מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובת EEGרותם19/07/2011
שלום לכם
עשיתי בדיקת E.E.G. היה לי קצת קשה בזמן שעצמתי עיניים, לא יודעת למה? תחושה כאילו נשאבת ונופלת, וממש לא נרדמתי
על פניו נראה לי שהתשובה בסדר, ממה שהסתכלתי בגוגל
אבל אולי יש כאלה שמבינים יותר ממני
פעילות רקע: בלתי סדירה אך סימטרית
במחצית קידמית: נראית פעילות ביתא מהירה נמוכת מתח
במחצית אחורית: נראית פעילות אלפא בתדירות של 10 מ/ש באמפליטודה בינונית ונמוכה הנחסמת בעת פקיחת עינים.
נשימת יתר: לאל שינוי
גירוי פוטי: ללא שינוי
סיכום E.E.G. בעירנות: בגדר הנורמה.
האם זה מעיד שהבדיקה תקינה, ואין הסבר להתנתקויות שיש לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מירי רייזנסון20/07/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אפילפסיה_ילדים' id=link]אפילפסיה ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובת EEG - תגובה
מירי רייזנסון20/07/2011רותי שלום!
על מנת להתייעץ עם ניורולוג לגבי תוצאות EEG מומלץ לפנות לפורום "אפילפסיה ילדים" או "שאלה למומחה" באתר של אי"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
רותם20/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למיקטלy.b05/07/2011
שלום,
אני נוטלת למיקטל 400 מ"ג ביום לטיפול באפילפסיה כמובן.
אני עתידה להשתחרר משירות קבע בצבא ורציתי לדעת אילו אישורים נדרשים עבור קופות החולים כדי להמשיך בטיפול הקבוע ברצף ולקבל את התרופות ללא עיכוב. האם נדרש לכך אישור חריג? ואם אפשר לדעת- מה העלות של התרופה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מירי רייזנסון07/07/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אפילפסיה_ילדים' id=link]אפילפסיה ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיקטל - תגובה
מירי רייזנסון07/07/2011שלום!
לגבי השאלות הרפואיות מומלץ להיוועץ בפורום "אפילפסיה ילדים" או ב"שאלה למומחה" באתר של אי"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות שאושרו על ידי ה FDA האמריקניקוסטה05/07/2011
אני מעוניין לדעת לפי מה משרד הבריאות מאשר לחברות תרופות בארץ לייבא תרופות מחו'ל
והאם יש בקשה או משהו שאמורים לכתוב על מנת שתהליך זה יזוז.כרגע אני לוקח תרופה בשם קפרה אך משך מחצית החיים שלה מאוד קצר בין 6-8 שעות,למרות שאומרים לקחת אותה פעמיים ביום מטעמי נוחות אך אני יודע שחלק נוטלים אותה שלוש פעמים בדיוק כמו דפלפט רגיל וניורונטין וזה גם נכון יותר.
בארצות הברית עוד בשנת 2008 אושרה לשיווק קפרה בשיחרור מושהה והרבה אנשים לוקחים אותה ואפילו טוענים לשיפור ושליטה טובה יותר עם טיפול בודד ללא תרופה נוספת ואף הפחתה בתופעות הלוואי. ומחצית החיים שלה הינו בין 10-12 שעות ובפועל הרמות בדם הרבה יותר מאוזנות .
אני לא ראיתי שום כתבה שמתכוונים לייבא אותה או משהו וכשהתקשרתי לכצץ היבואנית בארץ של קפרה בשחרור רגיל שאלו אותי אם הניורולוג המליץ,אך אי אפשר להמליץ על משהו אשר אינו קיים בארץ.
לכן ברצוני לדעת איך נעשה כל התהליך עד אשר מאשרים לחברות תרופות לייבא תרופות לארץ והאם ידוע לכם על איזושהי כוונה להתחיל ליבא אותה לארץ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
מירי רייזנסון05/07/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_אפילפסיה_ילדים' id=link]אפילפסיה ילדים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובות
רותם07/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התנתקויותרותם05/07/2011
שלום לכם
אני בת 45, ולפני כ-4 שנים עברתי תאונת דרכים, דימום מוח, וכל ההשלכות, במצב קל.
