מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ארון תקשורתאלה29/11/2010
שאלתי אם יש קרינה מארון שכזה ועניתם שיש צורך במדידה.
איך ניתן להזמין מדידה שכזו?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ארון תקשורת - תגובה
רם דישון29/11/2010חפשי ברשת או פני אלי בפרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מקו מתח סמוך לדירה - דחוף!!לילך28/11/2010
שלום,
אני ומשפחתי הכוללת שני ילדים קטנים עומדים בשלבים מתקדמים של רכישת דירה בקומה ראשונה בבניין שבתמונה. חדרי הילדים אמורים להיות בחדרים אשר לפני עמוד החשמל.
האם זה מסוכן? האם זהו קו מתח גבוה?
לתשובתכם המהירה אודה,
אמא מודאגת מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה מקו מתח סמוך לדירה - דחוף!! - תגובה
ד``ר דני וולף29/11/2010זהו לא קו מתח גבוהה, אולם לעולם לא הייתי קונה דירה כזו בלי למדוד, וחשוב למדוד בשעות העומס. מדידת הקרינה האלקטרומגנטית היא ההוצאה הכי קטנה בקניית הדירה, פחות מאשר ריסוס וניקיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מאנטנה סלולריתרעות28/11/2010
שלום,
מול בית אמי הותקנה אנטנה סלולרית קטנה.
הקרינה בבית היא באזור במטבח ובאזור החלון שהוא בקו ישיר לאנטנה הקרינה היא 2.2.
וכשמתרחקים באזור חדר האוכל 1.1.
האם רמת הקרינה הזו מסוכת לגרים בבית.?
ומה רמת הסיכון כשמגיעים עם תינוקת לאזור לשהייה של חצי שעה עד שעה.?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עניתי בדוא"ל.
רם דישון28/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרחק מארון חשמלמאור28/11/2010
איזה מרחק יש לשמור מארון חשמל(הארון עם הפיוזים) של בית קרקע מודרני(4חדרים).
שיש בו כמה טלויזיות(חלק מהטלויזיות עם שפורפרת קתודית חלק עם מסך שטוח),מזגן מיני מרכזי ,עוד 2 מזגנים אישיים בחדרים,מקרר,מאוררים,תנור,כמה מחשבים,מדפסת,פקס,סורק,מכונת כביסה, מייבש כביסה.
נו בית מודרני בשעת עומס הכול עובד ביחד.
איזה מרחק יש לשמור מארון הפיוזים האלה בשעת העומס(כשלצורך העניין הכול עובד)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מרחק מארון חשמל - תגובה
רם דישון28/11/2010לא ניתן לדעת בוודאות ללא מדידה, אבל סביר שמטר אחד יספיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיטת תינוקאלה28/11/2010
מעל מיטת התינוק שלי יש מספר שקעים (ממש צמודים למיטתו, כלומר מעל לראשו).
באחד מהשקעים מחובר כבל המזגן.
האם השקעים מקרינים?
האם כאשר המזגן פועל יש קרינה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיטת תינוק - תגובה
רם דישון28/11/2010לא השקע מקרין אלא הכבל.
הייתי יותר שמח לו המרחק לתינוק מכבל המזגן היה מטר אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ארון תקשורתאלה28/11/2010
אנחנו מתגוררים מעל לארון תקשורת שכונתי.
בארון כבלים של בזק, אינטרנט וכבלים.
האם מארון כזה עלולה להיות קרינה?
האם הפרדה של רצפה מספקת?
ארון תקשורת - תגובה
רם דישון28/11/2010ניתן לענות רק לאחר מדידה בפועל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בצילום שורש כף היד לילדהזיווה28/11/2010
שלום,
עליי לחזור ולצלם את כף יד ביתי בת ה 8.5 במסגרת מעקב התבגרות מינית מוקדמת. אני חוששת מקרינת הצילום, האם יש מכונים מומלצים מבחינת המכשור שברשותם? האם ידוע מה שעורי הקרינה בצילום שכזה?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה בצילום שורש כף היד לילדה - תגובה
ד``ר דני וולף29/11/2010קרינה זניחה לחלוטין. פחות מצילום חזה. לא לחשוש מהצילום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה28/11/2010
אמא שלי עובדת כל יום 8 שעות בניקיון ולכן מחזיקה את הנייד שלה בכיס שממוקם במכנס במקביל לברך שלה.
