פורום קרינה סלולרית, סרטן - יש לך שאלה?

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
הוספת הודעה לפורום

לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• האם זאת קרינה?
    רחלללללל
    14/07/2008

שלום! תקשיבו עם למשל אני מדברת בפלאפון ואז אחרי כמה דקות מתחילה לכאוב לי האוזן. זה מן גירוד וכאב כזה. מה זה יכול ליהיות? האם זאת יכולה ליהיות קרינה? בבקשה תענה לי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זאת קרינה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה מהטלפון

ד"ר זמיר שליט"א
    14/07/2008

נטלי יקרה:
    דחוף !! קבלי עצור !!
    אל תקרבי יותר את הטלפון לאוזן. ראי סימן זה כאור אדום. הסימנים שאת מרגישה מראים
    שיש לך כבר נזק, ועלייך מייד להפסיק לדבר עם הטלפון צמוד לראש. ראי נוזהרת !!
    תוכלי לדבר עם רמקול, או עם דיבורית אישית, ולהרחיק את הטלפון כל הזמן מהגוף,
    גם כשהוא במצב כוננות.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמוד חשמל
    מלי
    13/07/2008

יש לי בית פרטי , בקצה הגינה כ 3 מטר מחדר השינה יש לי עמוד חשמל ללא שנאי אני שומעת את זרם החשמל שעובר בחוטים. האם זה מסוכן? האם אני יכולה לבקש מהמועצה או חברת חשמל להוריד את העמוד לתת קרקעי? אודה על תשובתכם תודה

לקביעת תור
    סגירה
    עמוד חשמל

הוספת תגובה

• קרינה מעמוד חשמל

ד"ר זמיר שליט"א
    14/07/2008

מלי יקרה:
    כבלי החשמל משרים שדה מגנטי, לעיתים חזק על סביבתם. שדה זה עובר סלעים כמו אוויר.
    3 מטר נראה לי בעייתי, בפרט שאת שומעת את הרעידות שזרם החילופין גורם באוויר.
    תוכלי להזמין מדידת שדה מגנטי (תבקשי "מדידת קרינה") מהמשרד לאיכ"ס באיזור מגורייך. זה שירות שניתן ללא תשלום. לא כדאי להזכיר את שמי.
    עד שיבואו למדוד כדאי להרחיק את המיטות ככל האפשר מקו החשמל.
    תוצאות צפויות: עד 1 מיליגאוס, קביל. 2 מיליגאוס גבולי, מעל 2 בעייתי. לפי משרד איכ"ס יגידו לך שה"תקן" הוא 10, אבל מעל 2 כבר בעייתי. חברץ החשמל עלולים להגיד לך שגם 1,000 זה בסדר.
    אי לכך לא שווה לשאול אותם בכלל. הם גם לא מכירים בנזקים בכלל.
    אם תרצי למדוד לבד, אשאיל לך מכשיר (כמובן ללא תמורה).
    המצב מחייב שימת לב, ופעולה אם צריך, בהקדם.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה ממודם אלחוטי והריון
    יעל
    13/07/2008

שלום, אני בשלבים התחלתיים של הריון ואמא לילד בן שנתיים. אני עובדת מהבית מול מחשב. אל המחשב שלי מחובר מודם אלחוטי המשדר את גלי הרשת האלחוטיים לכל מקום בבית. המודם מחובר אל המחשב שלי בכבלים ואינני יכולה להרחיק אותו. כך אני יושבת מדי יום ליד מחשב כשהבטן שלי מצויה במרחק של פחות ממטר מהמודם האלחוטי (בקו לא ישר וחוצץ בינה לבין המודם מדף של ארון).. האם הקרינה מסוכנת לעובר? ולילד שמגיע הביתה אחה"צ? האם עבודה על מחשב נייד הרחק מהמודם עדיפה? אם אמצא דרך טכנית להאריך את הכבלים של המודם ולהרחיקו מהמחשב הנייח, ומגופי, זה עדיף? שמעתי שיש מגן מפני קרינה שניתן ללבוש על הבטן, האם זה רציני? ואיפה ניתן לרכוש אחד כזה? תודה

