מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוזניות BLUETOOTH עם צינור אווירניב10/02/2011
היום קיבלתי את האוזניות הBLUETOOTH עם צינור אוויר שלי, זה מעיין קליפס שחור כזה שהוא גם המשדר של אות הBLUETOOTH שאליו מחוברים זוג אוזניות אוויר.
עכשיו שמתי את הקליפס הזה על החולצה שלי יחסית גבוה, והוא השתחרר ונפל על הרצפה(אני בחור גבוה והוא נפל לי כשאני עמדתי, אז זאת היית נפילה מגובה רב).
אני לא ממש רואה נזק חיצוני אבל חשבתי אם הנפילה יכולה לגרום נזק לBLUETOOTH והוא עכשיו ישדר בעוצמות גדולות ומסוכנות שיפגעו לי במוח.
(אני לא כתבתי את סוג הדגם כי אני יודע שאתם לא אוהבים פרסומות בפורום, אבל אוכל לשלוח את סוג הדגם במייל או לפרסם פה לבקשתכם)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עכשיו נראה לי שמצאתי משהו קטן
ניב10/02/2011עכשיו נראה לי שמצאתי משהו קטן שאולי נגרם מהנפילה, ואולי זה היה ככה מכתחילה ככה.
(זה שריטה קטנה סביב החלק של הלחצן).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו נראה לי שמצאתי משהו קטן - תגובה
ד``ר דני וולף10/02/2011אוזניות עם צינור אוויר כמו שיש לך לא יקרינו גם אם ייפגמו. אל דאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עכשיו נראה לי שמצאתי משהו קטן - תגובה - תגובה
רם דישון10/02/2011שום רכיב שאמור לשדר לא ישדר יותר עקב מכה, אלא פחות.
שים לב לטיעון הבא:
היצרן מעוניין ליצר רכיב שמשדר בעוצמה מסוימת. הוא יעשה מאמץ לשדר את העוצמה המבוקשת, ולא אחוז אחד יותר, כי האחוז הזה תמיד יוצא יקר מאד.
לכן הוא יתכנן את הרכיב בצורה אופטימלית על מנת שישדר על פי התכנון.
כעת, אם הרכיב ניזוק- הוא לעולם לא יוכל לשדר יותר, רק פחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארון תקשורתדנה10/02/2011
כיצד ניתן לדעת אם ארון הוא ארון תקשורת / מרכזיה או משהו אחר? איזו קרינה מודדים מארון תקשורת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארון תקשורת - תגובה
ד``ר דני וולף10/02/2011ארון תקשורת הוא מרכזיה ואינו ראוטר אלחוטי, הוא לא אמור להקרין כלל.
תקשורת קווית, לא מקרינה, רק תקשורת אלחוטית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מארון מרכזיית טלפוניםדנה10/02/2011
האם מותר לשבת מאחורי ארון שיש בו גם לוחות חשמל וגם מרכזיית טלפונים? האם הקרינה מארון של מרכזיית טלפונים היא קרינת אלמ"ג או אחרת? כיצד מודדים אותה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מארון מרכזיית טלפונים - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א10/02/2011הבעייתיים שם מטווח קצר, אלה לוחות החשמל. ממרכזיית הטלפונים אין בעייה.
יש למדוד שטף מגנטי, ולראות עד היכן דועך עד לרקע.
אוכל להשאיל לכם מכשיר למדוד את זה.
בימים אלה (של חורף) צריך לבדוק גם מה הרקע, יתכן שהוא גבוה בגלל תנאים אטמוספריים, ולא רק בגלל הקירבה לארונות החשמל, ויש להתחשב בזה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזניות אוויר והריוןרונית ק.10/02/2011
אני בהריון אז התעניינתי לגביי הקרינה של הפלאפון. אני מנסה לדבר רק בטלפון רגיל בכל מיקרה בבית ובעבודה.
