מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רכבמאיה13/09/2009
אני מעוניינת לדבר ברכב ללא קרינה. האם אני צריכה מכשיר קבוע נוסף שנמצא ברכב או דיבורית שמתקינים ואליה מכניסים כל פעם את המכשיר? או ששתי האופציות זהות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל דיבורית לרכב טובה
ד``ר דני וולף14/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרחיבה את השאלה ברשותכם
מאיה14/09/2009הדיבורית ברכב אליה מכניסים את המכשיר כל פעם פועלת על בלותוס לעומתה יש את האופציה של המכשיר הקבוע ברכב. מה מבינהם עדיף? האם עדיף בכלל לדבר באמצעות האוזניות החדשות או הרמקול של המכשיר? כל זאת בהתחשב בעובדה שיושב תינוק ברכב
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל האופציות מצוינות והעיקר שהתינוק
ד``ר דני וולף14/09/2009כל האופציות מצוינות והעיקר שהתינוק במרחק של 30 ס"מ מהמכשיר עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנאי ליד חלון של בחור שקיבל סרטן מחשי_דוד12/09/2009
יש לי חבר שנתגלה אצלו גידול סרטני בגזע המוח לפני שנה ושמנו לב לפני כמה חודשים שממש ליד החלון שלו יש שנאי על עמוד חשמל ,במידה ויעשו מדידות ויתברר שהשנאי אכן מסוכן וקרוב אליו מאוד האם יוכל לתבוע את חברת חשמל או עיריית ת"א או מי שזה לא יהיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנאי לייד חלון...
ד"ר זמיר שליט"א13/09/2009לפני שתובעים, אני מקווה שמצבו של הבחור שניפגע יציב, או אולי הבריא ?
יש גם למדוד את עוצמת השטף המגנטי. אוכל להשאיל לכם מכשיר למדוד. אני כרגע בארה"ב, אבל אני חוזר ב- 3 באוקטובר. אם תרצו למדוד קודם, תוכלו לשכור מכשיר מדידה בחברת קולבוקשר, 099553111 לדבר עם יאיר. להגיד לו שהמכשירים של זמיר בהשאלה, ותקבלו בהנחה של 50%
.
לתבוע אפשר, אבל לחברות הסלולריות יש עורכי דין, שאת חלקם אני מכיר, והם יערימו קשיים וינסו לשלול את המחלה שכביכול ניגרמה על ידי חשיפה לשדה מגנטי חזק, מכל וכל, כמו שהם יודעים היטב.
לסיכום, אחרי המדידה נראה מה עושים.
תשמרו אתי על קשר, ונראה איך מתקדמים.
כל טוב, ושנה טובה לחבר וגם לך.
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטנות פולטות קרינה בירושליםנועה11/09/2009
שלום, ברצוני לדעת היכן אני מבררת אם בקרבת מקום הגן של בתי הפעוטה (ברח' וולפסון בירושלים) ישנן אנטנות פולטות קרינה. אציין כי בבניין הסמוך פועלת בזק. בעבר איתרתי איזשהו אתר המפנה למיקום האנטנות הנ"ל בירושלים אך אינני מוצאת אותו. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי...
נועה11/09/2009מצאתי באתר המשרד לאיכות הסביבה את הנתונים הבאים באשר לאנטנה פולטת קרינה ברח' וולפסון בירושלים. אבקש לדעת מה הניתוח מעלה וכיצד אוכל לדעת בדיוק היכן היא ממוקמת ומה הסכנה הפוטנציאלית לגן הילדים בקרבתו. :
מוקדים לשידור סלולרי - פעילים
דף אתר
ID: 2328
חברה: פרטנר
מס' האתר: EI2127B
עיר: ירושלים
כתובת האתר: וולפסון
רשות המקומית בתחומה הוקם האתר: ירושלים
תחום שיפוט: ירושלים
X: 219933
Y: 631514
קוד האתר: 6
סוג אתר: אתר זעיר פנימי
תאריך היתר הקמה: 7/4/2005
תאריך היתר הפעלה: 10/9/2008
בדיקה תקופתית אחרונה בתוקף לשנה: 16/8/2008
היתר קרינה: יש היתר
עוצמת קרינה - מיקרו ואט לסמ"ר: 0.14
אחוז מסף החשיפה שקבע ארגון הבריאות העולמי: 0.02
תאור נקודה בה התקבלה תוצאה מירבית: שטח האולם
צילום טיפוסי: קישור לקובץ תמונה
דברי הסבר:
עדכון מספר 44. מאי 2009
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך...
ד"ר זמיר שליט"א11/09/2009אנא ראי הודעתי הקודמת, והודיעי אותה למשרד להגה"ס.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטנות פולטות...