האם זה מסוכן שזה מקרין באזור זה, יש לה תלונות על כאבים ברגלים, האם יש קשר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דני וולף29/11/2010לא מסוכן, אין בעיה, במיקום הזה רק יכול לסכן רק את אשכי הגברים והילדים. הכאבים בטוח לא מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוזניות אוויררונית28/11/2010
מי נתן לאוזניות אוויר את הציון מעולה, והאם יש אוזניות אוויר לפלאפון רגיל לא בלותו'ס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזניות אוויר מתאימות לכל הסלולרים
ראש בריא14/12/2010פשוט צריך למצוא את המחבר המתאים, לעומת אוזניות בלותוס שמתאימות לכל הדגמים החדשים שיוצרו בשלוש שנים האחרונות.
אוזניות אוויר למעשה עובדות על עיקרון מאוד פשוט של הפרדה בין השמע לאותות החשמליים-אלקטרומגנטיים, כך שאל הראש מגיעים אך ורק גלי השמע המופקים מרמקולים קטנים ומועברים ( נדחפים) בצינוריות חלולות בתור גלי קול, בדומה למישחק ילדות ידוע של חיבור קופסאות שימורים או יוגרט בחוט ודיבור דרכם.
הגורם המשמעותי פה הינו ההרחקה של מקור הקרינה מראש והעברת גלי קול בלבד כאילו שמדובר שיחה טבעית בין שני אנשים.
הראש נמצא באיזור סטריאילי ללא חוטי מתכת שיוכלים להעביר אותות שנקלטים בהם כמו באנטנה, וללא רמקולים הפולטים שטף מגנטי באוזן.
מאוד מומלץ והדרך היחידה לדבר באופן בטוח בסלולר.
* עדיין במיקרים בהם ניתן לדבר בטלפון קווי ולא אלחוטי עדיף להישתמש בטלפוןן הנייח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה בשמוש ב WIFI ב smartphoneבנצי28/11/2010
מה לגבי קרינה של WIFI (תקן N) בלבד (airplane mode) ל DATA/גלישה בסלולרי ב smartphones? מה אם משתמשים באוזניות לשמיעת מוסיקה באינטרנט דרך אותו WIFI? האם קרינת ה WIFI עוברת דרך האוזניות? האם בכל מקרה מדובר בפחות קרינה משימוש 3G/HSPA ב smartphone?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרינה בשמוש ב WIFI ב smartphone - תגובה
רם דישון28/11/20101. במצב טיסה אין קרינה.
2. בגלישה סלולרית הטלפון פועל כמו בשיחה, דהיינו- משדר.
3. כנ"ל לגבי WIFI.
4. קרינת WIFI עוברת דרך האוזניות.
5. אותה קרינה במו ב-3G.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
בנצי28/11/2010האם באמת wifi מבחינת קרינה באותה רמת מסוכנות כמו קרינת 3G?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה - תגובה
רם דישון28/11/2010דומה. לא ניתן לקבוע בוודאות ללא מדידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנה סמוכה למשרדפלוני25/11/2010
שלום רב,
במשך שנתיים ישבתי במשרד אשר בסמוך אליו ממוקמת אנטנה (מרחק 7 מטר, הפרש גבהים- 0).
הסכמתי לשבת בחדר זה לאחר שמלר"ז ביצעו מדידה שהראתה שרמת הקרינה (עם רשת הגנה) הינה 0.7 mv/cm^2
לפני 3 חודשים (ולאחר כשנה וחצי מהמדידה הקודמת) מלר"ז ביצעה מדידה נוספת שהראתה שרמת הקרינה עלתה וכעת עומדת על 1.4 mv/cm^2.