חברה בעבודה אמרה לי מה שנקרא אוזניות אוויר. יש לנו חבר מהנדס אלקטרוניקה שאמר שמה שהוא הבין זה שאוזניות אווויר מרחיקות את הקרינה מהראש אבל הקרינה מתרכזת יותר בקצה מאיפה שמתחילה אוזניית האוויר וזה יותר מסוכן לתינוק כי זה כבר קרוב יותר לרחם שלי וגם ללב. אני כבר לא יודעת אז מה לעשות? אשמח לדעת...
רונית ק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזניות אוויר והריון - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א10/02/2011הטלפון מקרין וכן הרמקול הקטן של אוזניות האוויר, לכן יש להרחיק את הטלפון מהגוף, גם במצב המתנה, ובפרט בעת שיחה. את האוזנית כדאי להצמיד רק בעת שיחה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוזניות אוויר והריון - תגובה - תגובה
ד``ר דני וולף10/02/2011הבהרה לדברי עמיתי המלומד הד"ר שליטא.
אוזניות מעבירות חלק מזערי של הקרינה. אם הקרינה המזערית שהאוזניות מעבירות נכנסת לתוך האוזן, עלול להוות בעיה, אם לתוך האוזן נכנס צינור האוויר, והאוזניות עם הקרינה המזערית נמצאות על החזה, אין בעיה. ונכון אמר עמיתי, הקרינה החזקה היא רק ממכשיר הפלאפון בעצמו, אותו לא כדאי לך לשים קרוב לבטן. 20 -30 ס"מ מהבטן מספיקים בהחלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוזניות אוויר והריון - תגובה - תגובה - תגובה
רם דישון10/02/2011ולהוסיף על עמיתי:
העובר נמצא בתוך שק מים. המים בולעים את הקרינה, כך שמה שמגיע לעובר הוא ממש מינימום שבמינימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בננה לאכילהדנה09/02/2011
היי
האם השמועה נכונה שיש בבננה לאכילה קרינה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בננה לאכילה - תגובה
רם דישון09/02/2011לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיברגלסמוני09/02/2011
הנני שוכרת דירה מזה כשנה בהיכנסי לדירה , ראיתי צינור ניקוז מים חשוף שרעש המים שלו הפריע לי מאוד ולכן בעל הדירה קרא לפועל שבידד את הצינור בפיברגלס בשתי שכבות ואז בקיר גבס לאסתתיקה ששל האזור , יש לי פחד שהפיברגלס מסוכן לבריאות ונודף על אף שמכוסה בקיר גבס עיזרו לי בתשובה ? מה הסיכונים , האם הכיסוי בקיר גבס מונע הדלפה של הסיכון בפיבר גלס?תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פיברגלס - תגובה
רם דישון09/02/2011אין שום סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה ליד ראוטרראובן09/02/2011
יש בחדר של בני בן ה 13 ראוטר עם 3 אנטנות,
הילד ישן כמטר וחצי מהראוטר,
האם זה מסוכן?
והאם כדאי להוציא את הראוטר מהחדר ? אבל שידוריו יגיעו לחדר.
שנית האם כדאי לרכוש ראוטר רק עם שתי אנטנות או שזה לא משמעותי שתי אנטנות או שלושה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה ליד ראוטר - תגובה
ד``ר דני וולף09/02/2011החשוב הוא עוצמת הראוטר ולא האנטנות. מטר וחצי מהראוטר כל הלילה ????? עדיף להרחיק את הראוטר עוד יותר. כדאי מאוד להוציא את הראוטר מחדר השינה של הילד, השידורים יגיעו לכל הבית בינכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אני ירחיק 3 מטר מהילד זה בסדר ?
ראובן09/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ואם אני ירחיק 3 מטר מהילד זה בסדר ? - תגובה
רם דישון09/02/2011זה בסדר, ועדיין אנו ממליצים להעביר את הראוטר (או את הילד) לחדר אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חן חן על תשובתכם
ראובן09/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה משקעי חשמלחגית09/02/2011
בוקר טוב
סידרתי את חדר ביתי לפי עצות שקראתי כאן בפורום המצויין שלכם
את המיטה הרחקתי למקום הרחוק ביותר מארון חשמל קומתי שנמצא בצידו האחורי באחד הקירות (מרחק של כמעט 3 מטר) ומרחק של כמטר מהחלון עליו מורכבים גלאים של מערכת אזעקה.