הוספת תגובה

• תיקון לשאלה

יעל
    13/07/2008

שלום, מוסיפה תיקון לשאלה ששאלתי: המודם שברשותי הוא מודם adsl רגיל (לא אלחוטי) של בזק ולצדו מונח ראוטר אלחוטי. שני מכשירים פעולים במרחק של כ-30 ס"מ מרגליי, ללא מחסום ביני לבינם. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון לשאלה של יעל

ד"ר זמיר שליט"א
    13/07/2008

יעל יקרה:
    את אשר יגורתי בא לי.
    אבל תוכלי למדוד.
    אוכל להשאיל לך מכשיר מדידה (כמובן ללא תשלום).
    אנא התקשרי בטלפון לתיאום.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה

יעל
    13/07/2008

ש"ר שליט"א תודה רבה על התגובה המהירה, על המידע ועל הנכונות להשאלת מכשיר המידע. אנסה לסדר פינת עבודה מרוחקת משני המכשירים, ואם לא אמצא פתרון טכני אצור איתך קשר קשר לצורך שאילת מכשיר המדידה. שאלה נוספת: האם בבית מצויה קרינה מסוכנת גם הרחק מהראוטר (בחדרים האחרים) בשל נוכחות גלי האינטרנט האלחוטי בכל הבית? האם קרינה זו מסוכנת לילד בן השנתיים? מודה מקרב לב, יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינת האינטרנט האלחוטי

ד"ר זמיר שליט"א
    14/07/2008

יעל יקרה:
    קרינת האינטרנט האלחוטי בתוך הבית גבוהה במקרים רבים מהקרינה מאנטנות הנכנסת דרך החלונות. הנתב שציינת חשוד אצלי כחזק.
    עם זאת בחדרים האחרים הקרינה בדרך כלל לא תגיע ל- 1 מיקרוואט לס"מ רבוע, הגבול בין בטוח ללא בטוח. אני מעדיף שהקרינה תהיה יותר קרובה ל- 0. הילד לא מוכרח להיות צמוד לנתב.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה ממודם אלחוטי והריון

ד"ר זמיר שליט"א
    13/07/2008

יעל יקרה:
    המכשיר נקרא ראוטר (נתב). יש חזקים ויש חלשים. מאלה שנמכרים על ידי בזק, מדדתי קרינה חזקה.
    תשתדלי להרחיק את הנתב ממך ככל האפשר. קרינות שאני ממדתי היו מסוכנות, אולם יש נתבים שמקרינים חלש ואינם מסוכנים. אנא הודיעי מי היצרן שלו.
    יש מגן נגד קרינה סלולרית: בד בולם קרינה סלולרית ב- 100% היצרן ברוש בגדי עבודה (הבעלים יוסי סוקוניק)
    0505-703-075
    09-954-2513
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע האוזן מתחממת מהסלולר
    אביב
    09/07/2008

קראתי מאמר מדהים באתר מידע על מחלות סרטן , המאמר מדבר על ה קרינה האלקטרומגנטית המאמר נמצא ב- www.cancerhelp.org.i

הוספת תגובה

• מדוע האוזן מתחממת מהסלולר?

ד"ר זמיר שליט"א
    10/07/2008

אביב יקירי:
    הנושא מוכר ולא חביב.
    האוזן מתחממת בגלל האנרגיה הרבה שנספגת בראש, הרבה יותר מהסף הבטוח.
    חימום האוזן כבר מעיד על נזק.
    אי לכך, במקום לטגן את מוחך, אנא רכוש בדחיפות אוזנית ודבר בה, או תשתמש ברם קול.
    הרחק את הטלפון מהגוף גם במצב כוננות.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנאי על עמוד חשמל כמה מסוכן ?
    רונית
    07/07/2008

המרחק של השנאי מביתי בערך 19-20 מטר לחדרי השינה בקן אווירי ישיר בלי שום חסימה כולשהי של עצים וכדומה בעיקר בגלל שהבניין הצמוד לשנאי הוא חד קומתי והוא ממש צמוד לשנאי מרחק 2-3 מטר .עד כמה דירתי בסכנה ? השנאי בגדול בנוני יושב על עמוד חשמל .