המודד ציין כי שיעור הקרינה תקין ונמוך משמעותית מהסף (3.5% מהסף), אף ציין כי בבתי מגורים/משרדים הקרינה הטיפוסית היא עד 5.
מתשובותיך לשאלות שנשאלו בפורום אני מבין שנחשפתי לקרינה יתר על המידה.
האם ישנה דרך לדעת מתי הקרינה "קפצה" מ 0.7 ל- 1.4 ע"מ שאדע כמה זמן נחשפתי לקרינה גבוהה מ- 1 ?
איך יכול להיות שעוצמת הקרינה הוכפלה ? האם החברות יכולות "לשחק" עם העוצמות מבלי שנדע ?
למעשה, גם עם מדידה נמוכה מ-1 לא ניתן להיות "שקט" היות ומחר בבוקר הנתון יכול להשתנות.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
פלוני25/11/2010האם שנתיים חשיפה (ליתר דיוק שנה ו-8 חודשים) הינם בגדר "חשיפה ממושכת מסוכנת" ?
מה ההגדרה של חשיפה ממושכת בעלת סיכון: שנה, שנתיים, שלוש ? או שאין נתון חד משמעי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
רם דישון25/11/20101. לא ניתן לדעת מתי בוצע השינוי. יתכן שלא היה שינוי כלל- עוצמת הקרינה בשעות שונות יכולה להשתנות.
2. חברות אינן משחקות בהספק. ההספק משתנה לפי מספר השיחות הרצות בפועל.
3. צפיפות ההספק עדיין נמוכה למדי, ובתקופה קצרה יחסית (שנה ושמונה חודשים) לא נגרם כל נזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחברות עושות שינויים בהספקים
אלמוני28/11/2010יש בחברות הסלולריות מחלקות אופטימיזציה שעושות שינויים בהספקים, כדי להגיע לאופטימום של כיסוי סלולרי באזור מסויים. אם אתה רוצה לדעת מתי הקירנה משתנה לידך, שים גלאי קרינה קבוע, ליד המיטה או ליד השולחן במשרד, אין דרך אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מגבר של הוטבני24/11/2010
אצלי בבית יש 3 ממירים של טלויזיות של הוט(3 שקעים).
טלפון של הוט(ובהתאם מודם לטלפון של הוט עם 2 יציאות ל2 טלפונים שיש לנו).
ומודם של אינטרנט מהיר, גם של הוט.
בגלל שהאות של הכבלים לא הספיק לכל הדברים האלה , הוט שמו לנו בבית מגבר. כדי שכל העסק יעבוד כמו שצריך ולא יהיו ניתוקים באינטרנט.
הבנתי שהמגבר הזה זה סוג של שנאי.
עד כמה יש להתרחק מהשנאי הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה-כלומר בבית יש שלוש טלויזיות
בני24/11/2010כלומר בבית יש שלוש טלויזיות של הוט, עם שלושה מימירים ושני שקעים(טכנאי אחד לא לא עשה שקע לטלויזיה אחת, אלא סתם הוריד כבל מהגג וחיבר אותו לטלויזיה,הבנתי שזה טוב כי זה לא מחליש את האות או משהו כזה...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהת'אמת אני לא יודע מה זה המגבר הזה
בני24/11/2010ת'אמת אני לא יודע מה זה המגבר הזה, נשמע לי הגיוני שזה שנאי. אבל לא בטוח.
בכל מקרה, עד כמה יש להתרחק ממנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ת'אמת אני לא יודע מה זה המגבר הזה - תגובה
רם דישון25/11/2010מטר אחד, והייתי שמח לו העברית היתה יותר תקנית בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בני25/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו העניין
בני25/11/2010אני הזזתי את המיטה בכזאת זויות שהראש ובית חזה רחוקים מטר אחד מהמגבר הזה.