נוצר מצב שהמיטה צמודה לקיר עליו יש מספר שקעי חשמל, שקע לטלפון ושקע חיבור לאינטרנט, אבל הבנתי כאן שבמידה ואין דבר שמחובר לשקעים אין שום חשש.
השבוע ביקר אצלנו טכנאי של בזק ואמר לנו שזה מאוד מסוכן להשכיב את הילדה עם הראש המרחק של 10 סנטימטרים מהשקעים האלו כי גם אם שום דבר לא מחובר יש "תדר" שמקרין כל הזמן.
מאז הביקור שלו אני מורידה כל לילה את המתגים בלוח החשמל הקומתי שחולשים על כל השקעים והתאורה בחדר שלה אבל נראה לי שזו קצת הגזמה.
האם יש משהו בדברי הטכנאי?
תודה רבה לכם
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה משקעי חשמל - תגובה
רם דישון09/02/2011הגזמה פראית.
לשקע שלא מחובר אליו דבר אין שדה מגנטי כמעט. אין כל חשש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קרינה אך יש זיהום חשמלי
דני אלקבץ12/02/2011אין קרינה מהשקעים אך יש זיהום חשמלי בתדר מסוים שמסוכן או מזיק
בברכה דני אלקבץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה משקעי חשמל - תגובה - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א12/02/2011יפה ענה לך ידידי המהנדס דישון,
אבל אם יורשה לי להוסיף, עלול להיות סיכון אם יש לך בשקעים אלה גם מעמם DIMMER, שמקרין שדה מגנטי ניכר.
אם אין כזה, רוב הסיכויים שאין בעיה.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב תודות ושאלה נוספת
חגית14/02/2011תודה לכם על תשובותכם המרגיעות
מי זה דני אלקבץ? ומה דעתכם לגבי תשובתו שיש "זיהום" חשמלי מזיק?
שוב תודה רבה
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב תודות ושאלה נוספת - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א14/02/2011אני לא מכיר את הנ"ל.
הוא כתב, על קפיצות ברשת החשמל בתדרים גבוהים יותר, בגלל מכשירי חשמל וכיוב', קפיצות אלו גורמות כנראה, או מסייעות לפיתוח בעיות בריאותיות, ונקראות בשם הכולל " חשמל מלוכלך".
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה ממנורותדנה09/02/2011
במקום עבודתי נמצאו רמות גבוהות של קרינה אלקטרומגנטית (במקום הישיבה שלי כ-12). נאמר לי שיתכן והדבר נובע מזליגת חשמל של מנורות מהתקרה והדבר ניתן לתיקון כך שהקרינה תורד ל-0. האם יתכנו רמות קרינה כאלה ממנורות? האם יש דבר כזה זליגת חשמל שגורמת לקרינת אלמ"ג, והאם אכן ניתן להוריד את רמת הקרינה ל-0?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה ממנורות - תגובה
רם דישון09/02/2011ההגדרה הטכנית אינה נכונה, אבל מצב כזה יתכן.
המצב בפירוש דורש תיקון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- האם יתכן שמעבר לקיר יהיה 50
רונית09/02/2011מיליגאוס כתוצאה מזליגה של מנורות? האם אפשר להוריד את רמת הקרינה ל-0?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך- האם יתכן שמעבר לקיר יהיה 50 - תגובה
רם דישון09/02/20111. כן. זה לא בגלל זליגה" אלא בגלל חווט לא אופטימלי.