הוספת תגובה

• שנאי מסוכן ?

ד"ר זמיר שליט"א
    08/07/2008

צבי יקירי:
    אסור שהשדה המגנטי בקו הבית יעלה על 2 מיליגאוס, אני מעדיף שיהיה כמה שקרוב לאפס.
    עם 1 מיליגאוס אני עוד מתפשר.
    מרחק 19 מטר אינו מסוכן, כי לא יהיה שם יותר מ- 1 מיליגאוס.
    אולם זה שצמוד 2 מטר, זה עלול בהחלט להיות מסוכן.
    הכי טוב, להזמין את משרד הגנת הסביבה למדידה.
    זה אינו עולה לך כסף. טלפן 02-649-5869
    אם הם לא שולחים מירושלים, הם יפנו אותך לאזור שלך.
    במקרה של בעיה אוכל להשאיל לך מכשיר למדידה עצמית (ללא תמורה)..
    המשרד להגנת הסביבה קבע "תקן" של 10 ואילו חברת החשמל לא מכירה בפחות מ- 1,000 מיליגאוס. אתה קורא נכון.
    שמור אותי בתמונה.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה קטנה ...

רונית
    11/07/2008

שאתה מדבר על השנאי במרחק כסביר 19 זה כולל גם הקווי מתח עצמם -לכל המכלול ? זה לא קו מתח עליון מפלצתי , אבל אין לי מושג כמה זרם עובר בו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה לעוד שאלה קטנה

ד"ר זמיר שליט"א
    14/07/2008

קו מתח עליון יש של 160 אלף וולט, ויש של 400 אלף וולט. המרחק הבטוח מהם הוא לא פחות מ- 70 מטר.
    מרחק סביר מקו מתח שכונתי או שנאי, 10 מטר לפחות. אם המרחק קטן מ- 10 מטר, לא תמיד הוא בטוח. תמיד כדאי למדוד.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ...

רונית
    14/07/2008

הבנתי שבשכונות השנאי ממיר קו מתח גבוה של K 33 אוK 22 א ו13 השאלה האם 20 מטר מקווים כאלה שהזכרתי זה בטוח יחסית . ושוב תודה על הסבלנות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכון מקווי כוח שכונתיים

ד"ר זמיר שליט"א
    14/07/2008

צבי יקר:
    מרחק 20 מטר מקווים אלה בטוח. הבעייה, אם אין לך בסמוך, איזה קו אחר שאינך רואה,
    והוא עלול להקרין עליך. אני לא פאראנואיד, אלא מנוסה. כבר היו לי הפתעות לא נעימות בשטח זה.
    כדאי לבדוק, גם בחצר האחורית, ומהצד אולי הגדר-חי מסתיר איזה קו.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב
    דודי
    06/07/2008

שאלה לגבי חשיפה לקרינה מטלפון סלולארי -אני משתמש בטלפון מעל 10 שנים בהחלט אפשר להגדיר את השימוש כאינטנסיבי מבחינת זמן השיחה ותדירות השיחות לדאבוני הטלפון תמיד היה מוצמד לאוזן מי ידע שהטכנולוגיה הזו מסוכנת ועלולה לסרטן כיום אני מדבר רק דרך רמקול ומפחית בצורה ניכרת את השימוש בנייד השאלה אם זה הגיוני או אפשרי למדוד או לדעת את רמת הקרינה שהגוף נחשף אליו או למדוד את הרדיקליים החופשיים שנותרו בגוף אם כן איפה עושים זאת ? האם לקיחת תוספי מזון נוגדי חמצון עוזרת "לנקות" את הגוף מרדיקלים חופשיים ??? 2)אותה שאלה רק לגבי סי טי ורנטגן במהלך 10 השנים החולפות עשיתי סי טי ראש סי טי שיניים ו5 צילומי רנטגן שאחד מהם זה רנטגן גולגולת -מרוחי הזמן בין צילום אחד לאחר לא זכורים לי אולי בין צלום אחד לשניים בשנה . תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• מדידת קרינה מצטברת ?