ד"ר זמיר שליט"א11/09/2009תנסי באתר NANA10, ובאתר המשרד להגנת הסביבה [email protected], אבל זה לא מספיק: כשאת מקבלת את הנתונים, צלצלי למשרד להג"ס 026495869, ובחרי: הממונה על פניות הציבור. תודיעי שאת אמא מודאגת ביחס לאנטנה, ואת מבקשת לדעת אם האנטנה לא מסכנת את הילד שלך, לכן את מבקשת: 1. סקר בטיחות של האנטנה, 2. היתר הקמה שלה, 3. היתר הפעלה שלה. את אלה תקבלי בדוא"ל, תשלחי אלי, עם העתק לרם דישון (ראי דוא"ל של שנינו באתר). אנא צרפי כמה מילים היכן הגן יחסית לאנטנה (מרחק , כיוון, והבדל גבהים, ורם יודיע לך מה הסיכון לילדים.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלחת לויןאירה11/09/2009
שלום רב
האם צלחת לוין המותקנת על יד החלון בצידו החיצוני שלקיר הבניין מסוכנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלחת לוין לא מקרינה רק קולטת
ד``ר דני וולף11/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנחת מחשב נייד על הברכייםprecious10/09/2009
האם מסוכנת לאישה הרה, כשם שמסוכן לגבר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחשב נייד על הברכיים מקרין חזק
ד``ר דני וולף11/09/2009מחשב נייד מקרין די חזק. במרחק 50 ס"מ הקרינה כבר זניחה. בוודאי שאסור לשים אותו על הברכיים, ואפילו לא על שולחן כשהבטן מתחת לשולחן.
בברכת שנה טובה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחבתמאיה10/09/2009
האם ה"מחבת הקרמי הבריא" החדש שיש בשוק הוא באמת בריא או שעדיין מוקדם מדי לדעת כיוון שהוא חדש? אני מתלבטת האם לקנות או להשאיר את הטלפון הלא בריא שנוטה אף להשרט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל מה שיש לו תו תקן בריא
ד``ר דני וולף11/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סלולרימאיה10/09/2009
שלום,
אולי תוכלו להזכיר אילו נזקים עלולים להגרם משימוש ממושך בטלפון סלולרי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכי פעוט עליה בשכיחות הסרטן
ד``ר דני וולף10/09/2009בנוסף פגיעה במוח, בזיכרון, אולי גם דיכאון בגלל ירידה ברמת מלטונין, פגיעה בפוריות הגבר ובאיכות הזרע, וזו רק רשימה חלקית.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדר' דני וולףקטיה10/09/2009
דר' שלום, יתכן וכבר דאלו אותך את אותה שאלה, אבל מוטרדת מאוד ואבקש תשובה.
מצאתי באינטרנט שבקבוקים של אוונט מכילים הכי הרבה ביספינול A. אנחנו משתמשים במוצצים סיליקון (כמובן גם פלסטיק)של אוונט מאז שהילדה בת חודש (היום היא בת חצי שנה כמעט). מחליפה מוצץ כל חודש. מאז שכתבתם הנחיות כיצד לשטוף בקבוקים ומוצצים, שוטפת לפיהם, עד אז פשוט תחת מים רותחים מהקומקום ואז נותנת להתקרר ורק אז לילדה. האם יש סכנה? האם נגרם חלילה נזק? האם להעבור לסוג אחר של מוצצים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סכנה ממוצצים ובקבוקים עם תו תקן
ד``ר דני וולף10/09/2009אין סכנה ממוצצים ובקבוקים עם תו תקן. כמובן, כדאי לזרוק מוצצים ופטמות בקבוקים בלים וקרועים, ומבחינה הגיינית צריך להרתיח אותם לפחות פעם ביום ולשטוף במי ברז. זו הדרך המומלצת אולם כך או כך לא נגרם שום נזק, גם אם לא נוהגים כך.
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מגע עם צלחת של Yes מסוכן?רויטל09/09/2009
צלחת של Yes מותקנת על הגג של ביתי. היה עליה ליכלוך ורציתי לנקות.
הרגשתי צריבה ליד מה שנראה כמו שופר, מיד הזזתי את היד והפסקתי לנקות..
אין כל אזהרה להתרחק ממנה.
האם נחשפתי לקרינה והאם זה מסוכן להיות לידה או בחדר מתחתיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלחת של YES אין קרינה בכלל היא קולט
ד``ר דני וולף09/09/2009צלחת של YES אין קרינה בכלל היא קולטת ולא משדרת ולא קורנת
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינה מחדר חשמל בבינייןדוד09/09/2009
אנ י מעוניין לשכור חנות, שמתי לב שיש בנייין צמוד עם חדר חשמל, המרחק הוא 2 מטר מקצה החנות.
בהאם זה מסוכן, איזה מרחק צריך כדי שההשפעה לא תורגש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על פניו לא מסוכן, צריך למדוד
ד``ר דני וולף09/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיפה לקרינה מארון חשמלתומר לוין09/09/2009
אני כעת בן 34 המקרה שאירע היה לפני 5 שנים.
בעבודתי נחשפתי לקרינה אלקטרומגנטית של 20-40 מיליגאוס לאורך כל היום (נגיד 9 שעות עבודה) למשך שנתיים,מארון חשמל שרק אני עבדתי בצמוד אליו.לאחר השנתיים קיבלתי לימפומה אגרסיבית( סרטן הלימפה).LARGE BCELL DEFUSE LYMPHOMA.