2. לאפס לא, אבל למינימום בטוח בפירוש אפשר להוריד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר להוריד למתחת ל-2
רונית09/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם אפשר להוריד למתחת ל-2 - תגובה
רם דישון09/02/2011כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה ממנורות - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א10/02/2011תתרחקי ממנורות אלו כמה שניתן. המרחק עושה ניפלאות בהקטנת השדה המגנטי שהן גורמות.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מד קרינהנירית09/02/2011
שלום,
קניתי מדי קרינה. מד קרינה סלולרית בחיווי נוריות (3 צבעים בסקאלה).
השאלה היא לגבי בית, כלומר שהות ממושכת. האם כל זמן שיש נוריות ירוקות זה תקין?
מהו הטווח התקין שזה בסדר להיות בו? השאלה מתייחסת לשהיהה של מבוגרים וילדים.
לגבי מד קרינה מרשת החשמל- כשעוברים ליד קופסאות של חברת חשמל ברחוב המד מודד מקסימום שדה (30 מיליגאוס) - האם יש בכך נזק בחשיפה של כמה דקות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מד קרינה - תגובה
רם דישון09/02/20111. לא רשמת באיזה מכשיר מדובר ומה רשום ליד הנורה הירוקה הגבוהה ביותר שמאירה. בדרך כלל הנוריות הירוקות אומרות שהמצב תקין, ואם מדובר במכשיר של Cornet- הוא אפילו מחמיר. שימי לב שהנורית הירוקה הראשונה משמשת כפיילוט, דהיינו דולקת תמיד כשהמודד פועל.
2. אין נזק בחשיפה של מספר דקות, אפילו כל יום. הסיכון הוא מחשיפה לתקופות ארוכות מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודד קרינה
נירית13/02/2011המכשיר של cornet ed-7. הטווחים: ירוק 1:מינוס 55dbm- , ירוק 2 :מינוס 40-, ירוק 3: מינוס 35-,כתום 1: מינוס 30, כתום 2: מינוס 25, כתום 3: מינוס 20,אדום 1: מינוס 15, אדום 2: מינוס 10, אדום 3: מינוס 5.
מהו הטווח שבו זה לא מזיק לילדים להיחשף לאורך שעות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מודד קרינה - תגובה
רם דישון13/02/2011כתום 2 ומטה - תקין, וזה עוד מחמיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראוטר ושנאישאלה09/02/2011
שלום
אני יושב ליד ראוטר ושנאי חשמלי, ורוצה לחצוץ את השדה המגנטי.
לשים נייר כסף בין זה אלי יעזור ?
לא ממש לעטוף, אלא שהקרינה תדלוף לצדדים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעביר את השאלה למומחים ממני
ד``ר דני וולף09/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מעביר את השאלה למומחים ממני - תגובה
רם דישון09/02/2011יעזור מעט מאד. הפתרון הטוב ביותר הוא להתרחק מטר מהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה ליד טלפון נייד בטעינהאנה09/02/2011
שלום,
רציתי לשאול מה המרחק המינימלי הבטוח שצריך לשמור מטלפון נייד הנמצא בטעינה במשך הלילה.
האם זה מסוכן?
האם יש מחקרים בתחום?
תודה רבה
אנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה ליד טלפון נייד בטעינה - תגובה
ד``ר דני וולף09/02/2011האם מדובר בפלא פון או בטלפון ביתי.
50 ס"מ מפלאפון מספיק.
מהבסיס של טלפון אלחוטי ביתי לפחות מטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרתיק שמפחית קרינהגיא08/02/2011
האם קיים נרתיק לטלפון סלולרי (iphone) שיכול להפחית את רמת
הקרינה שנפלטת ממנו במשך הזמן בו הוא צמוד על הגוף ללא דיבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נרתיק שמפחית קרינה - תגובה
רם דישון08/02/2011לא קיים, כי לו היה קיים, הטלפון לא יכול היה לקבל את האות מהמרכזת על שיחה נכנסת. חשבת על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותמאיה07/02/2011
שלום,
קניתי פוף גדול מאוד והקלקר שממלא אותו נורא מסריח- האם יש להמנע משימוש בו- כלומר להחזיר? או לא להשתמש עד שיעבור-אם בכלל? מה לעשות?