כיום לצערי הרב יש לי בעיות עם הזיכרון, וקשיי קשב וריכוז, וזה לא היה לפני התאונה.
בשנה האחרונה החלו להיות לי סוג של ניתוקים, סוג של בהייה, ואין לי הסבר לזה, או שזה שאני לא מרגישה כלום, ורק אחרי שמה לב, שזה מה שקרה, וזה התרחש בנהיגה, שהיה מאוד מפחיד, והחלטתי לרדת מהנהיגה לגמרי. או שיש לי סוג של בהייה, שאני רואה, אבל לא יכולה להגיב, כאילו משותקת, אני יודעת נשמע משונה. זה לא נמשך הרבה זמן, הקטע של כאילו שיתוק, 20 שניות בערך. שמתי לב לפני כן, שיש לי פעימות לב חזקות מאוד, ותחושה כאילו של פחד, שעומד להתרחש משהו.
הייתי אצל נוירולוג, והוא היפנה אותי לבדיקת E.E.G. ובדיקת C.T.
האם הדברים האלה שאני מרגישה יכולים להצביע על אפילפסיה? והאם אפשר לגלות את זה בבדיקת C.T.? אני יודעת שבבדיקת E.E.G. אפשר לגלות אם יש אפילפסיה, רק אם מתרחש בעצם התקף, לא?
אשמח לתשובות, ואני די חוששת.
האם יש תרופות שיכולות לסייע לי? ובמידה שיש אפילפסיה, אי אפשר לקחת קונצרטה, נכון? ואני עדיין לא לוקחת, אבל זה נלקח בחשבון, בגלל בעיות הקשב שיש לי.
תודה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התנתקויות - תגובה
מירי רייזנסון05/07/2011רותי שלום!
אני מאד שמחה שפנית.
אמנם לך ההתנתקויות נראות מוזרות, אך ייתכן שמדובר בסוג נפוץ מאד של התקפים אפילפטיים שנקראים התקפי ניתוק או התנתקויות. כיוון שמדובר בשינויים במערכת החשמלית של המוח, ניתן לראות אותם בבדיקות, כמו eeg. כמובן שיש טיפול תרופתי לסוגים אלה של התקפים.
נכון שקשה בהתחלה לקבל את ההגדרה של אפילפסיה, אבל בסופו של דבר זה מקל על אדם לדעת מה יש לו, לדעת שזה ניתן לטיפול וגם לקבל טיפול ולהתאזן.
כעת ממליצה לך להיעזר בסבלנות, לחכות לתוצאות הבדיקות ולשמוע מהי האבחנה של ניורולוג.
למידע נוסף בשאלות רפואיות, כגון טיפול תרופתי, את מוזמנת לפנות לפורום "אפילפסיה ילדים" או להתייעץ עם מומחה באתר של אי"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
רותי06/07/2011תודה על התגובה
מאוד עזרה לי.
בינתיים לא אישרו לי את בדיקת הסי.טי. והרופא אמר שנבדוק מה קורה קודם בבדיקת ה אי.אי.ג'י. הוא מעדיף לעשות MRI, גם אני, אין קרינה, והיא בדיקה הרבה יותר מהימנה.
השאלה שלי, לא תמיד אפשר לאבחן ניתוקים או התנתקויות בבדיקת E.E.G., אז כיצד אפשר לאבחן בעצם אפילפסיה?
דיברתי היום עם הנוירולוג וסיפרתי לו על הניתוקים שלי. למשל ניתוק שחוויתי אתמול בבוקר.
הרגשה של חרדה משונה, ודפיקות לב מהירות, ובבת אחת התנתקתי ואפילו לא שמתי לב, רק אחרי שכאילו חזרתי לעצמי שמתי לב, הרגשה של בילבול, ואפילו קצת עייפות, משהו משונה. זה נמשך בערך דקה-שתי דקות. לא יודעת לאמוד את הזמן. זה היה בזמן נהיגה, כשהבעל שלי נהג, וסיפרתי לו.