איך שנותחתי (לפני הטיפולים הכימיים וההקרנות) התקינו קיר כספית לחסום את הקרינה,בעקבות המלצה של בודק קרינה.
כיום תודה לאל אני ברימיסיה מלאה מנסה לחיות האלה עם כל הפחדים הנפשיים.
המחלה הזו שינתה את החיים,מילאה אותי בפחד,
וכל הזמן יש לי המחשבה הזאת לקרינה מארון חשמל.
האם לדעתכם יש קשר בין הקרינה שקיבלתי לבין המחלה?
תודה
תומר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושת הבטן כן הוכחה משפטית קשה
ד``ר דני וולף09/09/2009תחושת הבטן שלי היא שהפגיעה היא בהחלט מהקרינה האלקטרומגנטית החזקה מאוד שנחשפת לה במשך שנתיים. לפחות הקרינה זרזה את הלימפומה, שאלולא הקרינה מי יודע אם הייתה פורצת. בבית משפט יהיה קשה מאוד להוכיח זאת, ובכל מקרה התהליך יקר ומייגע, ותוצאותיו כלל לא בטוחות.
שתהיה לך בריאות טובה, ובשורות טובות ושנה טובה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבודה בחברת סלולאר מסוכנת?אור09/09/2009
שלום רב,
אני מועסק כשנה בחברת פרטנר, היושבת באיזור התעשייה של ראש העין (פארק אפק). השאלה שלי נוגעת לעבודה בתוך הבניין ושהות מחוצה לו. העבודה שלי כוללת אוזנית ראש ("מדונה") המחוברת לטלפון קווי באמצעות סליל רגיל. מהי מידת החשיפה שלי לקרינה? כמו כן, כאשר אני מגיע לבניין או יוצא ממנו, לעתים אני מחכה להסעה כרבע שעה. האם מידת הקרינה מחוץ לבניין גבוהה? כיצד ניתן להפחית את סיכויי הפגיעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מסוכן מכל מקום עבודה אחר
ד``ר דני וולף09/09/2009על פניו נראה לי לא מסוכן בכלל. א. את מדברת בטלפון קווי שלא מקרין בכלל.
ב. את נמצאת בבית מוגן במקום שהקרינה מהאנטנות הכי פחותה. ג. שהייה של רבע שעה במרחק של עשרות מטרים מאנטנה לא מזיקה
בברכה
ד"ר דני וולף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהי08/09/2009
מה המרחק שצריך להיות מאנטנה סלולרית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראי בשאלות נפוצות.
רם דישון08/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינהיוליה08/09/2009
שלום ד"ר שליטא!
מבקשת עזרה במספר שאלות:
1.במבנה בו אני עובדת, מאחורי הקיר של המשרד שלי יש שטח בנוי עליו כתוב:"סכנה מתח גבוה, שייך לחברת החשמל". הכיסא שלי מנצא בסמוך לאותו יר וני בהריון מתקדם. האם כדאי למדוד את רמת הקרינה? האם זה עלול לפגוע גם בעובר?
2. לגבי עמוד חשמל עליו כתוב "סכנה מתח גבוה" - והוא נראה קטן אבל יש עליו קופסא של שנאי והוא ממוקם בסמון למגרש משחקים בו בני בן 3 משחק (מרחק של כ-5 מטרים) - האם כדאי למדוד.\
3. עוד עמוד כזה נמצא בסמוך לדירה שאנחנו מעוניינים לשכור, מה דעתך?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה
ד"ר זמיר שליט"א08/09/20091. בהחלט כדאי למדוד. בדרך כלל אני משאיל מכשיר מדידה ללא תשלום היות ואני טס לחו"ל עוד יום, אני מקבל מחר את המכשיר לאיחסון.
תוכלי לשכור מכשיר מדידה מחברת קולבוקשר 099553111 (יאיר) להגיד שהמכשיר שזמיר משאיל היה בהשאלה, תקבלי 50% הנחה.
2. גם שם כדאי למדוד.
3. גם שם כדאי למדוד.
שתשכרי מכשיר מדידה, תמדדי בשלושה המקומות, ותפתרי את התעלומה. תוכלי למסור לי את התוצאות בדוא"ל הפרטי שלי., ואענה לך גם מחו"ל.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הערך במדידה סלולרית שמהווה סיכוןשחר07/09/2009
אני רוצה לקנות מכשיר למדידה סלולרית ורציתי לדעת מה הערך במדידה סלולרית שמהווה סיכון בערך של ?W/m²
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הערך...
ד"ר זמיר שליט"א07/09/2009הערך הוא 1 מיקרוואט לס"מ רבוע.
זה גם ערך שאני דרשתי בועדת הפנים ואיכות הסביבה בכנסת, והיום אמרתי את זה, גם לכבוד השר להגנת הסביבה, בישיבה שערך במשרדו איתנו, הפורום לסלולריות שפוייה.
אגב, לפני שאתה קונה כדאי שתתיעץ עם יאיר בעל חברת קולבוקשר טלפון 099553111 . יש לו אתר ובו מיבחר גדול של מכשירים, במחירים טובים.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)