העניין שהרגליים,ככה באיזור הברך, רחוקים רק כ60 סנטימטר(העמדתי את המיטה באלכסון),האם השינה במצב הזה מעמידה אותי במצב של סכנה מינימלית כלשהי מהמגבר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
באותו העניין - תגובה
רם דישון25/11/2010זה אפשר לדעת רק על פי מדידה בפועל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אפשר לקנות מכשיר מדידה?
בני25/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איפה אפשר לקנות מכשיר מדידה? - תגובה
רם דישון28/11/2010חפש ברשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לבדיקת קרינה ביתיתזהר עופר24/11/2010
שלום ד"ר שליטא
ערכנו בדיקת קרינה (עם מכשיר ששכרנו) בדירה אליה אנו עומדים לעבור, בכל הדירה רמת הקרינה הייתה נמוכה (פחות מ - 1) במקום אחד בדירה ליד חלון כאשר הוצאנו את מכשיר המדידה קצת מחוץ לחלון עלתה רמת הקרינה ל - 6 וכאשר הכנסנו את המכשיר חזרה לתוך החדר (מרחק של פחות מחצי מטר) ירדה שוב הקרינה. רצינו לשאול האם פנים החדר בטוח מבחינת קרינה גם אם כמה סנטימטרים מחוץ לחלון רמת הקרינה עלתה בצורה משמעותית? יש לציין כי על גג הבניין הסמוך מותקנת אנטנה סלולרית
ושאלה נוספת האם בדיקות הקרינה הביתיות במכשירים ששוכרים אמינות?
תודה רבה
זהר וניסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר לבדיקת קרינה ביתית - תגובה
ד``ר דני וולף25/11/2010יקירי, אתה מבלבל כמה דברים.
א. לגבי הקרינה שמדדתם, אני מניח שמדדתם שטף מגנטי של חשמל בתדירות ביתית. התוצאות מראות על קרינה נמוכה מאוד ובטוחה לחלוטין. השאלה באילו שעות מדדתם. אם בחוץ יש קרינה גבוהה יותר זה ממש לא מפריע, אולי יש שם מזגן תלוי על החלון או דבר אחר. אני מניח שמדובר במיליגאוס.
ב. לגבי האנטנה הסלולרית שמול ביתכם, אם המרחק פחות מ50 מטרים בקו אוירי, ואם רואים את האנטנה מהחלון חייבים למגן את החלון שמול האנטנה. לאור הנתונים שנתת זו התשובה שאפשר לתת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת הבהרה
זהר עופר25/11/2010תודה על תשובתך, שאלת הבהרה, אם הבניין הסמוך עליו ממוקמת האנטנה גבוה בצורה משמעותית מהדירה בה אנו גרים, האם גם אז צריך למגן את החלון בדירתנו?
תודה זהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת הבהרה - תגובה
ד``ר דני וולף26/11/2010אם יש קשר עין עם האנטנה אז כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוע של מזגן ביתימוטי24/11/2010
שלום
האם מנוע של מזגן פולט קרינה כאשר המזגן כבוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
ד``ר דני וולף24/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה של ארון חשמלמרי24/11/2010
שלום,
מבדקת קרינה שנעשתה היום במקום העבודה שלי עלה כי המקום הישיבה שלי (קרוב לארון חשמל) יש קרינה גבוהה בהרבה מהמותר, מיד הודעתי למנהל שלי שאני לא מוכנה לשבת שם יותר עד שלא יסודר המשרד לפי המלצות הבודקים.
ישבתי במקום כמה חודשים, במצטבר פחות משנה, איך אני אדע אם נגרם לי נזק? האם ישנן בדיקות כלשהן שמומלץ לי לעבור?
אני מאוד מודאגת ומבוהלת, אודה מאוד לתשובתכם המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה של ארון חשמל - תגובה
ד``ר דני וולף24/11/2010אין חשש, אין סיבה לדאגה, הסיכון עולה רק לאחר כמה שנים של חשיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה!
מרי24/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)