הרופא אמר לי, שטוב שסיפרתי לו, והוא בטוח שנראה משהו בבדיקת הE.E.G., אני לא בטוחה, שמעתי לא פעם, שבעצם מפספסים אפילפסיה, כי לא היה התקף בזמן הבדיקה, האם זה נכון?
פשוט מפחדת ליפול בין הכיסאות, לא שאני מתלהבת שתהיה לי אפילפסיה, אבל גם לא רוצה לפספס במידה ויש. חשוב לי לקבל טיפול במידה ויש כזה, על מנת שאוכל לתפקד כמו שצריך, מפני שלנהוג במצב כזה, בלתי אפשרי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
מירי רייזנסון07/07/2011רותי שלום!
החששות שלך מובנים מאד.
על מנת לאבחן אפילפסיה קיימות בדיקות רבות שחלקן נעשו במשך שעות ואף ימים רצופים.
מתחילים בדרך כלל מבדיקות יותר קצרות ואז מחליטים איך להמשיך.
לגבי נהיגה ברור שמי שלא מאוזן לא יכול לנהוג וגם אחרי שמתאזנים צריך לעבור תהליך בדיקה מול המכון לבטיחות בדרכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רשיון נהיגהשרון04/07/2011
אני עוד מעט בת 18 וברצוני לעשות רשיון נהיגה אני כבר שש וחצי שנים בלי התקפים.היו לי שנים ורק האחרון שבניהם נחשב לאפילפטי. לקחתי טגרטול 250 מיליגרם. וכעת שאני שנה וחצי במרץ שנתיים בלי תרופות ובלי התקפים מאז שש וחצי שנים.כמה זמן יקח לי לקבל אישור לרישיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רשיון נהיגה - תגובה
מירי רייזנסון05/07/2011שרון שלום!
לפי התיאור שלך, ההמלצה של המכון לבטיחות בדרכים תהייה חיובית.
המסמכים הדרושים להשבת או קבלת רשיון נהיגה:
דיווח מנוירולוג
תוצאות בדיקת EEG בערנות, שינה ותוך גירוי אורי.
תוצאות בדיקת הדמיה ב- MRI
מה הטיפול התרופתי שהפונה מקבל ורמתו בדם.
לגבי הזמן הדרוש לקבלת רישיון, את מוזמנת לשאול בפורום את האנשים שהתנסו בכך, אין לי מידע לגבי זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשלנה30/06/2011
שלום,
אני בת 30 סובלת מאפילפסיה מגיל 15. מזה חמש שנים אין לי התקפים כלליים. מזה שנה פלוס אני סובלת מכאבי ראש עזים שיכולים להימשך שבועות ללא הפסק, ולחילופין לא להופיע משך חודשים. חודשיים אחרונים אני ללא תרופות אנטי-אפי.. כי אנחנו רוצים להיכנס להריון.
אני חוששת שמא אני אכנס להריון ויהיה לי התקף(הנוירולוג אומר שאני בסדר) בנוסף כאבי הראש הולכים ומחמירים...
עצות...???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש - תגובה
יוסי אונטרמן03/07/2011לקבל חוות דעת נוספת...
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוספולוטורד30/06/2011
שלום לכולם.
בני בן החמש מטופל בתרופת אוספולוט.
אני מרגישה שהתרופה משפיעה עליו במידה מסוימת בכך שאינו חד מחשבה כמו פעם (נעלמות מילים, מבלבל מילים). האם אני מדיימנת ? מישהו נתקל בתופעות לוואי כאלה של התרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוספולוט - תגובה
יוסי אונטרמן03/07/2011יכול להיות שזו תופעת לוואי של התרופה
שווה להתיעץ עם הנירולוג המטפל
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובשאול30/06/2011
התבקשתי על ידי רופא לעשות אולטראסאונט כליות ודרכי השתן בקשר לאפילפסיה, אם יש קשר ומהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב - תגובה
יוסי אונטרמן03/07/2011הקשר הוא, שתרופות הכוללות טופמקס, אוספולוט, זונגראן ואורמוקס מגדילות במקצת את הסיכון לאבנים בדרכי השתן, ובדיקת אולטרה סאונד יכולה לגלות זאת
שוב זה למיטב ידיעתי ואינני רופא
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על אפנוטיןבחור אפילפטי29/06/2011
אני בן 26, לאחרונה אובחנתי כחולה אפילפסיה והתחלתי ליטול 3 פעמים ביום כדור אפונטין של 100 מ"ג. (סה"כ ביום 300 מ"ג)
חלק מהתופעות לוואי (שאני מוכן לסבול ביחס לדפלאט שנטלתי בעבר) הן איבוד ריכוז, חוסר יכול להתפקס במשימה שאני מבצע, לעיתים רחוקות אחרי נטילת הכדור השלישי הוא כאב ראש קל. אלו תופעות לוואי שפוגעות ביכולת שלי ללמוד לבחינות (אהה, אני גם סטודנט).