ד"ר זמיר שליט"א
    08/07/2008

דודי יקירי:
    אי אפשר למדוד לכמה קרינה נחשפת, כי הקרינה הסלולרית לא משאירה עקבות, אלא מגבירה שיעור מוטציות, ואת זה לא ניתן למדוד באמצעים פשוטים וזולים, זה פרוייקט אדיר שאף אחד לא יעשה. גם אם יעשה, לא בטוח שאפשר יהיה לשחזר בכל מקרה את המצב ההתחלתי. בקימור, זה דמיוני.
    גם בקרינה מייננת, חוץ משיעור מוגבר של מוטציות, שמעשית לא ניתן לקבוע, לא יידע אף אחד כמה ספגת.
    גם הרדיקלים החופשיים שנוצרים, מקרינה מייננת, ועל ידי תאים חיים שנחשפים לקרינה בלתי מייננת, כמו קרינת הטלפון, אורך חייהם חלקי שניות, הם גורמים לרדיקלים אחרים, ולך תרדוף אחריהם. גם כאן לא מעשי.
    נזקים ודאי שיש רק נתפלל שהם במקומות ב- DNA שאינם חיוניים. זה הרוב. מקומות חיוניים יש רק מעט מאד. לכן נזקי קרינה מהטלפונים מתגלים לאחר שנים, שעם הזמן נפגעים עוד ועוד מקומות. מה שנשאר אלה מוטציות שלא תוקנו, והן מצטברות עד לחוסר תיפקוד.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם קרינה ממנורת פלורסנט בחדר
    YOYOYOYO
    04/07/2008

יותר גבוהה מקרינה של מסך מחשב CRT ? [ יותר גרוע לשבת בחדר שיש בו 4 מנורות פלורוסנט מאשר מול כמה מחשבים?

הוספת תגובה

• קרינה מפלואורסצנט

ד"ר זמיר שליט"א
    08/07/2008

פלואורוסצנט מקרין שדה מגנטי חזק, אבל הוא דועך עד מרחק כ- 60 ס"מ. אם הוא בתיקרה של קומה מתחתיך, השדה המגנטי עובר את התקרה, ומגיע לרגליים שלך.
    גם מסך CRT שולח לכל הכיוונים שדה מגנטי. גם שדה זה דועך עד כ- 60 ס"מ.
    לכן לשאלתך, יזו קרינה יותר חזקה? התשובה, היכן אתה נמצא יחסית למקור הקרינה.
    מעשית, התרחק !!
    אל תשים פלואורסצנט לייד הראש בפינת העבודה, ולא את הידיים על מסך ה- CRT.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה דעתכם על הקרינה מה-WIMAX ?
    דוד
    03/07/2008

בשל כיסוי הגדול של האנטנות האלה האם ניתן להפחית את החשיפה לקרינה אם מתרחקים כמה מאות מטרים כמו עם הסלולריות? האם לדעתכם שנה הבא יתחילו לשים לנו אנטנות?

לקביעת תור
    סגירה
    מה דעתכם על הקרינה מה-WIMAX ?

הוספת תגובה

• קרינת ה- WIMAX

ד"ר זמיר שליט"א
    08/07/2008

מובטחת, שלא תעבור רמות של הרשתות הקיימות, אבל מי אמר שהבטחות צריך לקיים ?
    אני חושש מאד ממערכת זו, על כל השיכלולים היפים שלה, וכבר התרעתי בפני ועדת הפנים של הכנסת (אני נציג ציבור שם) ושלחתי להם חומר, שה- WIMAX עלול לשדר גם ברמות גבוהות מאד.
    נמסר לי שהעניין בטיפול. אני לא רגוע מזה.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלחת לויין ביתית
    קרן
    03/07/2008

האם צלחת לויין ביתית (לא של yes) עלולה ליצור קרינה והאם מסוכן שהיא מותקנת בסמוך לחדר שינה?

