת את הפלסטיק של החלון ויכולה לצאת דרכו החוצה?
האם דיבורית בלוטות ברכב פולטת קרינה? אם כן האם זה רק שמדברים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה שאלות לבי קרינה סלולרית ובלוטות - תגובה
רם דישון26/02/20111. אין בעיה עם האוזניה. היא משדרת בהספק מאד נמוך, ואם היא לא צמודה לאוזן באופן קבוע- אין בעיה.
2. אינני מכיר את הנרתיק. שלח פרטים עליו.
3. דיבורית בלותות' ברכב פולטת קרינה חלשה מאד. מאחר והשידור רחוק מהגוף- אין בעיה. הבעיה בקונפיגורציה זו היא בשידור של המכשיר עצמו בתוך הרכב. החלונות שקופים לקרינה, כך שפתיחתם איני מעלה ואינה מורידה. איפה יש פלסטיק בחלון? (בכל מקרה גם הפלסטיק שקוף).
4. אני מעדיף דיבורית לרכב עם אנטנה חיצונית, במיוחד לאלו שמדברים הרבה מהרכב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצרף את הקישור
ערן27/02/2011תודה על התשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני מצרף את הקישור - תגובה
רם דישון27/02/2011אין הרבה פרטים באתר.
הוא יעיל- אבל לא ב-100%. בכל מקרה שימוש בו עדיף על כלום. הקרינה שהגוף סופג בזמן שהוא בשימוש נמוכה בהרבה מאשר בלעדיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםמאיה25/02/2011
במסגרת עבודתי אני משתמשת באוזניות אלחוטיות של plantronics כדי לענות על טלפונים במשרדי. הן עלי כל היום. האם אני חשופה לקרינה ובאיזו מידה?
שלום - תגובה
רם דישון25/02/2011את חשופה לקרינה חלשה ברציפות.עוצמה זו נחשבת ללא מסוכנת, ועדיין מומלץ או לחבוש אותן רק בעת השיחה או לעבור לאוזניות חוטיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
מאיה26/02/2011ראיתי שיש כאלה שמבוססים על טכנולוגיית Bluetooth . זה עדיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלה נוספת - תגובה
רם דישון26/02/2011מה מבוססים על טכנולוגיות Bluetooth?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדידת קרינה אלקטרומגנטית במשרדדני24/02/2011
שלום רב ,
אני עובד במשרד אשר נימצא בקומה 1- בבנין דירות/מלון דירות,המשרד בגודל של 3X 5 מטר ומדדתי בו 9-11 מיליגאוס.
אני נימצא במשרד כ 10 שעות ביום.
האם זו מדידה מסוכנת?
תודה
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מדידת קרינה אלקטרומגנטית במשרד - תגובה
רם דישון24/02/2011כן.
נסה למצוא במשרד נודה עם שדה יותר נמוך, והעבר את שולחנך לשם. אם אין- דאג להזמין חשמלאי שיאתר את הסיבה לשדה הגבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שדה מגנטי משנאי וכבל הזנת מזגןערן23/02/2011
שלום רב,
מעבר לקיר של מיטת התינוק קיימת טלויזיית LCD. בדקתי שדה מגנטי עבור ה-LCD.
להפתעתי גיליתי שלטלויזיה אין כמעט שדה מגנטי אבל היה קיים שדה מגנטי חזק מאוד (כ-15 מיליגאוס) ממקור אחר, השנאי של הרסיבר שלי ששכן במזנון. למרות שהיה במרחק של כ-60 ס"מ. האם זה הגיוני ? מאחר וכאשר ניתקתי אותו מהחשמל (למרות שהרסיבר לא עבד בכלל) ירד השדה המגנטי פלאים.
בנוסף , גם על הקיר היכן שעובר כבל ההזנה למזגן עילי (רק 1 כ"ס) היה שדה מגנטי חזק יחסית של בין 10 ל-15 מיליגאוס (בקפיצות , לא יציב). האם זה הגיוני ?
מה עושים ? מחפש משהו למסך/להדביק/לצבוע את הקיר של מיטת התינוק על מנת לחסום את השדה. האם יש משהו כזה ? (עדיף משהו שווה לכל כיס).