שאלתי היא, האם אני יכול ליטול את כל השלושה כדורים במכה אחת, לקראת שעות הערב/לילה כשאני כבר לא צריך ללמוד?, נכון לעכשיו אני מנסה ליטול את הכדור הראשון הכי מאוחר שאני יכול, לקראת הצהריים ואז אחרי זה דואג ליטול את שני האחרים כך שלקראת שעות הערב המאוחרות סיימתי ליטול את כל ה-300 מ"ג.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על אפנוטין - תגובה
יוסי אונטרמן03/07/2011שלום רב
זו שאלה רפואית אינני יכול לעלות עליה.
מציע לך לפנות לשלאה למומחה באתר איל-אגודה ישראלית לאפילפסיה
בהצלחה
יוסֵי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפנוטין
ד4920/08/2011תופעת לוואי חמורה שקרתה לי מנטילת התרופה: דימום חניכיים, אבל יותר גרוע- נסיגת חניכיים. נסה לקבל תרופה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילפסיה- התקפי התנתקותקרין29/06/2011
האם התקפי התנתקות יכולים להחמיר? אם כן לאיזה מצבים ואיך אפשר למנוע את הגעתן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילפסיה- התקפי התנתקות - תגובה
מירי רייזנסון29/06/2011קרין שלום!
מהסיפורים של אנשים שמגיעים לאי"ל עולה כלחלקם היו התקפי התנתקויות ובהמשך התווספו אליהם התקפים טוניים קלוניים. עליך להיוועץ בניורולוג מטפל לגבי הטיפול התרופתי שיאזן את מצבך.
בכל מקרה מומלץ להתייעץ בנושא בפורום "אפילפסיה ילדים" או ב"שאלה למומחה" באתר של אי"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בנושא
קרין29/06/2011האם התקפים האלו קוראים בקרב ילדים? במקרה שלי זה הגיע בגיל 25 והגיע אחרי ההתקף הגדול התחילו להגיע התקפי ההתנתקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בנושא - תגובה
מירי רייזנסון29/06/2011התקפי התנתקויות נפוצים מאד אצל הילדים, אבל יכולים להופיע גם אצל המבוגרים. כיוון שאינני רופאה, אני ממליצה לך לפנות שוב לפורומים רפואיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
קרין29/06/2011תודה רבה על תשובתך המהירה! אפנה לפורום שהמלצת עליו בשאלת המומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וועדת נכותשאול28/06/2011
האם מקבלים נכות במחלת האפליפסיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וועדת נכות - תגובה
מירי רייזנסון29/06/2011שאול שלום!
זה תלוי מאד במצב. מצורפת טבלה שיכולה לתת לך מושג לגבי אחוזי נכות.