לקביעת תור
    סגירה
    צלחת לויין ביתית

הוספת תגובה

• קרינה מצלחת לויין

ד"ר זמיר שליט"א
    03/07/2008

רוני יקירי:
    למרות המראה המאיים של הצלחת, הקרינה ממנה זניחה.
    הסר דאגה מליבך.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות בנוגע לאל פסק ולראוטר אלחוטי
    רן
    01/07/2008

שלום, 1)האם בראוטר אלחוטי שנמצא במצב wireless lan=disable -עדיין נפלטת קרינה אלחוטית? 2)אני נמצא מספר שעות ביום בחדר שרתים שמכיל 10 יחידות אל פסק - - האם אני חשוף לנזק בלתי הפיך? -איך ניתן להפחית את רמת הקרינה האלקטרו מגנטית?האם ישנם אמצעים מיוחדים לרכישה? -האם ישנה משמעות לכך שהחדר שרתים נמצא בתוך ממ"ד? -איזה מרחק ביטחון צריך לקחת כדי לא להיות חשוף לקרינה? -האם אני יכול לתבוע את המעסיק שלי על זה שאני חשוף לקרינה מזיקה ובלי שהוא ציין בפני שישנה -סכנה ? - למה אין מדבקת אזהרה מפני קרינה על גבי האל פסק ? תודה רבה מראש על התשובות, רן

הוספת תגובה

• ראוטר - לא נורא אל פסק - נורא

ד``ר דני וולף
    02/07/2008

השרתים לא מקרינים חזק, ומרחק של כמה מטרים מהם מספיק.
    יחידות אל פסק מקרינות מאוד חזק. אפשר לעטוף את כל יחידות האלפסק עם כלוב פרדאי, אולם ככלל כדאי להתרחק מהם כמה שיותר. קירות, זכוכוית וכיו"ב לא מגינות מפני קרינה אלקטרומגנטית מהתדירות הביתית. והקרינה מסוכנת לבריאות, מסוכנת מאוד!!
    לצערנו, עדיין לא הגענו למצב שהקרינה האלקטרומגנטית תיחשב בחוק כמסרטנת ותצריך יידוע הציבור ואזהרה, כך שחוקית אין מה לעשות.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי פלאפון סלולרי
    שגיתוש
    01/07/2008

האם ניתן לישון ליד פל' שנמצא במרחק 70-80 סמ' מהראש, בשידה ליד המיטה? (הפל' לא בהטענה בלילה ויוצא שלמעשה הוא נמצא רחוק מהראש אבל קרוב לרגלים כי זה ליד שידה שמקבילה למיטה.) שאלה נוספת - קראתי את מה שכתבתם לגבי אזניה ולגבי דיבורית bt. לפי מה שהבנתי האם כדאי יותר להשתמש בדיבורית bt כיוון שבאזניה הקרינה נשתנה ויכולה לעלות פתאם ואילו ב- bt הקרינה נשארת קבועה? האם הבנתי נכון? תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    לגבי פלאפון סלולרי

הוספת תגובה

• 70 ס"מ מפלאפון זה מספיק

ד``ר דני וולף
    02/07/2008

70 ס"מ מפלאפון הוא מרחק מספיק ויותר.
    לגבי האוזניות הבנת נכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות בקשר לטלפון אלחוטי
    שגיתוש
    30/06/2008

קראתי קצת את מה שכתוב כאן בפורום לגבי טלפונים אלחוטיים. אני מחפשת טלפון אלחוטי, והבנתי שטלפונים בטכנולוגיית dect הם המסוכנים יותר. התעניינתי בטלפון שהוא לא בטכנולוגיה זו, ומשדר 2.4 ג'יגה. לפי מה שהבנתי זה אמנם לא טכנולוגיית dect אבל הקרינה של עוצמה כזו היא ממש גבוהה. לעומת זאת ראיתי טל' כן בטכנולוגית DECT אבל משדר 1.8 ג'יגה. יצאתי מאוד מבולבלת. המוכרים בחנות חשבו שאני לא נורמלית כי שאלתי על רמות קרינה והם לא הבינו מה אני רוצה מהם. איזה טל' אלחוטי הייתם ממליצים לי לקנות? האם טל' אלחוטי שיש לו שלוחה הוא מקרין יותר? הרי שתי השלוחות רחוקות אחת מהשנייה. ומישהו כאן המליץ להדביק על הטל' משהו שלא הבנתי בדיוק מה הוא. (משהו ששמים כל חלונות). למה התכוון? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שאלות בקשר לטלפון אלחוטי