כמו כן, כאשר אומרים שהתקן המחמיר הינו 2 מיליגאוס ל-24 שעות. האם ניתן לגזור ש"מותר" 8 מיליגאוס ל-6 שעות רצוף ?
תודה,
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שדה מגנטי משנאי וכבל הזנת מזגן - תגובה
רם דישון24/02/20111. כל התופעות הגיוניות.
2. המיגון היחידי היעיל הוא המרחק. אין פתרון אחר יעיל (פרט לניתוק המתח לשנאי).
3. בקשר למזגן- יתכן שמי שהתקין את חיבור החשמל הוביל חוט פאזה מכיוון אחד ואפס מכיוון אחר. זה ניתן לתיקון ע"י הכללת הפאזה והאפס באותו צינור. (אבחנה זו היא השערה- קשה לתת אבחנה וודאית ממעמקי הכורסא שלי...)
4. רצוי לא לעלות על 2 מיליגאוס. נקודה. זה הבטוח ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזניית בלוטוס'תומר23/02/2011
שלום רב למומחים,
האם לדבר באוזנית בלוטוס 10 דקות בממוצע כל יום דרך הסלולאר זה תקין?
מצאתי שאוזנית בלוטוס יותר נוחה לי מאשר האוזניות אוויר, ולכן אני שואל, אם במקרה של מעט זמן שיחה יומי זה משמעותי ההבדל ביניהם.
כמובן שאני לא מרכיב את האוזנית בלוטוס כל היום באוזן, אלא שם אותה בכיס או בתיק.
האם בשליחת הודעת SMS יש להתרחק מהמכשיר?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוזניית בלוטוס' - תגובה
רם דישון23/02/20111. 10 דקות ביום- סביר. אין בעיה.
2. כנ"ל בשליחת SMS- זמן השידור קצר מאד יחסית, לכן אין בעיה. אין צורך להתרחק מהמכשיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת
תומר23/02/2011הקרינה מהבלוטוס היא בעצם קרינה של הבלוטוס נכון (ולא קרינה סלולארית)?
תודה, שאלה נוספת - תגובה
רם דישון24/02/2011זו אותה תופעה, אבל של הבלותות' הרבה יותר חלשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה במקום העבודהאבי גולדשטיין23/02/2011
ליועצים שלום רב,
הנני עובד במקום עבודה הייטק.
אנחנו שני אנשים החולקים את אותו חדר ומכיוון שבצמוד לחדרינו עוברים כבלי חשמל ביקשנו שיבצעו בדיקת קרינה.
התבצעה בדיקת קרינה והממיצאים הראו 2.4 מיליגאוס על שולחן חברי ועל שולחני נמדד 3.6 מילגאוס. המדידה ערכה כ-3 שע' ברציפות בכל נקודה.
מכיון שאנו שוהים בחדר לפחות 8 שע' ביממה, רציתי לשאול האם אנו נמצאים בסביבה תקינה\בטוחה, או שהרמות האלה פלוס השעות הרבות הן מסוכנות?
בתודה מראש,
אבי גולדשטיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה במקום העבודה - תגובה
ד``ר דני וולף23/02/2011קשה מאוד לקבוע חד משמעי ובוודאות. כיוון שאתם לא ילדים (בגיל לפחות) הייתי מתפשר עם הממצאים האלו, אם כי הזזת השולחן במטר או אפילו בחצי מטר בוודאי תפתור את הבעייה. אגב רק המרחק יעזור, ולא שום אמצעי אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חדר שנאים או טרנספורמציה תת-קרקעיsava22/02/2011
שלום,
אנו הולכים לקנות דירה בבית בן 25 קומות אשר בבניה. בבנין יוקם חדר שנאים תת-קרקעי (קומה -1) אשר ישמש את ה בנין והבנין הסמוך. הדירה ממוקמת בקומה 7, כאשר הלובי הוא בן 2 קומות. האם יש סיבה לדאגה כשמדובר על מרחקים אלה?
מה התלות בין רמת הקרינה מחדר שנאים לבין המרחק (שמעתי שזה כריבוע של מרחק). תודה מראש על התשובות.
ס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חדר שנאים או טרנספורמציה תת-קרקעי - תגובה
רם דישון22/02/20111. בקומה 7 אין בעיה.