טוני קלוני- לא היו התקפים למעלה מ-שנתיים- 0%
טוני קלוני- בצורה קלה- 1-4 התקפים למשך שנתיים - 10% נכות
טוני קלוני- בצורה בינונית- התקף אחד 3-4 חודשים= 30% נכות
טוני קלוני-בצורה ניכרת- התקף אחד בחודשיים= 50%
טוני קלוני- בצורה קשה- אחד בחודש= 80%
טוני קלוני-בצורה קשה מאוד- יותר מהתקף אחד בחודש=100%
ניתוקים קשים והתקפים חלקיים- ממוצע מדי חודש- לא יותר משני התקפים- 10%
ניתוקים והתקפים חלקיים- ממוצע מדי חודש- בין 2-4 התקפים = 20%
ניתוקים והתקפים חלקיים- יותר מ- 4 התקפים= 40%
ניתוקים והתקפים חלקיים- מס' התקפים ממושכים מדי שבוע= 60%
ניתוקים והתקפים חלקיים- מצבי סטטוס חוזרים= 100%
להתקפים ליליים מתיחסים כמו התקפים חלקיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילפסיה והפרעת קשבכרמל28/06/2011
]אפילפסיה והפרעת קשב[/a]מה הקשר בין אפילפסיה לבין הפרעת קשב ורכוז ? מה קורה עם מבוגרים?
הבנתי שתרופות לטיפול בהפרעת קשב אסורות על חולי אפילפסיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילפסיה והפרעת קשב - תגובה
מירי רייזנסון29/06/2011בלהה שלום!
קיים קשר כזה. בעמוד הראשי של אתר אי"ל, בצד שמאל למטה תיכנסי לכנס "אפילפסיה ולמידה" ותקראי את המצגות. זה רלוונטי גם למבוגרים.
לגבי תרופות, תבדקי בפורום "אפילפסיה ילדים" או ב"שאלה למומחה" באתר של אי"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילפסיה וביטוח סיעודי פרטינעמה28/06/2011
רציתי לברר האם יש חברות ביטוח פרטיות שכן מסכימות לעשות ביטוח סיעודי פרטי לחולי אפילפסיה
כי כמובן שקופת חולים עושה ביטוח סיעודי רק לאנשים בריאים, אחרת זה לא משתלם לה .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפילפסיה וביטוח סיעודי פרטי - תגובה
מירי רייזנסון04/08/2011נעמה שלום!
מצטערת שעונה לך רק עכשיו.
לקבלת מידע נוסף פני אליי בטלפון: 04-8527163 בשעות הבוקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילו לבת שלי אפילפסיהniki27/06/2011
שלום רב
אתמול הייתי עם הבת שלי במיון,אחרי שהגענו כבר מס' פעמים עקב פירכוס עם חום וללא חום.בבדיקת EEG נאמר לי שלבת שלי יש אפילפסיה.
הרגשתי שחרב עליי עולמי,
החליטו בבית החולים לתת תרופה שנקראת tegretol
והמינון כל יומיים ישתנה.
נאמר לי שיש סיכוי גבוה שברגע שתהיה מאוזנת זה יחלוף כעבור שנתיים
האם יש דרך אחרת לטפל באפילפסיה מלבד תרופות אולי אפילו רפואה אלטרטיבית
אני גם רוצה לשאול איך להמשיך לנהל אורח חיים אחרי ששמעתי את זה.
זה מלחיץ אותי ומפחיד אותי מאוד
אשמח לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילו לבת שלי אפילפסיה - תגובה
מירי רייזנסון04/08/2011ניקי שלום!
הרשותיך מובנים מאד ומאפיינים הורים רבים שמקבלים ידיעה על כך שלילד יש אפילפסיה. גם האיזון שאותו צריך למצוא בין רצון לשמור על הילד והצורך לאפשר לו להתפתח לא קל. ממליצה לך לפנות אלינו טלפונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ד"ר שילר מקבל פרטי ואם כן היכןאמא23/06/2011
לא הצלחתי לקבל מידע באינטרנט
או מרפאה שבה הוא עובד פרטי
אשמח למידע ,טלפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם ד"ר שילר מקבל פרטי ואם כן היכן - תגובה
יוסי אונטרמן24/06/2011בבקשה
יצחק שילר
כתובת: הקריה הרפואית לבריאות האדם, רמב"ם
חיפה
טלפון: 04-8542605
04-8542830
פקס: 04-8510004* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקשתי מרפאה פרטית לא ציבורית לשילר
אמא25/06/2011אשמח לפרטי
ציבורי ההמתנה חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקשתי מרפאה פרטית לא ציבורית לשילר - תגובה
יוסי אונטרמן26/06/2011פני לציבורית ובקשי את המספר של הפרטית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)