בנוסף בארון בחדרה של בתי התקלף חלק שיושבת עליו המסילה, כלומר כרגע ה-mdf חשוף. היה מן פס בחלק העליון שיצא כמעט כולו. האם זה בטיחותי? צבענו אותו טיפה בצבע של קירות.. האם זה בסדר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א07/02/2011השאלות אינן נוגעות לקרינה, אבל אענה:
1. תשימי את הפוף לאוורור במרפסת, עד שיצא הריח מהקלקר. ריח זה אינו בריא בלשון המעטה.
2. תעזבו את המסילה כמו שהיא.
אין מה לצבוע שם, כי הצבע מוציא אדים של ממיס כימי שגם הוא מזיק לבריאות.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מאיה08/02/2011אני חוזרת לשאלת הפוף החדש: הוא בגודל 1.80 ואומנם יש מרפסת אבל היא פתוחה ויש גשמים בימים אלו...
לגבי הנזק שכבר נעשה: אנחנו כבר אחרי ארבעה ימי שימוש בפוף- הבת שלי בת שנתיים וחצי יושבת עליו מדי יום ובנוסף, כשהיינו איתה בחנות שהיתה ממש מסריחה מהריח הזה של הקלקר שואלתי מה פשר הריח אמרו לי שבדיוק קיבלו הרבה סחורה חדשה. הייתי שם עם בתי בת השנתיים וחצי בערך 25 דקות......- כמה זה נורא? מה הנזק הנגרם מכך? מה יש בחומר הזה?
ולגבי המשך השימוש- תוך כמה זמן בערך אמור לעבור ריח כזה מהפוף בהנחה שאחשוב על מקום אוורור..? מה אתה ממליץ לעשות?
תודה תודה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהותוספת
מאיה08/02/2011עכשיו אני גם נזכרת שכשהיא היתה תינוקת היינו מקלחים אותה כל הזמן בתוך מן כרית צפה כזו שנקראת בטיה (מיועדת לאמבטיה) שבתוכה בעצם גם יש את אותם עיגולי קלקר נדמה לי. אוי וי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה- אני מחכה בציפיה. תודה
מאיה10/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לתגובה- אני מחכה בציפיה. תודה - תגובה
רם דישון10/02/2011לא קרה כלום בחשיפה כה קצרה. הסירי דאגה מליבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נענתי על כל השאלות
מאיה13/02/2011ומה בקשר לשאלה של מה לעשות איתו. לסלק אותו מהבית?
לא נענתי על כל השאלות - תגובה
רם דישון13/02/2011השאלות שלך חורגות מנושא הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נייר כסף חוסם קרינה ?אחד07/02/2011
שלום
לקחתי ראוטר ועטפתי אותו בנייר כסף, ולא ראית שהגלישה נפגמה, והמחשב מראה על קליטה מלאה.
מה זה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נייר כסף חוסם קרינה ? - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א07/02/2011נייר אלומיניום בולם קרינה סלולרית, אולם לא לגמרי, המעט שדלף עדיין מספיק לתת שירות.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. קרינה של שדה מגנטי ?
שאלה08/02/2011הנייר גם חוסם ?
תודה.. קרינה של שדה מגנטי ? - תגובה
רם דישון08/02/2011קרינה אלקטרומגנטית, קרינה סלולרית ושדה מגנטי הן שמות נרדפים לאותה תופעה פיזיקלית.
ניר כסף מחזיר את הקרינה ולא מאפשר לה לעבור לצידו השני.
אבל, אורך הגל של השדות האלו שונה, וישנן תופעות הקשורות לקצוות של ניר הכסף שמאפשרות לשדה לעבור חלקית הלאה. עוצמת הזליגה תלויה בתדר ובאורך הגל.
קשה לחזות מראש את החסימה. אם הראוטר קרוב, הקרינה שזולגת מנייר הכסף מספיקה לתקשורת תקינה ועדיין המחשב יראה עוצמת אות טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)