2. לגבי התלות של רמת הקרינה במרחק- חפש ברשת או הירשם ללימודים. קצרה היריעה בפורום להרחיב בנושא זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדר שנאים או טרנספורמציה תת-קרקעי
sava26/02/2011תודה רבה, רם.
האם כמות השנאים משנה, או בכל מקרה בקומה 7 אין בעיה.
תודה שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חדר שנאים או טרנספורמציה תת-קרקעי - תגובה
רם דישון26/02/2011בכל מקרה בקומה 7 אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעש של פולס חשמלי בתדר קבועאסף22/02/2011
יש לי מגבר מנורות לגיטרהW 60, כאשר הגיטרה מחוברת אליו, אני שומע רעש של פולס חשמלי בתדר קבוע של בערך כל 0.85 שניה
הבדיקות שעשיתי ושום דבר לא עזר:
1. החלפתי- מגבר חדש ,כבל, וגיטרה
2. חיברתי לחשמל של השכן
3. היה אצלי חשמלאי ובדק את הארקה ומצא שאין בעיה
4. הוספתי מייצב מתח
5. חיברתי את זה לשכן ועדיין היה רעש
6. ניסיתי אפילו עם כבל שאני מחזיק ביד,כלומר את ה -אני האנטנה הרעש עדיין קיים
7. הוצאתי את המגבר 20 מטר מהבית עם כבל מאריך וזה לא עזר
8. כשהכבל לא מחובר למגבר זה לא קורה-אין רעש
• הפעלתי במקום אחר ואין שום בעייה(בסביבה אחרת ממקום מגורי)
עשיתי את כל הניסיונות ואני מסיק שזה רעש שנקלט מבחוץ, ממשהו שמשדר, הגיטרה מעין אנטנה , כשאני אני עומד עם הגיטרה ועושה סיבוב יש רעשים חוץ משני מקומות בודדים של שקט במרחק של 180 מעלות אחד מהשני ) אבל אין לי מושג מה זה אומר, אני לא יודע באיזה כוון לחפש -סלולרי,שדה מגנטי..., אני לא יודע למי לפנות, אם למישהו יש מושג אני אשמח מאד, אני לא יכול לנגן בבקשה עזרו לי...
,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רעש של פולס חשמלי בתדר קבוע - תגובה
רם דישון22/02/20111. לא הבנתי לאיזה כבל התכוונת. נא הסבר.
2. נסה לנתק את כל מכשירי החשמל בבית, אחד אחד. בדוק אחרי כל ניתוק, ייתכן שזה יעזור.
3. נסה לעשות את אותו התהליך אצל השכן; ייתכן שאתם מחוברים לאותה פאזה, ואצלו יש מכשיר כלשהו שמשדר הפרעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי קרינה ממחשבלירן22/02/2011
האם מרחק של כ-40 ס"מ ממחשב נייח זה בטיחותי לגבי הקרינה ? מה המרחק שצריך להית מהמודם? איך לדעת מה רמת הקרינה מהמחשב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגבי קרינה ממחשב - תגובה
רם דישון22/02/20111. עדיף 60 ס"מ.
2. רק ע"י מדידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על ממדסער21/02/2011
יש לי קצת שאלות (קראתי בפורום ובכל זאת..)
-האם ממד אטום? ז"א - קרינה יכולה לעבור דרכו? אם יש לי מחשב בצד השני של הקיר ואני ישנה ליד הקיר (40 סנטי' מרחק בכל מקרה לא מזיק. נכון?).
- אם שוטפים ממד בלי לטאטא, וכל יום מאוווררים א החדר, זה בסדר?. (אין לנו שואב אבק)
-אם מדברים עם רמקול של הפלאפון, וזה רחוק מהראש 20 סנטימטר זה בסדר?
תודה רבה אשמח מאוד לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות על ממד - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א21/02/2011ממד אינו אטום, שדה מגנטי עובר דרכו במלואו כאילו הוא אוויר, וקרינת שידור סלולרי נבלמת בכ- 95%. המחשב יוצר שדה מגנטי שעובר דרך הקיר.
להיות זהיר , מרחק בטוח הוא לפחות 60 ס"מ.
גם שטיפה מסלקת את החומר הרדיואקטיבי, אולם שאיבה עדיפה.
דיבור עם סלולרי על רמקול כדאי במרחק 60 ס"מ גם כן.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)