הוספת תגובה

• כל טלפון אלחוטי בתדירות מעל 1 ג'יגה

ד``ר דני וולף
    02/07/2008

את מבלבלת קצת את היוצרות. תדירות איננה עוצמת קרינה.
    ככלל הטלפונים האלחוטיים מהדור החדש, שתדירות הקרינה שלהם היא מעל 1 גי'גה, בדרך כלל 1.8 עד 2.4 ג'יגה מסוכנים לבריאות. פן נוסף היא עוצמת הקרינה, והיא שונה מטלפון לטלפון, ולא משנה אם מדובר בטכנולוגיית דקט או אחרת, אלא בעוצמת הקרינה.
    הטלפונים האלחוטיים הישנים, (שייכים להיסטוריה וקשה להשיגם) השתמשו בקרינה בתדירות נמוכה יותר והם פחות מסוכנים, אולם טווח הקליטה שלהם גם כן פחות בהרבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בראש עקב שימוש ממושך בפאל
    מרים
    30/06/2008

אני

הוספת תגובה

• כאבי ראש זו נורה אדומה מספקת

ד``ר דני וולף
    02/07/2008

כאבי ראש זו נורה אדומה מספקת כדי לעבור מייד לדיבור עם אמצעי הגנה, רמקול, דיבורית וכיו"ב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מקו מתח גבוה
    צביקה
    29/06/2008

שלום לכם, ליד הבית שאני מעוניין לרכוש עובר קו מתח גבוה במרחק 50 מ' (במקביל לאורך המגרש כולו). הקו מגיע עד לעמוד חשמל עם שנאי (המרוחק גם הוא כחמישים מטרים מהבית). ניסיתי לברר איזה מתח עובר בקו וקיבלתי מס' תשובות שניתן להעריך את המתח שעובר בקו לפי מס' המבודדים (הצלחות החומות) שיש בין הכבלים של החשמל לבין העמוד (במקרה שלי 3 צלחות) שאלותי הן: 1. האם מרחק זה בטוח מספיק מהבית ואם כן מהו המרחק המינימלי הממולץ ? 2. האם ניתן לדעת איזה קו מתח זה על סמך תיאור זה ואם כן איזה מתח זה ? אודה לכם על תשובתכם

לקביעת תור
    סגירה
    קרינה מקו מתח גבוה

הוספת תגובה

• אל תקנה עד שלא תמדוד

ד``ר דני וולף
    02/07/2008

הנתונים שאתה מציג מדאיגים על פניו. אל תקנה את הבית עד שלא תמדוד את השדה המגנטי בכל החדרים בייחוד בחדרי השינה!!!
    תתקשר לד"ר זמיר שליטא ואל תסתמך על טוב ליבו, ותשאיל ממנו מכשיר מדידה, אלא תבקש ממנו מדידה שלו בתשלום.
    בברכה
    ד"ר דני וולף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה בעת שימוש בדיבורית BT לרכב
    אורן
    25/06/2008

שלום רב. האם קיים הבדל ברמת הקרינה בעת שימוש בדיבורית BT ברכב לעומת שימוש בדיבורית רגילה? הבעייה שאני מוצא היא בהעדר אנטנה חיצונית בעת שימוש בדיבורית BT מה שהופך את הרכב לכלוב קרינה אחד גדול. מצפה לתשובתך. אורן

הוספת תגובה

• דיבורית BT לעומת רגילה ברכב

ד``ר דני וולף
    26/06/2008

דיבורית BT מקרינה חלש ולא תלויה בתנאי הקליטה של המכשיר. דיבורית אחרת תלויה בקליטה של המכשיר, כלומר במרחק הפלאפון מהאנטנה. אם המרחק קצר הדיבורית הרגילה מקרינה פחות מאשר ה- BT אם המרחק גדול ותנאי הקליטה לא טובים הדיבורית הרגילה מקרינה יותר.
    הכי טוב להתקין דיבורית רכב, שבה אין שום בעיה, ויש לה כמובן גם אנטנה חיצונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה